Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy egy 5 (92 db)

Emberek! Most komolyan kérdezem, hogy miért van szükség egy 800 köbcentis autóba lpg gázt rakatni? Menni benzint fogyaszt egy ilyen 4-5 litert?

Legjobb válasz: csak megsugom h egy 800 as legalább megeszik 9et, mivel magas fordulaton kell pörtened, h mennyen valamenynire legalább is (90-100)

csak megsugom h egy 800 as legalább megeszik 9et, mivel magas fordulaton kell pörtened, h mennyen valamenynire legalább is (90-100)
Ha azt nézzük hogy 1 liter benzin 430Ft. 1 liter gáz pedig csak 230ft, akkor literenként, vagyis gázzal 100km-ént Kb. 1000Ft.-ot lehet spórolni. 1000km-nél 10.000Ft, stb. Igen, egy ilyen autó is megeszi az 5-6 litert. Sokan engem is hülyének néztek, mikor felvetettem, hogy egy 1000cm3 autóba szeretnék rakatni egy gáz szettet, pedig szerintem, aki sokat használja, annak igen is megéri. Mielõtt emelik az üzemanyagot 8ft.-al a legolcsóbb kutaknál tömeg szokott lenni, kérdezem én, így mennyit tud megtakarítani egy tanknál 400Ft-ot? Ez olyan sok? Nem is értem. Ha a gáz és az üzemanyag között megmaradna ez a differencia, akkor szerintem van értelme a gázos autónak. Persze minél nagyobb az autó fogyasztása, annál hamarabb megtérül az átalakítás, és a fenntartása is jóval kedvezõbb.....
A kérdező hozzászólása: Tényleg? 80-90-es tempónál az enyém még soha nem fogyasztott 5 liternél többet.... (egy hirdetésben láttam 800-as lpg gázos Matízt)
Ismerõsnek Matiza van, na õ meg nem tudja 6 liter alá vinni a fogyasztást :)
hát mivel a matiz egy 40 lóerõs autó, ha 100-al mész, az már közel van a végsebességéhez (kb 130-at mehet max), akkor persze hogy nem 3 litert fogyaszt, de városbna alapvetõne jók ezek, és gázzal ugyanannyi-val olcsóbban jösz ki %-os értelemben. Persze ilyen kis autókat nem szokás hosszu távra használni, így a gázszett beszerelése nembiztos hogy megtérül...
A kérdező hozzászólása: Én úgytudom lpg gázból pont a dupláját fogyasztja az autó, mint benzinbõl. Akkor hol is vagyunk? Ott ahol a part szakad. Ja és nem is úgy reagál a dolgokra mintha benzinnel menne!
Én úgytudom lpg gázból pont a dupláját fogyasztja az autó, mint benzinbõl, Rosszul tudod. 15-20%-al fogyaszt többet belõle az autó.
És természetesen pontosan ugyan úgy reagál / gyorsul / megy, mint benzinnel. Mondom ezt 400.000 km gázüzem után.
A kérdező hozzászólása: Szoval végigjátszottam, meg kellet volna kapnom Devil Jin-t de ugyan az a kérdõjel volt ott.
Hát nálam is ez a probléma, , ,
Nem a Tekken devil withint kell ki vinni?? ja és eddyt ugy tudod megszerezni ha chrisitek megveszed a 500 000-es teljes costumot utána a háromszõg és kõr gombal választod christi névtábláján
Játszál összesen vagy 200, vagy 500 meccset, már nem emlékszem. Ha mindenkivel végigviszed a gamet és utána lenyomsz még pár végigjátszást, akkor már meg is szerezted. Leganább is nekem így sikerült. Meg a tekken devil vithin végigvitelével is megszerzed, én az elõzõt javaslom.
egyszerûûû... :D nemkell ide tekken5. xDD mivel ottvan a : Tekken 5. Dark Resurrection. összes embert megkapod alapból és jobb a játék. ;)
Ha az összessel kijátszottad és még akkor sem kaptad meg devil jin-t akkor játszd arcade módban(kb.:100 pálya kell hozzá vagy kevesebb)és meglesz!!

