Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a többi (491 db)

Na hölgyeim és uraim. A következő lenne a problémám az hogy van ugyebár ez a PUA, amit azért kezdtem el már vagy 2 éve hogy ha lányokkal akarok kapcsolatot kialakítani akkor ez sikerüljön is, de nem sikerül. Miért van ez? (A többi lent)

Még várok egy kis külső ismeretet hogy szelektáljak abból hogy most a PUA - ban mi felesleges és mi nem az, hátha könnyebb lesz így sikereket elérnem, ezért most a sok PUA válasz után szeretnék kérni egy pár PUA nélküli választ, MEGOLDHATÓ?

Legjobb válasz: A trükközés leginkább csak arra jó, hogy növeli az önbizalmadat. (Úgy érzed, hogy van valami a tarsolyodban, amitõl nagyobb esélyed van.) Magyarán placebó. Intelligensebb, jobb megjelenésû nem leszel ezektõl a módszerektõl. Ha rám hallgatsz, akkor a saját hülyeségedet nyomod, de minél több nõnek. A nagy számok törvénye hamarabb hoz majd egy neked megfelelõ nõt, mint a PUA módszerek, amiknek a hatása legfeljebb az elsõ szexig tart el. Remélem segítettem. Dr. Me

A trükközés leginkább csak arra jó, hogy növeli az önbizalmadat. (Úgy érzed, hogy van valami a tarsolyodban, amitõl nagyobb esélyed van.) Magyarán placebó. Intelligensebb, jobb megjelenésû nem leszel ezektõl a módszerektõl. Ha rám hallgatsz, akkor a saját hülyeségedet nyomod, de minél több nõnek. A nagy számok törvénye hamarabb hoz majd egy neked megfelelõ nõt, mint a PUA módszerek, amiknek a hatása legfeljebb az elsõ szexig tart el. Remélem segítettem. Dr. Me
ilyen szavakat használsz a csajokkal való beszégetéseid közben, hogy "natural" meg "true story"? nem tudom hány éves vagy, de a 20 év feletti csajoknak ez baromira nem jön be...nagyon b*zis...
Elõször el kell hinni, hogy értem nedvesednek. Vagy legalább azt, hogy néhányan a kiszemeltjeim közül. Én úgy képzelem, hogy ki kell állni a szilára és ugrani. Nem könnyû elrugaszkodni, mert a zuhanásban már nincs kontroll. Ha szerencséd van, akkor a tengerbe pottyansz, ha peched, akkor jégre esel. Lehet, hogy az elsõ mondat után ott fognak hagyni. De akkor is csak annyi történt, hogy annak a lánynak nem jöttél be. Sosem éreztem, hogy egy ilyen kudarc engem minõsítene. (A lányt sem minõsíti!) Nekem a PUA-ban minden felesleges, mert semmit nem tudok róla, mégis van barátnõm.
A kérdező hozzászólása: 15. az is igaz meg kell próbálni. Így smároltam egy csajjal hogy én hülye azt hittem hogy nem kellek neki és ott sugdolóztam vele és elkezdem neki : Hogyha ennyire aranyos leszel továbbra is mint amilyen eddig is voltál akkor vagy ma vagy legközelebb kapsz tõlem egy csókot. és erre a válasz hatalmas meglepetésre a következõ volt : óóóóó De miért nem most és ezt mosolyogva mondta . :) Bezony :DD Csak az a cinkes hogy 2 nap múlva dobott és most nem vagyunk valami jó társasági viszonyban egymással. De a két percig tartó elsõ csók az Zsír volt :P
Utolsó! reményt adtál, hogy még léteznek férfiak! köszönöm!
vagyis 21-es, elõzõ voltam
A kérdező hozzászólása: Viszont ez csak véletlenül sikerült úgy hogy hülyeségbõl bedobtam neki.
A kérdező hozzászólása: 21-es Pacsi :DDD Ez viszont már motiváló és ez is TRUE STORY :P
A kérdező hozzászólása: 20. 18 éves vagyok, de már unom hogy 19-tõl felfele a nõk lebuz*znak egy két megnyilvánulásomért, nem értem hogy ez miért buz*s? Még azt megértem hogy a külsõmre mondják mert extrém ektomorf testalkatú vagyok mint Zyzz és elterveztem már azt is hogy követem a karrierjét csak én a 2. év után már inkább lazára veszem a gyeplõt, mert én se szeretnék 21 évesen szívrohamot kapni, de hogy egy két ilyen egyedi szót mondok azt nem értem hogy miért lenne buz*s?
mert ezek nem egyedi szavak...igen, gáz. nagyon.
A kérdező hozzászólása: 28. akkor az angol pasik melegek áhh értem... (true story, natural) XDDD Tudom már miért annyira Péniszhiányosak akkor az angol nõk ha külföldit látnak és nem francia. jó vicc :DDD
az angolok nyilván angolul beszélnek az angolokkal, de a magyarok miért beszélnének angolul a magyarokkal? nyugodtan használhatsz magyar szavakat, amikor magyar nõkkel beszélgetsz. hidd el!
