Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy egy héttel (122 db)

Miért van, hogy egy héten keresztül szép sima a homlokom, ám utána kipattog, majd megint egy hétig semmi baja?

És az érdekes az, hogy ezen id? alatt ugyanúgy kajálok, mosakszom stb....pl. tegnapel?tt és tegnap éjjel is diszkóban dolgoztam. Azt gondoltam, hogy mivel nagy hajtás lesz, izzadni fog a homlokom, a h?ség és a cigifüst, de semmi baja sem lett. Tök tiszta. A hormonok változnának így? De mondom, ált. mindig egy hétig szép pattanásmentes, utána meg szar.

Legjobb válasz: A ciklus befolyásolja a bõröd állapotát is :)

A ciklus befolyásolja a bõröd állapotát is :)
A kérdező hozzászólása: De mitõl változik a ciklus? Csak úgy magától, gondolnak egyet a hormonok?

3 hónapja vagyunk együtt a párommal, de van hogy egy héten csak 1-2 szeretkezés van. Miért?

Nagyon sokat dolgozik és van,hogy nap végére már hulla fáradt,ezt meg is értem.De mostanában nagyon kevés a szex.Nem tudom,hogyan mondjam ezt el neki... 22L

Legjobb válasz: Nálunk heti 1 van kezdetektõl. Elsõ 4 hónapban egyáltalán nem is volt. Kivártunk. Ha keveset találkoztok, problémák vannak stressz akkor meg fõleg érthetõ.. mi ezzel a probléma?? 22 évesen tudnod kellene hogy mondd el neki. Hisz csak annyit kell mondani: Kevés a szex. Néha kezdeményezz Te ha õ túl fáradt hozzá te irányits és legyél felül neki csak feküdnie kelljen.

Nálunk heti 1 van kezdetektõl. Elsõ 4 hónapban egyáltalán nem is volt. Kivártunk. Ha keveset találkoztok, problémák vannak stressz akkor meg fõleg érthetõ.. mi ezzel a probléma?? 22 évesen tudnod kellene hogy mondd el neki. Hisz csak annyit kell mondani: Kevés a szex. Néha kezdeményezz Te ha õ túl fáradt hozzá te irányits és legyél felül neki csak feküdnie kelljen.
A kérdező hozzászólása: 8 évvel idõsebb, szerintem az annyira nem vészes...
Nyilván jóval idõsebb a párod, jól gondolom?
Az a baj, hogy a párok tagjainak eltérõek az igényei. Mégha hasonló étvágyú partnerrel hozta is össze õket a sors, idõvel fellépnek a "kizökkentõ" tényezõk meg sok minden ami befolyásolja és változhatnak az igények. Itt is ez történt, most újra meg kell dolgozni a harmóniáért. Ha homlokenegyenest mások az elképzelések, (havi 1 - napi 5) igények akkor pedig keresni kell valaki olyat aki jobban hozzánk passzol ezen a téren.
Ha meg sokszor akarna pont az lenne a baj és akkor ezt a kérdést olvasnánk a Kérdezõ tollából (klaviatúrájából) "Jáj miért ilyen szexmániás a Gazsi? egy perc nyugtom nincsen minden nap 3-4 alkalom jáj ez túl sok"
Egy pasi nem lehet kevésbé kanos mint az átlag? Persze ez általában a nõkre jellemzõ, de nem lehet mindenki egyforma... Persze lehet nem kíván eléggé, lehet nem jó annyira a szex és ezért nem akarja sokszor, lehet önértékelési gondjai vannak, lehet lelki okok miatt másra koncentrál, lehet fizikai kimerültség miatt... Amúgy meg simán kérdezz rá... Kommunikáció a kapcsolat alapja.
A kérdező hozzászólása: egy friss kapcsolatban kicsit több tûznek kellene lenni nem?vagy én gondolom rosszul ? lehet hogy azért van ez, mert az elõzõ párommal nagyon sok volt a szex, néha kicsit már túl sok....
Pont azért, amit leírtál...
Fáradt ennyi. Azért az a 12 óra a gyárban az 12 óra a gyárban + utazás...
Nálunk ugyanez a helyzet, csak a szerepek mások. Csak én 23F vagyok, õ 20N. Most már kb 3 hónapja csak heti 1x van. 7 hónapja vagyunk együtt, az elején még heti 3-4x volt. És nem értem miért. Nem vagyok egy kanos típus, el vagyok szex nélkül, de azért heti 1-et kicsit keveslek (2-vel, néha napján 3-mal simán beérném hetente), fõleg, hogy eddig sokkal többször csináltuk. Ha szóba hozom a dolgot a barátnõm azt mondja, hogy rendben változtatunk rajta. De minden marad a régiben. Megint szóba hozom, ugyanez. Utána már kezdem azt érezni, hogy valami baj van, de erre mindig kiakad, hogy hogy gondolhatok ilyeneket. Most akkor mi tévõ legyek? 23F

Clenbuterol? Miért van az, hogy egy hete szedem és még 1 kilóval sem vagyok kevesebb.

Nem eszem sokat. Az els? héten reggel és délután fehérje turmixot ittam, délre pedig csmellet salival. És áll a súlyom. Lehet attól mert szombaton meg fog jönni a mensim? Segítsetek, mit csinálok rosszul?

