Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy egy lány (544 db)

Szerintetek miért van hogy egy lány sose ír vissza egyből iwiwen? Van hogy napokat várat a válaszával. Ismerjük egymást személyesen is és ő írt először. Lehet hogy direkt csinálja, vagy semmi jelentősége nincs?

Legjobb válasz: Hüvösnek akar látszani...ha nem jönnél be vagy nem akarna semmit már régen elküldött volna, megírta volna, hogy nem tetszel neki vagy van más fiú esetleg hagyd békén, de ilyesmi nem történt, ráadásul ír ha nem is azonnal, de ír. Neki ilyen a habitusa levélirkálásnál. Van, hogy én is sokáig gondolkozok mit írjak vissza, mert fontos az illetõ aztán írok 2-3 levelet is de a 4-ik levelet küldöm el:)))

Hüvösnek akar látszani...ha nem jönnél be vagy nem akarna semmit már régen elküldött volna, megírta volna, hogy nem tetszel neki vagy van más fiú esetleg hagyd békén, de ilyesmi nem történt, ráadásul ír ha nem is azonnal, de ír. Neki ilyen a habitusa levélirkálásnál. Van, hogy én is sokáig gondolkozok mit írjak vissza, mert fontos az illetõ aztán írok 2-3 levelet is de a 4-ik levelet küldöm el:) ))
nem ül a gép elött egyész nap fõleg nem az iwiwen
Nem lenne egyszerûbb megkérdezni tõle?Biztos hogy kapsz tõle elfogadható magyarázatot. Amúgy én is a habitusra tippelek.
Hallottál már olyanról, hogy valakinek nem az Iwiw a kötelezõ napi program?
A kérdező hozzászólása: Tudom tudom és köszönöm az eddigi válaszokat! De volt hogy 2 nap telt el mire válaszolt és a 2 nap közt volt fent.

Az miért van hogy egy kevésbé szép vagy átlagos külselyû lánnyal könnyen tudok beszélgetni, gyakran visszakérdez, míg egy szebb lányhoz lassan már szólni sem lehet akkkora egója van? (tisztelet a kivételnek, de 10 bõl 8 alkalommal ezt tapasztalom. )

Legjobb válasz: pontos j. kulseju. de mindegy :) azert van, mert gatlasos vagy. es nincs onbizalmad. altalaban ha valaki tetszik, akkor bekattan valami es hatraltat bennunket, de ezt le lehet gyozni. azt hitesd el magaddal, hogy a "szep" lanyok egoja csak vedekezes. ok is ugyanolyan torekenyek, mint barki mas. ha meg tenyleg egy uresfeju egoista, akkor nem is erdemes veluk kezdeni, sokkal jobban megeri egy "atlagos" lanynal probalkozni. a vegen meg kiderulhet, hogy nem is annyira atlagos :)

pontos j. kulseju. de mindegy :) azert van, mert gatlasos vagy. es nincs onbizalmad. altalaban ha valaki tetszik, akkor bekattan valami es hatraltat bennunket, de ezt le lehet gyozni. azt hitesd el magaddal, hogy a "szep" lanyok egoja csak vedekezes. ok is ugyanolyan torekenyek, mint barki mas. ha meg tenyleg egy uresfeju egoista, akkor nem is erdemes veluk kezdeni, sokkal jobban megeri egy "atlagos" lanynal probalkozni. a vegen meg kiderulhet, hogy nem is annyira atlagos :)
Mert amelyik igen dekorativ az megszokta, hogy királykisasszony, és hasra esnek elõtte. Az ilyen hatalmas egoval megáldott "diszp***k" esetében megengedett (sõt az egyetlen hatékony módszer) a "k--val mint a kirlynõvel, királynõvel mint a k---val" elve. Magyarul az ilyet átlagosként kezelni, és ha nem tetszik neki (mert az ilyennek nem szokott tetszeni, ha nem esnek hasra tõle) akkor pedig elkerülni. Ez minden. Igazából ezekbõl a lányokból a kanos fiúk csinálnak ilyen nõket. Mindig mondom, hogy a férfiúi méltóság ott kezdõdik, hogy a szexualitással nem lehet irányitani :)
Tisztában van a külsõ adottságaival, és ezt elégnek tartja, talán mert otthon is ez a minta rögzült belé, illetve a környezete mindig ezt igazolta vissza.Ezek után jogosnak és normálisnak gondolja ezt a felsõbbrendûség látszatát keltõ viselkedést.

