Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy az 1 éves (31 db)

Miért van az, hogy az 1 éves kutyánk, ha egy kicsit is örül, akkor mindig pisil?

Ha pl. hazaérünk vagy jön egy vendég vagy felvesszük stb. Nem sokat pisil, de nagyon zavaró.

Legjobb válasz: nem szabad rögtön megsimizni, örülni neki.sajnos nem lenne szabad bepisilnie. anno mondták nekem is, h majd kinövi, örömében bepisil. hü**eség! szerencsétlen kutya teljesen izgalomba jön, ezért pisil be!ez nem jó neki. köszönhettek neki, de tök sima hangon, 1-2 simi és annyi, hagyjátok is ott. majd foglalkoztok vele, ha lehiggad! szeparációs stressznek is nézz utána.

Láttam egy ilyen kutyás mûsort, ahol ez volt a kutya baja. És a kutya teljesen kikészült, ha elmentek otthonról, és ha jött valaki mindig bepisilt. Azt csinálták, amit egy elõzõ válaszoló is írt. Pár napig úgy közlekedtek a lakásban, hogy amikor megjöttek, egyszerûen nem vettek tudomást a kutyáról addig, amíg le nem nyugodott. A kutya egy idõ után megtanulta, hogy csak akkor foglalkoznak vele, hogy ha lenyugszik.
nem szabad rögtön megsimizni, örülni neki.sajnos nem lenne szabad bepisilnie. anno mondták nekem is, h majd kinövi, örömében bepisil. hü**eség! szerencsétlen kutya teljesen izgalomba jön, ezért pisil be!ez nem jó neki. köszönhettek neki, de tök sima hangon, 1-2 simi és annyi, hagyjátok is ott. majd foglalkoztok vele, ha lehiggad! szeparációs stressznek is nézz utána.
mióta van nálatok? És mindent tudtok az elõéletérõl? Gyakori a kiskorukban bántalmazott kutyáknál vagy olyanoknál akiket trauma ért. Ha ezek nem állnak fenn nálatok akkor nem tudom. Nyilván pszichológiai eredetû, ha egyébként rendesen tudja tartani a vizeletét.
ezt én is szeretném tudni a 4 hónapos kislány westie-m is ezt csinálja.. én mindig viszem stálni kint szaladgál az udvaron játszunk vele szval van vele foglalkozva :)
Mennyit viszitek sétálni? Szerintem a kutya kicsit flusztrált, valószínûleg kevés feladatot kap nálatok (sok a lekötetlen energia).
utolsó! olvasd el a válaszomat! 2. voltam. nekem i westie m van, de ez fajtától független dolog!! ha hazajössz ne vegyél róla tudomást 5 percig..v míg le nem nyugszik, ha mész el nélküle, ne csapj nagy hûhót, és ne köszönj el tõle. minek írok választ ha el se olvasod, és írod tök ugyanazt a kérdést??
nemtudom :D amugy elolvastam csak gondoltam leírom:P baj?:P:D
A kérdező hozzászólása: Kb. 2 hónapos korában került hozzánk . Menhelyi kutyus, szóval nem tudjuk a múltját. Amúgy egy teljesen zárt kertes házban lakunk, így amikor csak akar, akkor kimehet, de bent is maradhat. Mindennap játszom vele és sétáltatni is szoktuk. A "figyelmenkívül hagyással" az a baj, hogy sok idõ amíg a kaputól beérünk a házba és addig folyamatosan ránk ugrál. Azért majd megpróbáljuk. Holnap visszük ivartalanításra, reméljük, hogy az valamennyit segít.
Az ivartalanítás ezen a problémán nem fog segíteni. Azért pisil be, mert túlzottan izgatottá válik, amikor megérkeztek, és gondolom, hogy ti is nagy-nagy örömmel üdvözlitek, és a kutyát ez még inkább felspilázza. Amikor belépsz a kapun, egyáltalán ne nézz rá, és ne foglalkozz azzal sem, hogy rád ugrál. Egyenesen és célirányosan menj be a házba. Csak akkor üdvözöld, simogasd meg, amikor már teljesen megnyugodott. Ha simogatod, ha foglalkozol vele, akkor legyél nyugodt, békés, kiegyensúlyozott. A kisugárzásodat a kutya is megérzi, ha te is izgatott, pörgõs lelkiállapotban vagy, a kutya is azzá válik, és ez pisilési ingert vált ki belõle. Nagy valószínûséggel szeparációs szorongása is van, ezt sem ártana rendbe hozni. Olvasd el ezt a könyvet, ha még nem ismered, sokat fog segíteni a kutyanevelésben. ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
a 2. vok. ha ugrál, fordulj meg és maradj úgy. ha megint eléd jön, és ismét ugrál, újra fordulj meg és hagyd ott, menj arrébb. ne mondd neki olyankor, h pl nem szabad, egy szót sem, mert azzal már elérte a célját. az én kutyusom anyumra ugrált folyton, mikor jött hozzánk, de amint elkezdte csinálni a dolgokat, amiket mondtam neki, nagy meglepõdéssel várt haza 2.nap, h már nem is ugrált rá:) párszor érdemes megállnod, hátat fordítanod neki, h utána egy életre megtanulja a leckét. mivel 2 hónapos, nem hiszem h tragikus múltja lenne. pláne h ilyen jó helyen van nálad:) kitartás.
Valószínüleg fél.
Igen, ez a nyuszites ez gyanus. Szerintem is felhet. A mienk 6 honaposan mindenkit megugatott. De ez azert volt, mert tanyasi kutya, es a "nagyoktol" 6 honapig azt latta, hogy ha valaki jon, azt tobbnyire "meg kell ugatni". Mikor elvittuk otthonrol, akkor aki 150 meternel kozelebb jott, azt magugatta. Most mar 2 eves, es tudja, hogy azert mindenkit nem kell megugatni. Viszont vonyitani sosem vonyitott. Bantottak valaha? (pl mielott hozzatok kerult) Bar lehet, hogy csak nagy a szaja, de ha kozelitenek, akkor meggondolja magat, inaba szall a batorsaga. Emberek kozt is van ilyen.
Szerintem nem fél ha ugat, egyértelmûen védi a területét, ha nyüszít, lehet h ugyanez, vagy jelezni akar, hogy valaki közeledik, vagy hát igen, lehet hogy segítségre van szüksége és fél vagy vmi

