Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a pasim olyan (42 db)

Miért van az, hogy a pasim olyan gyorsan elmegy, mit tegyek olyan helyzetben?

A pasim,mielött lefeküdnénk és behatolna,már elélvez!Olyan 1-2perc alatt....és én meg csak ott maradok kielégitelenitve...ez mindig igy van....valyon miért?

Legjobb válasz: Nem tudja igazán kezelni magát. De sok gyakorlással lehet ezen segíteni. Akát re is segíthetsz neki. A lényeg, hogy légy elnézõ egy ideig. A fiúd,. amikor érzi, hogy mostmár hamarosan el fog menni, akkor mindig álljon meg egy kicsit, vagy lassítson le, gondoljon valami másra, és csak aztán, mikor már elmúlt az, hogy "na, akkor most el fog menni", akkor folytassa, így késleltethetõ az ejakuláció. Az én barátom már ott tart, hogy képes akár egy óráig is kényeztetni. ;) És pedig õ is onan indult, ahonnan a te barátod. Szóval, kitartás! ;)

Nem tudja igazán kezelni magát. De sok gyakorlással lehet ezen segíteni. Akát re is segíthetsz neki. A lényeg, hogy légy elnézõ egy ideig. A fiúd, . amikor érzi, hogy mostmár hamarosan el fog menni, akkor mindig álljon meg egy kicsit, vagy lassítson le, gondoljon valami másra, és csak aztán, mikor már elmúlt az, hogy "na, akkor most el fog menni", akkor folytassa, így késleltethetõ az ejakuláció. Az én barátom már ott tart, hogy képes akár egy óráig is kényeztetni. ;) És pedig õ is onan indult, ahonnan a te barátod. Szóval, kitartás! ;)
Talán kielégíthetne õ is utánna kézzel, szállyal. Van a durexnek egy óvszere, talán hosszú élvezet a fantázianeve, amiben olyan anyag van ami lezsibbasztja a péniszt így tovább bírja, mi is kipróbáltuk egyszer, annyira bejött, hogy párom el sem tudott jutni. Talán megpróbálhatnád felizgatni miután eljut és csinálhatnátok újra, hátha tovább bírná.
Az még nem jutott eszetekbe hogy nem csak a nõk tudnak többször elmenni?! Talán meg kéne próbálni 5 perc után újból harckészültségbe állítani, mert nem ott ér véget a szex hogy elmegy a pasi hanem ott ahol mindkét félnek nem hiányzik több! Amíg regenerálódik meg tehet egy szivességet a nyelvével lennt! Én biztos tudnám kezelni ezt a problémát, sõt néha kérem is hogy az orális munkát fejezze a partner be mert jót fog tenni a folytatásnak. Elképesztõ hogy mennyire sivár egyesek fantáziája!
Az én barátom is így kezdte de kitarto gyakorlással már 2 óráig is birrja:D Tudom mert néztem az idöt:D Gyyakorlás kérdése:D Sok sikert.

A nők elhízásáért van balhé de azért miért nincs, hogy a pasi esetleg hízik vagy már nem oly izmos, sármos?

Tényleg elfogadóbbak vagyunk eszerint? Vagy csak ez a rész nicns szóvá téve? Már nnyi kérdés volt amiben a n?k kilóit boncolgatták, hogy amiatt nincs szex, kevesebb a kedvesség, tör?dés, esetleg másfelé kacsingat a férj de ha fordítva van s a pasi az aki slamposodik, kopaszodik, hízik, lekonyul az izom bármi ilyen akkor mi van? Hogy kezelik ha a n? ezt szóvá teszi? Egyáltalán szóvá teszi ezt bárki? Van olyankor hiszti, nem törödömség, félrelépés stb s ha van melyik fél részér?l? Tényleg érdekelne.

Legjobb válasz: Nem a nõk kilója a hibás, hanem a nõk feljött kilóiból adódó önbizalomhiány, takargatás, villany lekapcsolás- érti mindenki szerintem. A férfiak általában nem lesznek frusztráltak, ha van rajtuk 5 kiló plusz.

