Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy aki hisz (77 db)

Miért van az hogy aki hisz Istenben ugyan annyira szerencsés illetve szerencsétlen mint aki nem hisz benne?

Én Isten helyében(ha van egyeltalán)megsért?dnék az olyan emberekre akik nem hisznek bennem ezért kapnának sok apró jelet h élek.És akik hisznek bennem akik imádkoznak stb. azoknak csak jót adnék és nem lenne semmi rossz körülöttük.

Legjobb válasz: "Én Isten helyében(ha van egyeltalán)megsértõdnék az olyan emberekre akik nem hisznek bennem ezért kapnának sok apró jelet h élek." Én a Biblia Istenében hiszek. Azt olvasom a Bibliában, illetve a Vele való személyes kapcsolat során is azt tapasztalom, hogy nem sértõdékeny. Haragudni szokott bizonyos dolgok miatt, de az nem ugyanaz. Ezenkívül hiszem, hogy kapnak apró jeleket azok is, akik nem hisznek. Pl. egy csomó lelkes hívõ bizonyságtételét életük során, akiket már megtalált Isten. Más kérdés, hogy ezekre a legtöbben nem hallgatnak, hanem elküldik a francba õket. De talán ezen kívül egyéb jelei is vannak, csak nyitott szemekkel kell járkálni: nézd meg például egy falevél erezetét, vagy vegyél nagyító alá egy hópihét "És akik hisznek bennem akik imádkoznak stb. azoknak csak jót adnék és nem lenne semmi rossz körülöttük." Ha ez így lenne, akkor az emberek szíve nem lenne õszinte Istennel szemben, hanem csak a siker, szerencse és pénz miatt keresnék, ahogy van ma is nem egy szekta, akik Isten busás anyagi áldását ígérik a hozzájuk csatlakozóknak Nézzél Jézus Krisztus vagy az apostolok életére, hogy mennyi szenvedés is volt az életükben (a sok jó dolog mellett). Nem errõl szól a keresztény hit, hanem arról, hogy az ember Istennek adja át az élete felett a rendelkezés jogát. És ha valóban így tesz (értsd= nem vallásos rituálékat végez, hanem valóban a Biblia szerint él) akkor olyan lesz a jelleme, mint a Krisztusé, és Isten közelében töltheti el az örökkévalóságot

