Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy csak az (2073 db)

Miért van, hogy csak azoknak tetszem, akik nekem nem jönnek be?

Olyannal nem akarok összejönni, aki nem tetszik, mert csak őt is meg magamat is becsapnám... Fiú vagyok amúgy.

Legjobb válasz: ez velem is így van csak lány vagyok

ez velem is így van csak lány vagyok
Hát, ez sajna így megy...
Adjátok lejjebb az igényeiteket, csak ennyit tudok mondani.
Jó neked, én a kutyának nem kellek... 28/F
3-as hová adjuk lejjebb, nekem nagyon sok lány bejön és pont az átlagos lányok, de õszinte eszek nekem jellemre megfelelõ lányt nem sikerül találni, egy buta, idegesítõ, néger fütykösre vágyó csajjal mit csináljak?-.-
#5 A legtöbb embernek az átlagos lányok/fiúk jönnek be (hasonló a hasonlónak örül), egyéb helyeken keresgélj, esetleg menj az átlag alattiakra, õk általában kedvesebbek és normálisabbak is.

Miért van hogy csak az orromon nőnek pattanások?

nagyon idegesít mert az orron fáj a legjobban ha kinyomják egyébként 14/F

Legjobb válasz: Mert a legzsírosabb terület az arcodon.Használj rá arcradírt,fertõtlenítõ ecsetelõt.A miteszereket otthon is ki tudod tisztítani az orrodból,de csak finoman,így kevésbé fog begyulladni.

Mert a legzsírosabb terület az arcodon.Használj rá arcradírt, fertõtlenítõ ecsetelõt.A miteszereket otthon is ki tudod tisztítani az orrodból, de csak finoman, így kevésbé fog begyulladni.

Miért van hogy csak az 1-2 évvel idősebb lányoknak tetszem?

a korosztályom mintha észre sem venne... 19/f

Legjobb válasz: Mert valószínûleg többnek nézel ki, vagy érettebben viselkedsz.

Mert valószínûleg többnek nézel ki, vagy érettebben viselkedsz.
A kérdező hozzászólása: ez pont fordítva szokott lenni, nem értem miért van ez
mert a pia meg a drogok miatt 25-nek nézel ki...
Én 22 vagyok, de 17-nek néznek többnyire, mégsem kellek se a saját korosztályomnak se az idõsebbeknek se a fiatalabbaknak. A fene sem érti a nõket.
Tisztázzuk! :-D Te most dicsekedni akarsz?

A Harry Potterben miért van, hogy Voldemort azt hiszi, csak ő végezhet Harryvel? És Voldemortot is csak Harry ölheti meg, miért?

Legjobb válasz: voldemortot nem csak harry ölheti meg, meg fordítva se igaz csak voldinak már kicsit felforrt az agyvize és bosszúból akarja, meg a morál miatt mert hogy néz ki hogy nem tudja megölni harryt, kiröhögik a halálfalók mondjuk az utolsó részben van azért valami hogy miért nem árt ha voldi öli meg harryt

