Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a tüneteim (20 db)

Miért van, hogy semmi tünetem nincs a mellfájdalmon kívül? 5 hetes vagyok. Csak jövő hét végén megyek dokihoz, de aggódom, hogy nem émelygek, undorodom dolgoktól.

Normális ez? A mellem viszont extrán fáj és be van durranva. Néha érzem a pocim, de semmi különös. Nálatok hogy volt?

Legjobb válasz: Örülj neki, és az, hogy most még nincs panaszod, az nem garancia, hogy késõbb sem lesz. Egyébként nekem sem volt semmi tünetem a mell feszülésen kívül, és 2-3 hét után az is megszûnt. Gratulálok!!:))))

Örülj neki, és az, hogy most még nincs panaszod, az nem garancia, hogy késõbb sem lesz. Egyébként nekem sem volt semmi tünetem a mell feszülésen kívül, és 2-3 hét után az is megszûnt. Gratulálok!!:) )))
Nem mindenkinek vannak tünetei.Nekem kb a 8.ik héten jelentkeztek a tünetek.(fáradékonyság hány inger szédelgés, és undor bizonyos szagoktól, ízektõl.)Addig nekem is csak a mell fájdalom és a has szurka volt.De hallottam olyanról is akinek nem voltak ilyen terhestünetei.Nem volt rosszul nem volt kívánós, és nem undorodott.Nem törvényszerû, hogy te is rosszul leszel.Van aki végig hányja a várandóságát.Szóval ne izgulj ezen.
Ez nekem is így volt és már örültem, hogy megúszom aztán betöltöttem a 6 hetet és akkor elkezdõdött de nagyon keményen. Hányás, szagundor, gyomorégés, minden volt...egészen a 11.hétig. :(
velem is ez volt.csak a melleim fájtak, de azok nagyon.ugy 10-11 hetes koromig volt ez a tünet, hol alig érezhetõen, hol meg jobban fájt, de az elején nagyon, még a férjemnek sem engedtem hozzáérni annyira érzékeny volt.gratula a babához.
Én teljesen tünetmentes voltam, mégis egészséges babát szültem. Se hányinger, se mellfájdalom, se fáradékonyság. Semmi :) )
Normális! Én a második terhességemnél egyáltalán semmi tünetet nem produkáltam. Egyszer jött egy szédülés, de azt hittem a meleg. Amikor a nõgyógyásznál kiderült, hogy 5 és fél hetes terhes vagyok, majdnem leestem a vizsgálóról:) ) Ez volt az egyetlen tünet egész végig. Ne aggódj! Szerencsés vagy ha így marad a terhesség végéig :) Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Picit lenyugodtam, de nagyon lassan telik az idõ az UH-ig :(!

Miért van az, hogy a tüneteim és az időpont szerint peteérésem van, az ovuteszt pedig mégis negatív?

Legjobb válasz: Lehet hogy mégsincs peteérésed csak tüszõrepedés!

Lehet hogy mégsincs peteérésed csak tüszõrepedés!
Szia Nem mindig van akkor ovulaciod amikorra ugymond a nagykonyvek megirjak.Van akinek teljesen eltero idopontban, sot van akinek " lehetetlennnek tuno" idopontban van.Amugy ha nincs peteeresed akkor nem mutatja ki az ovuteszt, ettol meg van menszid. Keresd fel a dokid, talan o tobbet tud mondani.

Miért van az, hogy ha a "nem várt menzi" időpontja előtt valaki hány, émelyeg, szédül, gyenge- és a teszt mégis negatív? Ezeket a tüneteket nem a terhességi hormonok termelődése miatt érezzük? Akkor meg miért nem mutatja a teszt?

Legjobb válasz: Még én is nagyon az elején vagyok és ilyen tüneteim vannak, de csak enyhén. Beágyazódás idején lehetsz, akkor készülõdik a "babaház" a dolgokra és okozhat ilyen tüneteket. Egyén függõ. Az elmaradt mensi után tudsz biztosra tesztelni, addig sokak szerint nem is érdemes, nehogy csalódj.

