Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy amikor a nők (21 db)

Úristen. Biztos az aszcendensetek passzol...
Ez ezért van, mert a horoszkóp ... izé ... szóval nem 100% megbízható :)
Bátyám kos mérleg aszcendenssel, a felesége meg halak, kos aszcendenssel, így szerintem passzolnak horoszkópilag:D
Talán a holdad a halakban van.
azt kifelejtetted megnézni
A kérdező hozzászólása: nem : Mérleg aszcendens, Nap a Kosban, Hold a Skorpióban, Merkúr a Bikában, Vénusz a Halakban, Mars a Vízöntõben, Jupiter a Rákban, Szaturnusz a Bakban, Uránusz a Bakban, Neptunusz a Bakban, Plútó a Skorpióban...
ne aggódj!a horószkóp nem szent írás :D ha jól kijösz a halakkal, akkor ne izgulj ezen :D
Hold és plútó a skorpióban, vénusz a halakban. ez szerintem épp elég magyarázat arra, hogy komálod a halakat. amúgy szerintem a halak örülnek, hogy jól kijönnek veled, mert nem sok embert viselnek el maguk körül.
jaj, meg most jut eszembe... nézd meg a védikus horoszkópot... lehet az szerint te is halak vagy. ott asszem április 15-20 ig halak van, aztán jön a kos... meg kell nézni... szóval lehet az indiai szerint te nem is kos, hanem halak vagy... meg a többi bolygód se biztos, hogy az...

Miért van az hogy amikor a nők menstruálnak, az előtt pár nappal feszültek, idegesek? Ez természetes ilyenkor?

Legjobb válasz: Igen,én is egy kiállhatatlan hárpia vagyok akkor.Ez a hormonok miatt van. :(

Igen, én is egy kiállhatatlan hárpia vagyok akkor.Ez a hormonok miatt van. :(
Én is hisztizek, az élõ fába is belekötök, sõt még magamat sem bírom elviselni... A mensi elsõ napján meg gyakran van h be kell vennem 1 nospát meg 1 algopyrint, és nyomom az ágyat :S
igen. mert fáj a derekam!!! :D
HORMONOK...:D Engem lehetetlen elviselni ilyenkor, a barátom szerint ;)
Nekem soha nem volt ilyen problémám.Nagyon meg sem látszott rajtam, hogy éppen megvan van vagy nincs meg. Amúgy aki ilyen, azt a hormonok viselik meg.
Igen sajnos a nõk 70-90 %-a szemved ebben, a neve PMS: premenstruális szindróma. Ha érdekel, olvasd el: http://home.hu.inter.net/mentalhi/Pms.htm
Igen sajnos ez velem is így van :( Sértõdékenyebb vagyok, hirtelen haragú, elviselhetetlen...

Miért van az, hogy amig a nőket mindig küldik nőgyógyászati kivizsgálásra (legyen az akár munkahelyre belépés, sima kivizsgálás), addig a férfiakra baxxnak rá?

Pedig urológushoz nekik is kellene menniük, rengeteg betegség érinti ?ket is! Amik nem elhanyagolhatóak! Ennyire csesznek rá a férfiakra?

Legjobb válasz: Én nem tudom te hol dolgozol, de munkahelyi belépésnél, nem kell menni nõgyógyászhoz, csak orvosi alk. vizsgálatra, ahol max. rákérdeznek,hogy rendszeres-e a mensid..szóval..nem értem mi a bajod.

Én nem tudom te hol dolgozol, de munkahelyi belépésnél, nem kell menni nõgyógyászhoz, csak orvosi alk. vizsgálatra, ahol max. rákérdeznek, hogy rendszeres-e a mensid..szóval..nem értem mi a bajod.
A kérdező hozzászólása: Én ahány munkahelyre mentem (idáig 6 helyen dolgoztam) állandóan küldtek gyn kivizsgálásra.Csodálkozom, hogy téged nem.
Biztos hogy kiderüljön tényleg nem vagy terhes, nem csak úgy mondod.

Miért van az, hogy a nők sokkal szabadabban kezelik a "megcsalás" témát, mint a férfiak egy kapcsolatban? És miért van az, hogy mindig a férfia a bunkó, tuskó állatok, amikor a nők nagyjából ugyanolyan arányban lépnek félre, vagy fantáziálnak másról?

Legjobb válasz: Kifejtenéd, hogy miért kezelik szabadabban a megcsalás témát? Ritkán lehet a lányok szájából hallani azt, hogy a "csók nem megcsalás". Vagy ami pl itt volt a gyk-n (és nálam kicsapta a biztosítékot): az orál nem megcsalás, azt se lány mondta.