"Én Isten helyében(ha van egyeltalán)megsértõdnék az olyan emberekre akik nem hisznek bennem ezért kapnának sok apró jelet h élek." Én a Biblia Istenében hiszek. Azt olvasom a Bibliában, illetve a Vele való személyes kapcsolat során is azt tapasztalom, hogy nem sértõdékeny. Haragudni szokott bizonyos dolgok miatt, de az nem ugyanaz. Ezenkívül hiszem, hogy kapnak apró jeleket azok is, akik nem hisznek. Pl. egy csomó lelkes hívõ bizonyságtételét életük során, akiket már megtalált Isten. Más kérdés, hogy ezekre a legtöbben nem hallgatnak, hanem elküldik a francba õket. De talán ezen kívül egyéb jelei is vannak, csak nyitott szemekkel kell járkálni: nézd meg például egy falevél erezetét, vagy vegyél nagyító alá egy hópihét "És akik hisznek bennem akik imádkoznak stb. azoknak csak jót adnék és nem lenne semmi rossz körülöttük." Ha ez így lenne, akkor az emberek szíve nem lenne õszinte Istennel szemben, hanem csak a siker, szerencse és pénz miatt keresnék, ahogy van ma is nem egy szekta, akik Isten busás anyagi áldását ígérik a hozzájuk csatlakozóknak Nézzél Jézus Krisztus vagy az apostolok életére, hogy mennyi szenvedés is volt az életükben (a sok jó dolog mellett). Nem errõl szól a keresztény hit, hanem arról, hogy az ember Istennek adja át az élete felett a rendelkezés jogát. És ha valóban így tesz (értsd= nem vallásos rituálékat végez, hanem valóban a Biblia szerint él) akkor olyan lesz a jelleme, mint a Krisztusé, és Isten közelében töltheti el az örökkévalóságot
leírtam már máshol is, kaptam is érte a pofámra, de ha már megkérdezted, leírom neked is, én miként látom ezt a kérdést. Isten amkior szabad akaratot adott az embernek, nem csak szabad cselekvést és szabad gondolatot adott, hanem azt is vállalta, hogy nem szól bele abba mit is csinálunk. Ha megtenné, akkor nem lenne szabad az akaratunk. Szerintem az élet úgy néz ki, hogy Isten teremtett egy játszóteret. Teremtett bele játékokat és veszélyeket, meg teremtett minket, a játékosokat. És természetesen teremtett játékszabályokat is. Ennek a játéknak azonban nem az a célja, hogy elérj valamit, hanem az, hogy be tudod-e tartani a szabályokat. Egyáltalán nem kötelezõ, sõt mi több, talán kicsit könnyebb is a játék (néha sokkal), ha nem tertod be a szabályokat. Maga a jéték szabadon folyik, a játékosok teljesen véletlenszerûen kapnak segítséget és feladatokat. Aztán amikor vége van a játéknak (jön a végitélet) akkor Isten csak azt nézi, hogy ki mennyi szabályt szegett meg, vagy tartott be. Minden más lényegtelen. Szerintem még az is, hogy hitte-e Isten, a szabályok, a játék, vagy bármi létezését. Ez az elmélet egyébként arra is magyarázatot ad, miért rossz azoknak, akik próbálnak rendes emberek lenni és miért jobb azoknak, akik meg nem. Mivel a cél a szabályok betartása, nem lenne célszerû, ha annak lenne egyszerûbb, aki betartja azokat. Nyilván olyan játékot is lehetne aklotni, ahol úgy könnyebb játszani, ha betartod a szabályokat, de az akkor nem lenne igazi megmérettetés.
Az egyik Volt szomszédom hívõ volt.Aztán egyszer bedilizett.Olyanokat mondott hogy beszél hozzá az isten meg hogy mondta neki az iten hogy ezt csinálja meg azt csinálja stb. és akkor segít rajta az isten. Ugy megis csinálta a dolgokat hogy mindenét elvesztette de még a családját is. Ingyen eladta a házát és várta a csodát hogy majd isten megsegíti õt.Na azóta is hajléktalan. Szóval ennyit istenrõl meg a csodáiról. Én nem hiszek istenben és nem is fogok hinni.Ha hinnék sitenben valószínûleg én is az utcán végezném.Én csak abban hiszek hogy keményen dolgozok és a kemény munkával megszerzett pénzt tartom a kezemben. És különben is a szerencse nem istenen múlik "Mert mindenki a maga szerencséjének a kovácsa"
El kellene olvasnod Rhonda Byrne A titok c. konyvet...megertenel sokmindent. Egy medium mondta mikor megkerdeztek tole, hisz-e Istenben? Azt mondta: mindenki maskent gondolkodik Istenrol. VAn aki szemelykent kepzeli el, szerintem o maga az Univerzum. Ha igy nezzuk akkor hiszek benne igen. Az ember tulajdonkeppen hisz vagy sem azt kapja amit vonz magahoz. A konyvben van egy nagyon jo mondat: Amit gondolsz, azt a elobb vagy utobb a kezedben lesz. Ennyi.
Az egyik lehetséges ok, hogy az isten rejtõzködik - ezért nem kedvez a híveinek. Vagy nem szereti õket, esetleg nem érdekli az egész. Vagy nem is létezik.
Gondold magad isten helyébe, te vagya mindenható, törõdnél azokkal a kis piszkokkal? Hát kit érdekelnek, a többi millió mellett?!:D
"'Tudod melyik a legnagyobb szekta a világon? A Római Katolikus Egyház személyesen! Ez egy jól alátámasztott tény, na erre varjál gombot!" Majd ha leírod, hogy mi bizonyítja ezt, akkor majd esetleg hozzászólok. Attól, hogy szerinted úgy van, az még nem teszi ténnyé!' Errõl igen bõséges irodalom van, melyek közül nagyon sok, még pártatlannak, és hitelesnek is nevezhetõ. A "vallás" témában feltették ezt a kérdést már - hogy "Melyik a világ legnagyobb szektája?" És szerintem ott is ragyogóan ki van tárgyalva. De ezt az információt semmiképpen nem szabad arra fehasználni, hogy valamiféle gõgöt, alakítsunk ki magunkban. Egyszerûen csak arról van szó, hogy a katolikusoknak is (tisztelet a kivételnek) fel kéne hagyni azzal a hamis és nem is igaz képpel, miszerint minden keresztények õsei, meg, hogy Péter volt az elõ pápa (ilyen kérdés is van).
Mert Isten van, függetlenül attól hogy hiszed vagy sem.
"Tudod melyik a legnagyobb szekta a világon? A Római Katolikus Egyház személyesen! Ez egy jól alátámasztott tény, na erre varjál gombot!" Majd ha leírod, hogy mi bizonyítja ezt, akkor majd esetleg hozzászólok. Attól, hogy szerinted úgy van, az még nem teszi ténnyé!
Isten mindenkit egyformán szeret és ezért a bûnösök is részesülhetnek jóban. A sátán meg mindenkinek rosszat akar, ezért szenvednek gyakran a jók is. Isten azért szereti a rosszakat is, mert arra vár hogy észhez térjenek és megbánják bûneiket, és akkor Isten visszafogadja õket magához.És kapunk nem is kevés apró és nagy jelet a Teremtõnktõl, ami bizonyítékot ad arra, hogy Létezik!
Szektaság ide vagy oda, szerintem is az olyan önjelölt megváltók alapította gyülekezetekben diliznek be leginkább, ahol a tanítás nem az önzetlen krisztusi szereteten alapul (lásd a fentebbi katolikus ellenes kirohanást). A szerencse meg nagyon nem fér össze a hittel. Egy munkatársam megjegyezte a passió filmmel kapcsolatban, hogy szerencsétlen Jézus. Szerintem elég furán hangzik.
Eddig sok volt az off. De ez ide illõ vers a bibliából: "Ne tévesszen meg a kegyeseknek és gonoszoknak külsõ egyformasága"
öttel elõttem szólónak: azért nemcsak az elvadult szekták és a róm. katolikusok vannak, hanem egész sora a normális protestáns felekezeteknek is, ahol szintén nem diliznek be emberek
Bocsi, a "vallás" témakõr közepe táján.
"Tetszik a Darwin elmelet szamomra mert jobban hiheto mint a par nap alatt lezajlo teremtes." Off, de ide tartozik: Kérlek nézd meg a: "Mi van, ha a teremtés és az evolúciós õsrobbanás nem zárja ki egymást" címû kérdést a lap alján!
Jol le lettem pontozva az Univerzumert...pedig elottem mar irta valaki, hogy a vilagnak nincs vege...tahat az Univerzum vegtelen. En hiszek Istenben. Mindenki ugy hivja ahogy akarja. Hiszem azt, hogyha kerunk akkor kapunk es a gondolatainknak vonzata van. Tetszik a Darwin elmelet szamomra mert jobban hiheto mint a par nap alatt lezajlo teremtes. Gondolkodj pozitivan hidd el megtalal a megfelelo tars. Nekem is ez segitett es 4 eve boldog hazassagban elek. Neha tudom, nagyon nehez pozitivnak lenni mert az elet nem konnyu. Masodik hozzaszolo voltam...
A kérdező hozzászólása: Akkor inkább nem teremtettem volna csak egy pasit magam mellé meg jó dolgokat nem sok sutyót.
A kérdező hozzászólása: Te is a Titokkal jösz:P az egyik osztálytársman agyon rávolt gerjedve.
A kérdező hozzászólása: Muszály lesz mostmár tényleg elolvasni.
A kérdező hozzászólása: Szerintem több olyan ember dilizik be aki hisz benne.
na igen túl kicsi dolgok férnek az agyunkba..azt sem tudjuk elképzelni, hogy isten léte hogy is van, meg azt sem hogy hol van a világ vége, mert nincs
"...hogy hol van a világ vége, mert nincs." No, igen a végtelenség, hát ez van. De azért nem baj, hogy az elõbb mellé lõttem? Bocsi!
Azok diliznek be, akik belépnek valamilyen szektaféleségbe. Ezeknek az a céljuk, hogy bebolondítsák az embert, meg kicsalják a pénzét. Azok a hívõk közül, akik nem járnak ilyen társaságba, még nem láttam senkit bedilizni. Ne keverjük a kvázi szektásokat a római katolikus hívõkkel.
Tudod melyik a legnagyobb szekta a világon? A Római Katolikus Egyház személyesen! Ez egy jól alátámasztott tény, na erre varjál gombot!
Hét én nem tom elképzelni Istent.Azt mondják benne élünk mozgunk és vagyunk.Akkor õt tapossuk??? Meg h õ teremtette a világot de akkor õ hogy lett meg ha benne élünk akkor õ mindig is volt agy mi van?? De a világ kialakulására van normális ésszerû magyarázat akkor nem biztos h isten.Én régen sokat imádkoztam de nem segített soha pedig azt mondták meghallgat.Meg ha segítesz másokon h adsz nekik valakit ami neked van stb. akkor az jó tett de akkor te is elszegényedsz...oké h jót teszel de akkor nem gondolsz magadra.

