Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy az oldalon (320 db)

Miért van ezen az oldalon ennyi rosszindulatú ember? Ahelyett, hogy segítő szándékkal szólnának hozzá a kérdésekhez, inkább csak leszólják a kérdezőket! Nem kell válaszolni, ha nem tetszik a kérdés!

Legjobb válasz: Jó, akkor erre sem válaszolunk. Az alábbi nem válasz neked, csak jegyzet magamnak a miértre. 1. A kérdés mindennapos (mikor kapom meg a jogsit, vannak-e szellemek stb.) 2. A kérdés maga arrogáns, provokatív 3. A google elsõ találata megfelel a kérdésre. 4. A kérdés olyan, hogy nem megválaszolható 5. A kérdés olyan, hogy minimális a valószínûsége, hogy valaki tudja a választ. A válaszoló a kérdezõ helyett kutakodik a megoldás után. Van még több ilyen ok, de ennyi talán elég

Jó, akkor erre sem válaszolunk. Az alábbi nem válasz neked, csak jegyzet magamnak a miértre. 1. A kérdés mindennapos (mikor kapom meg a jogsit, vannak-e szellemek stb.) 2. A kérdés maga arrogáns, provokatív 3. A google elsõ találata megfelel a kérdésre. 4. A kérdés olyan, hogy nem megválaszolható 5. A kérdés olyan, hogy minimális a valószínûsége, hogy valaki tudja a választ. A válaszoló a kérdezõ helyett kutakodik a megoldás után. Van még több ilyen ok, de ennyi talán elég
Nem kellene válaszolnia az ilyen embereknek igen..ha nem tud segítôleges választ adni, ne tegye, minthogy poénkodjon....!Az meg a másik oldala a dolognak, hogy a poénos válasza csak neki tetszik!Hasonló kérdésre válaszoltam az imént, de lepontoztak....és kaptam "egy kedves" kommenet is mellé!!!
Elsõ vagyok. Egy tipikus példa ma délutánról: (SOS) Hol lehet megvenni a legyek urát spanyolul (Budapesten)? Szerinted, erre mit lehet írni. Persze semmit. De nem érzed mennyire nevetséges az illetõ?
és az téged olyan rohadtul zavar h valami arrogánsat oda kell írnod? :D nem tudod, mer nem jársz könyvesboltba pesten és nem láttad véletlenül egyik bolt polcán se. ergo nem válaszolsz a kérdésre
sok ember nem gondolkozik az édesapám sok midnent nem talált meg az itenrnetem megmutattam ezt a honlapot és hogyan kel mit mien kategória és ami fontos megkérdezte .. hiába van a google az manapság sok hülyeséget is adhatki nemcsak jó válaszokat
A rosszindulat fényes illusztrációja az elsõ válasz lehúzása.

Az miért van, hogy a oldalt a fenekemnél "bevan süllyedve"? hogy tudom formázni a fenekemet?

Legjobb válasz: vékony a testalkatod azért van besüllyedve, mélyre gugolással dudod edzeni a hátsó farizmokat. vagy kezdj el hízni kicsit h rakodjon oda zsír. és szép kerek feneked lesz tõle.

vékony a testalkatod azért van besüllyedve, mélyre gugolással dudod edzeni a hátsó farizmokat. vagy kezdj el hízni kicsit h rakodjon oda zsír. és szép kerek feneked lesz tõle.

Miért van, hogy az eladó ingatlanokkal foglalkozó oldalakon ugyanazzal a képpel van fent több hirdetés, de eltérőek az adatok?

Úgy értem, hogy az egyik hirdetésben x ár és y négyzetméterek vannak megadva, a másik hirdetésben pedig teljesen más, de a képek ugyanazok.

Legjobb válasz: Mert azok kamu ingatlanirodák kamu hirdetései. Akkor adnak neked kapcsolati adatokat (elérhetõséget) egy házhoz, hogy befizetsz x összeget. De soha nem fogják felvenni azt a telefont, vagy közben hirtelen elkel a kinézett lakás, vagy hasonló dolog történik.

Mert azok kamu ingatlanirodák kamu hirdetései. Akkor adnak neked kapcsolati adatokat (elérhetõséget) egy házhoz, hogy befizetsz x összeget. De soha nem fogják felvenni azt a telefont, vagy közben hirtelen elkel a kinézett lakás, vagy hasonló dolog történik.
Azért mert az egyik ingatlanos így számolja a területet, a másik meg úgy. Árral is egymás alá szoktak menni.

