Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy az álmomban (73 db)

Az miért van hogy az álmaim általában az ellentétüket jelentik meg néha azt amit álmodtam?

azt szeretném megtudni hogy hogyan állapítsam meg hogy mikor jelentik az ellentétüket és mikor nem?van valami jelzés az álmokban ami elárulja hogy akkor mi lesz...mert szeretném megtudni miel?tt megtörténik hogy mire számíthatok

Legjobb válasz: nekem is ez van általában. én amit elképzelek ébren, sok idõn át gondolkodom rajta, szorongok valamin, akkor ugyan ezt álmodom, de valójában pont az ellenkezõje történik, amikor kiderül igazából a dolog vagy megtörténik vmi. szerintem azt álmodjuk nagyrészt, amin sokat gondolkodunk, amilyen módban, ahogy elképzeljük a dolgot, a tudatalattinkba beleágyazódik a dolog és álmunkban elõjön. nekem volt egy iylen: van egy lány akit nagyon szeretek, de azt képzeltem, hogy mással van, flörtökl meg iylenek, ilyeneket is álmodta, de amikor igazából megtudtam a valóságot, pont ellenkezõleg történt minden.

nekem is ez van általában. én amit elképzelek ébren, sok idõn át gondolkodom rajta, szorongok valamin, akkor ugyan ezt álmodom, de valójában pont az ellenkezõje történik, amikor kiderül igazából a dolog vagy megtörténik vmi. szerintem azt álmodjuk nagyrészt, amin sokat gondolkodunk, amilyen módban, ahogy elképzeljük a dolgot, a tudatalattinkba beleágyazódik a dolog és álmunkban elõjön. nekem volt egy iylen: van egy lány akit nagyon szeretek, de azt képzeltem, hogy mással van, flörtökl meg iylenek, ilyeneket is álmodta, de amikor igazából megtudtam a valóságot, pont ellenkezõleg történt minden.
Jelenthet akár a képtõl teljesen független dolgot is. Szerintem inkább a választ az érzésben keresd, amit az adott kép, szituáció kivált belõled. Pl ha álmodban találkozol egy kutyával, akit megsimogatsz és ezért hálásan csahol, az valószínûleg nem azt jelenti, h mihamarabb szerezz be egy kutyát és nem is azt, h kerüld õket. Hanem inkább, h törõdésre vágysz, hisz a kép ezt az érzést válthatja ki. Ezért szokás és elcsépelt szöveg, h a válaszd magadban keresd, mert a képek mindenkiben más érzelmi töltést válthatnak ki.

Miért van, hogy álmodok valamit, majd utána álmomba felkelek, és mikor felülök álmomban az ágyra, tényleg felébredek?

Legjobb válasz: Azért van, mert csak. Ostoba kérdésre, ostoba válasz... hülyegyerek.. hát szerinted miért van? Azé.. me eggggy meg ketttõõõ az háááróóóóm.

Azért van, mert csak. Ostoba kérdésre, ostoba válasz... hülyegyerek.. hát szerinted miért van? Azé.. me eggggy meg ketttõõõ az háááróóóóm.

Az miért van, hogy valamikor hetekig minden nap emlékszem az álmomra, utána meg hónapokig nem?

Legjobb válasz: Ilyen velem is szokott lenni, de én úgy szoktam venni, hogy amire emlékszek abban fontos információk vannak, amire nem az pedig csak az elme feldolgozása. Én szerintem ha legközelebb emlékszel az álmodra írjál le belõle szavakat és próbáld meg megfejteni, hátha beválik. :D

Ilyen velem is szokott lenni, de én úgy szoktam venni, hogy amire emlékszek abban fontos információk vannak, amire nem az pedig csak az elme feldolgozása. Én szerintem ha legközelebb emlékszel az álmodra írjál le belõle szavakat és próbáld meg megfejteni, hátha beválik. :D

Miért van az, hogy az álmomban egyre többször álmodon, hogy a farkammal játszok és egy csajjal vagyok és mindig reggel nedves lesz az ágyam?

söt az egyik reggelen úgy keltem fel h fogtam és kicsit merev is volt (13 éves ) vok

Legjobb válasz: Üdvözöllek a felnõttek világában! Ez természetes a fiúknál. Minden kamasz átéli. Ezek az éjszakai magömlések jelzik, hogy megtörtént a nemi érésed. Mûködnek a herék. Nektek ez jutott a csajok mensije helyett :)

Üdvözöllek a felnõttek világában! Ez természetes a fiúknál. Minden kamasz átéli. Ezek az éjszakai magömlések jelzik, hogy megtörtént a nemi érésed. Mûködnek a herék. Nektek ez jutott a csajok mensije helyett :)
Ez egy természetes dolog. A tested fejlõdik, egyre érettebbé válsz. Egy idõ után nem lesz ez ilyen sûrûn, és ha majd késõbb ráérzel az önkielégítésre az sokat segít. És egyébként a felnõtt férfiaknak is van merevedésük reggelente. Most még furcsa lehet, de megtanulod kezelni. Sok sikert!

