Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy az idő előrehaladtával (1 db)

Miért van az hogy az idő előrehaladtával egyre streszesebb vagyok? Ugye nem lesz baj a babával a stresz miatt?

Mindig attól félek hogy valami baj lesz a babával. A doki minden rendben talált, de azt hallom hogy a 12. hétig bármi történhet (vetélés, felszívódás). Körülöttem nagyon sokan elvetéltek már a baráti körben. 7 hetes

Legjobb válasz: Azt tudom tanácsolni, hogy ne stresszelj! Gondolj arra, hogy a pici babád ott van a pocidban, egészséges és szépen fejlõdik. Egy kis aggódás belefér, de azt tanácsolom, szép dolgokra gondolj! Olvass mindig utána (pl. a babafalva oldalon), hogy mi történik éppen a babával, mi az, ami fejlõdik, és képzeld el. Sok boldogságot, és szép babavárást!!!

Azt tudom tanácsolni, hogy ne stresszelj! Gondolj arra, hogy a pici babád ott van a pocidban, egészséges és szépen fejlõdik. Egy kis aggódás belefér, de azt tanácsolom, szép dolgokra gondolj! Olvass mindig utána (pl. a babafalva oldalon), hogy mi történik éppen a babával, mi az, ami fejlõdik, és képzeld el. Sok boldogságot, és szép babavárást!!!
A pempers.hu-n is találsz a fejlõdésével kapcsolatban sok jót.Ne stresszeld magad ez tényleg árt és ugye te nem ezt akarod.Jusson eszedbe az, hogy az a pici még tényleg nagyon picike , de te vagy az anyukája és a te dolgod az, hogy megvédd.Ha megszületik és stresszes vagy õ is az lesz.Na ugyen az van neki bennt is.Amikor te aggódsz-fölöslegesen, akkor ezeket õ is érzi és egyáltalán nem tesz jót neki a fejlõdésben.Én ennyi idõsen arra figyeltem, hogy minden vitamint megkapjon rendesen és jó dolgokat egyek.Az elsõ 10hét a legfontosabb a fejlõdésében és ha ezt már stresszesen alapozod meg az nem jó.Szval.ne aggódj!!!Azt meg végképp ne vetítsd magad el, hogy mert sok baba nem jött össze a környezetedbe akkor neked sem fog.Ez nem így van, neked már ott van, egészséges vagy mi baja lehet.Az anyaméh nagyon kitartóan védelmezi õt, de a pszihés felfogástól nem tudja megvédeni.Próbálj kikapcsolni, olvasgass újságokat a babázásról, hangold át magadat, hogy pár hónap és nektek is ott lesz a kezetekben, de addig még segíteni kell neki, hogy sokat fejlõdhessen és ezt csak úgy tudod megadni, ha nyugiban vagy.Simogasd néha a pocidat és beszélgess vele.Én akkor láttam, hogy ez tényleg bejön , mikor 28hetesen elmentünk 4ds-uhra.Aludt a lelkem, mégis mikor megérintettem a hasamat mindig megrezdült mozgolódott.Mondta is a vizsgáló orvos, hogy érzi, ha szeretik.Hidd el az a pici lény is érez mindent ami neked van a pocidban.Minden rezdülésedet, csak még nagyon kicsi, hogy visszajelezzen.Nem lesz semmi baj, csak szeresd nagyon:) Gratulálok hozzá, 30hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi, megpróbálok nem aggódni.
A stressz egyáltalán nem tesz jót, úgyhogy szedjél Hova nyugtatót!Ezt terhesen is lehet és természetes alapanyagú!
Szia szerintem ez nagyon sok kismamánál így van.Én is féltem az elsõ 3 hónapban nehogy elmenjen a baba, majd mikkor betöltöttem a 13 hetet kicsit megnyugodtam.A 26 héttõl megint félelmeim voltak nehogy koraszülött legyen.Most 34 hetes vagyok, és elég sokat görcsölgetek, és félek.Az elõ babánál ilyenre nem is gondoltam.A másodiknál vagyok ilyen ideges csak.Boldog babavárást, és nem lessz semmi baj!!!!
Ne aggódj! Hidd el, a természet okos, és ha véletlenül a baba nem szeretne megszületni, akkor annak oka van, pl. valamilyen fejlõdési rendellenesség. De ennek nagyon kicsi a valószínûsége! Olyannyira, hogy gondolni sem kell rá! Persze azt szokták mondani, hogy a 12. hétig a legnagyobb a valószínûsége, hogy nem sikerül megtartani, de azt mindig elfelejtik hozzátenni, hogy ez egy csomó külsõ tényezõtõl is függ (mértéktelen kávé, cigi, alkohol, drog...) Ha nem vagy rabja káros szenvedélyeknek, odafigyelsz rá, és nagyon de nagyon szereted, akkor szinte ezer, hogy meg fog maradni, hidd el! Persze bagoly mondja verébnek, én is hét hetes vagyok, és ha egy kis barnázás van, már körbetelefonálom a családot, hogy úristen:) Pedig a baba teljes biztonságban és szeretetben növekszik odabent. Szóval semmi stressz, nagyon édes babád fog születni!;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a biztatást.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan tereljük el a gondolatainkat?

