Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy az (14832 db)

Miért van hogy az egyik neon halam függőleges van a vizben? Talán kevés az ennivaló neki? vagy miért csinálja ezt?

Legjobb válasz: Lehet hogy ammónia mérgezése van, tedd tiszta vízbe vagy tisztítsd ki az akváriumot.

Lehet hogy ammónia mérgezése van, tedd tiszta vízbe vagy tisztítsd ki az akváriumot.

Miért van, hogy az én édesanyám egész életében nem fog annyit keresni, mint amennyit az Angelina&Brad páros kap gyermekeik egyetlen fotójáért?

Miért ilyen igazságtalan a világ...?

Legjobb válasz: Hát igen... Ez az a kérdés, amit már én is feltettem magamnak. Bár nem éppen színészekre gondolva. Hanem, hogy miért van az, hogy azt mondják: dolgozz, napi 10 órát, aztán kapsz érte vmi 100-120 ezer forintot, amibõl élj meg vígan, miközben mindennek emelkedik az ára. Ne adósodj el, hó végén tudj félre tenni, és mindent fizess ki. Ja, és ehhez vágj jó képet. Kib.szott szar ez az egész. De ez van.

Hát igen... Ez az a kérdés, amit már én is feltettem magamnak. Bár nem éppen színészekre gondolva. Hanem, hogy miért van az, hogy azt mondják: dolgozz, napi 10 órát, aztán kapsz érte vmi 100-120 ezer forintot, amibõl élj meg vígan, miközben mindennek emelkedik az ára. Ne adósodj el, hó végén tudj félre tenni, és mindent fizess ki. Ja, és ehhez vágj jó képet. Kib.szott szar ez az egész. De ez van.
azért mert vannak emberek, méghozzá jó sokan, akik hajlandók fizetni egy újságért csak azért, mert benne vannak az említett fotók. Amíg erre hajlandóak pénzt áldozni az emberek, addig õk is elkérhetnek annyit, amennyit hajlandóak nekik fizetni a képekért. Nincs ebben semmi igazságtalan. Ha lenne 1 millió ember, aki hajlandó 1 forintot fizetni azért, hogy megnézze a te képedet, akkor miért ne kaphatnál te egyetlen fényképedért mondjuk 30e forintot? Mert kb. náluk is ennyi az arány. Mellékesen a kérdésed színtiszta demagógia, mert a kettõnek még csak távolról sincs semmi köze egymáshoz.
Azért van ez, mert az emberek nem egyenlõek. Ha tetszik, ha nem, nem vagyunk egyformák - hiába a duma róla. A pénz meg az alapján jön, hogy mekkora hatást tudsz kifejteni más emberekre, és hogy azt mennyi emberre fejted ki. Édesanyád valószínûleg egész életében dolgozott, de tevékenységével csak a szûk környezetére hatott, és az sem volt túl hatékony. Az Angelina&Brad páros pedig emberek százezreire, millióira fejtenek ki kisebb-nagyobb hatást. És így többet is kasszíroznak. Ennyire egyszerû.
Hadd egészítsem ki az elõttem szólókat: a fenn említett páros egyik tagja sem keresett kezdetben ennyit, ez gondolom belátható, hanem bizonyára a tehetségüknek, no meg a jó szerencséjüknek(mást nem említenék, legyünk jóindulatúak) köszönhetõen lettek egyre híresebbek, míg ide elértek.Ez több év kemény munkája és azt is tudomásul kell vennünk, hogy egyik munka jobban meg van fizetve, mint a másik-ezért is mondom mindíg a fiaimnak, hogy tanuljanak jól, mert magasabb végzettséggel nagyobb lesz az esélyük is, jobb munka=több lehetõség=több pénz
Minden azért történik, mert Isten úgy akarja. Ha úgy akarta volna, akkor anyukád is híres, példamutató, értékes celeb lett volna.
Nem csak Isten nem akarta, hogy anyukád gazdag celeb legyen, de anyukád sem. Õ benneteket választott, ahelyett hogy elment volna botrányhõsnõnek, vagy színpadi dívának. Ez az õ döntése volt! Választhatott volna más szakmát, más életet, más sorsot. De akkor nem ez lenne a családja, és nem te lennél a gyereke. Vagy gondolod, hogy nem jól döntött?
14:45-höz csak ennyit tennék hozzá: Egy kiváló pedagógus, aki lelkiismeretesen a lelkét is kiteszi és visszajárnak hozzá a diákjai évekkel késõbb, a közoktatásban soha nem fog tizedannyit se keresni, mint a kérdésben említett párosnak csak az egyik tagja még akkor se, ha hírességeket is tanított és viszik a jó hírét, és akkor se, ha õ fedezett fel egy tehetséget gyerekként. Szóval nem egyformán vannak az egyes szakmák megfizetve. Egyébként oké.
Mert van egy rakás hülye, akik mégnagyobb rakás pénzt fizetnek azért hogy "Jujj...a sztárbaba, hát ezt meg kell venni!" IStenem, miért olyan érdekes hogy Friderikusz Sándor mesterséges megterméenyítéssel teherbeesett Fekete Pákótól? Miért kellennyire bulvárßuzinak lenni? Ezek a kérdések amiket a társadalomnak kell feltenni és megtudjuk a választ a te kérdésedre is!
hát igen kicsit igazságtalan de én annyiból tisztelem a õket hogy õk azért elég sokszor adakoznak a szegény gyerekeknek és pár gyereket örögbe is fogadtak. És amikor adakoznak akkor nem 100-200 dollárt adnak hanem nem tudok pontos számot de nagyon sokat... de igen kicsit igazságtalan ez a világ