Az miért van, hogy sok csaj 20-21 éves kora után a 1, 5X-esére hízik szinte 1 éven belül?

Most volt osztálytalálkozónk kb. 1 év után, hát ledöbbentem! A kis vékony 45-50 kilós csajokból ilyen 70 kiló körüli hízómassza állatok lettek.

Legjobb válasz: lol

lol
Ezt mondjuk én is tapasztalom. A 14-19éves lányok sokkal csinosabbak és vékonyabbak, mint a 20-25évesek. Gondolom egyetemi vagy munkahelyi stressz is okozhatja, hogy elhanyagolják magukat.
szerintem ez leginkább a szellemi kapacitástól függ. kifejezetten sok olyan lány van aki ebben a korban kicsit olyan stréber, csúnya lány aztán bekerül egy jó munkahelyre és folyamatosan kikupálódik. elkezd foglalkozni a testével, sportol, jól öltözködik stb... ezzel ellentétben sok olyan lány van akinek a szépség csak adottság, nem kellett érte megszenvednie, nem kellett sportolnia mert mindig vékony volt így elhanyagolja magát. elveszi valami õstulók bugris aki maga is igénytelen mind testileg mind lelkileg és a lány is leadja a szintet. 1-2 éve találkoztam egy lánnyal az utcán aki nagyon ismerõs volt, csak nem tudtam honnan. késõbb beugrott, hogy a közép iskolában alattam járt kettõvel. akkor bomba alakú angyal arcú kis top csaj volt, most meg igénytelen töredezett hajú hájas seggû förmedvény. így múlik el a világ dicsõsége!
Én is egyetértek néhány elõttem szólóval: megvan a kiválasztott társuk, aztán már azt hiszik, nem kell foglalkozni magukkal. Azért szerencsére nem mindenki lesz ilyen! :) 25N
Kedves hölgyem, tudom, hogy vannak a férfiak között is linkek de nekik legalább egy párkapcsolatért küzdeni kell, ez egy nõnek abból áll, hogy kinyögi: igen. Ráadásul mivel a hölgyek még mindig tõlünk várják el az egzisztenciát, mi nem mehetünk el mondjuk büfé-ruhatár szakra, mint a hölgyek jelentõs része teszi, nekünk vagy normális szakma, vagy normális diploma kell. A nõk többsége pedig továbbra is úgy van vele, hogy ezt tanulom, mert ez érdekel, vagy mert itt lehet legtöbbet bulizni, aztán majd a férfi eltart. Ha egy férfi sikeres akar lenni az életben, akkor nem teheti meg, hogy csak a vágyainak él. A nõk viszont egyetem végéig gyakorlatilag semmi mást sem csinálnak. Egyébként vicces, hogy felnõttként általában pont azok néznek ki jól, akik gimiben szürke egérkék voltak... pontosabban rossz ez a megfogalmazás, nem voltak egoista társaságközpontja libák.
Mert nem sportolnak/esznek egészségesen, de a gyors anyagcsere már eltûnt.
Ezt én is megfigyeltem, 22felett gyakorlatilag elvétve maradnak csinosak az amúgy bomba nõk!
