Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy az 1 (573 db)

Miért jó, hogy az 1, 4-es (vagy kisebb) kocsidra sportdobot raksz, és 40-nél olyan hangja van, hogy beszakad az ember dobhártyája?

Valaki legyen szíves indokolja már meg, mi a jó abban, hogy a teljesen gyári hajtásláncú kocsinak akkor a hangja, mint egy versenyautónak? Nem érzitek ezt szánalmasnak? Kicsit olyan, mintha magadat csapnák be, nem?

Legjobb válasz: Van egy ismerõsöm, akinek lerohadt a 4 éves autójáról a gyári dob, elvitte egy szerelõhöz, aki mondta neki, hogy a gyári nagyon drága meg minek, majd õ szerez 10ezerért, olcsó, új dobot, felrakott neki, egy "sport" dobot, ráadásul jól az autó alá és nem hogy kívülrõl van vicces hangja, de bent se lehetett megmaradni a hangjától. De a kérdésre: Nekem nincs sport dobom, 1.8-as benzines autóm van, de eszembe nem jutna felrakni egy ilyen vackot, fölösleges. Aki kicsit is ért az autókhoz, az úgyis tudja hogy a mély hang mögött 70 ló bújt meg :D A favorit hang: Subaru Impreza wrx sti ISTEN!!!

