Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy az emberek (838 db)

Miért van, hogy az emberek nem bírják megállni és napokkal, hetekkel az aukciók lejárta előtt rálicitálnak tárgyakra a vaterán, a teszveszen, jól felsrófolva az árakat?

Miért nem értik meg, hogy ki kell várni az aukciók lejárta el?tti, közeli id?t és akkor licitálni? És csak azok licitáljanak, akiket valóban érdekel az adott termék.

Legjobb válasz: Az, hogy lehet nem rutinos vaterázó. De az is lehet hogy szándékosan fizetett vaterázók srófolják fel az árakat ott ahol várhatóan lesz licit verseny. Vagy az eladó kér meg embereket, hogy dobjanak pár kezdeti licitet. Bármi lehet. Rafinált egy világot élünk, mióta betették a kereskedõk a lábukat.

Az, hogy lehet nem rutinos vaterázó. De az is lehet hogy szándékosan fizetett vaterázók srófolják fel az árakat ott ahol várhatóan lesz licit verseny. Vagy az eladó kér meg embereket, hogy dobjanak pár kezdeti licitet. Bármi lehet. Rafinált egy világot élünk, mióta betették a kereskedõk a lábukat.
Na, ezen már én is elgondolkodtam.Épp hogy feltették 1Ft-ért a terméket, de már 1 nap alatt felturbózták több ezerre olyanok, akik még csak 1-2x vásároltak és még a lejáratig több mint 1 hét volt hátra.Fõleg gyerek játékoknál tapasztaltam ezt.
Hozzáteszem, 4-6000 forintért adják el a lego kilóját.
Felháborító már a kérdésfeltevés is. AZ AUKCIÓ LÉNYEGE UGYANIS A FOLYAMATOS LICITÁLÁS TÖBB, EGYENLÕ ESÉLYÛ RÉSZTVEVÕ ÁLTAL. Amirõl te írsz, az egy szemétláda magatartás, hogy 5 perccel a lejárat elõtt löksz egy kicsit az áron, hátha akkor senki nem figyel és nem tud már rádígérni. Én is belefutottam már ilyenbe és nagyon gerinctelen magatartásnak tartom. A hagyományos licitálás az aukciósházakban ezért nyílt, publikus és sokrésztvevõs, mert amit ti itt "dicsõítetek", az az aukció LÉNYEGÉNEK a kijátszása. Nagyon mélyen szégyelljétek magatokat. Többek közt ezért tart itt ez az ország.

Az miért van hogy az ember próbál mindent megtenni hogy egy kicsit érezze ő is hogy fontos akkor miért nem sikerül?

Legjobb válasz: Mit teszel azért, hogy törõdjenek veled? Írj le egy konkrét helyzetet, mert így harapófogóval kell minden egyes szót kihúzni belõled, a kérdésed meg értelmezhetetlen.

Mit teszel azért, hogy törõdjenek veled? Írj le egy konkrét helyzetet, mert így harapófogóval kell minden egyes szót kihúzni belõled, a kérdésed meg értelmezhetetlen.
Ezt fejtsd ki kicsit konkrétabban, így nem derül ki, hogy pontosan mi a kérdés.
A kérdező hozzászólása: azt szeretném ha kicsit velem is törödnének és egy kicsit énis számitanák igy érthetõ?
Ki? Ki nem törõdik veled? Szüleid (hány éves vagy?), barátaid, partner?
Csinálj valamit amivel kivívod a saját elismerésed.

Miért van hogy az emberek nagy része fél a póktól?

Tudo hogy hülye kérdés,de pl. ha nem lennének akk mi lenne más állatot fikáznának így??

Legjobb válasz: Mivel a pókok szörny formájúak. Képzeld el ha felnõnének 1-2 méteresre milyen szörnyetegek és brutálisak lennének az emberrel. A macskák és a kutyák nem szörny formájú lények, hanem édesek és emberformájúbb lények, mint a pókok. Ezért hiába nagyobbak, mégse félelmetesek.