Az miért van, hogy az összes Skoda Octaviat vezetõ ember ugyan úgy néz ki?

Mindegyik baseball sapkában van és sportszemüveget viselnek..

Legjobb válasz: És az miért van, hogy az összes pl :Mercedes W124, BMW X6-ot...... vezetõ ember ugyan úgy néz ki? Mindegyik nagydarab, kopasz , és agresszív Na meg persze az utak királyaiknak hiszik magukat! Ennek a kérdésnek semmi értelme :)

És az miért van, hogy az összes pl :Mercedes W124, BMW X6-ot...... vezetõ ember ugyan úgy néz ki? Mindegyik nagydarab, kopasz , és agresszív Na meg persze az utak királyaiknak hiszik magukat! Ennek a kérdésnek semmi értelme :)
Mi van, lealázott egy Octavia? :)
A kérdező hozzászólása: Attól még az Octavia messze van:)
Érdekes...Nemrég azt olvastam hogy az összes Octaviában 70 éves õsz papák ülnek :D Úgy hogy ez új infó :D
inkább segíts neki kimenni a körforgalomból
A kérdező hozzászólása: Mondjuk az meg a másik fele, hogy tényleg azok ülnek benne
Hát ezt soha nem tapasztaltam, pedig sok Skodást ismerek.

Miért van hogy az internet kéri az Adobe flash playert de amikor telepiteni akarom akkor eszt irja ki és nem telepiti fel : Installation encountered errors Failed to initialize ez miért van?

Legjobb válasz: Telepítés során felmerült hibák Nem sikerült inicializálni,ezt jelenti. Gyakorlatban annyi hogy fut a háttérben az alkalmazás és amíg le nem állítod nem tudod telepíteni.

Telepítés során felmerült hibák Nem sikerült inicializálni, ezt jelenti. Gyakorlatban annyi hogy fut a háttérben az alkalmazás és amíg le nem állítod nem tudod telepíteni.
A kérdező hozzászólása: és hol tudom leálitani v mit kell leálitani ??
A kérdező hozzászólása: segítség kéne !!!!!!
A kérdező hozzászólása: látom senki nem segítene
nekem is volt ilyen , úgy kell hogy, letöltöd a Adobe Flash Playert. utána bezárod a böngészõd összes oldalát, utána start/futtatás/%temp% enter, utána megkeresed az Adobe Flash Playert.és feltelepíted onnan és kész. onnan engedni fogja , na csá

Az miért van hogy azt érzem amikor nyelek hogy mintha véres valamit nyelnék és amikor iszok akkor meg érzem a tüdőmbe a vizet ahogy lemegy ez miért van?

