Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy az álmomban egyre (15 db)

Miért van az, hogy az álmomban egyre többször álmodon, hogy a farkammal játszok és egy csajjal vagyok és mindig reggel nedves lesz az ágyam?

söt az egyik reggelen úgy keltem fel h fogtam és kicsit merev is volt (13 éves ) vok

Legjobb válasz: Üdvözöllek a felnõttek világában! Ez természetes a fiúknál. Minden kamasz átéli. Ezek az éjszakai magömlések jelzik, hogy megtörtént a nemi érésed. Mûködnek a herék. Nektek ez jutott a csajok mensije helyett :)

Üdvözöllek a felnõttek világában! Ez természetes a fiúknál. Minden kamasz átéli. Ezek az éjszakai magömlések jelzik, hogy megtörtént a nemi érésed. Mûködnek a herék. Nektek ez jutott a csajok mensije helyett :)
Ez egy természetes dolog. A tested fejlõdik, egyre érettebbé válsz. Egy idõ után nem lesz ez ilyen sûrûn, és ha majd késõbb ráérzel az önkielégítésre az sokat segít. És egyébként a felnõtt férfiaknak is van merevedésük reggelente. Most még furcsa lehet, de megtanulod kezelni. Sok sikert!

Az miért van hogy gyakran álmodom azt hogy az egész családom űrlény és mikor kiabálni akarok álmomban akkor egy árva hang sem jön ki a számon? Normális válaszokat!

Legjobb válasz: Szerintem nem UFO - rablásról van szó de lehet, hogy tényleg 1-2 ûrlényes film mélyebb emlékeket hagyott hátra ezért álmodsz róluk. Ebben a korban pedig már kezdõdik a konfliktus kezd a gyerek saját maga gondolkodni, egyfajta "lázadás". Ha esetleg volt 1-2 ûrlényes film amire jól emlékszel (vagy a kedvenced), vagy maga az elmélet érdekel, hogy léteznek... ezért lehet, hogy gyakran álmodsz róluk. Velem is ez történt, vagyis ûrlényekrõl álmodtam állandóan majd pedig egy csajon kezdtem el gondolkozni és utána vele álmodtam. Néhány hónappal késõbb pedig egy felvételi jött amire egy csomót gondoltam ezért álmodtam állandó rendszerességgel róla. Amire sokat gondolsz az beleéghet a tudatalattidba (nincs semmi hókuszpókusz ez természetes) és a tudatalatti felel az álmainkért.