Mivel a pókok szörny formájúak. Képzeld el ha felnõnének 1-2 méteresre milyen szörnyetegek és brutálisak lennének az emberrel. A macskák és a kutyák nem szörny formájú lények, hanem édesek és emberformájúbb lények, mint a pókok. Ezért hiába nagyobbak, mégse félelmetesek.
Szerintem azért félnek mert gyorsan másznak, kúsznak(a kúszásnál nem a pókra gondolok), de általában a pókoktól, csószómászóktól, 100lábú stb, kígyók és egerektõl félnek a legtöbben, mert ezek kis állatok nagyon gyorsak.Nekem egyébként a kedvenc állataim a kígyók, gyíkok és a pókok.Az a baj, hogy már kiskorban úgy nevelik a gyerekeket, hogy ez milyen ijesztõ meg minden.Én egy olyan helyen nõttem fel, ahol voltak siklók, gyíkok, mindenféle csúszómászó és ezért nem félek tõlök és tudom azt is, hogy teljesen ártatlanok, azt meg végkép nem értem, hogy egy 1cmes póktól mért kell félni...
Lehet hogy evolúciós oka van.
Ne mondj olyat, hogy alaptalan a fóbia, mert egyrészt nem érzed, másrész, a fóbiának pont az a lényege, hogy alaptalan. Tudom, hogy nem bántanak, mégis rosszul vagyok tõlük. Egyedül a nagyon kicsi feketékkel nincs bajom, de csak ha egy helyben vannak, nem bírom ahogy másznak. A fehérektõl, szürkéktõl, zöldektõl kifejezetten félek, vagy ha a kaszáspók elkezdi mozgatni a lábait. A többi bogárért sem rajongok, de amelyik repül, azzal nincs baj. Tudom, hogy ha rám száll, akkor hamar odébbmegy, de egy pók végigmászik rajtam. Nekem egyébként azért alakult ki, mert egyszer Toscanában nyaraltunk, és nagyon sok kaszáspók volt, minden nap 10-et kidobtam. Azóta nem tudom elviselni õket.
Azért, mert ezek az állatok kiszámíthatatlanok. Akik ilyen gyorsan másznak, kúsznak, ugrálnak, repülnek. Az emberek nem tudják mi a következõ lépés, nincsenek testbeszédeik (igaz a kígyónak van, de tapasztalatom szerint kevesebb ember is fél tõlük inkább csak attól, hogy csúszósak vagy hidegek közben meg nem is). Szóval nincs testbeszéd abszolult kiszámíthatatlan. Nem olyan mint egy kutya, macska, vagy egyéb állat. Én is undorodom a pókoktól, rovaroktól. Kígyókat szeretem.
Én nem félek a pókoktól, de szimpatikusnak sem tartom õket. Meglennék nélkülük. De például egy megtermett [email protected]ól a sötét éjszakában kifejezetten félek.
9-es: a pokok igenis nagyon intelligensek, az izeltlabuak kozul a legokosabbak, intelligenciajuk meghaladja pl a kutyaet vagy mcacskaet.
Meghaladja a kutyáét?????? Nem láttam még idomított pókot....
A kérdező hozzászólása: köszönöm akkor a sok-sok-sok választ:)
Én rajongok a pókokért mivel magyarországon szinte nincs ami csípne a fóbia alaptalan.Külünösen a pár mm-es vadászgató pókokat bírom mivel gyönyörû a mintázatuk és nagyon értelmesek, a legtöbbjüket percek alatt meg lehet szelídíteni mert észreveszik ha nem bántom õket és elkezd szagolgatni hogy mi ez a hatalmas barátságos valami.
Ez nem félelem, hanem fóbia vagy undor. Nekem is araknofóbiám van, nem azért félek tõle, mert árthet nekem, egyszerûen hányingerem van, és sírógörcsöt kapok, ha a közelébe kell mennem. A cápától azért félünk, mert veszélyes, de ez irracionális félelem, kivéve, ha mérges a pók. Kígyókkal is van ilyen, sok ember írtózik tõlük.
Szerintem nem csak a pókoktól... Én pl. minden repkedõ rovartól is (egy légytõl azért nem, de amíg csak a hangját hallom és nem tudom, mi az.....) Csak talán a pók a leggyakoribb mondjuk egy lakásban.
szerintem ha egy cápa lógna a plafon sarkába akkor attól félnénk :D:D
1-es hozzászóló de nem másfél méteres hanem általában fél centi nagyok és jóval kisebb mint mi vagyunk . De ezt én se értem hogy miért félnek tõle . Az jó kérdés ha nem lennének akkor mitõl félnének . Szerintem egértõl meg a rovaroktól . De ha nem lennének pókok akkor szúnyogok és a legyek nagyon el lennének szaporodva .
Szerintem azért, mert túl sok lába van. Ugyanígy a rákok is visszataszítóak számomra és a kullancsot is csak akkor veszem ki a kutyából, ha nincs ott rajtam kívül senki. Engem taszít, hogy ilyen rengeteg lábuk van, ugyanakkor tudom, hogy nem kell félni tõlük, egyáltalán nem bántanak - annyira azért nem félek és undorodom tõlük, hogy ne tudnám megfogni egy papírzsepivel vagy befogni egy pohárral és szabadon engedni õket. A másik, ami miatt félhetünk tõlük, az az, hogy kicsi korunkban a szüleink belénk nevelték, hogy "nem szabad megfogni kislányom" és ez rögzült bennünk. Pedig teljesen veszélytelenek a hazai pókfajok, nem tudom, mire ez a nagy felhajtás. Nagyon büszke vagyok arra, hogy fogtam már a markomban jól megtermett keresztespókot :) és valóban esze ágában sem volt bántani.
Jut eszembe 1. válaszoló, honnan tudod, hogy néz ki egy szörny? :D
Szerintem az evolucio alatt kifejlodott reakciorol van szo. Sok pok harapasa mergezo, igy azon embereknek volt nagyobb eselyuk a tulelesre, akik feltek a poktol, me'g ha nem is mindegyik veszelyes. Ugyanigy sok ember fel a kigyotol, darazstol stb.
Én pókfóbiás vagyok. Ha meglátok egyet nem kapok levegôt és dadogok. Nálam nem tudom miért alakult ki, mindig is féltem a pókoktól, mert elég undorítóak és visszataszítóak. Amúgy érdekes, de sarokban lógó hosszú lábú, apró hasú pókok nincsenek rám hatással. Amúgy konkrétan a kérdésre nem tudok választ adni, csak annyit, hogy azért fél tôlük annyi ember, mert csúnyák.
Én ha pókot látok azonnal papucs a kézbe és BUMM xD Tegnap felkeltem és az ágyam mellet közvetlenül a fejem mellet egy kisebb pók volt...... hát majdnem szív infarktust kaptam xD Azt nem tudom megmondani miért félek tõlük , biztos azért mer csúnyák, ijesztõek, szõrösek, és én valamiért azért is mert gyorsan mozognak. De félek minden bogártól, rovartól ami mászik, repül, ugrik.... pl a béka is, de viszont érdekes mert ha a macskámba van pl egy bolha akkor attól nem ijedek meg hanem próbálom kiszedni belõle hogy ne szívja tovább a vérét :) Más állattól azért nem félek mert intelligensek, kitudják fejezni magukat, lehet látni hogy értelmesek, vannak érzelmeik, tudnak szeretni......
Én azért félek tõlük igaz hogy nem atol félek a lábátol hanem hogy rám esik az rossz érzés:(