Legjobb válasz: Nem érezheted a tüdõdbe a vizet, mert ha ott lenne akkor megfulladnál. Keress fel egy fül-orr-gégészt.

Nem érezheted a tüdõdbe a vizet, mert ha ott lenne akkor megfulladnál. Keress fel egy fül-orr-gégészt.
Hát az nagyon könnyen megmagyarázná.Orrvérzés vagy más vérzés kicsit gyakoribb mint a hemochromatosis
A kérdező hozzászólása: hemochromatózis tutira nem mert semmi tünetem nincs rá csak ez az egy ! amúgy lehet hogy vérzik az ínyem vagy valami ... amúgy most volt magas a vérnyomásom akkor érzem legjobban ezt az ízt amikor felszívom a taknyomat mert lusta vagyok kifújni... lehet vérzett az orrom azért van?
hemochromatózis más okból is lehet, de nem májrák. Bár az bármikor kialakulhat, nem mentség a korod. Egy vérvétel nem árthat, hátha kiderül az oka, vagy valami kiindulási pontot ad. Lehet szimplán allergia, vagy akármi más.
A kérdező hozzászólása: amúgy csak paparikát meg parasicsomot ettem mostanában sokat... szóval ez tuti nem hemochromatózis és 13 évesen kevés esélyem van a májrákra szerintem...
A kérdező hozzászólása: ha mondtok gyümölcsöket és zöldségeket amiben van vas akkor megmodnom mennyit ettem belõle mostanában..
A kérdező hozzászólása: nem szedek vaskészítményt
Hát ha nyelsz, és fémes íze van, akkor lehet hemochromatózis pl. Szedsz valamilyen vaskészítményt? Csináltass egy vérképet háziorvossal, mert a túl sok vas még veszélyesebb, mint a kevés. És lassan igyál, ne kapkodva, szerintem csak azért érzed úgy. Ha a tüdõdbe menne minden, már nem élnél.
A kérdező hozzászólása: 13 éves vagyok amúgy...
A kérdező hozzászólása: nem, rendesen is olyan érzésem van de csak 1-2 napja.. nem fáj tõle semmim utáéna se meg sehogyan csak kicsit zavaró ez mitõl lehet?
Ez véletlenül nem akkor szokott lenni nálad amikor kimelegedés után iszol jéghideg vizet?
A kérdező hozzászólása: igen mÁra elmúlt már :D

Az miért van, hogy az erdélyi magyaroknak nem kell elmenni Bukarestbe, a Felvidékieknek Pozsonyba ha jövõre szavazni akarnak ide?

De aki nem volt magyar területen él, azok nem szavazhatnak levélben, hanem el kell utazniuk az adott ország fõvárosának konzulátusára. Ez nem diszkrimináció?! Most aki USA belsejében él, az utazzon több ezer kilométert ha szavazni akar?!

Legjobb válasz: Én alapból azt nem értem hogy egy Erdélyi miért szavazhat? Ok õk is Magyarok, de pl mi sem szavazhatunk, dönthetünk az Õ dolgaikban nem?