Van egy ismerõsöm, akinek lerohadt a 4 éves autójáról a gyári dob, elvitte egy szerelõhöz, aki mondta neki, hogy a gyári nagyon drága meg minek, majd õ szerez 10ezerért, olcsó, új dobot, felrakott neki, egy "sport" dobot, ráadásul jól az autó alá és nem hogy kívülrõl van vicces hangja, de bent se lehetett megmaradni a hangjától. De a kérdésre: Nekem nincs sport dobom, 1.8-as benzines autóm van, de eszembe nem jutna felrakni egy ilyen vackot, fölösleges. Aki kicsit is ért az autókhoz, az úgyis tudja hogy a mély hang mögött 70 ló bújt meg :D A favorit hang: Subaru Impreza wrx sti ISTEN!!!
Én nemrég rakattam sportdobot a kocsimra. Nem univerzálisat, hanem Dinamit dobnál külön erre a kocsira gyártották le, hangot is lehetett választani. A kocsim 3literes V6 205Le vel és gyönyörû hangja lett!!! Szép mély, nem üvöltõ rekkettes. Nagyobb fordulatszámnál halkul a dob, tehát hosszútávú utazásnál sem zavaró, plusz Jó a kocsi zajszigetelése. Azóta kevesebbet eszik a kocsi és nyomatékosabb lett. Nekem nagyon megérte. 1, 3 as kocsikra én se raknék sportdobot, de miért zavarna ha más rak. Legyen boldog vele. Nem érzed szánalmasnak, hogy annyira zavar, hogy interneten osztod az észt? EZ A LEGNAGYOBB BAJOD????
01:51 Látszik, hogy te nagyon menõ ember vagy az 1, 4-es versenyautóddal. Elárulom, hogy a kipufogótól nem lesz erõsebb, és nincs olyan Audi vagy BMW ami ne hagyna le téged! (tudod õk 1, 6 benzinnél kezdik) 200-al mész az 1, 4-es (Renault / VW esetleg?) versenygépeddel. Aha, persze. Énis múltkor majdnem mentem 300-at a Trabimmal, de 297-nél elfogyott az út, meg a 6. henger sajnos kihagyott :( 200-nál mennyit pörgött amúgy 8-9-et?:D
Már leírta, hogy miért zavarja nem?! Hülyék vagytok! Én is utálom, mikor a Swiftesek (tudom, mindenki ezzel jön, de nem véletlenül) rohadt nagy hanggal ott mutogatják magukat, holott a SZART SE ÉRDEKLI az az egyliteres fos!! RÜHELLEM AZ ILYENEKET!!!
A kérdező hozzászólása: Lehagyhatja az 1, 4-es autóval a BMW-t vagy a tökömtudja mit, ha olyan átalakításokat kapott az az autó. De ha valakinek van pénze meg szakértelme egy olyan autót összehozni, nem hiszem, hogy egy 1, 4-es elsõkerékhajtásos kocsiból fog õ sportgépet csinálni. De ez csak a véleményem volt, bár kíváncsi lennék milyen autó, meg milyen módosításokon esett át. Amúgy nem ez zavar legjobban, csak tegnap, amikor a kérdést kiírtam, hazafelé jövet a lámpánál elindult mellettem egy autó és NEM 200-al ment, hanem 1-esben éppen indult, és már olyan kibas.zott hangos volt, gondoltam megkérdezem, hátha megérteti velem valaki, miért jó ez. Nem hiszem, hogy az "úgyis nekem van igazam" helyzet lenne, mert nyitott vagyok más álláspontjára is, ezért írtam ki a kérdést, hátha valaki meggyõz engem. Ha "úgyis nekem van igazam"-szitu lenne, rákérdeztem volna? Amúgy meg ha nyilvánosan csinálsz bármit is, elõfordulhat, hogy más emberek rákérdeznek a miértjére. Mivel kultúrában élünk (?), gondoltam egy ilyet azért megkérdezhetek, és hozzászólhatok a saját véleményemmel. Nem vagyok mindenlébenkanál, és nem szólok bele más magánügyeibe, de ha valaki 170 decibellel teker végig egy utcán, azt úgy gondolom, nem csak õt érinti.
Én teljesen megértem a kérdezõt, igaza van.Én se szeretem.
12:10 vagyok Én is megértem a kérdezõt, és én is rohadtul utálom az ilyen botokat :S Amúyg 1.4 elsõkerekes 1.6 Audi/BMW ellen max akkor lenne esélye, ha: turbós vagy chiptuningos lenne és a kasztni totál ki lenne könnyítve
:) Nekem sincs sportdob a kocsimon, de tényleg szánalmas vagy kérdezõ. Az a legnagyobb problémád, hogy valaki, akinek csak 1.2-es autót fenntartani van pénze, csinosítja? Az nem zavar, amikor a 2.5-ös BMW-s "C" ökörállat túráztatja a Remus leghangosabb dobjával gépét egy lakótelepen este 9-kor? Persze, 2 liter alatt mindenki fogja be a pofáját, hagyja szétrohadni a verdáját, mert 2 liter alatt nem is autó. Így gondoltad kedves kérdezõ? Ennyire szánalmasnak még az E30-as (lassan haveromat) se láttam. Gondolkodj már el kicsit. Te pénzed bánja? Te autód? Be lehet csukni az ablakot, ha zavar a hangja, vagy ha késõ van, ki kell hívni a rendõröket, azok majd lehalkíttatják. Nem kel itt szánalmaskodni, meg osztani az észt.
