Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy amit két nappal (4 db)

Miért van az, hogy amit két nappal ezelőtt csináltam teszt, pozitív volt, de halvány volt a második csík. Ma reggel csináltam egy másikat, az meg negatív. Azóta sem jött meg a menzim. Lehet, hogy nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Ne aggódj!!!! Csinálj egy újabb tesztet, és ha az sem ad megnyugtató választ keresd fel a dokidat. Szorítok, hogy meglegyen a babóca. :))

Ne aggódj!!!! Csinálj egy újabb tesztet, és ha az sem ad megnyugtató választ keresd fel a dokidat. Szorítok, hogy meglegyen a babóca. :) )
Szia! A tesztek nem 100%-ak mindenképp menj el dokihoz, így legalább Te is megnyugszol!Én 2 évet vártam arra, hogy terhes lehessek, most 35 hetes vagyok!Kitartás, remélem az vagy!
lehet, hogy a második teszt más fajta volt?mert mindegyik más és más érzékenységû.nekem a qupido már a nem várt mensim napján kimutatta, hogy pozitív vagyok.a qupido 10-es érzékenységû, a gabriel és a legtöbb fajta pedig 20-25-ös érzékenységû.biztos, hogy terhes vagy, a pozitív nem hazudik, még ha halvány, akkor sem!!!gratula!
Ha az elsõ pozitiv lett akkor nem kérdés hogy van HCG a szervezetedben, bármit is mutatott a második teszt!
Én is azt sejtem, h pozitív, de menj el dokihoz, õ majd megmondja.Szernitem fölösleges állandóan teszteket csinálgatni.Tudom, sokan, akik nagyon akarják, azok egynap késéssel is tesztelnek, de hidd el nem lesz semmi baja, ha vársz a 6.hétig, és akkor csinálsz tesztet.Akkor már biztosat mond.Csak nyugalom, meg a terhességnek vannak más jelei is a kétcsíkos teszten kívûl.Aluszékonyság, talán ez az egyik legjellemzõbb az 5.hét környékén.Meg egy kis hõemelkedés, de az nem mindenkinél.

Rosszul tettem? Férjem nem alkoholista de, vannak időszakai amikor akár két napig is iszik egyfolytában, már a kocsmáros is megkérdezte tőle, hogy miért nem tud megállni egy-két sörnél vagy felesnél? Többi lent.

Van úgy ,hogy két hónapig sem iszik,aztán újra kezdi.De akkor annyit amennyi belefér.Sajnos ilyenkor nagyon agresszív.18 éve vagyunk házasok borzalmas ezeket a napokat átélni a gyerekeimmel együtt.Hőbörög szid mindenkit,szó szerint beleköp a levesbe,mert ilyenkor semmi nem elég sós vagy túl sós,szóval sehogy se jó.Eddig csendbe tűrtem,mert részeg emberrel hiába vitatkozok.Kb hat hete megint egy ilyen napja volt.kidobott a házból mert ez az ő háza elven.tűnjünk a p..ba a gyerekekkel együtt.Hanyatt repültem ki a betonon a gyerekeim meg sírtak pedig már nagyok 17és14 évesek.Sokat kibírtam már de úgy érzem ez már mindennek a teteje volt.Szégyen nem szégyen kihívtam a rendőröket.Azóta nemhogy bocsánatot kért volna,de ha tőlem nem is legalább a gyerekektől de még ő van vérig sértve.

Legjobb válasz: Azt tetted rosszul, hogy eddig nem csináltál semmit. Én a helyedben már holnap beadnám a válást.