Miert van felhabarodva egy lany, aki 16 eves es mar a 6. pasin van tul meg nehany egyejszakason, azon ha azt mondom neki, hogy egy nsgy ribi?

Ennyire fajna az igazsag? Pedig lehet o is tudja hogy az, de eldonti magaban, vagy megmagyarazza a dolgokat azzal, hogy o artatlab es csak valogat a fiuk kozotz. De a legtobb ribi lany mind ilyen, hogy nem akarja bevallani meg maganak sem hogy egy ribi.

Legjobb válasz: Én a helyesírásodon vagyok felháborodva ;D

Én a helyesírásodon vagyok felháborodva ;D
És minek neveznél egy 16 éves fiút, aki már túl van 6 lányon?
Kedves "váraboldogság", te sajnos még a ribancoknál is rosszabb vagy, egy igazi szûzk*rva...
ja, hogy 30 pasival csókolóztál, 8-cal meg jártál. az még rosszabb arány.
trollbozsi, hol látsz te itt helyesírási hibát? az ékezetek hiánya nem az, csak szólok. váraboldogság, de igen, te is egy ribi vagy. 8 fiúval csókolóztál, mikor kezdted? kb. kéthavonta váltogathatod õket. tudod, nem kell az összes szembejövõvel csókolózni, úgy kéne válogatni.
Senkinek sem esik jól, ha ilyet mondanak rá... még akkor sem, ha amúgy igaz.
"helyesiras? van ket diplomam, intelligensebb vagyok nalad, erre az eletemet is feltennem. Azert irok igy, mert mobillal potyogom be a kerdest. Erted kedves iq fighter kommentelo?" Ha annyira okos meg intelligens vagy miért foglalkozol a 16 évesekkel? Egyáltalán mi közöd hozzá, meg miért érdekel? Képes vagy telefonon pötyögni ezt a kérdést? Ha van két diplomád nyilván idõsebb vagy, meg van munkahelyed foglalkozz azzal! Az életedet azért ne tedd fel arra, hogy okosabb vagy bárkinél is!
Teljesen igazatok van! Meg is bantam ;)
En 16 eves lany vagyok, 30 pasival smaroltam abbol 8al jartam! En nem erzem magam ribinek csak kielvezem az eletet! Viszont szuz vagyok, es varom azt a szemelyt akit szeretek es majd neki "adoom" a szuzessegem :D
A kérdező hozzászólása: helyesiras? van ket diplomam, intelligensebb vagyok nalad, erre az eletemet is feltennem. Azert irok igy, mert mobillal potyogom be a kerdest. Erted kedves iq fighter kommentelo?
De azért nagyon ritka az, aki csak simán facere pakolja fel a tangás képeit. Amik a napiszaron is terjednek, legtöbbször olyan, hogy a lány elküldte a pasijának a tangás képet, és szakítás után a pasi meg beküldte a képet. Azért kevés olyan lány van, aki ennyire fel akarja hívni a figyelmet, hogy mindenkinek mutogatja magát. A 27 évesen szûz vagyok kérdések, meg tényleg nem egészségesek már...de azért még mindig jobban tolerálja az ember az ilyet, mint a "lehetek terhes, ha a barátom megujjazott miután kiverte magának?12L" kérdéseket... Nyilván mindenki maga dönti el, hogy mikor készült fel a testi kapcsolatra(meg mikor talál hozzá megfelelõ partnert)...de az ilyenek engem is felidegesítenek, hogy a 13 évesek azt hiszik magukról, mennyire érettek, meg hogy örökre együtt lesznek az(idõsebb) barátjukkal...közben meg nagy részben a pasi csak kihasználja a lányokat és miután megvolt, nem sokkal szakítanak is. Rám is nyomultak 18-20 évesek amikor én 13 voltam, de nem éreztem magam elég érettnek és felnõttnek, ahhoz, hogy járjak is velük. A mai napig nem bánom, hogy nem jártam velük. A suliban mi is kibeszéltünk minden lányt, aki már nem volt szûz hatodik, hetedikben....jobb szerintem, hogy én nem azok közé tartoztam, akiket kibeszéltek:) és én a 17.szülinapom elõtt egy hónappal vesztettem el és nem bántam meg, mert a srác is egyidõs velem és nagyon szeretjük egymást a mai napig:)
