Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy az oldalon mikor (37 db)

Ez egy hiba, amit nemsokára kijavítok.
Bocsi de nem is olyan nagy hiba, mert igy sincsenekk beszélgetések, csak megvitatjuk a problémát. Én csak azt irom most amit gondolok, bocsi ha hülyeség...
Szerintem jó, hogy többször tudok válaszolni, mert elõfordul, hogy az embernek még valami eszébe jut, akkor írhat még egyszer. Vagy félreértik, és megmagyarázhatja. Szóval szerintem nem kellene megfosztani ettõl a lehetõségtõl a válaszolókat.
Javítva.
Szerintem az oldal.biz a hupont.hu-t támogatja, és valószínûleg ezért ;)
A kérdező hozzászólása: De mások meg tudtak, van ott néhány példa is. Nem értem..
Állatorvos.
És nem majd két nap múlva, mert ha felpuffadt, akkor könnyen lehet, hogy valami életveszélyes baja van. A helyedben reggel nyitás elõtt fél órával már ott toporognék a dokinál a kapuban.
a fel van puffadva az lehet bélcsavarodás. Tehát azonnal orvos!


Van egy Renault 19-em. Az miért van az hogy a bal oldali első keréknél a felni forró és a kerékcsavarok is? Az elején furcsa nyekergő hangot adott de abba hagyta és égett fék illat nem volt. Mi lehet a hiba oka.

fékre gondolok de jobb első keréknél nem volt olyan meleg a felni.A bal oldali kerékre jellemző ,hogy mindig rászorulnak a csavarok.

Legjobb válasz: Még valami.Azt tudom,hogy fékezés hatására melegedhet a felni de akkor miért csak az egyik oldalon forró.

A kérdező hozzászólása: Még valami.Azt tudom, hogy fékezés hatására melegedhet a felni de akkor miért csak az egyik oldalon forró.
Mert szorul a fék bal oldalt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget.Sejtettem csak nem tom miért mert az elõzõ úton nem volt semmi gond.És ezt egyszerûen megjavítható otthon?
Hát ha vannak szerszámaid hozzá akkor lehetséges.

Miert kapok "script error" uzenetet egyre gyakrabban akarmilyen oldalt nezek az interneten? Miert van az, hogy par napja, amiota korlatlan internetem van, az oldalakat idonkent nagyon lassan tolti be a net? Mit tehetnek ezek ellen?

Koszonom ha valaki tud segiteni, mert kezd egyre idegesitobbe valni, es nem szeretnem osszetorni a laptopot. :-)

Legjobb válasz: Víruskeresõ, és ne IE 6ot használt

Víruskeresõ, és ne IE 6ot használt
A kérdező hozzászólása: Koszi. Azon gondolkodtam, hogy firefoxot letoltok. akkor ez megvan. Tudnal esetleg egy jo viruskeresot ajanlani, ami nem lassitja nagyon a gepet?

Van több facebookom is. Az egyiket oldalak készítésére használom, de ha a másik face-emmel rákeresek az oldalamra, nem találom meg. Gondolom így mások sem. Miért van ez ill. mit kell csinálnom, hogy megtalálják?

Legjobb válasz: Biztos azért mert nagyon sok hasonló oldal van és a tiedet még kevesen nézik, vagy kevés a feliratkozó vagy ilyenek. De igazából nem vagyok szakértõ...

Biztos azért mert nagyon sok hasonló oldal van és a tiedet még kevesen nézik, vagy kevés a feliratkozó vagy ilyenek. De igazából nem vagyok szakértõ...
Mohó vagy, nem kellene halmozni a Facebook fiókokat, mert sok probléma lehet belõle, egy ilyen a bejelentkezések problémája is. Csinálj egy Google Fiókot/bármely emailcimmel lehet/, utána kapcsold össze az egyik Facebook fiókoddal és akkor már oda is a Google Fiók adataiddal tudsz belépni, miközben belépésre "szabaddá" válhat a másik Facebook fiókod. Gondolom nem egyetlen email cimmel, jelszóval regizted valamikor Facebookjaidat.
A kérdező hozzászólása: Köszi!:)

Valamiért egy oldal bizonyos időközönként bekapcsol magától, ha be van kapcsolva az internet. Ugy értem, hogy amikor fent vagyok egy oldalon vagy egyáltalán nem ülök a gépnél, ez az oldal akkor is bekapcsol. Miért? Mit tudok ellene tenni?

Legjobb válasz: Nekem az msn-en volt ilyen oldal...egyszerûen csak belépet..és mindenféle linket, ami persze vírus volt szétküldött a barátaimnak...mint kiderült az msnclub-ra történt regisztráláskor kellett megadnom a jelszavam..ez volt a bûnös...én egyszerûen megváltoztattam az msn jelszavam, és a gond megoldva..nem tudom, melyik oldalról írtál..de gondolom hasonló a gond

Nekem az msn-en volt ilyen oldal...egyszerûen csak belépet..és mindenféle linket, ami persze vírus volt szétküldött a barátaimnak...mint kiderült az msnclub-ra történt regisztráláskor kellett megadnom a jelszavam..ez volt a bûnös...én egyszerûen megváltoztattam az msn jelszavam, és a gond megoldva..nem tudom, melyik oldalról írtál..de gondolom hasonló a gond
Valamí vírusod vagy spyware-d van. Futtass le egy vírusirtót meg vmi anti-spy progit (pl. Adaware, spyware doctor, ...)
nah nekem sikerült végignyomatnom egy víruskeresést. Az eredeti ESET Smart Security-m semmit nem talált és a probléma természetesen még mindig megvan. Mit lehet csinálni?
A kérdező hozzászólása: lefuttattam egy virus irtót, és egy anti-spy progit is és ugyan úgy maradt minden mit csináljak?
nekem is ez a problémám, vmi xenon.cjb.hu oldalt nyit meg és full befagy a gép, de nincs hely a C-men ezért nemtok rendes víruskeresést futtatni :S

Egy társkereső oldalon megismertem egy srácot, azóta találkozgatunk, de látom, hogy ő azóta is nap mint nap fent van azon az oldalon, ahol megismerkedtünk. Ez mit jelent? Ha tetszem neki, akkor miért ismerkedik továbbra is?