Kedves elõzõ azért ne általánosítsunk. :) Nõ létemre nekem is meg kellett dolgoznom a sikeremért, és hoppá mégsem híztam el. Amit írsz általános jelenség, de nemtõl független. Épp elég ilyen férfival is találkoztam, nem csak nõkkel.
Nemrég voltam a húszéves érettségi találkozón, és tiszta poénból abban az öltönyben mentem, amiben ballagtam:D Félreértés ne essék, van öltönyöm éppen elég, csak jól esett a tudat, hogy még mindig jó rám. Jó móka volt.
A tipikus magyar "nõ" kb. ilyenkor kerül ki a való életbe és rossz hatással van rá, hogy kivételesen nem hullik minden ingyen az ölébe, mert valljuk meg, egy 16-22 éves csajnak gyakorlatilag semmiért nem kell komolyan megdolgoznia, ellentétben egy férfival, akinek mindenért véres verítékkel kell fizetnie.
Mert igénytelenek. Nekünk idén lesz 5 éves érettségi találkozónk, ezért elkezdem körbe nézni osztálytársak között. Hát nekem is leesett az állam micsoda vágásérett disznó lett a többi lány. :D Szimplán lustaság és igénytelenség miatt. Gondolom azt hiszik, ha már megvan a pasi, többet nem is kell tenni. :) Fiúknál is találkoztam ilyenekkel.
Munka vagy egyetem elég sok stresszel jár és ha valaki kajálással dolgozza fel, akkor könnyen elkezdhet hízni.
Mert gondolom lett pasija, vagy rájött, hogy nem kell olyan sokat tennie magáért.Így is úgy is tetszik a pasiknak.
Egészségtelen táplálkozás, kevés mozgás. Ennyi.
lol
Abszolút észrevettem én is ezt a jelenséget. Gyakorlatilag most volt az 5 éves osztálytalálkozónk, és érdekes módon az osztályban az 5 évvel ezelõtt bombanõnek gondolt hölgyek lettek a legrondábbak. Ennyi idõ után a sok hajfestéstõl tönkrement a hajuk. Sokat híztak, már sminkkel sem szépek (nyilván a bõr sem bírja mindig azt az irdatlan mennyiséget). Gyakorlatilag lestrapáltak lettek. Talán ez lenne a legjobb szó. Nyilván az is benne a van a dologban, hogy a 16-21 éves lányok manapság gyakolatilag mindent megkapnak, küzdeniük semmiért sem kell, de ez azért idõvel változik, és bizony nincsenek rá felkészülve. A büfés-könyvtáros szakok gyakorlatilak 95%-ban hölgyekkel vannak tele, és ezekkel gyakorlatilag csak mosogatni lehet a mekiben. Egyszerûen nem tudják, mit kéne kezdeniük az életükkel. Másik jelenség, de 10-15 éves osztálytalálkozókról mesélt multkor nekem az egyik volt tanárom, és teljesen ki volt bukva, hogy a hölgyeknek gyakorlatilag semmilyen komoly kapcsolatuk nincs. Se gyerek, se férj, de még csak tartós kapcsolat sem. Semmi. Gyakorlatiag ezek a -gyakran több diplomával (illetve jó állásokkal) rendelkezõ- hölgyek harminc valahány évesen sem tudják, hogy mit akarnak. Csak tengõdnek ide-oda. 24F


Miért van az hogy macskám (1 éves) néha nyalogatni szokta a kukás zsákot?

