Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy az összes pasi (4 db)

Miért van az, hogy az összes pasi lekoppint, azért mert szűz vagyok még?

19 éves vagyok.Illetve nem minden esetben az , hogy lepattintanak, hanem ha két csaj közül kell választani, mért mindig a másikat válasszák aki már nem sz?z??

Legjobb válasz: Én úgy gondolom, hogy aki sokat tud a dologkról, az már az elsõnél sem béna. Legalábbis én így voltam vele. Én 18 évesen vesztettem el, a párom már nem volt szûz, és azt mondta, hogy ha nem tudja, nem mondta volna, hogy szûz vagyok. Szerintem csak még nem találtad meg azt, aki értékeli ezt a pluszt benned.

Én úgy gondolom, hogy aki sokat tud a dologkról, az már az elsõnél sem béna. Legalábbis én így voltam vele. Én 18 évesen vesztettem el, a párom már nem volt szûz, és azt mondta, hogy ha nem tudja, nem mondta volna, hogy szûz vagyok. Szerintem csak még nem találtad meg azt, aki értékeli ezt a pluszt benned.
A szûzlányok viselkedésén látszik, hogy még bizonytalanok. Megfelelõen magabiztos srác kell, aki átvezeti õket a bizonytalanságból a gyönyörbe. Nem feltétlenül az idõsebb pasik a jobbak, de az idõsebbeknek általában több a tapasztalata, ezért magabiztosabbak és megértõbbek. Olyan férfival szemezz, aki csendes és határozott. Ha már megvan a szimpátia, és bizalmasan beszélgettek, elsírhatod neki a bánatod. A nagyszájú fiúk általában szájhõsök :) Mondanám tovább, de csak privátban, ha érdekel...
Na én elmondom, mi van. Azért "koppintanak le", mert azok, akiket te kiszemeltél, nem tisztességes szándékúak, és úgy gondolják, hogy téged nehezebb lenne ágyba vinni, mint egy "gyakorlottabb" csajt, ráadásul jobban oda kell figyelni rád az elsõ alkalommal és így nem csinálhatják úgy, ahogy akarják. A másik verzió az, hogy azok a srácok nem eléggé fárfiak és félnek szûz lánnyal kezdeni.
"Sajnos " amikor már valaki ráérez a szexnek az ízére akkor elég nehezen mond le róla , ezzzel majd te is így leszel , és szegény fiúk lehet hogy szeretnének téged , de már azelején esélytelennek látják a kapcsolatotokat, mert nem tudja meddig kell várni rá, hogy veled élhesse át .
Szia! Én is hasonló cipõben járok. 19 éves vagyok és szûz. Van egy srác, akivel össze szerettem volna jönni, de õ nem akart. Inkább választott egy olyan lányt, aki már nem szûz. És hidd el, én sem értem az okát, pedig mindent megpróbáltam, amit tenni lehet ilyen helyzetben. De tanácstalan vagyok. Sokáig úgy tûnt, hogy õ is akar, de nem. Kiszedtem belõle, hogy lett közben valakije. Ez kegyetlenül fájt. Nagyon szeretem õt, kimondhatatlanul! De ha nem kellek neki, akkor sajnos az az igazság, hogy olyat kell keresnem, aki meg is becsül, tisztel és tényleg kellek neki. Javaslom neked is ezt! Én sokat sírtam már miatta. De nem szabad hagyni, hogy tönkretegyen és szenvedj! Ha ezt történik, akkor nem õ az, akit keresel; bármennyire is fáj. Persze könnyû mondani, de megtenni nekem pl. még nem sikerült.
A kérdező hozzászólása: nekem sem igazán :-( Az a baj, hogy én is már "szerettem"
