Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy amikor alul mozog (2 db)

Miért van az hogy amikor alul mozog a pici kívülről a hüvelyemnél szurkáló hasogató érzésem van? És néha ha ülök belehasít? 28-adik hét

Legjobb válasz: Szia, nekem is volt ilyen, hála Istennek nem lett semmi következménye. Én azt hallottam, hogy akkor a picur elnyom bennt vmi ideget, de lehet hogy ez hülyeség. Szerintem ne aggódj! 6 hetes kislány anyukája

Szia, nekem is volt ilyen, hála Istennek nem lett semmi következménye. Én azt hallottam, hogy akkor a picur elnyom bennt vmi ideget, de lehet hogy ez hülyeség. Szerintem ne aggódj! 6 hetes kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszike!
Szia!Én ugyanezzel a problémával küzdök szinte félidõ óta.35 hetes vagyok, de néha olyan altesti fájdalmaim vannak, hogy a könnyem kicsordul.áramütésszerû nyilalások, fõleg ha ülök, vagy úgy fekszem, és kifejezetten tud fájni.Az orvos és a szülésznõ szerint is teljesen normális dologról van szó, ez is belefér a terhességbe, úgyhogy ne aggódj miatta, próbálj sokat pihizni!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató szavakat!

Az miért van, hogy a babám egész nap szinte alig mozog, de este, amikor lefekszem aludni, eltelik 10 perc és rendre már kezdi is a mocorgást. Éjjel pedig, ha felébredek mindig rugdos. Normális ez?

Olyan mintha nappal eludna és éjszaka lenne fenn...

Legjobb válasz: Ez egyénenként változó. Teljesen normális dolog. Az én babám is akkor aktívabb amikor pihenni szeretnék. Biztos napközben is mocorog,csak nem olyan aktívan és nem figyelsz fel rá! Nincsen semmi baj.

Ez egyénenként változó. Teljesen normális dolog. Az én babám is akkor aktívabb amikor pihenni szeretnék. Biztos napközben is mocorog, csak nem olyan aktívan és nem figyelsz fel rá! Nincsen semmi baj.
Rendben van ez így, sok baba így szokta, hidd el nincs gond.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!