Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy csak csiklón (5 db)

Miért van az, hogy csak csiklón keresztül tudok elélvezni, hüvelyen kersztül meg nem? Mit csinálhatok rosszul?

Hüvelyi orgazmust szeretnék,de egyszerüen nem megy, bármit csinálok!Van valakinek valami tanácsa,h mégis mit hogy csiánljak?Érzem,h nagyon kívánom a párom,s tök nedves vgyk,közel vgyk,de semmi:-(. Ez kicsit elszomorít...

Legjobb válasz: Szia! A Legtöbb nõ ( köztük én is) Joban élvezem a csikló orgazmust!/ Tudom ez nem vigasztal jelen esetben/ A Hüvelyi orgazmust a Nõk 50%-a át sem éli... Ami segít: Kutya póz, vagy a rakja a derekad alá párnát h a csípõd magasbban legyen így a G-pontod jobban érzékeli és szerintem elõször szex közben izgasd a csiklód vagy a párod és észre fogod venni hogy ez másfajta orgazmus. SOK SIKERT ! Össze jön az:):)

Szia! A Legtöbb nõ ( köztük én is) Joban élvezem a csikló orgazmust!/ Tudom ez nem vigasztal jelen esetben/ A Hüvelyi orgazmust a Nõk 50%-a át sem éli... Ami segít: Kutya póz, vagy a rakja a derekad alá párnát h a csípõd magasbban legyen így a G-pontod jobban érzékeli és szerintem elõször szex közben izgasd a csiklód vagy a párod és észre fogod venni hogy ez másfajta orgazmus. SOK SIKERT ! Össze jön az:) :)
Semmit nem csinálsz rosszul, teljesen normális. Kevesek képesek a tiszta hüvelyi orgazmusra. Nekem is 99%-ban úgy megy, hogy a csiklóm is ingerelve van közben. Sex közben akár te, akár párod, ingereld a csiklót, vagy válasszatok olyan pózta, ahol a hasához ér a csiklód, és akkor menni fog, de gyakorolni kell. nekem másfél év volt, mire sikerült... Ne várj csodát, légy kitartó és ne akard annyira, mert úgy nehéz lesz. Lazulj el, élvezd, ne akard görcsösen az orgazmust.
A lovagló pózt ajánlom, így együtt érvényesülhet a kettõ! Sztem ez a legkirályabb, és persze közben a sok simogatás...
türelem türelem és türelem, ez a nyitja a görcsös akarásnak nyögés a vége... egyébként miért olyan fontos neked, elvárás?
Nálunk is fordult elõ hasonló probléma... A lovagló póz a legjobb, hogy elmenjen a barátnõm. Nem sikerült néhányszor, majd kipattant az isteni szikra: raktam a seggem alá egy nagy párnát, így a csípõm fentebb került. A péniszem pedig pont a lehetõ legjobb szögben stimulálta a g-pontját. Nekünk ez bevált... Sok sikert és nagy orgazmust kívánok!!!

Az miért van hogy még nem volt hüvelyi orgazmusom, pedig élvezem a szexet, meg minden, de edddig csak csiklón át volt? Valami van ez ellen, vagy valami póz, amitől lehetne?

Legjobb válasz: próbáljátok széken vagy ülve ahogy jólesik akk jobban hozzáér ahhoz a gfolthoz amitõl el tudsz élvezni