Azt tetted rosszul, hogy eddig nem csináltál semmit. Én a helyedben már holnap beadnám a válást.
Tudod az egy ALKOHOLISTA BUNKÓ. Megváltozni nemfog, így fog [email protected] a felsõbbrendüségi tudatával együtt. Viszont neked igenis legyen bûntudatod! Magyarán te két terhességet veszélyeztettél melette s két gyereket tettél félig lelkinyomorékká mert várod a bûntudatot tõle vagy, hogy egyszer már ne tudj felkelni a betonról. Élvezed? Mert 18 év álomvilágban éltél s elhiszed ez a normális, keresed neki a mentségeket. Õ piás, beszûkült tudatállapotú akinek már agya se maradt de te józanul nézed semmibe magadat s a gyerekeid! Az én apám is ilyen s így kelett felnõnöm, s megvetem anyám aki a mai napig nembír elválni tõle mert akkor ki gondozná, de nekünk meg az idegeit emlegeti, meg megkeseredést. Te nem tudod elhinni milyen érzés éjszakákon át rettegni, megse merni mukkani s csendben halgatózni mikor verik anyut s mikor kerül rád sor! Aztán reggel meg mindenki [email protected], a délután s este történtek tabu csak gyorsan rágsz s eszel, hogy mielöbb eltünj apuka látószögébõl aki vígan olvasgat épp. Gratulálok, neked is ennyi eszed van! Mert egy válás meg költözés oly nehéz lenne? Inkább dolgoznának õk is csak békésebben lehessenek.
"miért nem tud megállni egy-két sörnél vagy felesnél?" - mert alkoholista. Add be a válást minél elõbb és próbáld meg valahogy elküldeni, ha nem megy, akkor sajnos nektek kell menni. Azt most borítékolom, hogy a viselkedése jobb nem lesz, csak rosszabb, ezért kár bármin is agyalni, cselekedni kell! Sok erõt kívánok hozzá.
"Férjem nem alkoholista" - tévedsz, a férjed alkoholista. Bátyám édesapja is ilyen volt (féltesók vagyunk), édesanyám pont ezért hagyta el. Volt, hogy hónapokig nem ivott egy kortyot se, azonban mikor eljött a pálinkabefõzés ideje, hónapokon keresztül minden áldott nap részeg volt. És egy barátnõm apját is ismertem, szintén ilyen volt. Hónapokig semmi, aztán hetekig totál részeg volt folyamatosan. Õ azóta belehalt ebbe. Jól tetted amit tettél, a következõ lépés, hogy beadod a válókeresetet és mented a saját valamint a gyermekeid testi és lelki épségét.
Min töröd a fejed? Minden normális nõ elvált volna már 10 évvel ezelõtt! Megvárod, míg õ töri afejed? Vga yvalamelyik gyerekét? Eddig nem bántotta, de mi a biztosíték nála bármire is? Én elválnék, a köszönését sem fogadnám aztán.
Szerinted akkor ki az alkoholista. El kéne válni, ez agyerekenek nem élet. Még ha nagyok is.
Õt kellene kirugdosni a házból.
Ha lehetõséged van rá menekülj tõle minél hamarabb... egy 14 éves kamasznak egy részeges apa nagyon rossz példa, fõleg ha agresszív... Szerintem jól tetted, más is ezt csinálta volna a helyedben... Õszintén remélem hogy lesz elég erõd új életet kezdeni/ elviselni azt ami van...
A kérdező hozzászólása: Erõsen töröm a fejem.Az fáj a legjobban, hogy nincs bûntudata
Hihetetlen, hogy még nem hagytad el, és még mindig csak gondolkodsz a váláson... Ez neked miért jó? Miért nem adsz egy esélyt magadnak és fõképp a gyerekeknek az értelmes életre? Mégis min gondolkodsz? Fel tudsz sorolni több jó tulajdonságot a férjeddel kapcsolatban? Mert a leírtakból egy sötét parasztot tudok csak elképzelni...
A kérdező hozzászólása: Igazatok van.De nem olyan egyszerû eladni egy vidéki házat, fõleg olyan áron, hogy külön tudjunk költözni.elválni és mégis együtt maradni az is maga lenne a borzalom.Sajnos nem keresek olyan jól, hogy albérletbe menjünk.Azt az örömöt meg nem hagynám meg neki, hogy éljen mint a király az "õ" házában.Keresem a megoldást és kösz a megerõsítést.
Sok sikert és, ahogy tudsz menekülj!

Vajon miért van az, hogy egész nap dolgozom reggeltől estig két felsőfokú végzettséggel a hátam mögött a hét napjából hatot végigrobotolok és még a csekkekre sem elég amit keresek?

Ha megtudnék spórolni 20ezer forintot miért pont az én kocsimon romlik el olyan dolog 50ezer kmnél ami másnál 200nál sem romlik el? Vajon, mások, hogy tudnak 1milliós nyaralásra gy?jteni, 35milliós autót és 100milliós házat megvenni, fent tartani? Nem ilyenre vágyom csak a titkot szeretném tudni, hogy ne kelljen minden egyes hónapot végigszopnom. 30/F

Legjobb válasz: Ezzel nem vagy egyedül.Van aki ugyanezt csinálja és kocsija sincs.

