Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy ahányszor (9 db)

Miert van hogy a kicsi lanyom mar ugy ket hete sirva ebred fel ahanyszor csak alszik? Utana az olemben meg sir egy kicsit es utana alszik tovabb

nagyon nyaladzik,enni eszik rendesen es estere be pirosodik a kis pofija,de nem lazas megmertem. 4 honapos baba

Legjobb válasz: Ha nyáladzik, akkor tuti, hogy a fogacskája mocorog.

Ha nyáladzik, akkor tuti, hogy a fogacskája mocorog.
A kérdező hozzászólása: de nem duzzadt az inye.hat remelem a kicsi fogacskak rosszalkodnak.. koszike.szep napot.

Miért van az, hogy ahányszor elkezdek munkát keresni csak depressziós leszek tőle?

Pályakezd?, gyakorlattal nem rendelkez?, szakmáját nem igazán szeret? informatikus vagyok, nemsokára végzek az egyetemen, de igazából semmi kedvem semmihez. Hogy lesz ebb?l normális élet? Amúgy teljesen kiegyensúlyozott személyiség vagyok, nem vagyok depressziós, se lelki beteg, minden a helyén van, az életnek ezt a területét kivéve...

Legjobb válasz: Na hallod, én meg nyárra szerettem volna valami melót, de anyám már annyit cseszett miatta, hogy az életkedvem is 0 alá ment, ideges vagyok folyton, semmi nem jó neki, fõleg mivel nem fogja fel, hogy nonstop kamu hirdetésekkel és telefonszámokkal boldogít, már 50szer kiakadt õ is, hogy õt nem érdekli, nem segít (nem is krétem), de 51edszerre is üvölt egy sort, amiért a munkák többségét kritizálom. És persze megint én vagyok a hibás... Bocs a kisregényért, de megértem te miért érzed azt, amit... Túl van ez az egész erõltetve...

Na hallod, én meg nyárra szerettem volna valami melót, de anyám már annyit cseszett miatta, hogy az életkedvem is 0 alá ment, ideges vagyok folyton, semmi nem jó neki, fõleg mivel nem fogja fel, hogy nonstop kamu hirdetésekkel és telefonszámokkal boldogít, már 50szer kiakadt õ is, hogy õt nem érdekli, nem segít (nem is krétem), de 51edszerre is üvölt egy sort, amiért a munkák többségét kritizálom. És persze megint én vagyok a hibás... Bocs a kisregényért, de megértem te miért érzed azt, amit... Túl van ez az egész erõltetve...
Ha jol ertem, ket kulonbozo problemarol van szo nem szereted azt a szakmat, amit tanultal, depresszios leszel a mnkakeresestol. Az nagyon nagy ciki, ha a melod nem erdekel, mert kinszenvedes lesz a napod. Egy kicsit segithet, ha jo tarsasag jon ossze a munkahelyen. Mivel nincs preferalt foglalkozas, azt tanacsolom, hogy mnel nagyobb vallalathoz menj dolgozni, ahol jobb atlatasod lesz a rokon munkakorokrol. De a megoldas az lesz, ha megtalalod a kedvenc szakmat. A munkakereses egy rohadt dolog. Plane, ha magad sem tudod, hogy mit akarsz. Azt tudnod kell viszont, hogy az, hogy fiatal vagy, az nagy elony. Legy nagyon kedves a vizsgaztatohoz, mosolygos, es probalj egy kis lelkesedest jatszani, ha nem a szakma irant, akkor legalabb a ceg irant.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, az utolsónak különösen, mert ez hasznos tanács! Bár nem számítok már olyan nagyon fiatalnak a 26 évemmel..

Ha egy lány előadja h csak barátként tekint rám akk miért zavarja h más lány oda van értem? Ahányszor találkozunk mindig azzal jön hogy mi van a lánnyal?

hol ismerted meg stb-stb. én többet akarok ett?l a lánytól meg sztem ? is ahogy viselkedik az nem olyan mint ha csak barátom akarna lenni.

