Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy egy - két (103 db)

Verd ki elotte:)
Jobbat tudok, a barátnõdre koncentrálj figyeld minden mozdulatát stb. úgymond ha belefeledkezel akkor figyeld menni fog
Mikor érzed, hogy elakarsz menni akkor hírtelen gondolj valami rosszra(meghalt a macskád...)Próbáld ki tényleg jó:D
Ha bezárod az ajtót tuti nem fogsz tudni elmenni ;)
Most lehet engem is leszidni, de az milyen már hogy gondoljon másra? Amikor az ember épp gyömöszöli a csaját hogy tud valaki egyáltalán másra gondolni? XD

Miért van az, hogy egy-két napig tele van a mellem, aztán majd egy hétig két óránként is szoptatni kell a lányomat, hogy jól lakjon?

Még csak 10 hetes a pici; sokat eszek, pihenek, Laktoherbet iszok, homeos bogyót szedek, de ez mostanában mindig így történik, nem tudom szinten tartani a tejtermel?dést.

Legjobb válasz: Szia!Ugyanígy vagyok én is!Nehéz így,mert mindig azon paráztam,hogy elmegy a tejem..,6 hónapja szoptatok így!Hol két mellbõl,hogy egy mellbõl is sok!Én is szedtem mindenfélét,hiába,amióta nem szede azóta is ugyanannyi a tejem!Nyugi!

Szia!Ugyanígy vagyok én is!Nehéz így, mert mindig azon paráztam, hogy elmegy a tejem.., 6 hónapja szoptatok így!Hol két mellbõl, hogy egy mellbõl is sok!Én is szedtem mindenfélét, hiába, amióta nem szede azóta is ugyanannyi a tejem!Nyugi!

Van egy feliratos filmem, a felirat két részes. Ahol az első felirat véget ér a filmben, nem kezdődik el a második része, ez miért van? Hogy tudnám behozni a 2-at? Semmi sem működik, amit megpróbáltam.

Legjobb válasz: felirat letöltésnél sokszor lehet választani az 1- illetve 2 lemezes változat közt. Neked egylemezes filmed van, kétlemezes felirattal. Próbáld meg letölteni a 2-es feliratot (pld a http://www.opensubtitles.org/hu oldalról) vagy esetleg rakd össze a két feliratot pld a subtitle workshop progival, vagy nézd meg ezt: http://prohardver.hu/tema/felirat_osszeillesztese/hsz_1-50.h..

felirat letöltésnél sokszor lehet választani az 1- illetve 2 lemezes változat közt. Neked egylemezes filmed van, kétlemezes felirattal. Próbáld meg letölteni a 2-es feliratot (pld a http://www.opensubtitles.org/hu oldalról) vagy esetleg rakd össze a két feliratot pld a subtitle workshop progival, vagy nézd meg ezt: http://prohardver.hu/tema/felirat_osszeillesztese/hsz_1-50.h..


Harry Potter. Miért van az ha két varázsló/boszorkány bárbajozik és az egyik lefegyverezi a másik, hogy az után azt a pálcát fogja használni? Miért nem lehet 2 pálcát használni?

Amikor Dumbledore párbajozott Gellert Grindelwaldal miért az ? pálcáját használta utána és mi történ az ? pálcájával?Vagy amikor Voldemort ellopta Dumbedore sírjából a pálcáját utána miért nem használta mind két pálcát?

Legjobb válasz: Újrahasznosítják.Szelektív pálcagyûjtõbe viszik.

Újrahasznosítják.Szelektív pálcagyûjtõbe viszik.
Azért mert nem fog rá mind2 halgatni!
A kérdező hozzászólása: Ok és mi történik a régi pálcával?
A kérdező hozzászólása: És a lefegyverzett boszorkány/varázsló csak úgy vehet egy másik pálcát? És ha mugli használná mûködne a pálca?
Muglinak hogyan? Szerintem attol hogy szerez egy uj palcat meg a regi is mukodik neki.
egyszerûen nem aknázták ki a két pálcás lehetõséget valami miatt. pedig mûködne mind a kettõ. talán csak 1 szereplõ csinálta. rémszemnek volt pálcája, és volt egy botja is amire támaszkodott és azzal is varázsolt az 5. részben a filmben, a könyvben nem.
Mind a két pálca halgat rá, és a normális elteszi a lefegyverzettett tartalénak.
A kérdező hozzászólása: Ja azt elfelejtettem hogy ez komoly kapcsolat mert ha haza jön akkor összeköltözünk
Valahogy értelmesebben kellene kifejezned magadat, mert ebbõl nem sok derül ki...
nem próbatétel..ilyen a munkája szerintem, meg lehet, h az albérletre is gyujt ahoá majd bekoltoztok..azért az sem ingyen van...:D
A kérdező hozzászólása: hálistennek van lakása ahova költözünk amugy köszi a kommentett

Miért van az hogy valaki ezen az oldalon feltesz egy idióta kérdést és jön rá egy csomó válasz és arra ami tényleg normális kérdés arra meg éppen hogy egy két ember válaszol?

