Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy csaj vagyok (86 db)

Miért van az, hogy egyes nõk, csajok ha a közelembe vannak nagyon feszültek, stresszesek lesznek, miért izgulnak, szintén csaj vagyok?

Legjobb válasz: Az még oké, ha egy pasi izgatott ha mellém leül mondjuk a buszon, de ugyan ez a reakció nõknél mit jelent?

A kérdező hozzászólása: Az még oké, ha egy pasi izgatott ha mellém leül mondjuk a buszon, de ugyan ez a reakció nõknél mit jelent?
Gondolom az mint egy átlag embernél.
A kérdező hozzászólása: Vagyis???
Mert BKV ellenõr karszalag van rajtad? :DDD
A kérdező hozzászólása: Vagy írna olyan, aki saját maga lesz feszült, leírná, hogy miért?

Az miért van hogy a korosztályomnak vagy a nálam fiatalabb csajoknak nem kellek csak a nálam idősebbeknek, és az idősebbek viszont ode vannak értem? Ez jó vagy rossz? Miért van ez?

25 vagyok és általában 18-tól a krosztályomig,azaz 25-ig keresgélek és szoktam ismrkedni,ők annyira nem vevők rán,viszont a nálam idősebbeket eléggé vonzom magamhoz.Olyan 28-tól akár 25-40 ig.Õk maguktól megtallnak és akarnak is tőlem valamit és volt is párszor.Viszont én úgy szeretnék egy kis fiatal barátnőt magamnak mondjuk olyan 19-22 körül lenne a legjobb.Miért van ez?És ez jó vagy rossz dolog?

Legjobb válasz: *28 tól-35,40 ig

A kérdező hozzászólása: *28 tól-35, 40 ig
Örülj neki, én még a nagymama korúakat is taszítom.
az idõsebbek tudják, hogy a fiatalabbak jobbak a szexben örülj neki megtalálnak, ha meg a saját korosztályodból szeretnél valakit, akkor menjél szórakozni és keressél egyet N

Miért van hogy amióta kevesebbet bulizok, nem csinálok baromságokat, nem vagyok bunkó, úgymond érettebb, normálisabb lettem, azóta leszarnak a csajok?

23F

Legjobb válasz: Mármint a kis csajok hát azért szrnak le mert ök szeretik a bunko bulizos stilust de ha esetleg más kategoriánál probálkoznál nem lenne gond

Mármint a kis csajok hát azért szrnak le mert ök szeretik a bunko bulizos stilust de ha esetleg más kategoriánál probálkoznál nem lenne gond
A kérdező hozzászólása: Korombeli csajok. Eddig volt több hosszabb kapcsolatom, egyéjszakások is
Akkor a korodbeliek és éretlenek és nem tudják értékelni a normális pasikat
A mai huszonéves lányoknak ez a mindenük: bulizós, bunkó... Még nem értékelik azokat a dolgokat amik igazán számítanak:kedvesség, szeretet, ész... Ez pár év múlva meg fog változni, és akkor azok a pasik fognak elõnybe kerülni, akik:okosak, kedvesek...

Miért van ez? Lány vagyok, de véget ért már jó pár éve egy barátságom egy csajjal; azóta nem köszönünk egymásnak. Semmmi. De egy portálon még mindig fent van egy közös képünk. És olyan idézet van aláirva, hogy véget ért a barátságunk.

Ha annyira véget ért, akkor miért nem veszi le? Miért van kint neki? Csak hogy mutogassa h már nem vagyunk barátn?k? Vagy mi?

Legjobb válasz: mérnem kérdezed meg? ajj..

mérnem kérdezed meg? ajj..
A kérdező hozzászólása: mert nem beszélünk.... :wáááááá
:D enyit csak megkérdezhetsz tõle vagy egy közös ismerõs által
A kérdező hozzászólása: akkor ne is irjatok véleményt. kösssz

Miért van az hogy csaj vagyok és felizgulok ha meztelen nöt látok?

pornooldalokon is ha meszteln vagy maszturbálo nöt látok felizgulok annyira hogy utána muszáj önkielégitést is végeznem és csaj vagyok.ha pasit látok mesztelen vagy önkielégités közben nem izgat fel egyáltalán ....egyszer kiprobálnám lánnyal is a szexet bár most van barátom is

Legjobb válasz: Azért vanez , mert senkibe nincs belekódolva, hogy csak ellentétes nemû emberekhez vonzódhat. Mindenki maga érzi mit tart izgatónak, nincs ezzel semmi baj. Csak ha eltér a "normától" akkor hajlamosak vagyunk kérdõre vonni (okolni) magunkat ezért a "másságért".