Mindig amikor berakunk egyet a kukába, kicsit kilóg a széle, felágaskodik és elkezdi nyalogatni.. Most mivan? :D

Legjobb válasz: Az enyém is nyalja, nem tudom miért.Lehet hogy valami (pl. ha kidobtad a konzervdobozt és kicsurgott belõle mégegy kicsi kaja)végigfolyott a zsákon. Vagy ez tipikus "macskabetegség".

Az enyém is nyalja, nem tudom miért.Lehet hogy valami (pl. ha kidobtad a konzervdobozt és kicsurgott belõle mégegy kicsi kaja)végigfolyott a zsákon. Vagy ez tipikus "macskabetegség".
Csak érez valami hús vagy kidobott valaminek a szagát és nincs annyi esze hogy megkeresse hogy hol a vége és belemásszon. Ennyi :D
Húst érez. (a macska még mindíg inkább húsevõ mint konzerevõ.a húsért a világ végére elmegy)
Az én cicám is zacskómániás és nyalogatja, egyszerûen függõ :D (se hús semmi szaga nincs de õ nyalja.embereknél is vannak mániák:) )

Miért van az, hogy nálunk 1 éves korig tiltják a tej, liszt, tojás termékeket?

Mi 8 hónaposak vagyunk és nem merek semmit adni neki. Pedig máshol már simán adnak ilyen dolgokat.

Legjobb válasz: érdekes nekem a glutént lisztet birja (8 hós) de a tejtermékek nagyon kicsapják multkor kupot kellett adni neki annyira. ez azért veszélyes mert ha tulérzékenységi reakció heves gégeödémában meg is halhatnak a babák mert megnagyobbodik a gégefedõ és elzárja a légutakat ezáltal megfulladnak. szerencsére a féjrem orvos én meg nõvér nagyobb baj nem lett. nem minden baba érzékeny és nem mindenhol egyformák a szabályok. mindenesetre jó példa volt a tejtermékek jegelve egy jódarabig. az esetek 80%ban kinövik a babák az érzékenységet. jobb félni.....

érdekes nekem a glutént lisztet birja (8 hós) de a tejtermékek nagyon kicsapják multkor kupot kellett adni neki annyira. ez azért veszélyes mert ha tulérzékenységi reakció heves gégeödémában meg is halhatnak a babák mert megnagyobbodik a gégefedõ és elzárja a légutakat ezáltal megfulladnak. szerencsére a féjrem orvos én meg nõvér nagyobb baj nem lett. nem minden baba érzékeny és nem mindenhol egyformák a szabályok. mindenesetre jó példa volt a tejtermékek jegelve egy jódarabig. az esetek 80%ban kinövik a babák az érzékenységet. jobb félni.....
Jajjj, hát mindenki mást mond. Én azt vettem észre, hogy mindenki úgy csinálja ahogy jónak látja. Ne izgulj. Nálunk is tilos volt minden. 11 hósak vagyunk. Az elején sem ette a babóm só, cukor, fûszer nélkül a kajákat, szerintem neked sem ízlene.Nyugodtan kezd el ezeket a dolgokat, CSAK FOKOZATOSAN.Mondjuk, lisztet és tejet még én sem adtam neki. A hülye védõnõm szerint még babánt is csak most adhatnék neki, röhej, komolyan, nem mondom, hogy csülkös bablevest kell ennie.... Ja, és mivel tápszeresek vagyunk, 5 hónapos korától kezdtük a hozzátáplálást, no azóta alig hízunk valamit, hiszen elvileg nem is ehet semmi a baba 1-másfél éves koráig...van olyan aki 1 éves babának már tejet ad, stb. És semmi baja sem lett a babónak.Szóval lassan, fokozatosan, de mndent (tej kivéve)mindet lehet adni, hiszen 1 éves korára bõven azt eheti amit ti, SZERINTEM.
Mit értesz azon, hogy máshol? Külföld? Úgy hallottam, hogy ezen az "égtájon" azt tapasztalták, hogy ezekre az ételekre lesznek legtöbben allergiásak. Máshol más a tapasztalat. Pl. Kínában a rizspépet adják elõször a hozzátáplálás során, a mediterrán országokban meg a narancsot, paradicsomot.
annak aki lepontozott: válaszoltam a kérdésre!!!
Ha garanciális vidd vissza, megjavítják.
Szervízben nagyon ráérõsek idõ az lesz bõven még csinálják vagy ráérnek. Persze csak akkor csinálják ha nem mechanikus hiba és nem te csináltad.