Legjobb válasz: dehogynem. a barátok már csak ilyenek érdekli õket a másik élete na meg h mi van az illetõvel.

dehogynem. a barátok már csak ilyenek érdekli õket a másik élete na meg h mi van az illetõvel.
Barátként aggódik érted nehogy valami "ribanccal" foglalkozz
Baráti aggódás/érdeklõdés Egy jó barát megkérdezi hogy kivel jársz, milyen a lány..stb. Infót gyûjt róla/rólatok. Ez normális dolog.
Ez a lány bizony bizonytalan. Lehet, azért kell neki a barátság, mert nem akar elveszíteni. Tudod egy baráság akár a sírig tarthat, a szerelmek pedig legtöbbször mulandók. De ezen kívül számtalan oka lehet annak, hogy nem mer egy szorosabb kapcsolatot felvállalni. Türelem rózsát terem!
A kérdező hozzászólása: háát nem tudom mert van barátom lány aki tényleg csak a barátom. õ nem így viselkedik. õt is érdeki mi van velem meg minden más. de mikor csajozok csak nevet meg segít. ez a lány meg állandóan buliba is azt nézi mit csinálok ha kimegyek jön utánam.. egyszer még mikor megismerkedtünk le akartam kapni de csak puszilgatott nem akarta h másnap meg rá se nézzek mert könnyen adta magát..
A lány járni akar, te meg szexelni. Ez a bibi.

A kisfiam másfél éves, miután elaltattam, általában csinálom a házi munkát, és ha felsír, van hogy apukája előbb odaér mint en. Felveszi, rúg-kapál, sír de addig amíg hányni kezd, és ez van ahányszor az apja megy be hozza! Miért van ez?

Legjobb válasz: szem nagyon anyás, az én 2 éves fiam is ilyen, ha pl reggel ébredéskor nem én megyek be a szobájába, hanem az apja, õt kizavarja és engem követel

szem nagyon anyás, az én 2 éves fiam is ilyen, ha pl reggel ébredéskor nem én megyek be a szobájába, hanem az apja, õt kizavarja és engem követel
Hiszti + szeparációs szorongás. Menj be hozzá te, és probléma megoldva.
Enyém is ezt csinálja. Apa nem jó neki, addig üvölt amíg én be nem megyek. Néha egész sajnálom a férjem, mert annyira igyekszik. Nálunk inkább az a gond sztem, hogy ahhoz van szokva, hogy én megyek be hozzá.

Miert van az hogy ahanyszor csak a kozeleben vagyok raz a hideg, reszketek?

van egy fiu akit nagyon szeretek vagyis szerettem de o nem erez semmit,csak szexualis partnerek vagyunk,es ahanyszor kozelemben van raz a hideg egy idejig es aztan elmulik...veletek tortent mar ilyen?

Legjobb válasz: Mert Te szereted és ezért hagyod magad, viszont tudat alatt benned van, hogy csak kihasznál.:(

Mert Te szereted és ezért hagyod magad, viszont tudat alatt benned van, hogy csak kihasznál.:(
Hûvös természetû, melengesd meg a lelkét!
mert lázas vagy.
A kérdező hozzászólása: normalissabb valaszokat nem lehetnek?:(
A kérdező hozzászólása: mindig szeretem csak kiakarom verni a fejembol, de nem megy
Mégis hány évesek vagytok ti ketten?
Talan ne a kapualjban csinaljatok telen hanem menjetek fel vmi szobaba ahol futenek...
De hülyék vagytok. :D
A kérdező hozzászólása: egy normalis valasz A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 18:53... koszonok:(lehet hogy igazad van... en 16 o 20

Miért van az, hogy ahányszor veszekedek a szüleimmel, és elmondok nekik valami fontos, benső tikomat, hogy úgy érzem, egy darabka úszott volna el a személyiségemből?

