Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy barna Folyásom van (5 db)

AZ mitől vagy miért van hogy tegnap barna folyásom volt ma meg sárgás?

(Még nem jött meg)

Legjobb válasz: Szerintem ezzel jobb ha orvoshoz mész. http://antalvali.com/beszeljunk-nyiltan-a-huvelyfolyasrol.html

Szerintem ezzel jobb ha orvoshoz mész. http://antalvali.com/beszeljunk-nyiltan-a-huvelyfolyasrol.html

Ciklus 29. napja és elmúlt az enyhe barna folyásom, sőt egyáltalán nincs már folyásom se. Ez miért van? Mikorra várható hogy megjön? 14L

:s 4 napig volt eddig fehéres-barna folyás,görcsök is vannak(nem biztos hogy a menzeszt?l). de a folyásom miért múlt el?

Legjobb válasz: Lehet,hogy a fehéres-barna folyás volt a menstruáció.Ilyen korban elõfordulhat,hogy csak barna.

Lehet, hogy a fehéres-barna folyás volt a menstruáció.Ilyen korban elõfordulhat, hogy csak barna.
ne zavarjon, ez telejsen természetes igy az elején. Szinte egy láynnak sem áll be rögötn. Amig nem élsz nemi életet nem kell aggódnod és törödnöd vele egyenlõre.
A kérdező hozzászólása: remélem :) mert megint harminc akárhanyadik napra jönne így :s pedig a második 28. napra jött, a harmadik 26.-ra és a múltkori a 36. napon érkezett.. furcsa és nagyon zavar ez, már most.
dolgoznak a hormonok ezért van mindenféle tüneted. A legtöbb nõnek vannak pre mens tünetei a mellfeszülés, fájás, has avgy derék fájás stb. Ezek teljesen normálisak. Valószinüleg meg fog jönni rendesen is hamarosan.
A kérdező hozzászólása: jó, de ma is fájt a derekam és hasam is egyszerre, folyásom is volt, de késõn néztem meg, hogy milyen színû szal nem láttam. már több mint egy hete fáj a has+derék:( és tegnap este úgy fájt a bal mellem, hogy ahh, pedig elõtte sosem fájt. minden szokványos jel megvan, de még sem jön meg és ezért nem értem az egészet... t.t
A te korodban még nincs semmi baj ezzel.
Teljesen rendben van minden, ne izgulj.. 16 éves korodig szinte minden elõfordulhat, kimaradésok is..
ennyi idõsen még telejsen normális hogy nem jön rendesen és nem volt niagzi vér vagy ha akér pár hónap kimarad. Amig nem élsz nemi életet egyenlõre nem kell aggódnod mikatta hogymért nem jön meg mert teljesen természetes.
A kérdező hozzászólása: de nem full barna. rendes fehér folyás barna darabokkal. és most fáj a bal mellem(pedig nem szokott) és begörcsöl a hasam, de szerencsére nem intenzíven csak pár másodpercre. most akkor mi van? azért köszi
A kérdező hozzászólása: köszi, de most már tényleg nem értem mert megint barna folyásom van. kész, feladom xDD

Miért van az hogy menzesz előtt barna folyásom van?

Legjobb válasz: Sok minden lehet, pl. hormonzavar is. De attól is függ, hány éves vagy, és mióta van meg. Ha még nem rég, akkor nem gáz.

Sok minden lehet, pl. hormonzavar is. De attól is függ, hány éves vagy, és mióta van meg. Ha még nem rég, akkor nem gáz.
A kérdező hozzászólása: Már rég menstruálok. 10 éve jött meg elõször kb.
Akkor viszont mindenképpen doki!

Szülés után 9 héttel vagyok.2 hete megjött elkezdtem szedni fogamzásgátlót. Miért van még mindig az, hogy vérezgetek meg barna folyásom van? Nem szoptatok sajnos. Lehetséges hogy maradt valami darab bennem, császár volt

Legjobb válasz: a tested még nem szokta meg a fogamzásgátlóban lévö hormonokat... kell 2-3 hónap mig megszokja... nekem 4 is bele tellet. ha nem múlik el vagy annyira erös a vérzés hogy tampont kell használj, cserélj fogamzásgátlót

a tested még nem szokta meg a fogamzásgátlóban lévö hormonokat... kell 2-3 hónap mig megszokja... nekem 4 is bele tellet. ha nem múlik el vagy annyira erös a vérzés hogy tampont kell használj, cserélj fogamzásgátlót

Miért van az hogy barna Folyásom van?

és néha rendszertelen de azt tudom h a pajzsmirigyem miatt van

Legjobb válasz: Ez teljesen természetes, van minden nõnek. De ha büdös, akkor menj el nõgyógyászhoz, mert akár fertõzés jele is lehet.

Ez teljesen természetes, van minden nõnek. De ha büdös, akkor menj el nõgyógyászhoz, mert akár fertõzés jele is lehet.
Mindenféleképpen menj orvoshoz, és nincs "minden" nõnek. Nem tettszetõs egy szép bugyin sem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!