Miért van az, hogy 1 éves gyermekem székletében emésztetlenül távozik a borsó, kukorica, meggy?

Legjobb válasz: Mert nem tudja megemészteni. Van már foga? Megrágja rendesen az ételeket egyébként? Az enyém is 1 éves, de ezeket még nem egészben adom neki, mert nehéz megrágni. Legalább villával össze kell törni neki, különben az õ pelusában is egészben van. :)

Mert nem tudja megemészteni. Van már foga? Megrágja rendesen az ételeket egyébként? Az enyém is 1 éves, de ezeket még nem egészben adom neki, mert nehéz megrágni. Legalább villával össze kell törni neki, különben az õ pelusában is egészben van. :)
A kérdező hozzászólása: 8 foga van, elég mohón eszik. Szóval akkor csak az a gond, hogy nincs teljesen megrágva?
Így van, nem rágja meg rendesen.
nem rágja meg.

Miért van az hogy 24 évesen nem tudok elhelyezkedni takaritóként több mint 1 éves tapasztalattal?

Kirugtak az állásomból azzal a kifogással, hogy nem megfelel? a munkám, mindezt 1 év után, meg egy f?nökváltás után. Havonta vonták az állítólagos tartozásaimat, és emiatt kaptam havonta 50000 forint fizetést, pedig többet dolgoztam mint a többi kollégám, kollégan?m.

Legjobb válasz: szia! 1. milyen "állítólagos" tartozásaidat vontak? Konkrétan meg se mondták mi az, csak vonták? 2. 24 évesen takarító ? Már ne vedd zokon, de......

szia! 1. milyen "állítólagos" tartozásaidat vontak? Konkrétan meg se mondták mi az, csak vonták? 2. 24 évesen takarító ? Már ne vedd zokon, de......
12.25-ösnek! Nem tudtad, hogy már a takarítónõknek is kell valamiféle "diploma"? Nem úgy van ám az, mint régen, hogy fogta a vödröt, meg a partvist és elkezdett csúszkálni a kövön! Szakmásították úgy tudom, vagy csak tervezik? Egyszóval: még takarítónõnek sem könnyû ma már elhelyezkedni.
Ezt az állítólagos tartózást én sem értem.Ha bejelentett munkahelyed volt, akkor ilyet nem csinálhatnak, hogy nem tartozol de levonnak a fizetésedbõl.ha megtették akkor valami tartozásod biztos volt..
A kérdező hozzászólása: Fél év után kiderült hogy állitólag pannon. De még a pannonnál se tudtak semmi olyat mondani hogy mennyi és hogy honnan van. Azt mondták hogy én vettem fel egy elöfizetéses telefont. Csak azt nem értem hogyha évek óta nem mentem be a pannonhoz hogy vettem meg az elõfizetéses telefont

Van 1 éves kisfiam és pár napja azt csinálja éjszaka hogy felébred és nem akar a helyén visszaaludni csak nálunk a nagy ágyba, nnagyon nehezen alszik az ő helyén vissza. Miért van ez? Mit tudok ez ellen tenni? Más is van igy?

Legjobb válasz: hogyha külön szobában van akkor lehet hogy fél. Szereljetek fel egy gyenge fényû éjjeli lámpát az ágya mellé/fölé amit õ is fel tud kapcsolni, vagy már este kapcsoljátok fel neki. Nagyon sok mindentõl félhet, emlékszem kicsi voltam pár éves és a nagyszüleimnél aludtam egy külön szobában és nagyon sötét volt, minden este felébredtem és csak úgy tudtam visszaaludni hogy a fal felé fordultam, mert a másik oldalamon egy nagy virág volt aminek az árnyékára mindig azthittem hogy valami szörnyeteg :D egyszer szóltam errõl a papámnak és õk kivitték a szobából :) régen volt már és kicsi voltam de ezt sose felejtem el. És én TV-t se néztem mert akkoriban született a húgom is szóval idõm se lett volna mesét nézni :)