Ha egy ronda pasi feltesz ide egy tipikus ronda pasis kérdést, hogy miért van egyedül, akkor a válaszoló lányok szinte mindegyike miért úgy szokott válaszolni, hogy a végére odateszi, hogy neki van párja vagy férje (nem hiszem, hogy mindnek)?

Ha meg helyes pasi teszi ki, akkor sokszor látom, hogy írnak is, hogy írjon az nekik privit. Szerintem ez kissé álszentes. De azt bírom, hogy ha pasik válaszolnak ilyen lányok által feltett, vagyis önmagukat ronda lányoknak nevezett illetõk által feltett kérdésre, akkor nagyon ritkán írják a végére, hogy az õ asszonykája, vagy menyasszonya milyen és hogy van-e neki. Nem fura?

Legjobb válasz: Mert a lányok kelendõek.És ha csak véletlenül ejti ki a száján,hogy õ egyedül van már is rácuppannak a pasik mint piócák az áldozatra.

Mert a lányok kelendõek.És ha csak véletlenül ejti ki a száján, hogy õ egyedül van már is rácuppannak a pasik mint piócák az áldozatra.
kedves 9es, tévedsz:D levelezni kezdtem pár "rondavagyoknincsencsajom" típusú fickóval.. nem a farkukat küldözgették.. az, amelyik a farkáról küld képet, az általában inkább 15 éves és azért nincs csaja, mert még semmit sem próbálkozott az ügy érdekében, elég neki a pornó nem vagyok perverz, vagy legalábbis nem vészesen:D hetero vagyok és majdnem 3 éve kiegyensúlyozott párkapcsolatban élek
# 7 "idonkent lanynak adtam ki magam az oldalon, de pont ezert, hogy felmerjem, hogyan viselkednek egy atlagoslannyal az ilyen tokfilkok" Hát persze. Szerintem csak a privátban érkezõ péniszek miatt csináltad, te perverz állat.
sziasztok! csak most jöttem mert eddig valakinek az asszonyát farkaltam. szerintem teljesen normális hogy egy férfi nem reklámozza hogy van nõje. A további nõket könnyen elijesztené ezzel.
Van 20 valaszolo lany, ebbol 10nek van parja, 10nek nincs... amelyiknek nincs, abbol 5 ronda, 5 szep az 5 szep szingli lany telibe fossa a ronda fiukat az 5 ronda lany probalna segiteni, de a ronda pasi elutasitja oket, mert rondak a 10 kapcsolatban levo akarhogy kinezo lany meg tenylegesen probal tanacsot adni, de ez a kerdezot nem hatja meg, mert nem tanacsot keres, hanem part...mes ha egy lany ir neki, akkor nem erdekli, hogy a lany mit ir neki, csak megprobal urvarolni neki.... ezert seg.g.fejek amugy az itt kerdezo ilyen pasik, mert igazabol nem rondak annyira, mint mondjak, es lenne eselyuk a lanyoknal, ha nem csortetnenek mint egy idiota, es nem adnak az elso 10 masodpercben egyertelmu jelet annak, hogy nekik mindegy ki a masik, csak megdughassak, es onzo modon kihasznaljak... oke, lehet, hogy en vagyok a farok, mert idonkent lanynak adtam ki magam az oldalon, de pont ezert, hogy felmerjem, hogyan viselkednek egy atlagoslannyal az ilyen tokfilkok.... hat nem ugy, ahogy azt egy no elvarna egy ferfitol... vagy ahogy egy ferfi elvarna, hogy egy ferfi viselkedjen egy novel.... az ilyen arcok utaljak a lanyokat, es onmagukat... elobb meg kellene bekelniuk azzal, hogy nem indenki arra szuletett, hogy az o segguket nyalja, es utana mar nem lennenek ilyen balfekek
Nekem eddig ez még nem tûnt fel, ezentúl majd jobban odafigyelek, odaírják-e a végére. Maradnék még szívesen, de most megyek is, megfarkalom az asszonyt.
nekem 3 hónapja nincs emberem nem azért válaszolok az ilyen srácoknak, mert én már elkeltem, hanem mert már láttam ezt-azt
A kérdező hozzászólása: Lányok kelendõbbek? Csak nem, ugyanolyan emberek õk is.
gondolom azért van, mert általában a férfiak kezdeményeznek. szóval a helyzet nem teljesen szimmetrikus.
Nem, nem fura...a férfiak nem szeretik reklámozni, hogy fogalaltak.... Én azóta teszem hozzá, amióta kaptam érdekes ajánlatokat a valaszaim után itt... De egy személyes beszélgetés esetén is megemlítem, beleszövöm valahogy hogy tisztázzam a felállást...
Én évek óta vagyok ezen az oldalon, és rengeteg ronda pasis kérdésre válaszoltam, így a magam nevében válaszolnék. Azért, mert VAN és kész. Ameddig nem volt, addig nem írtam oda, sõt, úgy írtam némelyik válaszom, hogy világosan lejött, hogy én is keresem még a párom. Egyébként soha nem írtam egy helyes pasinak sem, nem szálltam rá egyre sem, hogy írjon privit. Egyáltalán nem érdekel, hogy egy anonim oldalon ki milyennek mondja magát. Nem egyszer láttam a valóságban is, hogy számomra vonzó pasi rondának tartja saját magát, vagy épp az ellenkezõjét: hogy valami kis ronda görény veri magát a semmire.