Nem értem miért kell mindent belemagyarázni a válszomba. Egy szóval sem írtam, hogy aki fent van közösségi oldalakon arról egybõl erotikus képek is vannak a neten. Csak sok "szenede szûz" tini, akinek még életében nem volt kapcsolata felpakol magáról tangás-meztelen képeket. És szerintem ez nagyobb ribancság, mint fiúkkal járni. És igen, nyilván az embernek elõször még gõze sincs egy kapcsoltaról. De a tini kornak nem a nagy szerelmekrõl kell szólnia. Hanem a gyakorlásról, amásik iránti tolerancia megtanulásáról. Lehet ezt késõbb is kezdeni, de sokszor ebbõl lesznek a "27 évesen szûz vagyok, nem volt még senkim, nem is csókolóztam, hogy kezdjek hozzá?" jellegû kérdések. Ami szerintem szintén nem egy normális dolog.
"nincs facebbookom ergo nincsenek erotikus képek rólam a neten" ez aztán az összefüggés....csak a szellemi szintedet mutatja. szerinted, ha valakinek van facebookja, akkor automatikusan erotikus képek vannak fent róla a neten, ha meg nincs, akkor tuti nem? jézusom. 16 évesen, hat "pasin" túl lenni igenis sok. éretlenek vagytok, fogalmatok sincs egy kapcsolatról. szánalmas.
Én is 16 vagyok, én is a 6. pasimon vagyok túl. És volt jópár akivel csak smároltam, de nem jártunk. Nem öltözködöm ribisen, nem kelletem magam, nincs facebbookom ergo nincsenek erotikus képek rólam a neten. De ha valaki közeledik és épp jó kedvem van, akkor nem utasítom el. Soha nem játszadozom senkivel, a fiúk akikkel összejöttem mind tudták, hogy semmi komoly nem lesz. Volt, hogy velem szakítottak, arról meg nem tehetek. A nagy Õ még várat magára, ha majd megtalálom nyilván nem kell majd senki más. De nem akarom elpazarolni a legszebb éveim, hogy ne 20 évesen kelljen majd rájönnöm hogy még nem csókolóztam, nem jártam senkivel, azt sem tudom mi fán terem ez a kapcsolatosdi. Ribi vagyok? Oké. Nekem nem fáj, ha ezt gondolod. De nem értem, hogy téged miért érdekel ez két diplomával, meg a szuperintelligenciáddal. Melleselg ki vagy Te, hogy ítélkezni mersz bárki felett? Szerinted attól több vagy, hogy nem volt sok kapcsolatod? Mert akkor nem okos vagy, hanem hülye. Ha nem tetszik, ne foglalkozz vele. Ja, hogy savanyú a szõlõ? Így persze már érthetõ a felháborodásod.
"Miert van felhabarodva zon ha azt mondom neki, hogy egy nsgy ribi?" mert nincs jogod megítélni másokat... mellesleg te hány éves vagy, és mennyi kapcsolatod volt?...és mások mit mondanak erre?
ne itt veszekedjetek már b*meg:D a kérdezõnek meg: nekem is van ilyen ismerõsöm és õ is fel van háborodva ha leri.bancozzák. nyílván ez az igazság... de nem tudja elfogadni a tényt... mert nem ugyanaz, ha a szerelmeddel veszíted el 16évesen mintha csak egy buliban hagyod, hogy megk*rjanak..
az, hogy Neked Kedves kérdezõ kettõ diplomád van, még egyáltalán nem feltételezi azt, hogy intelligens is vagy. sajnos találkoztam már több olyan emberrel, aki a diplomája ellenére egy tajparaszt volt...
vasárnap van, te nagyokos utolsó. mit foglalkozzon a munkahelyével?
nem belemagyarázás. ez a mondta "nincs facebbookom ergo nincsenek erotikus képek rólam a neten." ugyanis azt jelenti, hogy nincs facebookom, és ezért nincsenek erotikus képek rólad...az ergo ugyanis azt jelenti, tehát. szóval, amit írtál, az bizony azt jelenti, hogy abból, hoy nincs facebookod, következik, hogy nincsenek rólad erotikus képek....

