Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy amikor a barátommal (59 db)

Miért van az, hogy amikor a barátom azt mondja hogy: a "nő" mint ember, akkor teljesen ideges leszek. Jobban szeretem ha azt mondja "lány". Miért van ez nálam?

Legjobb válasz: Mert te még kislány vagy. Ha korban nem is de felfogásilag igen. Egy érett felnõtt nõ meg azt nem szeretik ha azt mondják rá hogy lány

Mert te még kislány vagy. Ha korban nem is de felfogásilag igen. Egy érett felnõtt nõ meg azt nem szeretik ha azt mondják rá hogy lány
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ:)
Jól van ez így! Én jobban szeretem a kis huncut rossz kislányokat, mint a búskomor, agyonhasznált nõket! ;)
Te mekkora idóta vagy utolsó. Képzeld nem csak búskomor, agyonhasznált nõk vannak.

Miért van az, hogy amikor a barátom a nyakamat puszilgatja, akkor bizsereg az oldalam?

Legjobb válasz: és az vajon miért van hogy ha elkezdesz gyengéden simogatni egy pasit akkor feláll neki???....

és az vajon miért van hogy ha elkezdesz gyengéden simogatni egy pasit akkor feláll neki???....
Mert koszos. Fürödj meg.

Miért van az, hogy amikor a barátommal ketten vagyunk (nem suliban) akkor nagyon imádom meg minden, de ha suliban kell lenni ott már kicsit "távolodok" tőle?

magyarul, nem igazán szoktam neki megengedni azt amit itthon. nem szeretek ott vele "nyalakodni" se tapizni se semmi ilyesmit csak nagyon ritkán. miért?

Legjobb válasz: Lehet hogy ott nem nagyon szeretsz a középpontban lenni. Nem akarod hogy mások is felfigyeljenek arra amit csináltok. Nem akarsz feltûnõ lenni.

Lehet hogy ott nem nagyon szeretsz a középpontban lenni. Nem akarod hogy mások is felfigyeljenek arra amit csináltok. Nem akarsz feltûnõ lenni.
Szerintem mert kicsit tartasz attól hogy mit gondolhatnak a többiek...
Vannak olyan párok akik kifejezetten óckodnak attól, h társaságban "egymásra másszanak", vannak akik úgy gondolják, h ez magánügy és csak rájuk tartozik. Szerintem te még középiskolás lehetsz, ebben a korban szinte minden ciki, lehet, h tartasz mások véleményétõl.
énis ilyen vagyok: buszon se nagyon engedem a páromnak azt amit otthon. Mert ez rátok tartozik, és nem a külvilágra! egyszerûen így érzed jól magad hogy nem mutogatod a nyelved másoknak. ez tök természetes! és a barátodnak is magyarázd el szépen, hogy nem kényelmes mások elõtt majdnem magadévá tenni a másikat!
Attól függ hogy mit nem engedsz... mert ha fogdossa a melledet vagy a fenekedet akkor természetes szerintem hogy nem engeded és maradjon otthonra... de ha már mondjuk egy szenvedélyesebb csók sem lehet akkor az már inkább prüdség
Dehogy vagy frigid! Szerintem teljesen normális, hogy nem engedsz neki ilyesmit a suliban! Az osztályotoknak semmi köze ahhoz, hogy ti mit hogyan szoktatok csinálni, ez valami olyasmi dolog, hogy a "munkát" nem jó összekeverni a magánélettel. A suliban biztos mindkettõtöknek vannak barátai, tessék velük foglalkozni inkább. Az pedig szerintem nagyon bunkó dolog, hogy a barátod a többiek elõtt markolászná a melledet... Mondjuk lehet, hogy csak azért csinálja, hogy megmutassa a többi srácnak, hogy te az õ nõje vagy. A pasiknál van ilyen "hatalom-villogtatás" :) Nyugi, nem gondolkodsz rosszul, hanem nagyon is érettten! :)
A kérdező hozzászólása: KÖszi:) ))
A kérdező hozzászólása: és miért is?
Azért mert egy frigid picsa vagy:)
A kérdező hozzászólása: Csókolózni sem igazán szeretek "közönség" elött suliban. A fenekemet szokta fogdosni az nem igen zavar, de ha a melleimet akarja akkor elveszem onnan a kezét.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm.
1szerün nem akrasz többiek elõtt így mutatkozni.Melledet társaságban semmmiféle képen se fogja meg szerintem, kicsit megalázó.mond el neki hogy majd csak otthon, addig úgyismegkivánjátok egymást.=)

Miért van az, hogy amikor a barátommal lefekszünk akkor amikor tövig bennem van vagy ha eröseket lök ugymond akor fáj? Szúr a hasam alatt. Mért lehet ez?