Miért van az, hogy ezen az oldalon sok kérdéshez azt írják hogy miért nem írtad be a keresőbe kiadta volna? Akkor miért is van ez az oldal?

Legjobb válasz: hát tudod, ezt én sem igazán értettem, soha nem is mondtam ilyet, mert elég kellemetlen visszakeresni órákat mire megtalálod... Mindenesetre szerintem azért csinálják ezt, mert ha már egy csomószor válaszoltak, akkor minek mégegyszer?

hát tudod, ezt én sem igazán értettem, soha nem is mondtam ilyet, mert elég kellemetlen visszakeresni órákat mire megtalálod... Mindenesetre szerintem azért csinálják ezt, mert ha már egy csomószor válaszoltak, akkor minek mégegyszer?
Nem "mér" hanem miért, nem "mérnem" hanem miért nem, nem "kiatta" hanem kiadta, és nem "felháborottan" hanem felháborodottan. Jártál te valami féle iskolába? Amúgy azért írják oda sokaknak, hogy nyugodtan beírhatta volna a keresõbe, mert amikor kiírsz egy kérdést, akkor oda van írva, hogy ugye megnézted a keresõben, hogy nem kérdezték meg a kérdésedet korábban. Mert elvileg az oldal szabályai közé tartozik, hogy ne írj ki olyan kérdést, amit már egyszer feltett valaki. Csak sokan lusták keresni. Pedig csak pár szót kéne beírni a keresõbe és egy entert nyomni, ez nem vesz el órákat senki életébõl, csak 1-2 perc az egész.
A kérdező hozzászólása: bocsi a helyes írási hibákért de siettem és nagyon ideges voltam ez miatt! de most már értem köszi szépen mindenkinek ;)
Mert minden nap 20x elõfordulnak pl: a "terhes vagyok?", az "elég nagy a péniszem/mellem?"kérdések!Ja és a "hogyan jussak el az orgazmusig?"is!Ezekre a kérdésekre már 100x válaszoltunk és idegesítõ, hogy 101-edszer is megkérdezik!Fõleg, hogy mielött kiírják a kérdést, megjelennek a hasonló kérdések!
Mert idegesítõ a mindenapossá váló , , elég nagy a péniszem?" , , szexelhetek gumi nélkül?" illetve a , , bejövök neki?" típusú kérdések.
A kérdező hozzászólása: aha köszi szépen én még nem rég vagyok itt ezért nem gondoltam hogy még valami 100x megkérdezték köszönöm mindenkinek ;)

Miért van hasszurka mindkét oldalon? Azt olvastam hogy ha a tüsző megreped, folyadék (vérömleny) szivárog ki belőle. Lehet hogy mindkét oldalon?

Legjobb válasz: Hasszurka nem csak akkor van, amikor kiszabadul a petesejt, hanem elõtte is, ahogy feszíti a növekvõ tüszõ a petefészket! Egyébként elõfordul, hogy van mindkét oldalon, és az is hogy átsugárzik a fájdalom! :)

Hasszurka nem csak akkor van, amikor kiszabadul a petesejt, hanem elõtte is, ahogy feszíti a növekvõ tüszõ a petefészket! Egyébként elõfordul, hogy van mindkét oldalon, és az is hogy átsugárzik a fájdalom! :)
Szerintem az oldal.biz a hupont.hu-t támogatja, és valószínûleg ezért ;)
A kérdező hozzászólása: De mások meg tudtak, van ott néhány példa is. Nem értem..

Miért pontozzátok le azt aki veletek nem egy véleményen van? Azért van ez az oldal hogy segítsünk egymásnak nem azért hogy rivalizáljunk. Miért kell ilyen ellenségesnek lenni?

Tudom hogy semmit nem jelent a pontozás, de akkor is idegesít?.