Nem a nõk kilója a hibás, hanem a nõk feljött kilóiból adódó önbizalomhiány, takargatás, villany lekapcsolás- érti mindenki szerintem. A férfiak általában nem lesznek frusztráltak, ha van rajtuk 5 kiló plusz.
Én is szóvá tettem a páromnak. Bár õ világ életében macis alkat volt, és ez tetszett is, de már 20 kg plusz van rajta, és így nem annyira vonzó. Már 2 éve tervezi a fogyást. Rám is felkerült 20 plusz anno, mert munkanélküli voltam és depressziós, szépen le is adtam utána. Mondjuk õ neki nagyon tetszett, szereti a kövérséget, alapból is az vagyok, de az már sok volt. Félre biztos nem lépek ezért, néha van egy kis hiszti, amikor csak tömi magába a kaját, mert utána hallgathatom a bûntudata van témát. :D
9-es vagyok és nõ, ha valakinek nem derült ki. :)
Nem tudom, szerintem az régen rossz, ha csak a dicséretbõl van önbizalma.
Nem, én nem értem, ha a pasi nem éreztetnék velük, hogy feljött egy pár kiló, nem lenne a villanykapcsolás. Dicsérni kell a nõt, hiszen abból van az önbizalma.
Ja, nálunk egyébként az volt a visszavágás, hogy õ se szólna, ha a terhesség alatt felszednék pár kg-ot. Visszekérdeztem, hogy neki jelenleg milyen hormonális eseménye történik a szervezetében, vagy milyen egészségügyi dologgal tudja alátámasztani az izomvesztést? Erre már nem válaszolt. Természetesen én is csendben maradnék, hogy orvosi oka lenne. De makkegészséges, csak ellustult. Azért külön haragszom, hogy egy térízületi kopás miatt elõírtak neki napi 20 perc gyógytornát. Amíg csinálta, tünetmentes volt, majd abbahagyta. Na ezt végképp nem tudom tolerálni, hogy a saját egészsége érdekében sem áll neki. Pedig ez nem is az izzasztó kategória - illetve ott bizonyos izmokat azért is kellene edzenie, hogy átvegyék a terhelést az ízülettõl.
*térDízületi (na, így álljak neki reggel gépelni...)
Én szóvá tettem a páromnak, hogy bizony szép kis úszógumija van, ami nem volt még 5 éve. Imádtam az alakját, az izmos hasát, hogy olyan kis cingár volt. Jól áll neki a pár plusz kiló, de a hasán nem. Most dolgozik azon, hogy leadja. Én pl szerintem dagi vagyok, szerinte viszont tökéletes az alakom és imádja. Én leadnék 3-4 kilót. Ha terhes leszek sem szeretnék elhízni, az nem mentség semmire. Lehangoló, hogy megõrülsz valakinek a testéért(nem csak a személyiségéért) aztán elfolyik. Nem is egészséges és nem is szép. Plusz állandóan azt nézném, hogy a régi ruháim nem jönnek fel, nyilván zavarna, ami csomó problémához vezet, mint villanylekapcsolás, takargatás. Naná hogy a pasik másfelé néznek, õk vizuális ingerekre indulnak be. Õk igenis nézik a nõ alakját, akkoris ha minden nõ szerint az õ férje csak a személyiségét imádja, akárhogy is néz ki. Persze, szeretné mindenhogyan, de az a plusz, az nincs meg.
Sértõdöttség van. A férjemre bizony rászóltam, hogy nem az zavar, hogy felszedett néhány kilót (elfér rajta még ennyi), hanem hogy nekem pont az alatta levõ izom tetszett meg. Nem testépítõt szeretnék, hanem csak azt az alkatot, amivel megismertem. Viszont ebbõl azért nem engedek, mert a lába genetikailag izmos - a felsõtestérõl vesztett látványosan izomzatot. Korábban láttam, hogy nagyon jó izmosodási hajlama van, tehát napi néhány fekvõtámasz és felülés (el se kell menni itthonról ezért) is rengeteget segítene. Engem konkrétan az zavar, hogy régebben ha a vállát megfogtam, férfias izmot tapintottam, most meg csontot, mint egy nõi vállban.
Nekem barátnõm szégyellõsködik, mintha nem érezném akár sötétben is vagy amikor leöltöztetem(istenem de jó kis móka az) hogy kis pocakja van. Viszont az amúgy széles derekú nõkbe nem szeretem mikor lefogynak, és ugyanúgy ott marad a széles csontos derék meg a nagy feje álltalában. de nem? egyenek kevesebbet ha nem akarnak hízni vagy sportoljanak az is segít. a férfiak meg sokszor lusták fogyni, az az öt kiló egy férfinál nem sok álltalában... a szexmegvonást meg elítélem. akkor menjen apácának. ne mást büntessen.

Tényleg van, hogy a nők bekombinálnak olyan dolgokat, ami nincs is? A pasik annyira nem figyelnek a részletekre, hogy mit miért tesznek?

Csak teszik, és jól érzik magukat minden hátsó szándék nélkül. Erre a nő azt hiszi, hogy van valami a dolgok mögött. Mi a véleményetek erről?

Legjobb válasz: tul sokszor is van. engem is minden csaj beskatulyáz a külsõm miatt, mindennemû szoknyapecér, megbízhatatlan, minden nap mást ágybavivó pasinak. egyfolytában féltékenyek, ok nélkül, és beképzelnek olyan dolgokat, ohgy sokszor csak pislogok... dehogyisnem. én figyelk és észrevezsem sokszor hogy miért lehet. de ha õ így, akkor belemegyekk a játlkba, és folytatom, had higgyje, aztán utanna megmajd felvilágosítom. de most nincsen senkim, ugyh nincsneek is iylen problémáim.

