Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy az ember szeret (6 db)

Miért van az, hogy az ember szeret valakit, de mégis másfelé kacsintgat?

(pedig nem olyan tipus... )

Legjobb válasz: elsõnek írtam a legrosszabb esetet uh olvasd tovább!!! 1.lehet h kezd téged unni kicsit(akk vigyetek a szexuális életetekbe egy kis színt) 2.lehet h kíváncsi másokra is 3.lehet h csak egy olyan szakasz van az életében hogy nem bír nyugton maradni... 4.lehet h tévedsz és nem is kacsingat másfelé 5.lehet h csak féltékennyé akar tenni 6.lehet h nem adsz meg neki mindent amire szüksége van(amire vágyik) 7.lehet h csak kacérkodik a gondolattal hogy egy helyes fiú/lány megpróbálja õt elvenni tõled(ettõl még téged szeret) én ezekre gondoltam így hirtelen pussz

elsõnek írtam a legrosszabb esetet uh olvasd tovább!!! 1.lehet h kezd téged unni kicsit(akk vigyetek a szexuális életetekbe egy kis színt) 2.lehet h kíváncsi másokra is 3.lehet h csak egy olyan szakasz van az életében hogy nem bír nyugton maradni... 4.lehet h tévedsz és nem is kacsingat másfelé 5.lehet h csak féltékennyé akar tenni 6.lehet h nem adsz meg neki mindent amire szüksége van(amire vágyik) 7.lehet h csak kacérkodik a gondolattal hogy egy helyes fiú/lány megpróbálja õt elvenni tõled(ettõl még téged szeret) én ezekre gondoltam így hirtelen pussz
De az is lehet h anyira nem is szeret, mert akkor nem kacsingat az meber félre.a fellángolás nem szeretet.
A férjemmel 9 éve vagyunk együtt, jóban-rosszban. Tavaly volt egy komoly betegsége, 29 éves. Teljesen õszinték vagyunk egymáshoz, tudom, hogy van egy lány, akivel jóban van. Még nincs szex, de kacérkodnak. Megkap itthon mindent, szeretjük egymást, de nem fogom tiltani. Valami megváltozott benne, egy kicsit élni akar, nekem pedig még ez belefér. Ettõl nem szeretjük kevésbé egymást, és az õszinteség is megmaradt, ami nagyon fontos. Minden ember életében eljöhet ez, egy fordulat, amire nem számítottunk. És tény, hogy õ se olyan típus.. Minél jobban tiltod, szerintem annál hamarabb elvesztheted, mert ha más nem, akkor a bizalom és õszinteség tuti megtörik. Azt már nehezebb lesz vissza szerezni. Biztos nem mindenki ért ezzel egyet, de egy kis szabadság kell mindenkinek. Azt azért hozzáteszem, hogy én nem kacsingatom kifelé emiatt:)

MIért van az, hogy az ember nem képes uralkodni magán, annak ellenére, hogy nagyon szeret?

Két és fél éve vagyunk együtt, mostanában akadnak problémák, mert már túlságosan szeretünk. Féltékenység és bizalomhiány, pedig eddig nem volt, vagy tudtunk vele élni, anélkül, hogy problémát okozott volna. De most már nehéz.

Legjobb válasz: Hát ettõl félek én is, hogy hiába a nagy szeretet, mert a múlt mindig ott marad, és igen a seb is, és félek, hogy mindez csak egy nagy szenvedéshez fog vezetni, hogy hiába próbálkozunk akárhányszor, mégis oda fogunk kilyukadni, hogy véget kell vetnünk a kapcsolatnak, még akkor is ha a szeretet megmarad, mert mindketten tönkremegyünk ebbe. Persze hitem van, még talán kevéske erõm is, de már józan eszem is, nem csak szívem.