Azért vanez , mert senkibe nincs belekódolva, hogy csak ellentétes nemû emberekhez vonzódhat. Mindenki maga érzi mit tart izgatónak, nincs ezzel semmi baj. Csak ha eltér a "normától" akkor hajlamosak vagyunk kérdõre vonni (okolni) magunkat ezért a "másságért".
Nekem is tetszik egy szép nõi test, nagyon erotikus tud lenni, de ettõl még tudom, hogy hetero vagyok. Teljesen normális dolog! Azonban szerintem, ha egy férfi nézi meg ilyen szempontból a férfiakat, az már egy kicsit más dolog.
Én ismerek olyan lányt, aki mindig megnézi a szép nõket. Kifejezetten ugyan nem keresi hogy hol lehet látni mesztelen csajokat, de ha beleütközik tetszik neki. Ettöl még 100% hetero. Egyszerûen egy gyönyörû nõi test látványa jo dolog. ennyi.
A kérdező hozzászólása: nem lehetek lezbikus mikor imádom a páromat
Most biszex vagy, de késõbb lehetsz leszbikus is.
Fene a lehúzós bundátokat! Eddig nem voltak ezek ennyire haszontalan válaszok.. Nem értem miért szavazzátok le pánikszerûen ha valaki másságnak vagy hajlamnak nevezi az efféle vonzódást.. Fõleg mivel mindenki elismerte h nincs ezzel semmi baj; meg se próbálták kirekeszteni a kérdezõt emiatt.
Mindenkiben van ilyen hajlam, csak nem mindenkiben jön elõ. Ettõl nem vagy biszex vagy leszbi. Én is kiptóbáltam annak idején a legjobb barátnõmmel, szerencsétlenkedünk egy fél órát, aztán inkább abbahagytuk és jót röhögtünk rajta. Azóta férjem van és két gyerekem. Szóval ennyire vagyok leszbi, azaz semennyire. De a szép nõi test az tényleg szebb, mint a férfi test, függeltenül attól, hogy csak a férjemmel élek nemi életet.
Kénytelenek a fiatalok belegondolni, hogy milyen lehet, mert manapság a csapból is ez folyik sajnos. De az a természetes, ha azt gondolják, hogy nem próbálnák ki a szexet azonos nemûvel. A heteroszexualitás a természetes. Ha valaki nem hetero, hát nem az, nincs azzal baj, de ne nehogy már a heterók legyenek a normálatlanok.
Ez természetes dolog.Attól még nem leszel leszbikus, amúgy is fiatalkorban sokat gondolnak arra a fiatalok:) , hogy milyen lehet azonos nemûvel.
Nyilván biszex vagy, de az se kizárt, hogy leszbikus.
A heteroszexuális nõk nagy része felizgul a nõi test vagy leszbi pornó láttán. Attól még nem leszbikus. Ez egyszerûen így van, így természetes.

Az miért van, hogy mikor odajön hozzám egy szép csaj, megszólít, köszönök és utána egy szó nem jön ki a számon, vagy csak alig valami, ez mért van?

Az miért van, hogy mikor odajön hozzám egy szép csaj, megszólít, köszönök és utána egy szó nem jön ki a számon, vagy ha mondok valamit az olyan görcsösen jön. Mért van ez? Hogyan tudnám leküzdeni, hogy gördülékenyebben menjen a beszélgetés.