Az miért van, hogy a lányok nemi szerve egy idő után rózsaszínből átvált feketésre? Mi a pontosan meghatározott oka? És mit lehetne tenni, hogy megmaradjon rózsaszínű- vagy ez nem lehetséges?

Azon kív?l, hogy sokat szexelt valószín?leg... Vagy nem feltétlenül ez az oka?

Legjobb válasz: Mert semmi köze a szexuális élethez,azért. Pigmentekrõl van szó,ami az idõ elõrehaladtával sötétül,de van,akinek már egész fiatalon olyan és nincs ebben semmi természetellenes.

Mert semmi köze a szexuális élethez, azért. Pigmentekrõl van szó, ami az idõ elõrehaladtával sötétül, de van, akinek már egész fiatalon olyan és nincs ebben semmi természetellenes.
"Az ostoba kommentekre nem vagyok kíváncsi..:) " És az ostoba kérdésekkel hogy vagy?
A kérdés azért ostoba, mert nincs olyan, hogy valakinek színváltós nunija lenne. Mégis hány éves korra teszed, amikor feketére vált? Ha lány vagy, akkor nem lehet, hogy valami nagyon csúnya bõrbetegséget szedtél össze? Vagy esetleg nem attól feketés, hogy mondjuk borostás (neadjisten szõrös) és ha legyantázod, akkor helyreáll a rend? A sok szextõl se lesz más színû... Amúgy általánosan a bõrszíntõl függ: ha valaki világos bõrû, annak ott is világos, ha valakinek barnább bõre van, akkor ott is az...
Régebben olvastam egy Magyarország történelmérõl szóló könyvet.Elég sokat kaszaboltak, fosztogattak minket a törökök, és asszonyokat, nõket is jó számmal erõszakoltak meg. Az etnikum, az arcvonások keveredtek (mongolid, markáns arcvonások, sötétebb kreolosabb bõr)alig lehet beszélni tiszta magyar vérrõl. És ez..ha hiszed ha nem, a nemi szerveken is meglátszik. Egyszerûen a gének, és a pigmentek miatt, valaki ott sötétebb, és kész. Nem gondoltam hogy ilyen olvasok egy töri könyvben...de hát ilyen is van.
A kérdező hozzászólása: "Nem arra gondolsz esetleg hogy izgalom hatására vérrel telítõdnek a kisajkak és ezért sotétûl el, ha meg nem izgatott világosabb? És máris színváltós az a punci! " nem tudom hogy ezek hogy mûködnek..úgyhogy nem tudom. az egyik válaszoló adott rá egy megfelelõ választ azt hiszem a 2. volt az. már ha kérdezek az a baj, szóval tök lényegtelen. :) de ha csak annyit írtam volna ki, hogy miért az hogy a lányoknak egy idõ után feketésebb lesz a puncijuk? akkor meg a sok birka írta volna, hogy "hát azért mert sokat szexelt.." -.- hülyéknek áll a világ..
A kérdező hozzászólása: utolsó:te meg húzd le magad a wc-n:) lány vagyok. és?
kérdezd meg anyukád.
Nem arra gondolsz esetleg hogy izgalom hatására vérrel telítõdnek a kisajkak és ezért sotétûl el, ha meg nem izgatott világosabb? És máris színváltós az a punci! Lány vagy fiú vagy? 28F
A kérdező hozzászólása: Úgy látom már azért vagyok ostoba, mert kíváncsi vagyok hogy mi miért van. De ha más kérdést tettem volna fel mint amit manapság a sok tudatlan tinik teszik , akkor meg jöttek volna a válaszok- Persze így csak az okoskodó válaszolók jönnek(nem mind) akik mindennél mindent jobban tudnak.
A kérdező hozzászólása: "A kérdés azért ostoba, mert nincs olyan, hogy valakinek színváltós nunija lenne. " És ezt ki mondta?oO Egy kérdést tettem fel, miszerint a nõknek feketés lesz ott a puncija... "Azon kívûl, hogy sokat szexelt valószínûleg.." Ezt meg azért írtam, mert ennyit hallottam róla.
A kérdező hozzászólása: Na, akkor erre voltam kíváncsi. Hova máshova tehettem volna fel a kérdés ha nem ide? Én legalább a kérdés valódi válaszára vagyok kíváncsi. Mert volt olyan kérdés ahol bevolt linkelve egy ilyen feketés punci és az okosok meg irogatták, hogy túl sokat szexelt biztos...Na 1.vsz ezért voltam erre kíváncsi hogy mi az igazi válasz. :)
A kérdező hozzászólása: Ez mitõl lenne ostoba kérdés?
Akkor te sokat szexeltél, és most azt hiszed hogy attól lett a rózsaszín nunidból fekete...

