Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy csaj vagyok és (45 db)

Miért van az hogy csaj vagyok és felizgulok ha meztelen nöt látok?

pornooldalokon is ha meszteln vagy maszturbálo nöt látok felizgulok annyira hogy utána muszáj önkielégitést is végeznem és csaj vagyok.ha pasit látok mesztelen vagy önkielégités közben nem izgat fel egyáltalán ....egyszer kiprobálnám lánnyal is a szexet bár most van barátom is

Legjobb válasz: Azért vanez , mert senkibe nincs belekódolva, hogy csak ellentétes nemû emberekhez vonzódhat. Mindenki maga érzi mit tart izgatónak, nincs ezzel semmi baj. Csak ha eltér a "normától" akkor hajlamosak vagyunk kérdõre vonni (okolni) magunkat ezért a "másságért".

Azért vanez , mert senkibe nincs belekódolva, hogy csak ellentétes nemû emberekhez vonzódhat. Mindenki maga érzi mit tart izgatónak, nincs ezzel semmi baj. Csak ha eltér a "normától" akkor hajlamosak vagyunk kérdõre vonni (okolni) magunkat ezért a "másságért".
Nekem is tetszik egy szép nõi test, nagyon erotikus tud lenni, de ettõl még tudom, hogy hetero vagyok. Teljesen normális dolog! Azonban szerintem, ha egy férfi nézi meg ilyen szempontból a férfiakat, az már egy kicsit más dolog.
Én ismerek olyan lányt, aki mindig megnézi a szép nõket. Kifejezetten ugyan nem keresi hogy hol lehet látni mesztelen csajokat, de ha beleütközik tetszik neki. Ettöl még 100% hetero. Egyszerûen egy gyönyörû nõi test látványa jo dolog. ennyi.
A kérdező hozzászólása: nem lehetek lezbikus mikor imádom a páromat
Most biszex vagy, de késõbb lehetsz leszbikus is.
Fene a lehúzós bundátokat! Eddig nem voltak ezek ennyire haszontalan válaszok.. Nem értem miért szavazzátok le pánikszerûen ha valaki másságnak vagy hajlamnak nevezi az efféle vonzódást.. Fõleg mivel mindenki elismerte h nincs ezzel semmi baj; meg se próbálták kirekeszteni a kérdezõt emiatt.
Mindenkiben van ilyen hajlam, csak nem mindenkiben jön elõ. Ettõl nem vagy biszex vagy leszbi. Én is kiptóbáltam annak idején a legjobb barátnõmmel, szerencsétlenkedünk egy fél órát, aztán inkább abbahagytuk és jót röhögtünk rajta. Azóta férjem van és két gyerekem. Szóval ennyire vagyok leszbi, azaz semennyire. De a szép nõi test az tényleg szebb, mint a férfi test, függeltenül attól, hogy csak a férjemmel élek nemi életet.
Kénytelenek a fiatalok belegondolni, hogy milyen lehet, mert manapság a csapból is ez folyik sajnos. De az a természetes, ha azt gondolják, hogy nem próbálnák ki a szexet azonos nemûvel. A heteroszexualitás a természetes. Ha valaki nem hetero, hát nem az, nincs azzal baj, de ne nehogy már a heterók legyenek a normálatlanok.
Ez természetes dolog.Attól még nem leszel leszbikus, amúgy is fiatalkorban sokat gondolnak arra a fiatalok:) , hogy milyen lehet azonos nemûvel.
Nyilván biszex vagy, de az se kizárt, hogy leszbikus.
A heteroszexuális nõk nagy része felizgul a nõi test vagy leszbi pornó láttán. Attól még nem leszbikus. Ez egyszerûen így van, így természetes.

