Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy amikor egy nő (18 db)

Miért gondolja az itt válaszolók nagy része azt, hogy amíg egy nő otthon van a kisbabájával, addig a férje tartja el?

Tudom, hogy van amikor ez valóban igaz, de azért nem kellene általánosítani és a kérdezőt letámadni, amíg nem tudják a részleteket.

Legjobb válasz: Nálunk a második gyermek jön (2,5 év a korkülönbség) és a keresetünk (jelenleg) 10 ezerrel a férjem javára húzza a családi kasszát. Nyilván szülés után ez változik nem kicsit, mivel a GYED maximálva van, de nem igazán foglalkozom azzal, hogy õ "tart" el. Ha így nézném, akkor 3 éhes szájat tömne, plusz egy kutyáét, mivel kutyánk is van :))) Volt olyan a "történelmünkben", hogy én tartottam el, mert 1 hónapig munkanélküli volt. Mégis hamar talált munkát (szerencsére). Engem a "nem csinálsz semmit egész nap" kijelentések õrjítenek meg. Egyszer mutattam meg a férjemnek, hogy milyen az, amikor egész nap ténylegesen semmit se csinálok itthon. 2 órán keresztül pakolt el a gyerek után és rakta össze a lakást normál, tûrhetõ állapotúra.

Nálunk a második gyermek jön (2, 5 év a korkülönbség) és a keresetünk (jelenleg) 10 ezerrel a férjem javára húzza a családi kasszát. Nyilván szülés után ez változik nem kicsit, mivel a GYED maximálva van, de nem igazán foglalkozom azzal, hogy õ "tart" el. Ha így nézném, akkor 3 éhes szájat tömne, plusz egy kutyáét, mivel kutyánk is van :) )) Volt olyan a "történelmünkben", hogy én tartottam el, mert 1 hónapig munkanélküli volt. Mégis hamar talált munkát (szerencsére). Engem a "nem csinálsz semmit egész nap" kijelentések õrjítenek meg. Egyszer mutattam meg a férjemnek, hogy milyen az, amikor egész nap ténylegesen semmit se csinálok itthon. 2 órán keresztül pakolt el a gyerek után és rakta össze a lakást normál, tûrhetõ állapotúra.
Kozos elet, kozos gyerek, kozos kassza, kozos kiadasok: Egy csalad! Anyuka a baba miatt nem dolgozik munkahelyen de otthon a csaladert igenis 0-24be melozik. A minimum az, hogy 2evig az anyagi resz java a ferfira haruljon. Nekem ugyan jo GYEDem van, de mikor a gyereket vallaltuk megse fordult a fejunkben hogy ki..kit tart el majd. Ki tudja 5-10ev mulva nem e lesz olyan, hogy majd az "eltartott no" fogja eltartani a csaladot? Egyutt joban rosszban!!! Az apukanak is jo, hogy rendre es friss eltelre megy haza..es hogy kivan mosva vasalva a ruhaja...+ ne felejtsuk el ismetlem a gyerek kozos. Mikor egy no gyereket nevel az megfizethetetlen! Ha gyeses ha gyedes Akkoris!
Ezt én sem értem, ha valakinek minimum 70.000 Ft GYED-e van, az nincs eltartva, hiszen van aki konkrétan ennyit keres munkával. Akkor az is el van tartva, csak mert pl. a férje jobban keres? Érdekes kérdés ez!
A mai világban nem az van hogy divat a semmire szûlni.sajnos az van hogy életed végéig dolgozhatsz de ugysem lesz semmid.28 éves vagyok a párom 29, a szülõknek ilyen korban már volt saját lakásuk.van egy másfél éves kislányunk, jelenleg anyámnál vagyunk a lányommal a párom meg németországban dolgozik és 3 havonta jár haza.Dolgoztam 20 éves korom óta és nincs semmim mert a mai vilàgban lehetetlen elõbre jutni a kisembereknek.biztos h nem is maradunk itt és idén megyünk apa után.de ha arra vársz hogy legyen valamid és ne a semmire szûlj akkor soha nem lesz családod.
Mert ez így igaz. Ha a nõ otthon van a kisbabával és nem dolgozik, akkor a férje tartja el, mi másból élne, a gyesbõl még a negyedét se tudná fedezni a megélhetési költségeknek. Csak azt nem értem, miért baj az, ha egy kismamát a férje tart el? Úgy kérdezed, mintha ez valami szörnyû rágalmazás lenne, pedig teljesen természetes dolog. Jó esetben a kismama nem csak a lábát lógatja, amíg a férj dolgozik, hanem a gyerekkel, házimunkával stb. foglalkozik, esetleg akár tanulhat is.