Dehogyis. Ez nem igaz. Odáig oké , hogy Harry is horcrux, ezért ahhoz , hogy eltûnjön belõle az a lélekdarab Harry-nek önként fel kell áldoznia magát és Voldemort-nak meg kell ölnie. Ha más öli meg , akkor meghal a horcrux-szal együtt. DE Voldemort nem ezért akarja megölni Harry-t saját maga, mert nem is tud arról, hogy a fiú horcrux. Voldemort a jóslatot követi, ami kimondja, hogy nem élhet az egyik , míg él a másik. És hogy egy júliusban született fiú, akinek a szülei háromszor dacoltak a nagyúrral, veszélyezteti Voldemort hatalmát, mert olyan erõ lakozik benne, amit a nagyúr nem ismer. Ezért meg kell ölnie az egyiknek a másikat. A jóslat az oka az egésznek.
voldemortot nem csak harry ölheti meg, meg fordítva se igaz csak voldinak már kicsit felforrt az agyvize és bosszúból akarja, meg a morál miatt mert hogy néz ki hogy nem tudja megölni harryt, kiröhögik a halálfalók mondjuk az utolsó részben van azért valami hogy miért nem árt ha voldi öli meg harryt
Elõször is olvasd el a könyveket, másodszor ha nem kaarod akkor vedd meg a: Ki kicsoda Harry Potter világában c. könyvet!Elmondom: Egy jóslat arról szól , hogy vna egy fiú aki legyõzheti voldemortot...Azokkal a szülõkkel 3 szor volt dolga Voldemortnak. Felmerült, hogy Neville, de nem lehet õ az , mert Harry sokkal jobban hasonlít Tomra...meg félvér..Ez hülye oknak tûnhet , de ezt írják. És Piton kihallgatta a jóslatot , de a végérõl lemaradt. Voldemort nagy hatalmú hasonló erelye van mint Harrynek. Ha Harry elé oda állna egy Lucius Malfoy.....valószínüleg ha nem is egyszerûen , de ki tudná csinálni.
Azért mert abban az univerzumban nem létezik Chuck Norris.
De igen, azt jelenti. Az 5.ben elmagyarázza Dumbledore. Csak azért jelenti ezt , mert Voldemort hallgatott a jóslatra. Õ követi, ezért õ maga akarja megölni Harry-t. Dumbledore pedig felteszi a kérdést Harry-nek, hogy gondoljon bele, mi lenne , ha nem tudna a jóslatról, akkor hogy érezne Voldemort iránt. Harry pedig azt válaszolja: akkor is saját kezével akarná megölni, a szülei miatt. Ez a lényeg. A 7. könyv nem zavaros, Rowling tudta mit csinál, az már más kérdés, hogy nekünk olvasóknak meg kell azt érteni. Nekem sem ment elsõre. :) Szóval nem vagyunk h*lyék, ezzel nem azt mondom, csak figyelni kell az apró részletekre, ha meg akarjuk érteni.
A kérdező hozzászólása: Igen, de az, h nem élhet az egyik, míg él a másik, nem jelenti azt, hogy egymást kell megölniük. Ja, a horcrux-darabot értem már, bár kicsit zavarosra sikeredett szerintem ez az utolsó könyv... De azért szuper :) ) És a film is! És köszi a válaszokat!
Azért mert Harrybe még kiskorában átszállt Voldemort lelkének egy része. Így végülis Harry is egy horcrux lett. Voldemortot meg nem csak Harry ölheti meg, viszont õ kezdte el keresni a horcruxokat. Az én véleményem a film alapján...
A kérdező hozzászólása: Ja ez ilyen presztízs-kérdés..?
A kérdező hozzászólása: Igen, õ is egy horcrux, de a többi horcruxot Dumbledore, Ron, Hermione, Nevill, Harry, szóval sok különbözõ ember ölte meg, akkor a Harryben lévõ horcruxot miért csak Voldemort ölheti meg? És Voldemort nem szándékosan változtatta Harryt horcrux-szá...
Azért mert amikor Harry kicsi volt és Voldemort megölte a szüleit és vele is próbált végezni akkor visszapattant az átka saját magára ezért a lelkébõl kiszakadt egy darab és az egyetlen élõ lénybe szállt bele Harryibe ezért harry a hetedik horcrux és csak akkor pusztul el a Voldemort lelkének darabja ha kizárólag Voldemort végez vele
Azért Voldemortnak kellett megölnie Harryt, mert a 4. részben felhasználta H. vérét a visszatéréshez.

Az miért van, hogy csak akkor és olyan helyen merek leszólítani ismerkedési szándékkal lányt, ha csak ő és én vagyunk kettesben és senki sem van a környéken?

