Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy csaj (462 db)

Fiúk! Miért van, hogy néha nagyon aranyosak vagytok egy csajjal és keresitek, néha meg ugyanezt a csajt szinte lesz*rjátok?

Ha olyan kedve van,rámír facebookon,és tökaranyosan elbeszélgetünk,de aztán meg mikor én írok rá,akkor csak pár szót vált velem,utána lelép köszönés nélkül,és nem t?nik úgy,hogy nagyon beszélgetni akarna,hisz nem ír magától nagyon semmit,csak ha kérdezek (igaz,arra kedvesen válaszol). Él?ben szinte mindig aranyos,kedves velem,de ott annyira nem közvetlen,mint facebookon.:D

Legjobb válasz: Nem értem a problémádat. Ha élõben kedves, akkor mit érdekel, hogy facebookon milyen? Ha dolga van, elmegy a géptõl, az az õ magánügye, nem nagyon tartozik senkire. A facebook szerintem pár tömör üzenetváltásra jó, de ilyen köszöngetések meg stb. nem kötelezõek, szerintem ezen ne akadj fenn.

Nem értem a problémádat. Ha élõben kedves, akkor mit érdekel, hogy facebookon milyen? Ha dolga van, elmegy a géptõl, az az õ magánügye, nem nagyon tartozik senkire. A facebook szerintem pár tömör üzenetváltásra jó, de ilyen köszöngetések meg stb. nem kötelezõek, szerintem ezen ne akadj fenn.
En sokszor elmegyek msn-rol koszones nelkul, meg felallok a gepmellol es ugyhagyom, es van olyan beszelgetesem hogy csak 5-10 percenkent irunk egymasnak valamit. Illetve olyan is van sokszor hogy koszones nelkul irok xD
Meg jatszok is msn kozbe teljes kepernyon es nem latom ha irnak.
Mert kép alapján nem olyan feltûnõ, h alacsony vagy.

Az miért van, hogy a csajok egy része egyenesen rondának tart, kigúnyol, míg a csajok másik rész meg még bókol is nekem, hogy például szép a szemem, aranyos az arcom? Ez most mi?

Sok csaj kérdezte már ismerkedés elején neten, hogy helyes vagyok-e. Nem tudtam mit mondani, mert a csajok egy része egy gnómként bánik velem, míg a csajok másik része meg mint valami Brad Pitt-et úgy kezel. Például buliban is volt csaj, akivel smároltam, hogy úgy nézett, olyyn csillogó szemekkel, hogy elhittem, hiper jó pasii vagyok, míg más csaj meg odapofázik, hogy húzzál innen, te nyomi. o.O

Legjobb válasz: MERT A SZÈPSÈG RELATÌV!!!! Mikor jegyzitek már meg hogy nem minden rohadt ember egyforma??? Kiborulok már ezektöl a kérdésektöl

MERT A SZÈPSÈG RELATÌV!!!! Mikor jegyzitek már meg hogy nem minden rohadt ember egyforma??? Kiborulok már ezektöl a kérdésektöl
??? xDDDDD Most azt várod, hogy az összes csajnak ugyan olyan legyen az izlése?
Kedves 10-es..inkább tegyél ki egy új kérdést, az eredetibb.
Aki nekem helyes, az lehet, hogy más lánynak nem jön be. Én például kifejezetten odavagyok a vörös hajú srácokért, a barátnõim meg körberöhögnek, amikor megemlítem, mert náluk például kizáró ok a vörös haj. Szóval ez relatív.
nem tetszhetsz mindenkinek :P
Az ilyen pasi az átlagos. Én olyan ocsmány, ronda, undorító és visszataszító vagyok, hogy nincs olyan lány, aki egyáltalán elfogadhatónak tartana, és ne hányná el magát, ha hozzám kellene érnie.
Lehet hogy te vagy 2Arcú, és a lányok mindig csak az arcod valamelyik részét látják. Akik az eltorzult oldalad látják, õk gnomnak néznek, akik a szépet õk meg "aaaaa, de szépek a szemeid"
Nem teljesen igaz hogy relatív a szépség, mert bizony vannak olyan fiúk, lányok akik mindenki szerint helyesek/szépek.
Azért ez elég szélsõséges. Ami igaz az igaz. A szépség relatív.
Szúnyoglány
A szépség relatív, ahogy a világûrben az irány.
a szépség relatív:P
Küldj képet, úgy jobban meg lehet állapítani.
rém egyszerû: nem tetszhet egy pasi minden nõnek:) és ez a másik nemre is igaz. mindenkinek más az ízlése.... 27/N

Miért van, hogy sokszor egy jó csajt megcsalnak egy sokkal csúnyábbal?

