Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a párom soha (9 db)

Miért van az, hogy a párom soha nem mondja hogy szeret?

égebben állandóan bujt aztán egy ideig enm most meginbt szokott szorványosan , azt hogy szeretlek soha nem mondja kim még most valentin napon sem mért???

Legjobb válasz: hát valentin napon azért a helyében biztos valami különlegessel lepném meg a párom de min többször elmondanám hogy még mindig szeretem és még mindig tud izgatni ha a szép dekoltázsára, meg séta közben a hátsó felére figyelek;) Nos lehet hogy kicsit nagy a nyomás rajta az utóbbi idõben, vagy nagyobb baj ha elhidegült tõled. persze függ attól mennyi ideje ismered! Érdemes odafigyelni a haverjai megjegyzéseire sok kiderülhet belõle!

hát valentin napon azért a helyében biztos valami különlegessel lepném meg a párom de min többször elmondanám hogy még mindig szeretem és még mindig tud izgatni ha a szép dekoltázsára, meg séta közben a hátsó felére figyelek;) Nos lehet hogy kicsit nagy a nyomás rajta az utóbbi idõben, vagy nagyobb baj ha elhidegült tõled. persze függ attól mennyi ideje ismered! Érdemes odafigyelni a haverjai megjegyzéseire sok kiderülhet belõle!
Komolyan el kellene beszélgetnetek, mert szerintem baj van! Az egyik pasim ugyanígy viselkedett velem, aztán szakított! Nem akarlak megrémiszteni, lehet hogy valami más van a háttérben, ezért kellene beszélni vele!

Miért van az, hogy a párom esténként titokban pornót néz a neten de mikor ágyba bújunk és kezdeményezni szeretnék ő visszautasít? Õ szinte soha nem kezdeményez. Havonta egyszer.

Legjobb válasz: Rá van szokva a pornóra, és már nincs kedve a rendes szexhez, én párommal ugyanez volt, és dobtam is miatta. Ez nem normális.

Rá van szokva a pornóra, és már nincs kedve a rendes szexhez, én párommal ugyanez volt, és dobtam is miatta. Ez nem normális.
az a baj, hogy a pornó perverz izgalma hatalmába kerítette... szakíthatsz is vele vagy elsajátítva a látottakat (amiket õ néz) feldobhatod a sexuális életeteket... elõsször mindenképpen beszéljétek meg, és ha nem tudtok kompromisszumra jutni, utána szakítsatok...
Nem lehet, hogy volt idõszak amikor sokat elutasítottad (pl. a gyerek születése után) és ezért kattant rá a netes pornóra? A férfiaknak nagyon megalázó, ha a nõk egymás után többször is elutasítják, meggyõzõdésük lesz, hogy ilyenkor nem a szexet, hanem õket mint férfit utasították el és már nem is szeretik õket. Berágnak és na anyukám kivárom amíg neked viszket nagyon felkiáltással "visszaadják" a bealázást, hadd tudja meg a párja is milyen az. Addig persze valamivel helyettesíteni kell a dolgot és jöhet a pornó meg a mszti :) Persze nem biztos, hogy tényleg így van, ez csak vélemény. Másik lehetõség, hogy a neten talál olyasmit is amit valószínûleg sosem merne kérni tõled - magyarul izgalmasabb, mint egy "sima szex". Javaslom, ha van hozzá kedved és bátorságod próbálj ki vele valami új dolgot, új helyet, új helyzetet az eddigieknél extrémebbet! Ha csak a megszokás unalma volt a baj rögtön visszatér a kedve és örömmel neki áll veled kísérletezõst játszani!! :)
na ez az amit sohasem fogok megérteni... :S az kapcsolatatotok elején gyakran voltatok együtt? vagy már aakor is volt hogy nem akart veled lenni? és am mióta vagytok 1ütt?
A kérdező hozzászólása: 8 éve vagyunk együtt és van egy 5 éves lányunk.Az elején a kapcsolatnak sokszor volt szex.Mióta teherbe estem azóta van ez, hogy csak ritkán vagyunk együtt.A pornó nézést nemrég vettem észre és nem minden este nézi de heti 2-3 alkalommal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!A 8 év alatt 2x ha visszautasítottam.Én midig "készen állok" de õ nem és nem értem, hogy miért van ez.Ezerszer próbáltam vele beszélni errõl.Egyszer majdnem meg is csaltam de nem tudtam megtenni.Az is kiderült és tudja, hogy ezért volt mert elhanyagol de mégsem változott semmi és még most jött ez a pornó dolog is.Nem tudom mi legyen:(
Ebben a kapcsolatban valami bibi lehet, ne haragudj! Az én párom is volt hogy nézett ilyet a neten, de attól felizgult és nekem esett:) Persze kb 4 szer volt ilyen, nem néz minden héten ilyet, mint a te párod. Szerintem egy pasi mindig felizgul, ha pornót lát, és ezt le is kell vezetni valahogy. Ha még ezek után sem kíván meg téged, akkor tényleg valami elromlott nálatok:( Nem lehet hogy ilyenkor könnyít magán??? És ezért nincs sex?