Miért van az, hogy az álmomban egyre többször álmodon, hogy a farkammal játszok és egy csajjal vagyok és mindig reggel nedves lesz az ágyam?

söt az egyik reggelen úgy keltem fel h fogtam és kicsit merev is volt (13 éves ) vok

Legjobb válasz: Üdvözöllek a felnõttek világában! Ez természetes a fiúknál. Minden kamasz átéli. Ezek az éjszakai magömlések jelzik, hogy megtörtént a nemi érésed. Mûködnek a herék. Nektek ez jutott a csajok mensije helyett :)

Üdvözöllek a felnõttek világában! Ez természetes a fiúknál. Minden kamasz átéli. Ezek az éjszakai magömlések jelzik, hogy megtörtént a nemi érésed. Mûködnek a herék. Nektek ez jutott a csajok mensije helyett :)
Ez egy természetes dolog. A tested fejlõdik, egyre érettebbé válsz. Egy idõ után nem lesz ez ilyen sûrûn, és ha majd késõbb ráérzel az önkielégítésre az sokat segít. És egyébként a felnõtt férfiaknak is van merevedésük reggelente. Most még furcsa lehet, de megtanulod kezelni. Sok sikert!

Az miért van hogy a korosztályomnak vagy a nálam fiatalabb csajoknak nem kellek csak a nálam idősebbeknek, és az idősebbek viszont ode vannak értem? Ez jó vagy rossz? Miért van ez?

25 vagyok és általában 18-tól a krosztályomig,azaz 25-ig keresgélek és szoktam ismrkedni,ők annyira nem vevők rán,viszont a nálam idősebbeket eléggé vonzom magamhoz.Olyan 28-tól akár 25-40 ig.Õk maguktól megtallnak és akarnak is tőlem valamit és volt is párszor.Viszont én úgy szeretnék egy kis fiatal barátnőt magamnak mondjuk olyan 19-22 körül lenne a legjobb.Miért van ez?És ez jó vagy rossz dolog?

Legjobb válasz: *28 tól-35,40 ig

A kérdező hozzászólása: *28 tól-35, 40 ig
Örülj neki, én még a nagymama korúakat is taszítom.
az idõsebbek tudják, hogy a fiatalabbak jobbak a szexben örülj neki megtalálnak, ha meg a saját korosztályodból szeretnél valakit, akkor menjél szórakozni és keressél egyet N

Van egy csaj, 12.-es, én 10.-es vagyok, tetszett és felvettem msnre, de nem úgy sikerült, mint ahogy kellett volna, és egyértelmű jelét adta, hogy kopjak le, de azóta néha figyel szünetben.Miért csinálja ezt? Ez most mit jelent?

amikor egymás melletti termekben van óránk, meg volt már, hogy amikor elmentünk egymás mellett a folyosón visszanézett, nem fordult meg, de majdnem. Szerintetek miért csinálja ezt? Mit jelent, ha egy csaj így viselkedik?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül kedves utolsó válaszoló!:) Én 18 vagyok és egy fiatlabb fiúval randitgatok akivel egy suliba járunk. Ha teteszel a lánynak akkor az is lehet akadály h fiatalabb vagy és hogy fõleg egy suliba jártok./tanárok,barátok az egész suli mit szólna ehhez/ Ezzel te nem nagyon tudsz mit csinálni sztem :( A lánynak kell ezt magában lerendezni. Ha nagyon egyértelmûen koptatott le akkor hagyd de ha vmi szikrát látsz még próbálkozhatsz de ne szánalmasan:) Üdv ^^

Nem feltétlenül kedves utolsó válaszoló!:) Én 18 vagyok és egy fiatlabb fiúval randitgatok akivel egy suliba járunk. Ha teteszel a lánynak akkor az is lehet akadály h fiatalabb vagy és hogy fõleg egy suliba jártok./tanárok, barátok az egész suli mit szólna ehhez/ Ezzel te nem nagyon tudsz mit csinálni sztem :( A lánynak kell ezt magában lerendezni. Ha nagyon egyértelmûen koptatott le akkor hagyd de ha vmi szikrát látsz még próbálkozhatsz de ne szánalmasan:) Üdv ^^
Tizedikes, nem tíz éves.
Szerintem Te nem 10 éves vagy.
ha egyértelmûen lekoptatott, akkor szerintem nem túl sok esélyed van. És a 18éves lányok többsége érettebb barátokra vágyik, és nem 15-16 évesekre. [18/f]
utolsó válaszoló ( a második válaszoló vagyok) én csak a saját baráti körömbõl indultam ki, természetesen vannak olyan 18évesek akik fiatalabbakkal járnak szivesen^^ de ezek a jelek az esélyeidet akkoris 20%alá csökkentik.

Az miért van, hogy mikor odajön hozzám egy szép csaj, megszólít, köszönök és utána egy szó nem jön ki a számon, vagy csak alig valami, ez mért van?

