Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy amit két (29 db)

Van egy feliratos filmem, a felirat két részes. Ahol az első felirat véget ér a filmben, nem kezdődik el a második része, ez miért van? Hogy tudnám behozni a 2-at? Semmi sem működik, amit megpróbáltam.

Legjobb válasz: felirat letöltésnél sokszor lehet választani az 1- illetve 2 lemezes változat közt. Neked egylemezes filmed van, kétlemezes felirattal. Próbáld meg letölteni a 2-es feliratot (pld a http://www.opensubtitles.org/hu oldalról) vagy esetleg rakd össze a két feliratot pld a subtitle workshop progival, vagy nézd meg ezt: http://prohardver.hu/tema/felirat_osszeillesztese/hsz_1-50.h..

felirat letöltésnél sokszor lehet választani az 1- illetve 2 lemezes változat közt. Neked egylemezes filmed van, kétlemezes felirattal. Próbáld meg letölteni a 2-es feliratot (pld a http://www.opensubtitles.org/hu oldalról) vagy esetleg rakd össze a két feliratot pld a subtitle workshop progival, vagy nézd meg ezt: http://prohardver.hu/tema/felirat_osszeillesztese/hsz_1-50.h..

Az miért van, hogy eddig, amikor sapkában voltam és úgy taliztam két lánnyal, mindkettő elkezdte piszkálni a sapkám és le is vette, egyikőjük meg fel is tette fejére, ezt miért csináljátok lányok, jelent ez valamit?

Legjobb válasz: Lehet, hogy régimódi vagyok, de ha nem tél van, és akkor éppenséggel kint beszélgetek valakivel a hidegben, akkor leveszem a sapkámat (nem baseballsapkára gondoltam). És szerintem találkozón is illik levenni.

Lehet, hogy régimódi vagyok, de ha nem tél van, és akkor éppenséggel kint beszélgetek valakivel a hidegben, akkor leveszem a sapkámat (nem baseballsapkára gondoltam). És szerintem találkozón is illik levenni.
Így flörtölnek a lányok..
Zavarta õket mert ez udvariatlanság. Semmit nem jelent.
Igen, tetszel nekik. :)
Zavaró
flörtölnek... vagy csak siman, szoktak kedvességbõl igy csinalni..:|:Dd
Ez azt jelenti, hogyha nincs jó okod az ellenkezõjére, ugorj ki a sapka alól, fõleg, ha valakivel beszélsz, fõleg, ha nõ. God why.


Az miért van, hogy neten tetszettem már lányoknak, de amikor buszozok vagy sétálgatok olyan rondának érzem magam és mintha a lányok is átnéznének rajtam egy-két szemezéstõl eltekintve, de az is csak ritkán van?

Szeretnék már egy barátnõt, de rossz, hogy a lányok nem adnak normális jeleket, amibõl tudnám, hogy bejövök valamelyiknek és mehetek oda hozzá. Tudom, hogy manapság sokkal fontosabb a külsõ, mint az én õseim idejében. Látom naponta, hogy a menõ páwa pénzes, szép, meleg kinézetû fiúért vannak oda a lányok. Rám neten néhány lány, akinek bejöttem azt írta cuki, helyes vagyok, de valahogy én nem hiszek nekik, mert akkor nem úgy lenne, hogy a városban is kellenék a lányoknak, nem csak netes lányok akarnának járni velem? Kezdbek belefáradni, hogy itt a környéken senkinek sem kellek vagy nem ad jelet, addig a neten meg már nem egy lányt utasítottam vissza, mert én nem szeretnék távkapcsolatot, nekem fontos, hogy egy lányt gyakran ölelhessek, csókolhassak, szeretkezzek vele, anyagilag meg csóró diákként nem tudok utazgatni csak úgy mondjuk még havi egyszer sem, sajnos.

Legjobb válasz: Pedig akinek nincs ideje egyetemre járni, az megoldja levelezõn.