tul sokszor is van. engem is minden csaj beskatulyáz a külsõm miatt, mindennemû szoknyapecér, megbízhatatlan, minden nap mást ágybavivó pasinak. egyfolytában féltékenyek, ok nélkül, és beképzelnek olyan dolgokat, ohgy sokszor csak pislogok... dehogyisnem. én figyelk és észrevezsem sokszor hogy miért lehet. de ha õ így, akkor belemegyekk a játlkba, és folytatom, had higgyje, aztán utanna megmajd felvilágosítom. de most nincsen senkim, ugyh nincsneek is iylen problémáim.
Na hát errõl tudnék mesélni... xD Tegnap tudtam meg például, hogy csak alkalmi kapcsolataim vannak, és olyan rendesek voltak, hogy még azt is elkotyogták nekem, hogy kivel. :)
Én fiú vagyok, de néha én is gondolkozom mi van a dgok mögött, miért gy fejezte ki magát vki. stb. furcsán néz. ilyenek...
A kérdező hozzászólása: Ha vele vagyok, akkor nem bomlanak utána a nõk.Furcsa, mert vagy a nagyon fiatalok vannak oda érte, vagy a jóval idõsebbek.Nem tûnt úgy, hogy nagyon komolyan is venné bárki, mert ahogyan mesélte azt vettem ki, hogy szeretõnek gondolták inkább.
Igen, mi kombinalunk. De gyakori eset, hogy a lanynak tetszik egy srac mar egy ideje, majd egy buliban talalkoznak, fiu vele van, tancolnak, letapizza, csokoloznak, a lany orul, hogy vegre, beteljesedett, majd nem erti a lany, miert nem keresi a fiu. Mert a srac szorakozni ment, nem csajozni… De jartam mar ugy, hogy egy fiu leitatott jo forman, majd lesmarolt, szerelmet vallott, aztan neten zaklatott, hogy o komolyan gondolta az estet… De hazibuli volt, es ott ismertem meg, igy o kombinalt tul mindent. :D
jogosak ezek a dolgok. nézd, ha akkor is bomlanak utánna a csajok, amikor veled van, akkor szted mi lehet amikor nem vagytok együtt?! ezt sakkozd ki. ha olyna jo pasi, több vasat tart a tûzben. és te csak az egyik vagy. ha kihajítod, histizik egy kicsit, de megy majd a másikhoz.
Én nõként mondom, hogy sajnos van ám és én sem vagyok kivétel, a párom néha szóvá is teszi, amit nem csodálok. De igyekszem pozitív irányba változni, bár ez a nõi agynak sajátossága :) 27/N
A kérdező hozzászólása: Utolsó:Errõl beszélek én is.Hogy hasonló szituációban vagyok.A pasi számomra nagyon jól néz ki, oda van értem meg minden.Mégis nehezen bízom meg benne, pont ezért.És látom is, hogy oda vannak érte a nõk.Köztünk távolság is van, és lehet emiatt még inkább begondolok dolgokat.Legalábbis õ azt mondja, hogy túlkombinálom.
Hajaj :S elég sokat kombinálnak.
ha meg így jön le, gyere vele össze, és meglátod. (de ezt magadban már eldöntötted, szal neéértem a kérdést)

Miért van az, hogy a pasi mindig azt reklámozza, hogy ő mennyire szereti a szexet, meg ilyesmi, de velem mégsem akarja olyan sokszor csinálni? Ennyire rossz lehet velem?

Legjobb válasz: Ha csak egy pasi a sok közül, és nem jártok, akkor valószínû, hogy mással is kufircol, nem csak veled. Így már annyira nem is kellesz neki olyan sokszor.

Ha csak egy pasi a sok közül, és nem jártok, akkor valószínû, hogy mással is kufircol, nem csak veled. Így már annyira nem is kellesz neki olyan sokszor.
Lehet az is, hogy csak a szája nagy.Ma nem divat bevallani, ha valaki nem szexmániás.
Vagy csak simán ocsmány vagy.
Izesitsed kedved szerint :)
Ne csurgasd át a pasi szájába. Én még nem hallottam olyat, aki ezt értékelte volna...
Sokszor attól is függ, hogy milyen életmódot folytat a pasi. Pl aki cigizik, annak állítólag keserûbb. Hallottam ugyanezt az alkoholról is. Az ananásztól viszont édesebb lesz az izé. Nem tudom ebbõl mennyi igaz, de a cigis téma eddig eléggé beigazolódni látszik számomra...
nem tudom az enyémnek gesztenyés fokhagyma íze van.
Egy volt pasimnak, olyan keserû volt mint a kávé. Nem nyeltem le soha, mert nem ízlett. Csak ritkán engedtem a számba. Egyszer átcsurgattam a szájába, nem tetszett neki. :D Viszont a mostani páromnak édes. Ez emberfüggõ.
A kérdező hozzászólása: akkor már ketten vagyunk szerencsések:)
az én pasim spermájának sincsen az égvilágon semmi íze. csak aztérzem h valami van a számban, valami csúszós, de ízre semmit sem lehet érezni.
A kérdező hozzászólása: örülök:) csak érdeklõdöm, hogy van-e még rajta kívül ilyen, mert én csak olyat hallottam, hogy nem jó az íze XY-nak
örülj neki inkább
A kérdező hozzászólása: :) na de most komolyan
A kérdező hozzászólása: fúj :D nem is hangzik valami jól :D Az én barátom cigizik, de mégis semmi íze, de nem mintha bánnám :D
A normális lányok is odavannak a jóképû alfahímekért, akkor nekünk miért nem szabad?
Nem szeretjük az általánosítást :)
Én csak a normális lányokat keresem :D
ez hülyeség... :D
pedig ha mindkettõvel egyszerre.....
Volt egy olyan barátnõm, akinek ikertesója van. Egyszer sikerült rávennem õket a hármasra :D (elég bi hajlamúak mind a ketten) Életem egyik legjobb dugása volt :D 26/F
mert mind a kettõt szeretnénk nem csak az egyiket , )
ki mondta? ezzel az állítással nem értek egyet. kapásból tudok egy ikerpárt akik bármelyik ujjukra kapnak 10 palit.
A kérdező hozzászólása: igen , gondolom õk "mellesleg " is nagyon rendben vannak. XD
#16 na! :D
valóban nagyon csinosak és "mellesleg" is rendben vannak, de nem gondolom, hogy ez lenne a legmeghatározóbb. sokkal inkább a varázslatos mosoly és az elragadó személyiség. ha esetleg olvassátok F&ZS ;) amúgy egy másik ikerpárt is ismerek, pusztán csak látásból, de õk is nagyon rendben vannak, kis cukik :D szerintem Annamarie Carpendale gyönyörû nõ, pedig nincs nagy melle, szóval itt vita nincs! :)
Miért ne akarnának? Én ismerek olyan pasit, aki az egyikkel együtt él, a másik a szeretõje. Szerintem azoknak van igaza akik úgy gondolják, hogy mivel annyira egyformák nem tud választani, mint azt az említett példa mutatja.
Én simán bevállalnám, sõt örömmel :D *-*
Mert mindkettõvel szeretnének szexuális aktust létesíteni de nem tudnak választani mert ugyanúgy néztek ki!:)
Mi is ikrek vagyunk, ha gondolod... :D
Mert könnyû összekeverni õket?
Én szívesen járnék olyan csajjal. :D
mert elhitetné az ikertesó, hogy a barátnõm, és megerõszakolna
Ez nem kizáró ok nálam :) 22/F
Mert nagy a kísértés hiszen pont úgy néz ki mint a barátnõ de mégis más, szóval izgalmasabb.
2#, 4# In a nutshell...
Férfi szempontból nem tudom mi akadálya lenne ennek. A lányok szempontjából lehet érdekes, mert elõfordulhat, hogy mindkettejüknek ugyan az a fiú tetszik meg.
én simán összejönnék ikrekkel is
ez hülyeség, nekem is volt iker barátnõm és ismerõsömnek is, jó hosszú ideig :)
A kérdező hozzászólása: Hát épp ez az a szexet minden pasi vállalná, de hogy komoly kapcsolatot kezdjen AZ EGYIKKEL azt már nem!-.-