Ez sima pénzlehúzás, nem leszel tökösebb tõle. A sok lúzer meg szalad hozzájuk, ezek meg nem gyõzik tömni a zsebüket, az ilyen hülyék miatt, amilyenek ti vagytok.
Kedves Kérdezõ! Elõre bocsátom, én ismerem a PUA-t. Alaposan. Rajtad áll, hogy kezeled a véleményemet. Már rengeteg helyen elmondtam, hogy a PUA nem "szánalmas", és nem is "csodatévõ", viszont mûködõ dolog. Ha úgy tetszik, egy "fegyver". Ami nehéz a használatában, az, hogy a forgatójához kell igazítani. Így, ebben a sorrendben. Nem Te alkalmazkodsz hozzá, hanem õ hozzád. Ha azonban nincs egy kialakult világképed, értékrended, céljaid, önálló gondolataid (most nem rólad beszélek, hanem általánosságban), nem fogod tudni használni és ellened fordul. Nem jutsz egyrõl a kettõre, és a környezeted is csak annyit lát majd, hogy hiába olvastál el ennyi anyagot, az mind fos. A PUA igazi titka annyi, hogy megtanítja, mik azok az értékek, amiket a nõk keresnek, minden más felszín. Igaz, hogy "zavaros felszín", tehát alá kell látni. Ilyet sehol nem "tanít", hogy egyetlen szavadtól benedvesednek a csajok. Ha ilyet olvasol, akkor rossz helyen keresgéltél és rossz anyagot találtál. Azt javaslom, ne erre törekedj, és ne is arra, hogy "igazi natural"-lá válj. Túl sokat agyalsz, és nem figyelsz, sem a környezetedre, sem a nõre. Azt javaslom inkább, hanyagold ezt a teret egy picit, és inkább tûzz ki célokat magad elé, reális célokat. Küzdj értük. A nõk szeretik, ha egy férfinak vannak tervei és törekszik is, hogy elérje, mert azt veszik le belõle, hogy ha róluk lenne szó, értük is tudnál küzdeni. Ha eléred a céljaidat (egyre nagyobbakat, csak fokozatosan), lesz önbizalmad, ami meglátszik majd rajtad, és az önbizalom az, amire "nedvesednek" a csajok. Építsd az életedet, színesítsd - hobbik, utazás, sportok. Ha színes az életed, azt a nõk is vonzónak találják, mert szeretik az izgalmakat. Ne úgy állj a csajokhoz, hogy meg akarod dugni õket, hanem meg akarod ismerni õket, értéket vinni az életükbe (magadat). Mindenki az értékeset keresi. 26/F
Szerintem 20 évesen már ciki "menõ" kifejezéseket használni. Kifejezetten kerülni próbálom az idegen szavakat, mert ha szakmázni kezdek, akkor repülnek az angol vagy latin szavak. Nem az a nagy dolog, ha tudsz egy kicsit "külföldiül", hanem az, ha egy sok idegen kifejezést tartalmazó témát a laikusoknak is el tudsz magyarázni. Mesélhetnék a napi munkámról úgy a barátnõmnek, hogy egy kukkot se értsen belõle. Ezzel lehülyézném. Persze néha mondok olyan mondatokat, amiben csak a névelõk vannak magyarul, de akkor nevetünk egyet és elmondom normálisan. 21-es voltam.
utolsó kettõ! köszikösziköszi. remélem rohangálnak még hozzátok hasonló emberek az utcán:) fognék egyet magamnak:)
A kérdező hozzászólása: 16 . épp ez az egyik gondom, hogy már azt akarom hogy a szavamtól nedvesedjen.
A kérdező hozzászólása: 16. na igen ez az True Story ;)) :P
A kérdező hozzászólása: 14. Akkor az a pasi a rutinokért kapkod és nem spontán nyomja a dolgot, ezért kell naturálnak (természetesnek, spontánnak) lenned hogy ne ijjeszd el a csajokat a sablonokkal(amiket hülyeség használni, mert nem te vagy)
A kérdező hozzászólása: Épp azt akarom elérni hogy natural legyek mivel akkor önmagamat adom csak azt nem tudom hogy ezt hogy érjem el úgy hogy a csajok nedvesedjenek értem vagy legalábbis vonzónak találjanak õk is engem, és ne csak én õket és szeressen õk is megismerni ne csak én õket, ahogy ez a PUA-s direkt nyitásba is benne van .;)
Lehet, hogy nem megy neked az értõ olvasás.Ennyibõl nem tudom megállapítani.Két év alatt, ha még nem tudtál egyetlen egy spontán beszélgetést sem indítani egy lánnyal sem, akkor vagy veled van nagyon nagy bibi, vagy egyszerûen nem vagy a megfelelõ közegben.Mozduljál ki, ha pedig ismerkedsz, akkor ne csajozz, hanem csak simán ismerkedj, aztán majd alakul.
A kérdező hozzászólása: Egy szó mint 100 ne legyenek érdektelenek állandóan.
