Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy amikor szexuális (6 db)

Miért van az, hogy amikor szexuális álmom van, akkor úgy ébredek fel, hogy orgazmusom van?

Magamhoz sem érek és így ébredek, nem tudok ellene mit tenni. A páromat nagyon zavarja. Egyébként a 25 éves lány vagyok.

Legjobb válasz: JÉZUSOM.. Ez ***** jó!!!! :) A párod meg iszonyatosan öznõ, ha ezért... HARAGSZIK. Sõt, nem komplett.. Ez nagyon jó lehet :)

JÉZUSOM.. Ez ***** jó!!!! :) A párod meg iszonyatosan öznõ, ha ezért... HARAGSZIK. Sõt, nem komplett.. Ez nagyon jó lehet :)
A kérdező hozzászólása: Hát, nem arról van szó, hogy nem jó, persze, hogy jó, sõt...nagyon jó. Azt mondják kevés ember képes erre, de amikor úgy ébredek a párom mellett, hogy orgazmusom van, és õ meg engem néz (mert elõbb felébredt) az azért elég ciki, kicsit szégyellem is magam. Valahogy szerintem olyan érzés neki, mint ha egy kézigránát robbant volna fel a kezében... ez gáz
Nem tudom mit tehetsz ellene. Persze, hogy jó lehet, de nem lennék a parod helyében. Én elõször egybõl arra gondolnék, hogy nem vagyok elég jó neked és ezért van álmodban orgazmusod. Nézz valahol utána, hogy mit lehet tenni. Esetleg a nõgyógyászod is megkérdezheted, ha nem tartod túl cikinek, hátha tud valami megoldást.
Hát, szerintem tegyél róla, hogy neki is jó legyen, és akkor nem fog problémázni. :P Amúgy, szerintem azért zavarja, mert felizgatja... :D
A kérdező hozzászólása: Ez nem is rossz ötlet... köszi! Kicsit érdekes felállás lesz, de megpróbálhatjuk... :)
Úristen de jó neked!!!!Bár nekem lenne....Ez tényleg önzõség, inkább büszke volna, hogy álmában elmenõs nõje van :D
Nah jah :) Inkább örülne neki, nem kell neki tepernie :) Amúgy én még mindig nem értem, h mért gáz. Mért kézigránát.. egy nõ szép, amikor orgazmusa van!! :) Ez teljesen biztos. Csodáljon, imádjon, örüljön neked és az orgazmusodnak :) MOndd csak meg neki, h üzeni egy ismeretlen valaki ;) De tényleg, nem zavarhatja, vagy ha zavarja, egyik reggel próbáld meg eljuttatni a csúcsra, mondjuk nem is egyszer. Meg fogja bánni, hogy zavarta a TE orgazmusod :) (kicsit ki lesz, de legalább neki is lesz reggel.. oooh, dupla adag ráadásul.. ;) Hajrá.
kilesz*

Miért van az, hogy a férfiak szinte kivétel nélkül nagy kannak képzelik magukat, de amikor tettekre kerül a sor, akkor általában becsődölnek? Nem csak a merevedési zavarokra gondolok, hanem a szexuális nyitottságra is.

Előadják a macsót, aztán amikor valami újdonságot, izgalmasat akarok a szexben, akkor húzzák a szájukat. Pornón nézik a gang banget, leszbiket, bi csajokat, de élőben már nyuszik az ilyesmihez. Meg ki akarnak sajátítani, még akivel kipróbáltuk a többes szexet, az is elkezdett ellenőrizni, számon kérni, féltékenykedni. 23/N

Legjobb válasz: Nem tudom. Én akikkel eddig szexeltem pont és annyit vállaltak be szexuálisan, mint amennyit mondtak. Nem volt nagyzolás, amit mondtak, azt szívesen kipróbálták, és nem is állítottak annál többet. Szerintem rossz emberekkel kezdtél. Egyébként a gangbang még a pasik számára is extrém kategória, nem szimpla perverzió. Sajnos. :D Mert én is ki akarom próbálni, de nem találtam még rá olyat, aki hajlandó lett volna.