Kifejtenéd, hogy miért kezelik szabadabban a megcsalás témát? Ritkán lehet a lányok szájából hallani azt, hogy a "csók nem megcsalás". Vagy ami pl itt volt a gyk-n (és nálam kicsapta a biztosítékot): az orál nem megcsalás, azt se lány mondta.
a nõk váltani szoktak ha találnak jobb pasit. a férfiak meg kibõvíteni szeretik a "háremüket" tudat alatt. Szal több nõ szakít mint férfi, de több férfi csal meg mint nõ. Utána néztem nem marhaság... f19
szerintem ez egyáltalán nem igaz. Csak férfiak igenis nagyobb arányban lépnek félre, fõleg, ha már gyerek is van. Akkor a nõ átvált anyává, és a fõ célja - elvileg - a család összetartása. Genetikailag kódolva legalábbis ez van. Ebben benne van, hogy könnyebben bocsát meg, és az is, hogy bizony a férfi többször csal.
A kérdező hozzászólása: Megbántottál valamennyire ezzel a kijelentéssel, mert én egyáltalán nem így érzékelem ezt a helyzetet, hanem fordítva. Lehet azért mert még nem nõttem fel, aztán amikor majd meg leszek rontva én is ezt a sémát fogom követni.
Kèrdezõ, legalább ne sajàt vèleményed vedd tényül :D Szociológián eléh sokat foglalkoztunk ezzel és mknden, a témával kapcsolatos felmérés alapjám nagyobb részt férfiak a megcsalók, fõleg gyerekszületés után. Ha jól emlékszem, a 2 leggyakorobb indok a "nem foglalkozott velem" és az "a szex nem érzelmi megcsalás. De itt is sok kérdést tesznek fel errõl, rá lehet keresni, többnyore ugyanezt mondják a férfiak. és ezzel koránt sem azt állítom, hogy a nõk szentek, sõt! De a felmérések ès az én tapasztalataim alapján is a dérfiak kezelik ezt elnézõbben, azzal az indokkal, ami fent is volt, hogy ez nem érzelem, de õk férfiak, akiknek kell a változás...
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok kimondott szakértõje a témának, csak is a saját tapasztalataim szerint általánosítottam, így teszel te is és más is az élet bármely területén.
A kérdező hozzászólása: Hát de itt nem csak ösztönrõl van szó, én egy nõtõl is azt várom el, hogy ha éppen megcsalom, akkor õ dörgölje a pofámba amit kell, hagyjon faképnél, mivel megérdemlem, és ne bocsásson meg egyhamar. Ne az legyen, hogy annyira szeret, hogy még ezt is megbocsátja, mert azzal csak ront a helyzeten.
Hülyeség. Készítettél felmérést például.. hmm 200 000 emberrel? de tuuuti szakértõje vagy a témának hogy ezt így állítod....
Igen...ezek az állati ösztönök...minden férfi valamilyen szinten alfahím akar lenni, hogy mindenki az övé de a csajnak csak õ juthat
Talán az erõsebb érzelmek miatt. Annyira szeretik a férfit, hogy még ezt is képesek megbocsátani neki. Egy férfi viszont, ha a párja félrelép, könnyebben kiábrándul belõle. Talán a birtoklási vágy miatt, azt akarja, hogy csak az övé legyen, és senki másé. Ha már másé, neki sem kell.
A kérdező hozzászólása: Alapjában véve azt figyeltem meg, hogy amikor egy férfi félre lép, a nõt kevésbé rázza meg az eset, mint ha fordított esetben a nõ lépne félre és a férfi akadna ki. A nõk ilyeneken sokkal gyorsabban túl lépnek, de nem értem, hogy miért.
Akkor ne azt írd hogy a nõk ilyenek meg olyanok stb... áhh nem kell ekkorát általánosítani.
indítsd újra, hagyjad egy ideig, majd késõbb próbáld meg. Az is lehet, hogy a netkapcsolat nem elég erõs.
A kérdező hozzászólása: De van mikor mukodott , ismerosomnek lumia 610 en semmi gaz.
passzolom...1-2 és jön a frissítés...az sokmindenre gyógyírt jelent.
Ezt én is észrevettem 710-en.Nekem azt írja néha hogy senki sem online, ami ugye szinte lehetetlen.Nagyon ritkán fordul elõ.Ott a kis pontozott fülecskét nyitom, beállítások, face alapú csevegés kikapcs, várok 2-3mpt azt visszakapcsolom.Visszalépek azt be is ugrik egybõl az online lista.Ennyi.Szerintem ha sokáig nincs 3G, meg(vagy)Wifi, akkor egy idõ után ledobja.Lehet van valami idõkeret, mondjuk egy óráig nincs normális netkapcsolat, utána hiába jön vissza, neked kell "belökni"hogy újra fusson.Ez csak egy feltételezés, nem értek hozzá, de logikus szerintem.
Nekem is L710-em van, de nincsen ezzel a dologgal bajom. Mindig bejelentkezik rendesen.
Nálam is ritkán fordult elõ, és imádom a 710-emet:) ha véletlen az ellenkezõje csapódott volna le az írásomból.
A kérdező hozzászólása: Most már én is rájöttem hogy ha bejelntkezik akkor ugy hagyom és ugy jo.

