Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a pasikkal nem (181 db)

csak betegebbek
Szerintem ez szimplán undorító, és senkitõl sem várom el. Értelme sem sok van. Miért kell úgy beszélni, mintha alapnak kellene lenni, hogy egymás seggét nyaldossuk?!
jó, mondjuk bennem fel sem merült a korábbi válaszom során, hogy nem frissen tisztálkodott felekrõl van szó. :) Egyébként a másik szájában több baktérium van, mint a frissen mosott ánusza környékén, a csókolózás mégis alap.
Azért az a "többség" kevesebb embert jelent, mint gondolnád. Nem mindenkit tölt ám el örömmel és izgalommal a kakaürítés helyét nyaldosni.
Mert a nõk sz-rás után kimossák a se.güket a bidében a férfiak meg kitörlik egyszer-kétszer a többit meg majd az alsó lepucolja. :D
Akkor én is az "elenyészõ" kategóriába tartozom. Szerintem csak annyi a különbség, hogy ez ebben a felállásban - korábban említett okok miatt is - valahogy intimebb tevékenység. Szerintem azon férfiak száma is elenyészõ, akik egy éjszakás kaland keretén belül is vágynának erre. Egy kapcsolatban, vagy tartósabb viszonyban szerintem tök normális. Még úgy is, hogy én nem szeretem, ha nekem csinálják. 25N
Én szívesen nyalom a partnerem popsiját és õ is szereti ha csinálom :) 37/N
ott mér nagy bajok vannak, ha egy lány undorodik a szõrtõl
Inkább arról van szó, hogy a heteroszexuális nõket és férfiakat figyelembe véve valószínûleg több nõ vágyik erre, mint férfi.
# 2 :D
A legtöbb nõ segge nem szõrös
Teljesen úgy tetted fel a kérdést, mintha tényleg alap lenne. A férfiak azért szeretik jobban, mert szeretik a szép feneket.Ezért vonzóbb számukra.

Miért van az, hogy a pasik nem merik leszólítani a lányokat? Ha meg a csaj kezdi, akkor meg az van, hogy nyomulós. Tényleg úgy van, hogy ha a csaj nem keresi a pasit, akkor a pasi fog keresni?

Tudom, hogy nagyon fiatal vagyok, nem is az a szándékom, hogy jól megk*rassam magam, mert még nem gondolom, hogy ennek itt lenne az ideje, csak szeretném, ha szeretne egy pasi és boldogok lennénk. De én úgy látom, hogy a fiúk túl besz*riak...vagy csak én gondolom ezt így? 15/L