Mindenkire máshogy hat az alkohol. :)
Az alkoholtól felszabadultabb leszel. Jelenleg kiegyensúlyozott a lelkivilágod. Ez késõbb bármikor változhat, ugyanúgy ahogy egy általad leírt agresszív ember is lehet empatikus. Az alkohol csak felszínre hozza ami benned van, és az hogy mi van benned változik az életed során.
Azért, mert te már akkora alkesz vagy, hogy kell egy pohár ital a lehiggadásodhoz. Úgyhogy igyál valamit!
Lelkiállapottol függõa dolog, ha mértéketelenül iszol..könnyen te is válhatsz vadállattá..ha csak mértékkel fogyasztod, akkor nem lesz baj, valszeg te az utóbbi kategóriába sorolható vagy.
Ez sok mindentõl függ. Környezettõl, egyéntõl, hormonszinttõl... Magas tesztoszteron szinttel rendelkezõ emberek agresszivak lesznek. Az alacsonnyal rendelkezõk általában empatikusabbak. Az alkohol növeli a tesztoszteron szintet, ami agresszivitást válthat ki. Környezet sokat befolyásol. Egy alacsony tesztoszteron szinttel rendelkezõ férfi, aki általában empatikus, hölgy jelenléte mellett könnyebben kell ki magából. Társaságban szintén kötekedõbbek az emberek részegen. Az is, aki alapvetõen empatikus beleköt a falkán kivüli emberekbe. Egyéntõl, a személyiségjegyeidtõl. Például, találtak összefüggést alkohol fogyasztás és agresszivitás között az antiszociális jellemû emberekben.
"hölgy jelenléte mellett könnyebben kell ki magából." * Ha inzultálják... Jól sejtem, hogy itt nem lehet szerkeszteni?
Ami közös bennük, az, hogy a "különféle több" alkohol elfogyasztása után kivétel nélkül másnaposak lesznek.