Ha azt akarod, hogy önmagadért nedvesedjenek rád, akkor olyanná kell válnod, amitõl nedvesednek. Nincs más út. Ha olyan maradsz, mint amilyen voltál, akkor nem lesz változás. Ezzel semmi újat nem mondtam, csak észre kell venned neked is. Amúgy nem tudom, hogy hogyan kéne viselkedned. Mondom, beszélj sok nõvel, és akkor majd találsz olyat, akinek szimpatikus a stílusod.
A kérdező hozzászólása: én inkább a másodikra Tippelnék nem vagyok jó közegben és emiatt semmiben sem tudok a saját tudásomhoz megfelelõen teljesíteni ergo nem tudom önmagamat adni csak ritkán. Ezt már leteszteltem.
a PUA egy lehúzás. Olyan, mint mikor a dagadt nõkkel elhitetik, hogy napi 2 kapszulával le lehet fogyni szenvedés nélkül, és meg is veszik több 10 ezerért. Veled is elhitették, hogy majd odajársz és megy minden magától.
A kérdező hozzászólása: Szerintem nekem önbizalomhiányom is van mert ez arra utal.
A kérdező hozzászólása: 7. nekem nem lehúzás mivel én nem leszek hülye elõadásra menni inkább leszedek egy pár Kalóz Pua anyagot Torrentrõl meg minden zsivány dologról és onnan gyûjtöm az ismereteket és még ott a terep. Minek ide elõadás és Pénzkidobás?
nagy zsivány vagy te akkor
Attól még kérdezõ, ugyanolyan ostoba vagy, mint a dagadt nõ, aki beveszi a kapszulákat, csak nem fizet érte. Attól várod a megváltást, hogy letöltesz valamit és elolvasod. Ez komoly? Menj ki emberek közé, erõszakold meg magad, dobd sutba az önbecsülésed és kezdj ismerkedni. Nem könnyû, ha eddig sem volt az. De könnyen ne várj sikereket. Meg kell szenvedned többszörösen is.
A kérdező hozzászólása: úristen ez most komoly erõszakoljam meg saját magamat fujj azért nem vagyok ennyire énszexuális, minek dobjam suttba az önbecsülésem, amikor az hátráltató tényezõ ha nincsen? Egyszerûen csak ismerkednem kell ennyi az egész ja igen és nem vagyok olyan ostoba mint hiszed mert a trükkök és az ehez hasonló PUA rizsák nem érdekelnek csak azok érdekelnek a PUA-ban hogy hogyan legyek a legkönnyebben naturál, inkább a gondolkodásmódra fordítok több figyelmet és nem a trükkökre rutinokra. Ugyan azt te is tudsz magadnak improvizálni és még akkor úgy hozzád is illik. ;)) :P
A kérdező hozzászólása: Az úgy nem sablon betanult dolog, hanem a te elméd szõtte ki.
azt hiszem ez az a cucc, amit olvasva a barátnõimmel sírva szoktunk röhögni...bocsi Kérdezõ... nincs annál szánalmasabb, mint amikor látszik egy pasin, hogy mennyire megtervezi azt, hogyan szedje fel a nõket. ilyenkor annyira idegesek attól, hogy minden a terv szerint haladjon, hogy rohadtul nem figyelnek a nõre és az egész szituáció nagyon kínos lesz és menekülésre készteti a nõt...
Önbizalmad nincs, nem pedig önbecsülésed. Pont hogy a nagy önbecsülés az amit féltesz, mikor egy nõ elé kellene állni. Önmagad megerõszakolása pedig nem nemi erõszakot jelent, bár gondolom ez neked is leesett. Meg kell lépni bizonyos dolgokat, bele kell állni a pofonokba (itt sem fizikai pofonokra gondolok). Azt meg el kell felejteni, hogy vannak receptek. Nincsenek. Oda kell állni a nõk elé, és meg kell mérettetni. Egy pár pillanatra férfiként kell viselkedned és utána úgyis történik, aminek történnie kell. A lényeg csak annyi, hogy el kell kezdened ismerkedni, akár mennyire is fájdalmasnak tûnik. De választhatod a könnyebb utat is, csak akkor benne van a pakliban, hogy egyedül maradsz életed végéig. És tapasztalatok nélkül halsz meg. Neked kell döntened.
Az igazi bajod a hozzáállás cimbi... Azt akarom, h nedvesedjenek, amikor rámnéznek... Hát nem így kellene hozzáállni. Beszélgess velük, próbálj meg közös témákat találni, legyél nyílt, és idõvel eljutsz odáig, hogy bármirõl tudod lökni a dumát.
A kérdező hozzászólása: 32. Pontosan egy ilyen válaszra vártam !!! végre valaki aki igazán hitelt érdemlõen kifejti a legfontosabb dolgokat. Köszönöm neked. Apropó privátban majd írok, mert már megválaszoltad egy pár kérdésemet és mindegyikre olyan választ adtál ami számomra fejlesztõleg és nagyon hasznosan hat. Kíváncsi volnék arra, hogy te ki is vagy valójában és tagja stb.. De ezt majd priviben..

