Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy az idő előrehaladtával (1 db)

Miért van az hogy az idő előrehaladtával egyre streszesebb vagyok? Ugye nem lesz baj a babával a stresz miatt?

Mindig attól félek hogy valami baj lesz a babával. A doki minden rendben talált, de azt hallom hogy a 12. hétig bármi történhet (vetélés, felszívódás). Körülöttem nagyon sokan elvetéltek már a baráti körben. 7 hetes

Legjobb válasz: Azt tudom tanácsolni, hogy ne stresszelj! Gondolj arra, hogy a pici babád ott van a pocidban, egészséges és szépen fejlõdik. Egy kis aggódás belefér, de azt tanácsolom, szép dolgokra gondolj! Olvass mindig utána (pl. a babafalva oldalon), hogy mi történik éppen a babával, mi az, ami fejlõdik, és képzeld el. Sok boldogságot, és szép babavárást!!!

Azt tudom tanácsolni, hogy ne stresszelj! Gondolj arra, hogy a pici babád ott van a pocidban, egészséges és szépen fejlõdik. Egy kis aggódás belefér, de azt tanácsolom, szép dolgokra gondolj! Olvass mindig utána (pl. a babafalva oldalon), hogy mi történik éppen a babával, mi az, ami fejlõdik, és képzeld el. Sok boldogságot, és szép babavárást!!!
A pempers.hu-n is találsz a fejlõdésével kapcsolatban sok jót.Ne stresszeld magad ez tényleg árt és ugye te nem ezt akarod.Jusson eszedbe az, hogy az a pici még tényleg nagyon picike , de te vagy az anyukája és a te dolgod az, hogy megvédd.Ha megszületik és stresszes vagy õ is az lesz.Na ugyen az van neki bennt is.Amikor te aggódsz-fölöslegesen, akkor ezeket õ is érzi és egyáltalán nem tesz jót neki a fejlõdésben.Én ennyi idõsen arra figyeltem, hogy minden vitamint megkapjon rendesen és jó dolgokat egyek.Az elsõ 10hét a legfontosabb a fejlõdésében és ha ezt már stresszesen alapozod meg az nem jó.Szval.ne aggódj!!!Azt meg végképp ne vetítsd magad el, hogy mert sok baba nem jött össze a környezetedbe akkor neked sem fog.Ez nem így van, neked már ott van, egészséges vagy mi baja lehet.Az anyaméh nagyon kitartóan védelmezi õt, de a pszihés felfogástól nem tudja megvédeni.Próbálj kikapcsolni, olvasgass újságokat a babázásról, hangold át magadat, hogy pár hónap és nektek is ott lesz a kezetekben, de addig még segíteni kell neki, hogy sokat fejlõdhessen és ezt csak úgy tudod megadni, ha nyugiban vagy.Simogasd néha a pocidat és beszélgess vele.Én akkor láttam, hogy ez tényleg bejön , mikor 28hetesen elmentünk 4ds-uhra.Aludt a lelkem, mégis mikor megérintettem a hasamat mindig megrezdült mozgolódott.Mondta is a vizsgáló orvos, hogy érzi, ha szeretik.Hidd el az a pici lény is érez mindent ami neked van a pocidban.Minden rezdülésedet, csak még nagyon kicsi, hogy visszajelezzen.Nem lesz semmi baj, csak szeresd nagyon:) Gratulálok hozzá, 30hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi, megpróbálok nem aggódni.
A stressz egyáltalán nem tesz jót, úgyhogy szedjél Hova nyugtatót!Ezt terhesen is lehet és természetes alapanyagú!
Szia szerintem ez nagyon sok kismamánál így van.Én is féltem az elsõ 3 hónapban nehogy elmenjen a baba, majd mikkor betöltöttem a 13 hetet kicsit megnyugodtam.A 26 héttõl megint félelmeim voltak nehogy koraszülött legyen.Most 34 hetes vagyok, és elég sokat görcsölgetek, és félek.Az elõ babánál ilyenre nem is gondoltam.A másodiknál vagyok ilyen ideges csak.Boldog babavárást, és nem lessz semmi baj!!!!
Ne aggódj! Hidd el, a természet okos, és ha véletlenül a baba nem szeretne megszületni, akkor annak oka van, pl. valamilyen fejlõdési rendellenesség. De ennek nagyon kicsi a valószínûsége! Olyannyira, hogy gondolni sem kell rá! Persze azt szokták mondani, hogy a 12. hétig a legnagyobb a valószínûsége, hogy nem sikerül megtartani, de azt mindig elfelejtik hozzátenni, hogy ez egy csomó külsõ tényezõtõl is függ (mértéktelen kávé, cigi, alkohol, drog...) Ha nem vagy rabja káros szenvedélyeknek, odafigyelsz rá, és nagyon de nagyon szereted, akkor szinte ezer, hogy meg fog maradni, hidd el! Persze bagoly mondja verébnek, én is hét hetes vagyok, és ha egy kis barnázás van, már körbetelefonálom a családot, hogy úristen:) Pedig a baba teljes biztonságban és szeretetben növekszik odabent. Szóval semmi stressz, nagyon édes babád fog születni!;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a biztatást.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha beindult a szülés és mentőt hívunk, akkor az apuka is jöhet a mentővel, vagy neki egyénileg kell megoldania a kórházba jutást?