18:45: pontosabban: turbó, programozható versenyelektronika, sportkipufogó rendszer, kovácsolt hajtókar és dugattyú, erõsített fõtengely, könnyített lendkerék, erõsített kuplung és még sorolhatnám. Ez mind benne is van, és nem, nem utcára készült, de utcán is használható, bár forgalmiba még az alap adatok szerepelnek. 1.4 igen de a 2 liter felettiek se jelentenek gondot sõõt. amúgy a kocsi órája 240 ig mér alapból és hosszú egyenesen valamivel sikerül az felé mennem. és a kocsi 9 et lepörgi (gyárilag asszem 7, 5). És, hogy mér 1.4 mellett döntöttem? Pont az ilyenek miatt mint te, 1.4 bõl nem sokat néznek ki az emberek és bátran kiállnak ellenem, hogy lenyomnak...szeretem a nagy koppanásokat =) Ja és van hangja a kocsimnak, nem is pici, de csak magas fordulaton.
Úgy látom nagyon megoszlanak a vélemények. Azért ne legyünk már vaskalaposak sem. Ha valakinek az tetszik, hogy egy kicsit jobban csühög a matíz, ám legyen. Nem mondom, hogy nekem tetszik ha zeng az utca, de néha hallani fület gyönyörködtetõ kisautókat. Én is kísérleteztem sportdobokkal és higgyétek el egészen más amikor a hulladékból összetákolt dobot felrakod és meghallgatod. Azt te csináltad, nem csak ráböktél a boltban, hogy a azt a szép nagy fényeset kérem felszerelni. Mértékkel semmi sem árt senkinek! Egyébkén engem ezerszer jobban bosszant a sok zöld csula a járdán meg az eldobált szemét mint a 3 óránként elbömbölõ kicsi kocsik. Aki meg összehasonlítja a ferrarist a matízossal, arról meg van a véleményem! A költségvetésük közt akad némi különbség, meg az egyik 3 mûszakban dolgozik a másik nagy valószínûséggel sehogy!
20:28 Én már azthittem barátok vagyunk ='(
Mibajod az 1.4 es kocsikkal? És mibõl gondolod, hogy csak gyári autókon van dob? Hmm?? Vagy bocs, talán irigykedsz, hogy van akinek saját autója is van (mégha nem is egy 7.2-es motorral megáldott jószág) és azt csinál vele amit akar? 1.4 es kocsikámra annyit költöttem amennyibõl már tudtam volna venni nagyobbat is bõven, de minek? Nem bántam meg és szeretem a hangját is, és nem olyan gyenge mint amilyennek látszik. Én szeretek versenyezni az anyucika autóját hajtom, audi/bmw fenevaddal megáldott kis szarokkal és általában 130 felett már fosnak, 200 felett még senki nem mert követni, és akkor meg már nem az fog érdekelni, hogy milyen hangja van az autónak =) És igen, van benne hangcucc is 2x1kW, de saját autó, azt csinálok vele amit akarok, ha megölöm, hát megölöm, anyuci nem szólhat bele! De ezt te biztos nem érted meg és ezért böki a csõröd más "szabadsága" =) (kiváncsi lennék a te autódra, ha egyáltalán létezik olyan -.-")
Kezdem sejteni miért raknak fel ilyen dobokat, hogy az ilyen minden lében kanál, okostojásokat idegesítsék vele és komolyan mondom igazuk van! Mi a fenéért teszel fel olyan kérdést amire te mindenkinél jobban tudod a válasz? Valaki válaszol a kérdésedre és te elkezded osztani, hogy az nem úgy van. Az meg a másik, hogy ha 300LE+ az autó akkor üvölthet, csak a 1.4 alattival van problémád? Mert idáig ezt mondtad, most majd jön a válasz, h "nem, nem azoknak is minek". Neked nem a gyakorikérdések kell hanem az úgyisénmondommegatutit.hu
A kérdező hozzászólása: Én ezt tudom. Meg hát vasalószviftbõl ritka a 200 LE-s változat, na. :D Utaztam már én is "sportdobos" autóban, és hát tényleg idegesítõ hosszú távon, a tulaj szerinte is.