Én alapból azt nem értem hogy egy Erdélyi miért szavazhat? Ok õk is Magyarok, de pl mi sem szavazhatunk, dönthetünk az Õ dolgaikban nem?
Nem értelek. Hogy jön ehhez Bukarest?
A kérdező hozzászólása: Aki például Erdély közepén él, az szavazhat levélben jövõre az itteni választásokon, de aki máshol él, valahol nyugaton annak el kell mennie a fõvárosba, a konzulátusra ha szavazni akar. Szerintem ez rohadt nagy diszkrimináció.
Hülyeséget kérdezel. Természetesen azért, hogy kárt okozzanak annak, aki lábbal szavazott!
Ha megszünteted a magyarországi állandó lakcímedet akkor te is szavazhatsz levélben.
Kérdezõ! A szavazhatóság problémája egy másik kérdés, azzal most nem foglalkozhatunk. Ezért a hazug és félrevezetõ (nem ide tartozó) válaszokkal nem foglalkozva, gondold végig a diszkrimináció jelentését. Ha azonos feltételek között két ember közül az egyik tehet valamit, a másik nem, az diszkrimináció. Például Erdélyben régebben élnek magyarok, mint a Dunántúlon. Õk nem mentek sehová, elvettek tõlük valamit. Az USA közepén soha nem éltek magyarok mindaddig, míg innen Magyarországról 1848, 1929, vagy éppen 1956 után - bár kényszertõl hajtva, de mégis saját döntésük alapján - oda nem mentek. A feltételek tehát nem azonosak, az egyiktõl akarata ellenére elvettek egy jogot, a másik saját döntésével eldobta magától. Ezért a szavazásuk sem lehet azonos.
Nekem már az is felfoghatatlan, hogy egyáltalán miért szavazhat, aki nem él itt? Az itt élõket érinti a döntés kimenetele, aki nem él itt, minek szól bele? Ez igaz arra is, aki elköltözött, és arra is, aki sosem lakott itt, tök mindegy. Az szavazzon, aki utána viseli a következményeket.

Az miért van hogy az ember próbál mindent megtenni hogy egy kicsit érezze ő is hogy fontos akkor miért nem sikerül?

Legjobb válasz: Mit teszel azért, hogy törõdjenek veled? Írj le egy konkrét helyzetet, mert így harapófogóval kell minden egyes szót kihúzni belõled, a kérdésed meg értelmezhetetlen.

Mit teszel azért, hogy törõdjenek veled? Írj le egy konkrét helyzetet, mert így harapófogóval kell minden egyes szót kihúzni belõled, a kérdésed meg értelmezhetetlen.
Ezt fejtsd ki kicsit konkrétabban, így nem derül ki, hogy pontosan mi a kérdés.
A kérdező hozzászólása: azt szeretném ha kicsit velem is törödnének és egy kicsit énis számitanák igy érthetõ?
Ki? Ki nem törõdik veled? Szüleid (hány éves vagy?), barátaid, partner?
Csinálj valamit amivel kivívod a saját elismerésed.

Miért van hogy azt mondja kedvel meg minden de nem jegyez meg rólam semmit? ) (tovább lent)

1-2 hónapja ismerem kb a srácot, nagyon jól elvagyunk, minden titkát ,olyan dolgokat is elmondott amiket másnak nem az életér?l. mondta hogy lát bennem valamit, és aranyosnak tart. de semmit nem tud rólam, pedig elmondtam.. szóval olyanokat hogy hány éves vagyok, meik suliba járok ilyeneket.. pedig én kapásból feltudnék róla sorolni róla mindent..

Legjobb válasz: tudod miért?:) mert senkit nem érdekel hogy melyik suliba jársz :D ha kellõen fontos az illetõ akkor megjegyzem az ilyen apróságokat is DE az nem 2 hónap után jár :) amúgy is ha esetleg meg is jegyzi akkor is bõven a "semmi" kategóriába tartozik az ilyen cucc.

tudod miért?:) mert senkit nem érdekel hogy melyik suliba jársz :D ha kellõen fontos az illetõ akkor megjegyzem az ilyen apróságokat is DE az nem 2 hónap után jár :) amúgy is ha esetleg meg is jegyzi akkor is bõven a "semmi" kategóriába tartozik az ilyen cucc.
Én mondjuk nem így vagyok ezzel. Engem amelyik lány érdekel szerelemügyileg, arról szinte minden apró részletet megjegyzek, mert amúgyis róla fantáziálok állandóan, hisz EZ a szerelem lényege. Aki nem szerelmes, az meg szemet huny minden ilyen felett, nem érdeklõdik igazán, szerintem csak egy aranyos kis haverlány vagy, azokat szoktam én például ilyen makroszkópikusan felületesen jegyezni. Ezek azok, akiket kedvel az ember nagyon, de annyira nem, hogy azért mélyebben érdeklõdjön iránta.
Ha csak egyszer fordult ez elõ, még ne vonj le komolyabb következtetést. Ha ez rendszeres, akkor egoista, akinek csak hallgatóközönség kell, de nem igazán figyel arra amit mondasz, mert nem érdekli.