Szerintem nem UFO - rablásról van szó de lehet, hogy tényleg 1-2 ûrlényes film mélyebb emlékeket hagyott hátra ezért álmodsz róluk. Ebben a korban pedig már kezdõdik a konfliktus kezd a gyerek saját maga gondolkodni, egyfajta "lázadás". Ha esetleg volt 1-2 ûrlényes film amire jól emlékszel (vagy a kedvenced), vagy maga az elmélet érdekel, hogy léteznek... ezért lehet, hogy gyakran álmodsz róluk. Velem is ez történt, vagyis ûrlényekrõl álmodtam állandóan majd pedig egy csajon kezdtem el gondolkozni és utána vele álmodtam. Néhány hónappal késõbb pedig egy felvételi jött amire egy csomót gondoltam ezért álmodtam állandó rendszerességgel róla. Amire sokat gondolsz az beleéghet a tudatalattidba (nincs semmi hókuszpókusz ez természetes) és a tudatalatti felel az álmainkért.
én nemálmodom azt hogy a családom ürlény, de olyan 5 éve néha még mostis énis hasonlót álmodok én azt hogy jön egy rabló és mikor én segítségért kiabálnék nekem se jön ki hang a torkomon nemtudom ez mért lehet...
Régebben a technokolgõzös technikaórák után úgy képzeltem, tudok repülni a bicajommal, mint az E.T. filmben a gyerekek. Néhány ambulancián eltöltött alkalom után rájöttem, hogy ez nem az én sportom. De talán még Batman lehet belõlem...
Nem súlyos, hogy a családodról van visszatérõ rémálmod, de azért érdemes elgondolkodni rajta. Kb. 2 éve én is meg akartam õrülni egy hasonlóan tébolyult visszatérõ álomtól (rongybabák - de hagyjuk, tényleg). Hosszas agyalás, és pár hónap után viszont eszembe jutott egy gyermekkori emlék, amit már régen elfelejtettem, de így utólag is elég borzasztónak tûnik. Miután ezt valahogy helyretettem magamban, megszûnt a rémálom is. És remélem, soha többé nem jön vissza!
A kérdező hozzászólása: tudom én nem vagyok ilyen star warsos kocka viszont hiszek a földönkívüliekben mert elképzelhetetlen hogy egyedül lennénk mert az univerzum hatalmas. ja, és van mikor ufokról álmodok általában álmomban mindig mikor megjelennek az égen olyan erõs lesz a gravitáció hogy mindenkit a földre kényszerít még engem is én nem tudok felálni. Ezt is kb 2 hetente álmodom, lehet valami jelentõssége vagy csak szimplán visszatérõ álom?
Túl sok ufos filmet néztél ? Vagy a valóságba nem annyira ismered a családodat, és nem tudsz velük kommunikálni, tudat alatt meg így vetíted le ...... sûrûn álmodod ezt ?
hetente 1x lehet elrabolnak az ufok, olvastam már ilyenrõl, valaki nem is emlékszik rá , valaki csak homályosan mintha csak álom lett volna....
A kérdező hozzászólása: 12 éves vagyok...
Lehet le kéne állnod a szintetikus drogokkal...
A kérdező hozzászólása: igen nagyon gyakran úgy hetenként 1x.
Kevesebb technokol, több pina

Miért van az, hogy egy bizonyos lánnyal álmodok lassan 1 hónapja! Nagyon életszerű álmok ezek! Szerintetek ezek az álmok azt jelentik, hogy ő is gondol rám? Vagy csak én élem meg ilyen intenzíven ezeket az álmokat?

( annyit kell tudni, hogy nagy szerelemnek indult de egyik napról a másikra vége lett egy olyan pasi miatt aki hülyítette eddig, de most h nem lett n?je elszedte t?lem ?t! ) Nagyon befolyásolható és naív típusu lány! :S:S

Legjobb válasz: Azért mert valamiért fontos neked, esetleg szerelmes vagy. Nekem is voltak ilyen álmaim. A benne szereplõ illetõ akkoriban fontos szereppel bírt az életemben.

Azért mert valamiért fontos neked, esetleg szerelmes vagy. Nekem is voltak ilyen álmaim. A benne szereplõ illetõ akkoriban fontos szereppel bírt az életemben.
Én azt hallottam hogy a kimerültségtõl van..
Nekem is szokott ilyen lenni. Tök furcsa. Tényleg, mindtha lezuuhannék, elesnék vagy mindtha legurulnék az ágyról. Nekem gyakran van ilyen, nektek?
Ilyen nekem is volt többször is már. Neked is fáj, mikor megrándulsz? Mert nekem van olyan, hogy álmomban nagyon megrándul a lábam és nagyon fáj. Nem tudom én sem, hogy miért van, de ezek szerint nem vagyok egyedül ezzel.
Mintha leesnék valahonnan és erre ébredek, közben rándulok egyet....ismerõs...akkor nem egyedi dolog.
Ez teljesen normális, ilyenkor tér át az agy az alvófázisba, és azért rándulsz, mert olyankor kapcsol ki az a funkciója az agynak, ami a mozgást biztosítja. Ennek következtében nem vagy alvajáró. Az alvajárók 98%-a nem rándul.
én is van h megrándulok ugyanigy de nem mindig és alvajáro sem vagyok. viszont régen az voltam de csak 3 esetröl tudok szval az sem sürün volt.de engem is érdekelne mért van:)
nekem kb hetente egyszer elég idegesítõ miután megrándultam enyhe bizsergét érzek a lábamban

Miért van az, hogy van barátom, szeretem őt, nem hagynám el senkiért DE sokszor álmodom egy férfival, aki az álmom óta érdekel csak?

