Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy amikor egy (549 db)

Az miért van, hogy amikor a Windows Movie Makert használom videó szerkesztésre, akkor gondol egyet és bezárja magát?

Legjobb válasz: Na igen, nekem Xp-m van. tettem fel egy másik videoszerkesztõ programot, de ez meg a videókat 420p be csinálja meg :S pedig amit készítek az 720p-s, de amikor össze vágom,akkor romlik a minõsége! Nekem egy olyan program kellene ami nem ront a videó minõségén. Esetleg valaki tudna ajánlani valamit? a Sony Vegason kívül? és lehetõleg magyar nyelvût!

A kérdező hozzászólása: Na igen, nekem Xp-m van. tettem fel egy másik videoszerkesztõ programot, de ez meg a videókat 420p be csinálja meg :S pedig amit készítek az 720p-s, de amikor össze vágom, akkor romlik a minõsége! Nekem egy olyan program kellene ami nem ront a videó minõségén. Esetleg valaki tudna ajánlani valamit? a Sony Vegason kívül? és lehetõleg magyar nyelvût!
Nálam ilyen XP-n volt, de most hogy Windows 7-em van és leszedtem ezt az újabb fajta movie makert egész jól dolgozik.
USB-s billentyûzetekkel szokott néha gond lenni, ha olyanod van és bejött a tippem akkor javaslom vegyél vagy kérj kölcsönbe egy PS/2-est.
A kérdező hozzászólása: Rendben , de ha kicserélem a billentyût akkor milyenre cseréljem ?


Az miért van hogy amikor a laptopom bekapcsolom csak a háttérkép jelenik meg és az ikonok egy 10 perc múlva kb?

Tegnap csináltam egy vírusirtást és talált 1-et. Az ellen?rzés végén rányomtam arra hogy megtisztítás és akkor újra kellet indítani a gépet. Újraindítottam és azóta ilyen.

Legjobb válasz: Vírusirtód pontosan? naplójában bene van még mi volt az? akor leirhatnád pontosan mi is volt az az 1 virus amit talált ((plusz nem ártana windows pontosan milyen 32, 64Bit... iletve laptop pontos neve))

Vírusirtód pontosan? naplójában bene van még mi volt az? akor leirhatnád pontosan mi is volt az az 1 virus amit talált ((plusz nem ártana windows pontosan milyen 32, 64Bit... iletve laptop pontos neve))
A kérdező hozzászólása: Vírusirtó : Eset Smart Security4 Ez volt az : C:\Program Files\ddmt2_hu\metin2client.bin - módosult Win32/Packed.MoleboxVS.K kéretlen alkalmazás - a mûvelet az ellenõrzés végén választható ki A windows-ot nemtom a laptop pontos neve : acer aspire 5920
Sajátgépre jobbklikk -> tulajdonságok -> Ott le lesz írva a windows pontos típusa. Azt oszd meg velünk.
Windowst pedig illene tudnod:D sajátgép tulajdonságok és kirja bit ét is meg nevét van XP, Vista, 7 32 és 64 bit és vanak típúsai Home Premium, Ultimate, Professional stb...
Futatad megint irtót? mélyvizsgálatal? . iletve van az AntiMalwareBytes ami még szokot találni kémprogramokat . metin 2 privát... még a hivatalos metin 2 is virusos nem hogy az ilyen privátok
Eset-böl amugy 5 ös a legújabb ugytudom . amugy pedig laptopod nem mai darab persze ha edig jól ment akor most se kéne ezt csinálnia valahogy károsulhatot a rendszer is én megprobálkoznék windows javitásával és rendszer és lemezkarbantartókal CCleaner pl.
A kérdező hozzászólása: am windows xp professional és most nemtom ezeket írja :D : Microsoft Windows XP Professional 2002-es verzió Szervizcsomag3 Számítógép: Intel(R) Celeron(R) CPU 530 @ 1.73GHz 1.73 GHz, 0.99GB RAM
A kérdező hozzászólása: 4. válaszoló : Futattam megint és amikor megtisztítottam utána nem adott ki semmit hogy talált. Am meg 2 éve játszok már és eddig semmi baja nem volt.

Az miért van, hogy volt egy ismerősöm aki volt kint Coloradoban, ott szerzett egy pólót amit télen nyáron hord és mégis sok csaj ül mindig mellette az előadóban?