Legjobb válasz: Félünk a (bunkó) elutasítástól

Én például szarok a 15 évesekre, azért nem szólítom le õket. Korombeliekkel jól elvagyok.
Félünk a (bunkó) elutasítástól
egyetértek. sajnos ezért sincs bnõm.
Azért nem mernek kezdeményezni, mert ti lányok azt hiszitek, hogy csak a jó pasik mennek oda hozzátok, mint a filmekben. Aztán, ha egy olyan fiú közeledik, aki esetlen nem szimpatikus, akkor úgy leoltjátok a sárga földig, hogy szerencsétlen többet nem is mer próbálkozni senkivel.
"Ha meg a csaj kezdi, akkor meg az van, hogy nyomulós." -- ezt csak a csajok mondjuk akkor, ha egy fiú bepróbálkozik náluk, de a csajnak nem jön be. A fiúk viszont egyáltalán nem bánják, ha egy csaj nyomul. Én nagyon is szeretem, ha nem én kell, hogy küzdjek érte, hanem õ értem.
Azért, mert úgyis visszautasít mind, aki nekem bejön, vagy nem ittam eleget :D
Kedves kérdezõ, még te csodálkozol? Nézz csak szét nyugodtan a világban, akár a legjobb barátnõid, osztálytársaid között! 10-bõl 7, de inkább 8 egy teljesen átlagos, vagy az alatti fiút egybõl elhajt a búsba aki megpróbálna közeledni felé! És ezt csak magatoknak köszönhetitek...Persze mély tiszteletem a nagyon kevés kivételnek.
Az a baj szétnézek a mostani 10en évesek közt mûb*zikkal emosokkal elcseszett "maffiózókkal" veszik körbe magukat ezeknek az embereknek fele max annyit tud hogy olyan hangnembe beszél mint egy csapat paraszt szal nemkell csodálkozni én se szeretek sokszor kezdeményezni fõleg ha látom kik veszik körül a csajokat....tisztelet a kiivételenek! amúgyis állítólag egyenlõség van én sose veszem nyomulsnak ha egy csaj kifejezi hogy egy pasi bejön neki!
"Mire hármat számolok szívódj fel. Három"
Akinek nincs vér a p*cájában, nem érdemel egy lányt sem. Sem a p*ciját, sem a szeretetét.
Személyszerint azért se kezdeményezem mostanság, mert akik bejönnek nekem lányok, azok nem küldenek jeleket. Vaktában azért nem kezdeményezem mert, én az ismerõs körömbõl nézek ki mindig aki bejön és sajnos volt már rá példa, hogy emiatt a barátságunknak is vége lett...
13:44 És most ez téged földhöz vág? Miért nem szarsz bele, hogy az idióta bunkó [email protected] elküldött? Miért szomorít el? Ezért bunkók veled, mert egybõl meghunyászkodsz és behódolsz nekik. Nincs kiállásod, nincs önbizalmad, nem tiszteled magad, nem hiszel magadban. Akkor hogyan várod el, hogy más higgyen? Ha ekkora paraszt volt a csaj, akkor legyen, majd jönni fog egy normálisabb, aztán az nem lesz az. Úgy fogd fel a helyzetet, hogy nem benned van a hiba, hanem a csajban.
mert a nõk bunkón elutasítanak ha nem tetszünk nekik és mi meg beijedtünk NEM MINDENKI TISZTELET A KIVÉTELNEK
Mert a nõknek sem tetszik, és nem jó semmi! Tapasztalat.. Helyet, kis álomban élnek, jön a szõke szõke herceg, aki reggeltõl estig udvarol neki. A kis királylány, a jobbnál jobb hódolókat taszítja el, mert egy nõ attól lesz nõ. Egy nõ azt hiszi, hogy ha elutasít egy pasit, akkor a kezében van és õ a fõnök, a domináns. Régen ez nem így volt. És nem szeretnék olyan világot, ahol nõk lennének az úr. Remélem itt is ilyen világ lesz mint az Arab világban, vagy Kínában, ahol tisztelik a becsületes, normális férfit. 16F vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Ha talán nem beképzelt bunkó pics*khoz mennétek, akkor nem utasítanának el... A ribik azok mindig elutasítanak mindenkit, ha meg nem, akkor max 1 hétig van a pasival.. Ennyit róluk. :D
Lassan már beavathatnál ebbe a titkos normális lányok szektába mennék tudóskodni :P
A kérdező hozzászólása: Szekta??! XD
Hát ilyen titkos feelingje van:DDD
A kérdező hozzászólása: Én a pasikat már teljesen nem értem... egyszerûen nem lehet kiigazodni rajtuk...Már erõsen gondolkozok azon, h leszbi leszek. XD Na jó nem...:D
Én is lezbikus vagyok :P :DDD Ha kell oktatás segítek! XDDD
én se merek. 1 probálkozás volt és elküldött . és lehet hogy oda küldte a haverjait a ház elé és elment 1-szer. lehet hogy ez nem ehhez köthetõ a 2 sor de inkább mind1. Mert bunkók!!! az emberiség: szarnak másra. tisztelet a kivételnek itt a topicban azért másként látom :)
Sokan mernek, de a legtöbben olyan unalmas és nyomi szöveggel, hogy tuti már sokszor elküldték õket a búsba. Nem eredetiek, meg olyan bénán nyomulnak inkább az a baj.
Én kezdeményeztem már, de nem értem vele semmit. Még levelet is írtam a csajnak, nah deh mindegy... Én félek a kínos helyzettõl, és már volt részem benne... Egyszer volt olyan, hogy (pénteken, nem rég) egy csajt látásból ismertem, és néha köszöntünk egymásnak. Felszálltam a buszra és mellé akartam ülni, persze nem akartam tõle semmit, csak mellé ülni mivelhogy látásból ismertük egymást. Erre azt mondja, bocs, de a barátomnak foglalom, aki persze nem is volt ott vele.. Meg tudhatta azt, hogy tudom, hogy van barátja mert láttam õket már.. És nem is hajtottam rá... Bunkó volt... Na emiatt sem kezdeményezünk nagyon, mert bunkók... 21 FFI
egyet értek a fiúk besz*rika de rohadtul nagyon!! de nem mindegyik.: D
Szerintem nem a lányokra kell haragudni. Az egész ismerkedés csak elhatározás kérdése. Sõt a lányok jobban meg vannak illetõdve egy leszólításnál , mint mi. Valaki annyira, hogy megnémul, de ezt is fel lehet oldani. Szóval nem a lányok a hibásak, õk csupán nekünk akarnak tetszeni.
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 14:25 kedves válaszoló eléggé naivan fogod fel -.- jól írták elöttem, a csajok a sok szutyok film miatt álom pasiról álmodoznak(tisztelet a kivételnek)és ha egy átlagos kicsit "luzerebb"srác megy oda leoltják porig! sokan félnek ez e fajta vissza utaítástól.ahelyett hogy szépen értelmesen mind2 fél elmondaná a maga mondnai valóját. ez a mai világ, díszbuz*k emosok, kislányos fiúk, pedofilok, köcs*gök stb.. világa, a média sugározza a hülyeséget -.- bátran és értelmesen kell beszélni ilyenkor
"De én úgy látom, hogy a fiúk túl besz*riak...vagy csak én gondolom ezt így? 15/L" Kicsi lányom, figyelj jól ide. http://www.agyiszint.hu! Ez a honlap bõven elmondja neked, mi a bánatos életért nem megy az, amint az kis álomvilágodban elképzelsz. Átlagos nektek nem elég. Errõl is az a szenzációhajhász média tehet, a ku.rva égbe már!
A kérdező hozzászólása: Hát épp ez az, h nekem az olyan nagymenõk nem kellenek...lehet nem néznek ki rosszul, de hullára hidegen hagynak! Emosok, Justin Bieber-ös b*zik se kellenek...Nekem az átlagosak vagy rosszabbak jönnek be, a többiek szerint nem helyesek, szerintem meg igen....És még valami...a filmbeli romantikus dolgok, mint pl, h a macsó, helyes pasi összejön a csúnyább lánnyal, tudom, h nem létezik! És nem élek álomvilágban...nemtom, h miért kellett leoltani ennyire. -.- Én nem az a kis hisztis ribi vok. Ha az lennék föl se tettem volna a kérdést, mert a ribiknek mindig van pasijuk.
Akkor meg egy hatalmas 10pont a Tiéd és üzenem terjeszd az igét és tegyél róla, hogy sok olyan lány éljen a földön mint Te:D
A kérdező hozzászólása: Rajtam kívül még ismerek 2 olyan lányt, aki ilyen. :)
Helyes! csak így tovább :D
Deazémuszûj ráérdeklõdnöm merrõl is írsz?:D
A kérdező hozzászólása: Merrõl? Bács-Kiskun megyébõl, egy 2000 fõs faluból, és 12 km-re van egy város, oda járok suliba. :D
azigen részemrõl is Bács megye egész pontosan a Hírös város:D
Akkor te egy nagyon normális lány lehetsz ^^
A kérdező hozzászólása: Nem akartam leírni pontosan, mert még rájönnek, h ki vagyok. :D Köszi. :D
Ha kölcsönös a szimpátia, és nem ilyen mû kapcsolatot akar az ember akkor tökmindegy, ki kezd. Az aki meg ilyenekért furcsál egy lányt, az egyébként se jó party, mert egy gyökér.