Miért van az, , hogy sok nokia meg xperia fan itt ecseteli, hogy az egyébként überbrutál galaxy note milyen rossz lesz meg [email protected] meg minden rossz és isteníti az n9-et meg xperia arcot meg duot amik nem lesznek jobbak a note-nál?

Legjobb válasz: "Miért van az, , hogy sok nokia meg xperia fan itt ecseteli, hogy az egyébként überbrutál galaxy note milyen rossz lesz" Nem tudom ilyet hol láttál itt, én szinte mindennap olvasom a kérdéseket, de sose láttam. De olyat annál inkább, hogy aki "galaxy fan" [email protected] pl. az új xperia mini pro-t és jobbnak tartja pl. a galaxy ace-t, miközben az ace egyedül a kijelzõ méretében jobb nála, minden másban gyengébb...

"Miért van az, , hogy sok nokia meg xperia fan itt ecseteli, hogy az egyébként überbrutál galaxy note milyen rossz lesz" Nem tudom ilyet hol láttál itt, én szinte mindennap olvasom a kérdéseket, de sose láttam. De olyat annál inkább, hogy aki "galaxy fan" [email protected] pl. az új xperia mini pro-t és jobbnak tartja pl. a galaxy ace-t, miközben az ace egyedül a kijelzõ méretében jobb nála, minden másban gyengébb...
Én is olvastam most már... Ezen így kiakadni, mert valaki kérdést mert feltenni. Mondjuk nekem sem biztos, hogy kéne telefonnak egy 5.3 hüvelykes kijelzõs telefon, akármilyen überbrutál...
1. Meg se jelent ha jól tudom. Simán mondhatjuk rá. Ha rosszúl csinálják meg a belsõt mint az Optimus 2X-nél akkor Arc szintjét se üti meg. 2. Én sose hallottam még ezen a fórumon valakit a Note-ot szidni. 3. Úgy érzem a kérdéseddel ezt akarod mondani: A Galaxy Note überbrutál lesz és mindenki aki az ellenkezõjét állítja az nem igaz.
most számomra elérhetõ áron egy SE Xperia mini pro 2 van, de nem ítélem el a samsungot, minden elismeréem, minõség mindenek felett, de azt az 550 Eurót nem tudom kinek lessz pénze kifizetni
Kérdezö menj inkább aludni a baromságok helyett.
Hát rohadt sok embernek. Még itthon is elkel sok iPhone nem hogy 550 Eurós telefon. SÕT: Magyarországon évente 100 Vertu talál gazdára (a Vertu mind [enyhén szólva] túlárazott 1.000.000 forint feletti telefonok). Na akkor biztos van pénze valakinek Note-ra is.
A kérdező hozzászólása: és egy galaxy s okostelefon mellé a note mobilnettel?
Szoftver frissités talán segithet.A Nokia honlapján megtalálsz minden infot hozzá.
A kérdező hozzászólása: Koszi egy probat meg er

Nokia C2-03 telefonom van, az a gondom vele, hogy amikor hívást kapok, nem írja a nevet, hogy ki hív, csak a telefonszámot. Ez miért van, illetve hol lehet azt rajta beállítani, hogy a nevet írja ki, ne a telefonszámot?

Pedig a hívónál be van állítva, hogy küldje a nevet.

Legjobb válasz: Minden Nokia ezt csinálja, és akkor van ez, ha az adott ember többször szerepel a névlistádban ugyanazon a számon. Nekem is volt ilyen, az egyiket kitörlöd és egybõl kiírja a nevét.

Minden Nokia ezt csinálja, és akkor van ez, ha az adott ember többször szerepel a névlistádban ugyanazon a számon. Nekem is volt ilyen, az egyiket kitörlöd és egybõl kiírja a nevét.

Az a problámám, hogy amikor töltöm a telefonom (Nokia X6), akkor egy idő után a töltő és a készülék is felmelegedik, illetve a telefon nagyon hamar (kevesebb mint 1 nap alatt) lemerül úgy, hogy hozzá sem nyúlok. Miért van ez?

Legjobb válasz: 2 év alatt sajnos az én Nokia 5800-m akksija is tönkrement. Eleinte bírta még 4 napig is, most meg naponta rakom fel töltõre. Nekem az volt a megoldás, hogy vettem hozzá új akkumulátort. Nekem akkor szokott felmelegedni a töltõ, és a telefon, ha pl. netezek, vagy filmet nézek rajta, miközben töltõn van.