Miért van, hogy az emberek a hülyeségekre jobban válaszolnak?

Valaki feltesz egy viszonylag értelmes kérdést ami kulturált is, és tényleg lenne mondanivalója. Erre jó esetben érkezik egy kevéske válasz és akkor már jól járt az illető. Sokan meg felteszik itt barom kérdéseiket, valami perverz idiótaságot, dugás témákat ezerrel, arra meg mindjárt nyomulnak válaszolni, tolonganak mint az ökrök még másnap is. Intelligencia [email protected] a biztosítékot már bocsánat!

Legjobb válasz: Ez mondjuk nem minden esetben igaz, de globálisan ezt vettem észre. Az esetek nagyrészéban ez megy.

A kérdező hozzászólása: Ez mondjuk nem minden esetben igaz, de globálisan ezt vettem észre. Az esetek nagyrészéban ez megy.
A kérdező hozzászólása: részében
Igazad van. A választ valójában én sem nagyon tudom, inkább csak, talán, mert: - akkor nem igazán kell az agytekervényeket megmozgatni - talán mert akkor el kellene árulnia, valójában mit is gondol, mi a véleménye bizonyos dolgokról, és az emberek szeretnek nem szeretik kiadni magukat - nem akarják kitenni magukat annak, ha leírják a véleményüket, mások letahózzák, stb. stb. õket. Nem akarják, hogy bunkó beszólásokkal tegyék nevetségessé. A komoly kérdések, komoly válaszokat várnak, talán az emberek azért jönnek ide, hogy egy kis idõre kikapcsolják magukat a mindennapok szorító, komoly, komor valóságából. Talán mert tudják, hogy hiába is írnak ide akármit, ami megfontolásra érdemes, azok akik megfontolhatnák, akik a komoly válaszok felhasználásával valamit elõre lendíthetnének, úgysem fogják elolvasni. Talán, talán, talán, ki tudja.
* szeretnek HÁTTÉRBEN MARADNI, nem szeretik ....
Egyetértve jószomszéddal , azért válaszolnak a nívótlan kérdésekre , mert ahhoz nem kell gondolkodni , nem kell hozzá szakértelem , és a mindennapok frusztráltságát is levezetheti , ha jól beszól valakinek . ( Lehetõleg olyannak , akinek van véleménye , vagy ért ahhoz amit leír ). Talán megváltozik majd egyszer ez az oldal is . Én mindenesetre ezen leszek .
Hát, igen. Csak ez az oldal nem arra van, hogy mindenki stresszcsökkentõnek használja... Arra ott van egy halom másik! "Gyakori kérdések, amit máshol nem mertél... itt megkérdezheted!" Szörnyû ez a mai világ... De nem csak itt vannak ilyen frusztrált személyek, akik a viszonylag értelmes válaszokat várót szólják le...
Újabban bele-bele olvasok egy másik hasonló oldalra is, pl. pontosan tegnap olvastam, hogy valaki ki akar onnét íratkozni, mert kezd elege lenni, hogy állandóan rondán beszólnak neki, ... Nagyon sok oldalt találni, ha lekéred a keresõbõl a "közösségi oldalak"-at. De ahogy belenézel, a 90 % már nem él, legtöbbnél akár 1-2 év is eltelt már az utolsó hozzászólás óta. Gondolom, hogy ez a népbetegség: bizonyos emberek belerondítanak a dolgokba, ezért sok normális egy idõ után már fel sem megy. Ha pedig lecsökken a látogatottság, a reklámokat fizetõk sem oda irányítják egy idõ után a pénzüket, ahol senki nem látja, nem olvassa. Így bevétel hiányában az oldalak megszûnnek létezni. Ha nem vigyáznak, elõbb-utóbb ezzel is ez fog történni!