Az miért van, hogy amelyik lány messze él tőlem is nagyobb érdeklődést mutat, mint amelyik mondjuk csak pár utcányira vagy egy városnyira van tőlem?

Fura, mert valamiért folyton ezt tapasztalom, például havrommal ismekedtünk két lánnyal és ott is, kiderült a lányok 70kilométerre vannak és máris nagyob érdeklődést mutatot az egyik felém, míg a környékbeli lányok meg többnyire lekoptatnak.

Legjobb válasz: Mert nem ismerik a valós énedet :D?

Mert nem ismerik a valós énedet :D?
Rám is minden távolabbi lány azt mondja h jól nézek ki, meg akar ismerni vagy rám is írnak, bezzeg a környékbeli nõk meg még oda is megyek nem valami sok érdeklõdést mutatnak, nagyon arrogánsak :D
A kérdező hozzászólása: Most nyáron is például csak egy szem környékbei lány volt hajlandó talizni velem és tök jól éreztük magunkat, meg is csókoltam, nem ellenkezett, szóval van csak nagyon ritka, de nem értem miért vevõbbek ráma távol élõ lányok, közülök most is van több is, aki jána már velem meg küldözgetnek fehérnemûs képeket is magukról például, mert hogy én belém szerelmese lett meg ilyeneket írnak. De itt a környéken meg, tényleg nagyon sokat kell kínlódni, hogy találjak egy lányt, aki hajlandó egyáltalán ismerkedni is velem vagy eljönni egy rendes találkára. Eléggé lehangoló ez, kezdem úgy érezni, hogy ronda vagyok, fogy az önbizalmam.
akik távolabb laknak és szökõévente 2x látnak azok nem tudják milyen vagy igazából, láttak pl 2x akkor jó benyomást keltettél és ez maradt mwg bennük, de mások mondjuk akik kb minden nap látnak, látják hogy köpködsz az utcán vagy ismerik a tahó éned, ilyesmik:D
A kérdező hozzászólása: 4-es, pont az a baj, hogy szerintem túlságosan is rendes fiú vagyok, meg gátlásos...

