Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy az idő előrehaladtával (1 db)

Miért van az hogy az idő előrehaladtával egyre streszesebb vagyok? Ugye nem lesz baj a babával a stresz miatt?

Mindig attól félek hogy valami baj lesz a babával. A doki minden rendben talált, de azt hallom hogy a 12. hétig bármi történhet (vetélés, felszívódás). Körülöttem nagyon sokan elvetéltek már a baráti körben. 7 hetes

Legjobb válasz: Azt tudom tanácsolni, hogy ne stresszelj! Gondolj arra, hogy a pici babád ott van a pocidban, egészséges és szépen fejlõdik. Egy kis aggódás belefér, de azt tanácsolom, szép dolgokra gondolj! Olvass mindig utána (pl. a babafalva oldalon), hogy mi történik éppen a babával, mi az, ami fejlõdik, és képzeld el. Sok boldogságot, és szép babavárást!!!

Azt tudom tanácsolni, hogy ne stresszelj! Gondolj arra, hogy a pici babád ott van a pocidban, egészséges és szépen fejlõdik. Egy kis aggódás belefér, de azt tanácsolom, szép dolgokra gondolj! Olvass mindig utána (pl. a babafalva oldalon), hogy mi történik éppen a babával, mi az, ami fejlõdik, és képzeld el. Sok boldogságot, és szép babavárást!!!
A pempers.hu-n is találsz a fejlõdésével kapcsolatban sok jót.Ne stresszeld magad ez tényleg árt és ugye te nem ezt akarod.Jusson eszedbe az, hogy az a pici még tényleg nagyon picike , de te vagy az anyukája és a te dolgod az, hogy megvédd.Ha megszületik és stresszes vagy õ is az lesz.Na ugyen az van neki bennt is.Amikor te aggódsz-fölöslegesen, akkor ezeket õ is érzi és egyáltalán nem tesz jót neki a fejlõdésben.Én ennyi idõsen arra figyeltem, hogy minden vitamint megkapjon rendesen és jó dolgokat egyek.Az elsõ 10hét a legfontosabb a fejlõdésében és ha ezt már stresszesen alapozod meg az nem jó.Szval.ne aggódj!!!Azt meg végképp ne vetítsd magad el, hogy mert sok baba nem jött össze a környezetedbe akkor neked sem fog.Ez nem így van, neked már ott van, egészséges vagy mi baja lehet.Az anyaméh nagyon kitartóan védelmezi õt, de a pszihés felfogástól nem tudja megvédeni.Próbálj kikapcsolni, olvasgass újságokat a babázásról, hangold át magadat, hogy pár hónap és nektek is ott lesz a kezetekben, de addig még segíteni kell neki, hogy sokat fejlõdhessen és ezt csak úgy tudod megadni, ha nyugiban vagy.Simogasd néha a pocidat és beszélgess vele.Én akkor láttam, hogy ez tényleg bejön , mikor 28hetesen elmentünk 4ds-uhra.Aludt a lelkem, mégis mikor megérintettem a hasamat mindig megrezdült mozgolódott.Mondta is a vizsgáló orvos, hogy érzi, ha szeretik.Hidd el az a pici lény is érez mindent ami neked van a pocidban.Minden rezdülésedet, csak még nagyon kicsi, hogy visszajelezzen.Nem lesz semmi baj, csak szeresd nagyon:) Gratulálok hozzá, 30hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi, megpróbálok nem aggódni.
A stressz egyáltalán nem tesz jót, úgyhogy szedjél Hova nyugtatót!Ezt terhesen is lehet és természetes alapanyagú!
Szia szerintem ez nagyon sok kismamánál így van.Én is féltem az elsõ 3 hónapban nehogy elmenjen a baba, majd mikkor betöltöttem a 13 hetet kicsit megnyugodtam.A 26 héttõl megint félelmeim voltak nehogy koraszülött legyen.Most 34 hetes vagyok, és elég sokat görcsölgetek, és félek.Az elõ babánál ilyenre nem is gondoltam.A másodiknál vagyok ilyen ideges csak.Boldog babavárást, és nem lessz semmi baj!!!!
Ne aggódj! Hidd el, a természet okos, és ha véletlenül a baba nem szeretne megszületni, akkor annak oka van, pl. valamilyen fejlõdési rendellenesség. De ennek nagyon kicsi a valószínûsége! Olyannyira, hogy gondolni sem kell rá! Persze azt szokták mondani, hogy a 12. hétig a legnagyobb a valószínûsége, hogy nem sikerül megtartani, de azt mindig elfelejtik hozzátenni, hogy ez egy csomó külsõ tényezõtõl is függ (mértéktelen kávé, cigi, alkohol, drog...) Ha nem vagy rabja káros szenvedélyeknek, odafigyelsz rá, és nagyon de nagyon szereted, akkor szinte ezer, hogy meg fog maradni, hidd el! Persze bagoly mondja verébnek, én is hét hetes vagyok, és ha egy kis barnázás van, már körbetelefonálom a családot, hogy úristen:) Pedig a baba teljes biztonságban és szeretetben növekszik odabent. Szóval semmi stressz, nagyon édes babád fog születni!;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a biztatást.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit árul el ez az nst eredmény? 37+2 hetes a terhesség Azóta is vannak összehúzódások