Szerintem pedig feltétlenül mondd el a késõbbi partnereidnek is, hogy még szûz vagy. Aki nem értékeli, hogy nem feküdtél össze fûvel-fával az meg sem érdemel! Egyébként meg nem igaz, hogy a 20+ éves pasiknak teher, ha egy csaj szûz. Én 16 éves lány vagyok, a barátom 24 éves, még nem feküdtünk le, de már most azon aggódik hogyan kéne majd csinálni, hogy nekem ne fájjon. Szóval légy büszke és ne sírj olyan pasik után, akiknek teher a szüzességed...
Szerintem hülyeség, gondolom nem tettetek ki magatokra táblát, hogy ki szûz ki nem... szerintem nem ez alapján választanak azért. Elég sok minden számít még a szûzességen kívül.. Amúgy igen, a szexet is meg kell tanulni.
A kérdező hozzászólása: bocsi *3al elõbbi*
Nem az a gond, hogy béna vagy. Az a gond, hogy a szûz csajoknak rimánkodni kell a szexért, és a szûz csajok úgy tekintenek a szexre mint valami olyan dologra amit hónapokkal elõtte meg kell tervezni. A szûz csaj vérzik és fáj neki, ezért a pasinak is legtöbbször elmegy a kedve a szextõl.
hat erre nem tudom h mit szoljak, en ugy tudtam h a pasik arra futnak aki szuz meg...
A szüzesség elég nagy érték egy lánynál. Én 18 évesen vesztettem el, és elõtte engem is leráztak meg leszóltak miatta. Aztán jött valaki, aki értékelte. :) Azok a fiúk elég éretlenek lehetnek, akik ezt "lenézik", szóval nem is érdemes velük foglalkozni. És vannak idõsebb pasik, akik ezt értékelik... Nem szabad sose általánosítani!
A kérdező hozzászólása: hát, elvileg sztem elmondhatom magamrol, h én is "felkészült" vagyok ebben a témában. Lehet benne vmi h nem jött el az igazi, de már kicsit szar ez a sok pofára esés :S
Lehetséges, hogy eddig csak tapló pasikkal hozott össze a sors. Szerintem becsülni kéne, ha egy csaj nem 13-14 évesen veszti el, csak azért mert fúdemenõ... Viszont, ha ennyire zavar, akkor ne szólj a pasinak, hogy szûz vagy. Az elsõ hozzászolóhoz hasonlóan én is felkészült és tájékozott voltam, mikor elvesztettem, és nem tûnt fel a fiúnak, hogy még szûz vagyok.
Teljesen igazad van. És a pasik is tudják hogy egy idõ után beletanulnál, de... mindenféle bántás nélkül mondom, az idõsebb pasik ki nem állhatják a még 20év körüli szüzeket. Gondolj bele... egy pasinak az kell hogy egy tapasztalt csajjal lehessen, egy idõsebb pasi nem akar egy szûzzel ugymond bajlódni. Téged még gyõzködni kell, betanítani, nekem 2év kellett mire igazán jó letten az ágyba, és általába minden nõ így van ezzel. Egy 14éves szûztõl közel nem "riadnak" meg úgy a pasik mint egy 19évestõl.
Ha a srác mást választ, akkor nem szeret! Szar dolog ez, tudom, de örülj neki, mert jobb, mintha azután derülni ki, hogy lefeküdtök és utána dobna ki!
Férfi vagyok, és szerintem nagy érték, ha a lány tartogatja a szüzességét az "igazinak". Vannak férfiak, akik csak barátnõt keresnek (valószínûleg ilyenekkel találkoztál eddig), és vannak férfiak, akik társat keresnek. Aki csak barátnõt keres, az általában nem becsüli meg kellõképpen a nõt, "nem fog õ várni a szexre", ezért részesíti elõnyben a nem szûz lányokat. Az ilyen alakokat amúgy is jobb dolog elkerülni, ha komoly kapcsolatot keresel. Ha valaki társat keres, az értékelni fogja, hogy neki tartogattad a szüzességedet. (Amúgy nem minden férfi "pasas". A pasas szó a francia passager szóból ered, utast jelent, jelezve ezzel, hogy mennyire fontos is neked a társad.)