Még én is nagyon az elején vagyok és ilyen tüneteim vannak, de csak enyhén. Beágyazódás idején lehetsz, akkor készülõdik a "babaház" a dolgokra és okozhat ilyen tüneteket. Egyén függõ. Az elmaradt mensi után tudsz biztosra tesztelni, addig sokak szerint nem is érdemes, nehogy csalódj.
Ha nagyon szeretnéd a babát, akkor lehet, hogy produkálsz ilyen tüneteket. Egyszerûen bebszéled magadnak. Nálam is volt ilyen! Ha elmarad a menzid, pár nappal késõbb tesztelj. Az a biztos!
Azért mert bebeszéled magadnak!
Igen, ha valaki bebeszéli magának akkor lehetséges ez. Nálam is volt egyszer ilyen és én már terhes is voltam és szinte tutira vettem hogy megint az vagyok, aztán amikor negatív lett ráfogtam hogy tuti korán csináltam, vagy nekem nem mutatja ki stb. És mensi elõtt egy nappal amikor éreztem hogy hamarosan megjön, egyszerûen minden tünet megszünt! Mert elfogadtam hogy nincs baba! Persze lehet hogy nálad nem ez van, ez nem törvényszerû. Drukkolok hogy baba legyen!:)

Miért van az, hogy amint megemlítettem a páromnak lehet babánk lesz a tüneteim alább hagytak? Vannak még mindig csak nem olyan intenzívek.

lehet azért mert egy kicsit megnyugodtam hogy nem kell egyedül végigszenvednem ezt a pár napot?(3napom van nem vártig)

Legjobb válasz: Azért mert a nem várt elõtt nincsenek tünetek :) Nyugodj is meg, mert ha babás vagy úgyis kiderül, most hiába idegeskedsz ezzel, csak ártasz. Szorítok!! :)

Azért mert a nem várt elõtt nincsenek tünetek :) Nyugodj is meg, mert ha babás vagy úgyis kiderül, most hiába idegeskedsz ezzel, csak ártasz. Szorítok!! :)
Megszûnt a nyomás rólad, elmúlt a stressz :) Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: köszi remélem tényleg ennyi történt.és van baba!!!
+ ??? Gratulálok :) )
A kérdező hozzászólása: ja még nem tudom csak rosszul írtam vesszõt akartam és pont sikerült :S.azért remélem pár nap múlva már fogadhatom a gratulációkat!

A nyelv lepedékesedését mi okozza? Hogyan lehet megszűntetni? Nem a tünete (lepedék) hanem azt ami okozza? És miért van az, hogy gyakran kell vizelnem?

Valahol az tolvastam,hogy az emészt?rendszer problémáira utal ha lepedékes a nyelv. Ha ez igaz akor kihez forduljak vagy mit csináljak? Hiba iszok sokat nem múlik.

Legjobb válasz: Ez igy van. A nyelv szovete a gyomor es az emesztorendszer szovetenek folytatasa. A feher lepedekkel boritott nyelv tulzottan lugos allapotot tukroz, mely hidegerzessel, rossz mesztessel, az emesztorendszer vagy a tudok belso vertolulasaval kapcsolatos. Esetleg vannak valamilyen mas tuneteid is?

Ez igy van. A nyelv szovete a gyomor es az emesztorendszer szovetenek folytatasa. A feher lepedekkel boritott nyelv tulzottan lugos allapotot tukroz, mely hidegerzessel, rossz mesztessel, az emesztorendszer vagy a tudok belso vertolulasaval kapcsolatos. Esetleg vannak valamilyen mas tuneteid is?
A kérdező hozzászólása: Milyen más tünetekre gondolsz ? Álltalában keveset iszom bár mostanában megvan a 2 liter, sõt kicsit több is ha úgy alakul. Dohányzás, alkohol nincs. Szóval mit lehet tenni, hogy elmúljon? Más étrend ?
Tehat nincsennek panaszaid, fajdalmaid, csak ez a "lepedek" az, ami zavar?
A kérdező hozzászólása: IGEN !