Az normális/ miért van hogy egy 15-16 éves lány minden pasival flörtöl? ( tanárával, osztálytársaival, a buszon, utcán, boltban stb. )

Legjobb válasz: nem. Szerintem otthon nagyon háttérbe szorul így vágyik a figyelemre, és ezt legkönnyebben így lehet megkapni. Kell neki az elismerõ pillantás, hogy tudja, õ is számít valamit a világba.

nem. Szerintem otthon nagyon háttérbe szorul így vágyik a figyelemre, és ezt legkönnyebben így lehet megkapni. Kell neki az elismerõ pillantás, hogy tudja, õ is számít valamit a világba.
Mert ez a menõ, engem ezért utálnak, mert nem teszem ezt.
Mert megbántottad az érzékeny lelkét.
Én a mellkassal vagyok így. Az szõrös és az is marad. Mondjuk soha nem is volt leszedve így normális, nem dzsungel.
Mert a lányok szerint csak nekik lehetnek elvárásaik a fiúkkal szemben, fordítva nem.
kedves 3-as. Ez annyira gyerekes felfogás. Nem azzal kezdesz egy kapcsolatot, hogy belekérdezel a képébe, hogy szörös-e.
Hát én speciel magam miatt is borotválom, mert sokkal jobb, könyebb tisztítani , nem izzad be meg egyebek.. Nyílván nem 2-3 naponta mint most mikor barátnõm van, de azért heti 1 legalább... Megértheted õt is, nyílván nem akarja a szõrszálakat a szájából kihúzgálni orál után vagy, hogy csikizze az orrát, meg igényesebben is néz ki... Te sem nyalogatnád a szõrös punciját és bogarászni, hogy vajon hol lehet a csiklója :D
És ez neked miért oly nagy teher, hogy leborotváld? Kössetek kompromisszumot. Pl, csak visszavágod kicsire. Gyanítom te sem akarsz összejönni olyan lánnyal akinek õserdõ van a lábai között.
A kérdező hozzászólása: A válaszíró 80%-ban hasznos válaszokat ad. # 8/8 Idõpont ma 16:35 Kb. 1 hónap telt el, amíg szóba került a dolog.
Ez már eleve elég felszínes kapcsolatnak indulhatott, ha rögtön az elején ilyen témák kerültek szóba, és emiatt bárki megsértõdött.Nem ezen áll vagy bukik egy kapcsolat.Szóval hagyjátok egymást, és elõbb nõjetek fel, utána kezdjetek kapcsolatot bárkivel is!
A kérdező hozzászólása: A válaszíró 78%-ban hasznos válaszokat ad. # 3/3 Idõpont ma 15:17 Alapvetõen azért, mert szerintem nem az a megoldás, hogy másokat megpróbálunk megváltoztatni, hanem az, hogy olyan párt keresünk magunknak, aki megfelel az elvárásainknak is.
Te mit szólnál hozzá, kedves kérdezõ, hogyha a csaj tiszta szõr lenne alul?

Az miért van, hogy egy srác élőben úgy viselkedik mintha tecene neki a lány, de msnen nem foglakozik vele?

szóval él?ben bámulja, mosolyog rá, és úgy néha úgy viselkedik mintha ki akarna kezdeni vele, furcsán úgy h a közeli ismer?sei is meglep?dnek h mit teszi magát, de pl msnen soha nem ír csak akk válaszol a srác ha kérdezi a lány és akk se mindig.....

Legjobb válasz: Lehet hogy azért, mert nem tudsz magyarul írni.