Miért van az szerintetek hogy 6 hónapos kapcsolatom van és a pasim nem bízik meg bennem pedg okot nem adtam rá neki hogy ez legyen, mellékesen mindig azt mondja mert hogy bennem van a vágy hogy ismerkedjek és fél hogy elveszít most ez mi?

Legjobb válasz: a pasid ket okbol kifolyolag felhet: a, rossz multbeli tapasztalat,csalodas b, hatalmas onbizalomhiany ulj le vele normalisan,oszinten beszelgetni.mast nem tudtok tenni.

a pasid ket okbol kifolyolag felhet:a, rossz multbeli tapasztalat, csalodasb, hatalmas onbizalomhianyulj le vele normalisan, oszinten beszelgetni.mast nem tudtok tenni.
ez gáz...ha kapcsolatban vagy akkor a tökéletes bizalom az alapja (nem kell vaknak és hülyének lenni) beszéljetek errõl

Azt miért van, hogy mi pasik társkereséskor hosszú levelezés után, ha nem jön válasz és ha korrekt a lány netán elutasítás jön, akkor hetek kellenek mire kiheverjük, a lányok meg legrosszabb esetben is másnapra kialusszák?

Legjobb válasz: Te ezt honnan tudod? Amúgy szerintem személyiségtõl függ. Gondolom nem voltál ott minden pasi és nõ háta mögött, hogy õk mikorra heverik ki!