Miért van az, hogy egy 5 hónapos babának 3 hónapot kell várnia egy szívultrahangra?

Felháborító és ha addig történik vele valami vagy romlik at állapota akkor ki lesz a felel?s????

Legjobb válasz: Elkeseritõ és felháboritó a magyar egészségügy! Az emberrõl lenyúzzák az utolsó réteg bõrt is de semmit nem adnak cserébe! Próbálj megnyugodni(tudom könnyû mondani),de talán nem olyan rossz a babád állapota hogy 3 hó alatt valami baj történne.Csak erre tudok gondolni és hogy felállitanak egy sürgõsségi sorrendet.Sajnos nem tudok mást mondani ez ügyben és remélem minden rendben lesz!

Elkeseritõ és felháboritó a magyar egészségügy! Az emberrõl lenyúzzák az utolsó réteg bõrt is de semmit nem adnak cserébe! Próbálj megnyugodni(tudom könnyû mondani), de talán nem olyan rossz a babád állapota hogy 3 hó alatt valami baj történne.Csak erre tudok gondolni és hogy felállitanak egy sürgõsségi sorrendet.Sajnos nem tudok mást mondani ez ügyben és remélem minden rendben lesz!
Mi egy kicsit nagyobb gyerkõccel voltunk így, de szerencsére ok nélkül aggódtunk. A területileg illetékes kórházban hónapokat kellett volna várni, de fel hívtuk a Bethesda gyermek kórházat Budapesten, ahol azthiszem három héten belül fogadtak. Szomorú az EÜ helyzete és ez egyre rosszabb lesz majd. Felháborító, hogy a gyermekek egészségével sem törõdnek...
Azért, amiért egy daganatos betegnek a mûtét elõtti CT-re egy hónapot! Ha nem ilyen lenne az egészségügyünk, amilyen, a férjem ma is vígan élne! :(((


Mik a hivatalos névnapok magyarországon? Idegesít, hogy egyik naptárban egy napra csak egy név szerepel, másikban már 2-3, megint egy másikban meg napi 5. Miért van ez? Mi a hivatalos? Miért van ~10 László, ~8 Péter névnap?

Legjobb válasz: Mit nevezünk hivatalos névnapnak? "A névnapok egy része a szentek egyházi ünnepnapján alapul." "a névnapok kijelölésére nincs központi szerv, vagyis tulajdonképpen a naptárban lévõ névnapok nem hivatalosak. Arról, hogy egy új névnek mikor legyen a napja, a naptárkészítõk, például az egyházak döntenek, annak okán, hogy a névnapok eredetileg is valamilyen szent ünnepéhez kötõdtek." Szóval nincsenek a névnapok úgy kijelölve, mint az ünnepek, az egész csak hagyományon és megszokáson alapul. Arra, hogy egy névre miért létezik több névnap, szintén ez a magyarázat: két- vagy többféle dátum is kialakult egy adott névnap megünneplésére. A naptárkészítõk gyakorta ezek közül csak az elterjedtebb dátumokat tüntetik fel. (Féligmeddig önkényes alapon.)

Mit nevezünk hivatalos névnapnak? "A névnapok egy része a szentek egyházi ünnepnapján alapul." "a névnapok kijelölésére nincs központi szerv, vagyis tulajdonképpen a naptárban lévõ névnapok nem hivatalosak. Arról, hogy egy új névnek mikor legyen a napja, a naptárkészítõk, például az egyházak döntenek, annak okán, hogy a névnapok eredetileg is valamilyen szent ünnepéhez kötõdtek." Szóval nincsenek a névnapok úgy kijelölve, mint az ünnepek, az egész csak hagyományon és megszokáson alapul. Arra, hogy egy névre miért létezik több névnap, szintén ez a magyarázat: két- vagy többféle dátum is kialakult egy adott névnap megünneplésére. A naptárkészítõk gyakorta ezek közül csak az elterjedtebb dátumokat tüntetik fel. (Féligmeddig önkényes alapon.)
hagy idegesítsen

Miért van az, hogy a netem egy idõ után lekorlátozódik 2, 5 MBit sebességre?