Miért van, hogy senki sem ért meg, és amikor azt hiszem, hogy van egy igazi barátom, akkor rá kell jönnöm, hogy hülyének néz ő is?

Csupa olyan dolgot csinálok, ami eltér az átlagtól. Nem bírok változni, sajnos olyan vagyok, amilyen.

Legjobb válasz: Fel a fejjel,keress olyan társaságot,akik befogadnak és megértenek.Nekem se volt könnyû,de aztán mégis sikerült.

Fel a fejjel, keress olyan társaságot, akik befogadnak és megértenek.Nekem se volt könnyû, de aztán mégis sikerült.
Ez így túl általános. Mégis mit csinálsz, ami az átlagtól eltér?
Kamasz vagy mi? Majd elmúlik.
El kell gondolkoznod azon, hogy a többieknek van igaza. Egyébként olyan nincs, hogy valaki nem tud megváltozni.Inkább nem akar.
Pont így van velem is.. :S
Hol laksz? :)

Hogyan tudnék ezekkel az édes, aranyos, bájos lányokkal, akik folyton szemeznek velem a buszon, utcán akárhol közelebb kerülni, miért nem hiszem, hogy van esélyem náluk, amikor van, hogy utánam fordulnak utcán vagy zavarban vannak mellettema buszon?

Legjobb válasz: szemezni általában akkor szoktunk, ha tetszik nekünk a fiú, vagy akkor - amit már nem szemezésnek hívunk -, ha észrevesszük, hogy valaki bámul minket, és kíváncsiak vagyunk, hogy meddig bírja. nos, hogyan lehet megkülönböztetni a kettõt? kezdjük ott, hogy tudni kell, te milyen pasi vagy... mármint a szokásos sablonkérdés, hogy jól nézel-e ki, megvan benned az alfa, vagy ilyesmi, vagy kevésbé tartozol azok közé. kérdésedbõl ítélve határozottan az elõbbiek közé sorolnálak, hiszen a nõk nem fordulnak meg egy átlagosnál szerencsétlenebb kinézetû fiú után. itt jön be a következõ fázis, vagyis hogy te elkezded õket nézni, õk pedig veszik a jelet és viszonozzák. ÁM! mivel te túlságosan jóképû vagy (lehetsz), ettõl megijednek, és biztosak abban, hogy csak azért nézed õket, mert épp nincs jobb dolga a szemednek, vagy mert van rajtuk valami, esetleg azért, mert... stb. blablabla. a szokásos önbizalom leépítõ dumával szépen lassan megfûzzük magunkat arról, hogy nem is minket bámulsz, és egy ilyen jóképû fiúnak/férfinek úgysem tetszhetünk, stb. kivéve, ha az olyan lányokról beszélünk, akik szépségük teljes tudatában vonulnak az utcán, riszálva mindenüket, amijük van, mert akkor nem hiába érzed azt, hogy nincs esélyed náluk. az ilyen cicababákhoz sok szerencse kell, és a szemezésnél határozottabb fellépés, mert az nekik unalmas. õk d*gni szeretnének, és nem ismerkedni. :) általában. tisztelet a kivételnek (ha létezik olyan...) én speckó nem merek szemezni. el sem tudom képzelni, hogy létezik olyan férfi, aki kiszúrna engem a tömegbõl, az engem körül vevõ csodálatosabbnál csodálatosabb lányokból, és kifejezetten velem szeretne szemezni. :/ :( ez van. összegezve tehát, vagy arról lehet szó, hogy nem a megfelelõ lányt nézted ki magadnak (akikre az édes, bájos, aranyos jelzõ elég erõs), vagy pedig egy olyat, aki nem akarja elhinni, hogy TE szemet vetettél rá, és ezért inkább nem is ad feléd olyan jeleket, amibõl egyértelmûen leszûrhetnéd, hogy akar-e többet, mint a szemezés, vagy sem. egyébként pedig próba, cseresznye, tudod, egyszer élünk, ha legközelebb látsz egy ilyen lányt, akkor menj oda hozzá egy sablonos indokkal, és a válaszából, a stílusból, ahogyan felel, tudni fogod, hogy mi a helyzet. :) sok sikert! :) 22/N

szemezni általában akkor szoktunk, ha tetszik nekünk a fiú, vagy akkor - amit már nem szemezésnek hívunk -, ha észrevesszük, hogy valaki bámul minket, és kíváncsiak vagyunk, hogy meddig bírja. nos, hogyan lehet megkülönböztetni a kettõt? kezdjük ott, hogy tudni kell, te milyen pasi vagy... mármint a szokásos sablonkérdés, hogy jól nézel-e ki, megvan benned az alfa, vagy ilyesmi, vagy kevésbé tartozol azok közé. kérdésedbõl ítélve határozottan az elõbbiek közé sorolnálak, hiszen a nõk nem fordulnak meg egy átlagosnál szerencsétlenebb kinézetû fiú után. itt jön be a következõ fázis, vagyis hogy te elkezded õket nézni, õk pedig veszik a jelet és viszonozzák. ÁM! mivel te túlságosan jóképû vagy (lehetsz), ettõl megijednek, és biztosak abban, hogy csak azért nézed õket, mert épp nincs jobb dolga a szemednek, vagy mert van rajtuk valami, esetleg azért, mert... stb. blablabla. a szokásos önbizalom leépítõ dumával szépen lassan megfûzzük magunkat arról, hogy nem is minket bámulsz, és egy ilyen jóképû fiúnak/férfinek úgysem tetszhetünk, stb. kivéve, ha az olyan lányokról beszélünk, akik szépségük teljes tudatában vonulnak az utcán, riszálva mindenüket, amijük van, mert akkor nem hiába érzed azt, hogy nincs esélyed náluk. az ilyen cicababákhoz sok szerencse kell, és a szemezésnél határozottabb fellépés, mert az nekik unalmas. õk d*gni szeretnének, és nem ismerkedni. :) általában. tisztelet a kivételnek (ha létezik olyan...) én speckó nem merek szemezni. el sem tudom képzelni, hogy létezik olyan férfi, aki kiszúrna engem a tömegbõl, az engem körül vevõ csodálatosabbnál csodálatosabb lányokból, és kifejezetten velem szeretne szemezni. :/ :( ez van. összegezve tehát, vagy arról lehet szó, hogy nem a megfelelõ lányt nézted ki magadnak (akikre az édes, bájos, aranyos jelzõ elég erõs), vagy pedig egy olyat, aki nem akarja elhinni, hogy TE szemet vetettél rá, és ezért inkább nem is ad feléd olyan jeleket, amibõl egyértelmûen leszûrhetnéd, hogy akar-e többet, mint a szemezés, vagy sem. egyébként pedig próba, cseresznye, tudod, egyszer élünk, ha legközelebb látsz egy ilyen lányt, akkor menj oda hozzá egy sablonos indokkal, és a válaszából, a stílusból, ahogyan felel, tudni fogod, hogy mi a helyzet. :) sok sikert! :) 22/N
ez engem is érdekelne
Kezdj el velük beszélgetni?:D
A kérdező hozzászólása: ma 17:19 De mirõl? Meg mi van, ha igaából félreértettema jeleket? Elég nagy beégés lenne. :D

