Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy az idő (349 db)

Az miért van, hogy az erdélyi magyaroknak nem kell elmenni Bukarestbe, a Felvidékieknek Pozsonyba ha jövõre szavazni akarnak ide?

De aki nem volt magyar területen él, azok nem szavazhatnak levélben, hanem el kell utazniuk az adott ország fõvárosának konzulátusára. Ez nem diszkrimináció?! Most aki USA belsejében él, az utazzon több ezer kilométert ha szavazni akar?!

Legjobb válasz: Én alapból azt nem értem hogy egy Erdélyi miért szavazhat? Ok õk is Magyarok, de pl mi sem szavazhatunk, dönthetünk az Õ dolgaikban nem?

Én alapból azt nem értem hogy egy Erdélyi miért szavazhat? Ok õk is Magyarok, de pl mi sem szavazhatunk, dönthetünk az Õ dolgaikban nem?
Nem értelek. Hogy jön ehhez Bukarest?
A kérdező hozzászólása: Aki például Erdély közepén él, az szavazhat levélben jövõre az itteni választásokon, de aki máshol él, valahol nyugaton annak el kell mennie a fõvárosba, a konzulátusra ha szavazni akar. Szerintem ez rohadt nagy diszkrimináció.
Hülyeséget kérdezel. Természetesen azért, hogy kárt okozzanak annak, aki lábbal szavazott!
Ha megszünteted a magyarországi állandó lakcímedet akkor te is szavazhatsz levélben.
Kérdezõ! A szavazhatóság problémája egy másik kérdés, azzal most nem foglalkozhatunk. Ezért a hazug és félrevezetõ (nem ide tartozó) válaszokkal nem foglalkozva, gondold végig a diszkrimináció jelentését. Ha azonos feltételek között két ember közül az egyik tehet valamit, a másik nem, az diszkrimináció. Például Erdélyben régebben élnek magyarok, mint a Dunántúlon. Õk nem mentek sehová, elvettek tõlük valamit. Az USA közepén soha nem éltek magyarok mindaddig, míg innen Magyarországról 1848, 1929, vagy éppen 1956 után - bár kényszertõl hajtva, de mégis saját döntésük alapján - oda nem mentek. A feltételek tehát nem azonosak, az egyiktõl akarata ellenére elvettek egy jogot, a másik saját döntésével eldobta magától. Ezért a szavazásuk sem lehet azonos.
Nekem már az is felfoghatatlan, hogy egyáltalán miért szavazhat, aki nem él itt? Az itt élõket érinti a döntés kimenetele, aki nem él itt, minek szól bele? Ez igaz arra is, aki elköltözött, és arra is, aki sosem lakott itt, tök mindegy. Az szavazzon, aki utána viseli a következményeket.

Az miért van, hogy az utóbbi időben nagyon sok játékot töltöttem le, de egyik se működött. Mi lehet a gond?

vagy a kicsomagolásnál akadt meg valamiért vagy azt írta ki hogy nem win 32 alkalmazást vagy valami origin-t hiányolt, ami amúgy rajta van a gépen

Legjobb válasz: a te géped 32 ezért nem mûködik mert 64-es kell ide

a te géped 32 ezért nem mûködik mert 64-es kell ide
Az oldal hibája, hibázik. Én meg azt vettem észre, hogy a kérdésekre adott válaszok száma lassan frissül, így pontatlan.
A kérdező hozzászólása: Hát megcsinálhatnák már, hallod ha nem nézem meg a kérdésem, nem is tût volna fel, hogy írtál, egy ujjhegynyi e-mailt sem kaptam róla.

Az miért van, hogy utcán idõsebb csajok néznek meg, korosztályomból meg nem nagyon?

Korosztályom között alig van akinek tetszem,(úgy hogy tudom,hogy tetszem neki..talán vannak többen..)de minden jó csajnak a páwa félék tetszenek.(Nem nyavajgok) Utcán meg azt vettem észre,hogy ilyen 18-25 éves csajok néznek folyton,aminek örülök is,de ha tudnák hogy 15 vagyok..akkor gondolom lelépnének. Talán azért néznek mert jól öltözködöm,de jól+ 183-5 cm vagyok,vagy idõsebbnek nézek ki?