Legjobb válasz: teljesen normális ha vannak álmaid mással is, de errõl a barátod ne tudjon, és ne is hagyd el érte. Nem lesz belõle gond, a lényeg az, hogy azt válaszd akit szeretsz:) gondolom a barátodat ._.

teljesen normális ha vannak álmaid mással is, de errõl a barátod ne tudjon, és ne is hagyd el érte. Nem lesz belõle gond, a lényeg az, hogy azt válaszd akit szeretsz:) gondolom a barátodat ._.
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy a barátom szeretem... Sõt eddig mással nem foglalkoztam. Ezzel az álombeli ffival sem foglalkoznék a való életben... mégis mostanában csak vele álmodom, s az álom érdekessé teszi az életben is.... k...va jó...

Mit jelent az, hogy ha ANIME-vel álmodok, Nevezetesen az Inuyasha-val és azon belül csak a testvérével Sesshomaru-val? Jó kis anime, de az álmomban mindig bele élem magam. Van egy kitalált karakterem aki én vagyok mint családtag. Miért van ez?

Legjobb válasz: Egyszerûen tetszik neked ez az anime, és beleéled magad. Én is szoktam Harry Pottereset meg Sailor Moon-osat álmodni, de ezeknek az álmoknak nincs különösebb jelentése azon túl, hogy mindkét történetet imádom. A te esetedben is ez a helyzet.

Jah hát csak a hegesztõ szakmában nem mindig elõny xd
Lehet, hogy ha újra megnéznéd, akkor elmúlana... Lehet, ha nappal nem is gondolsz rá, de a tudatalattid kivetíti, amit szeretnél.
A kérdező hozzászólása: :D
Bár Inuyashával még nem álmodtam, nem a kedvencem egy 5/10es anime szerintem de..én is szoktam arról amit éppen nézek :D Tegnapis a Maken-Ki vel álmodtam .Nekemis vannak ilyen saját kitalált karaktereim :D Én úgy fogom fel hogy nõ a képzelõerõm , ami szerintem jó :D
Amikor bele voltam bolondulva én is az animékbe, naponta álmodtam velük. Egyszerûen annyi, hogy álmodban nemcsak a rossz dolgok jelenhetnek meg, hanem azok is, amit nagyon szeretsz.
Egyszerûen tetszik neked ez az anime, és beleéled magad. Én is szoktam Harry Pottereset meg Sailor Moon-osat álmodni, de ezeknek az álmoknak nincs különösebb jelentése azon túl, hogy mindkét történetet imádom. A te esetedben is ez a helyzet.
Segítsen már nekem valaki! Mi az az anime? Vagy mit jelent?
Én a Gyilkos elmékkel szoktam álmodni. Ahogy írták, nincs ebben semmi különös. Sokat nézed, tetszik.
Gondolom bele vagy bolondulva.. majd elmulik
Mert túl sokat ülsz a TV elõtt.
Téged megszállt Oshikoru démon szamuráj szelleme.
Mert gyökér vagy.
A kérdező hozzászólása: Nem rossz, ha nõveled a képzelõ erõd. Ez késõbb is jó lesz. Pl: ha fogalmazást kell írni valamirõl... nagy segítség ha vizuális típus vagy. :)
Anime: japán animációs film. Nem mesefilm. Az animék többsége nem mese, mivel nem gyerekeknek készülnek. A rajzfilm és a mesefilm két külön kategóriába tartozó fogalom, nem azonosíthatóak.
Az anime csak Japán. De vannak olyan rajzfilmeke is amiken animések is dolgoztak, ezeket is a legtöbben az animék közé sorolják. Pl: Kertvárosi Gettó, Avatar - Az utolsó Léghajlító, ...
A kérdező hozzászólása: Én is úgy tudtam de voltak más animációs filmek is..
Nem , az anime az csak japán :D
A kérdező hozzászólása: Szia Az ANIME. Az lehet angol, vagy japán animációs mesefilm. de ha http://www.google.hu n beírod hogy anime akkor már egy csomó mindent kidob.
A kérdező hozzászólása: Akkor nem vagyok egyedül, bár én Sesshomarut én jobban kedvelem. nemtom miért :) )
Én is Inuyashával álmodtam! Olyan jó volt! Am nem jelent semmit, legfeljebb hiányzik egy pasi :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Köszönöm a válaszaitokat. Ezt az Anime-t még kiskoromban néztem 6éves koromtól 12éves koromig.Azóta Nem néztem meg ezt az Anime-t se megy másikat. Most 18 éves vagyok és kb. 2éve kezdtem vele álmodni!!! Vissza téve én is nagyon-nagyon szeretem a bûügyi filmeket mindegyiket megnézem. Pl: Döglött akták, Gyilkos számok, Gyilkos ekmék. és még sorolhatnám. De ezekkel nem álmodok :)
A kérdező hozzászólása: Értem! :) )))))

