Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy amikor a (1374 db)

Az miért van, hogy amikor a Windows Movie Makert használom videó szerkesztésre, akkor gondol egyet és bezárja magát?

Legjobb válasz: Na igen, nekem Xp-m van. tettem fel egy másik videoszerkesztõ programot, de ez meg a videókat 420p be csinálja meg :S pedig amit készítek az 720p-s, de amikor össze vágom,akkor romlik a minõsége! Nekem egy olyan program kellene ami nem ront a videó minõségén. Esetleg valaki tudna ajánlani valamit? a Sony Vegason kívül? és lehetõleg magyar nyelvût!

A kérdező hozzászólása: Na igen, nekem Xp-m van. tettem fel egy másik videoszerkesztõ programot, de ez meg a videókat 420p be csinálja meg :S pedig amit készítek az 720p-s, de amikor össze vágom, akkor romlik a minõsége! Nekem egy olyan program kellene ami nem ront a videó minõségén. Esetleg valaki tudna ajánlani valamit? a Sony Vegason kívül? és lehetõleg magyar nyelvût!
Nálam ilyen XP-n volt, de most hogy Windows 7-em van és leszedtem ezt az újabb fajta movie makert egész jól dolgozik.

Az miért van hogy amikor a laptopom bekapcsolom csak a háttérkép jelenik meg és az ikonok egy 10 perc múlva kb?

Tegnap csináltam egy vírusirtást és talált 1-et. Az ellen?rzés végén rányomtam arra hogy megtisztítás és akkor újra kellet indítani a gépet. Újraindítottam és azóta ilyen.

Legjobb válasz: Vírusirtód pontosan? naplójában bene van még mi volt az? akor leirhatnád pontosan mi is volt az az 1 virus amit talált ((plusz nem ártana windows pontosan milyen 32, 64Bit... iletve laptop pontos neve))

Vírusirtód pontosan? naplójában bene van még mi volt az? akor leirhatnád pontosan mi is volt az az 1 virus amit talált ((plusz nem ártana windows pontosan milyen 32, 64Bit... iletve laptop pontos neve))
A kérdező hozzászólása: Vírusirtó : Eset Smart Security4 Ez volt az : C:\Program Files\ddmt2_hu\metin2client.bin - módosult Win32/Packed.MoleboxVS.K kéretlen alkalmazás - a mûvelet az ellenõrzés végén választható ki A windows-ot nemtom a laptop pontos neve : acer aspire 5920
Sajátgépre jobbklikk -> tulajdonságok -> Ott le lesz írva a windows pontos típusa. Azt oszd meg velünk.
Windowst pedig illene tudnod:D sajátgép tulajdonságok és kirja bit ét is meg nevét van XP, Vista, 7 32 és 64 bit és vanak típúsai Home Premium, Ultimate, Professional stb...
Futatad megint irtót? mélyvizsgálatal? . iletve van az AntiMalwareBytes ami még szokot találni kémprogramokat . metin 2 privát... még a hivatalos metin 2 is virusos nem hogy az ilyen privátok
Eset-böl amugy 5 ös a legújabb ugytudom . amugy pedig laptopod nem mai darab persze ha edig jól ment akor most se kéne ezt csinálnia valahogy károsulhatot a rendszer is én megprobálkoznék windows javitásával és rendszer és lemezkarbantartókal CCleaner pl.
A kérdező hozzászólása: am windows xp professional és most nemtom ezeket írja :D : Microsoft Windows XP Professional 2002-es verzió Szervizcsomag3 Számítógép: Intel(R) Celeron(R) CPU 530 @ 1.73GHz 1.73 GHz, 0.99GB RAM
A kérdező hozzászólása: 4. válaszoló : Futattam megint és amikor megtisztítottam utána nem adott ki semmit hogy talált. Am meg 2 éve játszok már és eddig semmi baja nem volt.

Az miért van, hogy amikor a kutyák mentőt hallanak vonyitani kezdnek?

Legjobb válasz: ...amelyik meg nyugodt marad, az azért marad nyugodt, mert foglalkozva volt vele, és megértették vele, hogy attól, hogy ilyen hangokat hall, nem kell felpörgetnie magát.

