Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy amikor elkezdünk (28 db)

Az miért van, hogy amikor belé akarok olvasni a bibliàba akkor elkezdek szédülni, és nem tudom tovább olvasni?

ez teljesen komolyan így van

Legjobb válasz: Vegyél szemüveget. Valószínûleg rossz a szemed és összefutnak a betûk.

Vegyél szemüveget. Valószínûleg rossz a szemed és összefutnak a betûk.
Biztos unod. Csak magadra erõlteted az olvasást, de igazán nem is érdekel. Én is így vagyok ezzel, ha valami nem érdekel, és olvasnom kell hányingerem lesz.
Annyi marhasággal van tele, hogy meghajlítja a teret az agyadban.
Az ateizmus elsõ jelei :D Üdv a normálisok klubbjában!
Normális vagy, csak sok hülyeség van benne attól csak a fanok nem lesznek rosszul. Üdv: Lilith
Biztos te vagy a sátán!
akkor ne olvasd azt a fost
a tudatalattid nem akarja olvasni...vagy a tudatod sem, csak lesz*rod, és így védekezik...
Ha karizmatikus keresztényként közelítem meg a kérdésed és szeretném kicsit misztifikálni, akkor azt mondom, hogy a benned lakozó vagy rád hatással lévõ démon nem akarja, hogy megvilágosulj, ezért fizikai korlátot szab annak, hogy olvashasd Isten szavát. Én sokszor tapasztaltam, hogy a Sátán valamiképpen meg akar gátolni abban, hogy Istent kövessem/szolgáljam. De legtöbbször csak saját magunk vagyunk önmagunk korlátai és ellenségei. Tehát túlmisztifikálás nélkül is lehet ez benned egyfajta önkontroll. A tudatalattid fél az ismeretlentõl. Hogy esetleg olyasmit olvasol, ami megváltoztatja az életed, a gondolkodásod ezért inkább blokkol. Ez olyan mint amikor elnyomunk magunkban érzéseket, emlékeket... pusztán pszichológia. Rajtad múlik, hogy leküzdöd-e ezt a korlátot vagy sem.
A kérdező hozzászólása: utolsó az lehet
A kérdező hozzászólása: van szemüvegem és más szöveget gond nélkül eltudok olvasni nem vagyok vallásos
Túl kicsik a betûk, és zavaró a tördelés.

Miért van az, hogy amikor elkezdünk szeretkezni és a barátom belémhatol, akkor az mindig fáj, és csak egy kis idő után, amikor már elkezd mozogni, csak akkor tudok feloldódni és élvezni az együttlétet? Mi baj lehet velem?

lehet az az oka, hogy végülis nemrég vesztettem el a szüzességemet, (de azóta már kb. 8-szor voltunk együtt)!

Legjobb válasz: Nem az lehet az ok,hogy mikor belédhatol a partnered nem vagy nedves és azért fáj?És mikor már mozog benned akkor már nedves vagy ezért nem fáj.Szerintem csak ez lehet a gond.

Nem az lehet az ok, hogy mikor belédhatol a partnered nem vagy nedves és azért fáj?És mikor már mozog benned akkor már nedves vagy ezért nem fáj.Szerintem csak ez lehet a gond.
Próbáljátok húzni az elõjátékot, hogy Te is teljesen felizgulj, ne csak a szex legyen maga a lényeg, hanem hogy érezzétek egymás vágyait, szeressétek egymást úgy igazán, és nem lesz gond, mond el neki nyugodtan neked mi a jó, mit szeretnél hogy csináljon, és nem lesz gond.Ehhez is türelem kell, mert ha elõre félsz hohgy fájno fog, csak elmegy a kedved, és utába már ez lesz az oka a nedvesség hiányának.
Valamint használhattok síkosítót is, ami megkönnyíti a behatolást. De lehet hogy már eleve félsz tõle, hogy fájni fog a behatolás, és lehet hiogy ez is oka annak, hogy nem tudsz teljesen felizgulni.
Én is hasonló problémákkal küszködöm. Tisztában vagyok már vele, hogy az okozza, hogy félek attól, hogy fájni fog, attól, hogy a barátom nem is talál igazán vonzónak, s hogy nem tudom megadni neki azt, amire vágyik. :S Szerintem te is a fájdalomtól félsz. Elõször rá kell jönnöd, hogy mi az, ami korlátoz, és meg kell próbálnod leküzdeni. CSak hát ez nem könnyû. :( De nyugi, nem vagy egyedül a problémáddal, ha ez vigasztal . :) Nincs baj veled, csak még tapasztalatlan vagy. Lesz ez jobb is. :)
profi válaszok "lessz ez jobb is" és ezt ki vitatja XD am tényleg bizonyára még nem vagy ELÉGGÉ nedves XD (am csak sztem hülye érzés még névtelenül is írkálni ide?) *rem nem raktam publikusra a mailem :D*
Az iparban úgy hívják ezt , hogy "gépzsír" használata nélkül berág, a persely mert száraz a csapszeg és a hüvely, nincs kenése, utána meg lehet menni az esztergályoshoz , hogy perselyezze újra a lyukat. :) Így van ez fogaskerekeknél is ha nincs kenés nem bírja sokáig pl.: a kocsi váltója motorja. Ezért kell ellenõrizni az olajszintet ebben az esetben. Barátodnak mondd meg , hogy addig amíg nem megfelelõ a kenés a hüvelyben addig ne köszörûltessen az önindítóval mert csak lemerül az akumlátor. Kenés midig kell ezt ne feledd el! :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! :)
Kiegészítésként még annyit, hogy léteznek úgynevezett rejtett rendszerfájlok, amit alapból nem látsz (nem véletlenül, mivel ezekbe hozzáértés nélkül nem célszerû belenyúlni).