Miért van hogy a székletem több kisebb egymástól jól elkülönülő (kisebb bogyókból) részekből áll?

Legjobb válasz: Kevés folyadékot iszol, és kevés rostos ételt eszel. Igyál többet, egyél zöldséget, gyümölcsöt, ami lazítja. Ismerem milyen, a lányomnak volt ilyen bogyós, mint a kecskéé, de mégis egyben. Nem is ivott többet napi 1-1,5 liternél, ebben benne volt már a leves is. Most 2-2,5 liternél tart, sok almát eszik, meg rágja a sárgarépát, és rendezõdött a széklete.

Kevés folyadékot iszol, és kevés rostos ételt eszel. Igyál többet, egyél zöldséget, gyümölcsöt, ami lazítja. Ismerem milyen, a lányomnak volt ilyen bogyós, mint a kecskéé, de mégis egyben. Nem is ivott többet napi 1-1, 5 liternél, ebben benne volt már a leves is. Most 2-2, 5 liternél tart, sok almát eszik, meg rágja a sárgarépát, és rendezõdött a széklete.
21:20-asnak: akinek már volt ilyen, az tudja, hogy kemény, és elég fájdalmas a nagydolgozás. A sok erõlködéstõl meg nem nehéz aranyeret kapni. A rendezõdés alatt a normál állagú székletet értettem, ami könnyedén távozik, és nem vérzik be a feneke.
amikor több, mint 8 litert ittam egy nap, akkor is bogyós volt... bár az tény, hogy nem eszek túl sok zöldséget/gyümölcsöt.
Elsõnek: mi az, hogy rendezõdött a széklete? Hol van az megírva, hogy a sok kicsi az rossz, az egy nagy meg a jó?
nyúllá fogsz változni!!!4
Én nekem meg jobb esetben 3 naponta van székletem de akkor nagyon. Olyan kábelt fektetek hogy az EON-osok meg irigyelik .. :)
Basszus! Kevés folyadékot iszol! Esetleg átváltozol birkává! Bocs!
Semmi köze a folyadékhoz. Legalábbis nálam. Én akkor bogyózok - ej, de jó kis szó! :D -, ha paradicsomot eszek, ill. zsírosabb ételt. :D

Miért van hogy a online users counter mindig többet mutat mint a whos. Amung. Us?

