Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy amikor alul (46 db)

Az miért van, hogy amikor kezdünk álomba merülni, gyakran olyat érzünk mintha leesnénk vhonnan, és akkor hirtelen összerándulunk?

Legjobb válasz: Olyasmit hallottam, hogy néha az agy túl hamar akar átmenni a következõ alvási szakaszba, ezért a test így jelez.

Olyasmit hallottam, hogy néha az agy túl hamar akar átmenni a következõ alvási szakaszba, ezért a test így jelez.
Nekem csak akkor van néha ilyen, amikor nem tervezem az alvást, és véletlen alszok el kis idõre.
Ebben semmi ezoterikus nincs. Az agyad "kikapcsolja" a tested, és ezáltal rándul meg pár izmod, mikor félálomban vagy. Nem tudom pontosan leírni, egészség témakörben biztos tudnak válaszolni.
A kérdező hozzászólása: Én is tudományos szempontból kérdeztem, csak máshol nem foglalkoznak álmokkal.
Ilyen nekem is szokott lenni, mostanában nincs, de régen vagy egy hétig nem tudtam aludni, mert mindig "megrándultam", de ennek tényleg semmi köze az ezotériához, csak izomrángás.

Feltűnt nekd is, hogy L a death note-ból mindig olyan furán ül, begörbíti a lábujjait, miközben felhúzza a térdét (ÁLT. ÍGY ül)? ! Miért van ez? Am meg a nyaka is furán áll. Kép lent

http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.animeportal.ne..

Legjobb válasz: nem nézek death note-ot, de elolvasgattam a cikket amelyik az 1ik linkelt képed alatt van, és azt írják, hogy saját állítása szerint 40%-al rosszabbul érvelne, ha normálisan ülne

nem nézek death note-ot, de elolvasgattam a cikket amelyik az 1ik linkelt képed alatt van, és azt írják, hogy saját állítása szerint 40%-al rosszabbul érvelne, ha normálisan ülne
A kérdező hozzászólása: komoly? én is el fogom olvasni!
Ez az animében is benne van (mármint , hogy 40% rosszabb a teljesítménye)

Miért van az hogy amikor alul mozog a pici kívülről a hüvelyemnél szurkáló hasogató érzésem van? És néha ha ülök belehasít? 28-adik hét

Legjobb válasz: Szia, nekem is volt ilyen, hála Istennek nem lett semmi következménye. Én azt hallottam, hogy akkor a picur elnyom bennt vmi ideget, de lehet hogy ez hülyeség. Szerintem ne aggódj! 6 hetes kislány anyukája

Szia, nekem is volt ilyen, hála Istennek nem lett semmi következménye. Én azt hallottam, hogy akkor a picur elnyom bennt vmi ideget, de lehet hogy ez hülyeség. Szerintem ne aggódj! 6 hetes kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszike!
Szia!Én ugyanezzel a problémával küzdök szinte félidõ óta.35 hetes vagyok, de néha olyan altesti fájdalmaim vannak, hogy a könnyem kicsordul.áramütésszerû nyilalások, fõleg ha ülök, vagy úgy fekszem, és kifejezetten tud fájni.Az orvos és a szülésznõ szerint is teljesen normális dologról van szó, ez is belefér a terhességbe, úgyhogy ne aggódj miatta, próbálj sokat pihizni!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató szavakat!

Az miért van, hogy a babám egész nap szinte alig mozog, de este, amikor lefekszem aludni, eltelik 10 perc és rendre már kezdi is a mocorgást. Éjjel pedig, ha felébredek mindig rugdos. Normális ez?

Olyan mintha nappal eludna és éjszaka lenne fenn...

Legjobb válasz: Ez egyénenként változó. Teljesen normális dolog. Az én babám is akkor aktívabb amikor pihenni szeretnék. Biztos napközben is mocorog,csak nem olyan aktívan és nem figyelsz fel rá! Nincsen semmi baj.

Ez egyénenként változó. Teljesen normális dolog. Az én babám is akkor aktívabb amikor pihenni szeretnék. Biztos napközben is mocorog, csak nem olyan aktívan és nem figyelsz fel rá! Nincsen semmi baj.
Rendben van ez így, sok baba így szokta, hidd el nincs gond.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Július 8-án vettem az e-digitáltól egy laptopott előre telepített win8-al. Miért van az, hogy mostanában, amikor bekapcsolom a gépet, akkor mindig feldob egy registry ellenörzőt, ami 406 hibát ír ki?

Csak a chromett, a skypett, az OpenOfficet, a TotalCommandert, a Gimpet és a Pokkit (start menü helyettesítő) telepítettem

Legjobb válasz: Szerintem a 406-os hiba az aktiválási folyamatra utal, annyit jelent: a windows nem tudott a szerverhez kapcsolódni hogy aktiválja a rendszert. Víruskeresõt vagy tûzfalat kapcsold ki és próbáld kézzel aktiválni: jobboldalra vidd a kurzort -> Beállítások -> Számítógép információi, majd itt alul a Windows aktiválása.

