Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy egy nóném (5 db)

A Mari hónalját én is szeretem.
Én a lábakat imádom:D
ilyet még sose hallottam, de majd odafigyelek a hónaljakra. am tudtad hogy csak most lett vége a nyárnak?!
A kérdező hozzászólása: Geta Te lány vagy?Mennyi idõs vagy?
Én szeretem puszilgatni a barátnõm hónalját.

Miért van az, hogy egy nóném Tescoban vett 2 teszt is halvány + 4 nappal menzi előtt de a Clearblue 3 nappal előtte negatív (csak később jelent meg rajta a 2. csík halványan-de ez nem számít)? Hihetek annak a 2 tesztnek?

Holnapra nem várom a h?m 37,0, szúr a hasam, puffadt vagyok és teltségérzetem van, pedig ilyenkor kajálni szoktam. A derekam is hasogat. A mellbimbóim meg állnak és érzékenyek. Folyásom nem igen van, az is fehér krémes. Baba vagy menzi?

Legjobb válasz: Várj még 3 napot és reggeli pisibõl tesztelj. A tünetek lehetnek ez is meg az is. Nekem mindkét terhességemet az elmaradt mensi után 3 nappal kimutatták a tesztek.

Várj még 3 napot és reggeli pisibõl tesztelj. A tünetek lehetnek ez is meg az is. Nekem mindkét terhességemet az elmaradt mensi után 3 nappal kimutatták a tesztek.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. De melyik tesztnek higgyek? Mindenképp csinálok majd pár nap múlva másikat Gabriellel, de nem értem a teszteket. Melyik a valós? A kettõ + vagy az 1 -???
szia a clearblun nekem is nagyon halvány volt a csík és csak késõbb jelent meg, de én 5 nappal meni elõtt csináltam. és volt babó. szerintem van nálad is
azt hogy hol vezsed szerintem jelentõsége nincs. baba és kész

Miért van az, hogy a legtöbb férfi, miutánelege lesz az általa választott r! bancokból, akik porig alázzák, egy kedves, normális nőn verik le a bánatukat?

Nem egyszer jártam úgy, hogy a fiú előtte jól beleválasztott, a "lány" szétalázta, kihajította, később én kaptam vissza, pedig nem vagyok se házisárkány, se r!banc, mégis rajtam verték le a hülyeségüket! Most ugyan így vagyok, párom eddig romantikus volt, olyan, mint egy parkapcsolatban levő férfinak lennie kell, velem meg teljesen más, nuku közös program, , néha mintha csak egymás mellett élnénk. De miért van ez? Velem van a baj? Kapcsolataimban kompromisszumkész, hű és szerető társ voltam, mégsem elég jó?! Férjem is megkap mindent, ami egy férjnek jár (nincs elkapatva!!) és ezt kapom vissza! Legyek én is szemét? Vagy mi?!

Legjobb válasz: he?:D

he?:D
Kedves, mindenkivel úgy bánnak, ahogyan az illetõ megengedi... a királynõknek kezet csókolnak, a kapcarongyba lábat törölnek.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, kedves 11!:( Megkerdezhetem, hogy állt bosszút?
A kérdező hozzászólása: Kb 6 pasival volt dolgom, közülük 3 volt ilyen... A fene se gondolta hogy ennyire tropák, adták a normális férfit, csak késõbb bújt ki a szeg a zsákból...rengeteg ilyen sztorit látok, olvasok. Nem azt mondom, hogy az összes ilyen (nem próbáltam;)), de rengeteg van, csak azt nem értem, mire jó ez? Oké, hogy át lettek verve, de ha látják/érzik , hogy az aktuális partner nem bántani hanem szeretni akarja õket, miért engedik ki a tüskéiket?
pontosan ebbe a helyzetbe kerültem, az exe egy rbanc volt és ezért rajtam "Állt bosszút", többé nem kezdek ilyen pasival.
Én nem kötözködésbõl kérdezem tényleg. Honnan tudod, hogy a legtöbb férfi ilyen? Nekem nincsen róla adatbázisom, csak azért :) Nem lehet, hogy pont mindig ilyen [email protected]ópékat sikerül valamiért kifognod? Csak tippelek, tényleg nem beugatásból.
A kérdező hozzászólása: Mondtam hogy csak a kérdésre válaszolj, ne oltogass! És tanulj meg szöveget értelmezni. Itt lezárom a vitàt.
Köszönöm a korrektúrát, de ha jól látom, észrevettem én is. Ha nem teszel fel hülye kérdést, nem kapsz hülye választ, ilyen egyszerû. Egyébként azért van, mert te választasz rosszul. Azokat a pasikat könnyû felszedned, akiknek az önbecsülését porig alázta egy nõ. Az általánosítás pedig ott van hogy az ex mindenképp riba.nc. Ráadásul az írásjeleket sem tudod normálisan használni, és ez irritáló.
A kérdező hozzászólása: *Azt:) Nem tudom, hol látsz általánosítást, direkt kerültem! Kérem a kérdésre válaszolni, ha nem tetszik valami, a böngeszõd "vissza" gombját válasszd!
Mert a legtöbb ember nem elég hálás azért, amije van. Én pl hálás vagyok érte, hogy van egy ilyen szuper motorosfûrészem és mindig letiszítom... Jed Sawyer
*azt
És az általánosítás mire jó? (mert ebben a kérdésben több is van, beleértve aszt is, hogy a kérdezõ természetesen egy szent - hát mi más lenne? én butus.)
A kérdező hozzászólása: Sajnálom!:( akkor tudod, mirõl beszélek. Nem értem, mire jó ez!
Én ezt fordítva tapasztaltam, mint szenvedõ alany... Egy férfi.
1. A kérdésre is válaszoltam. 2. Hatból három az pont a fele, vagyis nem a legtöbb. Sõt, ha kezdesz valakivel, vagy ilyen vagy nem.