Szerintem ez ugyan olyan szánalmas, mint a "vicces"/"menõ" rendszámtáblák az ablakokban, a hatalmas hifi egy lepukkadt 1.2-ben, vagy a spoiler. Nekem az volt az 1.6-osomon amikor megvettem, bár az egy szuper Remus volt, ami városi tempóban nem volt hangos, és gyönyörû hangja volt de autópályázásnál már túl hangos lett és nem lehetett beszélgetni úgyhogy ment a háztól. Ehhez hasonló volt, de csak egy csövû és ennél halkabb. http://www.youtube.com/watch?v=dfGbvWknbyg
Én nagyon szeretem az ehhez hasonló mély hangot, egyszerûen tetszik...Bár a kocsimon nincs ilyen, mert lehet tényleg hosszútávon elviselhetetlen:S
A kérdező hozzászólása: Csak ez kicsit olyan, mintha a keszegre ráírnám, hogy cápa.
Én is hülyeségnek tartom a sport dobot, DE ez másokat miért zavar? mindenki arra költi a pénzét amire akarja, nem? honnan tudod, hogy nem teljes sportkipu rendszer van az autó alatt ami teljesítményben és fogyasztásban is számít? ennyi erõvel mindent meg lehetne kérdezni "miért jó hogy más felnit raksz az autóra?" "miért jó hogy üléshuzatot húzol az ülésre?" stb stb
A kérdező hozzászólása: Azért, mert mondjuk a felni az a saját ízlése kérdése, hogy neki úgy jobban tetszik a kocsija. Amúgy meg többnyire 1, 2-es Swift meg 1, 4-es VW Polo nem igényli a teljes rendszert a ~60 LE-höz. És hogy miért zavar? Mert megyek az utcán, aranyapám megy 30-al, és olyan hangos, hogy beszakad a fülem. Arról nem is beszélve, amikor este az utcában pörgeti kettesben a sok böszme, úgy élmény aludni, vagy hogy a TV-t se hallom a hangjától.. Vagy ha belegondolsz, valakinek esetleg van kisbabája, és végre hajnalndó aludni, arra tuti felébred, és kezdi a sírást újra. Csak ezért zavar. És akkor még arról nem is beszéltem, hogy szánalmas az egész összhatás. Olyat is ismertem, aki meg tudta csinálni normálisan, hogy akkor volt bazi hangja, ha pörgeti a motort a magasabb tartományban, normál közlekedésnél nem zavaró.
Hát ja, engem is rohadtul zavar a sok 1, 2 streetracer.. Amúgy Suzuki 1.0 háromhengeres meg 1.3 négyhengeres van. 1.2 nincs :D max fúrt 1.0 :DD
A kérdező hozzászólása: Bocs, nem ismerem õket, valakitõl így hallottam. De a helyzetet azért jól írja le, amúgy meg az a +/- 100 ccm...
Csak.Azért mert nekem ez tetszik.Ennyi.Vkinek más tetszik.
A kérdező hozzászólása: Gondolom akkor az sem zavar, amit az elõbbi kommentben leírtam. Ha olyan teljesítményû az autó, ami indokolttá teszi az ilyen kipufogót még mindig más, általában a "gyári" sportautókkal lehet halkan is közlekedni. Na de áruld már el, mi tetszik benne! Miért jó, hogy normál városi használatnál ordít a kipufogód?
Hogy miért jó? Talán azért, mert sportosabb lesz az autó... :) Én pé azért raktam fel, mert szép hangja van, és mindíg hallás alapján váltok. Mikor már hallom hogy váltani kell (ebben segít a sportdob hangja) akkor nem a mûszerfalat lesem hanem váltok. Van egy olyan elõnye is, hogy van egy kis hangja is a kocsinak. Mikor audival mentem a gyalogos kiugrott elém, azt mondta nem is hallotta hogy jövök. Érdekes mikor a sportdobos kocsival megyek sosincs ilyen. Vannak akik túlzásba viszik ezt a sportdob õrületet, azt én sem szeretem dehát mindenki mást szeret. Ennyi erõvel azt is feltehetnéd hogy az emberek miért tesznek a kocsijukba többszáz wattos autóhifit. Mert annyira van szüksége :D Attól lesz boldogabb :)
Ezt tõle kell megkérdezned, más nem tudhatja.
Csak szeptemberben kapod meg a könyveket, addig sok mindent nem tudsz csinálni. Ezt nyugodtan megmondhatod neki.
Szopóágon vagy. :D
A kérdező hozzászólása: 21:51 egy pár könyvem van, meg ott az internet is . :(
Interneten nem tudsz tanulni elõre, mert nem tudod mi lesz az anyag. A tavalyi könyveket meg már megtanultad.
Azért nem nehéz kitalálni mi lesz a tananyag, gyakorlatilag mindegyik következõ évfolyamos könyv arról szól, a tantárgyak egységesek... Szóval ha nagyon akar, tud tanulni, megveszi pl. a Száray történelem III-at, és kész. Csak értelme nincs, mert lehet nem azok a a könyvek kellenek. Bár anno nekem középsuliban az évzáró alkalmával nyomták a kezünkbe, hogy mely könyvek kellenek a köv tanévre... : )