Legjobb válasz: Azt nézik, hogy milyen csúnya vagy már ilyen fiatalon.

Azt nézik, hogy milyen csúnya vagy már ilyen fiatalon.
Osztom az elsõ véleményét.
hehe:D
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok csúnya, sokan jóképûnek tartanak. Az a te bajod, hogy gyökér vagy.
A kérdező hozzászólása: Azt kihagytam, hogy irigy is, mivel gondolom téged senki sem néz meg . :)
Egyszer engem is mindenki megbámult az utcán. Csak otthon vettem észre, hogy beleültem a szarba.

Az miért van, hogy amikor ide kitettem képet csak ilyen 14-15 év körüli csajok írtak priviben, hogy bejövök nekik, tényleg ennyire kisfiús lennék ezek szerint?

Az életben is azt tapasztalom, hogy szinte már 16-tól felfelé egy lánynak sem jövök be, gondolom a kisfiús adottságaim miatt lehet.

Legjobb válasz: Gondolom fiatalabbnak nézel ki a korodnál.

Gondolom fiatalabbnak nézel ki a korodnál.
Milyen képet tettél ki?
tegyél ki most is, hátha kapsz idõsebb válaszokat is. 26/l
Õket már szabad dugni, és biztos van köztük érettebb is, akivel kapcsolatod lehet! :) Úgyhogy ne bánkódj! :)

Az miért van, hogy mióta ide, az ezotéria témakörbe válaszolgatok, 10%-ot esett az 'eredményességem'?

Pedig mindig normálist választ adok, megmagyarázom, hogy a sületlenségegben hol a baki.

Legjobb válasz: mert az emberek parasztok, és csak azt pontozzák fel amit hallani akarnak kultúrálatlan barmok

mert az emberek parasztok, és csak azt pontozzák fel amit hallani akarnak kultúrálatlan barmok
Mert nem azt írtad amit hallani akartak :D
Ne akarj magyarázni, és ne vedd sületlenségnek. Hagyd békében évõdni az agyhalottakat.
Akik hisznek ezekben az ostobaságokban, azok semmilyen értelmes választ nem fogadnak el, és lepontoznak mindenkit, aki nem ad igazat nekik.
Mert elvakultak a saját butaságaikban és képzelõdéseikben és ha ezzel nem értesz egyet akkor le vagy pontozva :D
Aztaleborult7szentségit! Leagyhalottazom az ezósokat és ez 100%-ot jelent a témakörben :D Köszi!
Mert az ide járók többségét (tisztelet a racionálisan gondolkodni képes kivételeknek) nem lehet észhez téríteni, csak a maguk elvont igazát fújják. Lehet nullázni.
Biztos lehetsz benne, hogy nincs veled semmi gond... Majd ha emelkedik, akkor már nem lehetsz benne ennyire biztos. (Nem a témakörrel van a gond, de egyik-másik kérdést a kutya ha megenné, megveszne tõle - tisztelet a kivételnek)
Amúgy nekem is sokat esett amióta ide írogatok...és ezt már megválaszoltál elõttem sokan..ha valakinek nem azt mondod amit õ hallani "akar", akkor lepontoz. (persze tisztelet a kivételnek) :D nincs sok saját kérdésem, de én kivétel nélkül mindenkinek zöldet adtam/adok. vagy mert értelmesen válaszoltak, vagy mert megnevettettek, vagy azért, mert vették a fáradtságot, hogy végig olvassák a szövegemet. Nekem meg ugyan mindegy, hogy milyen színû kezet nyomkodok... :) Csak olyan kérdésekre válaszolj, amiknél egyet értesz a kérdezõ nézõpontjával. :D Például ha te is szeretnél olyan "szellemmé válni, mint a 13 kísértet címû filmben" vagy ha te is igazi vámpír akarsz lenni és ahhoz kérsz tanácsot, akkor írd oda, hogy "ha tudtok segíteni, akkor nekem is küldjétek el, kössz" :D és tuti javulni fog az átlagod. :D

Az miért van, hogy álomba nincs idő?