Tudni kell, hogy egy kövér 20 on éves fiúról van szó, aki eléggé gazdag is, de mindig ugyaaz a Colorado Avalanche póló van rajta és soha nem mossa ki. Annyira büdös és ecet szagú, hogy képetelenség mellette megmaradni, mégis 3 lány csüng a nyakán a kövér gyereknek. Ennyire vonzó dolog a büdösség? Egy másik ismerősöm is egy kövér szőrös, buta gyerek, megfelelő anyagiakkal, de arra lusta hogy hetente vagy legalább két hetente hazazvigye az édesanyjának a büdös holmijait, hogy az kimoshassa neki. Annyira büdös, hogy mellett sem lehet megmaradni. Ennek ellenére, mégis 2 év alatt 3 olyan fullos barátnője volt, hogy ezt nevezem én top 10 ezernek. Hogy csinálják egyes igénytelen külsejű, büdös fiúk, hogy mégis bomlanak értük a csajok? Mi lehet a titok?

Legjobb válasz: Valószínûleg az a srác nem nyávogott, féltékenykedett és nem volt akkora retardált mint te. Rejtély megoldva. Ha visszaolvastad volna amit írtál te is rájöhettél volna. Persze ahhoz agy is kell.

Valószínûleg az a srác nem nyávogott, féltékenykedett és nem volt akkora retardált mint te. Rejtély megoldva. Ha visszaolvastad volna amit írtál te is rájöhettél volna. Persze ahhoz agy is kell.
valószínûleg azoknak a csajoknak a pénz imponált... bár felõlem lehetne Bill Gatesnél is gazdagabb a srác ha orrcspsez kell hozzá :-S
Szerintem is csak a pénz hajthatta õket ezekhez a fiúkhoz. :S El sem tudom képzelni, mi mást láttak bennük vonzónak. Nem értem az ilyen lányokat, én meg nem tudnék maradni egy büdös fiú mellett, legyen akármilyen gazdag is.
Colorado Avalanche? Az mekkora lúzer csapat... Ottawa Senators a menõ!
Ezt én is észre vettem, pl amikor edzés után összefutok lány ismerõsökkel, mindig körém állnak. :D Bár ez nem ugyanaz tudom, de látok összefüggést és van egy szegényebb ismerõsöm, aki úgy is kiváltja azt a hatást, szóval nem csak a pénz beszélhet talán.
nah jó, izzadság és izzadság között is van különbség... van amelyik izzadságnak tényleg "jó" illata van, de amelyik már erõs és büdös az fúúj...
tudod van az a pénz! amitõl egy izzadt-büdös-igénytelen ember férfias lesz! és van az a pénz amitõl az 50-60 éves vén szivarok "érett férfiak"... LOL

Üdv. Most feltennék egy igen Hülyének Tűnő kérdést de Kérnék mindenkit hogy Ne Marháskodjon. Miért van az amikor egyedül vagyok itthon éjszaka. Nézek filmet és pl tegnap is hallottam egy halk női hangot de senki sem volt itthon, rajtam kívül?

Nagyon ritkán elő fordul. csak tudni szeretném miért van ez?

Legjobb válasz: nem akarom elviccelni, mert külön kérted de én most õszintén beszartam :D én ilyeneket hallanék...ijjaj sokkot kapnék asszem:) vagy soha többé nem néznék filmet :D

nem akarom elviccelni, mert külön kérted de én most õszintén beszartam :D én ilyeneket hallanék...ijjaj sokkot kapnék asszem:) vagy soha többé nem néznék filmet :D
A kérdező hozzászólása: Most lehet hogy vicces, De ezt határozottan valahonnan másik szobából jött, és csak pár pillanatig tartott.
A képzelet és a tudatalattid csodákra képes! Én mennyi furcsa hangot, zörejt szoktam hallani ha egyedül vagyok itthon :)

Miért van, hogy egy ló csak akkor "nagymenő" amikor nem nyereg alatt van?

Szóval van egy ló aki azt hiszi, hogy a császár az egész lovardában, azt hiszi, neki mindent lehet. De amint ráülnek, mindent lehet vele csinálni, olyan kis bárány lesz. Akár a hátára is fel lehet állni, arra vezeted amerre akarod, azt csinálsz a hátán amit akarsz. De amint leszállsz róla, megváltozik, a kisbárányból valami szörnyű lény lesz aki meg akarja mutatni, hogy ki itt a Jani. Persze ezt nem hagyja neki senki, de nem fog megváltozni. Amint leszállnak róla, már pörög az agya, hogy hova lehetne menni, és ha elkezd menni valahová akkor nem lehet csak úgy visszarántani mint hogy azt megcsinálja az ember más lóval vagy ahogy azt elgondolja, hanem ha elindul akkor megy mint egy tank. Futószárazni is csak akkor lehet, ha valakiül a hátán. Amint csak normálisan van futószárra rakva tiszta bolond. Miért van ez nála? Mit lehetne csinálni?