Te ezt honnan tudod? Amúgy szerintem személyiségtõl függ. Gondolom nem voltál ott minden pasi és nõ háta mögött, hogy õk mikorra heverik ki!
A kérdező hozzászólása: Tapasztalat és az oldalon is ezt állapítottam meg, valamint mások is beszámoltak róla.
Aha, persze. Akkor mi nõk ilyen lesz---arom alakok vagyunk egytõl egyig :P Szerintem szimplán azon múlik, hogy mennyire volt nekünk szimpatikus a másik.
Én percek alatt kihevertem. 31F
csak akkor kell kiheverni ha létrejön a kötödés nálad létrejön a csajnál nem de ez fordítva is elõfordulhat ... sõt az a gyakoribb eset
Ez nem a nemektõl függ. Én pl. nem élem bele magam ismerkedéskor semmibe, csak egy lehetõséget látok benne. Nem látok bele a másikba semmit, nem szövögetek vele terveket, annak tekintem, ami: ismerkedésnek. Ez kb. olyan, mint a munkahelyen a próbaidõ: az elején bárki indoklás nélkül felmondhat. Hiszen ilyenkor még csak kipuhatoljuk egymást, hogy mennyire felelnénk meg egymásnak, ilyenkor még én is kritikus vagyok, figyelem a másik reakcióit, értékrendjét, hogy tudok-e vele azonosulni, vagy sem. Egy ismerkedéskor még bõven benne van a pakliban, hogy valaki meggondolja magát... persze volt már nekem is olyan, hogy valaki jobban megfogott, és csalódott voltam, amikor eltûnt (mondjuk abban az esetben kiderült, hogy a pasi "elfelejtett" szólni, hogy nõs és három gyereke van...) Hát mit lehet tenni? Pár napig még gondolok rá, de aztán belátom, hogy nincs értelme keseregni, megyek tovább... De van olyan eset, és most is ilyenben vagyok, amikor már tényleg megvan a közös hullámhossz, eltelik sok-sok hónap, kialakulnak érzelmek, megkapom a biztatást, a visszajelzéseket, kinyílok, bízok, reménykedem, és akkor a másik egyszer csak begörcsöl... hogy õ képtelen kapcsolatra, õ nem áll rá készen. Na ilyenkor azért nem megy olyan könnyen a továbblépés... mindenkiben õt keresem, mindenkit hozzá mérek, és így lehetetlen, reménytelen. Nem hetekig, hónapokig nem tudok továbblépni. Szóval ez nagyon helyzetfüggõ!

Miért van az, hogy a pasikkal nem lehet megbeszélni a kapcsolatban felmerülő problémákat?

Vagy csak nekem vannak ennyire rossz tapasztalataim?

Legjobb válasz: Neked vannak rossz tapasztalataid. Én pl a barátnõmmel mindent meg tudok beszélni annak 'ellenére' hogy pasi vagyok.

Neked vannak rossz tapasztalataid. Én pl a barátnõmmel mindent meg tudok beszélni annak 'ellenére' hogy pasi vagyok.
Én mindent meg tudok beszélni a párommal, egy kapcsolat ettõl lesz jó :-) Szerintem is csak neked vannak rossz tapasztalataid.
akkor lkehet ketten vagyunk....tobb tapasztalkatom van ferfiakkal...20 eves vagyok...ahogy eszrevettema velem egykoruakkal, mert fiatalok, nehezebb megbeszelni, nagyon zarkozottak..a 27, 28 mar erettebbek, de erosen ravaszok....s csak magukert tesznek...szoval attol is fugg....na meg h mennyire vagy a kapcsolat elejen..
Kell hozzá egy megfelelõ helyzet, hangulat, és persze a megfelelõ felvezetés, és hanmgnem.Ez általában mûködik, de ha mégsem akkor nem tudom mi lehetne tenni. Egyébként én is egyet értek az elõttem szólókkal: én is mindent meg tudok beszélni a Párommal!
Válaszom egyszerû: Ugyanazért, amirért sok nõvel sem!
Szerintem inkább nõkkel nehezebb megbeszélni.
Attól is függ hogy hány éves a pasid. 18 évesen egy srác értelmi fejlettsége (srácok, bocsi, de bizonyítottan) olyan, mint a tied (lányé) 14 évesen. És ezt tapasztaltam is középiskolában. Még 4.-ben is éretlenek voltak a srácaink...:s
Egy jó kapcsolat alapja az, ha mindent meg lehet beszélni a másikkal.Nekem nem volt ilyen rossz tapasztalatom, eddig minden kapcsolatban öszintén meg lehetett beszélni a problémákat is.Valószínûleg pont olyanokat foghattál ki, akik nem szerették megbeszélni ezeket.

Miért van hogy a mai fiatalok/lányok önbizalomhiányban szenvednek? Miért gondolják magukról hogy rondák? És ha szépek miért nem kell egy pasinak sem?

Ennyi a kérdésem>_<

Legjobb válasz: mert a média által sugárzott képhez hasonlítják magukat (vékony, szõke, nagy mellekkel, jó kerek seggel, sikeres, mindene megvan, bla-bla-bla-bla)