Az miért van, hogy mikor odajön hozzám egy szép csaj, megszólít, köszönök és utána egy szó nem jön ki a számon, vagy ha mondok valamit az olyan görcsösen jön. Mért van ez? Hogyan tudnám leküzdeni, hogy gördülékenyebben menjen a beszélgetés.

Legjobb válasz: aha és ez melyik filmben volt?:D

aha és ez melyik filmben volt?:D
A kérdező hozzászólása: Azért az nagy túlzás , hogy minden nap odajön hozzám egy csaj, de néha megtörténik ilyen is.
Azért, mert egy bamba, mamlasz kocka vagy, mint a mai fiatalok 80 százaléka.
csak ne problémázz egyszerûen ne gondolkozz hanem próbálkozz csináld, csak így lehet lekülzdeni
ez kicsit nagyképû leírás a kérdezõtõl úgy jön le mintha minden nap odamenne hozzá egy szép csaj õ meg csak bambul, ha meg igaz akkor nagyon nyomi vagy kérdezõ beszélgess csajokkal aztán javul
Hozzám sosem jönnek oda..:(
A nevem a válasz. :)
kevés tapasztalatod van, még sose kerültél olyan közel egy nõhõz, esetleg kevés az önbizalmad, alapvetõen nem vagy jó kommunikációs készséggel megáldva... hirtelen ennyi jutott eszembe
mert félénk vagy
azért mert a melleibe elveszett a tekinteted. vagy csak szimplán nehezen ismerkedsz idegenekkel mint én xd Bár nem mindig!!

Csajok az miért van hogy csak akkor kellek nektek ha [email protected] a fejeteket és ha rendes vagyok akkor nem?

Eddig mindig akkor tdutam meg dugni valakit vagy kapcsolatba kezdeni vele ha [email protected] a fejét és hát majd nem hogy átnéztem rajta..

Legjobb válasz: elég, ha kicsit elérhetetlen vagy....:D rohannak majd :D

elég, ha kicsit elérhetetlen vagy....:D rohannak majd :D
Minden ember arrogáns, azé'. Nekem is az a lány kell, akiért tenni kell és nem az, amelyik bomlik értem már attól is, ha megpillant. Érdekességként leírnám, hogy gyakori az, hogy ha mind a ketten tetszenek egymásnak, mégsem jönnek azonnal össze, hanem elõször húzzák egymás agyát és "gondolkodnak". Arról, hogy vajon komolyak -e a másik szándékai, vagy épp vannak -e szándékai, mert "el sem hiszem". De ezt mind önmaguknak generálják. Egyfajta szükséglet, amit ki kell elégíteni. Mármint a "hódítás". Még akkor is, ha amúgy nyitottak a kapuk.
Sajnos ilyenek ezek a mai libák.
Mert sokaknak jobban bejön az úgymond "rossz fiú" stílus.Ha azt látják egy srácon, hogy leszarja, érdekelni kezdi...
OFF: Az milyen téren nyilvánult meg, hogy [email protected] a fejét? Hogy kell ezt érteni, mondanál pár példát?
Biztosan olyan szexisen tudsz sz-rni, de rendesnek meg olyan sz-r vagy.
Rossz nõket szemeltél ki.
különben meg nem csak a libák ilyenek....de mindegy....
Ez sajnos tényleg így van, viszont én már meguntam ezt hogy bunkó vagyok a csajokkal, rendes sokkal jobban szeretek lenni egy idelye már, na majd egyszer remélem hogy találok olyan csajt aki azt szereti:)
ez egy érdekes dolog! senkit nem érdekel, de leírom:D egy srác két éve fûzte a fejem folyamatosan, nem tudtam, hogy vakarjam le magamról :) ...az illetõ most érdekelne, és most õ elérhetetlen.... most ugyanez a helyzet, pár hónapja egy ismerõsöm szeretett volna komolyabbat, amit elutasítottam, de volt egy idõszak mikor találkozgattunk és bennem is megváltozott és most már annyira nem akar semmi, erre én indultam be rá! Ami nem lehet a tiéd mindig az kell! Fogalmam nincs miért van ez :S .... Vadász ösztön mind a két fél részérõl :D nem tudom. ...de bosszantó :S
A kérdező hozzászólása: ma 22:53 Lehet igazad van, arra már én is gondoltam.Végülis ezért is tettem fel a kérdést.
De ez csak akkor van, ha az adott lány érdeklõdne irántad és lesz*rod akkor még jobban kelleni fogsz nekik? Vagy ha abszolút nem érdeklõdik irántad és úgy sz*rsz rá akkor is érdeklõdni fog? Bár ezt nem tudom elképzelni, hogy eleve hogy is tudnád lesz*rni, mikor semmit nem akar tõled.