Legjobb válasz: aha és ez melyik filmben volt?:D

aha és ez melyik filmben volt?:D
A kérdező hozzászólása: Azért az nagy túlzás , hogy minden nap odajön hozzám egy csaj, de néha megtörténik ilyen is.
Azért, mert egy bamba, mamlasz kocka vagy, mint a mai fiatalok 80 százaléka.
csak ne problémázz egyszerûen ne gondolkozz hanem próbálkozz csináld, csak így lehet lekülzdeni
ez kicsit nagyképû leírás a kérdezõtõl úgy jön le mintha minden nap odamenne hozzá egy szép csaj õ meg csak bambul, ha meg igaz akkor nagyon nyomi vagy kérdezõ beszélgess csajokkal aztán javul
Hozzám sosem jönnek oda..:(
A nevem a válasz. :)
kevés tapasztalatod van, még sose kerültél olyan közel egy nõhõz, esetleg kevés az önbizalmad, alapvetõen nem vagy jó kommunikációs készséggel megáldva... hirtelen ennyi jutott eszembe
mert félénk vagy
azért mert a melleibe elveszett a tekinteted. vagy csak szimplán nehezen ismerkedsz idegenekkel mint én xd Bár nem mindig!!

Csajok az miért van hogy csak akkor kellek nektek ha [email protected] a fejeteket és ha rendes vagyok akkor nem?

Eddig mindig akkor tdutam meg dugni valakit vagy kapcsolatba kezdeni vele ha [email protected] a fejét és hát majd nem hogy átnéztem rajta..

Legjobb válasz: elég, ha kicsit elérhetetlen vagy....:D rohannak majd :D

elég, ha kicsit elérhetetlen vagy....:D rohannak majd :D
Minden ember arrogáns, azé'. Nekem is az a lány kell, akiért tenni kell és nem az, amelyik bomlik értem már attól is, ha megpillant. Érdekességként leírnám, hogy gyakori az, hogy ha mind a ketten tetszenek egymásnak, mégsem jönnek azonnal össze, hanem elõször húzzák egymás agyát és "gondolkodnak". Arról, hogy vajon komolyak -e a másik szándékai, vagy épp vannak -e szándékai, mert "el sem hiszem". De ezt mind önmaguknak generálják. Egyfajta szükséglet, amit ki kell elégíteni. Mármint a "hódítás". Még akkor is, ha amúgy nyitottak a kapuk.
Sajnos ilyenek ezek a mai libák.
Mert sokaknak jobban bejön az úgymond "rossz fiú" stílus.Ha azt látják egy srácon, hogy leszarja, érdekelni kezdi...
OFF: Az milyen téren nyilvánult meg, hogy [email protected] a fejét? Hogy kell ezt érteni, mondanál pár példát?
Biztosan olyan szexisen tudsz sz-rni, de rendesnek meg olyan sz-r vagy.
Rossz nõket szemeltél ki.
különben meg nem csak a libák ilyenek....de mindegy....
Ez sajnos tényleg így van, viszont én már meguntam ezt hogy bunkó vagyok a csajokkal, rendes sokkal jobban szeretek lenni egy idelye már, na majd egyszer remélem hogy találok olyan csajt aki azt szereti:)
ez egy érdekes dolog! senkit nem érdekel, de leírom:D egy srác két éve fûzte a fejem folyamatosan, nem tudtam, hogy vakarjam le magamról :) ...az illetõ most érdekelne, és most õ elérhetetlen.... most ugyanez a helyzet, pár hónapja egy ismerõsöm szeretett volna komolyabbat, amit elutasítottam, de volt egy idõszak mikor találkozgattunk és bennem is megváltozott és most már annyira nem akar semmi, erre én indultam be rá! Ami nem lehet a tiéd mindig az kell! Fogalmam nincs miért van ez :S .... Vadász ösztön mind a két fél részérõl :D nem tudom. ...de bosszantó :S
A kérdező hozzászólása: ma 22:53 Lehet igazad van, arra már én is gondoltam.Végülis ezért is tettem fel a kérdést.
De ez csak akkor van, ha az adott lány érdeklõdne irántad és lesz*rod akkor még jobban kelleni fogsz nekik? Vagy ha abszolút nem érdeklõdik irántad és úgy sz*rsz rá akkor is érdeklõdni fog? Bár ezt nem tudom elképzelni, hogy eleve hogy is tudnád lesz*rni, mikor semmit nem akar tõled.