2 év alatt sajnos az én Nokia 5800-m akksija is tönkrement. Eleinte bírta még 4 napig is, most meg naponta rakom fel töltõre. Nekem az volt a megoldás, hogy vettem hozzá új akkumulátort. Nekem akkor szokott felmelegedni a töltõ, és a telefon, ha pl. netezek, vagy filmet nézek rajta, miközben töltõn van.
Talán, mert okostelefon. Ha a Bt-t, wifit, meg ilyesmit kikapcsolsz benne, akkor nem merül annyira. Töltés közben meg azért lehet, mert a töltés hõvel jár, és meleg van, s nincs hova leadni. Mennyi idõs?
A kérdező hozzászólása: Nem megy semmi alkalmazás. 2 éves.

Tényleg van, hogy a nők bekombinálnak olyan dolgokat, ami nincs is? A pasik annyira nem figyelnek a részletekre, hogy mit miért tesznek?

Csak teszik, és jól érzik magukat minden hátsó szándék nélkül. Erre a nő azt hiszi, hogy van valami a dolgok mögött. Mi a véleményetek erről?

Legjobb válasz: tul sokszor is van. engem is minden csaj beskatulyáz a külsõm miatt, mindennemû szoknyapecér, megbízhatatlan, minden nap mást ágybavivó pasinak. egyfolytában féltékenyek, ok nélkül, és beképzelnek olyan dolgokat, ohgy sokszor csak pislogok... dehogyisnem. én figyelk és észrevezsem sokszor hogy miért lehet. de ha õ így, akkor belemegyekk a játlkba, és folytatom, had higgyje, aztán utanna megmajd felvilágosítom. de most nincsen senkim, ugyh nincsneek is iylen problémáim.

tul sokszor is van. engem is minden csaj beskatulyáz a külsõm miatt, mindennemû szoknyapecér, megbízhatatlan, minden nap mást ágybavivó pasinak. egyfolytában féltékenyek, ok nélkül, és beképzelnek olyan dolgokat, ohgy sokszor csak pislogok... dehogyisnem. én figyelk és észrevezsem sokszor hogy miért lehet. de ha õ így, akkor belemegyekk a játlkba, és folytatom, had higgyje, aztán utanna megmajd felvilágosítom. de most nincsen senkim, ugyh nincsneek is iylen problémáim.
Na hát errõl tudnék mesélni... xD Tegnap tudtam meg például, hogy csak alkalmi kapcsolataim vannak, és olyan rendesek voltak, hogy még azt is elkotyogták nekem, hogy kivel. :)
Én fiú vagyok, de néha én is gondolkozom mi van a dgok mögött, miért gy fejezte ki magát vki. stb. furcsán néz. ilyenek...
A kérdező hozzászólása: Ha vele vagyok, akkor nem bomlanak utána a nõk.Furcsa, mert vagy a nagyon fiatalok vannak oda érte, vagy a jóval idõsebbek.Nem tûnt úgy, hogy nagyon komolyan is venné bárki, mert ahogyan mesélte azt vettem ki, hogy szeretõnek gondolták inkább.
Igen, mi kombinalunk. De gyakori eset, hogy a lanynak tetszik egy srac mar egy ideje, majd egy buliban talalkoznak, fiu vele van, tancolnak, letapizza, csokoloznak, a lany orul, hogy vegre, beteljesedett, majd nem erti a lany, miert nem keresi a fiu. Mert a srac szorakozni ment, nem csajozni… De jartam mar ugy, hogy egy fiu leitatott jo forman, majd lesmarolt, szerelmet vallott, aztan neten zaklatott, hogy o komolyan gondolta az estet… De hazibuli volt, es ott ismertem meg, igy o kombinalt tul mindent. :D
jogosak ezek a dolgok. nézd, ha akkor is bomlanak utánna a csajok, amikor veled van, akkor szted mi lehet amikor nem vagytok együtt?! ezt sakkozd ki. ha olyna jo pasi, több vasat tart a tûzben. és te csak az egyik vagy. ha kihajítod, histizik egy kicsit, de megy majd a másikhoz.
Én nõként mondom, hogy sajnos van ám és én sem vagyok kivétel, a párom néha szóvá is teszi, amit nem csodálok. De igyekszem pozitív irányba változni, bár ez a nõi agynak sajátossága :) 27/N
A kérdező hozzászólása: Utolsó:Errõl beszélek én is.Hogy hasonló szituációban vagyok.A pasi számomra nagyon jól néz ki, oda van értem meg minden.Mégis nehezen bízom meg benne, pont ezért.És látom is, hogy oda vannak érte a nõk.Köztünk távolság is van, és lehet emiatt még inkább begondolok dolgokat.Legalábbis õ azt mondja, hogy túlkombinálom.
Hajaj :S elég sokat kombinálnak.
ha meg így jön le, gyere vele össze, és meglátod. (de ezt magadban már eldöntötted, szal neéértem a kérdést)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!