Úgy értem, hogy ha valami történik az minden 3 dimenziós. Én általában nem érzékelek, olyat, hogy az órámra nézek és sietnem kell valahová.. v is maga óra vagy idővel még nem nagyon találkoztam? vagy talán csak nem emlékszem :S ti hogy vagytok?

Legjobb válasz: Más dimenziók, más törvények uralkodnak. Más a rezgés szint, más az idõ (vagy egyáltalán nem létezik idõ). Van mikor énis pár óra alatt leélek 2 napot.

Más dimenziók, más törvények uralkodnak. Más a rezgés szint, más az idõ (vagy egyáltalán nem létezik idõ). Van mikor énis pár óra alatt leélek 2 napot.
A kérdező hozzászólása: vagyis most, hogy belegondolok, az igaz, hogy sok dolog zajlik igen kis idõ alatt. ilyen érzésem már volt.. de egy álom maga ilyen. de ezenkívül semmi.
Az óra nem egyenlõ az idõvel. Az idõ hiánya meg azt jelentené, hogy minden egyszerre történik, 0 idõ alatt, avagy nem gyorsan, hanem úgy, hogy sutty! Sõt, idõ nélkül semmi nem tud történni, hiszen a történés kezdete és vége között idõ telik el, muszáj neki, különben nem lehetne történésnek nevezni. Az álom meg csak random képek összeválogatása az agyad által, amire késõbb nem is emlékszel normálisan, nem csoda, ha furcsaságokat tapasztalsz.

Az miért van, hogy a lányok nemi szerve egy idő után rózsaszínből átvált feketésre? Mi a pontosan meghatározott oka? És mit lehetne tenni, hogy megmaradjon rózsaszínű- vagy ez nem lehetséges?

Azon kív?l, hogy sokat szexelt valószín?leg... Vagy nem feltétlenül ez az oka?

Legjobb válasz: Mert semmi köze a szexuális élethez,azért. Pigmentekrõl van szó,ami az idõ elõrehaladtával sötétül,de van,akinek már egész fiatalon olyan és nincs ebben semmi természetellenes.