Van egy 30 Megás UPC internetem. Tegnap kezdte azt ,,játszani", hogy lelassul. Már a router beállításait is átnéztem.

Legjobb válasz: Tudnál küldeni képet a sebességmérésekrõl? Van egy 30 MEGABIT/secundumos UPC neted. Ennek a letöltési sebessége maximum 3,75 MEGABÁJT/secundum De van egy olyan kisbetûs rész is a UPC oldalán a 30 Megabites netnél, hogy: Garantált sebesség. A garantált sebesség 10 Megabit. Ez 1,25 Megabájt/másodperc. Ha ez alá megy az érték tartósan akkor szerintem reklamálj. A 2.5 Megabit/s nem éri el a garantált értéket (0.31 Megabájt/s) [link] Próbálj ki egy másik sebességmérõt is: [link] [link]

Tudnál küldeni képet a sebességmérésekrõl? Van egy 30 MEGABIT/secundumos UPC neted. Ennek a letöltési sebessége maximum 3, 75 MEGABÁJT/secundum De van egy olyan kisbetûs rész is a UPC oldalán a 30 Megabites netnél, hogy: Garantált sebesség. A garantált sebesség 10 Megabit. Ez 1, 25 Megabájt/másodperc. Ha ez alá megy az érték tartósan akkor szerintem reklamálj. A 2.5 Megabit/s nem éri el a garantált értéket (0.31 Megabájt/s) [link] Próbálj ki egy másik sebességmérõt is: [link] [link]
A kérdező hozzászólása: Igen, tudja az N-es szabványt, de még egyszer ismétlem, hogy tegnap óta kezdte ezt. :D
szóval kábelen megvan az elérni kívánt sebesség? Csak wifi-n lassú? Milyen szabványt tud a routered ? Tudja az N-es szabványt? Milyen szabványt tud a telefon? Tudja az N-es szabványt?
A kérdező hozzászólása: A Ping az idáig 5-9-14 között változott.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi segítségeteket. Természetesen kikapcsolt utorrent mellett mértem. Az UPC sebsségmérõjével, wifin keresztül LE: 2, 4 MBit/s FEL: 3, 1 MBit/s a sebesség. Itt vagyok a kis szobában, maximum 3 m a távolság a routertõl és semmilyen tereptárgy nincsen. Nem tudom, mi lehet a gond. Az Androidos sebességmérõvel is ennyi.
A kérdező hozzászólása: Ha telefonnal mérem, akkor is ennyi. Szörnyen lassú. Minden az alapértelmezett beállításokon van. Tegnap reggel óta ilyen. : /
A kérdező hozzászólása: Itt ülök a router mellett, van egy rövid kábelem. Bedugom a gépbe, 29-30 MBit, gyorsan Wifire váltok max 4-5. Nem tudom, ez miért van. : (
A kérdező hozzászólása: Nos. Csak router van, modem nincs. Már a beállításaiban megváltoztattam a nevet és a jelszüt is, valamint az SSID-t. Ha letiltom és csak kábellel vagyok rajta, akkor 30 MBit. Hogy ha pedig wifin, akkor csak 4, 5 MBit-et tud produkálni.
"Utorrentet is használok." Az okozhat érdekes tüneteket. Ha nincs jól beállítva, több száz kapcsolatot nyit, ami teletölti a router memóriájának úgynevezett NAT-tábláját, és nem enged mellette más hálózatot használó alkalmazást érvényesülni. A Utorrent program beállításainál az egyszerre nyitható kapcsolatok számát le kell redukálnod 100 alá, a le- és feltöltési sebességeket pedig az Internet csomagod maximumának 80%-ra. Tehát a 30/3 Mbps-os maximum le- és feltöltési sebesség 80%-a 24/2, 4 Mbps, vagyis 3000/300 kBps le- és feltöltési adatátviteli sebesség limit a javasolt maximum. Sebességet meg úgy érdemes mérned, hogy kikapcsolsz minden hálózatot használó alkalmazást (a uTorrentet legfõképp!!!) és a UPC oldalán ([link] ) található eszközzel mérsz sebességet (azért ezzel, mert így a mérést nem befolyásolja a UPC hálózatán kívüli hálózatok terheltsége). Érdemes a mérést többször is elvégezned vezeték nélkül, kábelesen, routerrel és router nélkül. Ha ugyanis router nélkül megvan a garantált adatátviteli sebesség (10/1 Mbps), de routerrel nincs, akkor a routernél a bibi. Ha vezeték nélkül kevesebbet mérsz mint vezetékesen, akkor a router vagy a kliensek vezeték nélküli interfésze az elavult vagy valamilyen terepakadály/interferáló zaj van a router és a kliensek között.
Valamint próbáld ki router nélkül is a sebességmérést, pár napig nézd meg milyen a neted router nélkül. Így legalább pontosabban behatárolod melyik eszköz lehet a hibás.
A kérdező hozzászólása: Most , , megjavult". A beállításokban találtam egy olyan lehetõséget, hogy frekvencia kikényszerítése - most wifin 31 MBitet mért. Az, hogy meddig lesz jó, azt nem tudom.