Legjobb válasz: mert rájönnek, hogy a szép csaj csak kívül szép, mert rájönnek hogy ribanc, esetleg komolyabb dolgot keresnek stb.

mert rájönnek, hogy a szép csaj csak kívül szép, mert rájönnek hogy ribanc, esetleg komolyabb dolgot keresnek stb.
Az 58 százalékost jól otthagyta a pasija... nem gondolod, hogy a minõsíthetetlen modorodnak és a beképzeltségednek azért lehet ebben némi szerepe? 24/N
A szépség egybként relatív:)
Azért mert a jó csaj nem tudja h mi kell egy pasinak. Tisztelet a kivételnek ezért nem kell lehurrogni:)
mert a férfi kíváncsi természet, kíváncsi arra h mi van az alatt a lány alatt(ugyanolyan ízû e stb)
Ez egy jó kérdés, biztos a csúnyább bevállalósabb, vagy nem tudom
Ezek a pasik betegek, nem becsülik meg a jót, a szépet, inkább a prasnya, kövér nõ kell nekik, ez tapasztalat:( ez sajnos nem ujdonság:((( Inkább egy igénytelen senki nõ, mint egy csinos de jóságos, kedves nõ! az olyan megérdemli a baját, hadd legyen lepusztult nõvel, addig a szép talál másikat, aki talán nem hagyja el egy rákos bálnáért...
Azt hiszem, jobb modorom van, mint itt egy-két embernek, arról nem is beszélve, kedves 24 éves kislány, hogy nem becsmérelek senki látatlanban...Nem tdhatod, hogyan viselkedek egy kapcsolatban:) ne minõsíts le csak azért, mert neked épp nincs senkid, és irígy vagy, vagy épp rossz napod van! Nem tudhatod, lehet hogy egy idióta agresszív állat vagyok, az is lehet, hoy egy odaadó kedves ember, aki tisteli a régi értékeket egy kapcsolatban:) Csókollak:)
ez hasonlítás volt, nem csak magamra értve, gondolom nem csak én jártam így:) Nem én vagyok az egyetlen olyan csaj, akit elhagytak anno:) Nem panaszkodom, most boldog vagyok, olyan valakivel vagyok aki szeret, nem link, nem iszik, nem gépezik, ezerszer többet ér, mint az ex....:) Jól jártam azzal hogy ez történt! No nem mondom, akkor azért leesett az állam (meg az önértékelésem):) )
#10 kit érdekel, mikor õ szép, kedves és jó modorú? :D miért van az, hogy ennyi undorító felszínes embert rakott a földre az anyja?
az, de az a legdurvább, amikor iszonyatosan ronda emberért hagynak ott aki ráadásul bunkó, lusta némber...
Mert maradt még normális pasi, aki különbséget tud tenni szép és ronda között:) ))
Az újdonság varázsa.
A privát mocskolódásod hangneme mindent elárult, kedves 58 százalékos. Nem csak a "kiváló" modorodat, hanem az intelligenciádat is. Sõt, még az is lejött, hogy közelében sem voltál kapcsolatnak, mióta az exed elhagyott. És az IRIGY szót két rövid I-vel írjuk. 24/N (kislány az, aki így megsértõdik, mint te.)

Miért van, hogy egy srácnak bejön egy csaj, és tudja, hogy a csajnak is bejön, mégsem lép?

Mik lehetnek az okok, hogy nem lép? Miért nem hívja el randira?

Legjobb válasz: Fél a kudarctól csalódástól , esetleg rossz tapasztalata volt már igy. De ha jókat dumáltok meg minden akkor hivd el valamerre és ha akkor se lép, akkor kérdezz rá hogy ö még nem gondolt arra hogy lehetne több is? Vagy talán ö csak barátságban akar lenni veled. Ezt elöbb utobb jó lenne tisztáznotok