Miért van ez? Lány vagyok, de véget ért már jó pár éve egy barátságom egy csajjal; azóta nem köszönünk egymásnak. Semmmi. De egy portálon még mindig fent van egy közös képünk. És olyan idézet van aláirva, hogy véget ért a barátságunk.

Ha annyira véget ért, akkor miért nem veszi le? Miért van kint neki? Csak hogy mutogassa h már nem vagyunk barátn?k? Vagy mi?

Legjobb válasz: mérnem kérdezed meg? ajj..

mérnem kérdezed meg? ajj..
A kérdező hozzászólása: mert nem beszélünk.... :wáááááá
:D enyit csak megkérdezhetsz tõle vagy egy közös ismerõs által
A kérdező hozzászólása: akkor ne is irjatok véleményt. kösssz

Az miért van, hogy mondjuk haverok vagyunk egy csajjal aztán randira hívom és többet nem akar beszélni velem?

Már csomószor el?fordult, hogy mondjuk közös munkahely miatt néha dumálgattam csajjal, aztán mondjuk elhívtam randira, azt mondta, hogy nem és utána soha többé nem szólnak hozzám. De miért?

Legjobb válasz: Ha eleve így állsz hozzá a dologhoz hogy a nõk hülyék, biztos emiatt történik, akkor térj át a homoszexualitásra, ennyi.

Ha eleve így állsz hozzá a dologhoz hogy a nõk hülyék, biztos emiatt történik, akkor térj át a homoszexualitásra, ennyi.
Azért, mert végleg bezárja ilyenkor a kaput. Ez azért van, mert a fiúk, ha csak egy kis esélyt látnak (pl csak egy pici mosoly, vagy bármi), akkor újra bepróbálkoznak). A csajok meg nem szeretik, ha valakit többször el kell utasítani.
Mert ne legyél ennyire nyilvánvaló. Ne hívd el randira. Játssz úgy, hogy ne vegye észre a szándékaid. Érd el nála, hogy valamit érezzen anélkül, hogy nyers stílusban közelednél feléjük.
A kérdező hozzászólása: Nyilvánvaló voltam tény, de ha bejönnék nekik akkor nem utasítana el nem? Nem a nyilvánvalósággal van baj, hanem, hogy a nõk hülyék.
ha bevallod egy nõnek, hogy hogy érzel, akkor már nem leszel számára érdekes, sõt úgy fogja érezni magát, mintha megfújtanák és undorodni fog tõled:)

Miért van ilyen nagy vágyam, hogy szeressen egy csaj végre és én is úgy szerethessem?

Én már totál nem bírom ezt így tovább, próbálkozom mindenhol, de nem akar összejönni, aki tetszik nekem, annak én nem kellek, akinek én tetszem, nekem nem jön be.

Legjobb válasz: próbáld meg megszeretni azokat akik szeretnek téged...