Ma délután programozott császárom lesz.Nagyon izgulunk én is,férjem is,de már semmi nem köt le...2. baba pedig

6

Mekkora volt a babátok 36 hetes terhesen?

5

Aki 32-34. héten volt 4D-n mesélne?

Mennyit sikerült látni a babából?Nem bántátok meg,hogy később mentetek és nem mondjuk 20-25.hét környékén?Minden tapasztalat érdekelne:)
Köszönöm:)

4

Mi van azzal a kismamával, akinek tnap szivárgott a vize?

Nem találom azt a kérdést :( Irta, h volt dokinál is, és azt mondta, h még az éjjel vagy a mai nap folyamàn találkoznak a szülőszobán.

1

Ilyenkor a baba sem kap levegőt?

Felfújtam egy matracot és utána gondolkoztam hogy lehet ez most nem volt jó ötlet. Ugye ilyentől nem lehet oxigénhiányos a babám?
27hkm

10

Gyereket szeretnénk a Párommal de kicsit be vagyok parázva. Olyanok járnak a fejembe, hogy jó anya lennék-e, egészséges lesz-e, megtudunk e birkózni a feladattal? Normális hogy ilyenek járnak a fejembe?

3

Méhen kívüli terhes vagyok?

Tegnap voltam uh-n és ez van a papíromra írva:
j.o.ov.-ban 30x29mm egyrekeszű, echoszegény bennékű cystikus rezistencia, kóros áramlás nem detectlátható.

dg:
korai grav?
grav.extraut?

18

Miért van az, hogy egyik nap szinte megállás nélkül mozog a baba, másnap meg talán 1-2szer érzem egész nap?

6

Túl sok magzatmozgás 34 hetesen létezik?

Néha attól félek, hogy túl sokat mozog a babám. Ma délután pl. kb. 16.00-tól folyamatosan mozog, talán egy órára ha megállt. Épp voltunk dokinál is, mindent rendben talált, de nekem akkor is olyan fura, hogy mindenhol azt olvasom, hogy az idő 90-95%-ban alszik, ehhez képest nekem folyamatosan péppé rugdossa a gyomromat. Örülök persze, hogy érzem, de nem jelent rosszat, ha túl sok a mocorgás? Az OK, hogy kajálás után fél-egy órával beindul, de hogy még 2 óra múlva sem hagyja abba? Más is volt így?

6

Ez jel? Természetes ez vagy tudat alatt így készül a szervezetem? Ha megszülök nem fognak fájni?

Holnap programozott császárom lesz,ma reggelre bedurrantak a melleim..Előtejem régebb óta volt.Egyéb más jelem a szülés megindulásra nincsen.Nagyon fájnak,égnek.Ez lehet jel vagy terhesség vége felé előfordulhat,ha elkezd szopizni a kisfiam,akkor már nem fog fájni?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!