Van egy 5 megás netem, az asztali gépen Xp alatt 5 mega jön, a laptopon Win7 van, és csak 500-600 kb-tal jön ( minkettő kábelen), miért van ez, és mit lehet tenni, hogy a laptopon is gyors legyen a net?

Legjobb válasz: Elõször nézd meg, milyen mértékegységekben olvasod le az eredményt. A letöltõprogramok nagy része KB/s (kilobájt) vagy MB/s-ban írja ki a letöltést. A sávszélességet pedig Mbit-ben adja meg a szolgáltató. 5Mbit-es net az 640KB/s-os elméleti letöltés, vagyis az 500-600 normális értékek. Hol nézted az asztalin, ahol "5 mega jön", és hol nézted a laptopon?

Elõször nézd meg, milyen mértékegységekben olvasod le az eredményt. A letöltõprogramok nagy része KB/s (kilobájt) vagy MB/s-ban írja ki a letöltést. A sávszélességet pedig Mbit-ben adja meg a szolgáltató. 5Mbit-es net az 640KB/s-os elméleti letöltés, vagyis az 500-600 normális értékek. Hol nézted az asztalin, ahol "5 mega jön", és hol nézted a laptopon?
Valószínûleg az xp-s géped megabittel Mb/Kb számol míg a laptop megabájtban MB/KB. Csak beállítás kérdése a dolog viszont a különbség 8x-os. A szolgáltatok mindig Mb-et írnak így 8x gyorsabbnak hangzik a net a valódinál, mivel minden más platform MB-al számol. Így verik át az ügyfeleket legálisan. Pl: a UPC 120(Mb)megás nete valójában csak 15(MB) mega amibõl sokszor csak 5 mega a valós, de mennyivel jobban hangzik a 120 mega nemde? De a kérdésedre visszatérve nincs semmi gond a nettel, mindkét gépen ugyanannyi valójában, csak más-más egységben mérik.
A kérdező hozzászólása: Sajnos pedig valami más baj van, mert ugyan azzal a programmal néztem a sebességet, és az asztalin 4-5 megát ír, csak a laptopon, 0.6 megát, ír, meg a pingje is több. Illetve szemmel láthatóan is sokkal gyorsabb az asztali, tehát valami beállítás hibára gondolok, vagy pedig a háló program, nem megfelelõ, de remélem nem a hálókártya hibája :D
Ha "5megás" neted van akkor az asztalival is ugyan úgy 600KiloBájt-al szedsz le mint a laptoppal. Nézd meg pontosan azt a programot mert az, nem segít hogy annyit írsz mega mega ami utána van az a lényeg, hogy Bit vagy Bájt.