Legjobb válasz: Nem rég vagyok az oldalon.Kérdezek és válaszolok kb ugyan annyit.Én úgy gondolom hogy a pontozás joga a kérdezõé.Õ eltudja dönteni,hogy számára hasznos volt-e a válasz.Azok akik azért pontoznak,mert nekik nem tetszik a vélemény biztosan okosabbak.Szerintem mindegy hogy hány pontja,százaléka van az embernek,ha közben tud segíteni.Mikor kérdezek és nézem a válaszokat,nem nézem,hogy hány százalékos a válaszoló,nem az a lényeg.Aki pedig itt éli újra általános iskolás szintû versengéseit,egészségére!Biztosan ettõl boldogabbnak érzi magát,akkor pedig már megérte,hisz jobb egy olyan mami aki boldogan ül a gép elõtt,mint egy olyan aki morog egyfolytában... És igen,nyugodtan tessék lepontozni!

Nem rég vagyok az oldalon.Kérdezek és válaszolok kb ugyan annyit.Én úgy gondolom hogy a pontozás joga a kérdezõé.Õ eltudja dönteni, hogy számára hasznos volt-e a válasz.Azok akik azért pontoznak, mert nekik nem tetszik a vélemény biztosan okosabbak.Szerintem mindegy hogy hány pontja, százaléka van az embernek, ha közben tud segíteni.Mikor kérdezek és nézem a válaszokat, nem nézem, hogy hány százalékos a válaszoló, nem az a lényeg.Aki pedig itt éli újra általános iskolás szintû versengéseit, egészségére!Biztosan ettõl boldogabbnak érzi magát, akkor pedig már megérte, hisz jobb egy olyan mami aki boldogan ül a gép elõtt, mint egy olyan aki morog egyfolytában... És igen, nyugodtan tessék lepontozni!
Szia! Á, hát ez egy örökösen visszatérõ probléma.Van olyan is, aki lepontoz és még kritikát is ír hozzá, pedig a kérdésre kellene válaszolni...Van, hogy valaki nem tud valamit 100%osan, vagy másképp látja ; de ez az oldal nem a lojalitásról szól. Általában nem a kérdéskiíró a "ludas"; de olvastam olyan kérdést is, mire tök normális válaszok jöttek és 63 meg 71%os "elégedettség" volt szinte mindegyiknél. Na ott tudtam, hogy valaki unatkozik...De nagyon nagy százalékban a kérdezõ válaszokat szeretne megtudni, a válaszolók meg gyakran egymást "püfölik" :) ))
Mert mindig vannak nagy okosok akik mindent jobban tudnak.Sajnos sokszor óriási hülyeségeket írnak be.
A kérdező hozzászólása: Persze az más ha valaki tényleg hülyeséget ír vagy éppen nem kedves hangnemben válaszol. Ez oké. Nem is errõl beszéltem
A kérdező hozzászólása: Persze hogy nem fontos a pont, csak az embernek szarul esik hogy segíteni akar, erre lepontozzák. Nem is versenyezni akarok mert én is tojok rá magasról hogy hány %-on állok. Nem ez a lényeg hanem az hogy mások bunkóznak!!
A kérdező hozzászólása: Kedves 10:39-es! Látod ez a baj hogy mindjárt ellenszenves vagy a másikkal.
:) Hagyjuk. Felpontoztam az elõttem lévõt is:) Én csak leírtam a véleményemet, a tapasztalatomat. Jah, hogy az nem egyezik a tiéddel, én kérek elnézést:)
Sziasztok! Szerintem ez az oldal azért van, hogy különbözõ emberek tanácsokat kérjenek egymástól és ugyanígy különböznek a válaszok is. Alapvetõ emberi dolognak kellene lennie, hogy elfogadjuk, hogy lehet, hogy valakinek más a véleménye, de ezért nem szabadna egymást lepontozni! Akiben pedig ennyi emberi empátia és érzés nincsen, hogy nem tudja elfogadni ha valaki nem úgy gondolja mint õ, az szerintem nem ide valõsi. Mindannyian irunk dolgokat, de legyen a kérdezõ reszortja, hogy mi a hasznos és mi nem a számára. Szerintem így lenne a helyes.

Miért van az, hogy az oldalak bezárásakor sokat kell várni? Sem

Nem akar pörögni még a szürke csík sem!

Legjobb válasz: Kevés az infó... Milyen böngészõrõl van szó, milyen egyéb programok, kiegészítõk futnak, mennyi RAM van a gépben, milyen rendszer fut, milyen oldal után kell sokat várni, ... Legalább ennyi adat kell ahhoz, hogy érdemlegesen lehessen válaszolni rá.