De, sokaknak van családja. Ezt így kijelenteni, hogy ha arra vár az ember, hogy mindene meglegyen, akkor sose lesz család, elég meredek. 22 évesen diplomáztam, addigra egy éve dolgoztam egy helyen, ahova elõször gyakorlatra mentem el. Késõbb középvezetõi állásba kerültem, ahonnan máshova átvettek a középvezetõnél kicsit magasabb szintre, majdnem dupla fizetésért, mégsem dolgoztam magam halálra, reggel 6-tól este 10-ig, mint mondjuk a feletteseim - azt már nem vállalnám, inkább kevesebb fizu. 24 évesen mentem férjhez, kertes családi házban élünk a kertvárosban, amit bár hitelre vettünk, a törlesztés nem okozott sosem gondot. Emellett van mindkettõnknek autója és én 25 évesen vettem egy lakást is, befektetési célból, aminek kb. 5 év alatt megtérült az ára. 26 éves voltam, a férjem 29, amikor úgy döntöttünk, ideje családot alapítani. A férjemnek vállalkozása volt, akkor már 5 éve ami egyre jobban ment. 27 évesen szültem, 30 évesen visszamentem dolgozni, és kész. Van családunk, munkánk, házunk, lakás, kocsik. Nem éhezünk, nem nyomorgunk. Egyszerû szülõk egyszerû gyermekei voltunk egyszer mi is, átlagos anyagi körülmények közt nevelkedtünk. Sokat tanultunk, és sokat dolgoztunk, nem hullott az ölünkbe az, ahol most tartunk. Most sem tartom magam többnek, átlagos emberek vagyunk átlagos, de jó élettel. 32 évesen szomorú látni, hogy többen vannak hozzátok hasonlóak, pedig nem álomkarriert futottunk, nem gazdag szülõk dugtak minket jó helyekre dolgozni, mégis megvagyunk. Más miért nincs?
Ha a 25.000 Ft-os gyest nézzük, azt a nõt tényleg a férje tartja el. A gyeddel más a helyzet. Nekem pl. havi 200.000-em van, mindennel együtt, én a gyeden levõket nem nevezném eltartottnak.
Mert ez általában így is van. Fõleg, hogy ma divat a semmire szülni, végzettség, munkatapasztalat, GYED, minden ilyesmi elõtt. Nyilván ritkább az, hogy egy nõ önállóan létrehoz egy sikeres vállalkozást, amibõl terhesség alatt is több pénzt visz haza, mint a férje.
Miért kell provokatív kérdést feltenni?
Elõzõ vagyok.mi sem éhezünk, nem ezt akartam mondani.de én már megbántam hogy hazajöttem szülni.nem lehet elõrébb jutni csak ezt látom, és jobb már nem lesz.
# 8/11 Teljesen igazad van.Nagyon is divat lett a semmire vagy a nagyszülõk pénztárcájára szülni. Iskola végére vagy jobb esetbe pár hónapos munka keresés után jön a "véletlen" gyerek. Mert sokszor az aki mást nem tud vagy nem akar elérni a az életben a szül egy gyereket és arra veregeti hátba magát
Torz gondolkodása van annak, aki azon kattog, hogy amikor egy férfi és egy nõ gyermeket vállal és a nõ otthon marad a gyerekkel amíg kell és a férfi közbe egyedül dolgozik, akkor a férfi eltartja a nõt. A nõ képes megszülni a gyereket, nyilván ezért nem a férfi teszi. Aztán az marad otthon a gyerekkel, aki akar. Egynek muszáj és célszerû annak, aki kevesebbet keres. Általában a nõk keresnek kevesebbet. Agyhalott gondolkodása van annak, aki egy ilyen természetes, adott életszakaszhoz automatikusan hozzátartozó helyzetet úgy állít be, mintha bármelyik szülõnek is lenne más megoldása. Másfelõl pedig úgy kell párt választani, aki ebben is ugyanúgy gondolkodik mint mi. Mondom, már ha ezen kell egyáltalán bármit is gondolkodni, mert normális embereknél ez a téma fel sem merül.
Kedves 8as.elég rosszul értelmezted a válaszom.mi nem azért vagyunk a lányommal az édesanyámnál mert nem tudnànk megélni nélküle.a párom jól keres, de nem itthon.terhesség elõtt én is kint voltam és dolgoztam, csak haza jöttem szûlni (de minek!), na mindegy.és nem iskola után meg pár hónap munka után szûltem a nagyi nyakára.sõt inkább mi segítjük édesanyámat.Olvasd el rendesen.
Mivel a gyerek mindkettejüké, de csak az egyik marad otthon vele, ezért egyértelmûen aki ezalatt az idõ alatt pénzt tud keresni, annak a keresete fele a párját illeti. Mivel azért tud dolgozni, mert a párja ezalatt a gyerekkel van. És ha a nõnek volt munkája elõtte, akkor gyest is kap, ami lehet magas összeg is.

Miért van az, hogy amikor egy nő terhes lesz, akkor a párját hirtelen nem érdekli az egész, pedig addig minden rendben megy?

Legjobb válasz: Azalatt mit értessz hogy nem érdekli? Eddig érdeklõdött meg kérdezõsködött,és most meg nem teszi vagy ha beszélnél róla mondja hogy nem érdekli?Lehet csak azt a kritikus idõszakot akarja egy kicsit lelkesedés nélkül átvészelni.Mert ha isten ne adja nem jön össze mégsem,nem éli bele magát.Az én páromban akkor tudatosult amikor az elsõ ultrahangra eljött velem.Addig azt sem tudta mirõl beszélek,meg jött az "aha" meg az "igen" és ennyi.Már 32 hetes vagyok és le sem száll a témáról.Már engem idegesít néha hogy dicsekszik hány hetesek "vagyunk".Persze jól esik..Í:D Szóval ha még kisterhes vagy sztem ne aggódj.És légy boldog.