Miért van, hogy ha egy csajjal vagyok, akit kedvelek, vagy akár csak rá gondolok akkor zöldre változik az amúgy szürke szemem?

Tökre nem értem... és kicsit idegesít is.

Legjobb válasz: neitt éld ki magad, ekkora hülyeséget még soha nem hallotam xDDDDDDátváltozik a szeme szine ez vicc..

neitt éld ki magad, ekkora hülyeséget még soha nem hallotam xDDDDDDátváltozik a szeme szine ez vicc..
:) :) élénk egy fantáziád van az egyszer biztos
A kérdező hozzászólása: de most komolyan ez történik. mikor velevagyok akkor mindig megjegyzi, h zöld a szemem, egyébként meg szürke.. most akkor ez hogyvan?? (még mielõtt vmeik bunkó írná, hogy színvak a csaj most mondom, hogy nem az!)
a szemszín nem változik az ember hangulatára. ha neked mégis, menj orvoshoz, hátha bekerülsz egy tankönyvbe, híres leszel
A kérdező hozzászólása: na ezt se hallottam még xD de nem hülyeség, majd elmegyek orvoshoz.
a kedves barátnõd színtévesztõ
simán lehet... http://borsa.hu/20091001/a_szemszin_valtozasa_csupan_egy_opt.. amugy pl nekem is változik a szemem de nem más színûre csak világosabbra/sötétebbre..

Az miért van, hogy sok mű, de szép csaj rondának tart, ellenben sok átlagos vagy természetes szép lány meg helyesnek tart?

Például facebookon is inkább a természetesen szép vagy átlagos csajok lájkolják a képeimet, míg ezek a kikent, egoista kiscicák szeretnek belém kötni, kigúnyolni, hogy milyen ronda vagyok.

Legjobb válasz: Mert mindenki mást keres benned :)

Mert mindenki mást keres benned :)
Például a sok mû csaj agyában katyvasz van azért.
Én nem tudom komolyan venni a véleményüket. Olyan mintha elmennék egy állatkertbe és ott a majmok hozzám vágnának egy banánt. Hmm, ma nem megy a hasonlatos dolog. :D
Küldj képet privibe. (: 18/L
mert mondjuk nem akarnak megbántani, de legalább elfogadnád a véleményüket más embereknek, például a plázacsajoknak és nem kéne alapból cikizni õket
Ne foglalkozz velük, velem is ugyanez a helyzet. 20/F
És az mért van, hogy az én képemet senki sem lájkolja, pedig nem tartom magam rondának (más se).

Az miért van, hogy mondjuk haverok vagyunk egy csajjal aztán randira hívom és többet nem akar beszélni velem?

Már csomószor el?fordult, hogy mondjuk közös munkahely miatt néha dumálgattam csajjal, aztán mondjuk elhívtam randira, azt mondta, hogy nem és utána soha többé nem szólnak hozzám. De miért?

Legjobb válasz: Ha eleve így állsz hozzá a dologhoz hogy a nõk hülyék, biztos emiatt történik, akkor térj át a homoszexualitásra, ennyi.

Ha eleve így állsz hozzá a dologhoz hogy a nõk hülyék, biztos emiatt történik, akkor térj át a homoszexualitásra, ennyi.
Azért, mert végleg bezárja ilyenkor a kaput. Ez azért van, mert a fiúk, ha csak egy kis esélyt látnak (pl csak egy pici mosoly, vagy bármi), akkor újra bepróbálkoznak). A csajok meg nem szeretik, ha valakit többször el kell utasítani.
Mert ne legyél ennyire nyilvánvaló. Ne hívd el randira. Játssz úgy, hogy ne vegye észre a szándékaid. Érd el nála, hogy valamit érezzen anélkül, hogy nyers stílusban közelednél feléjük.
A kérdező hozzászólása: Nyilvánvaló voltam tény, de ha bejönnék nekik akkor nem utasítana el nem? Nem a nyilvánvalósággal van baj, hanem, hogy a nõk hülyék.
ha bevallod egy nõnek, hogy hogy érzel, akkor már nem leszel számára érdekes, sõt úgy fogja érezni magát, mintha megfújtanák és undorodni fog tõled:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!