próbáld meg megszeretni azokat akik szeretnek téged...
A kérdező hozzászólása: Hátmár én is a prostin agyalok egyébként.
Itt is ugyanaz a helyzet! De én így is boldog vagyok lány nélkül, de a szexuális frusztrációm/szeretethiányom már egyre kegyetlenebb méreteket ölt! De ha bele döglök akkor is megtanulok csajozni!! VÁÁÁÁÁÁ, kiáltsátok ti is! VÁÁÁÁÁÁ!!!!!! Egyébként ha karácsonyig nem lesz barátnõm prostit tervezek, bár ebbe még nem vagyok biztos, csak azon gondolkodtam még több önbizalmat zsebelhetnék be egy dugással:S Bár ebben is kételkedem pár nap múlva F18
A kérdező hozzászólása: De nekem nem megy, ha nem vonz a lány a külsejével, akkor már veszett ügy sajnos.
Én is pont a Te helyzetedben vagyok? De tudod mit? Én azt fogom csinálni, hogy ha észreveszem, hogy egy csajnak bejövök és keresi a társaságom és ha csak egy kicsit is tetszik nekem, engedem közeledni. Lehet, hogy jellemileg nem fog hozzám 100%-osan passzolni, de ha már ott tartunk, hogy járunk az legalább összerakná a megtépázott önbizalmamat. Ezt javaslom neked is. Remélem segítettem ;)
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 23:24 A kövérséget csak példának írtam. mert nekem pont az ilyenek nem kellenek, (bár én se vagyok olyan helyzetben hogy válogassak a nõk között) de azért nem szeretnék 'palacsintává' összelapulni egy összebújás után. Inkább legyen egy idegbajos kismelû barátnõm, mint egy (...) A vékonyak valahogy mégis aranyosabbak. A dagik még arra se képessek hogy tegyenek valamit a külsejükért.
Detto itt is..... De már nem sokáig fogom bírni... :( 16/F
itt nem tudnál linkelni?
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 23:20 Bunkóka! Gondolod agy kövérnél még egy anyám asszony katonája balfax ember is jobb? Nekem, kövér csajnak te vagy a jéghegy csúcsa komám!
hát... nekem sem kéne olyan pasi aki egyedül nem tud boldog lenni... önmagában taszító ha egy srác ennyire rá van görcsölve a barátnõ témára.
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 43%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 23:18 ha írsz privit, tudok képet is küldeni neked
detto..csak nõ vok..
Én is ilyen vagyok. Mintha képtelenség lenne viszonozni akár egy kicsit is nemhogy a szerelmet, de még szeretet sem. Csak a vígasztaló fasság dumát kapom, hogy jajj de ritka az ilyen pasi, meg milyen helyes is vagyok, meg hogy hogy még nem volt barátnõm blablabla... de valamiért még sem kellek (és nem nem a sajnáltatás miatt, ez most különleges eset mert már én is besok(k)alltam!).
Én is pont így vagyok ezzel! Dettó így érzek!! Nem tudsz magadról képet linkelni? Én is linkelnék majd..hátha most összejön...mindkettõnknek. Egyébként hány éves vagy? Hobbijaid? Bármi, ami téged jellemez?
Add lejjebb az igényeidet! Ha átlagos szinten vagy mind külsõre, mind anyagilag, akkor csak a csúnya lányoknak fogsz kelleni. Ha átlag alatt, akkor még nekik se.

Miert nem fekszik le velem? 21 eves fiu vagyok es van egy csaj nagyon tetszik es tudom, hogy en is bejovok neki de nem akar velem lefekudni. Eleg tapasztalt ezen a teren de ezt nem ertem h miert NEM AKAR hisz nem szuz

egy bulin ismerkedtunk meg ,beszelgettunk setalgattunk es mikor odakerult a sor akkor nem akart semmit,en nem is eroltettem hisz akkor csak azt hiszi h csak annyit akarok.de erdekelne az is h miert nem akart semmit.mast mindent engedet csak azt nem

Legjobb válasz: Azért fiam, mert egyelõre egy nagy tapló vagy! Elhiszem, hogy jól néz ki a csaj, de arra nem gondolsz, hogy õ tartja magát annyira, hogy járni szeretne valakivel, és nem csak dugni?! Az agyad annyira leszállt a gatyádba, hogy nem jutott eszedbe randevúra hívni, megfogni a kezét, sms-eket küldeni neki, közös programokat szervezni és minden olyasmit, amit a normális férfiak szoktak csinálni a szex elõtt és után?! Talán a csaj azért nem feküdt le Veled, mert egyelõre nem úgy nézel ki, mint aki nem csak azt akarja! Mielõtt az ágyban bizonyítasz, elõtte emberként is bizonyíts!

