Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy amit (1848 db)

A bõrt valójában nem húzni, hanem hátra görgetni kell . Merev állapotban már kis szükületet jelez.A többi magyarázatot majd priviben .
Az, hogy olyan, mintha felgörgetnéd, az bizony teljesen normális, ne is aggódj miatta :) Az viszont, hogy mereven már nem megy hátra, az kevésbé normális, de lehet rajta javítani :) Mennyire nem megy egyébként?

Az miért van, hogy AMD processzor mellé általában ATI videókártyát raknak, míg Intel mellé inkább Nvidiát?

Vagy ez csak nekem t?nik így?

Legjobb válasz: Kedves segítõkész! Ki vitatkozott veled? Normális hangnemben kérdeztem, hogy errõl van-e valami konkrétumod? Erre debil hangnemben válaszolsz és arra vered magad, hogy informatikus vagy. Akkora szakértõ vagy, hogy megtiszteltetés, hogy válaszra méltattál minket, hozzá nem értõket (errõl is meg vagy bizonyosodva, gondolom tudod, kikkel beszélgetsz....) Semmi konkrétumot nem írtál, csak általánosságban próbálsz okoskodni. Tehát mit jelent, hogy egy amd processzor többet kihoz egy radeonból? Haegy Bulldozert teszek egy 7970 cf mellé akkor mitõl van kevesebb fps, mint egy i5 mellett? Pedig az amd proci többet hoz ki a vga-ból, nem?

Kedves segítõkész! Ki vitatkozott veled? Normális hangnemben kérdeztem, hogy errõl van-e valami konkrétumod? Erre debil hangnemben válaszolsz és arra vered magad, hogy informatikus vagy. Akkora szakértõ vagy, hogy megtiszteltetés, hogy válaszra méltattál minket, hozzá nem értõket (errõl is meg vagy bizonyosodva, gondolom tudod, kikkel beszélgetsz....) Semmi konkrétumot nem írtál, csak általánosságban próbálsz okoskodni. Tehát mit jelent, hogy egy amd processzor többet kihoz egy radeonból? Haegy Bulldozert teszek egy 7970 cf mellé akkor mitõl van kevesebb fps, mint egy i5 mellett? Pedig az amd proci többet hoz ki a vga-ból, nem?
Egyáltalán nincs így.
Csak neked.
Ja, persze... G.
"az amd processzor többet tud kihozni egy AMD radeon videokariból" Erre van valami teszted, vagy bármi kézzelfogható bizonyítékod?
Ez baromság amit a második ír. Rakhatsz te nvidia vagy amd vga-t is akár intel akár amd cpu-hoz, ez csak gondolom néhány ember fejében fordul meg, hogy "amd cpu? amd vga? biztos jobban fog menni!" pedig nem, lényegtelen.
Nem állok le veletek vitatkozni :D informatikus vagyok és van egy AMD bulldozer fx 4150-em és számos tesztet végeztem már pl: ott vannak a különféle támogatások pl: ha nvida videokártyát raksz be akkor nem tudja kihasználni az amd processzor azon tulajdonságait amit az amd videokártyákhoz csináltak, de ti ezt biztos jobban tudjátok úgyhogy tanítsatok !!!
Ezt embere válogatja!!! Amúgy az Nvidiat könnyebb ki hajtan. Az ATIt viszont nehezebb. Az ATIt inkább Intel mellé szokták rakni. De ez mindenki szíve joga mit vesz magának.
Az ATI-t megvette az AMD mint láthattad az újabb videokarik már AMD radeon néven futnak és az amd processzor többet tud kihozni egy AMD radeon videokariból
nekünk van intel gépünk, intel laptopunk.érdekes hogy mind kettõhöz ATI videókártyát adtak.
en nem tudom miert van, de altalaban ha megkerdezel valakit, hogy amd vagy intel, es azt mondja, hogy amd, o atit fog mondani, ha ati-nvidia a kerdes. (en is AMD-ATI-s vagyok.) Soha nem volt intelem es nem is tervezem, hogy valaha lesz. Az AMD szerintem majdnem mindig stabilabb volt.egy intellel nem mertem volna olyanokat csinalni, mint az amd-ati parossal. en ha meghallom , hogy Intel, akkor nekem a nagyon kicsi, puha, torekeny kisbaba lany jut eszembe, akire/amire vigyazni kell, nehogy tortenjen vele valami, vigyazni kell ra nagyon.

Az miért van, hogy amikor a Windows Movie Makert használom videó szerkesztésre, akkor gondol egyet és bezárja magát?

Legjobb válasz: Na igen, nekem Xp-m van. tettem fel egy másik videoszerkesztõ programot, de ez meg a videókat 420p be csinálja meg :S pedig amit készítek az 720p-s, de amikor össze vágom,akkor romlik a minõsége! Nekem egy olyan program kellene ami nem ront a videó minõségén. Esetleg valaki tudna ajánlani valamit? a Sony Vegason kívül? és lehetõleg magyar nyelvût!