A kérdező hozzászólása: Hát ettõl félek én is, hogy hiába a nagy szeretet, mert a múlt mindig ott marad, és igen a seb is, és félek, hogy mindez csak egy nagy szenvedéshez fog vezetni, hogy hiába próbálkozunk akárhányszor, mégis oda fogunk kilyukadni, hogy véget kell vetnünk a kapcsolatnak, még akkor is ha a szeretet megmarad, mert mindketten tönkremegyünk ebbe. Persze hitem van, még talán kevéske erõm is, de már józan eszem is, nem csak szívem.
Én csalàd anya vagyok, és bizony, ugyanez folyik nàlunk. Pàrom alig van itthon, baràtjaival vann, éjjel is, de én nem lätom mit csinàl, akàr meg is csalhat. De ö se làt engem, igaz én babàval vagyok, de aki akr az babäval is megtehet bàrmit.Szoval egymàs irànti bizalmunk elfogyott, és én màr azon vagyok, hogy vàlok. Sajnos ahol egy kapcsolat elromlott, azt helyrehozni nem lehet. A régi sebek mindig felfognak szakadni!
Én amondó vagyok, ha egyszer már elmult a bizalom akkor már semmi nem lesz olyan mint"régen"bizalom az alapja mindennek. Azt a felhõtlen boldogságot nem valószínû hogy vissza lehet hozni. Én is megtapasztaltam, ha elmult a bizalom, akkor csinálhatott bármit, bárhogyan, mindig kétségeim voltak.Szerintem jobb az ilyen kapcsolatot minnél hamarabb lezárni.Fáj, és ahogy te írod piszok nehéz, de túl kell lépni... Közhely, de az idõ mindent megold.
A "túlságosan szeretni" nem fér össze a féltékenységgel és a bizalomhiánnyal. Ellentmondás.
Nálunk a kapcsolat elején volt már bizalomvesztés, túl jó pasi a barátom, sok nõ irogat neki, és a múltja sem a legszebb, nõk sokasága.Alapból nem volt meg a bizalmam ilyenek után, mikor kiderültek, és énis követtem el hibát, amiért megingott a bizalma. Azóta folyamatosan ellenõrizzük egymást, ha felhivom, mondja otthon van, megkérem kapcsolja be a tv-t, akkor hiszem el. Lehet igy élni. Fél év alatt javult hajszálnyit a helyzet.De szeretem, és lesz jobb.
"túlságosan szeretünk"--ember, akkor hol itt a baj???
A kérdező hozzászólása: A baj ott van, hogy mindketten házasok vagyunk, rosszkor találkoztunk, de találkoztunk és sokkal többet adtunk egymásnak, mint a párjaink. És képtelenség és embertelenség volna válni, s azt gondoljuk, hogy sajnos nem az a megoldás, mert a mai ellehetetlenedett világban akkor közösek lennének a problémák és az is elõbb utóbb hasonló helyzethez vezetne. Így hát kitartunk, harcolunk a boldogságért, csak piszok nehéz.

Miért van az, hogy egyre kevesebb ember szeret olvasni? Van vki hasonló helyzetben? (lentebb leírtam)

Nagyon szeretek olvasni, de senkivel nem tudok az olvasási élményeimrõl beszélgetni. Van vki hasonló helyzetben v. tud ajánlani olyan oldalt, ahol ilyen emberekkel beszélgethetek?

Legjobb válasz: Bár nekem nincs ilyen problémám, a barátaim nagy része szeret olvasni, de ott van pl. a moly.hu így kapásból. Aztán gondolom van még bõven fórum, ahol van könyvekkel, olvasással foglalkozó topik, de ez jutott hirtelen eszembe.

Bár nekem nincs ilyen problémám, a barátaim nagy része szeret olvasni, de ott van pl. a moly.hu így kapásból. Aztán gondolom van még bõven fórum, ahol van könyvekkel, olvasással foglalkozó topik, de ez jutott hirtelen eszembe.
Én is a moly.hu-t akartam ajánlani, bár nem írok oda, de gyakran olvasgatom és tetszik. Én szerencsés vagyok ilyen téren, mert találtam valakit, akivel nagyon hasonló az ízlésünk. De persze elõtte is olvastam és ha nem tudnám kivel megbeszélni, akkor is azt tenném. Ha gondolod írj privit.
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat.
moly.hu :) mióta rátaláltam imádom, mindenki szeret olvasni, sõt már fél éve megyek velük kultúrális programokra


Isten miért csak 2 választási lehetőséget adott az embernek? Miért adta a Földet a Sátánnak és miért hagyja, hogy megkísértsen minket, ha annyira szeret? Mi közünk van nekünk a Sátánhoz, hogy az ő karmaiba adott minket?

Legjobb válasz: Nekem igazából fogalmam sincs; de nem zavar. Vannak miértek, amikre most még nincsenek válaszok. Itt, a GYK-n olvastam egyszer valami ilyesmit: majd a Mennyben megkérdezzük, ha akkor egyáltalán még érdekelni fog. Emberileg egyetlen elképzelésem van: nem mindig jó, ha túl sokféle választási lehetõségünk van, mert úgy nehezebb dönteni. Egy nõi példával élve: biztosan ismered azt a szitut, amikor percekig (rosszabb esetben félórákig) áll valaki a zsúfolásig tömött ruhásszekrény elõtt; és nem tudja eldönteni, mit vegyen fel. A hisztisebbek képesek még drámázni is, hogy nincs egy normális göncük sem... Ja, és szerintem ez így teljesen okés, mert VAN választási lehetõség. Képzeld el, ha nem lenne...