Nem tudom. Én akikkel eddig szexeltem pont és annyit vállaltak be szexuálisan, mint amennyit mondtak. Nem volt nagyzolás, amit mondtak, azt szívesen kipróbálták, és nem is állítottak annál többet. Szerintem rossz emberekkel kezdtél. Egyébként a gangbang még a pasik számára is extrém kategória, nem szimpla perverzió. Sajnos. :D Mert én is ki akarom próbálni, de nem találtam még rá olyat, aki hajlandó lett volna.
Illetve tegyük még hozzá, hogy a szex nem csak a testiségrõl szól...
1) mert a nõk a magabiztosságot várják el a férfiaktól, ezzel lehet felszedni õket 2) arról senki nem tehet ha nincs elég tapasztalata
Azért mert neked bejön ha többen beverik neked egyszerre, viszont megsértõdsz ha féltékeny lesz az egyik palid a másikra. Gyengeség.
A nõk sem másabbak, csak annyival, hogy õk közvetlenül az "akció" elõtt, vagy az elején hátrálnak meg.
És miért van az hogy egy nõ se tartja magát k.rvának de 2 vodka után már magától ledobja a felsõt?
Más lányok meg azért panaszkodnak, merthogy állítólag minden pasinak a ribancok kellenek. Vedd fel egy ilyennel a kapcsolatot, és kérd meg, h mutasson be 1-2 férfi ismerõsének!
#6 Azért találsz erre nehezen pasit mert egy csomó gátlás van bennünk, mivel ez nem hagyományos 1/1 felállás, hanem sok pasi-1 nõ: - mi van ha nem áll fel, mert néznek? - mi van ha gyorsan (gyorsabban, mint a többi) elmegyek? - mi van ha az elõzek miatt+testalkatom, farkam, kinevetik, kigúnyolják? -mi van, ha nem áll fel újra annyiszor, mint a többinek? stb...
én pl sose akarnám hogy más is dugja a csajom õ csak az enyém én se dugók mást valaki nyitott erre valaki nem
Aki tudja csinálja, aki meg nem az beszél róla, és amelyik kutya ugat, az nem harap.
A kérdező hozzászólása: Nekem bejön, ha többen vagyunk az ágyban kettõnél, de nem is elvárás ez a pasi felé, csak ha elõadja a lazát, felcsillan a szeme, akkor utána miért akar mégis mást? Miért akar kisajátítani? Mert felkeltik a vágyat, meg kialakítanak magukról egy képet, hogy lazák, nyitottak, potensek, közben meg féltékeny, hisztis kisgyerekek.
"általában becsõdölnek" - azért ez erõs túlzás. Mondjuk valamennyi tapasztaltság alatt nyilván meghökkennek dolgoktól, de hát egy idõ után nem kacérkodik az ember olyan ötlettel, amitõl késõbb visszatáncolna. Az nevetséges, kétségtelenül
Gyereeekeuk ovatosssamn az ilyen kkéárdézekkel, félrenyelem a borsoditt.
azért drága barátom amiért ti (gondolok itt arra az 5%-ra aki hisz az ilyenekben) nem tudjátok felfogni, hogy csak titeket érdekel ez, minket meg nem
szerintem neked átmosták az agyad!
Énszerintem van abban valami, amit írtál, de ahogy megközelítetted a témát az ártalmas egy kicsit. Látod az egyik srác is félrenyelte a Borsodit tõle. Remélem túlélte. Az, hogy valaki pornót néz, az nem baj. Az a baj, ha függõ lesz, mert irreális vágyai lesznek. Mindenben a mértékletesség a helyes út.
A kérdező hozzászólása: köszi az értlemes válaszokat lol:D további jó borsodizást :D megkaptam minden választ amire szükségem volt:) )))))
Bár én nem tartom magam embernek (antropofóbiám van, meg amúgy is más értékrendet és eszmét követek), hozzászólnék. A pornográfia nem mai találmány, talán az ókorban is megvolt már a megfelelõje, igaz, nem internetes változatban. Én már szeretetet csak a zene iránt tudok érezni, a pornóval kapcsolatos "érzelmeim" pusztán feszültség, amit le kell vezetni. Ez kb. olyan, mint a dohányzás: rossznak tartott szokás, ami megnyugtatja a humanoidot. XD

Vajon miért van az hogy amikor meglátok egy szép lányt akkor nem a szexuális vágyak lobbannak fel bennem, hanem elönt a düh és legszivesebben megrugdosnám?

Mire lehet visszavezetni, milyen pszichológiai háttere lehet ennek, mert szerintem nem normális dolog. Amúgy más szempontból úgy érzem hogy komplett vagyok, csupán néha vagyok egy kicsit ideges ok nélkül.

Legjobb válasz: O.o fura. remélem nem vagyunk szomszédok:) és hogy elmúlik ez nálad! hány éves vagy?

O.o fura. remélem nem vagyunk szomszédok:) és hogy elmúlik ez nálad! hány éves vagy?
Valamilyen bizalmi és emberi problémád van a nõkkel, ha dühös leszel, amikor meglátsz egy csinos lányt. Ennek a jelenségnek a pszichológiai háttere olyan esemény lehet, ami még gyerek korodban történt. Esetleg vki(egy nõ) bántott. Az a tény h nem emlékszel ilyesmire az nem azt jelenti h nem ez az indok az érzéseidre a nõkkel kapcsolatban.
lehet hogy meleg vagy és azért?
megrugdosnád õket x''DDDDDD
A kérdező hozzászólása: Igen, volt olyan hogy bántott egy lány akibe nagyon szerelmes voltam meg 14 éves koromban, szörnyen megsértett. És még utána volt jópár eset hogy átvertek, dehát kit nem? Ilyenek a lányok. Ezek miatt érzem ezt? Kicsit durva reakció az elmém részérõl azért nem?
Mert szeretnéd megkapni, de tudod, hogy esélytelen vagy, ezért bedühödsz. Valószínûleg a korábbi visszautasítások miatt.

Hogy hivják azt amikor egy 20 éves lány szexuálisan vonzódik a deres hajú urakhoz. És miért van ez?

Még sosem volt szexuálisan kapcsolatom férfiakkal.

Legjobb válasz: Gerontofília.

Gerontofília.
Gerontofília bizony.
apakompleszus
*bocs apakomplexus
A kérdező hozzászólása: Akkor jó én is erre gondoltam és van is neki valami alapja még jó, hogy nem valami rosszabb!!
A kérdező hozzászólása: Amugy undorodom a szextöl meg a látványtól , most ne gondoljátok, hogy idösebbekkel enyelgek!!!
Amikor fekszik mint egy darab szõrös kula. Legyen aktív!
ha közben nincs ott, azt nem szeretem
Legrosszabb szexuális élmény? 4x b.tak meg analízisbõl az ELTE-n.
nekem az mikor aznap hasmenése volt és este csináltuk és közbe befosott
Jessy :D A barátom egyszer mondta, hogy csak feküdtem, mint egy darab fa - nem is lett semmi aznap reggel -, de örültem, hogy élek. Már akkor lázam volt... :D
Azt, amit az 1. írt + karmolászás, harapdálás

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!