Miért van az hogyha valaki vámpírokat, angyalokat, szellemeket keres itt, én meg beírom neki hogy az vagyok akit keres akkor meg nem hisz nekem?

Legjobb válasz: Ha nem fogod fel úgy, akkor sem fogod, ha leírják. De" azt hiszed, csak azért mert valaki hisz ilyesmiben, mindent elhisz, át lehet verni. Ez nem így van.

Ha nem fogod fel úgy, akkor sem fogod, ha leírják. De" azt hiszed, csak azért mert valaki hisz ilyesmiben, mindent elhisz, át lehet verni. Ez nem így van.
Nem elég azt írni, jelenj meg elõtte, akkor talán elhiszi.
Mert te Polgár úr vagy, a Jenõ.
Szerintem az vagy.
Ezek az emberek többségében trollok, de akik mégis hisznek benne... Nos, õk valójában hinni AKARNAK, ezért kínosan kerülnek minden olyan helyzetet, ahol a hitük cáfolatot nyerhetne. Azt akarják, hogy sokan bólogassanak nekik, hogy "persze, persze, léteznek szellemek" - ennek örülnek, mert a hitüket erõsíti. De ha valaki azt mondja hogy õ maga a szellem/vámpír, az elég könnyen megcáfolható lenne, ezért viszolyognak tõle. Ez a képmutatás egyik legmélyebb formája, az ezotéria sajátossága.
Mert az, hogy valaki hisz valamiben, annak ellenére, hogy nincs a létére bizonyíték, sõt... az még nem az jelenti, hogy az illetõ hülye, és bármit elhisz.
Vámpír vagy? akkor kérlek változtass azzá
Bizonyítsd be, írj magadról vagy mutasd a szemfogad.
Ez biza' szomorú. Bennem sem hisznek az emberek.
Mert ilyen lények csak a mesében léteznek, és aki ilyesmit állít magáról, az szánalmas, beteg ember...
én már simán elhiszem :)
Mert mind tudjuk, hogy reptoid vagy, ne is tagadd. Mi, emberek, évezredek óta figyelünk titeket és elhitettük veletek, hogy ti figyeltek minket. Szenthelyi Árpád már a bolygótoknál várja a megadásotokat. Na ehhez mit szósz? :D
ha az vagy akkor lessz egy esély hogy bizonyitsd állitásod!
Azért mert nem szokás csak úgy világgá kürtölni egy nyilvános honlapon :) Keresd meg az illetõt, akinek el akarod mondani/megmutatni. ;)
1.Bizonyíték kel! mert vannak olyanok akik hisznek bennük és azt írják hogy hisznek neked 2. De vannak olyanok akik hisznek bennük és mégsem hisznek neked majd csak akkor ha bebizonyítod 3. Olyanok is vannak akik nem hisznek bennük és neked se 4. De vannak olyanok akik nem hisznek bennük és bizonyítékot kérnek mert talán tudni szeretnék hogy igaz e az vagy nem , és így ítélkezni

Miért van az, h ha vki belinkel egy görbét, és szóvá teszem, hogy az nem jó, akkor inkább lehurrog v. hazugnak hisz, ellentmond, minthogy utánnajárjon, és tisztázza egy orvossal?

Legjobb válasz: Tudom mire gondolsz konkrétan!!! "Szegény"kérdezõ már vagy tizedszer rakja fel a görbéjét húsz féle kérdéssel körítve de nem tud belenyugodni,hogy ez nem az õ hónapja volt!!! Követtem a kérdéseit és ha nem tetszett neki a válasz azt mindíg lehurrogta! Azt nem értem miért nem írja meg megjegyzésként,hogy csak azok válaszoljanak akik úgy gondolják terhes vagy az volt!!! Ne foglalkozz ilyenekkel sajnos vannak akik annyira meg vannak gyõzõdve a saját igazukról,hogy nem tudják elviselni ha mások másként látják! Tudnám ha ennyire penge mindenben akkor miért kérdez?Azt várja,hogy:Hu igen biztosan terhes vagy!!!! SZÁNALMAS!!!

