Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a puncimnál (2 db)

Hát pedig.. pont hogy engedd el magad, mert szerintem azok a puncik a legszebbek. Öregem... ilyet szégyellni.. :)
Ezzel semmi baj...hülye akinek nemtetszik és ilyenen variál úgyhogy ne aggódj egy férfi sem fog gondolni semmire, max arra hogy emnnyire kíván..
Nekem is sötétebb a bõr a nagyajkaknál :-) Nekem meg pont, hogy ez tetszik.Ráadásul nekem van egy anyajegyem is a bal oldalán a puncimnak :-P Amit csak szépség-pöttynek hívunk :-D Engem pl. ez sosem zavart, szerintem különleges.A barátom egyenesen imádja a puncimat (még jó :-D De sosem foglalkozott a színével, szerinte szép. Hidd el, nem azt fogja nézegetni :-) Hanem minél hamarabb benne szeretne lenni, emynnire csak lehetséges :-P
A kérdező hozzászólása: Köszi mkinek, egy kicsit megnyugodtam. :)

Miért van az, hogy a puncimnál barna a bőröm?

Teljesen fehérb?r? lány vagyok, de ott a b?röm barna. Mit?l van ez? Szerintem nagyon nem szép, és így nem tudok megbarátkozni vele.

Legjobb válasz: Nincs gond! Masnak is sotetebb ott a bor:)) Ne aggodj!

Nincs gond! Masnak is sotetebb ott a bor:) ) Ne aggodj!
Nekem is fehér a bõröm, csak ott sötétebb... úgy látszik így jártunk, de szerintem ez senkit nem fog zavarni :)
:) ) Engem nem zavarna! Egyébként szerintem mindenkinek kissé sötétebb ott a bõre, pasiknál is általában... Python ;)
Ne aggódj, ez alap dolog. Nekem nem igazán sötét barna. Kicsit világosabb. De semmi para.. a pasiknak úgyis fog tetszeni ;-) Meg, ha egy olyan srácot találsz aki szeret igazából nem fog az miatt b*szogatni, h "úristen neked sötétbarna". :)
Teljesen normális. Mindenkinek sötétebb a bõre a szeméremtájékon.
muti egy képet, majd megmondom hogy szép-e vagy nem :)
Teljesen normális! Most volt errõl egy topic! CSak fiúsbaN! :P Nyugi! ... MidnenkineK szinte! ... Sõt! A néger lányoklnak szinte FEKETE! ... Én fiú vagyok és nagyon bejön! :P
te majom "fehér cigányos" majdnem az összes lánynak olyan, hogy egy picit sötétebb, az kicsit durva lenne, ha minden lány fehér c. lenne, nem? gondolkodj
Há-há, bukta! Így lehet kiszûrni az u.n. "fehér cigány"-okat!
Úristen... Majdnem mindegyiknek...? Már ekkora a baj...? Különben a tenyér rajzolatát is ellenõrizni kell, ha a vonalak nem rózsaszínüek hanem barnák, az megintcsak bukta.
Mindenkinek más, és örökölni lehet. Lehet akár ugyanolyan színû, mint a többi - és lehet sokkal sötétebb is. Ha félsz, hogy a fiúdnak problémája lesz ezzel, akkor elõször majd sötétben keresgéljen - utána pedig, mielõtt megláthatná, mondd meg neki.
Többnyire a szemérem tájék túlpigmentált (értsd sötétebb a többinél) ez nem, hogy normális, hanem így az egészséges - gondolj bele a mellbimbó is sötétebb - a sok pigment miatt nem ég le a napon az a konkrét terület (annyira) - ellenkezõ esetben gyötrelem lenne a szoptatás, vagy éppen a szex, ha leégsz
Nekem nem sötétebb, igaz a mellbimbóm is inkább rózsaszín, nem sötét. Szerintem sem gáz, ilyen is - olyan is lehetséges. A fiúknál is így van!
Nyilván azért barna, mert valami mutáns vagy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!