Legjobb válasz: Szia. Ezt én is szoktam érezni, és elég kellemetlen. Szerintem talán a méhet vagy valami ijesmit nyomhatja. Legyen óvatosabb és egy picivel kevesebbnyire nyomja be.

Szia. Ezt én is szoktam érezni, és elég kellemetlen. Szerintem talán a méhet vagy valami ijesmit nyomhatja. Legyen óvatosabb és egy picivel kevesebbnyire nyomja be.
A méhszájat éri el. Érdekes ez, mert pl engem még jobban fel tud húzni vele, de volt olyan pasim, akivel meg kimondottan fájt ez.
Ha minden pozban fáj akkor gáz. Ha nem akkor meg hanyagoljátok a kellemetlen pozitúrákat!
Ez azt jelenti, hogy nem apró szerszámú baráttal vagy megáldva :)
A hüvely átlagos hossza 10-12 cm, az átlagos péniszméret ennél valamivel nagyobb, így elõfordul, hogy a makk hozzáér a méhszájhoz, ami fájó, kellemetlen érzés. Gyors, vad, vagy csak intenzív mozdulatoknál szokszor megesik, ha ez neked kellemetlen, kérd meg a barátodat, hogy óvatasobban bánjon veled.
én serm vagyok egy kicsi méret, b.nömnek én is tudok fájdalmat okozni...szval vigyázni kell a vad és az ovatos között :S udv:A
nagy a baratodnak..a volt baratomnak is az volt...es engem is szurt es fajt...ez mar ilyen..o kell kicsit figyelmesebb legyen. Mondjuk nem igazan tudom, mert az azelotti baratomnak meg nagyobb volt, de mintha alkalmazkodott voln a a penisze az egesz testemhez, s soha nem fajt...szoval nem igazan tudom..lehet tul merev...ilyensmik
Én mondjuk élvezzem, nekem vhogy bejön, beindulok tõle mégjobban!:P De vannak kivételek!
errõl jut eszembe: kisfiam! ahogy tanítottalak... csak az epéig, csak az epéig!

Az miért van, hogy amikor nagyon szomorú vagy ideges vagyok, mert pl a barátom valamivel megbánt horrora vágyom?

Szivesen néznék horror filmet, vagy horror,szellemes, démonos,ördögös stb képeket? Attól egy nagyon picit jobban érzem magam....?

Legjobb válasz: én köpök a sírodra nézek-nézd velem online :P már régen néztem egyedül nem szeretem de talán nem álmodok össze vissza mint szoktam..

én köpök a sírodra nézek-nézd velem online :P már régen néztem egyedül nem szeretem de talán nem álmodok össze vissza mint szoktam..
csak lassú a gépem teli van szerintem vírussal így várok míg tölt és addig játszok..
Mindenkit más nyugtat meg, vagy nem nyugtat meg... Valószínûleg azért van ez mert ezzel eltereled a figyelmed.
A kérdező hozzászólása: Láttam az összes részét a köpök a sirodra-nak.:D azért köszi
Mert nem mosott fogat
Nem tudom megfogalmazni, de ez jót jelent :D
Ez az érzés is a szerelemhez tartozik, nekem is szokott ilyen lenni ha smárolok egy csajjal, vagy ha a bizonyos csajra gondolok:)
Szerelmes vaaaaaagy :) )))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:D;)

Miért van az hogy amikor a barátommal szeretkezek és ha érzem hogy orgazmusom lesz akkor ezzel együtt úgy érzem h mindjárt bepisilek?

Vissza tartom az orgazmusom mert úgy érzem h bepisilek!

Legjobb válasz: A hüvelyváladékról beszélünk, akkor egyértelmûen NEM a hügycsövön távozik, hanema hüvelybõl! :) Az elsõ ilyen alkalommal nekem is voltak ingereim, és a sráccal állanódan meg kellett állnunk, mert mondtam neki, hogy pisilnem kell! Kimentem toalettre és nem történt semmi! Szex közben ingerelve van a húgyhólyag vagy mi! NEm kell parázni, higy bepisilsz, mert nem fogsz! Velem sem történt még meg! Amúgy nekem mnden orgazmus után pisilnem kell! :)