Lelkileg vagy testileg kerül közel hozzád?
Ha fiú vagy akkor teljesen normális.
persze ez azt jelenti h nagyon érdekel a csaj belsõre is és külsõre is:)

Miért van hogy az akvárium vize tisztitás után 1 2 nap múlva olyan mint ha "ködös "lenne a viz?

Legjobb válasz: Valamilyen baktérium okozza.Ez egy fertõzés, tisztitsd újra az akváriumot,ürdesd meg a halkat és a növényekete fertõtlenitõ fürdõben. Minden állatkereskedésben lehet kapni, valamint vízbe tegyél metilénkéket vagy malachitzöldet.

Valamilyen baktérium okozza.Ez egy fertõzés, tisztitsd újra az akváriumot, ürdesd meg a halkat és a növényekete fertõtlenitõ fürdõben. Minden állatkereskedésben lehet kapni, valamint vízbe tegyél metilénkéket vagy malachitzöldet.
A kérdező hozzászólása: köszi segitséged holnap megprobálom.remélem sikerül.
A kérdező hozzászólása: és ha nem sikerül mt tehetnék még, ?pár napos akvárium a kereskedésbe azt mondták hogy várjak majd letisztul.szerintem ez hülyeség.volt már akváriumom, és ez nem tisztulás kérdése.
Nem lehet hogy tul sok eledelt adtal a halaknak? Nekem volt egy haleledel, ha sokat tettem a vizbe es nem ettek meg mindet, a maradek hamar leszallt az akvarium aljara, es ha nem vettem ki, masnapra elszinesedett a viz az akvariumban.
Egyszerû: felgyülemlik az akvárium vizében az ammónia, nitrát, és a nitrit. Ezek mind-mind káros anyagok, melyek veszélyezetik a halak épségét. Amúgy milyen teljesítményû szûrõt használsz? Minél nagyobb a szûrõ, annál jobb. De maga a szûrõ nem elég. Mindenképp kell bele TETRA Baktozym, vagy SERA nitrivec. Ezek ugyanis olyan hasznos baktériumokat tartalmaznak, amik leépítik a káros anyagokat (pl. elpusztult növényi részek, halürülékek, stb.). Szóval, csinálj részleges vízcserét, és használd az általam felírt két vízelõkészítõ szerek közül bármelyiket - a használati utasításuk szerint. A levegõzetetõnek mindig mennie kell. Soha ne kapcsold ki. Ugyanis ezek a hasznos baktériumok nagyon oxigénigényesek.

Miért van az hogy az 1/n végtelen sor összege divergens még az 1/ (n^2) konvergens?

Legjobb válasz: Mind a kettõre van egy szép bizonyítás. Az 1/n² öszege az Π²/6 és a legegyszerbb bizonyításához amit ismerek kell tudni használni Fourier sorokat, szóval ez nem egyszerû. Az 1/n esetén rengeteg bizonyítás van a divergenciára. Vannak köztük nagyon egyszerûk is. Igazából arra megy ki a játék, hogy mekkora terület van egy függvény alatt 1-tõl végtelenig. Az 1/x alatt végtelen van, az 1/x² alatt meg nem. Az 1/x integrálja ugyanis ln(x) +C Az 1/x²-integrálja meg -1/x +C A végtelenben -1/x az 0 lesz ln(x) az meg végtelen.

Mind a kettõre van egy szép bizonyítás. Az 1/n² öszege az Π²/6 és a legegyszerbb bizonyításához amit ismerek kell tudni használni Fourier sorokat, szóval ez nem egyszerû. Az 1/n esetén rengeteg bizonyítás van a divergenciára. Vannak köztük nagyon egyszerûk is. Igazából arra megy ki a játék, hogy mekkora terület van egy függvény alatt 1-tõl végtelenig. Az 1/x alatt végtelen van, az 1/x² alatt meg nem. Az 1/x integrálja ugyanis ln(x) +C Az 1/x²-integrálja meg -1/x +C A végtelenben -1/x az 0 lesz ln(x) az meg végtelen.
Most erre milyen választ vársz? Ilyen a matematika. Az 1/n sor nem csökken elég gyorsan ahhoz, hogy felösszegezve egy véges mennyiséget kapjunk, míg az 1/n^2 meg igen. Ahogy az 1/x függvény integrálja is mondjuk 1-tõl végtelenig végtelen, míg az 1/x^2-é véges.
A kérdező hozzászólása: jó az integrál kritériumos válasz megmagyarázott mindent már értem
Édes istenem valakiknek mennyi szabad idejük van. :D
Még a kérdést sem értem...nemhogy a választ.:-)
Nosztalgia kapott el az analízis szigorlattal kapcsolatban, újra elõvenném most a nagy fekete könyvet :)

Galaxy ace2: az miért van hogy beteszek 2gbos sd cardot ami ugye 1.82gb vagy hogy, feltettembrá 1gb-nyi cuccot, de csak 90 mb szabad rajta? 1gb+90mb=1, 09gb. ez hogy van?

Legjobb válasz: tárhelynél azt irjs h 1.84gb sabad. azvlehetrtlen. Alkalmazások kezelésénél meg hogy 1.1gb foglalt, szabad hely:0.00byte. ez adroid verzió bug? 2.3.6

A kérdező hozzászólása: tárhelynél azt irjs h 1.84gb sabad. azvlehetrtlen. Alkalmazások kezelésénél meg hogy 1.1gb foglalt, szabad hely:0.00byte. ez adroid verzió bug? 2.3.6

Az miért van, hogy a 800, 1. 0, 1.2, 1.4-es autó is kb. ugyanannyit eszik?