Az miért van hogy gyakran álmodom azt hogy az egész családom űrlény és mikor kiabálni akarok álmomban akkor egy árva hang sem jön ki a számon? Normális válaszokat!

Legjobb válasz: Szerintem nem UFO - rablásról van szó de lehet, hogy tényleg 1-2 ûrlényes film mélyebb emlékeket hagyott hátra ezért álmodsz róluk. Ebben a korban pedig már kezdõdik a konfliktus kezd a gyerek saját maga gondolkodni, egyfajta "lázadás". Ha esetleg volt 1-2 ûrlényes film amire jól emlékszel (vagy a kedvenced), vagy maga az elmélet érdekel, hogy léteznek... ezért lehet, hogy gyakran álmodsz róluk. Velem is ez történt, vagyis ûrlényekrõl álmodtam állandóan majd pedig egy csajon kezdtem el gondolkozni és utána vele álmodtam. Néhány hónappal késõbb pedig egy felvételi jött amire egy csomót gondoltam ezért álmodtam állandó rendszerességgel róla. Amire sokat gondolsz az beleéghet a tudatalattidba (nincs semmi hókuszpókusz ez természetes) és a tudatalatti felel az álmainkért.

Szerintem nem UFO - rablásról van szó de lehet, hogy tényleg 1-2 ûrlényes film mélyebb emlékeket hagyott hátra ezért álmodsz róluk. Ebben a korban pedig már kezdõdik a konfliktus kezd a gyerek saját maga gondolkodni, egyfajta "lázadás". Ha esetleg volt 1-2 ûrlényes film amire jól emlékszel (vagy a kedvenced), vagy maga az elmélet érdekel, hogy léteznek... ezért lehet, hogy gyakran álmodsz róluk. Velem is ez történt, vagyis ûrlényekrõl álmodtam állandóan majd pedig egy csajon kezdtem el gondolkozni és utána vele álmodtam. Néhány hónappal késõbb pedig egy felvételi jött amire egy csomót gondoltam ezért álmodtam állandó rendszerességgel róla. Amire sokat gondolsz az beleéghet a tudatalattidba (nincs semmi hókuszpókusz ez természetes) és a tudatalatti felel az álmainkért.
én nemálmodom azt hogy a családom ürlény, de olyan 5 éve néha még mostis énis hasonlót álmodok én azt hogy jön egy rabló és mikor én segítségért kiabálnék nekem se jön ki hang a torkomon nemtudom ez mért lehet...
Régebben a technokolgõzös technikaórák után úgy képzeltem, tudok repülni a bicajommal, mint az E.T. filmben a gyerekek. Néhány ambulancián eltöltött alkalom után rájöttem, hogy ez nem az én sportom. De talán még Batman lehet belõlem...
Nem súlyos, hogy a családodról van visszatérõ rémálmod, de azért érdemes elgondolkodni rajta. Kb. 2 éve én is meg akartam õrülni egy hasonlóan tébolyult visszatérõ álomtól (rongybabák - de hagyjuk, tényleg). Hosszas agyalás, és pár hónap után viszont eszembe jutott egy gyermekkori emlék, amit már régen elfelejtettem, de így utólag is elég borzasztónak tûnik. Miután ezt valahogy helyretettem magamban, megszûnt a rémálom is. És remélem, soha többé nem jön vissza!
A kérdező hozzászólása: tudom én nem vagyok ilyen star warsos kocka viszont hiszek a földönkívüliekben mert elképzelhetetlen hogy egyedül lennénk mert az univerzum hatalmas. ja, és van mikor ufokról álmodok általában álmomban mindig mikor megjelennek az égen olyan erõs lesz a gravitáció hogy mindenkit a földre kényszerít még engem is én nem tudok felálni. Ezt is kb 2 hetente álmodom, lehet valami jelentõssége vagy csak szimplán visszatérõ álom?
Túl sok ufos filmet néztél ? Vagy a valóságba nem annyira ismered a családodat, és nem tudsz velük kommunikálni, tudat alatt meg így vetíted le ...... sûrûn álmodod ezt ?
hetente 1x lehet elrabolnak az ufok, olvastam már ilyenrõl, valaki nem is emlékszik rá , valaki csak homályosan mintha csak álom lett volna....
A kérdező hozzászólása: 12 éves vagyok...
Lehet le kéne állnod a szintetikus drogokkal...
A kérdező hozzászólása: igen nagyon gyakran úgy hetenként 1x.
Kevesebb technokol, több pina

Miért van, hogy álmomba ami történik velem azt érzem a testemen?

mondjuk ha megszúr vmi vagy szex van akkor azt érzem!

Legjobb válasz: Úgy érted vannak nyomai egy szúrásnak a testeden ha felkelsz?