...amelyik meg nyugodt marad, az azért marad nyugodt, mert foglalkozva volt vele, és megértették vele, hogy attól, hogy ilyen hangokat hall, nem kell felpörgetnie magát.
Nem tudom, de az én kutyám is ha mentõt, rendõrt, tûzoltót hall vagy ilyen beszélõs kocsit akkor vonyítani kezd.
Az erõs hangok izgatottságot generálnak, hiszen a kutyák kommunikációjában minden hangadás nagyfokú izgatottságot fejez ki, egyébként némán "beszélgetnek" hangok nélkül. És erre az izgatottságra még több hangadással reagálnak. Ez pont ugyanaz, mint mikor elkezd ugatni, és valaki ordítozva akarja elhallgattatni, hogy kussoljon. És nem érti, miért ugat még jobban a kutya. Hát azért, mert nem tud magyarul, csak annyit ért az egészbõl, hogy a gazdi egyre hangosabb és izgatottabb, ezért õ is egyre izgatottabb, és hangosabb lesz.
az enyém akkor szokott, amikor harangoznak.:D
Sokkal jobb a hallásuk is, de szerintem elsõsorban az az oka, hogy a farkasoktól származnak. És ugye, amikor a farkasok kommunikálnak, akkor gyakran vonyítanak. Szerintem ez az oka, de én sem tudom biztosan.
Akkor is ha jön a jégkrémes vagy a fagyis vagy a gázos vagy akármi.
én sem igazán tudom, de szerintem azért, mert nekik ugye jobb hallásuk van, és irritálja õket ez a magas hang.
nekik sokkal érzékenyebb a hallásuk, mint a miénk, és bántja az a frekvencia a Family Frostot is utálják valamiért :)
Az enyémet sem érdekli egyáltalán, a füle botját sem mozdítja. Pedig nem süket, egyszerûen nem érdekli.
Az enyém nem reagál rá semmit, nyugodtan sétál tovább.

Az miért van, hogy amikor a GTA Vice City-t akarom leszedni Qtorrentel akkor 99, 2%-ig betölt utána pedig nem csinál semmit? Várni kell amíg újra elindul? Vagy töröljem ki a torrentet a listából?

Qtorrent, GTA Vice City, letöltés

Legjobb válasz: Ha nincs seeder, vagy hibás a megosztás, akkor nem tudod a teljeset leszedni. Viszont ha a maradék 0.8% olyan tartalom, ami nem szerves része a játéknak, akkor a letöltés során mindent megkapsz és felhasználhatsz, kivéve a kimaradt részt (ami akár egy nfo is lehet). Ha olyan rész hiányzik, ami a játék része, akkor nem tudsz mit csinálni, és jobb ha keresel egy 100%-os seederekkel rendelkezõ megosztást.