Pédául egyszer egy lányt este buszmegállóban leszólítottam, el?ször is a buszt kérdeztem, hogy tudja-e mikor jön. Aztán elkezdtem lazán ismerkedni vele és még egy ölelés is összehoztam meg saját kezével írta le a nevét, elérhet?ségét nekem. Ne kérdezztéke magam sem tudom hogy csináltam, de amúgy kiderült van pasija, szóval nem lett semmi, mert még csak el sem tudtam érni otthon már. De most nem is ez alényeg, hanem, hogy simán megmertem tenni ilyen közeledést egy lányhoz, amit máskor nem mernék, ha sok ember vesz körül vagy akárcsak egy is. :/

Legjobb válasz: félsz hogy esetleg "beégsz",mert a lány tegyük fel "lekoptat"...bátorság,nem kell félni a lányoktól,csak finoman és aranyosan. Nem lesz gond. :)

félsz hogy esetleg "beégsz", mert a lány tegyük fel "lekoptat"...bátorság, nem kell félni a lányoktól, csak finoman és aranyosan. Nem lesz gond. :)
szerintem ezzel nem vagy egyedül, vagyis én ismerek egy fiút, akinek tetszem, és egyik buliban csókolóztunk is, de akkor sem jött oda egybõl, hanem csak a barátai biztatására, suliban pedig köszön, meg beszélünk pár szót, de azon kívül oda sem jön ha vannak ott mások is.. de szerintem ha látod a lányon, vagy esetleg tudod, hogy bejössz neki, akkor nyugodtan közeledj felé társaságban is, persze csak diszkréten:)
Más ilyen eset is volt? Vagy amúgy ha egyedül vagy akkor se mindig? Mert ha elõbbi akkor valszeg attól félsz hogy beégsz ahogy mondták. Ha az utóbbi akkor meg ilyen velem is volt, hogy csak úgy tök véletlen úgy alakult hogy elkezdtem dumálni egy csajjal, nem lett belõle semmi, de ott dumáltam vele tök lazán. Észre se vettem.., Csaak háát sajnos ez ilyen elég ritka alkalom volt
Ezzel én is így vagyok. Nem ostobaság. Nekem van egy olyan érzésem, ha többen vannak, akkor mások is hallják, hogy hogy sülõk fel a nõ elõtt, és úgy dupla kínos, ha hülyeségeket beszélek, ha rosszul állok hozzá a nõhöz és elcseszem. Ráadásul ha olyan közegben van, ahol nagyon sokan vannak, akkor félõ hogy felbukkanhat a palija, vagy mások is odamennek pitizni neki, baráti köre odapofátlankodik, aztán neked löttek, mehetsz a levesbe, és hiphopp le vagy radírozva az idegen dumáddal együtt. Nekem is volt egyszer egy olyan, hogy egyetemen leszólítottam egy nõt, beszélgettünk, aztán egy másik lány odajött pofázni mindenféle marhaságról vagy félórán át, én csak bólogattam, aztán mindkettõt otthagytam a pi-csá-ba. Rettentõ idegesítõ és kínos is volt. Na szóval így mennek ezek a dolgok.

Az miért van, hogy csak a homlokomon vannak pattanások? 14/f

De azok se olyanok, hogy ki lehet ?ket nyomni hanem ilyen dudorok.

Legjobb válasz: A pattanások ott keletkeznek ahol a legzsírosabb a bõr. Ez az arcon a homlok. Azért csak dudorok, mert idõ kell míg annyira feljön a bõr alatt meggyûlt zsír, hogy kifakadjon. Azért is kényes terület a homlok ilyen téren, mert szabadon van, és éri a por, kosz. Tanácsos valamilyen tonikkal esténként lemosni az arcod (ez fiúként sem szégyen), így eltávolítod a koszt és felesleges zsírt.

A pattanások ott keletkeznek ahol a legzsírosabb a bõr. Ez az arcon a homlok. Azért csak dudorok, mert idõ kell míg annyira feljön a bõr alatt meggyûlt zsír, hogy kifakadjon. Azért is kényes terület a homlok ilyen téren, mert szabadon van, és éri a por, kosz. Tanácsos valamilyen tonikkal esténként lemosni az arcod (ez fiúként sem szégyen), így eltávolítod a koszt és felesleges zsírt.
Nagyon szívesen!
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm a válaszod.

MIért találom Budapestet hangulatosabb városnak, mint a többit? Miért van, hogy csak ott tudom eltölteni értlemesen az időt?