Miért csinálja azt a facebook-om hogy amikor megjelenik egy érteítés 'valaki hozzászólt a bejegyzéshez' és amikor meg nézem nincs oda írva semmi csak kb.5-10 perc múlva jelenik meg. És ez van már 3-4 napja. Miért van ez? Csak nekem ilyen?

Legjobb válasz: Nem csak neked ilyen, a facebook mostanában elég sokat [email protected] Nekem pl.:olyan emberek vannak fent chat-en akikrõl tudom, hogy nincs fent mert mondjuk ott ül mellette., De fordítva is volt már hogy vártam hogy valaki feljöjjön és már órák óta õ is engem várt és nekem nem jelezte ki õ fent van meg neki se azt hogy én fent vagyok... Na mind1 vannak mostanában fura dolgok.... ne aggódj nem vagy egyedül a problémáiddal

Nem csak neked ilyen, a facebook mostanában elég sokat [email protected] Nekem pl.:olyan emberek vannak fent chat-en akikrõl tudom, hogy nincs fent mert mondjuk ott ül mellette., De fordítva is volt már hogy vártam hogy valaki feljöjjön és már órák óta õ is engem várt és nekem nem jelezte ki õ fent van meg neki se azt hogy én fent vagyok... Na mind1 vannak mostanában fura dolgok.... ne aggódj nem vagy egyedül a problémáiddal

Miért van az, hogy az apámnak a házán kívűl, van egy lakása egy 2, 5 milliós autója meghavi 200000 ft fölötti jövedelme meg egyéb több millió ft értékű ingatlana és sajnál tőlem egy forintot is"5 forintot"?

Ha ad 500 ft-ot, már úgy viselkedik. Mint akinek az életére törnek.

Legjobb válasz: Lehet, hogy neked gyûjtögeti, hogy legyen örökséged. Vagy az is lehet, hogy így akar arra ösztönözni, hogy meg kell, hogy álljál a saját lábadon is. Nagyon sok szülõ inkább elvesz a gyerektõl (pl. haza kell adja a fizetése bizonyos részét), örülj, hogy tõled nem.