A hüvelyváladékról beszélünk, akkor egyértelmûen NEM a hügycsövön távozik, hanema hüvelybõl! :) Az elsõ ilyen alkalommal nekem is voltak ingereim, és a sráccal állanódan meg kellett állnunk, mert mondtam neki, hogy pisilnem kell! Kimentem toalettre és nem történt semmi! Szex közben ingerelve van a húgyhólyag vagy mi! NEm kell parázni, higy bepisilsz, mert nem fogsz! Velem sem történt még meg! Amúgy nekem mnden orgazmus után pisilnem kell! :)
nem fogsz, csak az inger jön..nyugodtan lazulj el legközelebb, ha gondolod tegyél magad alá egy törölközöt legközelebb, csak a biztonság kedvéért, hogy megnyugodj, de szüksége nem lesz rá :-)
Én már tapasztaltam magamon, hogy elõfordult, hogy orgazmus alatt vizelési inger lépett fel és vannak olyan nõk, akiknék ez a jelenség ( néhány csepp vizelet szivárgás) együtt jár az orgazmussal.
http://szexterapia.blogter.hu/?tag_id=30419 mindegyik válasz jo lehet... de szerintem ez az amit keresel!! Sztem szerencsés vagy ez nem sok mindenki élheti át;))
nálam is volt ilyen de közben nem pisiltem be csak utánna elmentem zuhanyozni és a folyó víz hangjára (szerencsére a kádba) összepisiltem magam, szégyen- nem szégyen megtörtént. Szóval ha nagyon kell, utánna pisilj ne zuhanyozni menj elõbb :D
szia. Nekem is sûrûn elõfordul az ilyen érzés, de nyugi nem lesz semmi, nem pisilsz be, legfeljebb szex után rohansz a WC-re, de valamikor el is múlik ez az érzet a szex után, , ert az adott pózban nyomta csak a húgyhólyagot és csövet a párom, sõt néha ez nálam még fogozza is az élvezetet. Ez nem rendellenes dolog nyugi!
állitólag a G pont izgatása jár együtt vizelési ingerrel
persze mert húgycsövön távozik a hüvelyváladék vagymi! (fiu vagyok) ezt a lányoknak kell tudni!
azért is mert eléri a barátod a húgyhólyagodat, ez normális, én elõtte szoktam (meg utána is) pisilni, aztán ha tudod h pisiltél, lehet h könnyebben elengeded magad.
Én úgy tudom hogy a clitoris 4 pontban érintkezik a húgycsõvel, így a vérbõség hatására ezt az ingert váltja ki. Ezeknek a pontoknak is külön neve van mint a G pontnak, de nem tudom hogy melyik betûk tartoznak hozzájuk :) Csak a G pont lett nagyon híres de még nagyon nagyon sok pont van azon kívül!
Megszoktad a kezed, saját technikád. Tehát igen, a Te hibád.
Szerintem egyszerûen béna a barátod ;)
Hát igen, senki sem tökéletes, belõlem is hiányzik a hiba.
Nélam pont ellenkezõleg van. Ha magamnak csinálom, az semmi ahhoiz képest, amit a barátom tud nyújtani :) Tanítsd egy kicsit ;)
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszi a válaszokat:)

Miért van az hogy amikor a barátom nyalogatja, szívogatja stb a mellemet akkor nem érzek különösebb dolgot?

Nagyon ritkán van olyan alkalom amikor élvezem. Szinte azokat csinálja amiket imádok. Csak kb 10 alkalomból 2x, ha jól esik. Miért?

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy eléggé ellazulva. Csukd be a szemed és add át magad az élvezetnek! :)

Szerintem nem vagy eléggé ellazulva. Csukd be a szemed és add át magad az élvezetnek! :)
hát... nekem ez szex után fordul elõ, meg akkor ha nem vagyok felizgulva...
Teljesen egyénfüggõ, kinek mennyire érzékeny a melle. Én se érzek úgy igazán semmit. Ez van. Szóval ez is normális dolog.
Ez így van, a melled is az õ nemi szerve... :) No de viccen kívül: az az 1-2 eset, amikor jó, véletlenül nem akkor van, amikor épp jobb helyekrõl téved oda?
A kérdező hozzászólása: neeem. az elsõ mindig a mellem nála :) )
nem mindenkinek a melle az erogén zónája. Én imádom amikor "foglalkozik" vele, de van egy barátnõm pl., és õ sem igazán élvezi ha a mellét izgatják. Ez teljesen egyén függõ. Nem törvényszerû az, hogy egy lányt izgasson az ha nyalogatják a mellét.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!