Azalatt mit értessz hogy nem érdekli? Eddig érdeklõdött meg kérdezõsködött, és most meg nem teszi vagy ha beszélnél róla mondja hogy nem érdekli?Lehet csak azt a kritikus idõszakot akarja egy kicsit lelkesedés nélkül átvészelni.Mert ha isten ne adja nem jön össze mégsem, nem éli bele magát.Az én páromban akkor tudatosult amikor az elsõ ultrahangra eljött velem.Addig azt sem tudta mirõl beszélek, meg jött az "aha" meg az "igen" és ennyi.Már 32 hetes vagyok és le sem száll a témáról.Már engem idegesít néha hogy dicsekszik hány hetesek "vagyunk".Persze jól esik..Í:D Szóval ha még kisterhes vagy sztem ne aggódj.És légy boldog.
Lehet , hogy a párod nem is hanyagol el, csak te érzed ugy hogy kevesebbet foglakozik veled, mert a terhesség alatt én ugy gondolom , hogy több törõdésre van szüksége egy nõnek!24.hetes kismami
Talán ez már egy visszacsinálhatatlan biztos, nem csak egy ábránd. A férfiak is megilyednek, érzika felelõsségét, félnek, hogy nem lesz szabad élet, egy életre szóló kötöttséget és felelõsséget vállalnak. A lényeg, ogy beszélgess pároddal, és osszátok meg egymással gondolataitokat, félelmeiteket..
szia! :) az enyém is eleinte megszeppent, nem nagyon kérdezett , inkább csak én beszéltem babóról, aztán miután kiveséztük a témát, a szex részét is, azóta poci puszi van meg ilyesmi. hagyd, eméssze kicsit a dolgot, nekik is kell idõ ehhez :) .

Üdv. Most feltennék egy igen Hülyének Tűnő kérdést de Kérnék mindenkit hogy Ne Marháskodjon. Miért van az amikor egyedül vagyok itthon éjszaka. Nézek filmet és pl tegnap is hallottam egy halk női hangot de senki sem volt itthon, rajtam kívül?

Nagyon ritkán elő fordul. csak tudni szeretném miért van ez?

Legjobb válasz: nem akarom elviccelni, mert külön kérted de én most õszintén beszartam :D én ilyeneket hallanék...ijjaj sokkot kapnék asszem:) vagy soha többé nem néznék filmet :D

nem akarom elviccelni, mert külön kérted de én most õszintén beszartam :D én ilyeneket hallanék...ijjaj sokkot kapnék asszem:) vagy soha többé nem néznék filmet :D
A kérdező hozzászólása: Most lehet hogy vicces, De ezt határozottan valahonnan másik szobából jött, és csak pár pillanatig tartott.
A képzelet és a tudatalattid csodákra képes! Én mennyi furcsa hangot, zörejt szoktam hallani ha egyedül vagyok itthon :)


Miért van az, hogy ami egy nőnek ciki, egy férfinak menő?

Párom is és én is sof?rként dolgozunk, nekem még csak a B-m van meg, a páromnak C, D, E, n? létére. Viszont akárhol ez kiderül ?t cikizik ezért (pedig egy tényleg n?ies, dögös csajt kell elképzelni, nem valami tramplit), míg ha én említem meg bárhol is hogy sof?rként dolgozom, a csajok h? de jó dolognak tartják. Tudom, hogy kicsit magam ellen beszélek, de tényleg nem értem az egészet.

Legjobb válasz: Mert nem az.

Mert nem az.
Sok még a buta ember.
Nem kifejezetten nõi munka, ettõl függetlenül elég korlátolt emberekkel állhtasz szóba.
Ami valakinek menõ, másnak nem. Egyébként a gyantázásról is ugyanezt gondolod?
Számít az, hogy ki mit gondol ha nektek ez így jó?
A nõ miatt. Az a férfi, aki nõvel megy, valószínûleg sikeres, tehát érdemes megnézni.
Szerintem az a pszichológia mögötte, hogy ha lányokkal mész akkor az már referencia a többi számára, hogy megfeleltél azoknak akikkel éppen vagy. Ugyanúgy amikor barátnõd van, ha neki elég jó voltál, többi lány azt gondolja hogy akkor nekik is megfelelnél. Nagyon ösztöni szinten mûködnek az emberek még manapság is sajnos.
Nem téged néznek, hanem a nõt. Ha rád néznek, az azért van, hogy lefitymálóan tudomást vegyenek róla, hogy ez a csaj is egy lúzerrel jött össze, nem konkurencia, éljen.
#3 .. minõ pozitív a világképed :D
A kérdező hozzászólása: De kedves hármas, engem néznek...
Én is így vagyok vele. Ha egyedül megyek valahova, szórakozni, vagy akár csak a hétköznapokba, emberek közé, töredéke azok száma akik felfigyelnek rám, mint ha egy lánnyal az oldalamon látnak. Valószínûleg a megfelelés tudat alatt, mint itt írták páran. Ha egy nõ van melletted, sokkal határozottabb, férfiasabb, dominánsabb benyomást keltesz, mint egyedül a rengetegben. :)
Lehet, a csajt nézik. :D
Engem akkor szoktak megnézni a nõk amikor pasival vannak. Pff nem is értem.
rossz lehet neked..:/
Szerintem hagyd a gyantát, mert elcsúnyit egy nõt
A kérdező hozzászólása: Miért.. akkor legyen bajszom? Igaz halvány, tehát nem olyan mint a férfiaké, és egyre inkább gyengül, tehát vékonyodik a szál, de nem tudom mi az a barnaság.