Az miért van hogy az álmaim általában az ellentétüket jelentik meg néha azt amit álmodtam?

azt szeretném megtudni hogy hogyan állapítsam meg hogy mikor jelentik az ellentétüket és mikor nem?van valami jelzés az álmokban ami elárulja hogy akkor mi lesz...mert szeretném megtudni miel?tt megtörténik hogy mire számíthatok

Legjobb válasz: nekem is ez van általában. én amit elképzelek ébren, sok idõn át gondolkodom rajta, szorongok valamin, akkor ugyan ezt álmodom, de valójában pont az ellenkezõje történik, amikor kiderül igazából a dolog vagy megtörténik vmi. szerintem azt álmodjuk nagyrészt, amin sokat gondolkodunk, amilyen módban, ahogy elképzeljük a dolgot, a tudatalattinkba beleágyazódik a dolog és álmunkban elõjön. nekem volt egy iylen: van egy lány akit nagyon szeretek, de azt képzeltem, hogy mással van, flörtökl meg iylenek, ilyeneket is álmodta, de amikor igazából megtudtam a valóságot, pont ellenkezõleg történt minden.

nekem is ez van általában. én amit elképzelek ébren, sok idõn át gondolkodom rajta, szorongok valamin, akkor ugyan ezt álmodom, de valójában pont az ellenkezõje történik, amikor kiderül igazából a dolog vagy megtörténik vmi. szerintem azt álmodjuk nagyrészt, amin sokat gondolkodunk, amilyen módban, ahogy elképzeljük a dolgot, a tudatalattinkba beleágyazódik a dolog és álmunkban elõjön. nekem volt egy iylen: van egy lány akit nagyon szeretek, de azt képzeltem, hogy mással van, flörtökl meg iylenek, ilyeneket is álmodta, de amikor igazából megtudtam a valóságot, pont ellenkezõleg történt minden.
Jelenthet akár a képtõl teljesen független dolgot is. Szerintem inkább a választ az érzésben keresd, amit az adott kép, szituáció kivált belõled. Pl ha álmodban találkozol egy kutyával, akit megsimogatsz és ezért hálásan csahol, az valószínûleg nem azt jelenti, h mihamarabb szerezz be egy kutyát és nem is azt, h kerüld õket. Hanem inkább, h törõdésre vágysz, hisz a kép ezt az érzést válthatja ki. Ezért szokás és elcsépelt szöveg, h a válaszd magadban keresd, mert a képek mindenkiben más érzelmi töltést válthatnak ki.

Az miért van, hogy az e-felvételi rendszerben azt írja ki a gép, hogy fizetési hátralékom van, miközben befizettem?

Legjobb válasz: Mert oda van írva (csak ezek szerint te sem olvastad el), hogy az online befizetett összegek jóváírása csak a hitelesítési határidõ (márc. 5) lejárta után kezdõdik meg, és a jelentkezõk nagy száma miatt el is tarthat egy darabig.

Mert oda van írva (csak ezek szerint te sem olvastad el), hogy az online befizetett összegek jóváírása csak a hitelesítési határidõ (márc. 5) lejárta után kezdõdik meg, és a jelentkezõk nagy száma miatt el is tarthat egy darabig.
Don't foss. Én már rég elkezdtem az elsõ félévet, amikor még mindig ott virított a fizetési hátralék. Ez a felvi.hu finoman szólva nem áll a helyzet magaslatán, másképp úgy mondanám, olyan mint a f*szom csak kisebb.
Kedves elsõ, ezek szerint te sem olvastad el... Ugyanis nem a hitelesítési határidõ után (márc. 5.), hanem a jelentkezési határidõ után (febr. 24.) kezdik jóváírni. A sok jelentkezõ miatt viszont valóban jódarabig eltarthat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!