Szerintem a 406-os hiba az aktiválási folyamatra utal, annyit jelent: a windows nem tudott a szerverhez kapcsolódni hogy aktiválja a rendszert. Víruskeresõt vagy tûzfalat kapcsold ki és próbáld kézzel aktiválni: jobboldalra vidd a kurzort -> Beállítások -> Számítógép információi, majd itt alul a Windows aktiválása.
A kérdező hozzászólása: nem kódként írja, hanem annyi registry hibát talált
Registry javítókkal/optimalizálókkal csak óvatosan, mert a végén újratelepítés/visszaállítás lesz a vége.
Azért mert a teli tampon nyomja a húgycsövet. Vedd ki, és utána pisilj!
Úgy látszik, hogy a tampon összenyomja a húgycsövedet és ez gátolja a hólyag ürülését.
éjjel ne használj tampont.
Maximálisan egyetértek Ági8405 nevû Kedves Válaszolóval! Éjjelre semmiképpen ne használj tampont! Legalább akkor hadd tisztuljon ki rendesen a hüvelyed!

Miért van az, hogy vannak időszakok amikor a kutya se néz rám. Máskor meg annyi pasi van körülöttem, hogy alig tudok választani?

Vajon olyankor amikor singlek vagyunk ... valami jelet adunk ki,amit?l megfutamodnak a pasik ... máskor meg túlzott önbizalmunk van és ezt megérzik?

Legjobb válasz: Fordítva. Amikor van pasid akkor neked nõ az önbizalmad, amit a többi férfi észrevesz. Ez így van a másik nem esetében is.

Fordítva. Amikor van pasid akkor neked nõ az önbizalmad, amit a többi férfi észrevesz. Ez így van a másik nem esetében is.
elso: a kerdezo tok ugyanezt mondta. de javits ki, ha tevedek. es igen, ez is lehet oka annak, amit irtal. mosolyogj sokat:D
A kérdező hozzászólása: Koszi a bölcs valaszodat!erre ki gondolt volna?!szerinted nem ez volt az elsõ dolog amit megpróbáltam???
Nem írtad le, hogy eddig mit próbáltál én meg nem vagyok gondolatolvasó... Szóval bocs, hogy segíteni akartam...
Utolsó vagyok:) szóval ha a fólia rajta van, akkor az okozza
Nem tudom próbáltad e, beszélgetés közben adj rá hangot. Nyomogasd a hangerõ fel gombot. Szerintem ez iPhone-nál is mûködik.
A kérdező hozzászólása: Semmi gond, bár amilyen emberek élnek a mai világban nem csoda, hogy ez volt az elsõ ami eszedbe jutott!:) más ötleted nincs?
A védõ fóliát nem hagytad rajta? Mert nekem rajta van és így alig hallani, de én kihangosítom inkább..
Hehe, a feleségemnél is a fólia volt a gond. :)

Van egy fél éves Spicc kutyus. Már szoba tiszta lett mert van az előszobában egy kis műanyag ami a macskáknak van kitalálva alomnak. A baj az, hogy tiszta kaka a feneke nem tudom miért és, hogy lehetne megoldani ezt?

Neki is abba tettük és oda is szokott nagyon szépen kimegy ha kell stb. Mivel fehér a kutyus így nagyon csúnya. Lemosni nem engedi mert morog és persze a sz?rszálakon ott ragad. Gusztustalan. Mit lehet tenni vagy mit kell? Vágassam le ott a sz?rt vagy? Mivel tél van így jóval nagyobb neki lehet azért vagy nem tudom.

Legjobb válasz: Nem megfelelõ a széklet keménysége, ha beleragad a szõrbe. Le szokták közvetlen a végbél körül amúgy vágni a szõrt. Olyan meg nincs, hogy nem engedi lemosni.Milyen dolog már, hogy egy kutya morgása miatt nem teszed meg azt, amit te akarsz vele?

Nem megfelelõ a széklet keménysége, ha beleragad a szõrbe. Le szokták közvetlen a végbél körül amúgy vágni a szõrt. Olyan meg nincs, hogy nem engedi lemosni.Milyen dolog már, hogy egy kutya morgása miatt nem teszed meg azt, amit te akarsz vele?
Teljes mértékben osztom az elsõ válaszoló véleményét, kiegészítve azzal, hogy kutyátok van, nem macskátok!! Addig hogy lenne szobatiszta, amíg a lakásba végzi a dolgát? Vigyétek le azt a szerencsétlen kutyát, h ott lent végezhesse el a dolgát, neki ez baromira nem természetes, h egy dobozba [email protected]
Tedd be a kádba és most le , nincs olyan, hogy nem engedi. A gyereket se fésüljük ki mielõtt megy az iskolába, Óvodába mert sír és nem engedi? Válts tápot ha híg a széklete!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!