Nincs kocsink, és ha nem tudjuk megoldani a fuvart, akkor marad a mentő.
Köszi szépen a válaszokat előre is. :)

14

Hányadik hétig dolgoztatok terhessen?

Most vagyok a 10.dik hétben nehezemre esik felkelni munkába, a terhesség nem látszik, de a reggeli rosszullétek és az állandó fáradság, álmosság tönkre tesz :(
Egy nagy bevételü élelmiszerüzlet helyettes vezetője vagyok, félek a decembertöl, a stressztöl, a millio embertöl, az esetleges betegségektöl, a klimától...

14

Mi történik ilyenkor?

38+5 hetes kismama vagyok és néha olyan érzésem van, mintha kiakarna esni valami a hüvelyemből, de nem történik semmi! Nagyon ijesztő!

1

Vannak itt 20 év körüli kismamák/anyukák?

Elmesélnétek a történeteteket? Tervezett baba volt, szüleitek mit szóltak, együtt éltek az apával.. stb?

16

Ugye nincs baj? 7 hetes vagyok, már voltam orvosnál, és megállapította a méhen belüli terhességet. Folyt.

Tegnap reggeltől viszont eléggé szúr a bal oldalam, főleg tüsszentésnél, illetve nagyobb levegővételnél érzem jobban.

6

Jövő héten megyek az első ultrahangra, akkor leszek 5+6 napos. Látható már ilyenkor a szívhang?

vagy tud egyértelműen látszani a terhesség, hogy minden rendben van?

7

Ha a második baba mérete nagyobb a 12hetes uh-n mennyi esély h fiú?

Lanykam olyan kicsike volt

5

Valami baj van a babammal?

Kb. 2 honapja erzem eroteljesen,ahogy ficankol es azota figyeem a mozgsat.
Neten olyanokat olvastam,hogy fel orankent minimum 5 mozgas kell meg hasonlok.
Az en picim neha fel napig sem mozdul,maskor viszont 24 oran at porog szinte non-stop.
Ez akkor azt jelentheti,hogy baj van vele?

Elso baba es aggodom.

38 hkm

7

Ha elmegyek nőgyógyászhoz 4 hetesen, és nem vizsgál meg (mert az uh még korai, a kézi meg azt olvastam veszélyes a babára), attól ad papírt, hogy ott voltam, terhesség gyanú, vagy ilyesmi?

4

Mi történik a nődokinál (sztk) ha 4 hetes terhesen egy pozi teszttel bemegyek?

Tudom hogy 4 hetesen még nincs nagy esély hogy lát hall bármit is, csak ez hogy zajlik? Bemegyek, elmondom mi a szitu, megvizsgál és mondja hogy menjek vissza 2 hét múlva?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!