Alig van eltérés. 5-7 liter között fogyasztgatnak használattól függõen.

Legjobb válasz: Ha mindegyikel pont úgy járnál akkor van eltérés és az 5-7 liter szerinted mi,ha nem eltérés.

Ha mindegyikel pont úgy járnál akkor van eltérés és az 5-7 liter szerinted mi, ha nem eltérés.
A kérdező hozzászólása: Az 5-7-et úgy értetem, hogy 5 körül városon kívül, 7 körül városban. Motormérettõl függetlenül.
Mit vársz amúgy mennyi legyen?
mert kicsi a köbcentijük. optimális a 2.0 négy hengerbõl vagy a 3.0 ezek esznek a legjobban dízelbõl. én eljárok 6, 7 literrel a 3.0 dízellel
na jó bevallom mikor a Ferrarival mentem, az nehezen állt meg 30 liter alatt igaz nyomtam is neki, gyakran 100 ezret mutatott a benzinkútnál a számla.
Aztán belenyúltál a bilibe és felébredtél.
Azért nincs nagy különbség a fogyasztásban mert egy nagyobb motor erõsebb így alacsonyabb fordulatszámon jár a motor utazáskor. Míg egy kisebb motort mindig pörgetni kell hogy legyen benne valami erõ. Enni a titok az egészben. A lassú járás. Hiszen amennyivel több üzemanyagot szippant be egy ütembe egy nagyobb hengertérfogattal rendelkezõ autó annyival több idõ telik el a kövtkezõ ütemig. Vagyis megvan az erõ ugyanúgy de lassabban forog a fötengely a motorban. Az én autómat egy 2500cc is motor hajtja. 100 al megyek 1500as fordulaton. Egy kis autó teszemaszt egy marutti 100 al megy 4500 as fordulatszámon. A különbség fogyasztásban csak akkor van ha a nagy motornak padlózzák le a gázt. Akkor többszörösét be tudja nyelni mint egy kis autó padlógázon.
KisGrofó, ne vetíts. Nálatok soha senki nem látott még számlát, azt olyankor szokták adni, amikor valamiért pénzzel fizetsz (ha nem ismered a szót, keresd ki az értelmezõ szótárban). Eredeti kérdésre a válasz: ugyanolyan tempójú közlekedéshez a kisebb motorokat jobban kell pörgetni (tempó alatt nem csak a sebességet, hanem a gyorsulást értem, városban az is szempont). A fordulatszám növekedésével nagyobb arányban nõ a fogyasztás, mint a lökettérfogat növekedésével. Az alulmotorizált kiskocsik kímélõbb vezetési stílus mellett tudnak kevesebbet fogyasztani.

Az miért van, hogy IPhone 5S nél (16GB, ios 7.1.1, nincs 1 hónapos a telefon) a zenét ha bekapcsolom (állított képernyõnél) megy de ha elforgatom a képernyõt (mint mikor filmet nézek stb. ) akkor elsötétûl a kép de a zene megy tovább?

Amikor jó: <[link]

Legjobb válasz: Hogyha elforditod akkor az albumboritonak kellene megjelennie,de te nem olyan forrásból töltötted le a zenéket,így nincsen albumborito.

Hogyha elforditod akkor az albumboritonak kellene megjelennie, de te nem olyan forrásból töltötted le a zenéket, így nincsen albumborito.
#1 Ha nincs borító akkor is az eladó nevének és az album címének kellene megjelennie szövegesen.
Lehet, hogy egy fekete kép a borító. :)

Az miért van, hogy 1 első szériás Galaxy Mini-nek, ha le van zárva a telefon, akkor ha megnyomom a home gombot, akkor felébred, de az új szériás Galaxy Mini 1-nek pedig nem működik? Ha feloldom, akkor utána működik, de lezárt állapotban nem.

Ja, és az 1. szériásnak a feloldó képernyője is más, pedig android 2.3 van rajta ezen is.

Legjobb válasz: Emlékeim szerint valahol a beállításokban van egy 'feloldás gombokkal' opció.

Emlékeim szerint valahol a beállításokban van egy 'feloldás gombokkal' opció.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!