Pedig akinek nincs ideje egyetemre járni, az megoldja levelezõn.
valoszinüleg élõben is bejössz a lànyoknak csak nem tudod..itt meg leirják ezért tudod:) logikus
küldesz egy képet?:)

Miért van az, hogy amit két nappal ezelőtt csináltam teszt, pozitív volt, de halvány volt a második csík. Ma reggel csináltam egy másikat, az meg negatív. Azóta sem jött meg a menzim. Lehet, hogy nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Ne aggódj!!!! Csinálj egy újabb tesztet, és ha az sem ad megnyugtató választ keresd fel a dokidat. Szorítok, hogy meglegyen a babóca. :))

Ne aggódj!!!! Csinálj egy újabb tesztet, és ha az sem ad megnyugtató választ keresd fel a dokidat. Szorítok, hogy meglegyen a babóca. :) )
Szia! A tesztek nem 100%-ak mindenképp menj el dokihoz, így legalább Te is megnyugszol!Én 2 évet vártam arra, hogy terhes lehessek, most 35 hetes vagyok!Kitartás, remélem az vagy!
lehet, hogy a második teszt más fajta volt?mert mindegyik más és más érzékenységû.nekem a qupido már a nem várt mensim napján kimutatta, hogy pozitív vagyok.a qupido 10-es érzékenységû, a gabriel és a legtöbb fajta pedig 20-25-ös érzékenységû.biztos, hogy terhes vagy, a pozitív nem hazudik, még ha halvány, akkor sem!!!gratula!
Ha az elsõ pozitiv lett akkor nem kérdés hogy van HCG a szervezetedben, bármit is mutatott a második teszt!
Én is azt sejtem, h pozitív, de menj el dokihoz, õ majd megmondja.Szernitem fölösleges állandóan teszteket csinálgatni.Tudom, sokan, akik nagyon akarják, azok egynap késéssel is tesztelnek, de hidd el nem lesz semmi baja, ha vársz a 6.hétig, és akkor csinálsz tesztet.Akkor már biztosat mond.Csak nyugalom, meg a terhességnek vannak más jelei is a kétcsíkos teszten kívûl.Aluszékonyság, talán ez az egyik legjellemzõbb az 5.hét környékén.Meg egy kis hõemelkedés, de az nem mindenkinél.

Ha nõk nem pénz miatt házasodnak, hanem mert "találtak valamit a férfiban" ami megfogta õket akkor miért van az, hogy tehetõsebb viszi a szép nõket?

Tehát hiába tanul az embert hiába olvas még is mintha azt venném észre , hogy nekik igazából olyan valaki kell aki jóval többet keres el is tartja õket és szorakoztatja ha unatkoznak . Akárkit kérdezek mind ködösen beszél , nincs kokrét dolog ami megfogta a külsõn kívül és az anyagi helyzete miatt . Még úgy mond tanult nõk is válalkozókhoz mennek hozzá . Mind 1 , hogy miket élt meg olvasott , tanult .

Legjobb válasz: És te miért csak a "szép" nõkrõl beszélsz?

