Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy csak (2420 db)

Miért van, hogy csak második vagy többedik szülésnél próbálják automatikusan a gátvédelmet?

Biztos nem minden kórházban, de nálunk úgy volt. Az els?nél automatikusan vágtak, a másodikat gátvédelemmel szültem. Azt mondták, hgoy a másodiknál már meg szokták próbálni.

Legjobb válasz: Mert a dokik sietnek, szeretnek vágni, gyorsabban kint van a gyerek, nem kell puzzle-ozni az esetleges repedéssel, és van miért elkérni a hálapénzt. Én már az elsõnél is megmondtam, hogy nem kérek a gátmetszésbõl, és érdekes módon nem is volt rá szükség, egy kis odafigyelés és néhány perccel hosszabb kitolás kellett hozzá. De amúgy a második valóban könnyebben jön, a "járt" úton. :)

Mert a dokik sietnek, szeretnek vágni, gyorsabban kint van a gyerek, nem kell puzzle-ozni az esetleges repedéssel, és van miért elkérni a hálapénzt. Én már az elsõnél is megmondtam, hogy nem kérek a gátmetszésbõl, és érdekes módon nem is volt rá szükség, egy kis odafigyelés és néhány perccel hosszabb kitolás kellett hozzá. De amúgy a második valóban könnyebben jön, a "járt" úton. :)
mert elsõ szülésnél akinél nem vágnak, az ált szakad, és az rosszabbul gyógyul (aki nem, az mázlista).
Ien, elmáéletileg a többedik szülésre már jobban tudja a szervezet, hogy mi fog történni, és a kötõszövetek, izmok is könnyebben "engednek". Az elméletileg szó arra vonatkozott, hogy egy felesleges beavatkozásoktól mentes, saját ütemben, helyzetben történõ szülés esetében elsõre sem kéne vágni, hanem hagyni idõt, hogy a táulás magától megtörténjen. Amíg viszont a kórházakban idõkorlátot szabnak a szüléshez, gyorsítják, nem engedik a szülõ nõt megválasztani a teshelyzetet..., sok esetben automatikus a gátmetszés is:(.
Egyet ertek! Ez igy van!
Én nemrég szültem, elsõ baba.Nálam megpróbálták a gátvédelmet, igaz, aztán a végén vágni kellett, de a szülésznõ is tágított, illetve hagytak idõt arra is, hogy a baba feje is tágítson a gáton. Szóval csak azért vágtak, mert muszáj volt. De ezt valóban szerintem kórház, orvos, szülésznõ, és az adott szülés "lefolyása" is befolyásolja.
Nekem nem vágták peddig elsöt szültem 8 hónapja, igazén kint szültem németországban, és a terhesség utolsó heteiben jártam akupunkturás kezelésekre attól gyorsan tágultam és nem is repedttem meg.ja és közben a védõnõ masszírozta olajjal is a gáttat.
Nekem az elsonel megprobaltak. Ket oltesnyit vagni kellett, mert a lanyka a feje mellett tartotta a kezet. Lehet, hogy nagyobb is lett volna, ha nem masszirozza, tagitja a teruletet. A masodiknal egy masik szuleszno meg sem probalta. O inkabb magaval volt elfoglalva, mint velem. A varras ekkor is ket oltes volt, de siman ultem szules utan a fenekemen. Szoval korhazi protokoll, es szemelyzet fuggo.

Az miért van, hogy csak akkor és olyan helyen merek leszólítani ismerkedési szándékkal lányt, ha csak ő és én vagyunk kettesben és senki sem van a környéken?