Miért van, hogy az emberek feltesznek egy kérdést fb-on a kirakott kép alá és nem válaszol rá aki kirakta?

pl. hol készült ez a kép? mikor voltál ott? Tehát tök normális kérdések.

Legjobb válasz: Pl. utálja a kérdezõt, csak nem akarja/tudja letiltani. Vagy nem ér rá válaszolni. Vagy nincs kedve. Vagy inkább privátban válaszol.

Pl. utálja a kérdezõt, csak nem akarja/tudja letiltani. Vagy nem ér rá válaszolni. Vagy nincs kedve. Vagy inkább privátban válaszol.

Az miért van, hogy az ember csak 4-5 éves korától emlékszik a dolgokra?

tehát olyan miért nincs, hogy emlékszünk, amikor még bent voltunk édesanyánk hasába, vagy csecsemók voltunk, vagy ilyenek?

Legjobb válasz: -mert akkor még inkább az ösztönök mûködnek és ahogy egyre jön be a tudatosság,úgy emlékszünk dolgokra: ahogy egyre inkább az öntudatunkra eszmélünk.

-mert akkor még inkább az ösztönök mûködnek és ahogy egyre jön be a tudatosság, úgy emlékszünk dolgokra: ahogy egyre inkább az öntudatunkra eszmélünk.
Én emlékszem a keresztelõmre, és nem igazán tudtam, hogy mi történik velem. Nem akarják elhinni nekem, hogy emlékszem, a furcsa az, hogy körülírtam mindent ami ott volt, pl. milyen szoknya volt a Keresztanyukámon, holott fénykép nem készült...
Azokra a dolgokra emlékszünk (4-5 éves kórból) amik az érzelmeinkre hatnak pl: elraboltak, nagyon féltünk, sirtunk, esetleg a szemünk elött meggyilkoltak valakit. Ami ilyen "tök magátolérthetödõ" dolog mint PL: mindennap ettünk, jacodtunk, ezeket az agyunk nagyon "mélyre elássa". Ezeket esetleg hipnózis által lehetne a felszinre hozni, de szerintem nincs sok értelme :)
Én is emlékszem korábbi eseményre, kb 2 éves koromból, de bárcsak ne emlékeznék rá... Az olyan dolgok maradnak meg, amik komoly negatív érzelmi hatással voltak rád.
Elvont gongolkodás NYELV nélkül nem létezik, amin nem gondolkodsz, azt nem tudod megjegyezni(3 év felett már ösztönösen gondolkodsz) Naggyábol 3 éves korra tanul meg az ember tudatosan BESZÉLNI, ez után lép érvénybe a hosszútávú memória is.
Az én nõvérem emlékszik egy 2éves korában történt dologra és mindenkinek ezzel dicsekszik...xD Szerintem akkor jegyzel meg korábbi emlékeket ha valamilyen szempontból lényeges része(volt) az életednek.
Nagyon ritkán elõfordul ilyen is. De 4-5 éves korodból is csak 1-2 emlék marad meg! csak onnan szokott a legeslegelsõ emléked megmaradni, azért feltûnõ. Még késõbbrõl is rengeteg dolgot felejtesz: tehát pl. 3 éves korodból 100%-ot felejtettél, 4 éves korodból 99%-ot.
Nekem vannak emlékeim korábbrol is. Emlékszem a gyerekkocsimra is meg jópár dologra, ami édesanyám elmondása szerint 3 eves koromban történt. De természetesen csak töredékek.
én nekem mindig beugrok olyan, amikor bent a kórházban feküdtem olyan üveg akármiben.de tényleg, viszont másra nem

Az miért van, hogy az összes Skoda Octaviat vezetõ ember ugyan úgy néz ki?