És te miért csak a "szép" nõkrõl beszélsz?
Nézd, van ennek egy komoly mögöttes tartalma is, bár bele fognak kötni, hogy bezzeg, nem is így van :) Zömében az a férfi (de nõ is), aki elért valamit az életben, a szakmájában, az sikeres, ezáltal magbiztos, a maga területén otthon van, magabiztos, jól boldogul az élet kihívásaival, ami pedig az intelligencia egy fajtája. Nem, nem a bunkóvállalkozókról beszélek. Aki sikeres, magabiztos, az lazább, könnyedebb is általában (!). Ez mind-mind pozitív jellemtulajdonság. Az olvasás önmagában nem tesz senkit vonzóvá, mondom ezt nagy olvasóként. Olyan ember kellett nekem is, aki (hozzám hasonlóan), a munkáját hivatásként és hobbiként éli meg, akinek jó az önérvényesítõ képessége, aki sikeres. Ezek mind a személyiségének fontos, pozitív részei.
A kérdező hozzászólása: Én ezt tapasztaltam , egy közmunkás vagy egy szakmunkásnál nem láttam sem vonzó sem okos nõt .
Nem kell gazdagnak lenni, ha izmos vagy, és jóképû. Többiek [email protected] jártak. Ez van.
jó dolgot kérdeztél kérdezõ fenn vagyok több társkeresõ oldalon is, és ált az ismerkedés elsõ kérdései közt van, mit dolgozol, hol laksz milyen kocsid van, hol szeretsz vásárolni... azért ez sok mindent elárul a mai nõkrõl mindenki gazdag pasit akar, csak ugye, nincs annyi gazdag pasi, mint amennyi sírós nõ.
Ilyen helyesírással mint a tiéd, én nem hiszem el, hogy te bármit is tanultál vagy olvastál volna.
Alfahimizmus.Ne általánosíts.Sok csóróbra is buknak a nõk.Persze vannak akik a pénztõl indulnak be, de nem mind.(F)
Én tanult nö vagyok és NEM vállakozóhoz mentem hozzá. Attól hogy hülye általánosításokat találsz ki, nem lesznek igazak. A hiba BENNED van, ha nem találsz magadnak senkit. Öszintén szólva én sem állnák veled szóba, ha egyrészt ennyire lenézed a nöket, másrészt ennyire általánosítató, sablonokban gondolkodó buta ember vagy!
Elõször, mikor még fiatalok addig a külsõ a minden. Nézd meg kik ugrálnak Vastag Csaba koncertjén. Aztán idõvel rájönnek, h egész nap a plazaban ülni meg a Sétálón csövelni nem buli, így kitétel lesz a kocsi, a jó fizetés meg a többi. Annak lehet gyereket is szülni meg stb.
Vajon miért tehetõsek?
Na ezt énis észrevettem! :) Kajak volt egy nagyon szép vonzó csajszi! Egy válalkozás vezetõjével (fiatal srácal) jött össze! Mondom na ez se véletlen! ha munkanélküli lenne és nem volna drága kocsija itt se lenne semmi! Szóval hiába mondják igen is számit a pénz!
1. Ha XP-d van ahogy nekem nem futna el. 2. Miért van az hogy nekem egy cod se szaggatott (az MW3 sem) csak a Black ops?
hát valószínûleg a videókártyád és a procid is kezd tönkre menni fújd ki a port valamivel és próbáld újra ha nem megy akkor vedd lejjebb a textúrát vagy (ha bár most nem érné meg válság van)vegyél bele új cuccokat
A kérdező hozzászólása: Hogy-hogy megy tönkre? Alig van meg 1 éves és a kicseréléssel is lenne problémám mivel a videókártyám integrált.

Miért van az, hogy egy C++ kód, ami két KB, ha lefordítom akkor 4000KB?

Én azt gondolnám a kód többszörösen nagyobb kéne legyen, histen abban szavakat használunk, amik eleve hosszabbak a kelleténél, és eleve az abc szabályait használjuk. Egy gépi kód hossza sokkal rövidebb kéne legyen, nem?

Legjobb válasz: Nos, nem feltétlenül. Elõször is, ha csak nem következik be valószínûtlen esemény, nem annyi bájton lesz a gépi kód, mint amennyibe szövegesen írtad. Aztán lehet includolni olyan állományokat, amik baromi nagyok, de csak 1-1 függvény kell belõlük a programhoz. És amikre még nem gondoltam. :) Ugyanígy <10 sorból írható olyan program, amihez kevés a RAM-od, bármekkora modul(ok) van(nak) is a gépedben. :)