Miért van az, hogy a mai világban az olyan pasik, akik nem a legszebbek, azoknak nem lehet barátnője?

Igen, én sem vagyok a legszebb, de nem is tartom magamat csúnyának. Nem vagyok, az a kimondottan helyes pasi, de már nagyon szeretnék valakit az életembe, de úgy érzem, hogy a küls?m miatt, nem találok. Vannak barátaim, mindenkivel jóban vagyok, könnyen barátkozom, nem vagyok hülye, sajnos a küls?m az, ami ebben hátráltat. Miért ennyire küls?séges a legtöbb lány? Már senkit nem érdekel a bels??

Legjobb válasz: ez hülyeség:) a környezetemben az átlagos pasiknak is ugyanolyan gyakran van kapcsolata mint a jó pasiknak. sõt, ismerek olyan nagyon jó pasit, akinek 5 éve nincs. szerintem ezzel az önbizalomhiányos fiúk takaróznak.

ez hülyeség:) a környezetemben az átlagos pasiknak is ugyanolyan gyakran van kapcsolata mint a jó pasiknak. sõt, ismerek olyan nagyon jó pasit, akinek 5 éve nincs. szerintem ezzel az önbizalomhiányos fiúk takaróznak.
A belsõ igenis fontos a nõknek... Csak nem éppen a jófiúkra buknak. A domináns rosszfiúk nem túl elõnyös külsõvel is vonzóak sok csaj számára. Ha jófiú vagy és nem vagy hozzá szépfiú, akkor valóban nagyon nehéz barátnõt találni...
Kérdezõ, gondolkodj már egy kicsit. A férfiak 90%-a a "nem a legszebbek" kategóriájába sorolható, akkor csak a 10%-nak van pasija? Menj ki az utcára, nézz szét a baráti körödben, a családodban, a facebook-on: az átlagos vagy csúnyácskább fiúknak nincs barátnõje?
#25 Nekem kellene, már ha csak külsõre átlag alatti.
A kérdező hozzászólása: Nem tartom magamat átlag alattinak. Átlagosnak tartom magamat, csak az a baj, hogy még egyetlen olyan lánnyal sem találkoztam, akivel együtt lehetnék, mert a vonzalom kölcsönös. Sok volt az elutasítás a külsõm miatt, ezért van a kérdés.
23-as: ezt nem is kétlem! viszont az átlag alatti pasinak sem kell az átlag alatti nõ.
ha orvos leszel lehetsz csúnya is! egy 40 éves orvos -ha van jó egzisztenciája- simán talál magának egy 30-35 körüli csinos nõt
22:29 Az átlag alatti lányoknak se kell átlag alatti pasi.
Ha fasza karrierképet jövõtervvel bírsz akkor lesz nõd mégha nem is vagy egy adonisz. Az orvosokat kifejezetten szeretik. :) Nem lesz itt gond, csak bátran merj ismerkedni
Utolsó, sztem 10%-nak sincs pasija, nem hinném, h annyi buzı lenne :) Komolyra fordítva a szót: az átlagos fiúknak még akadhat barátnõ, ha a csúnya lányokkal is beérik, a csúnya fiúk viszont teljesen esélytelenek.
ennél csak annyít tudok írni, hogy csúnya fiúknak lekell adni az igényeiket... nem a körzet legszebb csaját megszerezni.. hiddel a kicsit csunyábbacska és visszahúzodó [v lehet forditottja is akár..csak nagyonnagyon ritka] lányokban rejlik amit keresel. és 1 full normális csaj amit keresel nem jár el mindennap ide-oda..[pl.:mindennap a közeli plázába] csak néha néha. nézz körül akár.. lehet h az osztályodban ott rejlik aza lány aki 1.-s korod óta "beléd van zúgva"..:) csak nemtudja hogy lépjen.. mert gondolom Te leseszarod. mert a fulloscsajok kellenek egésznap..:DD ilyen egyszerû..:)
Utolsó, ezredszer is leírom: hiába adjuk le az igényeinket, mert a ronda lányoknak se kell ronda pasi. A normálisaknak meg fõleg nem, mert õk külsõtõl függetlenül válogathatnak a pasik között, tehát találnak jóképût és magasat is.
Hány éves vagy? Szerintem vannak még olyan lányok akiket érdekel a belsõ, nem értem mibõl gondolod hogy minden lány ilyen.
A kérdező hozzászólása: Leírtam már párszor, most újra, hogy NEM VAGYOK CSÚNYA. Nem tartom magam csúnyának. Többen tartanak helyesnek. Nekem a gondom nem csak magammal, hanem a legtöbb lány gondolkodásával van. Ha normális, szép stb. akkor én nem jövök be neki, ha én jövök be neki, akkor vagy tök hülye vagy csúnyább (tehát nem jön be). Azért, hogy legyen valakim, azért nem fogok leadni az igényeimbõl, amik EGYÁLTALÁN NEM MAGASAK. nem a a körzet jó csajával akarok járni, hanem egy normális, szép, okos lánnyal. Ez ritka. Túlságosan is.
#32 Én még nem találkoztam olyan lánnyal, akit egy kicsit is érdekelne a belsõ, semmilyen korosztályból.