Miért van az, hogy álmomban mindig belenézek egy tükörbe és sokkal szebb vagyok, mint most?

Olyan, mintha egy szépségversenyről jöttem volna, de a vonásaim általában ugyanazok. Mostanában minden egyes éjszaka megjelenik ez az álmaimban. Ez mit jelenthet? :O

Legjobb válasz: Én álmomban mindig nagyobbnak látom a pötsöm...

Én álmomban mindig nagyobbnak látom a pötsöm...
xDDDDDD képet küldj privben és megmondom
A kérdező hozzászólása: Köszi, de ennél azért egy kicsit komolyabb választ vártam... :)
Lehet hogy tudatosan/tudat alatt nem vagy megelégedve magaddal és így reagál az agyad.
Nem tartod magad elég szépnek, bizonytalan vagy, zavar, hogy mit gondolhatnak rólad mások.
A kérdező hozzászólása: Köszi

Miért van az, hogy nő létemre minden egyes álmomban egy bizonyos férfiként látom magam?

Ez már lassan egy éve így megy.Csak van erre valami pszichomókus,aki ezt meg tudja magyarázni...

Legjobb válasz: Álmos könyv... az általában az álmokra és a benne történtekre választ tud adni... próbáld meg hátha segít...

Álmos könyv... az általában az álmokra és a benne történtekre választ tud adni... próbáld meg hátha segít...
Elõzõ életedben lehet hogy férfi voltál.Az álom megmutat egy két dolgot.
A kérdező hozzászólása: Könyvet már lestem, de nem bogoztam ki belõle semmi értelmeset.Erre az elõzõ életes dologra már én is gondoltam, rejtély marad...
április 2.án születtél? az tök jó én májusi vagyok :) amúgy nem tudom
Szerintem azért mert tudat alatt még mindig szerelmes belé, az új baráttól függetlenül.
dugni akar
Örülök, hogy segíthettem :)
A kérdező hozzászólása: Oké köszi!!!! :D
Azért, mert nincs elég önbizalmad és azt gondolod, hogy nem "érdemled" meg, hog vele randizz, vagy nem tartod magad "elég jó nõnek" hozzá. Ha úgy mész el, hogy nincs elég önbizalmad, az eléggé el tudja rontani a randit. Szerintem értékeld a fizikai és lelki adottságaidat és akkor rendben lesz. :)
csak dugni akar nem érdemes vele kezdeni az elsõ pár hét után megdöntene és aztán lapát új lány jönne a képbe
mert azthiszed hogy o mas mint a tobbi pedig nem:D
A kérdező hozzászólása: De az a kérdés hogy miért félek(nem fogom nekik hagyni)
fejjel a falnak menjcsak.:D ha már nekünk ugyse hiszel..:D
A kérdező hozzászólása: mármint miért félek?? :D
vagy átvernek, vagy megdöngetnek :D
A kérdező hozzászólása: :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!