Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a terhességem elején (2 db)

Miért van az, hogy a terhességem elején nem volt abszolút hányingerem meg émelygés sem és most a második trimeszerben mindig van, egyre gyakrabban?

most már autóban is hányingerem van pl. mit lehet tenni ilyenkor?

Legjobb válasz: Szia! Hát ezzel én is igy vagyok. Az elsõ 12 hétben semmi terhességi tünetem aztán a 12 hét után mindennap hányok és rosszul vagyok.

Szia! Hát ezzel én is igy vagyok. Az elsõ 12 hétben semmi terhességi tünetem aztán a 12 hét után mindennap hányok és rosszul vagyok.
Valószinüleg most ért olyan magas szintre a HCG a szervezetedben hogy rosszul viseled.Ez is változni fog aztán már nem lesz semmi gond!Kitartás!
Szia! Nekem a gyógyszerektõl kezdõdött a hányás, mert iritálta a gyomrom.Szerintem próbáld megfigyelni mikor mit eszel és hátha rájössz mitõl van.Kitartás. 28 hetes kismama
ORVOS!
Jött és ment, mint Rosberg.
A kérdező hozzászólása: Rendes válaszokat kérnék..:)
Szia Hát attól függ, hogy hány éves vagy, mert ha 18 alatt lehetnek még kimaradások, mindig 2 tesztet kell csinálni, csinálj még egyet, ha az is negatív, és nem érzed a menstruáció jeleit, akkor nyugodtan menj dokihoz
az agyad lehet lyukas, 1 teszt nem teszt, legalább 3-at, a drága fajtából, vagy sokkal biztosabb ingyenes megoldás tb-alapon? doki
A kérdező hozzászólása: Azért nem vettem még egy tesztet mert biztos vagyok abban hogy nem vagyok terhes...nagyon vigyázott és az óvszer se volt lyukas.
Ezért kell vízzel feltölteni szex után, nem úgy van a lyuk, hogy ömlik belõle a mag, mint a kombájnból, hanem épp hogy alig...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!