Tudom mire gondolsz konkrétan!!! "Szegény"kérdezõ már vagy tizedszer rakja fel a görbéjét húsz féle kérdéssel körítve de nem tud belenyugodni, hogy ez nem az õ hónapja volt!!! Követtem a kérdéseit és ha nem tetszett neki a válasz azt mindíg lehurrogta! Azt nem értem miért nem írja meg megjegyzésként, hogy csak azok válaszoljanak akik úgy gondolják terhes vagy az volt!!! Ne foglalkozz ilyenekkel sajnos vannak akik annyira meg vannak gyõzõdve a saját igazukról, hogy nem tudják elviselni ha mások másként látják! Tudnám ha ennyire penge mindenben akkor miért kérdez?Azt várja, hogy:Hu igen biztosan terhes vagy!!!! SZÁNALMAS!!!
Nem kell foglalkozni az ilyen emberekkel, hadd csinálja, ha neki ez így jó... Sajnos sokan vannak akik kérdeznek valamit, válaszolunk rá és nem tetszik nekik, mert nem erre a válaszra vártak. Arra várnak hogy azt mond tökéletes a görbéd, csak így tovább :)
igy már értem.. azt nem vágtam hogy melyik kérdéssel kapcsolatos volt az ellentét. nézd ha valaki feltesz egy kérdést te válaszolsz rá legjobb tudásod szerint és õ mégis azt irja hogy nem úgy van meg izé meg még 9 másik okot is leir hogy miért nincs igazad akkor nem kell vele foglalkozni mert a net nem pótolja azt hogy látja a doki és beszélget vele. én igy látom és szerintem is igazad van.
Én voltam az akit lehurrogott. Én írtam, hogy rõvid a luteális szakasza. 8-10 napnak néztem kb. Mondjuk az biztosan kevés, és érdemes megmutatni dokinak. Ha az enyém ilyen lenne, én megmutattam volna. Így is elvittem két havit, hogy nézzen rá.
konkrétabban?
A kérdező hozzászólása: Ennél mit szeretnél konkrétabban? Belinkel egy görbét, én megjegyzem, hogy 8 nap a luteális vagy nem volt pé-je, vagy a sok közti vérzés sárgatest elégtelenségre utalhat, de megcáfol hogy 8 nap az normális, meg másnak is van közti vérzés meg stb.Értem én, de azt nem hogy ha valaki gyereket akar, akkor nem ott kezdõdik a dolog, hogy ha érzem, tudom, látom h van valami gond, akkor kezeltetem orvossal.
A kérdező hozzászólása: Sajnos tényleg sokan azt várják, és csak arra hallgatnak aki azt mondja, szerinte babás görbe vagy jó esély van stb. Amúltkor írtam valakinek a görbéjére, h meg fog jönni neki ma vagy holnap, erre még én voltam az "izé" meg hogy tuti nem fog, aztán megjött neki mégis...már saját magam idegelem vele, h mit törõdök én mással, de minek kell adott esetben két évig szenvedni sikertelenül, mikor lehet elég lenne 2-3 látogatás az orvosnál, és megfoganna a baba.
Hát szerintem aki itt ilyen görbés kérdést feltesz az azt akarja hallani hogy tuti babás. Én is jártam úgy hogy megírtam a véleményemet konkrétan azt hogy nem terhes aztán kaptam a fejemre. Csak azt nem értem az ilyeneknél hogy miért nem fogadják el azt ha valaki másként látja mint õk, hisz nem azért tették fel a kérdést, mert kíváncsiak mások véleményére? Aztán van aki pozitívat mond és van aki (számukra) negatívat.

Miért annyira buták az emberek, hogy azt hiszik ha valakinek van egy közgáz diplomája, akkor az már biztos hogy az érdekeiket fogja képviselni? Miért nem értik hogy maga a tudás nem = hogy azt a társadalom javára használja?

Legjobb válasz: Ki van mosva az agyuk, de köztünk élnek. Ülnek a tv elõtt, a WC-n meg olvassák az újságot, és csak azt látják, hogy a Jobbik így náci meg úgy szélsõséges. És ha valamit sokat mondogatnak, azt egyszercsak akaratodon kívül is elhiszed. Ki elõbb, ki késõbb. Õk azt hiszik, hogy a libás csodát mûvelt ezzel az országgal. Holott az a csoda, hogy egyáltalán még létezünk.