Miért van az, hogy amikor elkezdek internetezni kb.1 percig hibátlan az oldal betöltés ideje és 1 perc után várhatok a végtelenségig és nem tölt be. Mi az oka?

Amikor teljesen lelassul a töltés akkor mindig megszüntetem az internet kapcsolatot és miután újra bekapcsolom az internetet, 1 percig szintén tökéletes de utána megint rossz. Előre is köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Még annyit szeretnék hozzátenni hogy szerintem nem az internettel van a baj, mert WIFI-s routerem van és a telefonomon normálisan tölt be mindent. Az internet sebességet megmértem és az is 5 MB/s

A kérdező hozzászólása: Még annyit szeretnék hozzátenni hogy szerintem nem az internettel van a baj, mert WIFI-s routerem van és a telefonomon normálisan tölt be mindent. Az internet sebességet megmértem és az is 5 MB/s
én is így jártam, és én valami vírusra gyanakodtam, majd újratettem, és megint lassú volt, aztán rájöttem, hogy a(z) svchost.exe folyamat pörgeti a procit maxon. ez volt xp-nél, most 7-et tettem fel, és ezzel eddig semmi ilyen gond nincs

Miert van az, hogy amikor elkezdek intenziven sportolni ( edzoterem ) lebetegszem?

Telen nekialltam sulyzos edzesnek aerobbal es ugy megbetegedtem (horghurut) mint kb 8 eve nem. Most elkeztem a kardiot minden masodik nap. A mandulam es a torkom faj most, es merges vagyok hogy miert van ez? Amugy makk egeszseges vagyok, nem esek agynak Sok sok eve. El vagyok kenodve :-S

Legjobb válasz: Épp ezért van az átmozgató edzés az elsõ 2-3 hónapban! Semmibe nem lehet hirtelen belevágni, plusz kéne egy multivitamin is!

Épp ezért van az átmozgató edzés az elsõ 2-3 hónapban! Semmibe nem lehet hirtelen belevágni, plusz kéne egy multivitamin is!
A kérdező hozzászólása: Multivitamint azt szedek. A sulyzos edzes helyett csak kardiot csinalok, annal milyen az atmozgato edzes?
Ott nem kell, csak súlyzósnál. Szerintem a kardió utáni betegség véletlen lehet, az nem okozhat ilyet!
A kérdező hozzászólása: Ok, csak annyira letort, hiszen el akarom erni a celom es most megint varni kell. Ez nagyon bosszanto.
látom itt sok elméleti dolog hiányzik nálad. nos röviden. a sport, vagy intenzív testmozgás hatására kürülnek a testbõl az ásványi sók, és vízben oldódó vitaminok, amik közül a legfontosabb a c vitamin. ezt PÓTOLNI KELL!!! mert különben beteg leszel. és nem 60 mg kell, az kb egy kisgyereknek elég, hanem 500-1000 mg. minden nap! és a kalcium, magnézium, esetleg kálium sókról nem is beszéltem, de olvasgass utána, erre jó a multivitamin, van benne minden, csak nem mindegy milyet veszel, mert egy actival max ból 4-5 tabit is bevehetsz, az felér egy erõsebb sciteces multivitamin egy tabijával. olvasgass, kutakodj a neten.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt! Szedek jo multivitamint es egy hete kb 1000 mg c vitamint is melle. Pont ezert sem ertem, de majd meg jobban utana olvasok.
Lehet, hogy valami sokkal prózaibb oka van. Esetleg ömlik rád izzadtan a légkondi, nyeled közben a hideg vizet, nem öltözöl fel hazamenve.. Ilyen kis dolgokon is sok múlik.
A kérdező hozzászólása: Abban igazad van, hogy a ventillator a futopadon es a tobbin is maximukon van.
A kérdező hozzászólása: Langyos vizet igyak? Szerinted ha csak ez volt a gond ma mar mehetek? ( nincs lazam, csak a mandula kicdit nagyobb, es a torkom kapart 2 napja.