Nekem igazából fogalmam sincs; de nem zavar. Vannak miértek, amikre most még nincsenek válaszok. Itt, a GYK-n olvastam egyszer valami ilyesmit: majd a Mennyben megkérdezzük, ha akkor egyáltalán még érdekelni fog. Emberileg egyetlen elképzelésem van: nem mindig jó, ha túl sokféle választási lehetõségünk van, mert úgy nehezebb dönteni. Egy nõi példával élve: biztosan ismered azt a szitut, amikor percekig (rosszabb esetben félórákig) áll valaki a zsúfolásig tömött ruhásszekrény elõtt; és nem tudja eldönteni, mit vegyen fel. A hisztisebbek képesek még drámázni is, hogy nincs egy normális göncük sem... Ja, és szerintem ez így teljesen okés, mert VAN választási lehetõség. Képzeld el, ha nem lenne...
A földi élet a próbatétel idõszaka. Ha nem lenne a Sátán - vagyis nem lennének bajok, kísértések, gonoszság -, akkor értelmét vesztené a jó is. így nem tudnánk fejlõdni. Csak azáltal fejlõdhetünk, hogy nap mint nap választunk jó és rossz között; ha helyes döntéseket hozunk, visszatérhetünk Mennyei Atyánkhoz, ha viszont helyteleneket, akkor "íjé"...
Na errõl beszéltem. Ezzel aztán baromira ki van segítve.. Valós problémákra vallásos, erõtlen kliséhegyek és rizsa, emberi vélekedések. Nem csodálom, hogy unalmasnak és erõtlennek találja az egészet. A gáz, hogy azt hiszi ennyibõl áll Isten.. Közben ennek nem sok köze van hozzá, sõt..
Kedves Kérdezõ! Olvasd a Szentírást! A bûn=Isten elleni lázadás. Az úr szeret minket ezért adott útmutatást nekünk (10 parancsolat). mint ahogy útmutatást adott az elsõ emberpárnak hogy a fáról nem ehetnek. de Istennek teremtményei vagyunk akiket nem úgy mozgat mint egy bábút, hanem az õ végtelen szerete által szabad akaratot kaptunk. Lucifer pedig angyal volt. De föllázadt az Úr ellen, ezért megbüntették. De olvass Bibliát ahelyett hogy ilyen hitetleneket kérdezel. De a lényeg annyi: az Úr maga a szeretet, a bûn= lázadás Isten akarata ellen, és neked szabad akaratod van tehát szabadon döntessz mit csinálsz, csak viseld a következményét a másvilágon, de OLVASS BIBLIÁT fõleg az ÚJSZÖVETSÉGET
Kedves Kérdezõ! Mivel Isten adta nekünk az élet ki nem érdemelt kegyét, így van joga eldönteni, hogy mit kezd velünk. Mikor Ádámék bûnbe estek el is söpörhette volna õket, és akkor most még ez a 2 lehetõségünk sem volna. Gondold magad a helyébe! Te élsz, és megosztod az élet ajándékát azáltal, hogy embereket teremtesz, de õk föllázadtak ellened. Nemde úgy gondolnád, hogy Te teremtetted õket, akkor van jogod mit kezdeni velük? Sátán a bûnbeeséskor megvádolta Istent, hogy elvesz az emberektõl valami jót (gyümölcs...) és mikor Jézust megkísértette az is bizonyította, hogy azt akarja hogy õt imádják. Ádám és Éva Sátánra hallgatott önállló életet akart. Megkapta. Most Sátán bizonyíthatja, hogy jobban uralkodik az emberek felett mint Isten, az meber meg megmutathatja hogy Isten nélkül is képes a jó életre. Itt az eredménye. De Isten azoknak akiknek ez nem jó, lehetõséget ad az örök életre: "Az pedig az örök élet, hogy ismeretet szerezzenek rólad, az egyedüli igaz Istenrõl, és arról, akit elküldtél, Jézus Krisztusról." (János 17:3) Remélem tudtam segíteni. Üdv: Imre
Amire most készülsz, én már voltam ott.. Csapda. Egy jól kifundált, baromi "okosan" elõadott és megindokolt csapda. Gyakorlatilag a vesztedbe rohansz. Csak mivel még fiatal vagy és nem ismered a világot (EGYÁLTALÁN NEM) romantikusan látod, lehetõségekkel telinek. Amit nem értesz az az, hogy Isten nem azonos a gyülekezeti vezetõiddel, a tagokkal és a (hozzá képest) erõtlen és berögzült, néha ki tudja honnan származó "szokásokkal". bizonyos dolgokra egyáltalán nem tanítottak meg téged, más dolgokat meg erõltettek, amiknek semmi értelmük. Meg a tiltások, vallásos dumák.. Mikor egy hete jártam egy gyülekezetbe fiatalon, máris tolták az agyamba, hogy hagyjam abba a csillagászatot, a ju-jitsut, hiszen imádkozni sokkal jobb és "hasznosabb", hagyjam a fenébe a haverokat, barátokat, inkább járjak istentiszteletre énekelni akkor is, amikor amúgyis mindig ott voltam minden alkalmon stb. Közben meg Isten egyénileg szeret téged és vezetni akar. Egyedi terve van a számodra és annak ellenére, hogy sokan nem látnak bele: okoskodnak mosolyogva és vallásos kliséket szajkózva. De az ember nem emberekhez tér meg. Nem emberek gondolatait kell követnie, hanem