Miért van az az esetek többségében, hogy amikor egy férfi írja ki hogy 25 évesen szűz akkor lehordják, de ha egy nő 32 évesen szűz azt meg nem?

Bocsánat ha általánosítok,de direkt írtam is hogy az esetek többségében,vagyis nem mindig.

Legjobb válasz: Egyébként én nem hordom le a 25 éves szûz fiúkat.

Egyébként én nem hordom le a 25 éves szûz fiúkat.
Miért? Mert ha egy nõ még 32 évesen is szûz, az nagy valószínûséggel azért az, mert -vagy aszexuális, egyáltalán nem kívánja a szexet; -vagy nagyon erõteljesen vallásos. Ezért miért kéne ledorongolni? Ha egy pasi aszexuális és azért szûz, akkor még véletlenül se hirdeti itt magáról, hogy az, mert egyáltalán nem érdekli. Ha vallásos, akkor szintén. Aki itt kiírja magáról... az többnyire szerencsétlen balfsz. Nõk nem is szokták kiírni.
Miért lenne az? Nekem oly mindegy, hogy meddig szûz valaki. Nem nemtõl függõen ítélkezem. CSAK akkor alkotok véleményt, ha idejön nyígni. És még azzal se lehet vádolni, hogy "biztos máshogy kezelném a szûz pasit és a nem szüzet. Biztos elküldeném, ha az lenne...". Párom is az volt elõttem (jóval 20 felett), de még véletlenül se volt a homlokára írva és akkor sem csináltam belõle problémát, amikor megtudtam. De az itt írogató fickók egytõl egyig mások.
Utolsó! Ahogy kivetem a szavaidból: - az a nõ, aki 32 évesen szûz és gyakorlatilag a kutyának sem kell, nos, õ teljesen normális, nincs vele semmi baj - az a férfi, aki ugyanennyi évesen, vagy kicsit fiatalabban szûz és a kutyának sem kell, nos, az egy otthon heverészõ, önmagát marcangoló hülyegyerek. Az még véletlenül sem jut az eszedbe, hogy az a nõ konkrétan miért is nem kell egy férfinak sem? Mert ott valószínûleg nincs rendben valami, ugyanúgy, ahogy néhány férfi esetében. De persze egybõl jön, hogy ha egy férfi szûz, az az õ saját hibája, ha egy nõ szüzike, az meg biztos másé. Téged aztán jól átb***hattak az életben.
Miért van, hogy ha a pasi több nõvel dug egy héten, akkor a barátai szemében isten, ha egy nõ csinálja ugyanezt, akkor rib**nc? Feltételezzük, egyiknek sincs párja.
Szerintem sok nõnek csak a szex kell és a bunkó pasik jönnek be nekik, akik nem tudják, hogy mi az igazi szerelem, legtöbb fiatal csajnak a pénzes nagymenõ városi parasztok jönnek be lehetõleg még legyenek is kigyúrva, ugyanmár a szerelem a legtöbb csak azt hiszi, h tudja mi is az....
Mert valamiért nem egyformán kezelik sokan a két nemet.Pedig egyformán kell.Mindkettõ pancser, a nõ jobban is, mert örgebb. Lehet összehordani mindent, de aki egy dugásra se elég, az már elég gázos... Meg ha érzelmi okokból, az még rosszabb, hogy senkihez nem tudott ennyi idõ alatt annyira kötõdni, hogy megtegye vele. Szerintem legalábbis ez van.Lehet nem egyet érteni...
Kettõs mérce classic.
#5: Csak itt nem róluk van szó, hanem a nõkrõl.
Azért van ez, mert a válaszadóknak elegük van ezekbõl a kérdésekbõl. Alapjaiban aki leír egy részletesebb történtetet magáról azt sírásnak fogják fel (természetesen sok olyan van aki konkrétan rinyál, de van aki csak ki akarja írni magából, mert pl ilyen dolgot leginkább az ember névtelenül idegenekkel akar megbeszélni, mivel eléggé intim dolog), de akármelyik esetrõl is van szó többség ezt rinyálásnak fogja fel. Aminek én részben igazat is adok. Van 10000 ilyen kérdés amire adtak értelmes választ/tippet ezért is inkább jönnek a 9-es hasonlók akik inkább belerúgnak még egyet (bocsánat, de a válaszod olyan messze van a valóságtól, hogy csak na). Nem a szüzek védõszentje akarok lenni, mert igenis a hiba bennük van, de talán nem kellene ilyen stílusban õket lehordani.
Szerintem 30-ig egyáltalán nem gond, onnan felfelé pedig mindkét nemnél problémára utal. Mondjuk nem szívesen kezdenék szûz pasival - de basszus, ne kezdje ezzel az ismerkedést, problem solved.
azért mert a pasik mindig mást hibáztatnak, mindig azt magyarázzák hogy a nõket taszítja a szüzesség, hogy ilyen idõsen már senkinek sem kellenek szüzen azt nem nézik hogy nem voltak mindig 20-on évesek, de ez nekik nem gond, hibáztassák csak a nõket
Az elsõ válaszoló mekkora egy beteg állat. És már nem elõször ír ilyen ökörséget az agyatlanja!