A kérdező hozzászólása: Na igen, nekem Xp-m van. tettem fel egy másik videoszerkesztõ programot, de ez meg a videókat 420p be csinálja meg :S pedig amit készítek az 720p-s, de amikor össze vágom, akkor romlik a minõsége! Nekem egy olyan program kellene ami nem ront a videó minõségén. Esetleg valaki tudna ajánlani valamit? a Sony Vegason kívül? és lehetõleg magyar nyelvût!
Nálam ilyen XP-n volt, de most hogy Windows 7-em van és leszedtem ezt az újabb fajta movie makert egész jól dolgozik.
USB-s billentyûzetekkel szokott néha gond lenni, ha olyanod van és bejött a tippem akkor javaslom vegyél vagy kérj kölcsönbe egy PS/2-est.
A kérdező hozzászólása: Rendben , de ha kicserélem a billentyût akkor milyenre cseréljem ?

Az miért van, hogy amikor a GTA Vice City-t akarom leszedni Qtorrentel akkor 99, 2%-ig betölt utána pedig nem csinál semmit? Várni kell amíg újra elindul? Vagy töröljem ki a torrentet a listából?

Qtorrent, GTA Vice City, letöltés

Legjobb válasz: Ha nincs seeder, vagy hibás a megosztás, akkor nem tudod a teljeset leszedni. Viszont ha a maradék 0.8% olyan tartalom, ami nem szerves része a játéknak, akkor a letöltés során mindent megkapsz és felhasználhatsz, kivéve a kimaradt részt (ami akár egy nfo is lehet). Ha olyan rész hiányzik, ami a játék része, akkor nem tudsz mit csinálni, és jobb ha keresel egy 100%-os seederekkel rendelkezõ megosztást.

Ha nincs seeder, vagy hibás a megosztás, akkor nem tudod a teljeset leszedni. Viszont ha a maradék 0.8% olyan tartalom, ami nem szerves része a játéknak, akkor a letöltés során mindent megkapsz és felhasználhatsz, kivéve a kimaradt részt (ami akár egy nfo is lehet). Ha olyan rész hiányzik, ami a játék része, akkor nem tudsz mit csinálni, és jobb ha keresel egy 100%-os seederekkel rendelkezõ megosztást.
A kérdező hozzászólása: oké, köszi

Az miért van, hogy amikor sietek valahova és az utcán megyek kabátba=tehát éppen hogy melegem van) elkezd fejem iszonyatos módon viszketni. De nem csak a fejem hanem az egész testem. Miért?

Legjobb válasz: Vagy az izzadság miatt, vagy talán felerõsödik a bõrhöz közel lévõ hajszálerekben a vérkeringés, ez okozza a viszketést.

Vagy az izzadság miatt, vagy talán felerõsödik a bõrhöz közel lévõ hajszálerekben a vérkeringés, ez okozza a viszketést.

Az miért van, hogy amikor xp-m volt akkor volt rajta hang aztán felraktam a 7-et és nem volt rajta hang hiába telepítettem az a drivert amit kellett, aztán felraktam a 8.1 enterpriset nem raktam fel a audiodrivert és mégis van rajta hang?

Az miért van, hogy amikor xp-m volt akkor volt rajta hang aztán felraktam a 7-et amit az alaplap nem támogat aktiváltam loaderrel és nem volt rajta hang hiába telepítettem az a drivert amit kellett, aztán felraktam a 8.1 enterpriset nem raktam fel a audiodrivert és mégis van rajta hang?

Legjobb válasz: Win 7-re valószínûleg rossz drivert próbáltál felpakolni.

Win 7-re valószínûleg rossz drivert próbáltál felpakolni.
... a Windows 8 pedig, mivel friss oprációs rendszer, elég sok, korábban megjelent hardvert "ismer". Már persze akkor, ha létezik hozzá 8-asra való driver.
A kérdező hozzászólása: Dell optiplex gx550 alaplap, es nincs a supportnal se win7 se win8 ezrt nem ertem, es win 8 nal meg meg se probaltam felrakni drivereket mert jo volt, mar akkor is amikor befejezte az op rendszer telepiteset, win7 kor meg egyaltalan semmi semikor nem volt jo

Az miért van, hogy amikor bekapcsolom a gépet akkor újra indul állandóan amikor kint van a Windows Xp felirat és alatta mennek a kék kockák?

Legjobb válasz: Ja és még annyi, hogy bekapcsolás elején ezt hozza ki: A Windows indítása sajnos sikertelen volt. Ezt a harvereszközökben vagy a szoftverekben végzett változtatás okozhatja. Ha a rendszer nem válaszolt, váratlanul újraindult, vagy a fájlok és mappák védelme érdekében automatikusan leállt. Meg még utána írja, hogy mit válasszak és akkor jó lehet, de már mindent megpróbáltam a csökkentett módot is és ugyan az az eredmény.