Istenét. Aki ISMER mindenkit egyénileg és terve van a számára. Járhatsz te akár évtizedekig istentiszteletekre, lehetsz "vallásos" követve minden "jó szokást" és dumákat, amik ezekben a gyülekezetekben egyeseknek beváltak, másoknak meg abszolute nem. De közben meg simán megvalósulhat az, hogy egy idõ után közöd nem lesz Istenhez, mert NEM hallgatod amit mond (neked) és NEM cselekszed meg, ezért NEM leszel sikeres az utaidban és NEM leszel bõvölködõ, aminek az a következménye, hogy csak megkeseredsz, emberi erõbõl próbálsz követni egy "mintát" amit eléd toltak mosolyogva, vagy kevésbé mosolyogva és egyre fogy az erõd, mert nem hitbõl csinálod és egy idõ után eleged lesz mindenbõl. Ezzel szemben Isten örömet, bölcsességet és hitet ad (igen, hitet is! sokak szemében már ez is hülyeség amit mondok) És abszolute NEM OLYAN, mint amilyennek elképzelted.. ahogy a világ sem. Csak arról még semmit nem tudsz.. Én már végigmentem ezeken. Minden pontján annak, amire most készülsz. Ráment 14 év az életembõl és a végén hálát adhattam, hogy élve megúsztam (többszörösen is) Az ördög pedig, mint ellenségére, mindig vadászni fog rád, egy percig nem lankad. Te nem lehetsz "teljesen" világi sohasem. Amit kérdeztél azt én is megkérdetem 100000x Istentõl. Amig meg nem tértem egy reggelen, nem értettem meg. Utána egy szempillantás, egy nanosecundum alatt megválaszolta Isten Szelleme. És visszamenõleg azokat is, amiket nem értettem, hogy mit csináltam rosszul és miért gondolatm fiatalon úgy, mint most te, mi vezetett az egészhez, hol rontottam el. És hogy mit kellett volna tennem.. akkor
Szia ! A földet nem adta a Sátánnak, hozzá csak a használati joga került olyan ez mint van tulajdonos (Isten) és használó (Sátán), Ádám és Éva bûne sok lavinát indított el bolygónkon, az élõvilágban és az emberek életében is egyik, hogy a Sátán mint rabszolgatartó vette át az ideglenes uralmat a földön, és tartja fogságba az embereket az eredendõ BÛN által ! Ez így humánus szemüvegen át nézve igazságtalanak tûnik de a szellemi törvényszerûségek akkor is és most is valóságosak és hatással vannak az világra és minden élõlényre. Például következmények nélkül ezen bûneset után a történelem folyamatába valamint ma sem lehet a szellemi törvényszerûségeket következmények nélkül áthágni, akár elhiszik akár nem az emberek ott van a világban és mûködik tõlük függetlenül mert egy valóságos személyhez Istenhez kötõdik aki Igazságos ! A biblia leírja az alma elfogyasztása után észrevették mindketten meztelenekké váltak, vagyis lejött róluk Istentõl kapott ruhájuk én ezt úgy képzelem el ez valamilyen ragyogás, dicsõség lehetett amely az Istennel való közösségbõl eredõen volt rajtuk. A paradicsomból távozásuk után egy fal a BÛN fala keletkezett Isten és köztük, bûnös természettel mentek ki a világban és ezt minden utóduk örökölte ez van de van rá GYÓGYMÓD ! Mivel elszakadtak Istentõl, el kellett õket engednie de kegyelmébõl nem kerültek ki teljesen mert ruhát csinált nekik és nem fordult el az embertõl véglegesen ha olvastad a Bibliát leírja mindig is azon munkálkodott Isten hogyan tudja megszüntetni a köztük lévõ szakadékot. Mivel Isten igazságos és tökéletes nem szüntethette meg ezt az állapotot amiben az ember került mert akkor csorbát szenvedett volna Isten tökéletessége, hanem keresett egy köztes megoldást amiben visszaállítja az emberrel való kapcsolatát és igazságot szolgáltat Igazságosan a Sátánnal és a bukott angyalokkal is, Isten végzéseit, ítéleteit igazságosan teszi még egy bukott, lázadó személlyel a Sátánnal szemben is mert Istennek egyik tulajdonsága az Igazságosság ezért nem tud olyat tenni eltörli a gonoszt, megmenti az embereket. Nos ez nem tûnik valami kellemesnek, de Isten szavának áthágása szellemi következményeket szabadított el amelyek negatív hatással voltak az elsõ emberpárra és rajtuk keresztül elhatott minden emberre valamint ez köti Istent is akárhogy nem szabadíthatja meg az embereket. Ezért a szabadulást törvényesen, tökéletesen, igazságosan valósította meg olyan szellemi törvények által amiket betöltött küldötte a Názáreti Jézus. Életet életért adj (vért-lelket), Átruházás-csere törvénye amikor is a bûntelen személynek a bûntelen állapota átkerül egy bûnös személyre a bûnös személy bûnös állapota átterül a