Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy az ovulációs mikroszkópon (2 db)

Miért van az hogy az ovulációs mikroszkópon mikor nézem a peteérésem akkor össze vissza mutat páfrányos mintát?

pl hó elején is 2napig meg hó végén is és a következ? hónapban meg máskor mutat páfrányosat. ilyenkor mindig lenne peteérésem?köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Nos ez jó kérdés, nekem minden rendben volt, de pl. unokatesóm is erre panaszkodott. És említette a dokinak.. és a doki meg azt mondta, hogy rengeteg mindent kimutathat, és hülyeség. Én nem osztom ezt a véleményt mert nekem bevállt. azért próbálgasd hátha.. nem veszítesz semmit, lmax felhúzod rajta magad. De azért próbáld ne.. :) Sok sikert!

Nos ez jó kérdés, nekem minden rendben volt, de pl. unokatesóm is erre panaszkodott. És említette a dokinak.. és a doki meg azt mondta, hogy rengeteg mindent kimutathat, és hülyeség. Én nem osztom ezt a véleményt mert nekem bevállt. azért próbálgasd hátha.. nem veszítesz semmit, lmax felhúzod rajta magad. De azért próbáld ne.. :) Sok sikert!

Miért van az hogy az ovulációs mikroszkóp soha nem mutat páfrányt?

Legjobb válasz: Ha valaki tudja a választ az írjon!Erre én is kíváncsi vagyok,mert nekem se mutat soha! Remélem semmi komoly!!!!

Ha valaki tudja a választ az írjon!Erre én is kíváncsi vagyok, mert nekem se mutat soha! Remélem semmi komoly!!!!
A mikroszkópot nem ismerem, de javaslom az ovulációs tesztet, drágább ugyan, de egyszer ki lehet próbálni. Nekem minden hónapban pozitív lett úgy a 12-13. nap táján, és ugye tudjuk, hogy utána 1-2 napon belül van a peteérés. (bár elõfordulhat így is, hogy nem szabadul ki a petesejt, és akkor hiába akcióztunk)
Tegyél rá bõven nyálat, és várni kell egy órát is még jól megszárad és kikristályosodik.
Nekem elsõre sikerült vele teherbe esnem.Épp hogy nem szabad túl sok nyálat rárakni mert akkor nagyon sokára szárad meg.Tegyél az ujjad hegyére egy kis köpetnyit és azt rakd a lencsére.Ne legyen buborékos.Kb.6 perc alatt megszárad.Naponta többször próbáld és hamar kitapasztalod.Nekem lámpafény felé nézve mutatott mintákat, a természetes fény nem jó. Sok sikert!
Én is eligazodtam rajtza hamar. Ha nincs páfrány akkor az azért van mert valószínüleg nincs peteérésed. De fontos hogy jól használd! Az elõttem szóló leírta, hogy hogy kell!!! Én is úgy csináltam és nekem mindig kimutatta. Csak nem pont a 14.ik nap körül nekem késõbb volt a 18.napnál.. Volt egy nap amikor fele-fele volt a páfrány és a hólyag..vagy mi. Második nap csupa páfrány, és 3 nap szintén fele-fele. Ha terhes leszel láthatsz örökké páfrányt.. :) )) mert akkor megmarad!!! :) Sok sikert! Nekem bevállt! 17 hetes kismama
5- hónapig nézegettem az ovulációs mini kütyüvel az termékeny idõszakomat, SOHA NEM VOLT PÁFRÁNY! De nem is baj hiszen most 4-hetes terhes vagyok! Páfrány nélkül! Ha megszületik a várva várt bébynk veszek a szobába egy igazi Páfrányt mert annyira vártam a páfrányokat hónapokon kersztûl, most legalább itt lesz velünk és akárhányszor meglocsolom nevetek az egészen!!!!
Sziasztok! Én egy hete vettem az ovu mikroszkópot és elõször tényleg megijedtem, mert nem láttam benne semmit....de szó szerint.Csak meresztettem a szemeimet és már szinte fájtak a sok erõltetéstõl.Aztán a többedik belenézegetés után már láttam a kis köröcskéket, amik ugye a nem peteérõs állapotot jelzik.Ma reggel, már mintha átmeneti figurákat láttunk volna a párommal együtt, de elég bizonytalanok voltunk, nem tudtuk, hogy mit is látunk valójában....de ennek ellenére együtt voltunk.Két óra múlva, csak úgy kíváncsiságból belenéztem a mikroszkópba és majd elájultam.Olyan egyértelmûen, szabályosan páfrányos volt, hogy csak na:-))))) Reméljük a legjobbakat!:-) Legalább azt tudom, hogy VAN peteérésem.Már ez is örömmel tölt el, elsõ körben:-)Ja igen, és épp ma vagyok a menstruációs ciklus 15. napján.
Olyan jó olvasgatni, hogy így várjátok a babátokat.:) Remélem, minden jól alakul! ^^
Aki nem lát semmit: A fókuszt be kell állítani! Ez a gyakorlatba azt jelenti, hogy megkeresed a pontot ahol látsz valami éleset és mindkét irányba tekered addig, amég már semmi nem éles, aztán a két pont között folyamatosan tekergetve mindig csak egy részét látod a mintának, és próbálod kivenni hogy mi az. Egy ponton éles fókuszt a mikroszkópok a legritkább esetben adnak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!