21:04-nek van igaza. A rusnya lányoknak ugyanúgy nem kell ronda pasi, õk is elvárják a lóvés Justin Bieber álompasit, még véletlenül se adják lejjebb...
Legyél Mick Jagger, csúnya volt, mégis 4000 nõt fektetett meg :D
Utolsó: de ahhoz rocksztárnak kellett neki lenni :)
A kérdező hozzászólása: Tanulással szerencsére nincs bajom. Orvosnak tanulok, és természetesen van jövõképem, céljaim, álmaim. Csak boldog szeretnék lenni, semmi több...
utolsó, és mi van az átlag alatti lányokkal? õk ugyanígy gondolják, úgyhogy ne húzd rá a vizes lepedõt a nõkre, ebben minden ember egyforma, ami valahol érthetõ is. Nyilván mindenki minél jobb külsejû párt szeretne!De ez addig fontos amíg meg nem ismerik a másikat. Utána már nem a külsõ az elsõdleges.
Sajnos tényleg ennyire felszínes minden lány és nõ. Ne higgy azoknak, akik azt állítják, h nekik a belsõ fontosabb, mert olyan nõ nincs, akinek egyáltalán számítana bármit is a belsõ! Ha valóban megütöd legalább az átlagos szintet, akkor a kifejezetten csúnya lányoknál és a ribancoknál még lehet esélyed. Ha átlag alatti a külsõd, akkor viszont eláshatod magad, csak abban bízhatsz, h gazdag leszel.
A kérdező hozzászólása: A rengeteg visszautasítástól, amit kaptam lehet kissé az vagyok. Nincs nagy igényem ilyen téren, de már nagyon el vagyok keseredve amiatt, hogy senkim nincs.
A kérdező hozzászólása: Mit takar az, hogy rosszfiú? Ez elég szubjektív számomra.
ezt ki mondta? átlagos arcszerkezettel már ku*rva sokat ki lehet hozni a dologból hidd el! ha nem hiszed el hogy elég jó vagy a csajhoz akkor õ sem fogja!
"rosszfiú", ezt nehéz körülírni... szerintem nem azt jelenti h pl. drogozik, vagy balhékba keveredik, inkább aki adja kicsit az elérhetetlent, flörtöl mindenkivel, nagyon jó stílusa van, sok lány haverja, ami elbizonytalanítja a többi lányt... én legalábbis az ilyen pasikhoz vonzódom:D és ezek nem mindig a "legszebb" pasik. 25/N
A kérdező hozzászólása: Akkor egy kissé "rossz" vagyok, de nem az a tipikus... :)
szerintem hülyeség az hogy ha valaki a külseje miatt nem talál párt (persze kivételek sajnos mindig, mindenhol vannak). De az én párom se az a "tipikus helyes pasi" zselézett hajjal, baba pofival és kigyúrt testtel...sõt...ellenkezõje, teljesen átlag arcra, kopaszodik, macis alkat...és mégis 5 éve Õ a legfontosabb nekem a világon! Ha olyan lányt keresel aki a belsõre megy, akkor a szintén "átlagos" külsejû lányok körében mozogj. Ne az olyanoknál akarj bevágódni, akik a hétköznapokban is úgy néznek ki és viselkednek mint akik szépségkirálynõ versenyre indulnak és hasonlók. Hidd el nem is kevés az olyan lány akiknek a belsõ számít...Pl itt vagyok én is :) Engem sose izgatott hogy milyen kívül a pasi, sokkal fontosabb volt hogy milyen belül...tud e feltétlen szeretni, hûséges e, megbízható e stb....;) N22
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok. Csak az idõsebb lányoknak jön be az ilyesmi. Sajnos az én korosztályomnak nem. Próbálok átlagos lányokat keresni, nincs sikerem. :(
16 évesen fel a fejjel, nem lesz ez mindig így... Ilyen korban, valljuk be, igen kevesen tudnak komoly kapcsolatot kialakítani, te pedig azt akarsz, legalábbis érettebbnek tûnsz a korosztályodnál. Amúgy nagy átlagban minden nõ annyira külsõséges, mint a férfiak, ha valaki külsõleg 'rendben', akkor lehet már felé közeledni is, ez egyszerû biológia... Csakhogy tizenévesként a legtöbben még nem rendelkeznek kellõ tapasztalattal, nincs kialakult értékrendjük, így automatikusan a külsõ, a 'trendiség' sokkkal nagyobb súllyal bír. Sok ilyen korban lévõ lány minél eszményibb 'cukihelyespasit' szeretne (illetve fiúknál fordítva), de hidd el, késõbb miután kapnak pár pofont az élettõl, jókorát fognak zuhanni az igényeik és remélhetõleg jobban értékelik majd a belsõt is. Amit most tehetsz az az, hogy próbálsz hozzád hasonló érettséggel, érzelmi intelligenciával rendelkezõ lányt találni, ami ebben káoszban lehet nehézkes lesz, de hát... ez van, kitartás. Ja meg persze a szokásos természetesen, hogy legyél ápolt, sportolj, stb... (20/F, ha ez számít valamit)