Pédául egyszer egy lányt este buszmegállóban leszólítottam, el?ször is a buszt kérdeztem, hogy tudja-e mikor jön. Aztán elkezdtem lazán ismerkedni vele és még egy ölelés is összehoztam meg saját kezével írta le a nevét, elérhet?ségét nekem. Ne kérdezztéke magam sem tudom hogy csináltam, de amúgy kiderült van pasija, szóval nem lett semmi, mert még csak el sem tudtam érni otthon már. De most nem is ez alényeg, hanem, hogy simán megmertem tenni ilyen közeledést egy lányhoz, amit máskor nem mernék, ha sok ember vesz körül vagy akárcsak egy is. :/

Legjobb válasz: félsz hogy esetleg "beégsz",mert a lány tegyük fel "lekoptat"...bátorság,nem kell félni a lányoktól,csak finoman és aranyosan. Nem lesz gond. :)

félsz hogy esetleg "beégsz", mert a lány tegyük fel "lekoptat"...bátorság, nem kell félni a lányoktól, csak finoman és aranyosan. Nem lesz gond. :)
szerintem ezzel nem vagy egyedül, vagyis én ismerek egy fiút, akinek tetszem, és egyik buliban csókolóztunk is, de akkor sem jött oda egybõl, hanem csak a barátai biztatására, suliban pedig köszön, meg beszélünk pár szót, de azon kívül oda sem jön ha vannak ott mások is.. de szerintem ha látod a lányon, vagy esetleg tudod, hogy bejössz neki, akkor nyugodtan közeledj felé társaságban is, persze csak diszkréten:)
Más ilyen eset is volt? Vagy amúgy ha egyedül vagy akkor se mindig? Mert ha elõbbi akkor valszeg attól félsz hogy beégsz ahogy mondták. Ha az utóbbi akkor meg ilyen velem is volt, hogy csak úgy tök véletlen úgy alakult hogy elkezdtem dumálni egy csajjal, nem lett belõle semmi, de ott dumáltam vele tök lazán. Észre se vettem.., Csaak háát sajnos ez ilyen elég ritka alkalom volt
Ezzel én is így vagyok. Nem ostobaság. Nekem van egy olyan érzésem, ha többen vannak, akkor mások is hallják, hogy hogy sülõk fel a nõ elõtt, és úgy dupla kínos, ha hülyeségeket beszélek, ha rosszul állok hozzá a nõhöz és elcseszem. Ráadásul ha olyan közegben van, ahol nagyon sokan vannak, akkor félõ hogy felbukkanhat a palija, vagy mások is odamennek pitizni neki, baráti köre odapofátlankodik, aztán neked löttek, mehetsz a levesbe, és hiphopp le vagy radírozva az idegen dumáddal együtt. Nekem is volt egyszer egy olyan, hogy egyetemen leszólítottam egy nõt, beszélgettünk, aztán egy másik lány odajött pofázni mindenféle marhaságról vagy félórán át, én csak bólogattam, aztán mindkettõt otthagytam a pi-csá-ba. Rettentõ idegesítõ és kínos is volt. Na szóval így mennek ezek a dolgok.

Az miért van, hogy csak a homlokomon vannak pattanások? 14/f

De azok se olyanok, hogy ki lehet ?ket nyomni hanem ilyen dudorok.

Legjobb válasz: A pattanások ott keletkeznek ahol a legzsírosabb a bõr. Ez az arcon a homlok. Azért csak dudorok, mert idõ kell míg annyira feljön a bõr alatt meggyûlt zsír, hogy kifakadjon. Azért is kényes terület a homlok ilyen téren, mert szabadon van, és éri a por, kosz. Tanácsos valamilyen tonikkal esténként lemosni az arcod (ez fiúként sem szégyen), így eltávolítod a koszt és felesleges zsírt.

A pattanások ott keletkeznek ahol a legzsírosabb a bõr. Ez az arcon a homlok. Azért csak dudorok, mert idõ kell míg annyira feljön a bõr alatt meggyûlt zsír, hogy kifakadjon. Azért is kényes terület a homlok ilyen téren, mert szabadon van, és éri a por, kosz. Tanácsos valamilyen tonikkal esténként lemosni az arcod (ez fiúként sem szégyen), így eltávolítod a koszt és felesleges zsírt.
Nagyon szívesen!
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm a válaszod.