Miért van az, hogy sok nő utálja a harisnyanadrágot, amikor az egyik legnőiesebb ruhadarab?

Sokan az6t mondják, hogy kényelmetlen! A nadrág talán kényelmesebb? Nem hiszem és ráadásul fiús is!

Legjobb válasz: Én szoktam hordani, de csak õsszel és tavasszal, amikor nincs az a füllesztõ 30-40 fokos hõség, de hideg sincs. A nylonharisnya egyébként nem szellõzik jól, tehát bele lehet izzadni (ami egy nõnél is büdös), de nem is melegít sokat, tehát funkcióját tekintve nem sok értelme van, azokra a kellemesen langyos 15-20 fokos idõszakokra való, amikor lehet viszonylag lengén öltözni a tél és a nyár között. Télen amúgy én vastag kötött harisnyát hordok még a nadrág alá is, sõt, van, hogy még vastag zoknit is veszek rá a vastag bélelt csizmámba, ha annyira hideg van. Egyszer kipróbálhatod, milyen érzés a melegben a nylonharisnya, szerintem nagyon gyorsan szabadulni fogsz tõle. :-D

Én szoktam hordani, de csak õsszel és tavasszal, amikor nincs az a füllesztõ 30-40 fokos hõség, de hideg sincs. A nylonharisnya egyébként nem szellõzik jól, tehát bele lehet izzadni (ami egy nõnél is büdös), de nem is melegít sokat, tehát funkcióját tekintve nem sok értelme van, azokra a kellemesen langyos 15-20 fokos idõszakokra való, amikor lehet viszonylag lengén öltözni a tél és a nyár között. Télen amúgy én vastag kötött harisnyát hordok még a nadrág alá is, sõt, van, hogy még vastag zoknit is veszek rá a vastag bélelt csizmámba, ha annyira hideg van. Egyszer kipróbálhatod, milyen érzés a melegben a nylonharisnya, szerintem nagyon gyorsan szabadulni fogsz tõle. :-D
Nem tudom, én kifejezetten szeretem a szép harisnyákat. :) 19L
Én szeretem a harisnyát, de azért egész nap abban lenni tényleg nagyon kényelmetlen... Egyrészt ugye az anyaga miatt, nem éppen egészséges a bõrnek. Pl. egy pamutzoknival összehasonlítva, hát a harisnya sokkal rosszabb, nem tud benne úgy lélegezni a bõr. A másik hátulütõje a nadrággal szemben, hogy a harisnya sérülékeny. Elég leülni pl. egy olyan székre, ami fából van és kiáll belõle pár szálka, és már szakad is a harisnya, az meg ugye hogy néz már ki? Vagy ha nem is szakad ki, de bármibe beleakad, máris meghúzódik egy szál, és nagyon ronda lesz. Arról nem is beszélve, hogy nadrágban lenni sokkal kényelmesebb, mint szoknyában. Te nem hiszed? Volt már rajtad szoknya?? Egy szûkebb szoknya erõsen korlátozza a mozgást, nem lehet benne pl. akkorát lépni, mert összefogja a lábakat. Egy magasabb lépcsõfokra fellépni azzal a veszéllyel járhat, hogy felcsúszik a szoknya. Pl. buszra felszállásnál. Vagy autóból kiszállásnál meg be lehet látni (tudom, ki lehet szállni összezárt lábakkal is, de nem kényelmesebb úgy, ha egyiket a másik után rakom ki?), nadrágban meg nincs erre gond. Ja, és még valami, én sok szoknyát azért nem hordok szívesen, mert szorít. Ha nem szorítana, akkor viszont lecsúszna. Ezek a szoknyák egyetlen vonalban vannak "rögzítve" az emberre, a többi része lóg, és ennek a vonalnak elég szûknek kell maradnia ahhoz, hogy tartson, míg egy nadrágnál azért több felület áll rendelkezésre arra, hogy tartson.
A harisnyanadrág, és a pasik által szexinek tartott, elegánsabb combfix között van különbség. Amúgy pedig sokak bõre érzékeny rá, fõleg melegben, elõfordul, hogy akad rajta a ruha, meg felcsúszik rajta a szoknya... amíg nem próbáltad, nem jelenthetetd ki, hogy kényelmes, mert nagyon sokszor nem az! És nem is praktikus, ha az ember nem saját autóval furikáz a-ból b-be, hanem mondjuk meg is kell mozdulnia a nap folyamán, ne adja a Jóisten, még tán tömegközlekednie is kell. Minden nap két-három pár harisnyát tönkre tudnék tenni. Egyetértek veled, hogy látványnak nõies, sokkal nõiesebb, mint a nadrágok, de nem várhatod senkitõl, hogy csak ezért, a pasik kedvéért ilyenben feszengjen egész nap... És nem gondolhatod, hogy a nõiességüket akarják "tökretenni" azza, hogy nadrágot húznak... Tipikus pasigondolkodás. A harisnya-szoknya azokból az idõkbõl maradt meg, mint viselet, mikor a nadrág még nem, vagy alig volt általános a nõknél. Ma már az, és sokkal se sokkal kényelmesebb, mint egy haroisnay-szoknya kombó. Harisnya-szoknya duót rövid idõre, elegáns helyre veszek csak fel, mert A) kijönnek a kiütéseim a lábamon (az emnnyire szexi?) B) izzadok, mint a ló, ha kint 30 fok van (az mennyire szexi?) c) elszakad a harisnyám, ha valami olyanhoz érek, vagy túl aktív vagyok (az mennyire szexi?) Ha ezek megtörténnek, akkor meg "milyen igénytelen" vagyok, nem? Ne érts félre, igazat adok neked, csak magyarázattal akartam szolgálni... Van rá okunk, hidd el, ha úgy döntünk, hogy nem. 25/L
Ja, és a média által erõltetett szépségideál, a piszakafalábú seprõnyél miatt sok amúgy nagyon csinos nõ elõbb verné magát agyon, mint hogy harisnyában megmutassa a lábait... Na õk is megérnének egy misét, sokat ismerek. És valóban: ti pasik, hová tûntök fokozatosan?