Lehet, hogy neked gyûjtögeti, hogy legyen örökséged. Vagy az is lehet, hogy így akar arra ösztönözni, hogy meg kell, hogy álljál a saját lábadon is. Nagyon sok szülõ inkább elvesz a gyerektõl (pl. haza kell adja a fizetése bizonyos részét), örülj, hogy tõled nem.
Egy ismerõsöm Dániában töltött középiskolásként egy évet. A dán diákok ki voltak akadva, amikor hívta õket, hogy menjenek el vele a postára, mert a szülei küldtek neki pénzt. Ott ugyanis a középiskolások önmagukat finanszírozzák, szinte mindenki dolgozik, tankönyvet, bulit, ruhákat, pizzát mindent a saját keresetükbõl. Nem tudom mekkora a családotok, de havi 200000.-Ft körüli összeg nem olyan brutálisan sok, hogy házat, kocsit, középiskolás, vagy egyetemista gyereket lehessen belõle finanszírozni, vég nélkül. Mondjuk mi már most is ahhoz szoktatjuk a 10 éves lányunkat, hogy kap zsebpénzt, amit arra költ amire akar, és nem veszünk meg neki mindent, csak azért, mert szeretné, vagy a többieknek is van már. (Egyébként meg ha mindent megvenne neked, lehet nem lenne csak egy panel kérója, egy szutyok autója. Ez persze kicsit túlzás :) )
Te hány éves vagy? Dolgozol vagy tanulsz? Lehet, hogy nem akar rászoktatni!
Na pont ez az amit a mi gyerekeink sem értenek. Miért nincs pénzünk ha szép házban lakunk, két autónk van és évente 2x nyaralunk. Hát azért, mert ha ezekre nem tennénk félre (plussz a sítábor, nyári tábor, egyebek) akkor nem lenne. èn is mindig azt mondom hogy nincs pénzünk, pedig van csak nem költjük hanyat homlok. Ha a gyerek megtudja indokolni mire kell neki 5000 Ft és az olyan dolog amire azt mondjuk ok, akkor megkapja, de ha csak mert már a héten 3x kell neki, mert éppen megint a haverokkal kell menni azért nem kap. Most nyári munkára mennek majd. De megmondtam nekik, hogy szeptemberben az iskolakezdésre tegyék félre mert én nem fogom nekik az új ruhákat kifizetni (na jó ha nem szorják el a pénzt akkor kipótoljuk úgy is) de nem akarom hogy amit megkeresnek elszorják, aztán meg nekünk kelljen megvenni az új cipöt meg mi vegyük meg. azt akarom hogy azt érezze hogy arra a cipöre ö kereste meg a pénzt, ö gyüjtötte össze. Anyámék is így neveltek minket, és érdekes, hogy mint nagyszülök nagyon nehéz öket megfegyelmezni hogy nem kell a gyerekeknek a´llandóan pe´nzt adniuk.
Hát látod ezért van Neki.. és ezért nincs nekem....
Kérdezd meg tõle: apa, miért nem adsz nekem pénzt?
14-53-s, Meki?
ami a 14:37-est illeti nem olyan könnyû ám diákmunkát találni ne hogy azt hidd :( Mostanában sokan becsõdöltek, aki nem az meg nem akar munkát adni diáknak :(
Akkor ebbe nyugodj bele. Apádnak nincs pénze. Ami azt illeti, lakásom nekem is van, lakni is kertes házban lakom, kocsi is van a fenekem alatt (nem én vezetem), mégsincs pénzem. Hitelem, tartozásom annál inkább. A vagyon nem egyenlõ a készpénzzel. Ha ennyire kell a pénz, menj el dolgozni, rengeteg diákmunka van.
lehet hogy apukád háza és autója hitelbõl van. a 2.5 milliós autó pedig eléggé alacsony kategóriás. nagyjából a legolcsóbb suzuki, vagy dacia, esetleg renault. szóval lehet hogy apukád pénze elmegy a törlesztõrészletekre, amiket a ház-autó hitelre fizet. másrészt, attól függ, hogy mire nincs pénze. mert ha kérsz tõle 5000 et, arra nem fog adni (ha kevés van neki), hogy elidd, vagy elcseszd hülyeségekre. de ha pl tankönyvre kell, vagy valami olyan dologra, ami a szellemi épülésedre kell, akkor arra biztosan fog adni. ha mégsem, akkor léteznek sóher szülõk is .ez van.
18:21 - Ennek az apukának a kérdés alapján van 1 háza + 1 másik lakása + több másik ingatlana... Nem összesen 1, mint a legtöbb embernek... Minek neki ennyi ingatlan?
mert fösvény(most olvastam egy ilyen drámát amibe pont ez volt a szitu)
