Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a puncimnál barna (1 db)

Miért van az, hogy a puncimnál barna a bőröm?

Teljesen fehérb?r? lány vagyok, de ott a b?röm barna. Mit?l van ez? Szerintem nagyon nem szép, és így nem tudok megbarátkozni vele.

Legjobb válasz: Nincs gond! Masnak is sotetebb ott a bor:)) Ne aggodj!

Nincs gond! Masnak is sotetebb ott a bor:) ) Ne aggodj!
Nekem is fehér a bõröm, csak ott sötétebb... úgy látszik így jártunk, de szerintem ez senkit nem fog zavarni :)
:) ) Engem nem zavarna! Egyébként szerintem mindenkinek kissé sötétebb ott a bõre, pasiknál is általában... Python ;)
Ne aggódj, ez alap dolog. Nekem nem igazán sötét barna. Kicsit világosabb. De semmi para.. a pasiknak úgyis fog tetszeni ;-) Meg, ha egy olyan srácot találsz aki szeret igazából nem fog az miatt b*szogatni, h "úristen neked sötétbarna". :)
Teljesen normális. Mindenkinek sötétebb a bõre a szeméremtájékon.
muti egy képet, majd megmondom hogy szép-e vagy nem :)
Teljesen normális! Most volt errõl egy topic! CSak fiúsbaN! :P Nyugi! ... MidnenkineK szinte! ... Sõt! A néger lányoklnak szinte FEKETE! ... Én fiú vagyok és nagyon bejön! :P
te majom "fehér cigányos" majdnem az összes lánynak olyan, hogy egy picit sötétebb, az kicsit durva lenne, ha minden lány fehér c. lenne, nem? gondolkodj
Há-há, bukta! Így lehet kiszûrni az u.n. "fehér cigány"-okat!
Úristen... Majdnem mindegyiknek...? Már ekkora a baj...? Különben a tenyér rajzolatát is ellenõrizni kell, ha a vonalak nem rózsaszínüek hanem barnák, az megintcsak bukta.
Mindenkinek más, és örökölni lehet. Lehet akár ugyanolyan színû, mint a többi - és lehet sokkal sötétebb is. Ha félsz, hogy a fiúdnak problémája lesz ezzel, akkor elõször majd sötétben keresgéljen - utána pedig, mielõtt megláthatná, mondd meg neki.
Többnyire a szemérem tájék túlpigmentált (értsd sötétebb a többinél) ez nem, hogy normális, hanem így az egészséges - gondolj bele a mellbimbó is sötétebb - a sok pigment miatt nem ég le a napon az a konkrét terület (annyira) - ellenkezõ esetben gyötrelem lenne a szoptatás, vagy éppen a szex, ha leégsz
Nekem nem sötétebb, igaz a mellbimbóm is inkább rózsaszín, nem sötét. Szerintem sem gáz, ilyen is - olyan is lehetséges. A fiúknál is így van!
Nyilván azért barna, mert valami mutáns vagy.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Pasik titeket ez felizgatna?

Ha egy csaj a két kezeteket és lábatokat kibilincselné az ágy négy sarkához, táncolna nektek, lassan elkezdene vetkőzni, magához nyúlna, aztán elkezdene titeket simogatni, csókolná a combotokat belül meg lennt a hasatoknál de Oda nem érne. Ettől fölállna nektek?
És ezt sokáig csinálná, míg mér meg nem vadultok a vágytól, mindenhol nyalogatna titeket, de ott nem érne hozzátok, aztán leszedné a bilincseket és odaadná magát, hogy azt tegyetek vele, amit akartok.
Mit csinálnátok vele? :D

28

Ha menstruáció utolsó napján szexelünk, mindenképp véres lesz?

8

Találhatok valahol olyan pasit, aki nem néz pornót?

Nem úgy értem, hogy soha nem látott egyet se, de ne legyen pornófüggő és nem az ott látottakat tartsa követendőnek...

17

Mit csináljak, ha már attól nedves leszek, hogy szembe ül velem az illető?

Nem szoktam elveszteni az önuralmamat, vagy így begerjedni emberekre, de a pasit akivel mostanában találkozgatok nagyon nagyon kívánom. De nem akarom hamar beadni a derekamat, hogy azért kicsit teperjen, de komolyan már ha szemben ül velem az étteremben ki kell menjek néha a mosdóba. Van hogy betétet is beteszek, hogy...hát igen. És szerintem úgy nézek rá, mintha fájdalmaim lennének. A mélypont pedig az volt, amikor egyszer meg is kérdezte mielőtt indultunk moziba, hogy esetleg menstruációs görcseim vannak-e, mert feszültnek tűnök, és látta, hogy betétet rakok a táskámba és akkor maradhatunk otthon is ha nekem az jobb. Hát ha tudná, hogy valójában milyen gondjaim vannak...Mondjuk szerintem majd ha gyakorlatba is kerül a dolog, akkor jól fog jönni a lelkesedésem :D De addig inkább problémát okoz. Hogy fékezzem le magam addig is?

16

Pasik! Mit szóltok egy ilyen képhez?

http://www.dsskcorp.com/ibidem/fotographia/misc/used-condom-..

17

Pasik! Ti is élvezitek ahogy a csajotok kínozza a péniszetek?

Az enyém sokszor könyörög érte hogy legyek durva

4

Lesz valami bajom, ha zuhanyrózsával, azaz vízsugárral izgatom magam?

Azt olvastam most,hogy ha hozzá szokok akkor egyáltalán nem fogok tudni pasi által elélvezni. kb 1 hónapja csinálom heti 2-3szor. Ha abba hagyom az önkielégítést huzamosabb időre akkor nem lesz baj?

3

A lányok olyanokkal is szemeznek, akik nem is tetszenek nekik?

2

Mindenre benedvesedek. Mit tegyek?

már egy ideje minden egyes perverz vagy csak arra, hogy szex mint szó benedvesedek mi lehet ennek az oka szerintetek?

8

Miért csinálja ezt? Csak a sexre kellek? Hányszor sexeltek egy héten a párotokkal?

Barátom ha már nem tudunk a sulin kívül találkozni, teljesen idegbeteg lesz meg bevágja a sértődöttet.
Mondtam neki h úgy érzem a kapcsolatunk a sexre épül; a válasza az volt, hogy a kapcsolatunk egy fontos része a sex.

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!