10es írt le valamit amit eddig kihagytunk, pedig szerintem nagyon fontos: "Sok ilyen korban lévõ lány minél eszményibb 'cukihelyespasit' szeretne (illetve fiúknál fordítva)" fiúknál ugyanígy van! Ne vegye ezt magára a kérdezõ, mert nyilván nem ismerem õt, de a kevésbé jóképû fiúk is mindig a legszebb csajokat nézik ki. Aztán panaszkodnak, hogy õk senkinek sem kellenek, mikor lehet, hogy csak a nagyon jó csajoknak nem..
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nos, a sportolással nincs gond! Sokat fogytam, mindenki megjegyezte ezt. Heti 2x kézilabdázok emellett még teniszezek is. A tesiórákon pedig focizok. Sosem hajtok rá a legszebb csajokra, egynél lett volna esélyem, de sajnos osztálytársak lettünk, és nem akar osztálytárssal kapcsolatot. Próbálok olyan lányoknál kezdeményezni, akiknél úgy érzem lehet esélyem. Sok lány jön be külsõleg, annál kevesebb belsõleg. Ezért is nehéz. Van 1 lány, aki nagyon tetszik és nagyon rendes, nagyon jóban vagyunk. Sajnos nem lehetünk együtt mert vagy nem tetszek neki, vagy nem akar kapcsolatot, mivel nagyon jó barátok vagyunk. Ez eléggé megviselt akkor is és még most is. Próbálkozom (tudom, hogy csak a kutya szokott:D) és remélem egyszer sikerrel járok!
"16 éves vagyok. Csak az idõsebb lányoknak jön be az ilyesmi. Sajnos az én korosztályomnak nem. Próbálok átlagos lányokat keresni, nincs sikerem. :(" N22 vagyok. Én 17 voltam amikor összejöttem a párommal akivel a mai napig együtt vagyok :) Azaz akkor a Te korosztályodba tartoztam...szal érted :D Hidd el hogy vannak normális 15-17 éves lányok is :) N22
Azért van, mert mindig a nõ választ a pasik közül. Na már most, a nõk leginkább anyagias libák, és a legpénzesebb pasit választják, pláne ha még fekete Bömöse is van. Ha tehát barátnõt szeretnél találni, legyen sok zsetonod és menõ sportkocsid. A nõknek sajna ez kell.
Ez nem igaz, vagyis biztos vannak ilyen lányok, de egyáltalán nem lehet általánosítani... volt olyan barátom akinek gazdag volt a családja, volt ahol 4en laktak egy kétszobás panelben. Mindegyiket szerettem. Ez az anyagiasság szerintem késõbb lesz fontos, de akkor sem ilyen mértékben! Ha az ember már dolgozik, óhatatlanul is olyan emberekkel kerül kapcsolatba, akik hasonló anyagi szinten állnak, pl. egy bíró nap nap nagy részében bírókkal van körülvéve, egy bankár bankárokkal, egy bolti eladó pedig esetleg a kisebb pénzû ügyfelekkel. Szerintem hosszú távon nem is mûködhet az a kapcsolat ahol az egyik fél sokkal jobb körülmények között él mint a másik.
A kérdező hozzászólása: Vannak, nem kételkedem, de nagyon ritka. :(
Nagyon sok lany, es batran allithatom, hogy megkozelitoleg a 90%-ka, csakis a kulsosegekre bukik! Az e fajta lanyokat nem erdekli, hogy iskolazott , ertelmes, vagy szenvedelyesen erzo pasi vagy-e! Az szamit ami kezzel foghato , vagyis egy dogos verda meg egy kover bankszamla! Az ilyen lanyokat ha alkalmam lenne ra , siman lepasszolnam! Ha nem erzed magad rondanak akkor semmi okod az elkeseredesre, lehet csak a korulmenyek hoztak ugy, hogy meg nem talaltal ra senkire! A klubbokban meg a diszkokban meg felejtsd el a keresgelest, ...oda nem jarnak belso ertekekkel foglalkozo lanyok!
Hát szerintem sokkal fontosabb a külsõnél az hogy megteremts egy jó egzisztenciát, a mai kiszámíthatatlan világban, válságban rossz anyagi körülmények között a biztonság elsõdleges priorításá vállt a nõknél a pasik tekintetében. És most nem anyagiasságról beszélek a félreértések elkerülése végett hanem anyagi biztonságról. A többi csak plusz. Egy olyan férfi aki biztonságot tud nyújtani, tehát nincsenek tartozások, õrült hitelek, hónap végén számlagondok stb aranyat ér a nõ szemében, egy kevésbé helyes pasi is simán becsajozik rendezett körülményekkel fõleg ha hozzá jófej normális is. 16 éves vagy, tanulj rendesen válasz jó szakmát hogy biztonságot tudj teremteni.
Hat az en exem nem tartozot a egszebbek kozze en meg allitolag bomba csaj vagyok :D megis dobot..es szerettem az eletemnel is jobban