Gondolom harisnyafetisiszta 20-30 éves férfi vagy. Nos, vegyél fel egy nejlonharisnyát, negyven fokban, 24 órára, és megtudod, miért utálják annyian!
Te még nem vakaróztál és nem pattogzott ki a combod egész napos harisnyaviselettõl úgy látszik :) Amúgy felveszem, mert télen is szeretem a szoknyát, de lehetõleg minél rövidebb idõre.
Ja, melegítés szempontjából nem funkcionál semmit, mert nem melegít. Télen még egy vastagabb harisnya is kevés, mert meg lehet bennük fagyni. Arról még nem is beszélve, hogy rendszeresen a legrosszabbkor kezd el futni rajta egy szem (és a legfeltûnõbb helyen) Akkor visszakanyarodva? Hol vannak az igazi férfiak? Mert sajnos mindenhol csõgatyás, vasalt hajú nyálbélákat látok, akik hátulról olyanok mintha nõk lennének, sõt, néha szembõl is.....
Add fel, így nem érsz el semmit :(
Én szeretem a szép, különleges harisnyákat, de inkább csak õsszel, télen, fõleg csizmával. Nyáron eszembe sem jut harisnyát hordani, szerintem 25fok felett kínzás.
Én imádom a harisnyát, tavasszal, õsszel, télen egyfolytában abban vagyok szoknyával:) Persze nyáron is fõleg szoknyát hordok, de akkor nem veszek hozzá harisnyát, mert nem akarok megsülni... :D 21/L
Amúgy nem azért, de én még sosem büdösödtem bele a harisnyába, és sosem pattogtam ki tõle. Kényelmetlennek se értem. De ez lehet, hogy azért van, mert nem gagyi kínait veszek, hanem normális minõséget, normális anyagból, ami több használat után sem szakad ki, nem bolyhosodik ki (necc, mintás stb.)...
Drága a harisnya, és nagyon kell rá vigyázni, mert ha egyszer beakad valahova, akkor vége :D
12:30 - Egyetlen egyszer hordtam életemben necc harisnyát, amikor a középiskolai szalagavatón Kánkánoztunk, akkor is csak az osztálytánc kedvéért. Nem áll mindenkinek jól, meg egyáltalán, szépen is néztek volna rám az irodában, ha neccharisnyában tipegek be dolgozni zsákokat és dobozokat cipelni...
Nekem annyi a bajom a harisnyával, hogy folyton kiszakad, pedig õsszel-télen csizmával szeretem hordani. De most az iskolában a borzalmasan fa székeken... Mindegyikbõl kiállnak a szálkák, egyszer leülök, nem tudok felállni úgy, h bele ne akadjon, vagy az asztal széle recés és az tépi ki, egyszer a lépcsõn jött nekem egy csaj és a táskája tépõzárja tépett ki belõle egy darabot.. Igaz, viszek magammal pót harisnyát általában, de nem nagy öröm cserélgetni:D Inkább hordok nyáron, mikor nem kell hozzá harisnya:) Amúgy meg, én nem a pasik kedvéért öltözködöm, hanem a magam kedvéért veszem fel azt, ami tetszik. Szerintem ez így korrekt. Jó tetszeni ettõl függetlenül az embereknek, de míg a legtöbb pasi ezt üvöltéssel, fütyüléssel és "megb*sználak, szivi" kijelentésekkel hozza az ember tudomására, tényleg csak a saját kedvemért öltözködöm csinosan:) Amúgy rendben van, hogy szoknya=nõies, mert a pasik jobb esetben nem hordanak szoknyát, de ez is igencsak sarkított. Egy nõ egy szexi, feszülõs farmerben, magassarkúban és egy csinos felsõben miért ne lenne NÕ? Nincs baj a szoknyával, a harisnyával is csak annyi, hogy kényes egy darab, ha nem csak ücsörög benne az ember, de a nadrágot sem értem, minek kell elítélni. 19/L
a neccet arra írtam példának, hogy abból is olyat kell venni, ami jobb minõségû, mert a gagyi kínai ilyen pihés-bolyhos lesz 1 használat után...természetesen én sem abban járok be az egyetemre, max buliba való :D
Anyukám a pedagógus fizetésébõl örül, ha a kínait meg tudja venni, de abból is nézi a jobb minõségûeket, azok ott se 100Ft.
Cöh... Figyusz, én nem szeretem a harisnyát, a szonyát meg egyenesen rühellem. Ergo csak bizonyos helyeken viselem, de ott is inkább a nadrágot választom, ha lehet. Szóval így már nem is vagyok nõ. Hát szép... Nem a ruhától lesz valaki nõ, ezt elárulom. És képzeld, soha nem néztek még férfinak a farmeremben és pólómban. Télen viselek harisnyát (nadrág alá, -20 fokban, ez szerintem érthetõ.
Én szoktam harsinyát hordani és szoknyát, de mindig én sem bírnám. Mert beleizzad az ember, rosszabb esetben, ha olyan a põre, kis is pattogzik (sajnos az enyém is ilyen). A nadrág még akkor sem tapad annyira a testre, ha szûkszárú. Ha meg hideg van, akkor fázik benne az ember lába... Ja, és az, hogy a nadrág fiús, a legnagyobb baromság, amit valaha hallottam. Ha az ember jól válogatja meg hozzá a többi cuccot, és jó a szabása, akkor nagyon nõies tud lenni! Ja, és azt meg hadd ne ecseteljem, hogy ha vki nem kocsival jár, és nemcsak negyedórákra sétál (pl. Pesten, mert én ott lakom), néha bizony igenis jóval praktikusabb egy nadrág egy nem túl magas sarkú cipõvel...
A kérdező hozzászólása: Egy páran írták, hogy szeretik a harisnyákat, szoknyát, ruhát! A legtöbben védelmükbe vették a nadrágot! Úgy néz ki, hogy a legtöbb nõ hord nadrágot. Pedig férfias! Mi lenne ha egy férfi hordana harisnyát és szoknyát? Rögtön azt mondanák, hogy meleg! Ezzel az erõvel a nadrágot hordó Nõkre rá lehet mondani, hogy leszbikus? Nem is olyan egyszerû a téma? Mert a nõk elhatározták, hogy hordhatnak nadrágot! Mi lenne fordítva? /Lásd:Skócia/