Legjobb válasz: Erre tudod miért nem ír senki? Mert ez egy idióta kérdés. Semmit nem lehet vele csinálni ne akarj olyat egy lótól amit nem tud meg tenni te se változnál meg de nem is ez a lényeg az hogy ilyen a természetes és kész.

Erre tudod miért nem ír senki? Mert ez egy idióta kérdés. Semmit nem lehet vele csinálni ne akarj olyat egy lótól amit nem tud meg tenni te se változnál meg de nem is ez a lényeg az hogy ilyen a természetes és kész.
A kérdező hozzászólása: Nem vártam rá 20 perc alatt választ, de köszi, hogy te legalább felvilágosítottál, hogy mi itt a módi! Köszönöm!
Az elsõ válaszolónak valamilyen szinten igaza van, bár kicsit kedvesebben is tudtodra adhatta volna a véleményét... Sajnos az ilyen lovakkal nem lehet túl sok mindent csinálni, már nem tudod megváltoztatni a természetét. A legegyszerûbb, ha továbbra is lovassal a hátán dolgoztok vele.
Örülj neki , hogy nem akkor hülye mikor ülnek rajta. Egyébkénk nevelés kérdése semmi más
Mielõtt bárki félreértené nem azt mondom , hogy verd meg a lovat, de tutujgatással és babusgatással, csak megerõsíted az õ dominanciáját.
A kérdező hozzászólása: Hogy érted, hogy körözzek? Elindul valamerre akkor, hogy körözzek vele? Ez az, hogy azt hiszitek, hogy vissza lehet rángatni, de egy felnõtt erõs férfi nem tudja visszarántani. Futószáron betámad, ágaskodik, és kifelé tépné magát amirõl már leszoktattam. A betámadást még nem tudom, hogy akadályozzam meg, mert egy ostorral és futószárral a kezemben csak szerencsétlenkedni tudok még, ugyan is nem nagyon tudok az ostorral mit kezdeni amikor a ló éppen betámad, hirtelen minden útba lesz. Amúgy nem megy, éppen az, hogy néha az se hoz eredményt ha a farár kap egyet az ostorral, egy igazán nagyot. Na mindegy köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Õ igen, de nem jöttem még rá, hogy ostorral, hogy lehet odacsapni egy lónak! Nem én ezt a forgatókönyvet ismerem. Én azt ismerem, hogy kihajtom nagy nehezen körre, egy kört simán aztán jön befelé én tovább hajtom át és ki megy körre. Aztán már kezdi megunni és elkezd kifele tekintgetni, na ezt sikerült abbahagyatnom vele. De egy idõ után nem csak beront, hanem ágaskodik is. Nem vicsorog! Ha látja például a múltkor eléggé törhetetlen voltam, bejött körre és a fenének nem akart visszamenni. 1 métert se tágított mellõlem. Ha megpróbáltam ráverni ostorral meg se moccant. Ha kisétáltam vele körre, visszajött. Ha el akartam tolni magamtól ránehézkedett a toló oldalra. Mondjuk akkor határozatlan voltam mert télvíz ideje volt és csúszott, ragadt. és így aztán marha nehéz volt még határozottnak is lenni. DE majd jön a nyár aztán elintézzük itt a dolgokat!
Én nem verném a lovat mitszólnál ha téged vernének. Nekik ugyanolyan a lovak a legérzékenyebb állatok.
A kérdező hozzászólása: Ami azt illeti, nem kéne összekeverni egy emberrel egy állatot, és nem kéne felruházni emberi tulajdonságokkal. Senki nem mondta, hogy agyon verni kell, de egy pálcázás még nem a világ. Én is kaptam rengeteg fülest, fülhúzást, nyaklevest, szájba verést életembe. Hálás is vagyok érte, mert akkor valóban megérdemeltem. Következetesség... Meg mondanád, hogy másképp, hogy büntetsz egy állatot ami tegyük hozzá, nem tud gondolkodni, úgy, hogy az neki, hogy pl. nem kap répát aznap semmit nagy jelent. Nem értem akkor, hogy vagy egy állattal következetes.