Ki van mosva az agyuk, de köztünk élnek. Ülnek a tv elõtt, a WC-n meg olvassák az újságot, és csak azt látják, hogy a Jobbik így náci meg úgy szélsõséges. És ha valamit sokat mondogatnak, azt egyszercsak akaratodon kívül is elhiszed. Ki elõbb, ki késõbb. Õk azt hiszik, hogy a libás csodát mûvelt ezzel az országgal. Holott az a csoda, hogy egyáltalán még létezünk.
Aki 2010-ben nagytõkét emleget, az kommunista. Amúgy, a közgazdász nem szociális munkás. Önmagára valamit is adó szakember nem is tagadja, hogy az ország olyan helyzetben van, hogy bármilyen kilábalási program legfontosabb eleme meghatározni a TMSZFCS ( ti most szopni fogtok csoport) pontos halmazát. Egyszer ülj le, vegyél elõ cerzuát és papírt, és írd össze, hogy a nagyon szép, pozitív lózungokat ígérõk akár közgazdászok, akár nem, hányszor mondták meg, hogy 1: mi lesz a fedezet 2: kit érint hátrányosan a döntés.
Én nem hiszem hogy azt hinnék. Te miért hiszed? És fõleg miért állítod be tényként a hitedet?
Ja, az elõttem szólóhoz hasonlók kedvéért: idejét se tudom, mikor néztem utoljára TV-t, vagy vettem kézbe újságot. Neten pedig mindkét oldalnak a hírportáljait nézegetem, mivel az igazság általában a kettõ között van úgy kb. félúton.
Kedves kérdezõ, anonim kérdezés és válaszolás van ezen az oldalon, szóval nyugodtan írhattad volna a kérdést egyes szám elsõ személyben is ("miért vagyok annyira buta, hogy azt higgyem, hogy...").
hûûû kérdezõ ha nár ennyire okos vagy miért nem ülsz be pü miniszternek, vagy tanácsadónak???Úgy beszélsz mindenkivel ahogy kell???Ujjjaaajjj...Ja bocs már értem miért nem te vagy aki megmondja a fõfejeseknek hogy mit csináljon....Azt hiszed minél több kipontozott szót írsz annál menõbb és félelmetesebb no meg hitelesebb vagy?Nem ártott volna a felvenned egy protokoll és etikett órát az egyetemen.
Szerintem nem diploma függõ.Az öreg kapás parasztnak is több esze van mint némelyik nyakkendõs tolvaj diplomásnak!Persze van aki a tudását jóra fordítja, köszönet neki, de soknak csak a pénz lenyúlás és egzisztencia megteremtés az életcél!Börtönt nekik!Börtönt nekik!Börtönt nekik!Ja és teljes vagyonelkobzást, még a rokonoktól is!!!
Másik 77-es: Ne fáradj, látod, hogy semmi értelme. Akinek meggyõzõdése, hogy az ég márpedig zöld, annak akkor sem fogod tudni elmagyarázni, hogy kék, ha ehhez csak arra kell rávenned, hogy felnézzen. Akkor se fogja elhinni, mert õ Tudja Az Igazságot, és minden más csak káprázat, mindenki más csak hülye, hazaáruló, vagy hazug.
Amúgy New York times meg The Sun újságot vettél valaha kezedbe???
lehet hogy te meg elméletben tudod de gyakorlatban nem, hogy még a drága politikusaink nyilatkozatai is befolyásolják percenként a forint állását....Ezt neked nem tanították?hûûûha
A kérdező hozzászólása: Azt észre vetted te kis aranyos, higy a forint hogy alakult mióta a te gyûlölt Bajnaid ült GYurcsány helyére? Te [email protected] se tanultál, nem hogy közgazdaságot ha ekkora baromságokat mondasz! A Ft árfolyamát minden befolyásolja, és amikor mély volt az árfolyam akkor gyakorlatilag a világ gazdasági válság rotációs hatásainak az eredménye csapódott le. Akkor biztos hiányoztál az órákról amikor az allokációt tanították! Amit nehezen hiszek mert egy jelentõs fejezet. Lehet hogy sok embert tudsz hülyíteni ezen az oldalon de sajnos engem nem.
Ja meg amúgy lehet keresgélni a neten, hogy milyen fejlesztések vannak M.O-on Eu támogatás keretében.
Azt észre vetted te kis aranyos, higy a forint hogy alakult mióta a te gyûlölt Bajnaid ült GYurcsány helyére? És feflfogtad mi lesz ha itt mindent visszaad a jobbik amit Bajnai elvett??Kb bírjuk 3 hónapig. NA és mi lesz ha kiûzzük a multikat???Hol látsz te olyan ipart Magyarországon ami képes eltartani az országunkat??? Néznél nagyokat azt hiszem hogy mi történne.Én is nap-mint nap veszek elõ ceruzát meg papírt...tanultam közgazdaságtant, vállalati gazdaságtant, és még sorolhatnám hágy féle pénzügyi tárgyat és a helyzet az , hogy BAjnai a lehetõ legjobbat tette ebben a pár hónapban annak érdekében, hogy helyrehozza azt a gázt amit a rendszerváltás óta mindenki elcseszett.
A kérdező hozzászólása: Aki 2010-ben nagytõkét emleget, az kommunista. Amúgy, a közgazdász nem szociális munkás. Na te vagy a neoliberális " szerencsére kipusztulófélben lévõ" felfogás alapesete. Szerinted nem a társadalom alakítja a közgazdaság folyamatait, hanem a közgazdaság száraz számai a társadalmat? Ember! Pfff meg van a megoldás 98% adó és semmi baj ezzel a felfogással, de hogy ki fogja befizetni? Vagy segély = 0 és már is tartható a költségvetés, de hogy mi is fog történni a társadalomba az országba? Nincs közgazdaság szociológia és társadalomkutatás nélkül. Mert a közgazdaság egy elméleti feltevés számításokkal, de akiknek meg kell valósítani és a számokat értékekkel megtölteni az a társadalom. Ez lett a neoliberálisok veszte amit megértett már Obama, Merkel, Sárközy. Nem kerülheti meg egy közgazdasági elmélet sem a társadalmi minimumokat. Aminek az elsõ pontja hogy egy terhelhetõ és a változásokat gyorsan követni képes középosztály a szerves része legyen a társadalomnak. Vagy hogy a tõke csak akkor mûködik a kapitalizmus piaci versenyén alapuló formája szerint ha a körülmények rákényszerítik, különben monopolizál, és imperializálódik. A nagytõkével semmi baj nincs, ha van mellette sok sok kis és közepes tõke, ami piaci magatartásra bírja. Ha nincs akkor a nagytõke vad kapitalistaként fog tevékenykedni. Az meg hogy a különbséget nem érzed a kommunizmus a szocializmus a kapitalizmus és az imperializmus között és még is véleményezel a t sekélyes problémád. Soha nem fogod megérteni azokat a magasabb rendû hatásokat amik messze fejlettebbé teszik a kapitalizmust a felsoroltaktól!
no meg azt is vághatnád, hogy mi a helyzet a befektetésekkel, és hogy lett stabilabb a helyzet....

Ki hisz abban, hogy mindenkinek meg van irva a sorsa? Pl:gondolok arra, hogy megálmodjuk mi fog velünk történi, vagy valakivel stb? Akkor ezek miért vannak?

Legjobb válasz: Hát ez a "megvan írva a sorsunk" arra vall,hogy hiszel Istenben(Vagy legalábbis abban,hogy van valaki,aki megírta a sorsot)Mégpedig ha már itt tartunk,akkor a Biblia írása szerint:Az emberek szabad akaratot kapnak.Szóval a Biblia szerint nincs megírva. Amúgy én nem hiszek ebben,mert a sorsunkat mi alakítjuk.Ha én kiállok most egy kamion elé,azt szabad akaratból teszem,nem a sors "mondta"...