Pont 6-dikan leszek harom honapos terhes. Miert van az hogy szinte semmilyen tuneteim nincsenek arra hogy babat varok. Csak hatodikan lessz az elso ultrahang vizsgalatom. A hasam mikor fog mar noni?

Legjobb válasz: hogy lehet, hogy még eddig nem volt ultrahangod?! Nem téged minõsítelek ezzel természetesen és nem célom az sem, hogy megijesszelek, de honnan tudja akkor a dokid, hogy jó helyen van a baba, és hogy élõ magzat? Természetesen ettõl még nyilván minden rendben lehet, ebben a terhességi korban még egyáltalán nem kell, hogy nõjön a hasad, nem vagyunk egyformák. Ha magasabb vagy, vagy kicsit erõsebb testalkatú az átlagnál, még az is lehet, hogy csak félidõnél kezd el látszani. Annak meg örülj szerintem, ha nem hánysz, émelyegsz, márha ilyen terhességi tünetekre gondoltál. Ebben sem vagyunk egyformák. Ami biztos, az elmaradt menstruáció + a pozitív tesz. De azért tényleg csodálkozom, hogy még eddig nem csináltak uh-t...

hogy lehet, hogy még eddig nem volt ultrahangod?! Nem téged minõsítelek ezzel természetesen és nem célom az sem, hogy megijesszelek, de honnan tudja akkor a dokid, hogy jó helyen van a baba, és hogy élõ magzat? Természetesen ettõl még nyilván minden rendben lehet, ebben a terhességi korban még egyáltalán nem kell, hogy nõjön a hasad, nem vagyunk egyformák. Ha magasabb vagy, vagy kicsit erõsebb testalkatú az átlagnál, még az is lehet, hogy csak félidõnél kezd el látszani. Annak meg örülj szerintem, ha nem hánysz, émelyegsz, márha ilyen terhességi tünetekre gondoltál. Ebben sem vagyunk egyformák. Ami biztos, az elmaradt menstruáció + a pozitív tesz. De azért tényleg csodálkozom, hogy még eddig nem csináltak uh-t...
Hiányzik a hányinger és a hányás? Nekem sem volt semmi , de semmi tünetem, és nem is bántam:-) A has mindenkinél máskor látszik, nekem 10 hetesen kezdett kerekedni, de van akinek még 22 hetesen sem látszik.
Szia! (gondolom külföldön vagy, ahol 3 hónaposan csinálják az elsõ ultrahangot, egyes országokban ez teljesen elfogadott) Nem baj, ha nincsenek tünetid, vannak ilyen szerencsés kismamák. A has növekedése a testalkattól függ. Közepes testalkattal nekem a 13. héttõl már határozottan látszott. Boldog babavárást!

Mikor másfél hete késett a menzim állandóan fáradt voltam, nagyon fájt a derekam meg a hasam. Most vagyok 6hetes és semmi tünetem ez miért van? De tényleg semmi! NORMÁLIS EZ ÍGY? Lehet hogy csak a beágyazódást észlelte a szervezetem akkor?

Legjobb válasz: Nyugiii, leírom velem mi volt: teszt napján már iszonyatos hányinger, öklendezés, mellfeszülés. Utána ez elmúlt, kb. 1 hét alatt. Na akkor szívinfarktus, párom próbált nyugtatgatni (õ is doki), de nem, nem nyugodtam meg, nõgyógyász, uh, minden oké. :) Utána is kb másfél hetente hullámokban jött, a 11. héten bedurvult, a 13.-ig volt nagyon erõs minden tünetem: hányinger, mellfeszülés stb. Addig hol volt, hol nem volt. Az émelygést még néha most is, a 23. héten is érzem, múltkor hánytam az olajos hal szagától, pedig esküdtek rá, hogy ilyenkor már nem fogok. :) Minden nõ más, egy nõ két terhessége is más. No para, minden oké lesz! :) Remélem megnyugtattalak picit! :)