Legjobb válasz: AZ idióta kérdésekre könnyû válaszolni, mert nem kell rajta gondolkodni. Ha pedig komoly a kérdés, az fejtörést igénylõ válaszadást is igényel, amire nem mindenki képes.

AZ idióta kérdésekre könnyû válaszolni, mert nem kell rajta gondolkodni. Ha pedig komoly a kérdés, az fejtörést igénylõ válaszadást is igényel, amire nem mindenki képes.
Azért mert, ha nem így lenne, Te nem kérdeztél volna.
Normális kérdésre kap 1-2 jó választ, akkor miért kellene ugyan azt ötször leírni másnak is? Jobban megnézed mondjuk a két jó választ, az írás ideje pár perc eltéréssel szokott érkezni.
Extended vaprósz: És az egyértelmû kérdésre adott egyértelmû, releváns, s egyetlen helyes válasz miért nincs soha értékelve?
Talán fáradtak az emberek és mire munka után a gép elé ülnek, inkább hülyéskedni van kedvük mint komoly kérdésekkel foglalkozni. Melyik kérdésre szeretnél választ? Ha belinkeled, megnézhetjük és ha nem leszünk fáradtak, talán hozzászólunk valami értelmeset.
Lehet, hogy többen vannak az idióták. :)

Miért van az, hogy egy - két napja olyan érzésem van mintha folyton pisilnom kéne? Enyhe nyomást érzek a méhszájam felé. Lehet hogy csak a babóca nyomja a hólyagom?

Nem hszem, hogy felfáztam volna.26 hetes terhes vagyok.

Legjobb válasz: nyomja a pici feje.nekem 33 34 hetes koromba kezdõdött hogy ejszaka 30percenként jártam wc-re,most 40 vagyok és nem szûnik probálj kevesebbet inni.ja és volt mikor 1 csepp jött.boldog babavárást.40hetes kismami

nyomja a pici feje.nekem 33 34 hetes koromba kezdõdött hogy ejszaka 30percenként jártam wc-re, most 40 vagyok és nem szûnik probálj kevesebbet inni.ja és volt mikor 1 csepp jött.boldog babavárást.40hetes kismami
Szia szerintem semmi gond nincs, mert nekem is a 30-ik héttõl ilyen gondjaim vannak.Olyan nehéz bárhová megyek mindig csak pisilnem kell.Éjjel is felkelek minden órában, és sokszor 2 csepp megy.Nyomást is érzek a méhszájamnál, meg szúr is néha.Remélem hamarossan megszünik.üdv 37 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Most megnyugodtam :-)

Az idõsebb férfiak miért csodálkoznak, hogy egyedül vannak ha nem képesek értékelni a nõket?

Még ha egy fiatalról is van szó.

Legjobb válasz: Pont akkor nincsenek egyedül, fogalmazd át a kérdésed.

Pont akkor nincsenek egyedül, fogalmazd át a kérdésed.
nem csodálkozom semmin
Kedves kérdezõ! Elõször is tedd rendbe magadat mentálisan. Ha ezen túl vagy akkor gondolkodj el mi az amit nem szeretnek benned? Nem túl jó dolog az ha valaki kivetíti a világ utálatát a világra.

Az miért van, hogy neten tetszettem már lányoknak, de amikor buszozok vagy sétálgatok olyan rondának érzem magam és mintha a lányok is átnéznének rajtam egy-két szemezéstõl eltekintve, de az is csak ritkán van?

Szeretnék már egy barátnõt, de rossz, hogy a lányok nem adnak normális jeleket, amibõl tudnám, hogy bejövök valamelyiknek és mehetek oda hozzá. Tudom, hogy manapság sokkal fontosabb a külsõ, mint az én õseim idejében. Látom naponta, hogy a menõ páwa pénzes, szép, meleg kinézetû fiúért vannak oda a lányok. Rám neten néhány lány, akinek bejöttem azt írta cuki, helyes vagyok, de valahogy én nem hiszek nekik, mert akkor nem úgy lenne, hogy a városban is kellenék a lányoknak, nem csak netes lányok akarnának járni velem? Kezdbek belefáradni, hogy itt a környéken senkinek sem kellek vagy nem ad jelet, addig a neten meg már nem egy lányt utasítottam vissza, mert én nem szeretnék távkapcsolatot, nekem fontos, hogy egy lányt gyakran ölelhessek, csókolhassak, szeretkezzek vele, anyagilag meg csóró diákként nem tudok utazgatni csak úgy mondjuk még havi egyszer sem, sajnos.

Legjobb válasz: Pedig akinek nincs ideje egyetemre járni, az megoldja levelezõn.

Pedig akinek nincs ideje egyetemre járni, az megoldja levelezõn.
valoszinüleg élõben is bejössz a lànyoknak csak nem tudod..itt meg leirják ezért tudod:) logikus
küldesz egy képet?:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!