Csajok, a harisnyáról tényleg egy a véleményünk, ecseteltétek is sokan. De erre a kérdésre nem kaptunk választ: Hol vannak a férfias pasik? Õk is a kényelemre mennének, amikor csõnadrágot húznak? Hagy vágja a zacsit?
melegbe amikor izzadsz amúgy is stresszes vagy wc-ned kell és elcsavarodik de úgy h rá van ragadva a lábadra meg mindenhova és azzal má nem tudsz mit csinálni:S
10:38 Mert csak szoknyában nõ a nõ? A ruha teszi a nõt... ne haragudj, de ez igen szegényes... Hordok nadrágot, és mindenki nõnek néz... Azt is lehet úgy hordani, hogy nõies legyen. Nem a katonamintás bõgatyás tinikrõl van ugye szó... Ha neked egy nõ csak szoknyában-harisnyában nõ, akkor van még mit pótolni. Vagy csak a szemed kell nagyobbra nyitni. Ha valaki nem nõies nõ, akkor szoknyában sem lesz az, ha valaki az, akkor elvileg egy krumpliszsákban is látszik rajta. Klisé? lehet, de igaz, nálam mûködik. 25/L
A kérdező hozzászólása: Csak azért vetettem fel a kérdést, mert úgy látom, hogy a lezserség és kényelmesség mögé bújva egyre kevesebb a nõies nõ! Harisnya szoknyával pedig az "igazi" NÕ !
Látjátok, a KÉNYELEMMEL érveltek. Miféle nõk vagytok ti? Amúgy meg próbáljatok egyszer nem fos krepp harisnyát venni, hanem valami normális anyagot, és akkor nem lesztek se bebüdösödve, sem kipattogzva.
10:02 - Mutass példát... Ja, csak szólok, hogy nincs mindenkinek pénze drága harisnyát venni...
Nem csak a krepp harisnya ilyen, azért ezt nem árt tudni. És igen, a kényelemmel érvelek, mert nem hiszem, hogy csak azért, mert nõnek születtem, egész nap úgy kéne tipegnem harisnyában és szoknyában, mint egy topmodellnek. Nem járok melegítõben és kinyúlt pólóban, de azért elsõsorban az eszemet használom, nem a kinézetemet. Nem egy dísztárgy vagyok, hanem ugyan olyan homo sapiens, mint férfitársaim.
"Látjátok, a KÉNYELEMMEL érveltek. Miféle nõk vagytok ti? " Nem hiszem, hogy valaki attól lesz nõ, hogy hord-e harisnyát vagy sem. Gyanítom, hogy hímnemû vagy, így sose volt még rajtad harisnya. Pedig ha viseltél is volna, azonnal letépnéd magadról, és tisztában lennél vele, hogy mennyire rossz is. Gondolj bele, a nylonharisnya kb. olyan, mint ha közönséges uzsis zacsival körbeteketrnéd a lábad. Ugye, mennyire rossz lenne? Mellesleg egy valamire való harisnya iszonyat drága, nem éri meg. És csak azért senki se fog harisnyát és szoknyát hordani, hogy a pasik örüljenek. :) A keresztkérdés meg adott: hová tûnnek az igazi pasik?
Na hát az ilyen pasik miatt csakazértse fogok harisnyát hordani! :D
Igen, baz+ a kényelemmel érvelek. Azért mert nõ vagyok, nincs jogom a kényelemhez? Nyeljem le, hogy mindenféle kínt szenvedek el, és nem tudom a dolgom rendesen intézni, csak azért, hogy tetsszem egy ilyen [email protected]ögnek? Te nem is érdemled meg, hogy jó nõt egyáltalán láss... Igen, a kényelemmel érvelek, nekem ne beszéljen az a kényelmetlenségrõl, akin az életben nem volt órákon át szoknya meg harisnya! Aki ingben-nadrágban elvan minden nap! És kiáûbrándítalak: a drágább harisnyák is kényelmetlenek, és szétszakadnak, plusz akinek ez bõrkérdés, az nem ússza meg ezt (nekem pl nem függ a harisnya minõségétõl). Szal plíz, nézd el, hogy nincs ötezer forintom havonta harisnyára (mert a használtasabbakat már igénytelenség felvenni), de ha úgy adódik, lenyúzatom magam, hogy ne pattogjon a bõröm, oké? Barom...
Látjátok, idióták vagytok mind, és még be is bizonyítjátok :) Senki nem mondta, hogy nincs jogod a kényelemhez. De akkor ne várd el, hogy nõnek nézzenek, ha ez az elsõdleges szempont. Pontosan tudom, milyen harisnyát hordani, és pontosan emiatt tudom, hogy csak rinyáltok. Senki nem mondta, hogy gagyi harisnyában, körömcipõben, szûk szoknyában. Miért csak a végleteket látjátok? Ja, mert ha mást is látnátok, észre kéne venni, hogy nincs igazatok. Az meg kellemetlen. Dehát, nõk.
Egyébként én pl. 20 éves korom körül kezdtem el kedvelni a szoknyát, de ennek olyan oka is van, hogy én alacsony és vékony nõ vagyok, és nem minden áll jól illetve ritkán találok méretet (a gyerek méret kicsi, a felnõtt méret nagy volt évekig), és mikor bejöttek olyan típusú szoknyák is, amik nekem jól állnak, na akkor indult meg a változás.
Hidd el, engem harisnya nélkül is nõnek néznek.
Én szeretem a harisnyákat, télen vastag, pamut harisnyát hordok szoknyához, jobb idõben (tavasz-õsz) nejlont, nem azt a 200 forintos vackot, hanem drágábbat, de minõségit. Imádom, ha színes, mert jópofa. Amúgy is szoknyás vagyok, nadrágot nagyon ritkán hordok.
Én imádom a harisnyát, fõleg ezt a testszínû, csillogósat, annyira szép :) Nem csak szoknyával és magassarkúval lehet hordani, én gyakran rövidnadrág, tornacipõ, vagy balerina cipõ kombinációval hordom és sztem szép és nõies és nem kényelmetlen :) 21/l