Miért van, hogy csak azoknak tetszem, akik nekem nem jönnek be?

Olyannal nem akarok összejönni, aki nem tetszik, mert csak őt is meg magamat is becsapnám... Fiú vagyok amúgy.

Legjobb válasz: ez velem is így van csak lány vagyok

ez velem is így van csak lány vagyok
Hát, ez sajna így megy...
Adjátok lejjebb az igényeiteket, csak ennyit tudok mondani.
Jó neked, én a kutyának nem kellek... 28/F
3-as hová adjuk lejjebb, nekem nagyon sok lány bejön és pont az átlagos lányok, de õszinte eszek nekem jellemre megfelelõ lányt nem sikerül találni, egy buta, idegesítõ, néger fütykösre vágyó csajjal mit csináljak?-.-
#5 A legtöbb embernek az átlagos lányok/fiúk jönnek be (hasonló a hasonlónak örül), egyéb helyeken keresgélj, esetleg menj az átlag alattiakra, õk általában kedvesebbek és normálisabbak is.

MIért találom Budapestet hangulatosabb városnak, mint a többit? Miért van, hogy csak ott tudom eltölteni értlemesen az időt?

Sokkal hangulatosabb,mint Pécs,POzsony,Nyitra,Komárom,DEbrecen.Nyitrára járok egyetmre,100 ezer lakosú város.de eléggé egyhangúnak tartom Ha viszont Pestre megyek,el?re számolom napokat,hogy mikor megyek

Legjobb válasz: hat amiket irtál nekem egyi se tetszik.ami még emlitésre méltó Kecskemét és Györ. én 7 évet éltem pesten és már hányok a kosztól a mocsoktól,a sok csövestöl,kunyerálostól az utcan,4-6 villamos extra gáz emberekkel,Blaharól,Nyugatiról nem is beszelnek,hányás egyszerüen az egész. nem akarom elhinni hogy ebben jól érzi magat valaki.

hat amiket irtál nekem egyi se tetszik.ami még emlitésre méltó Kecskemét és Györ. én 7 évet éltem pesten és már hányok a kosztól a mocsoktól, a sok csövestöl, kunyerálostól az utcan, 4-6 villamos extra gáz emberekkel, Blaharól, Nyugatiról nem is beszelnek, hányás egyszerüen az egész. nem akarom elhinni hogy ebben jól érzi magat valaki.
Azért mert nem itt ész.
pesten töltöttem az egyetemi éveimet, de csak a haveri társaságot bírtam ott. A többit nem. a közlekedés borzasztó, [email protected] mindenhol stb stb sokáig úgy gondoltam, hogy azért ilyen mert fõváros... de laktam kint Londonban is és ég és föld. Pedig Londonra is mondanak sok rosszt. BP egy igénytelen város.
én is voltam már több orszagban, de ilyen koszt sehol nem láttam.meg az emberek is bunkók sajnos, fellöknek az utcan stb.
A hangulatról volt szó, ökrök! Én voltam fent az elmúlt két napban egyik nap a Gellért-hegyen, tegnap a várban és igen hangulatos volt délután 2-7-ig mindkettõ! Még hasonló sincs a felsorolt apró vagy kis városokban, hogy a kilátásról ne is beszéljünk: a Duna a szebbnél-szebb hidakkal. Nem vagyok pesti, volna mit alakítani a városon, de az egész ország egy nagy szarkupac ilyen vezetõkkel...
5: a hangulatot az egész város és a benne élõk adják nem 1-1 épület, jellegzetesség. Persze aki ezt nem érti annak kár magyarázni :)

Miért van hogy csak néha forog a golyó a Firefox Download Helperben?

Az mtv weboldaláról akarok letölteni egy sorozatot de ez miatt nem sikerül.Néha forog a kütyü néha meg nem .Játszom a videót és akkor sem akar elindulni.A másik hogy csak WMV formátumba menti ez nem baj csak hogy egyiket megnyissa a GOM player a másikat meg nem.

