Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy berakom a (18 db)

én igy csinálom ha elmegyek h másik gumi és folytatjuk..
Gyakorlat kérdése és nagy önfegyelem, így akár 30-50 perc is lehet a csúcsig! De fiatalon kezdetekben ez nem így mûködik , ott a gerjedelem és egyébb okok miatt jóval elõbb bekövetkezik.
"Van aki már berakja és egybõl elélvez mert annyira izgató" Ez csak azért van, mert régen volt nõvel..
A kérdező hozzászólása: érdekes én sûrûn szexelek és mégis mindig hamar elmegy az elsõ... onnantól már nincs gond
Fogd vissza magad! Olyankor gondolj anyádra! Ill. másra! Most nehogy megsértõdj! Bocs.
USB-s billentyûzetekkel szokott néha gond lenni, ha olyanod van és bejött a tippem akkor javaslom vegyél vagy kérj kölcsönbe egy PS/2-est.
A kérdező hozzászólása: Rendben , de ha kicserélem a billentyût akkor milyenre cseréljem ?


Miért van az, hogy berakom a barátnőmnek és az érzéstől és melegségtől egyből elmegyek? Mit lehet ez ellen tenni?

Legjobb válasz: Hm...a barátom is megjegyezte,hogy miylen jó meleg van odabnt... XD Talán próbálj meg olyankor másra gondolni...

Hm...a barátom is megjegyezte, hogy miylen jó meleg van odabnt... XD Talán próbálj meg olyankor másra gondolni...
Ez bizony korai magömlés. Maszturbálj sokat, váltogatott tempóban, és mikor közeledik az orgazmus, hagyd egy kicsit abba, hogy magát az ingerlést szokjad. Nem az a cél, hogy minél hamarabb élvezz, hanem hogy jól ingerelhetõvé válj. Sok szerencsét a gyakorláshoz. Talán az elszorításos módszer is segíthet. Az orgazmus közeledtekor a barátnõd vagy te a makk alatt sorítsd meg egy kicsit, ez is szokott segíteni a vég kitolásában.
A gyakorlással mindent el lehet érni, én is azt ajánlom...:) A legtöbben így vannak ezzel az elején, nem szokatlan. Az én barátom is sokat fejlõdött az együtt-gyakorlások által;)
Engedélyezve van Minin is a mobil adatforgalom?
A kérdező hozzászólása: nem tudom azt hogy kell ? :/

Miért van az hogy a bankban dolgozok nem köztisztviselõk tehát a bérük nem a köztisztviselõi alap határozza meg de mégis jár nekik a 200000 forintos évi cafetéria?

A köztisztviselõi illetményalap marad az idei szinten, vagyis 38.650 forint, és az éves cafeteriakeretet sem emeli a kormány a szférában (200 ezer forint) Ezt nem értem ha nem köztisztviselõk akkor miért kapnak pl évente 200000forintos cafetériát az otpben meg a takarékban?

Legjobb válasz: "miért kapnak pl évente 200000forintos cafetériát az otpben meg a takarékban?" Mert ezt tartalmazza a munkaszerzõdésük.