A kérdező hozzászólása: Ja és még annyi, hogy bekapcsolás elején ezt hozza ki: A Windows indítása sajnos sikertelen volt. Ezt a harvereszközökben vagy a szoftverekben végzett változtatás okozhatja. Ha a rendszer nem válaszolt, váratlanul újraindult, vagy a fájlok és mappák védelme érdekében automatikusan leállt. Meg még utána írja, hogy mit válasszak és akkor jó lehet, de már mindent megpróbáltam a csökkentett módot is és ugyan az az eredmény.
Válaszd a bootlog típusú indítást (rendszerindítás naplózása) és ha ismét befagyott, indítsd CD-rõl a gépet és nézd meg a bootlog.txt fájlt. Ott láthatod meddig jut el indulás közben és mi okozza a hibát. Jobb esetben, ha hozzáértõ ember telepítette volna a géped, akkor a "hiba utáni automatikus újraindítás" le lenne tiltva és ezáltal láthatnád kék képernyõ formájában a hiba okát hibakóddal vagy fájlnévvel. Mivel ez nálad le van tiltva (buhera XP), ezért kell a bootlog-os dolgot végigjátszanod. Amúgy valószínûsíthetõ hogy... -HDD hibád van és lehet egy chkdsk lefuttatása segíthet -valamit telepítettél (pl. vírusirtó, netkezelõ (netbooster, ...), ami drivert is rakott fel, ám nem kompatibilis vagy hibás Látatlanul és hibakód nélkül nem lehet biztos választ adni. 1. lépésként a chkdsk-t javaslom (CD-rõl indított géppel), majd a bootlog-os indítást.

Az miért van hogy amikor a laptopom bekapcsolom csak a háttérkép jelenik meg és az ikonok egy 10 perc múlva kb?

Tegnap csináltam egy vírusirtást és talált 1-et. Az ellen?rzés végén rányomtam arra hogy megtisztítás és akkor újra kellet indítani a gépet. Újraindítottam és azóta ilyen.

Legjobb válasz: Vírusirtód pontosan? naplójában bene van még mi volt az? akor leirhatnád pontosan mi is volt az az 1 virus amit talált ((plusz nem ártana windows pontosan milyen 32, 64Bit... iletve laptop pontos neve))

Vírusirtód pontosan? naplójában bene van még mi volt az? akor leirhatnád pontosan mi is volt az az 1 virus amit talált ((plusz nem ártana windows pontosan milyen 32, 64Bit... iletve laptop pontos neve))
A kérdező hozzászólása: Vírusirtó : Eset Smart Security4 Ez volt az : C:\Program Files\ddmt2_hu\metin2client.bin - módosult Win32/Packed.MoleboxVS.K kéretlen alkalmazás - a mûvelet az ellenõrzés végén választható ki A windows-ot nemtom a laptop pontos neve : acer aspire 5920
Sajátgépre jobbklikk -> tulajdonságok -> Ott le lesz írva a windows pontos típusa. Azt oszd meg velünk.
Windowst pedig illene tudnod:D sajátgép tulajdonságok és kirja bit ét is meg nevét van XP, Vista, 7 32 és 64 bit és vanak típúsai Home Premium, Ultimate, Professional stb...
Futatad megint irtót? mélyvizsgálatal? . iletve van az AntiMalwareBytes ami még szokot találni kémprogramokat . metin 2 privát... még a hivatalos metin 2 is virusos nem hogy az ilyen privátok
Eset-böl amugy 5 ös a legújabb ugytudom . amugy pedig laptopod nem mai darab persze ha edig jól ment akor most se kéne ezt csinálnia valahogy károsulhatot a rendszer is én megprobálkoznék windows javitásával és rendszer és lemezkarbantartókal CCleaner pl.
A kérdező hozzászólása: am windows xp professional és most nemtom ezeket írja :D : Microsoft Windows XP Professional 2002-es verzió Szervizcsomag3 Számítógép: Intel(R) Celeron(R) CPU 530 @ 1.73GHz 1.73 GHz, 0.99GB RAM
A kérdező hozzászólása: 4. válaszoló : Futattam megint és amikor megtisztítottam utána nem adott ki semmit hogy talált. Am meg 2 éve játszok már és eddig semmi baja nem volt.

Az miért van, hogy amikor hasmenésünk van akkor "robban" a kaki és nagyon nagy a nyomás, de amikor nem, akkor meg csak akkor, ha esetleg nagyon-nagyon kell kakilni?

Legjobb válasz: Szerintem azért, mert ha észrevetted, hasmenésnél többet kell a klotyón ülni, mint mikor simán csak kakilsz. Sztem a hasmenésbõl sokkal több van. És bent azért olyan nagy a nyomás.

Szerintem azért, mert ha észrevetted, hasmenésnél többet kell a klotyón ülni, mint mikor simán csak kakilsz. Sztem a hasmenésbõl sokkal több van. És bent azért olyan nagy a nyomás.
Ez függhet attól is, hogy mennyire vagy felfúvódva. Szerintem hasmenésnél egyértelmû, hogy az állagánál fogva csusszan ki olyan könnyen. Gondolj bele! Szerinted mit könnyebb kipréselni egy nejlon zacskóra vágott lyukból? Mondjuk tejet, vagy egy kiflit?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!