Azért fiam, mert egyelõre egy nagy tapló vagy! Elhiszem, hogy jól néz ki a csaj, de arra nem gondolsz, hogy õ tartja magát annyira, hogy járni szeretne valakivel, és nem csak dugni?! Az agyad annyira leszállt a gatyádba, hogy nem jutott eszedbe randevúra hívni, megfogni a kezét, sms-eket küldeni neki, közös programokat szervezni és minden olyasmit, amit a normális férfiak szoktak csinálni a szex elõtt és után?! Talán a csaj azért nem feküdt le Veled, mert egyelõre nem úgy nézel ki, mint aki nem csak azt akarja! Mielõtt az ágyban bizonyítasz, elõtte emberként is bizonyíts!
Bunk ó parasz t
A második válaszadó vagyok. Szép és jó amit írsz, de megint csak arra utalsz, hogy "Jól meg kéne ***ni." Bocsánat a nyers kifejezésért, de ezt látom ebbõl a pár mondatból is. Ezt szerintem akkor õ is érzékeli, nem csoda, hogy nem akar veled rögtön ágyba bújni.
Gondolom nem akar egybõl lefeküdni veled ahogy meismertétek egymást...
Addig oké, hogy mondjuk bejössz neki, de mindjárt az elsõ adandó alkalommal feküdjön is le veled? Idõ kell, amíg rendesen megismeritek egymást, most nem csak egy-két alkalomról van szó. Jó esetben hetekig meg hónapokig ismerkedik az ember mielõtt bármi ilyesmi is szóba kerülhetne. Legalábbis számomra ez lenne a normális dolog. Ez tipikusan olyan hozzáállás a részedrõl, hogy csak arra kellessz neki. Ez nem annak a függvénye, hogy valaki szûz-e vagy sem. Szóval még ha be is jössz a csajnak, lehet pont azzal riasztod el, hogy le akarsz vele feküdni.
mi is hasonló helyzetben vagyunk egy sráccal, de régebbóta randizgatunk... és megfogadtam, hogy addig nem fekszem le vele, amíg nem járunk. bármilyen aranyos is, nem leszek senki k.rvája
kár hogy az érzelmek nem attól alakulnak ki h lefexel vkivel vagy nem.....:S
én meg lefekszek, és ebbõl eddig nem volt hátrányom... sok embert ismerek aki lehet hogy várt fél évet de ugyanúgy vége lett mint nekem XD nem attól leszel valaki k. vája h szexelsz vele, hanem ha fizet, azaz elvárod, elviseled ha elhalmoz ajándékokkal és ha csak szex van....kedves utolsó...meg mindenki.. most ezt nem gúnyosan mondom, nem kell beszólni
Nem hinném hogy bunkó paraszt v tapló lenne a kérdezõ attól, hogy le akar fekdüni egy nõvel aki tetszik neki. Romantikázz kicsit vele, némi duma, esetleg egy újabb közös buli.
Idézek tõled: "... Eleg tapasztalt ezen a teren de ezt nem ertem h miert NEM AKAR hisz nem szuz ..." 14 éves, mint késõbb említed. Akkor szted hogy lehetne õ tapasztalt ilyen téren?? Gondolkodjál már egy kicsit! De ezek szerint a csajt sem kell félteni ... Elképesztõ, hogy mik vannak ...
fujj ez tényleg beteges....21-14..ájjjjjj elég gáz ha egy pasi..csak enni idõs gyereket bír összezedni és nála van esély
okosabb mint te... te meg egy undorító pedofil állat vagy...
Akkor csak igazam volt, egy jó nagy tapló barom vagy! Még ha hozott is ez a KISLÁNY rossz döntéseket, Neked 21 évesen lehetne annyi eszed, hogy nem élsz vele vissza! Miért nem korban hozzád illõ lánnyal ismerkedsz? Azoknál nincs esélyed, csak a kis (még) buta csitriknél, akiknek annyi eszük van, hogy már 14 évesen nem szûzek (amúgy lehet, kamuznak!)? Próbálj meg magadba szállni és némi személyiségfejlõdésen átesni, majd egy 20 év körüli lánnyal megismerkedni.