Úgy érted vannak nyomai egy szúrásnak a testeden ha felkelsz?
Nem tudom, de velem is így van. A tarkólövés volt eddig a csúcs:D
A kérdező hozzászólása: nyomai nem maradnak, de bármilyen érintés érzek ami a testemhez ér

Az miért van hogy a halott nagyszüleim idegenként jelennek meg álmomban?

Legjobb válasz: mert hiányoznak neked valószínû ezért van

mert hiányoznak neked valószínû ezért van

Miért van az, hogy az álmaimban a barátnőm vagy megcsal vagy elhagy, stb?

Legjobb válasz: Mert amíg te alszol õ mással hentereg, a tudatalattid pedig tudja ezt, de te álomnak hiszed :/ a pedig éppen melletted fekszik akkor a jövõt látod...

Mert amíg te alszol õ mással hentereg, a tudatalattid pedig tudja ezt, de te álomnak hiszed :/ a pedig éppen melletted fekszik akkor a jövõt látod...
Egyszerûen félsz, hogy elveszted... bizonytalan a kapcsolatotok.
Mert ettõl félsz. Valamiért bizonytalan vagy. De azt neked kell tudni, hogy miért.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a válaszokat.
Ha nem félelem alapú álom, akkor azért lehet mert vmelyik elõzõ életedben ezt tette veled. Persze nem konkrétan/szó szerint, a tudatalatti máshogy üzen.
azért mert egyszer ezt álmodtad, utána ezen morfondíroztál, és a tudatalattidba berögzült és ilyeneket álmodsz:) próbálj ne ezen agyalni :)

Miért van az, hogy az almaim ennyire befolyasolni tudjak emocionalisan a mindennapjaimat?

Ma reggelre is valami elképesztöen rosszat almodtam, és olyan feszülten, félelemmel telve keltem mint altalaban ha ilyet almodok...mindig elrontja a napomat, amit aztan senkinek sem tudok megmagyarazni, hogy miert vagyok ilyen, mert körülöttem senki sem szokott almodni, föleg nem így. Mit tehetek ellene? Valakivel szokott hasonlo történni? :/

Szerintetek miért van az hogy az álmokban nem lehet megölni valakit és még sikítani meg futni sem?

Saját véleményt mondjatok :) Én pont most keltem fel és nem tudtam valakit megölni hiába próbáltam egyszer?en nem halt meg.

Legjobb válasz: Mert így álmodtad :) Az én álmamiban sosem kap el aki üldöz, és amikor leugrok egy épület tetejérõl, mielõtt földet érek felébredek. Aszem blokkol valamit az agyunk. Remélem azért nem vagy sorozat gyilkos :)

Mert így álmodtad :) Az én álmamiban sosem kap el aki üldöz, és amikor leugrok egy épület tetejérõl, mielõtt földet érek felébredek. Aszem blokkol valamit az agyunk. Remélem azért nem vagy sorozat gyilkos :)
én már öltem futottam és sikítottam is álmomban :D
Nekem is világháborús álmom van , de én pilóta vagyok , majd amikor eltalálnak zuhanás közben felébredek :D Volt amikor úgy megijedtem, hogy belerúgtam a mellettem levõ asztalba, majd arra keltem fel
ha álmomban betörnek hozzánk vagy ilyesmi akkor nem tudok beszélni se sikítani és nem tudok rúgni vagy ütni rendesen.
Mert ezek a te álmaid, én honnan tudjam? :-) Engem öltek már meg álmomban, lelõttek, valamelyik világháború idején történt az álom, egyszerû civilként voltam jelen, épp kiléptem egy sövény mögül, és akkor, meg is haltam, aztán mégis itt vagyok. :-)
Én egyszer azt álmodtam, hogy kardal átszúrok valakit. Éreztem a bordái súrlódását a pengén. Érdekes volt, de közvetlen ezután felébredtem.
A kérdező hozzászólása: De Én sosem tudok futni se sikítani. Még meghalni sem tudok. :D
Rengetegszer álmodom, hogy üldöz valaki és én futok elõle, de általában a végén mindig szembeszállok vele és én gyõzök. =) Persze van olyan, amikor nem hall senki és futni se tudsz...
Én már futottam, öltem és meg is haltam álmomban és nem blokkolt az agyam semmit, éreztem a fájdalmat is.Persze az eredeti biztos jobban fáj de ez is "jó volt".
én futottam már álmomban...
Én már öltem embert álmomban, és nagyon rossz volt :S Nekem is szokott olyan álmom lenni, hogy futni akarok, de nem, vagy csak nagyon lassan tudok, nem tudok kiáltani, stb... Nagyon rossz. Általában olyan helyzetek után álmodom ezeket, amikben tehetetlen dühöt éreztem.
A kérdező hozzászólása: Jó Neked! Nekem sosem sikerül xD Lehet túl sok horror-t néztem :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!