Miért van az, hogy van amikor rendesen megnéz engem egy nő, ezután ha én is ránézek, visszanézek, akkor meg már nem néz. Értem én, hogy elfordul stb. De akkor miért néz meg alaposan? Átlagos vagyok, semmi extra.

Legjobb válasz: Miért ne nézhetne meg bárki.? :) Azért van szeme az embernek,hogy megnézzen. Én is szoktam.De ha tetszik is,akkor többször rápillantok.

Miért ne nézhetne meg bárki.? :) Azért van szeme az embernek, hogy megnézzen. Én is szoktam.De ha tetszik is, akkor többször rápillantok.
Biztos tetszel neki:D Én is csináltam már ilyet, és a srác vissza is nézett rám. Ilyenkor zavarba viszont jövök, és többet rá sem nézek...:'D
Nincs kutyád. Vegyél egyet.
A kérdező hozzászólása: Bírom mikor valaki normális kérdést tesz fel és az ilyen tökéletesen kulturált emberek írnak valami b*szott nagy s*ggfejséget :) mikor esik le nektek végre, hogy ezzel csak magatokat minõsítitek?? :)
Bocs, hogy nem tudok választ adni, de 100%ban ebben a cipõben járok én is, ha vigasztal...
A kérdező hozzászólása: És am. van kutyám egy jól kifejlett Amerikai Stafford :)
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló: Semmi gondd... azt hittem, hogy csak én vagyok így megzakkanva :S de látom nem :S huhh csak megoldódik valahogy a problémánk :S :)
Szia!Nálam is ez volt, szakítottam-amit nem bántam meg, mert valami hiányzott már a kapcsolatból, a szikra! Aztán kiderült, hogy hiába tepernék másik ember után... Szóval most egy újat kell találnom :-) Valami neked is hiányzik a jelenlegi kapcsolatodból, amit ha gondolsz megpróbálsz megtalálni benne és jobbá tenni a kapcsolatot...Vagy kilépsz belõle és bepróbálkozol a másik lánynál...De ki tudja abból mi lesz!23n.
Hokizz többet!!!!!!
Nekem apám azt tanácsolta, hogy maradjak a barátnõmmel.Ha túl szoros köztetek a kapcsolat, sokat vagytok együtt stb stb. mindig lesz másik lány aki abban a pillanatban érdekesebbnek/szebbnek tünik mint a barátnõd....aztán lecseréled rá, és rájössz, hogy benne meg mást nem szeretsz...és kezded elõrõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, eléggé elgondolkodtatott :) jah és bunkókám oksi meg lesz a hokizás de a szád szélére verem ha nem gond :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!