Mert semmi köze a szexuális élethez, azért. Pigmentekrõl van szó, ami az idõ elõrehaladtával sötétül, de van, akinek már egész fiatalon olyan és nincs ebben semmi természetellenes.
"Az ostoba kommentekre nem vagyok kíváncsi..:) " És az ostoba kérdésekkel hogy vagy?
A kérdés azért ostoba, mert nincs olyan, hogy valakinek színváltós nunija lenne. Mégis hány éves korra teszed, amikor feketére vált? Ha lány vagy, akkor nem lehet, hogy valami nagyon csúnya bõrbetegséget szedtél össze? Vagy esetleg nem attól feketés, hogy mondjuk borostás (neadjisten szõrös) és ha legyantázod, akkor helyreáll a rend? A sok szextõl se lesz más színû... Amúgy általánosan a bõrszíntõl függ: ha valaki világos bõrû, annak ott is világos, ha valakinek barnább bõre van, akkor ott is az...
Régebben olvastam egy Magyarország történelmérõl szóló könyvet.Elég sokat kaszaboltak, fosztogattak minket a törökök, és asszonyokat, nõket is jó számmal erõszakoltak meg. Az etnikum, az arcvonások keveredtek (mongolid, markáns arcvonások, sötétebb kreolosabb bõr)alig lehet beszélni tiszta magyar vérrõl. És ez..ha hiszed ha nem, a nemi szerveken is meglátszik. Egyszerûen a gének, és a pigmentek miatt, valaki ott sötétebb, és kész. Nem gondoltam hogy ilyen olvasok egy töri könyvben...de hát ilyen is van.
A kérdező hozzászólása: "Nem arra gondolsz esetleg hogy izgalom hatására vérrel telítõdnek a kisajkak és ezért sotétûl el, ha meg nem izgatott világosabb? És máris színváltós az a punci! " nem tudom hogy ezek hogy mûködnek..úgyhogy nem tudom. az egyik válaszoló adott rá egy megfelelõ választ azt hiszem a 2. volt az. már ha kérdezek az a baj, szóval tök lényegtelen. :) de ha csak annyit írtam volna ki, hogy miért az hogy a lányoknak egy idõ után feketésebb lesz a puncijuk? akkor meg a sok birka írta volna, hogy "hát azért mert sokat szexelt.." -.- hülyéknek áll a világ..
A kérdező hozzászólása: utolsó:te meg húzd le magad a wc-n:) lány vagyok. és?
kérdezd meg anyukád.
Nem arra gondolsz esetleg hogy izgalom hatására vérrel telítõdnek a kisajkak és ezért sotétûl el, ha meg nem izgatott világosabb? És máris színváltós az a punci! Lány vagy fiú vagy? 28F
A kérdező hozzászólása: Úgy látom már azért vagyok ostoba, mert kíváncsi vagyok hogy mi miért van. De ha más kérdést tettem volna fel mint amit manapság a sok tudatlan tinik teszik , akkor meg jöttek volna a válaszok- Persze így csak az okoskodó válaszolók jönnek(nem mind) akik mindennél mindent jobban tudnak.
A kérdező hozzászólása: "A kérdés azért ostoba, mert nincs olyan, hogy valakinek színváltós nunija lenne. " És ezt ki mondta?oO Egy kérdést tettem fel, miszerint a nõknek feketés lesz ott a puncija... "Azon kívûl, hogy sokat szexelt valószínûleg.." Ezt meg azért írtam, mert ennyit hallottam róla.
A kérdező hozzászólása: Na, akkor erre voltam kíváncsi. Hova máshova tehettem volna fel a kérdés ha nem ide? Én legalább a kérdés valódi válaszára vagyok kíváncsi. Mert volt olyan kérdés ahol bevolt linkelve egy ilyen feketés punci és az okosok meg irogatták, hogy túl sokat szexelt biztos...Na 1.vsz ezért voltam erre kíváncsi hogy mi az igazi válasz. :)
A kérdező hozzászólása: Ez mitõl lenne ostoba kérdés?
Akkor te sokat szexeltél, és most azt hiszed hogy attól lett a rózsaszín nunidból fekete...
képet ide!
Az én kislányom is hat lábujjal született.képet nem tudom, hogy kell feltölteni, de ha neked is hat lábujjad van akkor kérlek segíts tapasztalat alapján, a cipõben! Mert a szabvány méret keskeny, nem tudom mit tegyek csináltassak? 10 hós baba édesanya
A kérdező hozzászólása: Nekem hál' Istennek nincs hat lábujjam, pont azért szeretném látni, hogy milyen, úgyhogy nem tudok semmilyen dologogban segíteni.

Miért van az hogy az F1 2012-nél a young driver teszten azon a tutorialon amikor kilyukad a gumi jól van visszatekerem az idõt és 5 mp-re lefagy és a játék meg a feje tetejére áll!? Valami segítség!?

Legjobb válasz: Ez a hiba nekem nem csak a teszten hanem minden egyes visszatekerésnél elõfordult amikor a gázon álltam. Megoldás: Amikor visszatekered az idõt mindig olyan pontig kell tekerni ahol éppen nem a gázon állsz és nem fog befagyni.

Ez a hiba nekem nem csak a teszten hanem minden egyes visszatekerésnél elõfordult amikor a gázon álltam. Megoldás: Amikor visszatekered az idõt mindig olyan pontig kell tekerni ahol éppen nem a gázon állsz és nem fog befagyni.
A kérdező hozzászólása: Nekem be van kapcsolva a féksegítség ezért én mindig a gázon vagyok de azért köszi a tippet!
A kérdező hozzászólása: mûködik
A kérdező hozzászólása: egy cuccal

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!