Legjobb válasz: nem mindenkinél indul el egy hét alatt a fogyás, van akinek több idõ kell.. várj még kicsit.. :)

nem mindenkinél indul el egy hét alatt a fogyás, van akinek több idõ kell.. várj még kicsit.. :)
Vény nélkül kapható? Hogy kell szedni?
feketén, online vény nélkül igen, de veszélyes minden online , vagy gyógyszeripar ágon kívül vásárolt gyógyszer és annak minõsülõ készítmény! így senkinek sem ajánlom ezekenek a használatát, szedését, fõleg nem kúra szerûen. egyénként bizonyos ciklusban bizonyos piramisos rendszerben kell szedni 1.nap1 2.2 3.3 4.4 5.5 6-7-8-9-10. nap szünet és elõlrõl az egész tudomásom szerint, bár még nem próbáltam. Üdv. DON B

Miért van az hogy egyik héten jól megy a foci, aztán a következő héten katasztrofális?

Legjobb válasz: Az ember nem gép hogy mindíg egyforma erõvel és pontosággal tud teljesíteni.Még a gép se képes erre. Nézzük meg a Forma 1-ben hol az egyik autó mûködik jobban hol a másik.

Az ember nem gép hogy mindíg egyforma erõvel és pontosággal tud teljesíteni.Még a gép se képes erre. Nézzük meg a Forma 1-ben hol az egyik autó mûködik jobban hol a másik.
ez velem is így volt, de ez a normális . ha sokat focizol akkor sokkal jobb leszel. Gyakorolj olyat ami nem megy. az egésznek csak az a lényege hogy sokat focizz.
szerencse is lehetett de lehet hogy rááltál arra a labdára pl a súlya mérete is lehet más mint amivel az elõzõ héten játszottál!esetleg másik cipõ?
A kérdező hozzászólása: Remélem nem fog a jövõben ennyire ingadozni a teljesítményem. A cipõmet nem szoktam váltogatni.
Valószínû jön a foga
A kérdező hozzászólása: de nem kemeny az inye. es az menny ido , og ki bujik.ha meg nem is erzem?
Kisfiamnak is úgy bújt ki alul a két kis foga, hogy nem volt se duzzadt, se piros, nem nyáladzott, csak õ is harapdált, (szopi közben a cicimet is megharapdálta) és gyûrkölte az öklét a szájába. Aztán megjelent a kis fehér vonal jobb oldalon, rá 3 napra a másik oldalon is. Utána már nem volt ennyire harapós, de továbbra is sokat rágcsált rajta. Ez volt másfél hónapja, most már jön fent is a fogacska, de ez már piros és nagyon duzzadt :-( Szenved is vele, éjszaka többször felkel és nyöszörög.
Adj a kezébe sárgarépát had rágcsáljon szopogasson vigyázz ne törjön le belõle nagy darab.Kezdjetek esténként fogatmosni, elég csak néhány mozdulat, nedves textilpelenkával
A kérdező hozzászólása: Koszike szepen mindenkinek .Van egy jo hirem ma reggelre kibujt az also fogacskaja ( nem volt lazs es jol evett is sott tobbet is mint azelott remelem ez a szokasa megmarad ez utan is). Ja azt akartam meg kerdezni az utolso valaszolotol hogy, hogy kell mosni akkor? estenkent es mit tegyek a pelus csucsokre? fogkremet, vagy csak sima vizes legyen , vagy kamilla teas? koszike a segitseget !!!
A kérdező hozzászólása: Ja es meg annyi, a repa legyen nyers? ne haragudj hogy eleg buta vagyok az ilyesmikhez ha elso baba.

Miért van az, hogy egyik héten van a tricepszemben izomláz az azt követő héten nincs?

Egyik héten tricepsz nyújtás állva következő héten homlokra engedő gyakorlatot végzek és csak a nyújtógyakorlat után van izomlázam mind 2 gyakorlatot azonos súllyal végzem. Miért van ez?

Legjobb válasz: Azt a gyakor

Azt a gyakor
Bocsesz, szóval azt a gyakorlatot érzed jobban. Egyébként az izomláz nem feltétele a fejlõdésnek.
A kérdező hozzászólása: Értem, és akkor a homlokra engedést csináljam több súllyal vagy jó így?
csak 1 gyakorlatot végzel tricepszre?
A kérdező hozzászólása: Nem 3-mat. fekvenyomás(szûkfogás), lórúgás, holokraengedés/nyújtás állva.
annyival végezd, hogy kb 10 menjen csak. És azt jó teszed, ha hetente variálod a gyakorlatokat.
Lórúgást magas ismétléssel érdemes szerintem. Egy tolódzkodást azért én lehet belecsempésznék, még ha csak 2 pad között is.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi a válaszokat!

Egy hete kezdődött, azóta van hogy egy teljes napig nem eszem, mert szar a gyomrom, miért van?

kis korom óta rossz gyakran, mindig én voltam a gyomorfájós a családban
Mert kamaszodsz.:D
A kérdező hozzászólása: De elég idegesítõ, mert nem tudok addig sehova menni, amíg el nem múlik. El fog múlni?
Persze. :D Ez csak egy átmeneti idõszak. :) Csapd ki reggel, hátha akkor nem olyan hamar fog állni egybõl.
Gondolom fiatalkorban vagy. Jobb ha napi 2x legalább elvégzed a dolgaidat, és nem lesz semmi merevedési probléma. Reggel-Este ha szükséges napközben is. Ez ilyen férfi átok :D
ez az intuicio jele, haladunk a vizöntö korszaka felé te így kapod meg az új energiát
A kérdező hozzászólása: Érdekes egy energia.
Van barátnõd?
A kérdező hozzászólása: Nincs még.
A kérdező hozzászólása: és milyen idõközönként szeded ?
Ugy látszik jön a téli depi, a fáradékonyság, a napfény hiánya. Amennyi kávét te megiszol nem befolyásolja a fáradékonyságodat. Legjobb talán a Supradyn és a Magne B6. Nekem ez a két vitamon bevált, és orvos ajánlotta.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!