Az "apád" aláírású hozzászólónak meg azt üzenem, hogy persze, a pasik nagy része nem mondaná, hogy "ne kapd be" (amúgy van egy-kettõ, aki igen, és nem azért, mert impotens) - de attól még nem fognak a csajjal járni, sõt, ha a csajnak annyi esze van, hogy azonnal mindenbe belemegy, akkor igen valószínû, hogy nem fogja a fickó telefonokkal, randevúra hívással elhalmozni. Alkalmi kapcsolatoknál elõre tisztázni kell, hogy ki mit akar, de ez akkor sem problémamentes. És én huszonéves vagyok, és nálam se érnek célt a pasik "1-2 randival" - és ezzel a hozzáállással nem vagyok egyedül. Aki szerelmes az nem pattog azonnal, az adni akar és nem csak kapni.
Szia! 14? Azt a mindenit... ez nem liliomtiprás, még akkor is, ha már "tapasztalt" és "nem szûz"? Tisztára Lolita! na, annak sem lett jó vége. Szerintem keress magadnak korban (agyban, tapasztalatban is) hozzádillõt, aki tudja mi az az egy éjszakás kaland, és nem sérül lelkileg (vagy bárhogy...). Üdv!
Ebben az esetben nincs több kérdésem hozzád. De válaszom sem nagyon. Illetve egy mégiscsak van: "Ember, 21 évesen mi a [email protected] akarsz egy 14 éves lánytól?" Takarodjál onnan jó messzire. Nincs elég korodbeli? Sokkot kaptam. 21 évesen egy 14 éves lányt akar lefektetni. Mesét is olvasol majd neki? Vagy hogy?
A kérdező hozzászólása: nem 21 a csaj, 14
Pont ezt nem értettem soha. Ha megvan a vonzalom és az érzés, miért ne lehetne szexelni. Esetleg egy kapcsolat is lehet belõle és egyébként is mindenki jól jár. Hülye tanácsok, a várakozást illetõen, meg a "ááá én nem olyan vagyok ám én rendes kislány vagyok" Nézzétek meg egy fiú sem mondja a lánynak, hogy óóó ne kapd be kérlek. Várjunk még egy kicsit, mert nem érzem felkészültnek magama. Beszélgessünk inkább. Persze, hogy nem mondják a fiúk, mert kb az élet nem így mûködik. Ámbátor a kérdezõnek egy kicsi mégiscsak várnia kellene, a gyors siker reményében. Egy 21 éves lány tudja mit akar. (Remélhetõleg.) Ha tetszel neki még egy egy két randi, vagy buli együtt egy kis szesz is talán és meglesz amit szeretnél. El ne cseszd, mert megtalállak. :D "apád" :)
Hát ha már 21 vagy, lehetne egy csöpp eszed :/ Legalább van mire várnod. Ha meg csak a szexre vársz ebben a kapcsolatban, akkor annak máris annyi.
Kérdezd meg tõle.
Szia! Azért mert valaki nem szûz (és tetszik neked), még nem kötelezõ veled lefeküdnie az elsõ adandó alkalommal. Nekem pont az jön le a kérdésedbõl, hogy neked csak egy kis szexre kellene, mintha valami kis könnyûvérû nõcske lenne. Lehet, hogy õ is ezt érezte, és nem akart belemenni a játékba. Annak, hgy az utolsó pillanatban meggondolta magat, számtalan oka lehet ezen kívül is, pl éppen mesizett, nem indult be eléggé, vagy valaki más tetszik neki és nem akart továbbmenni. Ha nagyon akarod, akkor hívd el vacsizni, mozizni, bulizni, aztán majd kiderül 2-3-4 találka után, hogy lesz-e a dologból valami. Üdv!
Ja és az nem úgy mûködik ám, hogy ha a lány nem szûz, akkor már mindent, mindig, mindenkivel...
Általában minden ember arra vágyik, hogy szeressék, - és többnyire ez csak látszat, hogy "mi csak kefélünk, hú de laza, felszabadult csaj vagyok én". Egy normális önértékelésû embernek elemi igénye, hogy emberként is, és ne csak szexuális lényként tekintsenek rá. Hiába élvezi valaki testileg a szexet, elõbb-utóbb csak rosszul fog neki esni, hogy a másik miért nem vállalja fel. Hogy a lány engedett a Kérdezõnek ezt-azt, arra utalhat, hogy tetszik neki. De nekem sem tetszene az a srác, aki elsõ este le aakar fektetni.
A kérdező hozzászólása: qva jol nez ki, nagy mell es nem egy csontkollekcio hanme van mit fogni rajta
neked segítség kell ahhoz, hogy egy 14 éves csitrit megdugj..SZERENCSÉTLEN UNDORÍTÓ TAPLÓ VAGY!!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!