bûntelen személyre. Ez valósult meg a Golgotai kereszten és Jézus megváltotta visszavásárolta az emberiséget, a múltban, jelenben és a jövõbe elkövetett összes bûnökre vonatkozólag megbocsájtása hozott valamint eltörölte eredendõ bûn hatalmát is, amit a jövõben fog teljessé tenni. A földet a késõbbiek folyamán veszi vissza az gonosz uralmából Jézus mivel ez az Õ tulajdona. Így tökéletes engesztelést mutatott be az Istennek és szerzett szabadulást az embereknek. Ha ez a csoda bejön az életünkbe akkor nincs közünk a Sátánhoz mert egy uralomváltás valósult meg bennünk vagyis átmentünk a halálból az életbe, a kísértésrõl tudnod kell itt a földön egy háborús övezet kellõs közepén vagyunk ellenséges területen ezért a kísértés van de, hogy mit teszel a te döntésed engedsz neki vagy nem persze ez nem megy egyik napról a másikra meg kell erõsödni az ember szellemének, néha harcolni kell van, hogy nem sikerül néha elesel utána felkelsz és tovább mész az Úrral ha nem adott fel és küzdesz újra és újra eljutsz arra szintre a döntésed megáll és az ördög elfut tõled. Shalom.
A kérdező hozzászólása: Miért lenne hitetlen a kérdés? Nem értem az ilyen válaszokat. 3-szor leírtad, hogy olvassam a Bibliát és még 100-szor hallottam ezt a gyülekezetbe és itt vagyok. Ámen!
A kérdezõ 19:41-es kérdésére: Tegyük fel, hogy van 2 ember: az egyik egész életében egy francia mesterszakács fõztjét eszi, a másik pedig egész életében menza kaját, de egyszer kivételesen a francia mesterszakács fõz neki. Vajon melyikük tudja jobban értékelni a mesterszakács fõztjét? Nyilván az, aki ismeri a rosszat is, nem pedig az, aki egész életében csak jót evett. így van ez velünk is. Ha üdvözülünk, ott már valóban nem lesz - a hasonlatomnál maradva - menza kaja, csak a mesterszakács fõztje, de mi addigra már elég menza kaját fogunk enni ahhoz, hogy meg tudjuk becsülni a jó dolgunkat...
Sátán aki ellenkezõt jelent, akire nem kell feltétlenül rossz bélyeget sütni. Azért, mert hatalmától fogva elmondta az elsõ emberpárnak, hogy õket megilleti a szabadság, a szabad akarat és a tudás. Miután tetszett nekik a szabadság, nyilván nem kellett a rabság. Mi is hálásak lehetünk annak aki elárulta a titkot az elsõ ember párnak. Igazat mondott hogy nem haltok meg. Mert Jézus azt mondta aki bennem hitet gyakorol, örök élete van. A sátán= ellenkezõ. De nem biztos , hogy rossz értelemben. Akik az elsõ hústestet teremtették, uralkodtak az emberen. A mai napig tart a bosszúállás azért, mert az ember nem báb szeretne lenni. emb
Te is inkább QuakeLive-oznál, ahelyett, hogy ideszemetelsz hülyeségeket. Vagy BaldoursGate-en nevelkedtél inkább? Még az is értelmesebb, mint amit írtál bocsi..
Undorító ez a szándékos biblia félremagyarázás. Mégis kit akarsz te átverni te szerencsepogácsa? "Avagy nem tudjátok-é, hogy a kik megkeresztelkedtünk Krisztus Jézusba, az õ halálába keresztelkedtünk meg? Eltemettettünk azért õ vele együtt a keresztség által a halálba: hogy miképen feltámasztatott Krisztus a halálból az Atyának dicsõsége által, azonképen mi is új életben járjunk. Mert ha az õ halálának hasonlatossága szerint vele egygyé lettünk, bizonyára feltámadásáé szerint is azok leszünk. Tudván azt, hogy a mi Ó EMBERÜNK õ vele megfeszíttetett, hogy megerõtelenüljön a bûnnek teste, hogy ezután ne szolgáljunk a bûnnek: Mert a ki meghalt, felszabadult a bûn alól. Hogyha pedig meghaltunk Krisztussal, hiszszük, hogy élünk is õ vele. Tudván, hogy Krisztus, a ki feltámadott a halálból, többé meg nem hal; a halál többé rajta nem uralkodik, Mert hogy meghalt, a bûnnek halt meg egyszer; hogy pedig él, az Istennek él. Ezenképen gondoljátok ti is, hogy meghaltatok a bûnnek, de éltek az Istennek a mi Urunk Jézus Krisztusban" Ebbõl a szövegkörnyezetbõl TÉPTÉL KI egy verset, azt is félrefordítva!!! Mégis ki a francnak képzeled te magad ember?! Egyáltalán hogy képzeled? Tudod mit? Ne válaszolj.. Költõi kérdés volt, egyszerûen nem vagyok kíváncsi rád. Ez az a szint, ami már kicsapja a biztosítékot. Komolyan mondom felfordul a gyomrom, ez már undorító..
Azért, mert Isten a Sátán is.
A kérdező hozzászólása: Rossz nincs akkor a jó elveszti értelmét? Akkor mi értelme van az örök életnek Istennel, ha csak jó lesz?
Látom az oldalon felcserélõdött a válaszok sorrendje.. marha értelmes dolog:)