Fél a kudarctól csalódástól , esetleg rossz tapasztalata volt már igy. De ha jókat dumáltok meg minden akkor hivd el valamerre és ha akkor se lép, akkor kérdezz rá hogy ö még nem gondolt arra hogy lehetne több is? Vagy talán ö csak barátságban akar lenni veled. Ezt elöbb utobb jó lenne tisztáznotok
Hehe... Akár rólam is szólhatna a kérdés... Igazából nem tudom, miért nem mondom meg Neki, pedig már akár személyesen is lett volna rá alkalmam... Nyuszi vagyok.... :)
Talán megijedt. Elõfordul a pasikkal. Még az idõsebb korosztályból is. Esetleg van valakije.
A kérdező hozzászólása: Most ne azt mondjátok, hogy lépjen a csaj (azaz én), hanem azt, hogy miért nem lép a srác?
A kérdező hozzászólása: :) ))
Mi az, hogy nem létezik?:DD én is ilyen vagyok pedig állítólag elég hejes vagyok csak szánalmasan önbizalomhiányos :DD
A kérdező hozzászólása: Tudja... nekem elhiheted.;):D Õ is rengeteget utalt rá, hogy bejövök neki... meg ha nem jönnék be neki, akkor miért vett volna fel msn-re, és miért írna rám minden nap, és miért beszélgetnénk minden nap 3-4 órát?:/:D Én nem fogom elhívni talizni, mert én úgy vagyok vele, hogy ha nagyon kellek neki, akkor Õ majd úgyis el fog hívni. Ezek szerint nem kellek neki eléggé.
"egy srácnak bejön egy csaj, és TUDJA, hogy a csajnak is bejön, mégsem lép?" Ilyen nem létezik. De mi van, ha mégsem "tudja" (vagy mégsem jön be a csaj)? Az MSN-ezés nagyon gyenge pótléka az élõ beszédnek. Kimarad belõle több kommunikációs csatorna. MSN-en keresztül jelezni, hogy bejön valaki neked vagy komoly szándékaid vannak, igen nehéz, szemben az élõ beszéddel, amikor percek alatt jelezhetõ. A megoldás az, hogy élõben kellene találkozni, és akkor gyorsan kiderülne az igazság. Az MSN piszkosul nem alkalmas az ellenkezõ nemmel való ismerkedésre, mert létfontosságú kommunikációs csatornák (beszéd idõzítése, hangszín, arckifejezés, testtartás stb.) hiányoznak belõle. Webkamerával sem az igazi. Az MSN maximum szakmai kérdések megvitatására alkalmas, de ismerkedésre nem. Sok fiatal fölöslegesen kínozza magát az msn-ezéssel, aztán csodálkozik, hogy nem jut semmire.
jah és találkozzatok!!! az a legfontosabb... élõben minden teljesen más mint msnen, és ehhez hozzá kell szoknotok ahhoz, h kialakuljon a dolog!! (elõzõ voltam)
szerintem utalj rá hogy tetszik neked, mármint komolyabban.. velem is így volt, aztán bántam hogy nem léptem.. tényleg rossz tapasztalat miatt, stb. nem léphet.. vagy csak egyszerûen félénk.. szóval lépj te:D
"Mi az, hogy nem létezik?:DD" Az, hogy nem logikus. Ellentmond a józan észnek, ha nem lépsz, pedig TUDOD, hogy bejössz neki. Erre mondom, hogy vagy nem tudod igazán, csak azt szeretnéd hinni, de nem vagy biztos benne, - vagy pedig nem jó a módszer, amivel közelíted a kérdést (lsd. msn).

Az miért van, hogy egy hajdúnánási csaj sokkal nyitottabb az ismerkedésre, mint egy debreceni csaj?

Legjobb válasz: Más a levegõ. Gyõrben pl mindenki álszent szûzqrva. Pesten csak simán qrva. Többi városról nincs tapasztalatom.

Más a levegõ. Gyõrben pl mindenki álszent szûzqrva. Pesten csak simán qrva. Többi városról nincs tapasztalatom.
Nemtudom de a nagytétényiek is nagy prüdek e...
Az miért van, hogy ilyen hülyeséget kérdez valaki?
-azért, mert a nánási csaj várostól függetlenül nyitottabb jellemû -azért, mert a nánási csajnak bejössz -azért, mert a debreceni csajnak nagyon nem jössz be válassz.

Miért van hogy amióta kevesebbet bulizok, nem csinálok baromságokat, nem vagyok bunkó, úgymond érettebb, normálisabb lettem, azóta leszarnak a csajok?