az öngyilkos jelöltnek üzenem h akkor ugorjon ki a 10 emeletrõl hátha vissza pattan XD A másik meg h nem mindenki szervezete u az de a biblia szerint isten megengedi az öngyilkosságot de nem támasztja fel õket argameddon után tehát mindenki szabad akarattal rendelkezik!
Hát ez a "megvan írva a sorsunk" arra vall, hogy hiszel Istenben(Vagy legalábbis abban, hogy van valaki, aki megírta a sorsot)Mégpedig ha már itt tartunk, akkor a Biblia írása szerint:Az emberek szabad akaratot kapnak.Szóval a Biblia szerint nincs megírva. Amúgy én nem hiszek ebben, mert a sorsunkat mi alakítjuk.Ha én kiállok most egy kamion elé, azt szabad akaratból teszem, nem a sors "mondta"...
Nem, ez nem sors, hanem rezisztencia és szívósság. Van, amin nem tudsz változtatni, mint pl. hogy víz 100 fokon forr és hogy holnap is feljön a Nap, meg vannak dolgok, amin tudsz, de az is csak részben szabad akarat. De megírva semmi nincs elõre, nem tudom, miért kellene annak úgy lennie. Vannak bizonyos lehetõségek, amelyek valószínûségi aránya már "bele van kódolva" a jelen helyzetbe, mint pl. hogy a 6-os dobókockával nem fogsz 7-et dobni és hogy egyenlõ eséllyel dobod a számokat, de hogy végül melyiket fogod, azt most nem tudod. De hogy meg van írva? Hol a bizonyíték? Hová van megírva? Meg ha ez így van, akkor a szabad akarat nem létezik. (ld. idõparadoxon)
Én nem hiszek benne.Én abbak hiszek hogy a sorsomat saját magam alakítom.pl.: én döntöm el hogy töbet tanulok hogy kitûnõ legyek az egész suliban vagy inkább nem tanulok és megbukok.Ezt is én döntöm el és nem a sors írja meg hogy pl.: 1 év mulva megbukok.Meg nagyon jól tudok lovagolni és versenyezni szeretnék na ez is az én döntésem hogy keményen készülök hogy letegyem a rajtengedélyt sikeresen vagy inkább nem.
A sors akarátába lehet hinni és nem hinni... Létezik... Lehet hogy te irányítod de a sors dobja fel a választási lehetõségeket. Te döntesz jól vagy rosszul. Ha rosszul döntesz az azért volt hogy legközelebb ne csináld megint meg ugyan azt a hülyeséget. Ez nem horoszkóp, ez nem varázslat, ez csak egy olyan dolog amit el "kell" hinni hogy létezik! :)
Én akkor mégegyszer megkérdezem.Azoknak akik újszülöttként meghalnak, azoknak az a sorsuk, hogy 2percet éljenek?Ennyi jár nekik?Már teljesítették is amit teljesíteni kell?
A kérdező hozzászólása: Én nem azt mondtam , hogy nem létezik szabad akarat!Hanem vannak bizonyos dolgok pl:neked férjhez kell menned , lekell érettségizened stb.....Amig ezeket nem valósitod meg nem fogsz meghalni!Ez lehet hülyén hangzik de szerintem vannak benne igazság!
Hát én ehhez csak annyit fûznék hozzá hogy van sors, van ami eleve adott van amin alakitani tudsz!Többször próbáltam öngyilkos lenni, annyi gyógyszert bevettem aminek a negyedétõl más meghalt volna én meg aludtam egy jót és semmi bajom nem lett!És nem gyenge gyógyszereket vettem be!Ez a sors!Amin nem lehet változtatni!
A kérdező hozzászólása: De ha egykicsit belegondolosz , rájösz mire gondoltam
A kérdező hozzászólása: Biztos nem azért hal meg..
Utolsó válaszoló vagyok. Akkor kérdezem én, hogy az, aki szegény a születése után teszemazt 5perccel meghal, azért halt meg mert teljesítette a küldetését?Uggyanmár.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válasz irónak üzenem:Lehet de én ugy értetem , hogy ha telejesitetted az iteni céljaidat ami mindenkinek megvan irval , addig nem fog meghallni amig ezeket nem teljesiti!Ez hogy kiállsz a kamion , mert megakarsz halni pl.Ez csak akkor fog sikertülni ha amugy is megkellene halnod , mert teljesitetted a földi életen a céljaidat amiket kellene!
Én is hiszek a sorsban és abban, hogy alakítom a sajátomat. És hiszek abban, hogy minden okkal történik, mindenbõl tanulni kell, minden ember, akikkel találkozom, szerepe van az életemben. Sokszor volt olyan, hogy találkoztam valakivel, aztán eltûnt az életembõl, ám utólag megtaláltam a miértet. Érdekes ez.
A sors csak egy utat mutat, alakítanod neked kell! Én hiszek benne
ja és enyni erõvel robotok is lehetnénk ha meg lenne adva h megszületünk és már elõrre meg van irva mit csinálunk semmi logoka nincs bebbe tiszta hülyeség persze isten majd az egyiknek ilyen a másiknak meg olyan életet ad persze hogyne akk isten irta meg az ember sorsába mondjuk h meg fog ölni 20 embert mer sorozatgyilkos lessz XD hahah ez nagyon vicces persze okosak vagytok! ûljetek le egyes XD
Én a helyedben nem általánosítanék.
"Miért van olyan sok fiatal tini meg huszonéves fiú, aki nem kell egy lánynak sem" Talán azért van így, mert sok a szerencsétlen, egész nap wow elõtt ülõ forever alone?
Valójában a lányok a fiúk 20%-ához vonzódnak, ez az állatvilágban is így van. 1:1 arányban születnek a hím és nõstény oroszlánkölykök, de egy felnõtt hímnek 4-6 nõsténye van. Ez úgy lehetséges, hogy a hímek 80%-a veszít, és elpusztul. Embereknél is ez van, a lányok kemény harcot vívnak a 20% JÓKÉPÛ pasiért, és a maradékot elutasítják vagy kihasználják, és utána utasítják el (lelkiismeret kérdése). Ha a 80%-ba tartozol, akkor lehet közepes-átlagos nõd, de ha van valamid, ami kell neki, és MINDENT átengedsz neki, lakhat Nálad, beoszthatja az idõdet, stb. Én azt javaslom, keress pénzt, és k_rvázz. Ezt nem fogják megérteni a nõnemû ismerõseid, és a 20%-nyi vonzó férfi sem, de nem az õ kedvükért kell csinálnod.
Ez miért baj? Neked már csak annyi a dolgod, hogy te legyél az isten aki megkapja õket.
Most csak hasamra ütöttem, érzékeltetve, hogy nem 50 az a szám :D Sorry.
*4-essel egyetértek. Magukba kéne nézniük. Persze vannak kivételek.
4. -> Moszkító, ez az 5-6 hogy jött ki a 4%pontos differenciából ?:D
Mint mondottam, mert eleve sokkal több fiú van a világon, mint nõ. 52-48% a férfiak javára az össznépességet nézve. 50 nem jut egy nõre, de minimum 5-6 igen, aki folyamatosan csapná a szelet neki. Megtehetik, hogy válogassanak, ezért hiszik magukat istennõnek. Akinek nem inge...
ez a hiszti meg ezek a számok...
Mert ku.rvák.
Ez a sok szar válasz, ami ide érkezett! Csak nevetek szinte az összesen! xD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!