Mindegyik baseball sapkában van és sportszemüveget viselnek..

Legjobb válasz: És az miért van, hogy az összes pl :Mercedes W124, BMW X6-ot...... vezetõ ember ugyan úgy néz ki? Mindegyik nagydarab, kopasz , és agresszív Na meg persze az utak királyaiknak hiszik magukat! Ennek a kérdésnek semmi értelme :)

És az miért van, hogy az összes pl :Mercedes W124, BMW X6-ot...... vezetõ ember ugyan úgy néz ki? Mindegyik nagydarab, kopasz , és agresszív Na meg persze az utak királyaiknak hiszik magukat! Ennek a kérdésnek semmi értelme :)
Mi van, lealázott egy Octavia? :)
A kérdező hozzászólása: Attól még az Octavia messze van:)
Érdekes...Nemrég azt olvastam hogy az összes Octaviában 70 éves õsz papák ülnek :D Úgy hogy ez új infó :D
inkább segíts neki kimenni a körforgalomból
A kérdező hozzászólása: Mondjuk az meg a másik fele, hogy tényleg azok ülnek benne
Hát ezt soha nem tapasztaltam, pedig sok Skodást ismerek.

A kormány miért azt hazudja, hogy a népegészségügyi adó azért van, hogy az emberek leszokjanak az egészségtelen ételekről, italokról?

Pl az energiaital. Kivonták a gyártók bel?le azt ami miatt egészségtelen volt, de a kormány most úgy módosít, hogy mindenképpen fizetni kelljen.

Legjobb válasz: Mikor mondták, hogy azért van, hogy az emberek leszokjanak róla?

Egy olcsó duma , nem emelték drasztikusan aki nem veszi tonnaszámra (annak már úgyis mindegy) azt nem fogja érdekelni az a 10 forint , de a pénz becsurdogál az állami kasszába. Én is úgy tartanám jó ötletnek ha a befolyó pénzbõl az egészséges élelmiszerek forgalmi adóját csökkentené.
Utolsó : teljesen egyetértek, az egészségtelen kaják még így is sokkal olcsóbbak, mint a zöldség, gyümölcs, biokaják
Mikor mondták, hogy azért van, hogy az emberek leszokjanak róla?
Aki hazugsággal nyer választást az hazug módon fog kormányozni, ezt akkor írtam mikor bejelentették hogy a Fidesz nyerte a 2010 es választásokat, és mi lett? sajnos ez lett,
Az egészségtelen termékek adójának emelésével egyetértek, de jobban támogatnám, ha eközben az egészséges termékek árát is csökkentenék legalább akkora mértékben, mint amennyivel az egészségtelent emelik.
Miért ne hazudnának, amíg van, aki hisz nekik? Sajnos van ilyen, nagyon sok van... :( Minden épeszû embernek világos volt az elsõ pillanattól fogva, hogy ez az intézkedés sem az egészségünkrõl szól.
mert nem mondhatja hogy csak pénzt pénzt pénzt minden ujjabb sarzot finoman meg kell magyarázni hogy ez a miérdekünk hogy legyen mondhatni csak a beetetés
azért hazudnak mert ha igazat mondanának se hinne nekik senki....
"Pl az energiaital. Kivonták a gyártók belõle azt ami miatt egészségtelen volt, de a kormány most úgy módosít, hogy mindenképpen fizetni kelljen." Az energiitalok nem lettek egészségesebek !!! Csak kivettek belõle egy alapanyagot és azt még több koffeinnal pótolták , és köztudott a koffein is káros és függõséget okoz . "Ha tényleg komolyan gondolnák akkor úgy megemelnék az adót, hogy senki se akarja megvenni. Ez nem egészségrõl szól, hanem, hogy még több bõrt lehúzzanak." Nem emelhetik meg annyira az adókat , az Uniós és az IMF tárgyalások követelménye a bank és a válság adók kivezetése , tehát az unio pénzeket vonhatna meg és ezt senki nem akarja .
"Az energiitalok nem lettek egészségesebek !!! Csak kivettek belõle egy alapanyagot és azt még több koffeinnal pótolták , és köztudott a koffein is káros és függõséget okoz ." És ugye csak az energiaital az egyetlen mait 18 éven aluli szervezete koffeint szerezhet? De a többihez hozzányúlni nem mernek.
A kérdező hozzászólása: "Nem emelhetik meg annyira az adókat , az Uniós és az IMF tárgyalások követelménye a bank és a válság adók kivezetése , tehát az unio pénzeket vonhatna meg és ezt senki nem akarja ." Akkor egy egyszerû kérdés. Miért nem az egészséges ételek árát csökkentik. VAlahogy azoknak is folyamatosan nõ az áruk, az miatt, mert egyre rosszabb itthon a gazdaság.
A kérdező hozzászólása: "De a többihez hozzányúlni nem mernek." A többi eleget fizettek egyeseknek a minisztériumokban.