A kérdező hozzászólása: Egyébként megy tehát 1 2 Újrainditás megy aztán kikapcsolom pihen kicsit és megint ez a hiba
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos infókat! igazán ne tolongjatok ennyire, Köszönöm! :)

Ha egy igen fiatal csinos nőn drága kiegészítők és ruhák vannak és bkv-n utazik, azt a többség miért nem hiszi, hogy a saját megkeresett pénzéből vette? És miért szólják le rögtön?

Egyáltalán miért kell rögtön hozzáf?zni valamit?

Legjobb válasz: Mert irrtálja az igazságérzetüket! Csupán tehetséggel egyetlen fiatal nõ sem kereshet annyit hogy drága ruhákat és kiegészítõket vehessen magának. Ehhez gazdag,befolyásos szülõk, férj,protekció kell. Mint pl. annak a hölgynek,aki egyszer itt írta,hogy 25 évesen egy bank osztályvezetõje. Még meg sem száradt a tinta a diplomáján,de már egy jól fizetõ,magas állást kapott! Aliha hihetõ,hogy ehhez elég olvt egy diplomát bemutatni. Az emberek azért nyitott sezmmel járnak,az ilyen dolgok pedig bosszantják õket. Lehet,hogy írigyek is valamilyen szinten,de ez azért érthetõ.

Mert irrtálja az igazságérzetüket! Csupán tehetséggel egyetlen fiatal nõ sem kereshet annyit hogy drága ruhákat és kiegészítõket vehessen magának. Ehhez gazdag, befolyásos szülõk, férj, protekció kell. Mint pl. annak a hölgynek, aki egyszer itt írta, hogy 25 évesen egy bank osztályvezetõje. Még meg sem száradt a tinta a diplomáján, de már egy jól fizetõ, magas állást kapott! Aliha hihetõ, hogy ehhez elég olvt egy diplomát bemutatni. Az emberek azért nyitott sezmmel járnak, az ilyen dolgok pedig bosszantják õket. Lehet, hogy írigyek is valamilyen szinten, de ez azért érthetõ.
Vannak olyanok, akik mindedenkire én mindenre azt mondják apuci pénzeli.. A videorol meg annyit, hihetetlenül irritál a csaj, nem biztos, hogy apuci pénzeli, de annyira dühitõ, hogy valakinek kenyérre nincs pénze, õ meg videón "hirdeti" milyen fölösleges f*szságokat vásárolgatott, lásd: boszorkánysapka.:S Szánalom. (még egyszer hangsúlyozom, nem feltétlenül az a baj, hogy ilyeneket vásárol, hanem az, hogy videóra veszi)
irigység:) én is jól öltözök, vannak eredeti Louis Vuitton kiegészítõim, mondjuk ezeket kaptam.de nem hiszik el h eredeti, meg összesúgnak h akkor már miért nem fuvaroz a pasim a BMW-vel:)
Már micsodáját szólják le? A kiegészitõket? Én ilyenrõl még nem hallottam, és nem is tapasztaltam.Nyilván ha egy k*rva megy el elõttem , aki játsza az eszét, az már egész más kérdés..
A kérdező hozzászólása: Nem tudom.Én nem vagyok diplomás és osztályvezetõ sem.Bár jól élek vannak drága cuccaim.És nem értem, miért nem foglakozik mindenki a saját dolgával.Jó legyen irigy, de hagyja magába és ne mondjon ezért egy számára ismeretlen emberre rosszakat. Nekem konkrétan errõl a lányról jutott az eszembe, mert sokan írták neki, hogy tuti apuci meg pasi pénzeli. http://www.youtube.com/watch?v=EVmXblsJLbw
A kérdező hozzászólása: Én nagyon szeretem az ilyen videókat.Rengeteg van fent a youtubon belõlük, de eddig csak angolul láttam.És ez a lány tényleg jó olcsón vásárol egy-két lányhoz képest akik 1000dolláros táskákat meg ilyesmiket mutogatnak.Gondolom, nem az éhezõ embereknek csinálja.
Óóó, én szeretem ezt a csajt. Minden videóját megnézem. Pedig én alapból utálni szoktam az ilyen szõke p.csákat, de ahogy nézegettem a videóit ([email protected] láttam az elsõt), rájöttem hogy aranyos. Olcsón vásárol, jó dolgokat. A legtöbb ember irigy, és féltékeny a másikra, amiért neki jobban megy. Persze van az a kategória, akire ha ránézel, látszik rajta hogy apuci tolta a se.ge alá a BMW-t...
igazából ez azért is érdekes dolog, mert ez a csajszi meg is mondta tisztán h õ gyárban dolgozik és nem keres sokat. namármost ha ez nem lenne igaz akkor nem hiszem h ilyeneket terjesztene magáról, és dicsekedne vele. tehát nyilván igaz, és hogyha tényleg a saját jól megérdemelt fizetésébõl vesz magának dolgokat, akkor nem értem h az kinek és miért fáj? mert nagyon bunkók vele az emberek. és az is érdekes h mondjuk az amcsi haul videóknál miért nem megy ez a lealázás? szerintem ez a csaj amúgy nagyon jól kezeli a sok bunkóságot, lehordást amit kapott.
Azért, mert a legtöbb ember irigy és rosszindulatú. Akinek több mindene van és látszik rajta, hogy igen csinos és tele van jó ruhákkal, arról egybõl azt gondolják, hogy gazdag pasija, vagy gazdag apja van. Arra nem is gondolnak, hogy magától keresi meg a pénzt és abból tud csinosan öltözködni. Sajnos ilyen szemétre való emberek mindig lesznek, de úgy gondolom, hogy le kell õket szarni:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!