próbáljátok széken vagy ülve ahogy jólesik akk jobban hozzáér ahhoz a gfolthoz amitõl el tudsz élvezni
1. a g folt megnevezés talán még jobban is fedi az igazságot, mint a g pont. 2. csak azért gondolod, hogy lemaradsz valamirõl, mert nem tudod milyen. Persze más, mint a csikló-orgazmus, de nem feltétlenül jobb. Ez így hülyén hangzik. Szóval a hüvelyi orgazmus (nekem) nem mindig sikerül olyan egetverõen, robbanósan, mint a csiklón keresztüli. Inkább vhogy mélyebb, tompább, tovább tart. Idõvel szerintem el fogod érni te is. Nálam elõször a hagyományos misszionárius pózban sikerült, de lovagló pózban is esélyes lehet.
Maszturbálj rendszeresen és sokat úgy, hogy nem nyúlsz a csiklódhoz.Egy idõ után rá fogsz érezni, csak türelem kell hozzá, és akkor majd kitapasztalod, hogy hogyan jó.A barátoddal pedig csináljátok misszionáriusban úgy, hogy párnát raksz a csípõd alá.
Nekem sem volt még soha, állítólag lehet tanulni meg oda kell figyelni stb.Barátnõim közül is csak egynek van hüvelyi orgazmusa.Én úgy vagyok vele, hogy már nem is erõltetem, jó a szex aztán kénytelen vagyok megelégedni ennyivel.Nem tudom miért ilyen igazságtalan a természet, hogy valakinek megadja ezt a lehetõséget valakinek meg nem.Mondd el a párodnak a problémád és aztán õ is próbáljon segíteni.
Nem g folt, hanem g pont!
Én legelõször úgy tudtam csak elmenni hüvelyileg hogy hason feküdtem és a barátom egy picikét inkább lefelé irányította a péniszét nem befelé.Így a g folt környékét érintette és sokkal jobb érzés volt.Talán próbálkozzatok így, lehet hogy ez segít.
Ennek az az oka, hogy a hüvelyfalon kevés az idegvégzõdés. A nõk 82%-a ezzel a problémával küzd, köztük én is. Az élvezet a csiklón keresztül, ugyanolyan gyönyört nyújt, mint hüvelyen keresztül, sõt van hogy jobbat is. Ez nem "ciki" sõt a férfiakat még sokszor izgatja is a látványa hogy magadat izgatod. Ettõl ugyanúgy teljes értékû nõ vagy. Ajánlom figyelmedbe a lovagló pózt, akkor sokkal könnyebb igy elérni az orgazmust. A klitorális orgazmus elõnye az, hogy annyiszor mész el ahányszor szeretnél és nem terheli meg úgy a hüvely izmait és igy nem fáradnak el =) ennyit tudtam csak tanácsolni, remélem hasznodra válik ^^
A kérdező hozzászólása: Nagyon is :) Köszi szépen :)

Miért van az, hogy csak akkor van hüvelyi orgazmusom, hogyha a csiklómat is izgatom?

Csak akkor,ha mindkettőt egyszerre. Ha a csak a csiklómat izgatom,akkor is elélvezek,de ha csak ujjazom magam nem megy.Kellemes érzés,de nem jutok el a csúcsra. Ez miért van? Akkor most van hüvelyi orgazmusom vagy nincs? (még szűz vagyok)

Legjobb válasz: Ez csikló orgazmus. Gondolj ujjazás közben vadabb dolgokra, simogasd a melleid, ne legyen benned semmi feszélyezettség. Lehetõleg úgy csináld, mikor senki sincs otthon - vagy pont fordítva, és úgy, hogy mindenki: ekkor ugyanis még izgalmasabb (tiltott gyümölcs, nehogy rádnyissanak stb), talán úgy sikerülni fog. :)