mert a média által sugárzott képhez hasonlítják magukat (vékony, szõke, nagy mellekkel, jó kerek seggel, sikeres, mindene megvan, bla-bla-bla-bla)
@elsõ magam sem tudtam volna szebben.
a kérdés harmadik fele miszerint szépek és nem kellenek senkinek se. szerintem a srácok nagy része "fél" a szép lányoktól. ha érted mire célzok és a szépség relatív, jegyzem meg..~~
Szoktad nézni az aktívot vagy a fókuszt, ahol szinte mindig bikinis lányokat mutogatnak, hol szépségkirálynõket, hol playmate cicákat.Addig megértem, hogy a pasikat ki akarják szolgálni, s így többen nézik meg, de mondhatnánk, hogy hol az egyenjogúság, mert akkor a nõk is szeretnének félmeztelen pasikat.S mutatnak is, mint pl Benkõ, vagy Kozsó...stb, ami valjuk be, nem lehet azt mondani, hogy csinosak, azt sem, hogy jól néznek ki. Mivel a lányokat, nõket mindig magasaknak mutatják be, s az ilyen pasik mellett is, akiket felsoroltam, ilyen nõk vannak, a lányok, asszonyok azt hihetik, hogy ilyennek kell lenniük, s nem lesznek megelégedve magukkal.Sajnos én sem vagyok megelégedve magammal, bár párom van, de mégsem azt mondja, hogy csinos vagyok, bár jól esne, nagyon.Bár fogytam több kilót, vagy 10 kilóval vagyok könnyebb, s a környezetembe senki sem vette észre.
Az a kisebbik baj, hogy a lányoknak nincs önbizalmuk. Az nagyobb probléma, hogy fiúknak sincs, sõt tömegével, egyre több srác szenved már krónikusnak mondható önbizalomhiányban, ami párkapcsolati szempontokat nézve katasztrófa...
Itt gyakran már nem is elsõsorban a külsõ számít, hanem az önbizalom.Láttam már több olyan lányt, akik igazán nem voltak szépnek mondhatóak, mégis volt nagy szájuk, nagy önbizalmuk és nem küzdenek ilyen problémákkal. Én is évekkel ezelõtt olyan önbizalomhiányban szenvedtem, h ki sem mertem ereszteni a hajamat, nem mertem ránézni sem gyakran az emberekre, és ahányszor egy baráti társaság mellett elmentem, azt gondoltam, h biztos rajtam nevetnek. De elkezdtem a gimit, és olyan barátokra találtam, akik segítettek ebbõl kilábalni. Bár most sem mondom, h csurig vagyok önbizalommal, de nem félek végigsétálni a fõiskola folyosóján. Ezt elsõsorban a környezetünk okozza. Gonosz emberek, rosszakarók, média, ahol mindenki tökéletes.Most 19 éves vagyok, és annyira vágyom már egy barátra, aki szeret és mellettm van. Mikor többen is kérdezik, h van-e barátom, mindig nagyot csodálkoznak, h miért nincs.(nem azt mondom, h egy bombanõ vagyok, de vannak akik szépnek is tartanak). Én nem merek kezdeményezni. Félek az elutasítástól. És attól is félek, hha esetleg én "nyomulok", akkor csak kihasználnak. De úgy látszik én sem kellek senkinek sem. Akik eddig próbálkoztak, épp azért tették, mert azon a héten nem volt barátnõjük perpill. Selejt vagyok úgy látszik.
01.38-as: A legszánalmasabb, ha valaki azt mondja (velem már nemegyszer megtörtént), hogy így vagy jó, annak ellenére, hogy kicsit husi vagy. Mintha azt mondaná: Annak ellenére, hogy fogyatékos vagy, még tetszel. Még, ha lenne is folytatása is, mindig arra gondolnék, hogy dagi vagyok, örüljek neki, hogy szeret így is...
Én még hozzátenném, hogy a fiúk sem ártatlanok (meg persze a lányok sem). Állandóan azt halljuk, hogy annak a lánynak milyen jó az alakja, meg milyen jó a feneke, és nehogy ne legyen tökéletes a nõ, mert hogy néz ki, ha narancsbõre van. Ha nem is éreznek így, akkor is könnyû egy kiskamasz önbizalmát elvenni...
19:29 Tökéletes a meglátásod! Hány éves vagy?
én az átlaghoz képest se vagyok gyönyörködtetõ...
Egyrészt a kapott modellek, másrészt az, hogy mindenkit jobban lefoglal az, hogy okosnak/szépnek/gazdagnak mutassa magát annál, hogy valóban az legyen. És valaki nem tud lépést tartani a képmutatással. Így lassan elhiszi azt amit láttatni akarnak vele. A neten is mindenki szép és kreatív és szellemes, nomeg 30 centis farokkal rendelkezik. Ha nem mennék ki minden nap az utcára, még a végén elhinném, hogy megváltozott a világ amíg itt bent ültem és nekem is kisebbségi komplexusom lenne.:D "Ha szép, akkor miért nem kell egy pasinak sem?" Én elég türelmes vagyok, de egy idõ után egyszerûen elkezdtem belefáradni abba, hogy szélmalomharcot vívjak a nõi önbizalomhiány ellen. Van, akinek nem lehet annyi szeretetet adni, vagy más módon motiválni hogy kizökkenjen az önsajnálatból és a reménytelenségbõl. Az ebbõl adódó gátlásosság és zárkózottság pedig tönkretesz mindent. Én szeretek adni, elég önzetlen típus vagyok, szeretek segíteni az embereken. Ezeknél a lányoknál sem a viszonzás hiánya zavar, hanem az, hogy amit adok, azt ledarálják, elmaratják sósavban, elássák és behintik a helyét sóval... És akkor lehet akármilyen szép. Mindenkinek elõször magával kell megküzdenie...
A másik meg az, hogy ha valakin pl 5 kg felesleg van azt már ledagizzák.
En is rondanak erzem magam :((
Teljesen egyetértek az elõttem lévõkkel. Én magam is önbizalomhiányban szenvedek, pedig azért nem vagyok piskóta (nem nagyképûségbõl mondom)! A mai lányok többsége, addig nem lesz megelégedve magával, amíg hasonló szintre nem kerül az agyonreklámozott porcelánbabákkal. Nem normális dolog!!! A pasik részérõl meg ki akar olyan nõt, akit már az elsõ beszélgetéskor elkezdhet fûzni, hogy Te így vagy jó...fárasztó!
A kérdező hozzászólása: És miért van az hogy az alacsonyabb lányoknak kisebbségi komplexusuk van?:S
20.13 Köszönöm. 23F.