Én már kezdek eljutni arra a pontra, hogy el tudnék képzelni vele egy kapcsolatot és nagyon zavar, hogy azóta is ismerkedik. Ez mit jelent? Ezt leszámítva kedves, meg úgy tűnik, hogy tetszem neki.

Legjobb válasz: szerintem ameddig nem lesztek egyutt felesleges ezen ràgodnod.ha màr jàrtok ès fent lesz akkor van baj

szerintem ameddig nem lesztek egyutt felesleges ezen ràgodnod.ha màr jàrtok ès fent lesz akkor van baj
A netes ismerkedés egyik alapszabálya, hogy 2-3 potenciális alanyt menedzsel az ember. Pont azért, mert megannyi minden közbejöhet. Ha már együtt lesztek, akkor agyalj azon, hogy hozd fel neki a témát, hogy örülnél neki, ha most már nem keresgélne tovább. 24/N
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Amúgy igen, nyilván vannak nálam jobb nõk is... ha így nézzük, érthetõ, hogy csak a legjobbra hajt :) Majd szurkolok hozzá :D Csak most nem tudom, hogy viszonyuljak hozzá. Mert nekem már alakulnak az érzéseim iránta és ott tartok, hogy vagy vagy. Nem akarok megsérülni, ezért szeretném, hogy minél elõbb közölje, ha akadt nálam jobb :)
srácok utána is fenn lehetnek úgyse ír rá senki :D ne aggódj
mi van, ha csak otthagyta a felhasználóját és nem is lép be? meg am én is egyszerre több fiúval kezdenék, ha neten akarnék ismerkedni. folyamatosan beszélgetnél 4-5 fiúval és lehet találkoznék is ebbõl párral és eldönteném melyik legyen, ha õ is akar engem.
A kérdező hozzászólása: nem csak be van regisztrálva, hanem be is lép. ez egyértelmûen lászik azon az oldalon.
A nyitóban írt kérdésedre a válasz az, hogy tetszel neki, de nem kötelezi (még) el magát melletted. Tehát, vadászgat, több vasat tart a tûzben. "Mert nekem már alakulnak az érzéseim iránta " Akkor nagy sz.rban vagy.:) Bocsi a kifejezésért. Próbáld kicsit visszarántani magad a földre, mert más választásod nincs. Rá nem szólhatsz ezért, mivel nem jártok. Inkább maradj a talajon, onnan nem lehet nagyot esni, és gondolj arra, hogy õ csak ismerkedik veled, de nem több!
Regisztrálj az egyik barátnõd képével, írj rá
#19-es-nél a pont :) Ez egy jó, de csúnya trükk. Könnyen kiderül, hogy bízhatsz benne vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Az gáz, ha egyenesen rákérdezek, hogy miért csinálja? Végül is én õszinte kapcsolatot szeretnék, amit nem azzal kellene kezdeni, hogy fake profilról írogatok neki. De amúgy ötletnek jó, csak szeretném szebben intézni.
Ja, persze, én sem vagyok csúnya, mégsem kellek egy lánynak sem. :D
De azért vannak nálad jobb nõk is, mindig az elérhetõ legjobb nõre kell menni :D Alapszabály
"találkozgatunk" Szóval ez még semmi.
Gondolom ott megismerkedett másokkal is, akikkel ha nincsenek is tervei, azért még csetelgetnek.
Vagy "vadász", és több "vasat" tart a tûzben.
Szerintem túl csúnya vagy és próbál jobbat keresni, ha meg nem talál jó leszel neki te is.
Mivel a netes ismerkedésnek jó ha 1%-ában lesz bármiféle kapcsolat és inkább a fiúk kezdeményeznek, így valahol érthetõ és NEM JELENT SEMMIT! Ne tulajdoníts neki semmi jelentõséget!
A kérdező hozzászólása: ha csúnya vagyok, nem tetszem neki, akkor meg miért találkozgat velem? akkor simán mondhatná, hogy nem tetszel, aztán nyugodtan kereshetne mást...
A szex miatt!
Az 5-ös vagyok
A kérdező hozzászólása: de nem szexelünk. amúgy nem vagyok csúnya és ezt most nem nagyképûségbõl írom...
A tárkeresõ oldalakon többségében "vadászok" vannak. Tudom, mert magam is ilyen voltam. Egyszer elkezded, és nem, vagy nagyon nehezen lehet abbahagyni. Ne kérdezz semmit, hanem bujj egy fake profil mögé, és megtudod amire kíváncsi vagy. Én már elõre sajnállak, de ne legyen igazam :(
Remélem nem a tiéd az egyel feljebb lévõ kérdés is... Amúgy, index.html a fõoldal neve?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!