Sokkal hangulatosabb,mint Pécs,POzsony,Nyitra,Komárom,DEbrecen.Nyitrára járok egyetmre,100 ezer lakosú város.de eléggé egyhangúnak tartom Ha viszont Pestre megyek,el?re számolom napokat,hogy mikor megyek

Legjobb válasz: hat amiket irtál nekem egyi se tetszik.ami még emlitésre méltó Kecskemét és Györ. én 7 évet éltem pesten és már hányok a kosztól a mocsoktól,a sok csövestöl,kunyerálostól az utcan,4-6 villamos extra gáz emberekkel,Blaharól,Nyugatiról nem is beszelnek,hányás egyszerüen az egész. nem akarom elhinni hogy ebben jól érzi magat valaki.

hat amiket irtál nekem egyi se tetszik.ami még emlitésre méltó Kecskemét és Györ. én 7 évet éltem pesten és már hányok a kosztól a mocsoktól, a sok csövestöl, kunyerálostól az utcan, 4-6 villamos extra gáz emberekkel, Blaharól, Nyugatiról nem is beszelnek, hányás egyszerüen az egész. nem akarom elhinni hogy ebben jól érzi magat valaki.
Azért mert nem itt ész.
pesten töltöttem az egyetemi éveimet, de csak a haveri társaságot bírtam ott. A többit nem. a közlekedés borzasztó, [email protected] mindenhol stb stb sokáig úgy gondoltam, hogy azért ilyen mert fõváros... de laktam kint Londonban is és ég és föld. Pedig Londonra is mondanak sok rosszt. BP egy igénytelen város.
én is voltam már több orszagban, de ilyen koszt sehol nem láttam.meg az emberek is bunkók sajnos, fellöknek az utcan stb.
A hangulatról volt szó, ökrök! Én voltam fent az elmúlt két napban egyik nap a Gellért-hegyen, tegnap a várban és igen hangulatos volt délután 2-7-ig mindkettõ! Még hasonló sincs a felsorolt apró vagy kis városokban, hogy a kilátásról ne is beszéljünk: a Duna a szebbnél-szebb hidakkal. Nem vagyok pesti, volna mit alakítani a városon, de az egész ország egy nagy szarkupac ilyen vezetõkkel...
5: a hangulatot az egész város és a benne élõk adják nem 1-1 épület, jellegzetesség. Persze aki ezt nem érti annak kár magyarázni :)

Az miért van, hogy csak játszanak velem a pasik?

Tényleg odafigyelek rájuk,azt nyújtom amit lehet és elvárnak,nem húzom õket,nem játszom meg magam.Ennyire ronda lennék?Csak a testiség fontos?A második pasi vesz palira,,,,nincs már õszinteségen,nyiltságon alapuló ismerettségre esély a mai világban?

Legjobb válasz: vigyázzatok lányok, sok fiú csak kihasználni akar titeket! ne adjátok könnyen magatokat, ismerjétek meg elõbb jobban az illetõt! F