hogyha külön szobában van akkor lehet hogy fél. Szereljetek fel egy gyenge fényû éjjeli lámpát az ágya mellé/fölé amit õ is fel tud kapcsolni, vagy már este kapcsoljátok fel neki. Nagyon sok mindentõl félhet, emlékszem kicsi voltam pár éves és a nagyszüleimnél aludtam egy külön szobában és nagyon sötét volt, minden este felébredtem és csak úgy tudtam visszaaludni hogy a fal felé fordultam, mert a másik oldalamon egy nagy virág volt aminek az árnyékára mindig azthittem hogy valami szörnyeteg :D egyszer szóltam errõl a papámnak és õk kivitték a szobából :) régen volt már és kicsi voltam de ezt sose felejtem el. És én TV-t se néztem mert akkoriban született a húgom is szóval idõm se lett volna mesét nézni :)
Igen, az éjszakai fény nalunk is bevált. Elõtte a lanyom is sokat sírt éjszaka, nem akart visszaaludni, ha elmozdultam mellole, azonnal fent volt. És a védõnõ javasolta az éjjeli fényt. Azóta ezerszer jobbak az éjszakák. Egyszer hajnalban lekapcsoltam, hogy Megnézzem, mi a helyzet. Megebredt a lanyom, és olyan sirast rendezett szegény, hogy csak na! Azóta meg véletlenül sem kapcsoljuk le.

Miért nem tudok túllépni? Lassan 1 éve hogy vége lett egy másfél éves kapcsolatomnak azóta van egy barátom akit nagyon szeretek 6 hónapja vagyünk együtt. Mégis ha azt mondanám az exem hogy újra kezdené velem szó nélkül elhagynám a párom. Miért van?

Legjobb válasz: Én már jártam igy! A csajommal már 2 éve együtt voltunk mikor feltünt az exem!Beszélgettünk és fel elevenitettük a régi szép dolgokat!Lefeküdtünk és kérte hadjam ott a csajom érte!Megtettem!És mi lett?Ami akkor sem müködött most sem!Csak ez 2 hét alatt kiderült!És igy a két pad közül a földre estem!Se csaj se semmi csak a fájdalom,hogy miért voltam ekkora fasz,hogy egy biztos kapcsolatot feladtam egy bizonytalanra amiben már megégettem a kezem!!! Ugyhogy ennyi!!!

Én már jártam igy! A csajommal már 2 éve együtt voltunk mikor feltünt az exem!Beszélgettünk és fel elevenitettük a régi szép dolgokat!Lefeküdtünk és kérte hadjam ott a csajom érte!Megtettem!És mi lett?Ami akkor sem müködött most sem!Csak ez 2 hét alatt kiderült!És igy a két pad közül a földre estem!Se csaj se semmi csak a fájdalom, hogy miért voltam ekkora fasz, hogy egy biztos kapcsolatot feladtam egy bizonytalanra amiben már megégettem a kezem!!! Ugyhogy ennyi!!!
a fontos kapcsolatokat nehezen felejti el az ember... valahogy, tudjuk, hogy az már úgy mûködött velem is ez van :S és szerintem még sokak értik, hogy mirõl beszélek
Akkor nem szereted a mostani párod. Ha vége lett annak oka van. Örülj, hogy van most melletted valaki, és probálj meg vele boldog lenni, de ha továbbra is az ex pasidra gondolsz, akkor hagyd szerencsétlen barátodat, hogy kapjon magának olyan lányt aki õt akarja. Forditott, helyzetben gondolkoztál el? neked hogyan esne a dolog, ha téged hagynának el szó nélkül. Azért nem tudod elfelejteni a régi párod mert nem volt be fejezve rendesen.
A kérdező hozzászólása: Dehogynem nagyon szeretem a párom. De úgy érzem hiányzik valami amit az exem meg tudott adni mindent megadnék hogy újra kezdhessem vele..
nagyon szereted az újat, de nem szerelmes vagy. a szerelem az mindent visz nem látsz, nem hallasz és centikkel a föld felett jársz ez a srác egy nagyon rendes ember , de ez neked kevés. jönni fog valaki aki miatt gondolkodás nélkül fogod elhagyni
összekötnek az emlékeke , a közös múlt.. próbáld meg végleg lezárni... és koncentrálj a mostani párkacsolatodra !
Nem èri meg felrúgni egy kapcsolatot az ex miatt. Csak ennyit mondok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!