Meg lehet kérdezni apukától, miért nem ad. Sõt: meg lehetne kérni, tárja fel az anyagi helyzetet elõtted, saját épülésedre. Velem anyukám tinédzser koromban több alkalommal közölte, mennyi az õ, meg az apu jövedelme, sõt hogy hol mekkora megtakarításai vannak a családnak. Sose tudni, mikor üti el õket egy autó, vagy õ meghal (szívbeteg volt), és jöhet egy gonosz mostoha, aki ki akar forgatni az anyagiakból, stb, sose tudni. Én sose követelõztem, tudtam a családi anyagi irányelveket, és azokhoz tartottam magam, elõre tudtam, mi az amit megengednének, és mit nem. De az az érem másik oldala, hogy amit kértem, a szüleim kivétel nélkül mindig megadták.
Nekem is több ingatlan van a nevemen mert örököltem de nem érek vele semmit.Mi is 200 fölött hozzunk haza.De van kb. a válság miatt duplájára megemelkedett törlesztönk havi kb.200 ezer.akkor én menõ vagyok?egy fenét .örülök ha mindenre jut.
Nem azt mondom hogy kevésnek számít, de nem soknak . Az se mindegy hogy mi a munka. Persze hogy tanári állással nem lehet olyan sokat keresni mint pl: építésszel, de lehet hogy csak szerintem nem sok!
Nem tudom, nekem még mindig a 2-nél több ingatlan nem fér a fejembe, hogyan is szerezte ez az illetõ, és ha annyira nincs pénz, esetleg el lehetne adni valamelyiket, vagy kialakítani valamivé, amibõl pénz állna a házhoz, de 2-nél több ingatlan és milliós kocsi mellett (amire az átlagembernek tényleg nem jut), nem igaz, hogy ennyire fukarnak kell lenni a saját gyerekkel... De biztos én vagyok hülye (nem, inkább csak csóró...), de akkor se fogom megérteni, hogy rosszabb anyagi helyzetben élõknek jobban jut a gyerekre és jut zsebpénz (akár rendszeres, akár csak úgy, ha valamire a gyereknek kell), mint egy ilyennek.
Valószínûleg tudja, hogy két kézzel szórnád a pénzt és ezért ad csak keveset! Tanulj meg spórolni! Az egyik válaszoló írta, hogy a vagyon nem egyenlõ a készpénzzel, teljesen igaza van!
Azert van hogy apukad meg egyetlen fillert is sajnal, mert sporolos. Es tudod azert van neki ez is meg az is, mert sporolos. Mert mindig megprobalja a csak legszuksegesebbet megvenni. Felesleges dologra nem kolt. El sem hinned, hogy sok olyan ember aki nem jol nez ki, nem divatos, (csoronak gondolod akar)egy gazdag, vagy legalabbis gazdagabb, mint az, aki megvesz maganak egy draga goncot, ruhat, cipot....stb. szoval a kulsosegekre ad csak. Mondjuk azt a tipusu embert mar en is ruhellem aki "[email protected] a kecsket ket fillerert". Szoval ez a tipus mar tenyleg durva. Aki a gyerekenek a strandon nem vesz meg egy nyamvadt fagylaltot, mert azt mondja van otthon, a csaladi dobozos Tescos! Pedig lenne mibol venni gomboc fagyit, de nem vesz.Mert sporol.Apukad is ilyen lehet. De ne aggodj! Lehet hogy majd ha idosebb leszel megkapod a kecot ami van neki!
Nem tudom hány éves vagy, de a mai világban 200.000 Ft fizetés, 2, 5 milliós kocsi egyáltalán nem számít soknak. Átlag. Lehet hogy sajnálja tõled, de nem hiszem hogy csak kényszerbõl adja. Beszélj vele. Szia
Nah azon azért megdöbbentem, amikor egy anyuka azt írta, hogy keressék meg maguknak a tanszerrevalót is, õk maximum kisegítik..hiába van viszonylag jó anyagi háttér. Az én szüleim ketten nem keresnek 200 ezer forintot mégis mindig mindenünk megvolt és mindig kaptunk zsebpénzt is. Nem sajnálták, mondván hogy nekünk gyüjtik:) Tény, hogy mi sosem követeltünk. Szerintem ülj le apukáddal és finomabban, de mondd el neki amit ide leírtál..
Mert fukar.
Kinek minél több van, annál jobban sajnálja! Úgy néz ki ez apukádra is igaz!
Ez van..én akkor se hagynám h "kizsákmányoljon" egy ilyen jött-ment McDonalds, csak azt nézik h minél kevesebbet keljen fizetni, ezért alkalmaznak fiatal hülyéket akik benyalják.Különben is jobbhelyeken a diákmunkát jobban fizetik, még abba a nyomoronc Tescoba is jobban keres a diák mint a felnõtt.(bár oda se mennék soha) Bocsi az offért megint
Meki: Munka van ott. Kevés pénzért. Ezért hívják diákmunkának. A középiskola alatt egy büfében dolgoztam du-n meg este. Takarítani jártam a fõiskola alatt. Az egyetemet meg estin végeztem és végig dolgoztam. Tudom, mi a munka. És mi a pénz.
ne hülyéskedj...nem tudod te mi van ott
A kérdező hozzászólása: A második kérdést kommentálva.Megkérdeztem, és azt mongdja, hogy nincs pénze.
18:21- es igazad van