Elégé eltérõ a két online számláló a blogban, melyik a megbízhatóbb?

Legjobb válasz: A whos.among.us JavaScriptes, a másik milyen? Ha az nem JS, akkor azért mutathat többet mint a w.a.u., mert lehet nincs mindenkinél bekapcsolva a JS.

A whos.among.us JavaScriptes, a másik milyen? Ha az nem JS, akkor azért mutathat többet mint a w.a.u., mert lehet nincs mindenkinél bekapcsolva a JS.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Itt a link [link] Szerinted melyiket használjam?
Hát ez is JS, szóval nem volt jó a tippem. :) A whos.among.us nekem szimpatikusabb valahogy. Nagyobb híre van, és egységes nyelven kommunikál, ellentétben a másikkal.
A kérdező hozzászólása: az irányítás is teljesen meg van hülyülve...:s
Kedves Kérdezõ! Nekem is ez van! A billentyûzet miatt. Modecom márka? (nem biztos, de nekem az) Ha elõre van csatlakoztatva a gépházba az USB-s billentyûzet akkor tedd át elõl egy másik helyre, és megáll. Sajnos ezt ha játszani akarsz vele, mindig cserélgetni kell. Írj ha nem voltam érthetõ!
A kérdező hozzászólása: Laptopom van..:s

Miért van, hogy a 3 hónapos kislányom (anyatejes) nyüszög, hogy éhes és 5 perc szopizás után elfordítja a fejét és nem kér többet?

Aztán büfi, bukás (néha sok, néha kevés) 1-1,5óra múlva ismét nyügi és enni akar. Baj ha két szoptatás között forralt leh?tött vizet adok neki? Vagy teát adjak neki? Milyet?

Legjobb válasz: Ilyenkor szerintem nem is éhes. Nyugodtan próbálj egy kis kamillateát.. mindig legyen friss, pár órát eláll. Ha nincs nasi akkor talán az evésekkor rendes mennyiséget, kevés bukással fog tudni enni.

Ilyenkor szerintem nem is éhes. Nyugodtan próbálj egy kis kamillateát.. mindig legyen friss, pár órát eláll. Ha nincs nasi akkor talán az evésekkor rendes mennyiséget, kevés bukással fog tudni enni.
Vannak korszakok, mikor sûrûbben eszenk. Van, hogy nem éhes, csak cicire vágyik. Ilyenkor talán eszik egy kicsit, de inkább csak cuclizik, nem? Ha gondolod, próbáld ki, hogy nem adsz neki, csak 3 óránként, addig foglald le, beszélj hozzá, játsz vele, akkor talán nem nyöszög, vagy vidd el sétálni, nálunk ezek beváltak-) De én is szoktam adni neki, ha kér, még ha csak cuclizikis:-) Úgy élvezi... Folyadékot adhatsz, persze. Én vízpárti vagyok.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :)
Az is lehet, hogy sok levegõt nyel és egyszerre csak keveset tud enni. Büfiztesd meg többször! Szerintem felesleges más folyadékot adni, az újszülöttnek minden számára értékes tápanyag és folyadékmennyiség benne van az anyatejben. Én sem adtam kb. 5-6 hónapos koráig. Persze más nyáron 50 fokban. Akkor mindenkinek szüksége van vízre.

Miért van, hogy a szárazbabban Sokkal több fehérje van mint a konzervbabban?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: A konzervbab már gyakorlatilag kész, a fõzés során a bab megduzzadt, minimum 2x akkora lesz a tömege, így felezõdik a benne lévõ fehérje.

A konzervbab már gyakorlatilag kész, a fõzés során a bab megduzzadt, minimum 2x akkora lesz a tömege, így felezõdik a benne lévõ fehérje.
A kérdező hozzászólása: Szóval, ha a babot megcsinálom fõzeléknek, kb. abban is annyi fehérje lesz , mint a konzervben, igaz?

Az miért van hogy a Minecraft-ot mindig a telepítõvel tudom csak elindítani? Többi lentebb.

Sziasztok!

Legjobb válasz: "An update to your launcher is available and is required to play 1.7.4. Please restart your launcher". Frissítsd a launchert.