23F

Legjobb válasz: Mármint a kis csajok hát azért szrnak le mert ök szeretik a bunko bulizos stilust de ha esetleg más kategoriánál probálkoznál nem lenne gond

Mármint a kis csajok hát azért szrnak le mert ök szeretik a bunko bulizos stilust de ha esetleg más kategoriánál probálkoznál nem lenne gond
A kérdező hozzászólása: Korombeli csajok. Eddig volt több hosszabb kapcsolatom, egyéjszakások is
Akkor a korodbeliek és éretlenek és nem tudják értékelni a normális pasikat
A mai huszonéves lányoknak ez a mindenük: bulizós, bunkó... Még nem értékelik azokat a dolgokat amik igazán számítanak:kedvesség, szeretet, ész... Ez pár év múlva meg fog változni, és akkor azok a pasik fognak elõnybe kerülni, akik:okosak, kedvesek...

Szerintetek az miért van, hogy neten jobban megy a csajokkal a dumálás mint 4 szemköszt?

szerintetek az miért van,hogy neten jobban megy a csajokkal a dumálás mint 4 szemköszt?

Legjobb válasz: Mert ott nem elötte állsz és beszélsz vele. Több dolgot tudsz neki így elmondani. Így vok vele én is, de amióta neten beszélek csajokkal 4 szemközt is jobban megy!

Mert ott nem elötte állsz és beszélsz vele. Több dolgot tudsz neki így elmondani. Így vok vele én is, de amióta neten beszélek csajokkal 4 szemközt is jobban megy!
Mert még kicsi vagy és betoji. Majd elmúlik.
Mert a neten tudod, hogy nem mindenkivel fogsz találkozni, akikkel beszélsz, és éppen ezért nem vagy zavarban.27L
mert tuti csunya vagy ocsem
Mert a mai 14-20 évesek legtöbbjének még a se=gét is az internet törli ki (már bocsánat) és nem tudnak egy értelmes mondatot összehozni, fõleg, ha nõ van velük szemben.
Mert ha írsz jobban végigtudod gondolni amit mondani akarsz és nem látja a testbeszédet
A kérdező hozzászólása: Amugy egyezek az elözövel, hogy a net ma már nép betegség, de elejében jó ha egy csajt szemelgetünk csak ha sokáig igy csináljuk berezelünk és nem teszünk semit se :S

Az miért van hogy a korosztályomnak vagy a nálam fiatalabb csajoknak nem kellek csak a nálam idősebbeknek, és az idősebbek viszont ode vannak értem? Ez jó vagy rossz? Miért van ez?

25 vagyok és általában 18-tól a krosztályomig,azaz 25-ig keresgélek és szoktam ismrkedni,ők annyira nem vevők rán,viszont a nálam idősebbeket eléggé vonzom magamhoz.Olyan 28-tól akár 25-40 ig.Õk maguktól megtallnak és akarnak is tőlem valamit és volt is párszor.Viszont én úgy szeretnék egy kis fiatal barátnőt magamnak mondjuk olyan 19-22 körül lenne a legjobb.Miért van ez?És ez jó vagy rossz dolog?

Legjobb válasz: *28 tól-35,40 ig

A kérdező hozzászólása: *28 tól-35, 40 ig
Örülj neki, én még a nagymama korúakat is taszítom.
az idõsebbek tudják, hogy a fiatalabbak jobbak a szexben örülj neki megtalálnak, ha meg a saját korosztályodból szeretnél valakit, akkor menjél szórakozni és keressél egyet N

Miért van hogy a haverom féltékeny az excsajára amikor találkozom a csajjal, annak ellenére hogy már van új barátnője? F26

Párszor találkozom a barátom exével a lakásán -2éve szakított vele-, van új barátnője 1éve már, és az új barátnője vonja felelősségre a barátom hogy miért nem mondtam el a barátomnak én, hogy találkozgatok az exével, Hát ez elég gáz mármint részükről. Nem?

Legjobb válasz: Mert még mindig õt szereti igazából.

Mert még mindig õt szereti igazából.
nyilván nemközömbös a számára és tudatalatt még mindig éreziránta valamit.
KÉT (!) éve szakítottak, nem érez már egyik se semmit. Most már tudják h a barátod exével találkozgatsz, már nem új hír, mindenki szépen nyugodjon meg.
És akkor mi van ha KÉT éve szakítottak ? Nekem is van olyan lány akivel már 8 éve szakítottam , de még mindig fáj mással látnom...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!