Nos, nem feltétlenül. Elõször is, ha csak nem következik be valószínûtlen esemény, nem annyi bájton lesz a gépi kód, mint amennyibe szövegesen írtad. Aztán lehet includolni olyan állományokat, amik baromi nagyok, de csak 1-1 függvény kell belõlük a programhoz. És amikre még nem gondoltam. :) Ugyanígy <10 sorból írható olyan program, amihez kevés a RAM-od, bármekkora modul(ok) van(nak) is a gépedben. :)
Pcmanus, te vagy az?
Elnézést úgy látom rosszul fogalmaztam, nem azt akartam kifejezni, hogy nem lehet assemblyben programozni, ha os van a gépen, ennek semmi értelme nem lenne... azt akartam ezzel mondani, hogy az os nem hagy sok mûveletet végrehajtani, mint például a direkt memóriacímzést sem... Ha viszont mondjuk PIC-et programozol, a lehetõségeid korlátlanok, de nem fogod elérni a BIOS rutinok, mert nincs is BIOS... a LINKER nem fordít be semmit, a tárgykód , forráskód és a futtatható program mérete is meg fog egyezni, cserébe mindent te programozol le...
iostream-nél a pont! De szerintem Passring válasza tipikusan most olyan volt, hogy tudja mirõl beszél, csak le akarta egyszerûsíteni, hogy a kérdezõ vagy kevésbé hozzáértõk is értsék és ezzel egy felületet nyitott, ahol bele lehet kötni a válaszba.
várj, az os nem enged assemblyben programozni, ez nekem uj, sot ugy erzem, en at lettem vagva amikor megis - latszolag ugye - megtettem. Dehat ilyen az elet. Amugy a gepi kodot inkabb hexaban szokas irni, mert az alapegyseg legalabb 1 byte meretu...
Gépi kódban nem szokás programozni, mert az gépi kód... 010100101110011011 ... ez ember számára csak nehezen értelmezhetõ... Az assembly alacsony szinten okés, de ti úgy úgyse tudnátok programozni, az OS nem is engedné, csakis az OS felett tudtok programozni, de ha már ott vagytok, akkor használjátok a BIOS vagy DOS rutinokat, amit a LINKER úgyis befordít... Összességében az assembly lesz a legkisebb, de úgyse fog egyezni a forrásfájl és a futtatható fájl mérete.
Nem csinál fölöslegesen semmit, de most gondolj bele. Van egy halom parancs C++-ban, ami önmagában gépi kódban többszöröse és kell hozzá még egy rakat másik dolog is. A gépi kódban elég egyszerû utasítások vannak csak, a programozási nyelv maga pedig ehhez képest baromi magas szintû. De nézzünk csak egy egyszerû példát: http://hu.wikipedia.org/wiki/%E2%80%9EHell%C3%B3, _vil%C3%A1g.. Hasonlítsd össze a C++ kódot mondjuk az assembly-vel (ez áll legközelebb a gépi kódhoz) és akkor itt még csak egy sima szöveg kiírásáról van szó!
A kérdező hozzászólása: de azért a g++ lehetne ennyire okos, nem? hogy fölöslegesen ne includoljon mindent
Két okból: Mert ami nekünk egy utasításnak tûnik, amögött lehet, hogy több száz, vagy több ezer gépi utasítás áll. Továbbá a fordító sok olyan dolgot is befordít/szerkeszt a futtatható állományba, ami történetesen nem kell. Ez lehet a felhasznált könyvtárak beszerkesztett, de fel nem használt kódja (ugyanis a fordító csak fordít, nem fogja azt lesni, hogy most ténylegesen mit használok fel. Amire utasítják, azt teszi.) de lehetnek pl. nyomkövetési meg hibakeresési információk is. Igazán az a 400kb alapméret nem is olyan sok. Amikor már gigabájtos ramok meg a legócskább gépekben is negyed terás vinyó van, nem fognak párszáz kilobájton görcsölni. Egyébként ha emlékeim nem csalnak, a g++ -s kapcsolóval megtiltod, hogy a szimbólumtáblát beszerkessze a futtatható fájlba, és ezzel drasztikusan lecsökkentheted a fájlméretet.
A gépi kód nagyon egyszerû, elemi lépésekbõl áll. A magasszintû programozási nyelvek lényege az, hogy röviden tudsz leírni összetettebb fogalmakat (az utasítás nagyon alapszintû dolog). No meg az #include olyan, hogy a standard könyvtárat nem tekintjük a program részének, így abból rengeteg kód bejön extraként.

Miért van az hogy semilyen író program nem ismeri fel a dvd írot de a dvd-ket és a cd-ket amin van valami azt beolvasa az íro az üreseket viszont nem?

Legjobb válasz: Nem olyan rég még írtam vele cd amugy már probáltam az Ashampoo-t a Nerot és a cdburner xp-t

A kérdező hozzászólása: Nem olyan rég még írtam vele cd amugy már probáltam az Ashampoo-t a Nerot és a cdburner xp-t
Milyen dvd meghajtód van? A nagyon régi dvd meghajtók egy része csak olvasni tudta a lemezeket, a másik nem ismert fel minden lemezt ( vagy dvd+ , vagy dvd-) . Ezzel a programmal ellenõrizhetõ: Nero Info Tool http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/nero-infotool-5-3-3-0--.. CD-Dvd írásra ezt ajánlom, ingyenes, magyar nyelv beállítható http://www.ashampoo.com/hu/usd/pin/0710/Offline/Ashampoo-Bur.. http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ashampoo-burning-studio..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!