Lehet hogy azért, mert nem tudsz magyarul írni.
MSN-t felejtsd el! Azzal foglalkozz kizárólag, ami a való életben történik. MSN barát nem barát.
A kérdező hozzászólása: ez is igaz...de õ szokott odajönni hozzám szal ezt azért nem tartom vszínûnek.....
szerintem az is lehet h msnen megteheti h nem foglalkozik veled, de élõbe senkit sem mer megbántani. sok féle lehetõség van
20:04 es vk.: igen az élõben, négyszemközt való ismerkedés mindennél többet ér. Ott nincs ideje az embernek 10x átgondolnia azt , hogy mit mondjon nem törölheti ki ha rosszul fogalmazott de ez csak egy példa. És sokan vannak akik élõben nem képesek megszólalni, hanem csak msn-en mondjuk. Az élõre alapozz azt mondom.
A kérdező hozzászólása: szal akk ne alapozzak az msnes beszélgetésre hanem inkább a személyes viselkedésre?
jaj ien nagyon sokszor van h msn en teljesen máshogy viselkedik vki.. csak kéreti magát.. sokan azt szokták csinálni h megvárják még vki rájuk ir és õk csak késve válaszolnak mint ha sztárok lennének * pedig közûk nincs hozzá.. xD szal ez nem jelent semmit.
A kérdező hozzászólása: tudok magyarul írni, õ is így ír rövidítve ahogy én......és örülök h nem kocka, csak így nem értem h most akar-e vmit vagy nem....és nem vok olyan szép.....
Ezt szerencsének nevezik mert végre nem egy kocka.....A fordítottja más lenne.
Lehet, nem az a csacsogós fajta. Vagy csak a külsõd tetszik neki, és nem a személyíséged varázsa fogta meg.
a kamszexet azér szeressük
Én a helyedben nem általánosítanék.
"Miért van olyan sok fiatal tini meg huszonéves fiú, aki nem kell egy lánynak sem" Talán azért van így, mert sok a szerencsétlen, egész nap wow elõtt ülõ forever alone?
Valójában a lányok a fiúk 20%-ához vonzódnak, ez az állatvilágban is így van. 1:1 arányban születnek a hím és nõstény oroszlánkölykök, de egy felnõtt hímnek 4-6 nõsténye van. Ez úgy lehetséges, hogy a hímek 80%-a veszít, és elpusztul. Embereknél is ez van, a lányok kemény harcot vívnak a 20% JÓKÉPÛ pasiért, és a maradékot elutasítják vagy kihasználják, és utána utasítják el (lelkiismeret kérdése). Ha a 80%-ba tartozol, akkor lehet közepes-átlagos nõd, de ha van valamid, ami kell neki, és MINDENT átengedsz neki, lakhat Nálad, beoszthatja az idõdet, stb. Én azt javaslom, keress pénzt, és k_rvázz. Ezt nem fogják megérteni a nõnemû ismerõseid, és a 20%-nyi vonzó férfi sem, de nem az õ kedvükért kell csinálnod.
Ez miért baj? Neked már csak annyi a dolgod, hogy te legyél az isten aki megkapja õket.
Most csak hasamra ütöttem, érzékeltetve, hogy nem 50 az a szám :D Sorry.
*4-essel egyetértek. Magukba kéne nézniük. Persze vannak kivételek.
4. -> Moszkító, ez az 5-6 hogy jött ki a 4%pontos differenciából ?:D
Mint mondottam, mert eleve sokkal több fiú van a világon, mint nõ. 52-48% a férfiak javára az össznépességet nézve. 50 nem jut egy nõre, de minimum 5-6 igen, aki folyamatosan csapná a szelet neki. Megtehetik, hogy válogassanak, ezért hiszik magukat istennõnek. Akinek nem inge...
ez a hiszti meg ezek a számok...
Mert ku.rvák.
Ez a sok szar válasz, ami ide érkezett! Csak nevetek szinte az összesen! xD

Miért van az, hogy egy lánynak elég lánynak lennie és lehet párja, ellenben nekem fiúként már lassan olyan érzéseim vananak, hogy ultra ronda vagyok (pedig ez nem igaz fiúk szerint átlagos vagyok), csak, mert nem vagyok tökéletes arcra meg testre?