Miert van az, hogy a pasim nem csokolozik velem csak az agyban? Es miert nem olel meg? Ha hozzabujok akkor sem olel at. Mi lehet a baj?

Allitolag o masokkal is igy viselkedett 32eves.En most 20eves vagyok,nem vagyok csunya. ugy erzem tobbet erdemelnek. Szerintetek mit tegyek, ugy erzem vege lesz kettonk kozott, ha ez igy megy tovabb.10honaja elunk egyutt.Felek valtoztatni.Sokszor megbantott mar a parom alvasi gondjaim is vannak, panikbetegseg tuneteit is eszleltem magamon tobbszor.

Legjobb válasz: Talán õszintén beszélgetnetek kéne errõl, nemde? ha szükséges kérjetek pszichológusi segítséget.

Talán õszintén beszélgetnetek kéne errõl, nemde? ha szükséges kérjetek pszichológusi segítséget.
Velünk is ugyanez a probléma, velem is csak az ágyban szeret csókolózni a párom, a kis puszikat kivéve napközben. Nem mindenki szeret csókolózni, valószínûleg õ az a típus. Az viszont nagy probléma ha nem ölel meg, és ha te megöleled akkor sem ölel át! Akkor vagy nem szeret igazán, vagy egy nagyon rideg ember lehet. Minden nõnek szüksége van a kényeztetésre, ezzel valószínûleg nincs tisztában. Állj a sarkadra, és mondd meg neki hogy nem foglalkozik eleget veled és elhanyagol érzelmileg. Ha úgy adódik, fenyegesd is meg hogy otthagyod ha nem lesz veled érzelmesebb, és ha igazán szeret megfog ilyedni. Ne azzal mentegetõzzön hogy mással is ugyan ilyen volt, ha igazán szeret akkor változzon meg. Nagyon fiatal vagy még, mások még a te korodban válogatnak a pasik között és minél több mindenkivel próbálják ki, összeteheti a párod a két kezét h mellette vagy a nagy korkülönbség ellenére is!
Lehet, hogy szégyenlõs és napközben (akár utcán vagy kisebb társaságban) szégyenli magát
Ha másokkal is ilyen volt akkor lehet hogy egyszerûen csak ilyen. Mint ahogy én is csak én lány vagyok, de nem szeretem ha bárki is ölelget. Mindegy, a lényeg hogy egy normális kapcsolatban mindent meg lehet/kell beszélni, csak õ tudhatja miért csinálja ezt.
az én párom sem egy csokolozós típus, viszont neki a testiség tök fontos. És itt nem csak a szexre gondolok. Sokszor ölelget, simizi az arcom a karom, tehát bármit csak hozzámérhessen. Amúgy nálunk is inkább szájra puszi van.
A kérdező hozzászólása: nem szegyenlos:) na mindegy nem olyan tipus, de en szeretnem ha engem kenyeztetne simogatna ilyesmi...
érzelmi analfabéta. Nem tehet róla.
ez hülyeség... :D
pedig ha mindkettõvel egyszerre.....
Volt egy olyan barátnõm, akinek ikertesója van. Egyszer sikerült rávennem õket a hármasra :D (elég bi hajlamúak mind a ketten) Életem egyik legjobb dugása volt :D 26/F
mert mind a kettõt szeretnénk nem csak az egyiket , )
ki mondta? ezzel az állítással nem értek egyet. kapásból tudok egy ikerpárt akik bármelyik ujjukra kapnak 10 palit.
A kérdező hozzászólása: igen , gondolom õk "mellesleg " is nagyon rendben vannak. XD
#16 na! :D
valóban nagyon csinosak és "mellesleg" is rendben vannak, de nem gondolom, hogy ez lenne a legmeghatározóbb. sokkal inkább a varázslatos mosoly és az elragadó személyiség. ha esetleg olvassátok F&ZS ;) amúgy egy másik ikerpárt is ismerek, pusztán csak látásból, de õk is nagyon rendben vannak, kis cukik :D szerintem Annamarie Carpendale gyönyörû nõ, pedig nincs nagy melle, szóval itt vita nincs! :)
Miért ne akarnának? Én ismerek olyan pasit, aki az egyikkel együtt él, a másik a szeretõje. Szerintem azoknak van igaza akik úgy gondolják, hogy mivel annyira egyformák nem tud választani, mint azt az említett példa mutatja.
Én simán bevállalnám, sõt örömmel :D *-*
Mert mindkettõvel szeretnének szexuális aktust létesíteni de nem tudnak választani mert ugyanúgy néztek ki!:)
Mi is ikrek vagyunk, ha gondolod... :D
Mert könnyû összekeverni õket?
Én szívesen járnék olyan csajjal. :D
mert elhitetné az ikertesó, hogy a barátnõm, és megerõszakolna
Ez nem kizáró ok nálam :) 22/F
Mert nagy a kísértés hiszen pont úgy néz ki mint a barátnõ de mégis más, szóval izgalmasabb.
2#, 4# In a nutshell...
Férfi szempontból nem tudom mi akadálya lenne ennek. A lányok szempontjából lehet érdekes, mert elõfordulhat, hogy mindkettejüknek ugyan az a fiú tetszik meg.
én simán összejönnék ikrekkel is
ez hülyeség, nekem is volt iker barátnõm és ismerõsömnek is, jó hosszú ideig :)
A kérdező hozzászólása: Hát épp ez az a szexet minden pasi vállalná, de hogy komoly kapcsolatot kezdjen AZ EGYIKKEL azt már nem!-.-