http://kepfeltoltes.hu/131021/1364350363PA210136_www.kepfelt..

5

6 hetes+3 napos terhes vagyok. Pánikolok? ! Járt már így valaki? A petezsák 20*19 mm. Nem látott viszont a sárgatestet. Ez nagy baj? Szedek viszont utrogestánt.

Most voltam uh-n. Élő embriót láttak, pulzált a szíve, 2,5 mm-es.

3

Hányadik hétben vagyok?

Szeptember 2. volt meg utoljára a menzes, ma voltam orvosnál, hallotta a szívhangot, jövöhéten hétfön megyek vérvételre, és ujabb ultrahangra. Mikorra várhato a baba? Az utolso menzesz alapján számitjak ki?

12

Van kedvetek tippelni? Hét, nem?

http://www.kepfeltoltes.hu/view/131021/vlvi_www.kepfeltoltes..

8

Miért fáj? Úgy félek!

Most vagyok a 8.hétben,de már napok óta alhasi fájdalmaim vannak bal oldalt,szinte folyamatosan,az éjjel aludni sem tudtam annyira fájt,viszont nem vérzek hála Istennek. Első babánk lesz és tanácstalan vagyok. Elvileg ma lesz az első ultrahangom (hüvelyi). Túlreagálom szerintetek? Esetleg tudtok írni tapasztalatokat?

7

Szerintetek kellene aggódnom?

23 hetes vagyok és három hete már minden nap érzem a picit mozogni. Mar látható is a hasamon, ha rugdal. Tegnap este 7 óta viszont egy pici mozgást sem érzek. Van itthon dopplerem és ahol a baba van, erős kattogást hallok csak. Szívverésnek tűnik, de még az enyémnél is jóval lassabb. Mit javasoltok?

7

Akinek kicsi korkülönbség van a babái között, a második születésénél hogyan viselte az első, hogy 3-4 napig nem látja az anyukáját, amíg a szülés után kórházban kell lenni?

Én ezen gondolkodom egy ideje mert 20 hónaps lesz a fiam, amikor jön a tesó, és akkor még nagyon elmagyarázni sem lehet a dolgot.

2

Most mi lesz? MA voltam uh-n a doki egy pici kis pontot látott a méhben. Csinálnom kell egy újabb tesztet és egy hét múlva vissza. Papíromon az áll, hogy uterus cavumaban 5 mm-es átl. átmérőjü foly. Tartalmú képlet. Nincs baba?

3

Kora terhességben ez természetes?

5+4 hetes vagyok, és sajnos kissé túl aggódom most az elején a dolgokat. Nem mentség képpen,de hosszú küzdelmek árán jutottunk el idáig, és két méhenkívüli, egy vetélés, és legutóbb februárban imperfect vetélésem volt műszeres befejezéssel. a kérdésem az lenne,hogy mennyire vehető természetesnek,hogy a tünetek hol vannak,hol enyhülnek,vagy épp nincsenek? szerdán 4+6 hetesen voltunk uh-n (lombik miatt ilyenkor hívnak vissza,egyébként tudom,hogy nem szoktak ilyen korán uh-ra menni,akik természetes úton várnak babát),szóval akkor 4 mm-es petezsákunk volt méhen belül. Tünetek mindjárt megjön érzés, émelygés, mellérzékenység , fáradékonyság előjöttek. Ám hétvégén nem voltak igazán tüneteim, sőt jól voltam. Ma reggel újból émelyegtem,szapora lett a pulzusom (néha egyik pillanatról másikra tör rám ilyen),és szurkálódik a pocakom. Utrogestant kapok 3x3 és Duphastont 3x1-ben,vérzés nincs,csak úgy félek,amikor nem érzek épp semmit...

4

Az Uh-on csak egy pici "pöttyöt" láttak, azt mondták, hogy valószínű ő lesz a baba, hihetek neki?

5 hetesen voltam Uh-n, előtte HCG-t néztek vérből az 1700 lett. Van egy sárgatest cisztám is, remélem nem lesz baj.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!