Miért van, hogy egy 25 évvel idősebb pasival vagyok és szexelek? 48 éves, én 23 vagyok. Nincs apa komplexusom, semmi ilyesmi, egyszerűen valahogy ezen pasik vonzanak. Tudom hasonló korúval kellene, mint ami én vagyok

de nem tudom mégis miért ők érdekelnek. Valaki van hasonló helyzetben

Legjobb válasz: Miért miért? Miért van az, hogy valaki a kötözésre gerjed más meg a lábakra? Ez ilyen.. azért vagy vele, és szexelsz vele, mert vonz. Ilyen vagy. Ha ez zavar akkor randizgass fiatalabbakkal is, és meglátod tudnak-e hasonló érzést kiváltani belõled.

Miért miért? Miért van az, hogy valaki a kötözésre gerjed más meg a lábakra? Ez ilyen.. azért vagy vele, és szexelsz vele, mert vonz. Ilyen vagy. Ha ez zavar akkor randizgass fiatalabbakkal is, és meglátod tudnak-e hasonló érzést kiváltani belõled.
bírom az ilyen kérdéseket, nincs apakomplexusom, de azok izgatnak aki az apám lehetne.. ezt jelenti az apakomplexus, tehát egyszerû a válasz, csak nem akarod magadnak beismerni..
Elsõ! Nézd vissza a tegnapi Fókuszt (rtl moston). Nem csak azt jelenti, hogy apakomplexusa van.):
Nincs semmi gond, kiskorodban biztos fejreálltál a 3 kerekû bicikliddel és csúnyán beverted a fejed és lett egy kis ilyen agyi probléma belõle. Ez sokaknál elõfordul ne is törõdj vele.
Normális ha az idõsebbek tetszenek, de õ már talán kicsit több a kelleténél. Olyan 10 évet kb. meg tudok érteni. Nagyon bénák a fiatal srácok.
Sajnos nem ismerek ilyent 47/F
Ezzel szerintem nincs gáz. mindketten felnõttek vagytok, azt csináltok, amit akartok. Ezen ne emészd magad.
ha nem ez akkor mi az apakomplexus? :D van aki pedofil és van aki a vén szivarok fa*rkát szereti és a pénzt
Nincs ezzel semmi gond. Idõsebb urak örülnek, ha fiatalabb hölgyeket eltarthatnak, az meg külön jó, ha a fiatal nõ nem csak anyagi érdek miatt választja az idõsebb férfit.
"apakomplexus Idõsebb, akár szülõ korabeli férfiak iránti vonzódás." kielégíted a definíciót :)
Azért van mert tuti nincs a közeledben egy korodbeli fiú sem!
* :)
#12 a fiatal nõk meg csak a szexre jók.. ennyi erõvel.. neked is sok eszed lehet bmeg

Miért van az, hogy amikor egy kicsit is mozgok van egy kis légszomjam?

néha nyugodt állapotban is, és mintha feszülne a tüd?m kicsit, amikor belélegzem a leveg?t, nem szoktam sportolni, de csak ritkán dohányzok pár hete kezd?dött nálam, de még nem tudok elmenni orvoshoz gondoltam addig hátha valaki tudna tanácsot adni hogy enyhüljenek ezek a tünetek. el?re is köszönöm a válaszokat! :)

Legjobb válasz: Pajzsmirigy is okozhat ilyen tünetet. No meg még egy csomó minden. Amikor nekem volt pajzsmirigy túlmûködésem, a lépcsõn alig tudtam felmenni a hálóig úgy, hogy ne érezzem azt, hogy megfulladok. Ám ennek a betegségnek még sok tünete lehet. Hajhullás, kézremegés, tenyér izzadás, lehangoltság.

Pajzsmirigy is okozhat ilyen tünetet. No meg még egy csomó minden. Amikor nekem volt pajzsmirigy túlmûködésem, a lépcsõn alig tudtam felmenni a hálóig úgy, hogy ne érezzem azt, hogy megfulladok. Ám ennek a betegségnek még sok tünete lehet. Hajhullás, kézremegés, tenyér izzadás, lehangoltság.
A kérdező hozzászólása: háát eddig erre nem gondoltam, de hullik a hajam már egy ideje, és izzad a tenyerem, de az a szorongástól van..., és kicsit lehangolt is vagyok mostanság. köszi a választ:)
nekem is pajzsmirigyre gondoltak, de asztmám van...szóval sok mindentõl lehet...ha sokáig fennáll érdemes megnézetni magad a dokival! jobbulást!
A kérdező hozzászólása: értem, köszi! :)
asztma


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!