Szóval, a szüleim hát eléggé régimóduak, és ha evszekedünk az is azért van mert fél órája ugyanazt mondják, és olyan dolgokért amik nem is fontosak, annyira. Kb fél óra halgatás, emg helyeslés után azért nálam is el szokott pattania húr, és olyankor mindig elmondok valamit, amit senkivel nem tudok megbeszélni, és ilyenkor tényleg úgy érzem, mintha kicsit üresebb lennék, elég dura... Szóval fogalmam sincs miért van ez, ezért is írtam ki a kérdést.

Legjobb válasz: Ez valószínûleg abból adódik, hogy nem vagytok egy hullámhosszon a szüleiddel.Tudom, hogy nehéz ezt fegyelmezetten intézni és értelmesen elmondani nekik, hogy mit érzel, de a legtöbb probléma (mégha értelmetlen is) akkor is abból adódik, hogy nem tudtok egymással beszélni.Szerintem ha elbeszélgetnétek, anélkül, hogy kiabálnátok vagy olyan dolgokat vágnátok egymás fejéhez, amiket késõbb megbánnátok.Aztán késõbb ha valami problémáid lesznek akkor bátran fordulhatsz hozzájuk.A személyiség sérülés pedig elég gyakori formája ezeknek a dolgoknak.És elhiheted, hogy néha jobb nekik igazat adni, mint ellenkezni velük.(saját tapasztalat.)Szóval remélem, hogy elõbb-utóbb a beszélgetések segíteni fognak és rendezõdik a viszonyotok. :)

Ez valószínûleg abból adódik, hogy nem vagytok egy hullámhosszon a szüleiddel.Tudom, hogy nehéz ezt fegyelmezetten intézni és értelmesen elmondani nekik, hogy mit érzel, de a legtöbb probléma (mégha értelmetlen is) akkor is abból adódik, hogy nem tudtok egymással beszélni.Szerintem ha elbeszélgetnétek, anélkül, hogy kiabálnátok vagy olyan dolgokat vágnátok egymás fejéhez, amiket késõbb megbánnátok.Aztán késõbb ha valami problémáid lesznek akkor bátran fordulhatsz hozzájuk.A személyiség sérülés pedig elég gyakori formája ezeknek a dolgoknak.És elhiheted, hogy néha jobb nekik igazat adni, mint ellenkezni velük.(saját tapasztalat.)Szóval remélem, hogy elõbb-utóbb a beszélgetések segíteni fognak és rendezõdik a viszonyotok. :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszia választ!:D Am aza gond, hogy már próbáltam, csakhogy anyut nem érdekli annyira, például most nem rég meghallgatott, de máskor mindig azt mondja, hogy túl sokat beszélek meg stb. Engem csak azért bánt, hogy sok jelentéktelen dologért okolnak, mert másnál ilyen elõ sem forul. persze tudom, hogy csak jót akarnak nekem, és ezt mondom is enkik, de sose sikerült aza bizonyos beszélgetés ...
Szerintem ne veszekedj velük! Had mondják amit akarnak, egyik füleden be, a másikon ki! Azért nem értenek meg, mert õk egy másik generáció, ne is várd el tõlük! Tisztelettel hallgasd meg amit mondanak, mert felneveltek, aztán éld a magad életet! Ha a gondjaidat akarod megbeszélni valakivel, jobb ha egy veled egyidõs barátot keresel, de még jobb így inkognitóban a neten! Kiöntheted a szíved, úgy sem ismer senki, nem alkotnak rólad véleményt, ha érdekli õket a téma, írnak véleményt és kész! Egyébként én már rájöttem, hogy vannak olyan belsõ dolgaink, amit egyszerûen nem kell megbeszélni senkivel! Magadban kell feldolgoznod, mert ha elmondod másoknak kiszolgáltatottá válsz!
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló köszi neked is a választ! :D épp az baj, hogy ezt már probáltam, hogy helyeseltem, igazat adtam nekik, de olyankor is apróságokért eltiltanak mindenért, például sulimba most volt szülõi és ott ilyen táborról volt szó amire nem megyek, mert nem szeretnék, és ezért is én lettem leszídva, pedig ezt már megbeszéltük szüleimmel, és egybõl az volta válasz, hogy na akkor nem megyek moziba(azt a filmet fél éve várom, nem járok gyakran moziba), és hogy remélik, hogy nem megy a számítógép, ennyiért... na mindegy, azért emgpróbálom hasznosítani a tanácsodat :D
Hát akkor téll komoly a helyzet..nem szívesen lennék a helyedben..a lényeg még mindíg az h próbálj beszélni velük..ülj le..mondd el a tényeid...aztán esetleg elmondják az övéket is..ha vmi kételyed van..akár sulival kapcsolatban is.akk bátran ülj le eléjük..és mondd el nekik..hátha tudnak vmi tanácsot adni tapasztalatból..ha látják h bízol benne..akk lehet h õk is jobban viszonyulnak hozzád.. =)
*bízol bennük. bocsi félre írtam :$
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ utolsó!