"An update to your launcher is available and is required to play 1.7.4. Please restart your launcher". Frissítsd a launchert.

Miért van, hogy elszíneződik több helyen a lakásban a műanyag nyílászáró tok és keret?

Mit?l lehet, hogy a fehér m?anyag nyílászárók bels? felén a tok és az ablak keret elszínez?dik????Olyan mintha a pára megfolyna rajta és utána megszárad és ilyen szürkés foltos lesz...Letakarítottam már penész öl?vel is hátha penész de pár nap múlva megint ilyen foltos lesz...nem értem mi lehet ez????Ha valakinek van hasonló tapasztalata és kiderült mi okozza kérem írjon... Köszönöm.... :) BÚÉK mindenkinek.... :)

Legjobb válasz: bagózik valaki a lakásban? mert akkor az is lehet.

bagózik valaki a lakásban? mert akkor az is lehet.
A kérdező hozzászólása: Nem...nem dohányzik senki...
Ennek egy egyszerû és nem meglepõ magyarázata van :) A levegõ. Akárhol élsz, a levegõben mindig van vmi szennyezés, ami idõvel megfogja a mûanyagot, amibõl az ablak van. De lehet az is, hogy kopik a festék, amennyiben erre szerinted idõ nincs, mert nem kifejezetten csak fehér a mûanyag, amibõl ablakot cisnálnak (láttam már áttetszõt is... igaz, rég).

Az miért van, hogy a rocker/metálos csajok között aránylag sokkal több a festett vörös hajú?

Csak a rockereknek jön be az élénkebb vörös haj, vagy csak ők elég merészek ehhez, esetleg vmi szubkultúrális jelentés amiről nem tudok (peidg már régóta ilyne zenét hallgatok :D)... Az OK., h sokan festik feketére, de a vörös pl. nem illik be ebbe a képbe. Nemrég voltam koncerten és a 15-25 éves női korosztályból kb a felének festett vörös haja volt, és elég jól néztek ki.

Legjobb válasz: Én is sokáig vörösre festettem a hajam,és ilyen zenét hallgatok...a fordulópont akkor jött mikor megláttam,hogy az öregnénik többsége is ezzel a hajszinnel nyomul...akkor mondtam:neeem, jöhet a váltás. :P

Én is sokáig vörösre festettem a hajam, és ilyen zenét hallgatok...a fordulópont akkor jött mikor megláttam, hogy az öregnénik többsége is ezzel a hajszinnel nyomul...akkor mondtam:neeem, jöhet a váltás. :P
Utolsónak: Angela Gossow ;) Amúgy, hogy a kérdésre válaszoljak, igen, mert rockerek, és nehogy már úgy nézzenek ki, mint az átlagos emberek...olyan mint a férfiban a hosszú haj...aki megnöveszti annak többnyire jól is áll+ha meg látod az utcán nem az jut róla eszedbe, hogy tuc-tuccal nyomul Elsõ: az én nagymamámnak is vörös volt a haja, de már menõ õszesben feszít:DD
A rocker stílushoz ha végiggondolod, a fekete és a vörös haj illik, a többi nem. Más stílusba illik a szõke, a barna is. Ráadásul most a vörös haj nem is divat, szóval aki a divatot követi, az nem nagyon festi vörösre a haját. Ezért van aránylag sokkal több vörös a rockerek között szerintem.
Tudom, azért is váltottam vörösrõl :D
A dolog egyszerû. Szimpla szimbolika. :) Alapvetõen a Metal zene kedvelõi, a lázadás, a kemény zene hívei (ugye, METAL zene... nem szükséges magyarázni). Ha ehhez hozzáadod azt, hogy a vörös a szenvedély, az erõ, és a nyers energia színe, hamar megtalálod az összefüggést. Az emberek mindig is igazították a külsejüket, a személyiségükhöz. Van aki a haját festi annak megfelelõre, van aki a ruháit válogatja aszerint, és van aki mindkettõt. :) Összefoglalva: A Metalhead hölgyek vadak, vörösre festik a hajukat.
Nekem utoljára a fodrászom barnát, vöröset és lilát kevert össze. És igen, amúgy én is amolyan "tüzes" személyiség vagyok, közel áll hozzám a vörös, de nekem a lilás beütés jön be igazán :3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!