Miért van az, hogy a nők egy része úgy akarja megtartani a pasit, hogy teherbe esik? Ennyire nincs tartásuk, büszkeségük? Miért jó olyannal lenni, aki csak a gyerek miatt van velük? Olyan önző dolognak tartom ezt.

Legjobb válasz: En lany vok. pl. én sose tennék ilyet. csak akkor vállalnék gyereket, ha tudnam h a pasi mellettem marad. egyedul nem akarok gyereket nevelni.. és még csak 19 vok, de mar regota igy gondolom.

En lany vok. pl. én sose tennék ilyet. csak akkor vállalnék gyereket, ha tudnam h a pasi mellettem marad. egyedul nem akarok gyereket nevelni.. és még csak 19 vok, de mar regota igy gondolom.
A szex az emberek között nem csak az örömszerzés és az utódnemzés célját szolgálja. Hatalmi játszma is lehet. (P.i.n.a miatt indult a trójai háború is :) )) Szóval az utód megjelenése kötelességtudatot, de pusztító dühöt is kiválthat a férfiakból, nem túl meggyõzõ eszköz. Csak egy apró kérdés a kérdésen belül, lányok: Ha tudnád, hogy Bill Gates megértõ nagyapa, és a fia épp meglehetõsen benyomva tántorog egy buliban, odatartanátok a puncust egy unoka kedvéért? Fõleg, hogy sejtenétek, hogy a család mindent megtenne az eltussolásért. Kapnátok a gyerekkel 10 M dollárt és hallgassatok. Na, ki tenné meg?
Szerintem is önzõ dolog, és én azt gondolom, hogy ez nem is szerelem. Ha szeretek valakit, akkor azt szeretném, hogy õ boldog legyen. Én sem tudtam soha megérteni, hogy tehet ilyet egy nõ. Miért jó úgy együtt élni valakivel, hogy tudom, hogy nem szeret, csak a gyerek köt össze minket? Ha a pasi talál egy normális csajt, úgyis lelép, gyerek ide vagy oda.
A kérdező hozzászólása: Kedves 2. válaszoló!10M dolcsiért se csinálnék ilyet!A gyerek ne apa nélkül nõljön fel!A másik meg, hogy ha a gyerek megkérdezi, hogy hol az apja, hogy néznék a szemébe? Mondjam neki azt, hogy tulajdonképpen nem is akartam, de vonzó a pénz?A gyerekem boldogsága fontosabb a pénznél!A kérdésed még a "gyerekkel fogom meg a pasit" dolognál is gusztustalanabb!
Helló, a 2. válaszoló vagyok. Azért kérdeztem tovább, mert az eredeti kérdés nagyon jó. Szóval a válasz, igen, vannak ilyen nõk, akik nem örömszerzésre használják a puncijukat, hanem elõnyök szerzésére. Ezek a ku.rvák. És nem tartásról, vagy büszkeségrõl van szó, hanem elõnyökrõl, hatalomról, stb. Sötét a világ, dehát mindig is az volt... A prostituáltakat, akik szabott áron kínálják a szexet, nem ku.r.váznám le. Õk szolgáltatnak.

Miért van az, hogy a lányok azt állítják, hogy hűséges, megértő pasira vágynak, de közben olyan pasikkal állnak csak szóba, akikről ők is tudják, hogy nem rendesek?

Nem ellentmondás ez? Vagy netán azt várják, hogy az alfahím, ver?ember típus majd romantikus lesz, meg megért??

Legjobb válasz: A válasz egyszerû: ezek a pasik jobban néznek ki vagy vastagabb a tárcájuk esetleg mind2.