Miért van az, hogy a pasim nem hajlandó keményen megdugni?

Állandóan azt mondja, hogy nem a K-ja vagyok, ezért csak cirógat....

Legjobb válasz: Annyi szent,hogy most kapsz egy tonna "majd én" privit.

Annyi szent, hogy most kapsz egy tonna "majd én" privit.
Hát én se tudom. Keresd meg a stricid és kész. Mi a problem?
Majd Chuck Norris.
foley: nem is. kérdezõ: majd én ! :D [ez 1 hsz :P] amúgy igen hülye a csávó.
keress olyat akinek ez nem lesz probléma :DDD
Szerintem mond meg neki eleged van a tugyi mutyi szexbõl és azt szeretnéd ha jól megdolgozna.
hmmm fincsi ezt szépen megfogalmaztad mama egész felizgultam ;)
A kérdező hozzászólása: nem arról van szó, hogy szexéhes vagyok, csak szeretem, ha keményen megdolgozzák a puncimat:)
#20 nem mondtam, hogy te, csak mindig azt feltételezed, hogy mindenki privátot ír nekik (úgyhogy ez bukta)
Én senkinek sem szoktam, mindig nekem írtak, úgyhogy ez bukta.
nekem is ez volt a gondom, mert nagyon féltett.. és egyik nap elhatároztam magam, h márpedig engem ma [email protected] meg fog dugni.. szóval bementem egy szexshopba, vettem egy bilincset, egy nagyon szexis ruhát, és egy szex dobókockát. amikor hazaért, mondtam neki h üljön le az ágyra, az ágytámlához bilincseltem, és mondtam neki h addig nem fogom abbahagyni az izgatását, amíg nem dug meg keményen. és hidd el h egy negyed óra múlva már vad szex ment az ágyon, az asztalon és a pulton is.. sok sikert :D
Szerintem hülye:D Mi is szoktunk vadulni, szerintem attól hogy keményebben megdugna nem lennél a kur*ája, csak szexeltek egy keményet aztcsõ.
Lehet, hogy nagyon félt. Mondd meg, hogy szeretnéd ha normálisan kielégítené a vágyaidat. És a vágyad az hogy a puncidat kegyetlenül szétkúrja. Ha nem megy máshogy, tényleg vegyél egy bilincset és lovagold meg, hogy érezze a ritmust. Csak keményen! Ne hagyd magad! 23/F
Mond meg neki hogy néha szeretnéd hogy egy kicsit keményebb lenne mert TE úgy SZERETED.... Hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt? Kérdezd meg tõle hogy nem félsz hogy valaki más megteszi helyetted? (Én megtenném a helyében)
Kérdezõ: Mit értesz "keményen" alatt? Neked mi lenne az ami már kemény és megfelel? És mit értesz cirógatás alatt? Még a farkát se dugja beléd? Ha jobban kifejted, elõbb tudunk válaszolni.
Basszus mik vannak?! Én ezt úgy oldottam meg ha lassú volt a ritmus megmarkoltam hátulról és adtam az ütemet, ha nem vette a lapot megfordultunk. Jó mondjuk az én párom tudja ha nem megyek el egy álat lesz belõlem .De szerintem csak fél nehogy idõ elõtt eldurranjon, nálunk legalább is ez szokta okozni a problémát! De ha nem mutasd meg neki az ajtót...
Rakjon be kutyába.
#10 bizony foley, nem mindenki küld ám privátokat a szexéhes lányoknak
Pedig ennyi erovel lehetnel a qrvaja is, hiszen neki nem fontos, hogy neked is jo legyen. Bar fizetnie tenyleg nem kell.
A kérdező hozzászólása: nem hiszem, mert eddig egy sem érkezett.
Lehet, hogy impotens. Vagy nagyon visszataszító vagy (számára). Esetleg frigid.
Majd en
Majd a többiek :P
Mi van, be vagytok [email protected]? :D Küldjek neki én, vagy mi? XD
Monnd meg neki, h tévhitben él.Nekem eddigi barátnõim azt szerették, ha döngettem õket mint állat, nem ha cirógattam...
ez elég érdekes, ilyennel még nem futottam össze, hogy csak cirógat, szerintem keressél másikat N
Nem írom azt, hogy "ha ezt igényled, akkor majd én". Jó?
Érdekes, én csak a szüzesség elvétele körüli idõszakban vagyok óvatos.Egyébként meg a vad, szenvedélyes szexet csinálom. Sajnos egy ideje nincs nõm, akit ... kielégíthetnék. Mondjuk szerintem az ember ösztönösen heves, és nem visszafogott... Talán a pasid félt, hogy bajod esik, vagy ilyesmi.
majd én!!!!! majd én!!!! ÉN MAJD ELVISZEM A GYÚRÚT MORDORBA én segítek neked-e nehéz terhet cipelni. pécs
Mond meg neki, ha nem hajlandó rá akkor lecseréled egy keményebb fickóra.
16. és e pillanatban csengetnek és ott áll AZ orc :D
Cseréld le! Pl rám!