Az hülyeség, hogy minden szûz lány vérzik meg fáj neki az elsõ együttlétnél. Nekem pl. nem fájt és nem is véreztem. Arra az illetõre ne hallgass, aki azt az elkeserítõ választ írta... Hidd el, nincs igaza!
Az hülyeség, hogy minden szûz lány vérzik meg fáj neki az elsõ együttlétnél. Nekem pl. nem fájt és nem is véreztem. És én nem is rimánkodtam. Arra az illetõre ne hallgass, aki azt az elkeserítõ választ írta... Hidd el, nincs igaza!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!Megoszlik a vélemény, de azért köszi ;-)
A kérdező hozzászólása: nem biztos az, hogy minden szûznek rimánkodni kell érte...Nekem speciel elég lenne, ha normálisan viselkedne, és komoly lenne a kapcsolathoz..
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, de kettõvel feljebbi válaszadó kicsit elkeserített...nem mintha eddig nem lettem volna eléggé elkeseredve :(
Én 21 éves koromban összejöttem egy 28 éves lánnyal, aki szûz volt. Ez 5 éve történt. 4 éve õ a feleségem :) )
Mert ez a tökéletes világ.
honnan veszed, hogy ide 20-25 cm-es farkú srácok járnak, és 20-25 cm-es pénnisszel rendelkezõ lányok pasija jár? xd és h 13-14 éves lány érett a koráhpz képest? ugyanmár! nem érettebbek, csak annak hiszik magukat! huszonéves kinézetûre festik magukat, miniszoknyába és tûsarkúban járnak bulizni, mert utánozni akarják a felnõtteket, és ezzel azt hiszik menõk, pedig szerintem szánalmasak ezek a kis tiniribik... persze nem azt mondom, hogy az összes 13-14 éves lány ilyen, mert az én osztályomban 18 lány van és abból 2 ilyen van... egyébként régebben is voltak ilyenek, csak senki nem verte nagy dobra, nem játszott ilyen fontos szerepet a média az emberek életében, stb, stb...
mert az interneten azt hazudik mindenki amit akar és itt mernek bármit mondani, nem úgy mint szemtõl szemben, csupán ennyi az ok.Messze nem tökéletes itt senki, és hazudnak még névtelenül is, nincs jobb dolguk mint itt ülni a gép elõtt.
az én pasimnak nincs 20 centis farka, nem is kéne akkora, túl nagy lenne nekem. egy tökéletes 17-es mérettel rendelkezik :) ) nem tartom különösebben érettnek magamat, valakinél érettebb vagyok, valakinél nem. :P 15/L
Egyetértek 18.45-el. 19/F
bocs hogy nem nézem meg minden kérdésnél, hogy éppen a szexualitás vagy a randizás kategóriában van-e :D:D felõlem aztán gondolhattok rólam amit akartok, ha pár sorból elítéltek, ti sem vagytok jobbak nálam. nem ismertek, mégis az alapján ítélkeztek rólam, hogy már élek szexuális életet 15 évesen. de legalább egy állandó párom van, már elég hosszú ideje, nem fekszem össze mindenkivel, ergo [email protected] sem vagyok. az meg hogy mélyen szerelmes vagyok a páromba, õ meg belém, és már lefeküdtem vele, abban nincs semmi elítélendõ szerintem, mert nem csak menõségbõl, hanem szerelembõl vesztettem el. felõlem aztán ítélkezzetek, nekem is megvan rólatok a véleményem, higgyétek el. jelentsétek a kérdésemet, kit érdekel? én legalább a kérdésre válaszoltam, és nem csak úgy osztom a másik válaszolót a kora miatt. 15/L
Jó vagy 15L, szerintem neked van igazad. :) A kérdés pedig hülyeség.
Nemigaz! Nekem 14cm. És eddig mindenki beélvezett töle rendesen... 33/f