A válasz egyszerû: ezek a pasik jobban néznek ki vagy vastagabb a tárcájuk esetleg mind2.
Szerencsére nem csak ez a két szélsõség van, a rendes, meg a verõember. Attól, hogy valaki erõs egyéniség, még nyugodtan lehet hûséges és megértõ is. Természetes, hogy a legtöbb nõ egy erõs, ugyanakkor rendes férfit szeretne.
A nõk ribancok, ezen nem kell meglepõdnöd.
Nagyon egyszerû. Amikor végig vágtattak rajtuk a környék "rosszfiúi", és már senkinek nem kellenek a túlhajtott és szépséget vesztett luvnyák. Nos elõbbiek után jöhetnek a hûségesek meg a kölyök. Ez az élet nagy igazsága.
Azèrt mert egy csaj kicseszett veled, nem kène lehordani a többit
Nem kell köszi.:Dvan barátom. Teljesen átlagos nem kigyúrt, nem csal meg. Szóval tökéletes. Csak nem bírom ezt mikor így állnak a nõkhöz, hogy mind csak a pénzre megy
Azért mert van barátod, attól még rád néznék. :-)
De nem fogsz.:)
De ha nagyon érdekel nem én váltom a bányarémet azt elmondom.
Nem hiszem el. :-D
Egyéni szociális probléma.:)
11-es: Ez nem igaz, én szóba állok a természetes szépségû lányokkal is, sõt nekem õk jönnek be jobban! ;)
Utolsó, én rád néznék. :-D
Azért amiért a fiúknak a visszafogott, jólnevelt, tisztességes lányok kellenének, de rá sem néznek az olyan csajokra akik nem platinaszõkék, nincs gigászi méretû mellük, és még szüzek is ráadásul. /L
mert a tudatuk ezt mondja, de a tudatalattiuk másra vágyik. nem olyan okosak ebbõl a szempontbõl, nem tudják mi kell nekik
Mindkét kérdés általánosítás. A fõ hibás a média, internet stb stb. Belénk lettek kódolva az ideáltípusok. Kockás has, menõ ruhák meg minden ami kell. Sokan nem az embert nézik (értsd ezt férfiakra és nõkre is) hanem a márkát, a pénzt, a hírnevet. Vannak persze kivételek, akiknek nem számítanak az ilyen dolgok és tényleg a személyiségedre kíváncsiak. Ezeket az értékes/különleges (sajnos ma már kuriózumnak számítunk:P :S) embereket keresd, ha igaz társra vágysz. Persze fontos az is, hogy fizikai vonzalom legyen köztetek, hisz ha nincs vonzalom, lehetsz akármilyen rendes akkor sem fog tõled felállni/benedvesedni aminek kell.. :) Én hiszem, hogy mindenkinek létezik a másik fele. Olyan durva a mai világ, hogy már csak ebben bízhatunk igazán. Remélem értelmes amit leírtam, kicsit csaponganak a gondolataim. 23/F
Miért van az, hogy a fiúk azt állítják, hogy a hûséges, rendes, természetes lányra vágynak, de közben olyan csajokkal állnak csak szóba, akinek mûhaja, mûkörme, mûmelle van és 45kg?
nagy tévedés hogy helyesnek meg gazdagnak kell lenni ehhez... ismerek egy pasit, randa mint a bûn és egy csokira nincs pénze, mindig a csajai adták neki a lóvét. olyan nõket összeszerzett 1 hét alatt hogy az ember csak les. a legszebb kis tinilányokat szûzen! megfekinti 1-2 hét alatt. az a titok, hogy annál "menõbb" egy 14-16 éves tinilány, minél idõsebb pasija van, mert dicsõség hogy hú, hát õ megszerezte, meg is tartotta! és csúnyácska barátnõk elõtt van kivel a neten meg utcán dicsekedni! az már nem számít hogy mellette még visszajár a kedves ismerõs az ordenáré régi dugipajtihoz néhány menetre, aki szerintem széttett lábbal született eleve :D azt úgyse tudják a kis szûzike osztálytársak, akik elõtt a Nagy, Idõs, Keménycsávó udvarlóval fel lehet vágni, és akirõl nem kell tudni hogy nem divatból szakadt az a farmer... ez a haver is, minél idõsebb, annál fiatalabbat keres évrõl-évre - meg ezeket a tiniket lehet még irányítani, azelõtt kikkel jártak, más 13 évesektõl. nem tudják még mi fér bele abba hogy Férfias és mi Erõszak, meg Lelki terror már. könnyû õket megbolondítani
Azért, mert egy alfahím pasi kihívás.Kihívás megszerezni, megtartani, dicsõség ha bele szeret a csajba, fontos lesz neki.Küzdeni kell, oda kell figyelni a külsõre stb, cserébe mellett nõnek érzik magukat, jobb esetben a pasi ragyogtatja a csajt.Egyéniség kell, kiállás, határozottság, normális külsõ.Ha a nõk választhatnak, akkor alfahímmel járnak, a tökös pasi kell, nem a kisfiú, aki nyavalyog, béna, könnyen át lehet rázni.Abban nincs semmi extra.
mert lehet mást mondanak mint ami éreznek ez tipikus nõi tulajdonság az ilyen pasik inditjákbe õket mint ahogy engem a széplányok akik kiábránditók tudnak lenni de attól fügetlen rájuk ál fel hiába kedves aranyos lánykel ha nem úgynézki ahogy akarom...
Mert õk néznek ki jól.
azért mert ha eztm ondják akkro rendes kislánynek tünnek és mindenki sajnálja öket. És ez az ö egojukat is növeli miközben rábuknak a vastagab tárcáju emberek tárcájára, aminél ök is nagyon jol tujdák h nem lesz hossuz életü kapcsolat. Igy ök is kiélhetik magukat... de szerencsére az ilyenböl kevés van még...döntö többségben még öszinte hölgyek vannak :)
12: Nem általánosítás, ez az általános. Én több ezer lánnyal ismerkedtem, mindegyik ugyanúgy viselkedik végeredményképpen. Több helyen/területen próbálkoztam. Eredmény ugyanaz. Néhány kivétel van, de csak néhány. Volt olyan randi is, mikor én baltáztam el a dolgot, de ez más kérdés, de sajnos a kérdést feltevõnek igaza van, ez az általános.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!