Legjobb válasz: Nem mindent tud leszedni. Van hogy csak a reklámokat menti. Oldal függõ. OrbitDownloader, WmRecorder. Ezek segítettek, ha az FDH nem mûködött. Mit szeretnél, lehet ránézek. (holnap)

Nem mindent tud leszedni. Van hogy csak a reklámokat menti. Oldal függõ. OrbitDownloader, WmRecorder. Ezek segítettek, ha az FDH nem mûködött. Mit szeretnél, lehet ránézek. (holnap)
A kérdező hozzászólása: A szép otthonok remek házak lakberendezõ sorozatot akarom leszedni innen http://videotar.mtv.hu/Kategoriak/Szep%20otthonok%20remek%20..

Miért van hogy csak én kérdezek?

Miért van hogy csak én kérdezek a lányoktól ?k meg válaszolnak és esetleg oda írja hogy "és te?" ,de ? t?lem,rólam nem kérdez semmit, biztos nem érdeklem akkor meg mi a faszé nem küld el a búsba oszt nem szenvedek tovább. De hogy egyetlen lányt se érdeklek? :(

Legjobb válasz: Ilyen velem is volt... pedig sokszor a lány(!!) írt rám, elkezdtünk beszélgetni, de aztán pár perc múlva már csak én kérdeztem és õ válaszolt, és ha én nem kérdeztem akkor nagy csend. Néha még annyit se tett oda hogy "és te?" Ha nem kíváncsi azt gondolnál nem ír rám. Ki érti ezt... Talán csak unatkozott?

Ilyen velem is volt... pedig sokszor a lány(!!) írt rám, elkezdtünk beszélgetni, de aztán pár perc múlva már csak én kérdeztem és õ válaszolt, és ha én nem kérdeztem akkor nagy csend. Néha még annyit se tett oda hogy "és te?" Ha nem kíváncsi azt gondolnál nem ír rám. Ki érti ezt... Talán csak unatkozott?
lehet h rossz helyen keresgélsz... talán nem vagy az este a csajnak, de nem akar megbántani, hidd el keresne ha érdekelnéd.. nem teszed kicsit magasra a mércét? milyen típusú srác vagy?
a lányok imádnak magukról beszélni :D kérdezgesd csak nekem ez még be is jön mert elég szófukar vagyok... 17/F

Az miért van, hogy csak játszanak velem a pasik?

Tényleg odafigyelek rájuk,azt nyújtom amit lehet és elvárnak,nem húzom õket,nem játszom meg magam.Ennyire ronda lennék?Csak a testiség fontos?A második pasi vesz palira,,,,nincs már õszinteségen,nyiltságon alapuló ismerettségre esély a mai világban?

Legjobb válasz: vigyázzatok lányok, sok fiú csak kihasználni akar titeket! ne adjátok könnyen magatokat, ismerjétek meg elõbb jobban az illetõt! F