Rengeteg olyan ember van aki nincs megelégedve magával, nem szeret a testében élni. De ezek az emberek miért nem tesznek azért valamit hogy jól nézzenek ki?

gondolok a sportra, konditeremre ilyesmi. ilyen könnyen feladják? ha duci, ha csak vékony? miért nem jártok sportolni? azért írtam ezt ki mert nem vagyok képes megérteni hogy miért látok ennyi vékony, duci kövér embert.

Legjobb válasz: Én elkezdtem járni, de így sem vagyok elégedett...

Én elkezdtem járni, de így sem vagyok elégedett...
A kérdező hozzászólása: és mivan otthoni edzéssel? nem feltétlen kell konditerem rögtön..etrend meg ahogy engedi a keret, de szerintem az is napi 1200 forintból simán megvan.
A kérdező hozzászólása: marmint egy elég jó, nem a minimum :)
Régebben hájas voltam, mindenki lerandázott. Volt olyan is, hogy gyúrtam, abból az maradt meg, hogy lerandázott aki miatt csináltam. Most sovány vagyok, így is ugyanazt kapom. Akkor minden a legnagyobb rendben, hülye lennék elgyalogolni egy konditeremig, nem igaz?
mondhatnám, hogy néha jól esik, de sok olyan dolog van, ami még jobban esik és még okom sincs idegeskedni, ha valaki megint vérszemet kap és minden ok nélkül a külsõmet fikázza (azon az erkölcsi alapon természetesen, hogy õt épp tökéletesre szarta az annya, és ettõl õ jobb embernek érzi magát) sajna én nem sikerültem tökéletesre, de nem is tudom mit vagyok úgy oda, hiszen az elõttem érkezõ meg bele is halt a mutatványba biztosan õ nálam is rosszabb ember volt
A kérdező hozzászólása: szerintem nem mások miatt kell edzeni, magadér! az már csak extra hogy másoknak is tetszik
Egy szép lány erõs motiváció lehet, de zuhanni is nagyot lehet miatta. Ha biztonsággal szeretnél gyarapodni küzdj magadért és ne másért.
lelkiismeret furdalásom van a bejegyzéseim miatt, nem tudom mi ütött belém :(
mostanában mindig ügyeltem, hogy ne írjak ökörségeket, sajnos ez valahogy becsúszott
A kérdező hozzászólása: megosztottad hogy mi bánt, ez nem okorseg :)
Utolsónak igaza van. A pénz kell, hiába ott az akaraterõ.
Nálam a pénzhiány az oka a soványságnak, kajára is épp, hogy telik szerényen, csórón persze. Ha lenne ebben az országban minden embernek rendes munkája és meg is lenne fizetve biztos több ember járna kondizni például. Én rendes anyagi körülmények között például szívesen gyúrnék, utálok ilyen vékony lenni, a lányoknak sem tetszik. A gizda fiúk nem is olyan vonzóak, sajnos mint korábban gondoltam.
Nekem személy szerint nem az alkatommal van problémám, mert elmentem futni sportolni edzeni, és egy izmos sportos testet alakítottam ki magamon. de ez önmagában semmit sem ért, mert a fejemet nem tudom lecserélni és azzal van a fõ probléma, és ezen egy fodrász nem segít. csakhogy a felszínességet is vegyük! Eddig 14 lánynak küldtem képet ezen az oldalon, csak annyit kértem hogy ha nem is tetszem legalább egy kúlva szót szóljanak , illetve mondják meg õszintén mi velem a gond., És kitalálod mi lett belõle??? Na?? A 14 kedvesnek magát õszintének rendesnek értelmesnek tartó lány közül 1 sem írt vissza!!! 1 sem!
Nem biztos, hogy a kinézettel van baj. Szerencsére nekem ezzel nincs bajom, pedig nem vagyok izmos és eléggé átlagos a külsõm.
Engem nem zavar, hogy vékony vagyok. Nem egészségtelen és így is tudok ismerkedni, nem ezen múlik vagy bukik a dolog. 191cm 72kg
"nem vagyok képes megérteni hogy miért látok ennyi vékony, duci kövér embert." Egy ember hogy lehet sovány és dagadt is egyszerre?
én holnap megyek a folyópartra futni.:) pár kilót felszedtem az utóbbi 3 hétben.. elmentem volna korábban is, de nagyon zsúfolt hónapon vagyok túl. L
Szerintem nem olyan egyszerû a helyzet, mint ahogy azt sokan gondolnák.
A kérdező hozzászólása: 4# miért is ne kötekedne senki.. egyébként én is vékony vagyok ami nem tetszik ezért kondizom egy ideje.. de én legalább eljárok magamért, és a csajokért. mindenki jól szeretne kinézni de akkor meg miért otthon punnyadnak?
Nem engedi a párom, hogy eljárjak edzeni. Ez a fenekem miatt lenne fontos mert lapos. Viszont a többi problémámon nem segítene a kondi se.
Mert te vagy az a faszagyerek, aki megmondja a tutit az idióta népnek...
A kérdező hozzászólása: szó sincs róla. csak próbálom megérteni hogy aki tehetné miért nem edz valamit a saját érdekében
Hogy mért nem tesznek semmit? Azért mert lusta disznók mind. Senkinek sem esik jól kicsit mozogni, pedig néha nagyon felszabadító tud lenni.Meg az étrenden kéne változtatni, és kevesebbet enni , nem halnának éhen elhiheted csak szeretnek falni mert más örömük nincs az életükben. Nem kell eljárni konditerembe ingyen is meg lehet oldani, az csak kifogás hogy a konditerem drága.Az a baj a legtöbb embernek nincs akaratereje és kitartása. Könnyebb panaszkodni és semmit sem tenni.... ennyi az egész.