Szerintetek tényleg úgy van hogy az ember stílushoz kötött, és aki neked nem ugyanazon stílusú az már nem is lehet jófej? Aki pedig így gondolja, elmondaná hogy miért is?

Válaszoljatok, vagy gondolkozzatok el ezen mert elég nagy gáz ha tényleg ennek adtok igazat!

Legjobb válasz: Nem stílushoz kötött az ember, de attól hogy feltetted a kérdést és azt írod gáz ha valaki így gondolja, még senkit nem fogsz meggyõzni, remélem te is tudod. Egyébként ez a látásmód is egy 'stílus'(nem csak ruhát nevezik annak) és te már úgy kezdtél, hogy aki nem így látja az gáz, ez majdnem ugyanolyan mint a "nem lehet jó fej". Egy kicsit te is elgondolkozhatnál.

Nem stílushoz kötött az ember, de attól hogy feltetted a kérdést és azt írod gáz ha valaki így gondolja, még senkit nem fogsz meggyõzni, remélem te is tudod. Egyébként ez a látásmód is egy 'stílus'(nem csak ruhát nevezik annak) és te már úgy kezdtél, hogy aki nem így látja az gáz, ez majdnem ugyanolyan mint a "nem lehet jó fej". Egy kicsit te is elgondolkozhatnál.
A kérdező hozzászólása: te is tudod hogy hogy értem de azért a választ köszi, nem mondom hogy szerintem valaki más stílusa nem lehet gáz de miért nem lehet mindenkiét elfogadni? az enyém is tuti hogy gáz és mindenki másé is de engem ez hidegen hagy, csak van néhány lúzer aki akkora sznob hogy szóba se áll (most csak mondok egy példát:) mondjuk egy rockerrel.
Tény, hogy a provokációt nem szeretik az emberek. Úgy viszont igen, ha pl. a stílusoddal totálisan ellenkezõ pl. a viselkedésed...
Ne törõdj azokkal, akik a stílusod miatt kiközösítenek. Ez mutatja az IQ-jukat. Én rocker vagyok, és csak ezért kiközösítettek már párszor. Pedig nem vagyok sátánista, nem vagyok bûnözõ, csak szeretem ezt az életszemléletet, a zenét :) meg az öltözködési stílust is. Szerintem pont jó, hogy mindenkinek más az ízlése, mert ha ugyanolyan lenne, akkor tök sablonos lenne a világ. Sõt a barátaim között nincs egyforma stílusú ember, mi így szeretjük egymást, ahogy vagyunk. Ha holnaptól disco-s lennék, akkor ugyanúgy szeretnének.
A stílus jó esetben nem csa az öltözködésrõl szól, hanem általában egy életszemléletet, gondolkodásmódot is magában foglal, illetve részben közös érdeklõdést, ezért nem csoda, ha általában azonos vagy hasonló stílusúak szeretnek közeli barátságot, párkapcsolatot létesíteni, mert õk értik meg egymást igazán. Én goth vagyok, legközelebbi barátaim goth-ok vagy metalosok. Nem azért, mert a többi ember nem jó fej, hanem a fenti okokból. Nekem más stílusúakkal nincs semmi bajom, amíg nekik se velem, nincs olyan, hogy nem állok velük szóba, ha emberileg, viselkedéssel nem adtak rá okot. Tudom, hogy nem mindenki így van vele - hülyeségnek tartom az olyan felfogást, hogy "utálom az emókat, a diszkósokat, a rappereket" Elférünk, nem?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!