Kevés az infó... Milyen böngészõrõl van szó, milyen egyéb programok, kiegészítõk futnak, mennyi RAM van a gépben, milyen rendszer fut, milyen oldal után kell sokat várni, ... Legalább ennyi adat kell ahhoz, hogy érdemlegesen lehessen válaszolni rá.
A kérdező hozzászólása: Googl chrome. Volt egy Brontok vírusom, ezért feltettem egy MS securitit, majd letörölve Avst raktam fel. A vírusfertõzés elõtt nem volt gondom vele. Most pl ezen az oldalon is sokat szüttyög a gép. 1.5 Ghz proci, 782 Mb ram . Ez egy laptop, a videokártya 32 bites. Windows XP 2003 service pakkal , Java 7.0 meg ami a netezéshez kell. Nem töltök le zenét, sem filmeket. minimális program. Szinte minden oldalon a visszalapozáshoz is gyakran sok idõ kell.2-3 perc.
A kérdező hozzászólása: Már áttértem a Firefoxra.

Valaki meg tudja mondani, hogy az miért van, hogy ha Facebookon kitörlök valakit, és a rokoni kapcsolatokból is kitörlöm, akkor az hogy lehet, hogy én nála még mindig szereplek, mint rokon? Hogy tudnám elérni, hogy ne jelenjek meg az oldalán?

Nagyon fontos lenne, nem is értem hogy lehetséges, hiszen azzal, hogy eltávolítottam a rokoni listából, nyilván nem akarom, hogy én is szerepeljek nála, nem tudom miért nem tüntet el automatikusan a facebook....

Legjobb válasz: illetve most azt írja ki a nevem mellé az õ oldalán a rokoni kapcsolat mellé zárójelben hogy függõben...

A kérdező hozzászólása: illetve most azt írja ki a nevem mellé az õ oldalán a rokoni kapcsolat mellé zárójelben hogy függõben...

Aki ért hozzá, annak biztosan nem komoly a kérdés, de engem megfogot: Szóval, az miért van, hogy másként nyílik meg az oldalam, ha nethatter.hu, vagy nethetter.hu/index. Html ként írom be a keresőbe?

Azért érdekes nekem,mert ugye beállítva, mint nyitó oldal az index file van, és mégis másként jelenik meg. Válszokat megköszönöm.

Legjobb válasz: Nekem ugyanaz jön be. Lehet, hogy a böngészõd tárolt el egy régi változatot. Próbálj meg mindkét oldal esetén egy Ctrl+R -t.

Nekem ugyanaz jön be. Lehet, hogy a böngészõd tárolt el egy régi változatot. Próbálj meg mindkét oldal esetén egy Ctrl+R -t.
Nálam ugyanúgy nyílik meg (mármint a második meg sem nyílik, de ha kijavítom a gépelési hibát, akkor igen, gondolom így gondoltad). Az egyetlen különbség a "Home" link színe, azt azért más, mert a nethatter.hu/index.html-re mutat, és ha épp azon az oldalon vagyok, akkor átszínezi. Amikor a nethatter.hu van csak beírva, akkor nem tudja, hogy ez most igazából ugyanaz, nem színezi át a linket.
Teljesen ugyanaz a két oldal jön be a két címre (azon a szerveren tárolt index.html, amire a nethatter.hu domain mutat).
Ez is egy módja a látogatás növelésének, és így ünnepek elõtt az új vásárlók szerzésének is, hátha valaki, ha már ott jár, megnézi a kínálatot... Mivel nincsen konkrét probléma leírva, ez leginkább egy bújtatott reklám...
Már akinek. Én meg sem néztem a tartalmat, azt se tudtam eddig, hogy árul valamit. :)
Nem ugyanaz a cím. Persze, hogy másként nyílik meg.
A kérdező hozzászólása: Vsak két megjegyzés: Az egyik, hogy nem vettem észre hogy a második címet elírtam, de aki vlaszolt, szerencsére jobban ismeri a billentyûket mint én:) A másik, hogy a kérdés valós volt, mert az én gépemen, tényleg másként jelent meg, akár hányszor töröltem a memóriából a régi oldalt. De már mindegy is, mert úgy látom, tényleg megoldódott az ügy. Aki segíteni próbált annak köszi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!