Miért van az, hogy az összes olyan kérdésben, hogy : Miért nincs pasim, miért nem akar velem összejönni stb. mindenki szépnek írja magát? Magának hazudik, vagy nekünk?

Érdekes, az összes ilyen kérdés úgy kezd?dik, hogy állítóólag szép vagyok... kicsit zavar már.

Legjobb válasz: Hát a csajok akik azt írják, hogy jajj nem vagyok szép és jajj nem vagyok csontsovány, aztán feltöltenek magukról egy képet, kiderül hogy k*rva jól néznek ki és önértékelési zavaraik vannak. Szóval szerintem tényleg nem a kinézetükkel van a baj az ilyen embereknek, hanem az önbizalmukkal, a fiúknál az a helyzet, hogy gyávák kezdeményezni a lányoknál és a 18-25 éves szûz srácoknak is, akik kérdezgetnek az oldalon túl magas elvárásaik vannak (szép és okos, stb), a lányokról pedig többnyire csak gondolom hogy magas elvárásaik vannak, pl. legyen ugye érett, komoly, nem lehet vele egykorú, mert az nem elég érett, legyen okos, menõ, vicces, stb Mintha akik nem találnának párt, valami álomvilágban élnének.

Hát a csajok akik azt írják, hogy jajj nem vagyok szép és jajj nem vagyok csontsovány, aztán feltöltenek magukról egy képet, kiderül hogy k*rva jól néznek ki és önértékelési zavaraik vannak. Szóval szerintem tényleg nem a kinézetükkel van a baj az ilyen embereknek, hanem az önbizalmukkal, a fiúknál az a helyzet, hogy gyávák kezdeményezni a lányoknál és a 18-25 éves szûz srácoknak is, akik kérdezgetnek az oldalon túl magas elvárásaik vannak (szép és okos, stb), a lányokról pedig többnyire csak gondolom hogy magas elvárásaik vannak, pl. legyen ugye érett, komoly, nem lehet vele egykorú, mert az nem elég érett, legyen okos, menõ, vicces, stb Mintha akik nem találnának párt, valami álomvilágban élnének.
ez abból fakad, hogy ha valaki "állítólag szép" azt a barátai mondták neki. Nos melyik az az idióta tapló barát, aki azt mondja a spanjának hogy "rondavagyb*szod"? ez az elsõ opcio. a második, hogy tényleg szépek, csak szerencsétlenek. a harmadik pedig hogy szépek csak h*lyék. Egyébként nem tudom miféle ideges alaptermészetû emberke lehetsz te ha ilyen dolgok zavarnak. Ez az oldal a naivitás oldala. Ha az a kérdés hogy az illetõ látott egy rozsaszín lila fülû elefántot amint éppen felcsinált egy hangyát, és segítséget kér mert a hangyának fáj, akkor leírom a legésszerûbb opciót, és elhiszem neki. Ha valaki arra kiváncsi miért nincs pasija ha szép, akkor arra válaszolok. Ha mellette ronda az már az õ baja, akkor nem kap hasznos választ.
engem is zavar!XD de amúgy igazad van:D
mert mindenki szép, okos, hibátlan. legalábbis aki itt megfordul. csak én vagyok csúnya, buta.selejt
ma 19:11 amit te írtál az egy külön kategória. A magukat fényeztetõ, másoktól dícséretet kikönyörgõ nõk kategóriája. õk tisztában vannak azzal hogy enm csúnyák, de hát jólesik azt hallani. Tudod ha egy nõ azt mondja hogy "jhahj de nagy a s*ggem" akkor a férfinek kötelessége azt mondani hogy "dehogy kicsim, tökéletes!" KEvés nõ tudja ám felmérni a paramétereit. ezzel még én is küszködöm, de legalább magambafolytom:D
Mert én még nem tettem fel ilyen kérdést:P Komolyra fordítva, nem nagy baj ez. Legalábbi ennyi önbizalmuk van.
én pl csunya vagyok :) vagyis hát nem vagyok egy adonisz, de jó a tesmtem humoros vagyok, szóval ügye a csajoknak nem annyira döntõ dolog az arc.a belsõ számít egy kapcsolatnál, és ezt sokan a külsõre fordítják.
én csúnya vagyok, bunkó, paraszt, régimódi... na tessék, és van kedvesem már 2 éve, szeretjük is egymást. Na puff neki, biztos helikopterek vagyunk xD.
csak betegebbek
Szerintem ez szimplán undorító, és senkitõl sem várom el. Értelme sem sok van. Miért kell úgy beszélni, mintha alapnak kellene lenni, hogy egymás seggét nyaldossuk?!
jó, mondjuk bennem fel sem merült a korábbi válaszom során, hogy nem frissen tisztálkodott felekrõl van szó. :) Egyébként a másik szájában több baktérium van, mint a frissen mosott ánusza környékén, a csókolózás mégis alap.
Azért az a "többség" kevesebb embert jelent, mint gondolnád. Nem mindenkit tölt ám el örömmel és izgalommal a kakaürítés helyét nyaldosni.
Mert a nõk sz-rás után kimossák a se.güket a bidében a férfiak meg kitörlik egyszer-kétszer a többit meg majd az alsó lepucolja. :D
Akkor én is az "elenyészõ" kategóriába tartozom. Szerintem csak annyi a különbség, hogy ez ebben a felállásban - korábban említett okok miatt is - valahogy intimebb tevékenység. Szerintem azon férfiak száma is elenyészõ, akik egy éjszakás kaland keretén belül is vágynának erre. Egy kapcsolatban, vagy tartósabb viszonyban szerintem tök normális. Még úgy is, hogy én nem szeretem, ha nekem csinálják. 25N
Én szívesen nyalom a partnerem popsiját és õ is szereti ha csinálom :) 37/N
ott mér nagy bajok vannak, ha egy lány undorodik a szõrtõl
Inkább arról van szó, hogy a heteroszexuális nõket és férfiakat figyelembe véve valószínûleg több nõ vágyik erre, mint férfi.
# 2 :D
A legtöbb nõ segge nem szõrös
Teljesen úgy tetted fel a kérdést, mintha tényleg alap lenne. A férfiak azért szeretik jobban, mert szeretik a szép feneket.Ezért vonzóbb számukra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!