"miért kapnak pl évente 200000forintos cafetériát az otpben meg a takarékban?" Mert ezt tartalmazza a munkaszerzõdésük.
Az, hogy mikor és miért vehetik el/csökkenthetik szintén a szerzõdésük tartalmazza.
A bank szféra nem közszféra, hanem privát szektor. Mi a túró köze van egy banki dolgozónak a köztisztviselõkhöz?
Nem csak itt, máshol is elmondtam már. A Cafeteria egy adHATÓ juttatás, senki nem kötelezi a munkáltatót arra, hogy adja. Kollektív szerzõdés tartalmazhatja azt, hogy járjon, a mértékét is tartalmazhatja, de ez pedig érdekképviseleti lobbi eredménye. És azért kap a banki dolgozó 200.000 Ft-os Cafeteriát, mert a banknak telik rá, ki tudja gazdálkodni és fizetni, ezzel motiválva a munkáltatóját. Úgy, ahogy a MOL tud adni majd' 300.000 Ft-ot, vagy a Volánbusz is hasonló mértékût. Mert van mibõl. De pl. nem kap a kistelepülési önkormányzati dolgozó, mert "nem telik rá" a hivatalnál...
És annyira egyszerûen szabályozható, hogy ha nincs kollektív szerzõdés a munkaszerzõdésben a cafeteria: A munkavállaló a munkáltató által minden tárgyév január 31. napjáig átadott jegyzék alapján az adott tárgyévre vonatkozó béren kívüli juttatást is biztosíthat. És amikor a munkaszerzõdésed aláírod, akkor megkapod az adott évre vonatkozóan amit fogsz kapni. És jövõ évben meg lehet, hogy egy üres lapot kapsz... Nem hiszem, hogy van olyan munkáltató, aki fixen beír 200.000 Ft cafeteriát. De megjegyzendõ, hogy 200.000 Ft cafeteria szorzószámhoz köthetõ, azaz attól függ, hogy mit kérsz, pl. ha kajajegyet, akkor 1, 95-ös szorzóval számol a munkáltatód, azaz 10.000 Ft kajajegy-igényléssel 19.500 Ft-tal csökken a cafeteria-kereted. Sõt az is megjegyzendõ, hogy a Cafeteria nem biztos, hogy jár próbaidõ alatt.
Az utolsó leírta a lényeget. A kérdezõnek meg: ÚRISTEN!!!!
A kérdező hozzászólása: de akkor tölük nem is vehetik el?
A kérdező hozzászólása: de miért ha kötnek velem egy szerzõdést hogy éves szinten jár 200000 cafetéria azt hogy irod bele hogy el is vehetik vagy mi
A kérdező hozzászólása: jól van na nem tudtam azt hittem hogy õk is köztisztviselõk de mostmár tudom hogy mi van

Miért van az, hogy amikor a PS2-be berakom a PS2 lemezt nem viszi a gép. Egyszer azt írja ki, hogy DISC READ ERROR, máskor azt, hogy tegyek be egy PS2 formátumú lemezt. Mi a baj?

Egyszer már eljutottunk addig, hogy kiírja a játék logóját, de tovább nem. A játék neve, amúgy: Need for Speed Most Wanted A ps2-m a régebbi vastagabb path. És a probléma oka lehet az, hogy nincs a PS2-ben memóriakártya? Mi a baj?

Legjobb válasz: Én nemigazán értek hozzá de egy barátomnak is ez történt és azt mondta hogy a a lemez olvasó romlott el de lehet hogy a memória kártya amúgy eredeti mert az is lehet a baj nekem xbox-om van és annál is ez volta baj hogy nem volt jól megírva a játék

Én nemigazán értek hozzá de egy barátomnak is ez történt és azt mondta hogy a a lemez olvasó romlott el de lehet hogy a memória kártya amúgy eredeti mert az is lehet a baj nekem xbox-om van és annál is ez volta baj hogy nem volt jól megírva a játék
bocs az elõbbi kérdésnél hogy elfelejtettem a mondat végi írásjelet
meg a vesszõt!
Én nemigazán értek hozzá, de egy barátomnak is ez történt és azt mondta hogy a a lemez olvasó romlott el. De lehet hogy a memória kártya a megoldás amúgy eredeti a játék? Mert az is lehet a baj nekem xbox-om van és annál is ez volta baj hogy nem volt jól megírva a játék. Kijavítottam a választ bocs hogy annyi marhaságot írtam az elején.
én nekem pc-m van stb.. az lenne a lényeg , 3 mapra engem nem enged fel de a többi jó szoval nem értem többi map hibátlan kivéve az a 3 de ps2 ön elvileg rosszul van kiirva CD-re


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!