Ha nincs seeder, vagy hibás a megosztás, akkor nem tudod a teljeset leszedni. Viszont ha a maradék 0.8% olyan tartalom, ami nem szerves része a játéknak, akkor a letöltés során mindent megkapsz és felhasználhatsz, kivéve a kimaradt részt (ami akár egy nfo is lehet). Ha olyan rész hiányzik, ami a játék része, akkor nem tudsz mit csinálni, és jobb ha keresel egy 100%-os seederekkel rendelkezõ megosztást.
A kérdező hozzászólása: oké, köszi
Úristen. Biztos az aszcendensetek passzol...
Ez ezért van, mert a horoszkóp ... izé ... szóval nem 100% megbízható :)
Bátyám kos mérleg aszcendenssel, a felesége meg halak, kos aszcendenssel, így szerintem passzolnak horoszkópilag:D
Talán a holdad a halakban van.
azt kifelejtetted megnézni
A kérdező hozzászólása: nem : Mérleg aszcendens, Nap a Kosban, Hold a Skorpióban, Merkúr a Bikában, Vénusz a Halakban, Mars a Vízöntõben, Jupiter a Rákban, Szaturnusz a Bakban, Uránusz a Bakban, Neptunusz a Bakban, Plútó a Skorpióban...
ne aggódj!a horószkóp nem szent írás :D ha jól kijösz a halakkal, akkor ne izgulj ezen :D
Hold és plútó a skorpióban, vénusz a halakban. ez szerintem épp elég magyarázat arra, hogy komálod a halakat. amúgy szerintem a halak örülnek, hogy jól kijönnek veled, mert nem sok embert viselnek el maguk körül.
jaj, meg most jut eszembe... nézd meg a védikus horoszkópot... lehet az szerint te is halak vagy. ott asszem április 15-20 ig halak van, aztán jön a kos... meg kell nézni... szóval lehet az indiai szerint te nem is kos, hanem halak vagy... meg a többi bolygód se biztos, hogy az...
A bõrt valójában nem húzni, hanem hátra görgetni kell . Merev állapotban már kis szükületet jelez.A többi magyarázatot majd priviben .
Az, hogy olyan, mintha felgörgetnéd, az bizony teljesen normális, ne is aggódj miatta :) Az viszont, hogy mereven már nem megy hátra, az kevésbé normális, de lehet rajta javítani :) Mennyire nem megy egyébként?
USB-s billentyûzetekkel szokott néha gond lenni, ha olyanod van és bejött a tippem akkor javaslom vegyél vagy kérj kölcsönbe egy PS/2-est.
A kérdező hozzászólása: Rendben , de ha kicserélem a billentyût akkor milyenre cseréljem ?

Az miért van, hogy amikor sietek valahova és az utcán megyek kabátba=tehát éppen hogy melegem van) elkezd fejem iszonyatos módon viszketni. De nem csak a fejem hanem az egész testem. Miért?

Legjobb válasz: Vagy az izzadság miatt, vagy talán felerõsödik a bõrhöz közel lévõ hajszálerekben a vérkeringés, ez okozza a viszketést.

Vagy az izzadság miatt, vagy talán felerõsödik a bõrhöz közel lévõ hajszálerekben a vérkeringés, ez okozza a viszketést.

Az miért van, hogy amikor xp-m volt akkor volt rajta hang aztán felraktam a 7-et és nem volt rajta hang hiába telepítettem az a drivert amit kellett, aztán felraktam a 8.1 enterpriset nem raktam fel a audiodrivert és mégis van rajta hang?

Az miért van, hogy amikor xp-m volt akkor volt rajta hang aztán felraktam a 7-et amit az alaplap nem támogat aktiváltam loaderrel és nem volt rajta hang hiába telepítettem az a drivert amit kellett, aztán felraktam a 8.1 enterpriset nem raktam fel a audiodrivert és mégis van rajta hang?

Legjobb válasz: Win 7-re valószínûleg rossz drivert próbáltál felpakolni.

Win 7-re valószínûleg rossz drivert próbáltál felpakolni.
... a Windows 8 pedig, mivel friss oprációs rendszer, elég sok, korábban megjelent hardvert "ismer". Már persze akkor, ha létezik hozzá 8-asra való driver.
A kérdező hozzászólása: Dell optiplex gx550 alaplap, es nincs a supportnal se win7 se win8 ezrt nem ertem, es win 8 nal meg meg se probaltam felrakni drivereket mert jo volt, mar akkor is amikor befejezte az op rendszer telepiteset, win7 kor meg egyaltalan semmi semikor nem volt jo

Az miért van hogy amikor fürdök és meleg vizet engedek a fejemre akkor elkezd olyan érzésem lenni mintha nem kapnák levegőt szaporán egymás után veszem a levegőt gyorsa?

De amikor hideg vizet engedek a fejemre akkor meg kapok és egyenletesen veszem a levegőt. Talán a meleg víz elveszi a levegőt előlem azért veszem olyan szaporán a levegőt egymás után. Vagy pánik betegségem lenne?

Legjobb válasz: Én ha meleg vízben ülök és felér a hasamig, akkor érzem ezt. Nem tudom miért...

Én ha meleg vízben ülök és felér a hasamig, akkor érzem ezt. Nem tudom miért...
Szerintem mert meleg a levegõ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!