Miért van az, hogy sok ember kevésnek tartja a heti 3-4-szeri szexet?

Itt olvastam a kérdésekben,hogy pl.havonta 3-4x szexel,és hogy az nagyon kevés.Jó,ez azért tényleg nem sok,de azt is olvastam,hogy valaki még a heti 3 szeretkezést is kevésnek tartja.Szex nélkül már nincs élet,vagy mi?Én még sz?z vagyok,és még abszolút nem hiányolom a szexet.Tehát ha én kibírom nélküle,akkor másnak miért kevés a heti 3-4?És aki nagycsaládos,mondjuk 3-4 gyereke van,az milyen gyakran szokott szeretkezni?

Legjobb válasz: Azért mert heti 3X-4X a szex az semmi. Mindennap kell nyomni a tutit. Amikor szûz voltam minden nap kivertem 6X-8X, mert állandóan felizgultam már attól is, hogy egy csajra gondolok. Most képzeld el amikor barátnõm lett akkor majd heti 3-4 utána meg kiverem? Szex után is 1-1,5 óra és áll mint a gyõzelmi zászló. A lényeg hasonló szexmániás leányzót kell találni és az élet maga a mennyország:DD

Azért mert heti 3X-4X a szex az semmi. Mindennap kell nyomni a tutit. Amikor szûz voltam minden nap kivertem 6X-8X, mert állandóan felizgultam már attól is, hogy egy csajra gondolok. Most képzeld el amikor barátnõm lett akkor majd heti 3-4 utána meg kiverem? Szex után is 1-1, 5 óra és áll mint a gyõzelmi zászló. A lényeg hasonló szexmániás leányzót kell találni és az élet maga a mennyország:DD
én is megvagyok az ejtõernyõzés nélkül, mégis rengetegen csinálják. Ha még nem próbáltad, hogy mondhatsz róla véleményt?
Ha szûz vagy akkor nincs mirõl beszélni.Ne ítélkezz arról amit még nem próbáltál..ha már nem leszel szûz lehet te is máshogy fogod ezt látni.
"Ilyen az ember. Egyedüli példány." (Kosztolányi Dezsõ)
Ezek mind mesebeli hercegek jellemzõi amiket leírtál kedves kérdezõ:DIlyen nincs 100ból jó ha 1 ilyen..nem véletlen van farkuk a pasiknak..nekik ez az élet fontos része.
Mi heti 1-2-szer szexelünk. Mindketten ilyenek vagyunk. Nem a nemi szerveink miatt vagyunk együtt, ennél többet látunk a másikban. Vacsi, séta, barlangászás, mozi, jó kis programok, ezek teszik színesebbé a kapcsolatot, a sok szex meg lelapíthatja, HA mást nem is csinálnak a párok. 4, 5 éve együtt vagyunk 20/L és 27/F
Egyet értek az utolsóval. Én is nagyon szeretem a szexet és nagyon kívánom a párom, de nem csak a szexbõl állnak a napjaink. Mi még csak 1 éve vagyunk együtt, és nem is találkozunk minden nap, de heti 3-4 nekünk bõven elég és teljesen kielégítõnek tartjuk. Nincs szükség ennél többre, mert annyi mindent lehet még csinálni azon kívül, ha állandóan csak szexelnénk, az nem is lenne igazi kapcsolat, csak szexkapcsolat. Jókat beszélgetünk, megyünk ide-oda, programokat szervezünk a barátokkal, ezek az élmények sokkal többet érnek mint az állandó szexelés.
Heti 3-4 az szerintem is kevés. Mi minden nap szoktuk, vagy hogy hogy akár 3-4szer is naponta. Ha egy nap kimarad esetleg, akkor már meg vagyok bolondulva, annyira kívánom a pasim. De szerintem ez így van jól. Akinek elég a heti 2-3, az nem tudja hogy milyen a jó szex, vagy még nem találta meg azt az embert akivel tényleg óriási örömöket tud neki okozni. :) 20/L
A kérdező hozzászólása: Én is így értettem:ne csak szexbõl álljon a párkapcsolat!Persze az is kell, de nem állandóan, inkább meghitt, romantikus vacsi például:)
Nem hiszem hogy a napi 3-4 lenne a normális, de mindenki annyit szexel amennyire vágyik. Nekem pl azért elég ennyi, mert normálisan kielégít a párom egyetlen alkalommal, annyira hogy utána nem vágyom rá. Szerintem nem kellene egybõl elõitéletekkel jönni, ennyi erõvel én mondthatnám, hogy neked meg biztos nincs orgazmusod, ha napi 3-4-szer szexeltek. De nem mondom, mert nem tudhatom, hisz különbözõek vagyunk. Szerintem ha egy kapcsolat ennyire a szexrõl szól, abból elég hamar egymásra unás lesz. Meg nem értem hogy lehet ezt kivitelezni, ha mondjuk a pár nap közben dolgozik/tanul és csak este találkozik, ki akar olyankor 3-4szer szeretkezni? Bár attól függ egy szeretkezés mennyi ideig tart, ha 5 perc akkor valóban kell belõle a 4 is.