De tényleg elismerem, hogy nem vagyok adonisz meg nincs tökély arcom sem, nincs tökéletes arcszerkezetem, de érzem, hogy nem vagyok én olyan ronda, csak a csajok foylton ezzel támadnka, hogy ronda vagyok, ezt főleg a szép lányoknál vettem észre, pedig én csak ismerkedni szeretnék, nem is járni velük egyből, hiszen honnan tudhatnám előre, melyik lány felel meg nekem. Erre a szép csajok elkezdenek bunkózni velem meg sértegetni csak, mert nekik nem jöttem be külsőre. Az a durva, hogy annyi nem szép lányt ismerek és még nekik is van párjuk, ellenben egy fiú, ha csak átlagos is külsőre, akkor már el van ásva az élete, esélytelen egy párkapcsolatra. Annyira fáj már ez enkem, hogy hiába szeretnék egy rendes barátnőt, akivel kölcsönös a vonzalom, nem találok sehol és sehogy sem. Hát nem igaz, hogy tényleg ennyire ronda vagyok, nem bírom ezt már feldolgozni sem. :(

Legjobb válasz: Azért elég a lányoknak csak lánynak lenni mert õk lányok. Viszont a fiúk nagy részével az a baj hogy õk is "lányok" és a lányoknak nem lányok kellenek hanem férfiak... Szóval amíg itt sírsz mint egy lány ne várj csodát.

Azért elég a lányoknak csak lánynak lenni mert õk lányok. Viszont a fiúk nagy részével az a baj hogy õk is "lányok" és a lányoknak nem lányok kellenek hanem férfiak... Szóval amíg itt sírsz mint egy lány ne várj csodát.
"Miért van az, hogy egy lánynak elég lánynak lennie és lehet párja" 1. Nem picsognak itt a GYK-n. 2. P*na, az p*ina, akad majd elég aki vállalkozik, hogy betömje.
A kérdező hozzászólása: Amíg nem nyavalyagotam, addig sem kellettem a csajoknak, sõt mindig úgy csinálok, mintha minden rendben lenne, szégyellem, hogy ennyire utálnak a csajok a külsõm miatt.
Hány ilyen kérdés lesz még????!!! már kezdem unni... -.- Egyetértek azzal aki azt mondja, hogy ne itt nyavajogj...Ha így állsz hozzá, soha az életben nem lesz senkid. Azokkal a csajokkal meg ne foglalkozz, akik beszólnak, vagy szólj vissza te is.
jaja, kort! Meg a bepróbált lányok korát. Esetleg belinkelhetnél direkt linkként(!!!) egy képet magadról, akár FB-ról is.
Kort irhatnál mert ha 20 alatt vagy akkor én eltolom a biciglit, mivel ott nincs mirõl beszélni.
hát öcsém ilyen az élet ahelyett hogy itt sírsz-rísz menny aztán csajozz be minden nõt meg lehet kapni csak türelem és kitartás kell vannak olyan csajok akiknél pénz másoknál elég ha humoros vagy de legyen jó beszélõkéd nem mindig az ideálokat kell keresni mert az nem mindig a legjobb és kicsi rá az esély hogy ideállal jössz össze
"Hát nem igaz, hogy tényleg ennyire ronda vagyok, nem bírom ezt már feldolgozni sem. :(" Remek...
"tökély" Most meg ez a szó ragadt be, mint az elõzõ kérdésnél látható... Hány reged van neked, amit párhuzamosan használsz?
Neeeeem, ma már nem fogok hozzá elmagyarázni, hogy idióta vagy. Majd holnap. De legyen elég így elsõre annyi, hogy nincs igazad.
sírjál csak ettõl biztos jobb lesz.
barátom teljesen igazad van, egy cipõben járunk, tudom ez nem válasz a kérdésedre de muszáj volt lerírnom
dehát elvileg átlagos vagy, nem? Nem öltözködsz esetleg valami szubkultúrának megfelelõen? (pl rokker, nadrág közepét bokáján hordó repper, stb) Mutass már egy képet!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!