Nyugiii, leírom velem mi volt: teszt napján már iszonyatos hányinger, öklendezés, mellfeszülés. Utána ez elmúlt, kb. 1 hét alatt. Na akkor szívinfarktus, párom próbált nyugtatgatni (õ is doki), de nem, nem nyugodtam meg, nõgyógyász, uh, minden oké. :) Utána is kb másfél hetente hullámokban jött, a 11. héten bedurvult, a 13.-ig volt nagyon erõs minden tünetem: hányinger, mellfeszülés stb. Addig hol volt, hol nem volt. Az émelygést még néha most is, a 23. héten is érzem, múltkor hánytam az olajos hal szagától, pedig esküdtek rá, hogy ilyenkor már nem fogok. :) Minden nõ más, egy nõ két terhessége is más. No para, minden oké lesz! :) Remélem megnyugtattalak picit! :)
enis igy voltam az elejen szerintem ez normalis de ha nyugtalanit kerdezd meg az orvosod 33hkm
Szia! Én most vagyok 6hetes és 4 napos, és szintén 23-án megyek uh-ra. Semmi tünetem nincs, vagyis hát volt, mikor meg kellett volna jönnie, fájt a hasam, sokat ettem, meg a derekam ia majd leszakadt. Azóta ez elmúlt, és már tünetmentes vagyok :)
Akkor már nem is soká láthatod a babádat, és tényleg megnyugodhatsz :) Egyébként gratulálok!!
A kérdező hozzászólása: 23.-án.
Egész nyugodtan megnyugodhatsz :D Én is ilyen parázós voltam mint te :) De rájöttem hogy felesleges volt, csak hát nem tudtam kontrollálni :) Mikor mész dokihoz?
A kérdező hozzászólása: na már kezdek megnyugodni!köszi a válaszokat
Nekem épp így volt mint neked , a derekam majd le szakadt.Most meg semmi bajom nincs. Akkor elmult és azóta semmi tünetem, és minden rendben van :) Nyugi ;)Én például hányni sem hánytam egyszer sem, és émelygés sem volt.Mintha nem is lettem volna terhes :) 12hkm
A kérdező hozzászólása: köszi utólsó picit megnyugodtam!de szívesen várom a többi tapasztalatot!
A kérdező hozzászólása: köszi a nyugtatásokat!csak parázok mert elsõ baba és nem tudom mikor mi van :S.és megijedtem mert igazából nem érzem magam terhesnek vagy nem is tudom...
Jaj ez nálam is pont így van, 5 hetes vagyok és egy kis émelygésen kívül semmi bajom sincs már, 1 hét alatt elmúlt minden tünetem. Ne aggódj, szerintem minden normális ilyenkor:)
amikor másfél hete késett a menstruációd, már közel hat hetes voltál. vagy mire gondolsz? nem mindenkinek vannak terhességi tünetei egyébként, ez nem diagnosztikus értékû. :) ha aggaszt, nézesd meg. 23 hkm
A kérdező hozzászólása: csak azért furcsak mert minden bajom volt.puffadás(még van egy pici), derékfájás ilyesmi!most meg SEMMI
A kérdező hozzászólása: gratula!én is várom már hogy láthassam a picurit!

Miért van az, hogy nem jön meg a tünetek mégis jelen vannak?

vagyig... nekem alapból 30-33 naponként jön meg (még nem állt be, pedig 5 éve megvan) de már a 36. napnál járunk és még semmi amikor megjön a derekam szokott fájni meg az alhasam, éreztem is a fájdalmat de nem jött meg nem tudom mi lehet... kérlek segítsetek köszönöm elõre :)

Legjobb válasz: Ne aggódj nincs semmi bajod majd be fog állni!!

Ne aggódj nincs semmi bajod majd be fog állni!!
Mert kielégítetlen!
A kérdező hozzászólása: Csak ennyi az egész ? Ha kielégítik akkor minden okés ?
Pontosan annyira megtelsz vérrel, hogy az el kezd fájni. Ezért kellenek évek tapasztalati amikor már tudod majd kezelni. Egy idõ után teljesen el fog múlni magától.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!