Miért van az, hogy bármilyen belpolitikai kérdés, a 4-5. válasz után át megy személyeskedésbe, és egy vita alakul ki az egészből?

Miért kellene mindig mindenkivel egyet érteni? Miért nem lehet valakinek MAGÁN véleménye?

Legjobb válasz: Nem a véleménnyel van a probléma, hanem a vélemény hiányával. A személyeskedés intelligencia (ami nem azonos a tudással) kérdése, de gyakori az egymás mellett elbeszélés, valamint a kérdés kapcsán a gyûlölködés kifejezése. A visszafogottság nem igazán erényünk. Nem egyszerû akkora önfegyelemmel bírni, hogy a kérdésre koncentráljunk, és csak arra, de arra aztán tényleg válaszoljunk. Egy téma megvitatásában az a lényeg, hogy tisztázzuk, ki mit gondol róla és miért. Ekkor lehet értelmezni, és cáfolni, vagy elfogadni a választ. Azt a hitelesség kedvéért le kell szögezni, hogy elõfordul a közel ideális beszélgetés is. Ritka, de van!

Nem a véleménnyel van a probléma, hanem a vélemény hiányával. A személyeskedés intelligencia (ami nem azonos a tudással) kérdése, de gyakori az egymás mellett elbeszélés, valamint a kérdés kapcsán a gyûlölködés kifejezése. A visszafogottság nem igazán erényünk. Nem egyszerû akkora önfegyelemmel bírni, hogy a kérdésre koncentráljunk, és csak arra, de arra aztán tényleg válaszoljunk. Egy téma megvitatásában az a lényeg, hogy tisztázzuk, ki mit gondol róla és miért. Ekkor lehet értelmezni, és cáfolni, vagy elfogadni a választ. Azt a hitelesség kedvéért le kell szögezni, hogy elõfordul a közel ideális beszélgetés is. Ritka, de van!
A MAGÁN véleménnyel nincs baj. Az a baj, ha a magánvélemény azonos a pártvéleménnyel!
"A MAGÁN véleménnyel nincs baj. Az a baj, ha a magánvélemény azonos a pártvéleménnyel!" Miért baj kedves anarchista pajtásom? Zavar, hogy valaki végre egyet tud érteni valamelyik párttal?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, kezdem érteni!
Nem vóna az baj, ha az a párt nem valamelyik létezõ magyar párt vóna!
Nincs igazad Kérdezõ! Amint látod, a 4. válaszig el sem jutottunk, máris személyeskedik a 3. válaszoló!

Miért van az, hogy játszok egy játékkal (pl. :F-1 2012, GTA IV) és jól megy a játék simán fut és kb 2 percenként jön egy 5-6 mp-s lagg és leesik az fps 4-5-re! Lehet a videókártyával van valami?

A gépem: CPU: AMD Phenom II X4 BlackEdition 955,3,2GHZ GPU: Nvidia Geforce GTX 650 OC RAM: 8 GB Kingston

Legjobb válasz: Vagy talán a merevlemez?

Vagy talán a merevlemez?
A kérdező hozzászólása: Milyen merevlemez?1TB-s!Azzal lehet a baj?De az miért befolyásolja a játék futását?
a merevlemez is közrejátszhat, sõt, lehet az a bûnös...írd le az adatait és nézd emg hdd sentinel nevû programmal a kondícióját
jó hogy 1TB de lehet valami kinai ratyi
A kérdező hozzászólása: A merevlemez nevéhez ezt írja:WL100GSA3254G Teljesítmény:100% Kondíció:100%


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!