Ez csikló orgazmus. Gondolj ujjazás közben vadabb dolgokra, simogasd a melleid, ne legyen benned semmi feszélyezettség. Lehetõleg úgy csináld, mikor senki sincs otthon - vagy pont fordítva, és úgy, hogy mindenki: ekkor ugyanis még izgalmasabb (tiltott gyümölcs, nehogy rádnyissanak stb), talán úgy sikerülni fog. :)
Ez az átlagos, a nõk többsége ilyen.
Kedves utolsó válaszoló, nincs igazad. Egy egy testileg és (fõleg)lelkileg egészséges nõ képes a hüvelyi orgazmusra csiklózás nélkül is! Tapasztalat.
Ha megtanulta... de elõbb a csiklói orgazmust kell megtanulnia.
Elõbb ezt meg kell tanulni, mint azt feljebb írták. A legjobb módszer, hogy meg keresed Grafenberg pontodat. Ez Nagyából a hüvely felsõ részén van és kicsit érdes. Izgatás hatására "szivacsossá" válik, ha ezt nem túl erõsen nedves (és tiszta!) kézzel izgatod akkor sikerülni fog. Ha mégse keress rá a Grafenberg pont-ra. dr.black (ha kérdésed van üzentben várom)
Csak a pasidra koncentralj rá figyelj és ne arra hogy világos van!
Megkérheted a pasidat hogy szex közben is izgassa a csiklódat, vagy magadnak is csinálhatod és vannak olyan pózok is, amikor a csikló is izgatva van. Ez a sötét-világos dolog elég gyerekes. Ha már szexeltek akkor nem tök mindegy hogy világos van vagy nem? Értem ez alatt hogy a szexhez bizalom, és szerelem és elfogadás társul (legalábbis nálam) és akkor tök mindegy, és szerintem a pasik szeretik is nézni hogy a csaj élvezi, vagy mondjuk lovagló pózban hullámzik a melle, és ilyenek.
Azt hiszem te is érzed, hogy ez csak kifogás. Nem tudom, te hány kg vagy, de 130-140 kilós nõk is szexelnek. Arra gondolj, hogy szereted e ezt a fiút. Ha igen, akkor meg arra, mennyire szeretné õ látni rajtad, hogy élvezed az õ gyöngédségét. Kinek adnád meg ezt az örömöt ha nem neki, akit szívedbõl szeretsz???
nem csak tevagyezzel igy..Nem kell a világosságra koncentrálnod. ha annyira szeretnéd a szexet akkor menne.
Ezzel én is igy vagyok.Csak sötétben vagyok hajlandó szeretkezni.Én világosban szégyenlõs vagyok, Pedig hülyeság.Mert világosban is azt látná amit a sötétben érez!
lehet 47kg és 110cm ;) :D
úristen.47kg? és Kövér??? Butaság. én irtam neked hogy csak sötétben.... nyugi, biztos nem lenne veled ha nem szeretne, és ha nem tetszenél neki.erre gondolj.
47 kg-val kövérnek lenni??????elég furán hangzik, akkor én mi vagyok 58 kg-san??????
A kérdező hozzászólása: 47kg vagyok amúgy és sikerült leadni a gátlásaimat..a võlegényem felvilágosított, hogy számára tökéletes vagyok, ne szégyenlõsködjek mert értelmetlen!Gondoltam megosztom azokkal, akik értelmes választ írtak..
Arra nem gondoltál, hogy esetleg imádja a kövér lányokat??? Rengeteg férfi van, aki nagyon szereti, ha van mit megragadni a lányon. Jó: sötétben is meg tud ragadni - de nézni is nagyon szeretik. Hát még, ha mozogsz is! Úgyhogy szerintem csak kérdezd meg tõle, hogy így van-e? Másrészt elsõre ajánlok valami szelíd hangulatvilágítást. Nagyon meg tud ám szépíteni! És a férfiaknak igen fontos lehet a látvány...
A kérdező hozzászólása: Hát igen..bár már kezd alakulni.Kezdem leadni a gátlásaimat, próbálom más szemszögbõl felfogni a dolgot!Félig már sikerült.Bár sztem még nem leszek megelégedve a testemmel(sztem kövér vagyok)addig nem megy majd..Nah mind1..Köszi
47 kg-osan kövérnek érzed magad? Milyen magas vagy, 1 méter? Ha sokkal magasabb, akkor anorexiás vagy! Menj el orvoshoz, mert ez súlyos dolog így!
szia, ne hara, hadd ne másoljak be mindent! Haasználd a keresést! Nagyon nagyon sok ilyen kérdés van és tök jó válaszok!
Szevasz, ne menj a tankönyvek után. Örülj annak, hogy elélvezel, és örömet tud okozni neked a barátod. Fedezzétek fel egymás testét minden módon, és rájössz, hogy a hüvelyi/csikló orgazmus szétválasztása arra szolgál, hogy elég cikket tudjanak írni a szexológusok...
A nõk 87%a sosem élvez el hüvelyen keresztül. Ez már csak így van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!