Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy amit megcsináltam (2 db)

Miért van az hogy amit megcsináltam reggel tesztet, halványan + lett, de most hogy megnéztem szinte csak az látszik ahol lennie kéne? Most akkor mégsem +?

Legjobb válasz: Ha már egy kicsit is látszik akkor++++++. Ha nem látsz semmilyen csíkot,akkor-----. Vagy vegyél egy más típusú tesztet.

Ha már egy kicsit is látszik akkor++++++. Ha nem látsz semmilyen csíkot, akkor-----. Vagy vegyél egy más típusú tesztet.
Elolvastad a használatit????? Rá van írva, hogy a tesztet mennyi idõn belül kell leolvasni, és az is hogy egy idõután értékelhetetlen. A te teszted pozitív, de nem feltétlenül marad olvasható az eredmény.. két lily tesztem elkenõdött estére, az egész rózsaszín volt nem csak egy csík, és mivel egy csomagból volt vettem másikat, mert azthittem sza.. One steptesztet vettem a rossmannban és most a 21. héten is pont úgy látszik mint az elején.

A 20 héten megcsinálták az ultrahangot és a doki szerint minden rendben van, de a BPD 47 mm és ehhez jön az FL (combcsont) ami 61 mm. Olvastam hogy terhesség végére kell neki 78mm-nek lennie. Miért ilyen nagy most?

Mit jelent továbbá ha az AFP 44.66 iletve a MoM 1.64?

Legjobb válasz: http://dilidomino.freeblog.hu/archives/2008/02/16/1857_Magza.. itt nézd meg a méreteket. ha doki nem mondott semmit, akkor minden rendben van biztosan.

http://dilidomino.freeblog.hu/archives/2008/02/16/1857_Magza.. itt nézd meg a méreteket. ha doki nem mondott semmit, akkor minden rendben van biztosan.
A kérdező hozzászólása: köszi megnéztem idegesnek látszott a doki, de nem mondott semmit:-( ez kétszer akkora méret mint a normális aggódom
tényleg 2-szer annyi a combcsont, mint lennie kéne. biztos, hogy jól mérték? szerintem mindenképpen kérdezz rá a dokinál! viszont a BPD tökéletes. az afp eredményed is jó: 0.8 és 2.5 között kell lennie a MOM-nak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!