Miért van az, hogy amikor elkezdek masztizni, nem jutok semmire, mert nem tudom végigcsinálni? Biztos van már ilyen kérdés, de légyszíves normális válaszokat adjatok,

19 éves vagyok, és nagyon rossz, hogy még magamban sem tudok elmenni, nemhogy pasival. :(

Legjobb válasz: Még nem találtad meg az érzékeny, jól reagáló pontokat, helyeket. Kísérletezz tovább. Esetleg tükörrel. Érdemes.

Még nem találtad meg az érzékeny, jól reagáló pontokat, helyeket. Kísérletezz tovább. Esetleg tükörrel. Érdemes.
A kérdező hozzászólása: A hüvelyemben tükörrel? Ott nem is próbálkozok, mert abszolút nem érzek semmit, csak ha pasi csinálja. Egyedül totál érzéketlen. A csiklómnál próbálkozok, de nem megy végig. :(
Próbáltad már porszívóval izgatni a csiklódat? Nagyon jó érzés próbáld ki :) Bekapcsolod és átadod magad a levegõ játéknak ettõl tuti elmész :) ;)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy most ez vicc-e, de az tutira fájhat.. :/
vibrátor, vibritojás
Nem vicc és nagyon jó érzés :) Tapasztalatból mondom :)
Szerintem nem technikai jellegû a probléma. inkább lelki. Nyugodt körülmények, ráhangolódás , erotikus tartalmú , filmek, kis regények, esetleg pici kis feszültség oldó alkohol, biztosan segítenek. De ha eleve úgy kezded el, hogy nem fog sikerülni, az biztos kudarc.

Miért van az hogy amikor elkezdek letölteni utorrentel egy progit, és felfüggesztem utána meg rámegyek a letöltésre akkor kék helyet piros négyzet van a fájl neve mellett? !

Legjobb válasz: Vagy nem connectoltál rendesen, vagy már nincsen senki aki seedelje. Esetleg próbálj rá a force re-check( kényszerítettt újraellenõrzés) opcióra.

Vagy nem connectoltál rendesen, vagy már nincsen senki aki seedelje. Esetleg próbálj rá a force re-check( kényszerítettt újraellenõrzés) opcióra.

Miért van az hogy amikor elkezdek játszani a FIFA 13-al nem szaggat, de egy idõ után elkezd és minél tovább játszok annál inkább?

A játék elindításakor tudok úgy játszani vele 10-15 percig, hogy akadás mentesen fut, majd az idõ teltével elkezd, és minél tovább játszok, annál jobban. Ha leteszem tálcára, majd vissza, akkor egy ideig megint jó... miért van ez?

Legjobb válasz: Szerintem pedig épp az hogy egy ideig birja aztán minél jobban megterheli annál roszab lesz nekem a laptopomnál a lol elment 30 fps el egy menetig aztán meg játszhatatlan lett.

Szerintem pedig épp az hogy egy ideig birja aztán minél jobban megterheli annál roszab lesz nekem a laptopomnál a lol elment 30 fps el egy menetig aztán meg játszhatatlan lett.
A kérdező hozzászólása: értem :\ és ilyenkor mi a kevés neki? a 4GB DDR3 RAM, vagy a 4 magos 2.1GHZ-s proci, vagy az 1024-es Nvdia vidikártya?
Nem tom én ehezz nem értek csak tapasztaltam már ilyet és gondoltam leírom.

Miért van az, hogy amikor elkezdek számítógépezni 5 percen belül elkezd fájni a jobb csuklóm pontosabban a jobb széle?

A székem kartámlája egy szintben van a billentyűzet paddal, azaz vízszintes a karom. Az egér egy átlagos Genius, próbáltam ezerféleképpen fogni az egeret, sok mindent kipróbáltam már.Egy hete csinálja ezt, amúgy meg nem fáj, ha bármi mást csinálok!

Legjobb válasz: Köszi a választ!

A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!