Igenis lehet többször úgy is ha nem 5 perc a dolog... lehet reggel is este is... és nem csak akkor lehet napi több ha nem elégítenek ki rendesen, csak van úgy h annyira jó volt h szeretnéd még egyszer átélni. Ahol napi több szex is van az nem azt jelenti, hogy más nincs is... én is a barátommal van, hogy napi 2x csináljuk mégis harmonikusan élünk együtt, ugyanugy eljárunk itthonról és nem lesz/lett snassz a kapcsolatunk, pedig együtt vagyunk már egy jó ideje... DE embere válogatja, más-más igények, a lényeg, hogy a társad passzoljon hozzád ezen a téren is :)
13:32 Hat nem tudom neked mi dolgod egesz nap, de ha reggel 6kor kelsz, du 5re ersz haza a melobol es meg a hazimunka is ott van, nem hiszem hogy napi 2-3 alkalommal csinalnad.
Embere válogatja. Én szûzen is kb. naponta önkielégítettem (még az elõtt is, hogy nemileg megértem volna), és most is. Nekem ez biológiai szintû igény, tehát kb. mint az evés, de ismerek sok olyan embert (köztük a páromat is), aki ha úgy adódik, nagyon tudja élvezni, de ha nem, akkor sincs baj, vagy komolyabb hiányérzet. (Nekem biztosan kevés a heti 3. A heti 6..7 már elég lenne.) De ismerek olyan pasit (!), akinek a havi 1 is bõven sok. (Nõt sok ilyet ismerek...)) Szóval abszolút emberfüggõ. Ha neked nem biológiai igény (márpedig biztosan nem az, mert akkor vadul önkielégítenél kb. bármi áron), igyekezz majd olyan párra szert tenni, akinek szintén nem az. (Ellenkezõ esetben - ha kitart melletted - nagyon fog szenvedni. Tapasztalat.) (37/F vagyok amúgy)
Hát jó dolga van :) De nekem is :) Ha valami jó akkor mért ne csinálná az ember? Van aki a csokit szereti van aki mást.... :D 10:39-es voltam.
kicsit erõs a droghoz való hasonlítás, de lényegében olyan (bár még a drogot nem próbáltam). Viszont nagy elõnye a droggal szemben, hogy legális (persze bizonyos keretek között)
A kérdező hozzászólása: :)
A kérdező hozzászólása: De most tényleg, azt, hogy valaki szereti a párját, csak szexszel lehet kifejezni?Egy romantikus vacsora, vagy elmenni nyaralni valami gyönyörû, romantikus helyre, az nem sokkal jobb a szexnél?Nekem még nincs tapasztalatom, de én inkább a meghittségre, romantikára szavazok, semmint a szexre...
A kérdező hozzászólása: Jól van, igazatok van, akkor nem mondok semmit...
De jól látod, egy meghitt vacsora, egy kis romantika nagyon jó... én is ezt pártolom. De hidd el, ezek döntõ többsége szexszel végzõdik. Ráadásul úgy, hogy mind a kettõ fél akarja (még akkor is, ha nem azért kezdték el a romantikázást) 25/f
A kérdező hozzászólása: Csak arra próbáltam célozni, hogy azért ha szex nélkül is lehet boldog életet élni, akkor miért kevés a heti 3-4?Az elsõ szex után már nem lehet leállni, olyan, mint a drog, vagy mi?
Ha szereted a párod akkor kívánod, ez tök természetes, és van h több kell mint heti 2-3x. Mi minden nap csináljuk, van h napi 2-3x. Ahány "ágy" annyi szokás :D L/18
Ja a szex után ugy értettem, hogy egy kiadós orbitális szexcsata után áll 1 óra múlva ismét mintha aznap nem is lett volna szex.
18/L látom a te barátodnak is jó élete van:DDDD
Én egy alkalommal úgy elélvezek, hogy utána nekem nem kell több szex. Napi többször csinálni? Uff, nem irigyellek, az biztos. :D 20/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!