Miért van az, hogy ahányszor kilépek az oldalról, azután nem enged vissza a jelszómmal, pedig tudom. Mindig jelszóváltoztatás után enged be, mit tegyek?

Legjobb válasz: Nincs ötletem, nálunk minden rendesen mûködik. Ha csak te használod a gépet, x-eld be nyugodtan belépéskor az Automatikus beléptetést, és akkor nem kell újra belépned minden egyes alkalommal, talán a gondod is megszûnik. Ha nem csak te használod, akkor gyanús, hogy elgépelsz valamit. Lehet az a gond, hogy az e-mail címedet nagy kezdõbetûvel adtad meg, belépéskor is így kell ezért beírnod, hogy elfogadja. Megváltoztathatod egyébként az Adatmódosításnál kisbetûsre, ha tényleg ez a gond, és inkább kisbetûssel lépnél be.

Nincs ötletem, nálunk minden rendesen mûködik. Ha csak te használod a gépet, x-eld be nyugodtan belépéskor az Automatikus beléptetést, és akkor nem kell újra belépned minden egyes alkalommal, talán a gondod is megszûnik. Ha nem csak te használod, akkor gyanús, hogy elgépelsz valamit. Lehet az a gond, hogy az e-mail címedet nagy kezdõbetûvel adtad meg, belépéskor is így kell ezért beírnod, hogy elfogadja. Megváltoztathatod egyébként az Adatmódosításnál kisbetûsre, ha tényleg ez a gond, és inkább kisbetûssel lépnél be.
Nekem egy másik oldalon volt ugyanez. Állítsd be az automatikus beléptetésre.

Miért van az, hogy apám ahányszor megszólal, kiugrik a szívem a helyérõl, úgy megijedek?

Soha nem bántott, és még csak fel sem emeli a hangját...egyszerûen csak amint megszólal, meghallom a hangját, elkezd zakatolni a szívem, úgy megijedek. Most is. Kb. 1 éve van ez így, de mostanában jobban.

Legjobb válasz: Beszélgess vele többször...

Beszélgess vele többször...
Félsz tõle. Azt csak te tudod miért.
Lelkiismereted tiszta?
Ez új , tudnál róla egy képet ide tenni ?
A kérdező hozzászólása: debug aláírás és egy kis jegyzetpapir kép az ami megjenik miden alkalommal ha a psotámat kinyitom-
A kérdező hozzászólása: Pontositok; az van kiíródva az asztalomra, hogy debug.log. ez mindenegyes levélposta nyításkor megjelenik az asztalomra és ha letörlöm, a következõ postafiók nyításkor újra elõjön... Hogy lehet ettõl végleg megszabadulni?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!