vigyázzatok lányok, sok fiú csak kihasználni akar titeket! ne adjátok könnyen magatokat, ismerjétek meg elõbb jobban az illetõt! F
Azt nem tudhatom mennyire vagy "ronda", mivel nem látlak. Bár nem gondolom, hogy túlzottan az lehetsz, mivel akkor nem kellettél volna annak a kettõnek sem.
pl ne menj, ha hív... nem kell rögtön ugrani. csak este jutsz eszébe? ne vedd fel a telefont. este más dolgod van. ha nem keres meg máskor, akkor ennyit ért az illetõ.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen utolsó:) , ez igaz mindig elérhetõ voltam, Sajnos én nem tudom, hogy hogy kell húzni egy pasit, de komolyan.Adott egy srác, halok meg érte de egy ideje csak akk, keres ha leszáll az este, mindennap, de eleinte másabb volt.Szeretném nem elvesziteni, ....de nem tudom miként tartsam meg.:(
Egyszerû. Túlságosan rendelkezésre állsz nekik. Megismered õket, és már tepersz is, hogy megfelelj. Kicsit igenis húzni kell, elsõre nem szabad komolyan venni. Nem durván, de kicsit játszani kell meg elérhetetlennek lenni, sokkal jobban érdekled. Sose a tárgy legyél, amit elõvesz ha kedve van rá(d), hanem a cél, amiért ki kell tartani és küzdeni.
jo csaj + jo pasi = oda-vissza jatszanak egymassal. A jo csaj megtud szerezni egy a jo pasit, a jo pasi megtud szerzni egy jo csajt. De altalaban a jo pasinak ez nem eleg mivel tudja, hogy ha szakitanak is jon uj hal a horogra. rossz csaj + jo pasi = megfogja valami a lanyban, de tul nagy a kisertes, kihasznalja s a vegletekig huzza az agyat. De nehezen lep ki a kapcsolatbol, mert a rossz csaj, bizonygatja h o mas mint a tobbi [email protected] folyamatosan [email protected] a segget. Jo csaj + rossz pasi= itt alt. a pasik nem hulyek, tudjak meg egy ilyen csajt nem fogna talalni, ebbol lesznek a papucsok. S ha csaj nem unja meg akkor boldog kapcsolat. Rossz csaj + rossz pasi= Itt mindketten tudjak van a masiknal jobb is. A rossz no mindent megtesz , hogy megtartsa a pasit. Ha a pasinak nem volt szerencseje egyaltalan a noknel akkor o is ertekelni fogja a rossz csajt. Eddig ezeket tapasztaltam.
Képet!
De van :D Big Up For Terry Black, nigguh :D
Azt szoktam mondani, a férfiak érzéketlen tuskók, a nõk meg ribancok (bocs a kivételtõl... ja, nincs), ezért lettek egymásnak teremtve.
Ha minden pasi beírna, akit 2 nõ is átbaszott a palánkon, akkor túlterheléssel leállna a gyk szervere! Mivel vettek palira?
2 pasi jatszott veled, az meg nem a vilag vege. Annyi mar velem is megtette, mondjuk en nagyon hamar eszrevettem, meg mielott erzelmileg kotodni kezdtem volna. Es akkor leultem veluk megbeszelni, hogy tulajdonkepp mit is akarnak :D
Mutass egy képet! Vannak normális fiúk is lehet gizdákkal kezdesz!
Játszani csak azzal lehet, aki hagyja magát!
Okos tanácsadó, nyilvánvalóan nõ. Az ostobább fajtából. Ne hallgass rá! Mindent jól csinálhattál, nem biztos, h. veled van a baj. Ugorj, ha úgy érzed azt kell, menj, csináld, ha szerinted úgy jó. Ne taktikázz, ne légy kétszínû, vagy álszent. Szóvá lehet tenni dolgokat, KIMONDANI amit szeretnél, és legeslegfontosabb, úgy kérj mint egy nõ! Soha ne követelj! Végképp ne legyen a tested csereértékû árú! Nem feltétlen kellenek praktikák, nem kell csûrni csavarni, az egyenes beszéd célravezetõbb, ám annak elõadásán, mikéntjén rettentõ sok múlhat. A kedvesség lehengerlõ fegyver. Ha nem értékeli amit adsz, nem viszonozza, nem õ a párod. Nem elkeseredni kell, hanem lecserélni! 43F

Miért van hogy csak az orromon nőnek pattanások?

nagyon idegesít mert az orron fáj a legjobban ha kinyomják egyébként 14/F

Legjobb válasz: Mert a legzsírosabb terület az arcodon.Használj rá arcradírt,fertõtlenítõ ecsetelõt.A miteszereket otthon is ki tudod tisztítani az orrodból,de csak finoman,így kevésbé fog begyulladni.

Mert a legzsírosabb terület az arcodon.Használj rá arcradírt, fertõtlenítõ ecsetelõt.A miteszereket otthon is ki tudod tisztítani az orrodból, de csak finoman, így kevésbé fog begyulladni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!