Miért van az hogy a pasim nem akar megcsókolni?

Fél éve járunk a pasimmal és eddig összesen 3 x csókolóztunk. Nem tudom miért nem szeretne megcsókolni én meg nem merem mer na mégis csak ? a férfi. Még amikor szexeltünk sem akart megcsókolni . Nem értem segitsetek

Legjobb válasz: Kérdezd meg tõle

Kérdezd meg tõle
Szerintem aki nem akar megcsókolni, az nem szeret. :/ Bocs, de nem tudom elképzelni, hogy egy szerelmi kapcsolatban fél év alatt összesen 3 csók legyen, ez abszurd. Ha a szájhigiéniáddal minden rendben, akkor kérdezd meg a pasidat errõl, mert ez totál nem normális szerintem.
Mosson õ fogat.
Lehet az a baj, hogy "Fél éve járunk a pasimmal ..". Kivl a barátnõddel? Vagy tudathasadásos vagy? A helyesírásod alapján az utóbbi tuti.
moss fogat.
1. fogmosás 2. szexi ruha 3. odamész megöleled ránézel lesmárolod. ha elhúzza a fejét arra van az ajtó.:DD vagy undorodik vagy egy nyomi már bocs
A kérdező hozzászólása: szájra-puszi van ha megcsókolnám akkor nem fordítja el a fejét csak én meg nem merem
Van aki egyszerüen nem szeret csokolozni. A testedet sem csokolgatja? Pun-idat? Te hogyan használod nála a szádat? Simogattad már a száját, csak ugy finoman ujbeggyel? Mi volt a reakcio? ( Szoval nagyon sok oldala lehet ennek. Vagy megkérdezed, vagy kitapasztalod, vagy mindkettö.)
De õ konkrétan visszautasít v elfordítja a fejét? Szoktál nála próbálkozni?Még szájrapuszit sem enged? Ha így elutasít akkor biztos valami trauma miatt ezt szégyentelennek undorítónak találja :/ esetleg más nõvel is együtt van és te vagy a szeretõje, akivel nem szokás csókolózni? Csomó mindenre lehet gondolni...
Esetleg nincs érzelmi kötödése feléd, sok minden miatt lehet kérdezd meg mond el neki hogy ez zavar. Szerintem meg fogja érteni
A kérdező hozzászólása: mosok fogat... -.- normális válaszokat kérek...
Mosd ki a szád
En is igy vagyok.elegge fura helyzet, mivel mi mar jartunk , csak bizonyos okok miatt...vege lett. Most meg nemreg ujra kezdtuk az egeszet , es o egyszeruen nm akar csokolozni , kerdeztem miert , de nm valaszol...:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!