vigyázzatok lányok, sok fiú csak kihasználni akar titeket! ne adjátok könnyen magatokat, ismerjétek meg elõbb jobban az illetõt! F
Azt nem tudhatom mennyire vagy "ronda", mivel nem látlak. Bár nem gondolom, hogy túlzottan az lehetsz, mivel akkor nem kellettél volna annak a kettõnek sem.
pl ne menj, ha hív... nem kell rögtön ugrani. csak este jutsz eszébe? ne vedd fel a telefont. este más dolgod van. ha nem keres meg máskor, akkor ennyit ért az illetõ.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen utolsó:) , ez igaz mindig elérhetõ voltam, Sajnos én nem tudom, hogy hogy kell húzni egy pasit, de komolyan.Adott egy srác, halok meg érte de egy ideje csak akk, keres ha leszáll az este, mindennap, de eleinte másabb volt.Szeretném nem elvesziteni, ....de nem tudom miként tartsam meg.:(
Egyszerû. Túlságosan rendelkezésre állsz nekik. Megismered õket, és már tepersz is, hogy megfelelj. Kicsit igenis húzni kell, elsõre nem szabad komolyan venni. Nem durván, de kicsit játszani kell meg elérhetetlennek lenni, sokkal jobban érdekled. Sose a tárgy legyél, amit elõvesz ha kedve van rá(d), hanem a cél, amiért ki kell tartani és küzdeni.
jo csaj + jo pasi = oda-vissza jatszanak egymassal. A jo csaj megtud szerezni egy a jo pasit, a jo pasi megtud szerzni egy jo csajt. De altalaban a jo pasinak ez nem eleg mivel tudja, hogy ha szakitanak is jon uj hal a horogra. rossz csaj + jo pasi = megfogja valami a lanyban, de tul nagy a kisertes, kihasznalja s a vegletekig huzza az agyat. De nehezen lep ki a kapcsolatbol, mert a rossz csaj, bizonygatja h o mas mint a tobbi [email protected] folyamatosan [email protected] a segget. Jo csaj + rossz pasi= itt alt. a pasik nem hulyek, tudjak meg egy ilyen csajt nem fogna talalni, ebbol lesznek a papucsok. S ha csaj nem unja meg akkor boldog kapcsolat. Rossz csaj + rossz pasi= Itt mindketten tudjak van a masiknal jobb is. A rossz no mindent megtesz , hogy megtartsa a pasit. Ha a pasinak nem volt szerencseje egyaltalan a noknel akkor o is ertekelni fogja a rossz csajt. Eddig ezeket tapasztaltam.
Képet!
De van :D Big Up For Terry Black, nigguh :D
Azt szoktam mondani, a férfiak érzéketlen tuskók, a nõk meg ribancok (bocs a kivételtõl... ja, nincs), ezért lettek egymásnak teremtve.
Ha minden pasi beírna, akit 2 nõ is átbaszott a palánkon, akkor túlterheléssel leállna a gyk szervere! Mivel vettek palira?
2 pasi jatszott veled, az meg nem a vilag vege. Annyi mar velem is megtette, mondjuk en nagyon hamar eszrevettem, meg mielott erzelmileg kotodni kezdtem volna. Es akkor leultem veluk megbeszelni, hogy tulajdonkepp mit is akarnak :D
Mutass egy képet! Vannak normális fiúk is lehet gizdákkal kezdesz!
Játszani csak azzal lehet, aki hagyja magát!
Okos tanácsadó, nyilvánvalóan nõ. Az ostobább fajtából. Ne hallgass rá! Mindent jól csinálhattál, nem biztos, h. veled van a baj. Ugorj, ha úgy érzed azt kell, menj, csináld, ha szerinted úgy jó. Ne taktikázz, ne légy kétszínû, vagy álszent. Szóvá lehet tenni dolgokat, KIMONDANI amit szeretnél, és legeslegfontosabb, úgy kérj mint egy nõ! Soha ne követelj! Végképp ne legyen a tested csereértékû árú! Nem feltétlen kellenek praktikák, nem kell csûrni csavarni, az egyenes beszéd célravezetõbb, ám annak elõadásán, mikéntjén rettentõ sok múlhat. A kedvesség lehengerlõ fegyver. Ha nem értékeli amit adsz, nem viszonozza, nem õ a párod. Nem elkeseredni kell, hanem lecserélni! 43F

Az miért van, hogy sokáig az 1.9-es dízelmotorokat nyomatták és csak most tértek át 2. 0-ra?

1.9 TDI, 1.9 JTD, És csak pár éve jöttek be a 2.0-ák? Miért pont 1.9 volt régen???

Legjobb válasz: A fejlesztõmérnökök mérlegelnek a tapasztalatok, a piac igényei, a változó törvények és még több összetevõ alapján.

A fejlesztõmérnökök mérlegelnek a tapasztalatok, a piac igényei, a változó törvények és még több összetevõ alapján.
Ez csak puszta véletlen, régen is voltak 2.0-ás motorok. Csupán 100 köbcenti a különbség a két motor között. Mondjuk lehet van egy kis marketing is benne.
osztom a második kommentelõ véleményét. Nem helytálló, hogy manapság tértek volna át a 2 literesekre. Nekem egy 15 éves omegám van az is 1994 cm3 vagyis 2000-es.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!