Ezzel nem vagy egyedül.Van aki ugyanezt csinálja és kocsija sincs.
ha zavar akkor minek foglalkozol azzal hogy kinek mije van, ha nem foglalkozol másokkal nem hiszem, hogy zavarni fog
Talán segít, talán nem. A válaszom ennyi: csak figyelj oda jobban arra, ami van. A múlt és a jövõ megfoghatatlan. Csak most tudsz tenni bármit is. Figyelembe kell venni persze múlttal és jövõvel kapcsolatos dolgok egész sorát, de ne kárhoztasd magad arra, hogy ezek miatt leemeled magad a valóságról, ami csak maga a jelen lehet. Feltûnõen sok a kedvezõtlen "véletlen"? Emellett mindenre van ésszerû magyarázat? Vajon az ellenkezõjére is lenne? Mi igazán fontos?
Te legalább megteheted hogy dolgozol látástól -mikulásig én még azt se. A két gyerekem mellett nincs idõm egy másodállásra ezért egy keresetbõl élek, de tudod mit én boldog vagyok mert úgy érzem hogy mindent megtettem .Ne legyél magaddal igazságtalan, nézz bele a tükörbe Te egy becsületes dolgozó ember vagy:-)
A kérdező hozzászólása: A másodiknak üzenem, hogy: mindig. A többieknek meg, hogy igazuk van!
Mert aki rendesen dolgozik azt nem nézik sz.rba se.Itt csak a s.ggnyalóknak meg a besúgóknak van jövõje.A tisztességes embernek meg azzal telik el az élete hogy ezeket eltartja. Gyönyörû nép lett a magyar, mindenki a másikon taposva akar feljebb jutni ahelyett hogy felsegítenénk egymást. :"(
Ez az élet rendje...ha becsületes vagy. De inkább szegény vagyok és "nem félek"...minthogy lopok, csalok, és nem tudok este nyugodtan aludni, várom, hogy mikor törik rám az ajtót!!!
Hát az élet nem fenékig tejfel
ez mindig így volt? vagy csak mostanában?
A kérdező hozzászólása: Azzal dolgozom. Különben nekem se lenne.
A kérdező hozzászólása: Ha elolvastad volna a kérdést nem az zavar, hogy másnak milye van az engem nem érdekel hanem, hogy mennyit dolgozik küzd az ember a semmiért. Akinek ennyi mindene van csak a trükkjére lennék kíváncsi, hogy legalább ne kelljen szívnom ennyit utána megveheti a parlamentet is végettem engem az sem érdekel.


Miért van az, hogy amikor társaságban vagyunk lányok-fiúk vegyesen, a fiúk látszólag bírnak, jól eldumálunk, de ha két nap múlva?

...de ha két nap múlva összefutunk, zavarba jönnek, nem köszönnek, elkerülnek, úgy tesznek, mint aki nem vesz észre?

Legjobb válasz: Vagy nagyon csúnya vagy, vagy nagyon jól nézel ki

Vagy nagyon csúnya vagy, vagy nagyon jól nézel ki
A kérdező hozzászólása: nagyon csúnya tuti nem vagyok. de modell sem. szóval ez nem lehet.
Hát akkor küldj egy képet és megmondom:D
A kérdező hozzászólása: Nemm :P De tényleg ennyi? Nem vagyok nekik szimpi? De elõtte meg ott röhögnek a poénjaimon a mocskok.
Nekem olyankor szokott ilyen lenni, amikor valakivel futólag megismerkedtem és mikor egy idõ után találkozunk, akkor nem tudom, hogy emlékszik-e még rám. Ilyenkor inkább nem köszönök. Vagy a másik eset, hogy valakit nagyon rég láttam és nem tudom, hogy anno tegeztem-e vagy magáztam és akkor is inkább elfordulok vagy valami. Ez nem teljesen a te eseted, de én ilyenkor szoktam így viselkedni kb.
Ha nem, hát nem. Egyébként pont, hogy igen. Tetszel nekik, ezért vannak zavarban kettesben. De ha még csak fel sem fogod akkor ráérsz még a pasizással;)
A kérdező hozzászólása: Bár csak ráérnék.:D Inkább ne tetszenék nekik, csak köszönnének. Óvoda.
A pia az oka. Mindenek a pia az oka..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!