Miért van az, hogy mi ketten a párommal soha nem tudunk elmenni kettesben valahová?

Régen mindig mentünk,de.az utóbbi pár évben õ mindig szervez meg mellénk valakit. A nyaraláson is többen.voltunk,az oké hogy akkor nyilván nem tudunk együtt lenni csak mi ketten,de akkor is legalább egy fél óra séta kettesben,de nemMost is.mondta milyen jó lenne elmenni vhova és kikapcsolódni kicsit,de máris.mondta,hogy majd szólunk másnak is.

Legjobb válasz: ellaposodás nevû jelenség van nálatok sajnos vagy megtudjátok beszélni oldani vagy nem és akkor langyiba folytatjátok vagy ennyi és vége

ellaposodás nevû jelenség van nálatok sajnos vagy megtudjátok beszélni oldani vagy nem és akkor langyiba folytatjátok vagy ennyi és vége
én se szerettem kettesben lenni az exemmel. nem tudtunk beszélgetni és mindig egymás marása és a vérszívás lett a beszélgetések vége. arra én meg nem voltam kíváncsi.
Egy cipoben jarunk. Ellaposodtatok. Nalunk is ez van, de nálunk ha felhozom akkor cicceg es azt mondja ez nem igy van.. Persze latom, hogy szeret meg ragaszkodik, meg sosem volt az a kommunikativ ember, de en azert tobbet szeretnek beszelgetni (foleg, hogy egyedul elek, nekem azert masabb). Szoval legy eros es ulj le vele, mielott rosszabb lesz. Tudnek meg meselni, de hosszu lenne. 21/L
nemi életeteken is érzodik a dolog?
A kérdező hozzászólása: Azon nem, rendszeresen együtt vagyunk

Miért van az hogy ha maszturbálok mindig elélvezek, de ha szexelek soha nem tudok elélvezni? Pedig a párom mindent megtesz hogy élvezzem. (Hozzátenném nem olyan rég vesztettem el a szüzességem)

Legjobb válasz: Nem írtad a nemedet, de mindkét nemre igaz lehet, hogy a gyakori masztizástól hozzászoksz a kezedhez, ahogy a kezed ingerel és attól el is mész szépen. Viszont a párod nemi szerve egész másként ingerel és ebbõl adódhat a kudarc.

Nem írtad a nemedet, de mindkét nemre igaz lehet, hogy a gyakori masztizástól hozzászoksz a kezedhez, ahogy a kezed ingerel és attól el is mész szépen. Viszont a párod nemi szerve egész másként ingerel és ebbõl adódhat a kudarc.
igaza van az elõzõ hozzászólónak!

Miért van az, hogy lassan egy évtizede együtt vagyok a párommal, de soha nem éltem át egy orgazmust se vele?

Tiszta szívemb?l szeretem, meg?rülök érte a mai napig, szerelmes vagyok bele, de meg kell játsszam az orgazmust, hogy ne okozzak neki csalódást, fájdalmat. Nagyon jó a szex, de nekem soha nem sikerül elmennem. A lényeg, hogy ? boldog legyen. Tudom, el kellett volna neki mondanom már az elején, de így alakult. Frigid lennék? Normális válaszokat kérek!

Legjobb válasz: Hát én simán elhagynám ha kiderülne, hogy tíz éven át hazudott a képembe. Ez annyira megalázó, hogy elmondani nem lehet.

Hát én simán elhagynám ha kiderülne, hogy tíz éven át hazudott a képembe. Ez annyira megalázó, hogy elmondani nem lehet.
Na azért ez egy erõs kifejezés, hogy hazudott a képembe...Ez az ún. kegyes hazugság. Nem a legjobb módszer de azért elítélni sem kell érte! Én a legtöbb esetben elmondtam a páromnak ha nem élveztem a szexet és mindig kiküszöböltük a hibát de 1-2 alkalommal látni kellett volna az arcát, hogy mennyire maga alatt volt emiatt... Volt olyan eset, hogy már annyira stresszelt, hogy szex közben lelankadt Neki. Leültünk megbeszélni ezt és elmondta, hogy ez ezért volt. Mert már annyira stresszes volt, hogy nekem minden a legjobb legyen. De ez már nagyon régen volt és ritkán is fordult elõ. Már nagyon régóta teljesen jó a szexuális életünk. Én nem ítélem el a kérdezõt. Az egy dolog, hogy én olyan típusú nõ vagyok aki rögtön elmondja, hogy baj van de van ennek hátulütõje is!
Idomítsd a párodat
10:50! kegyes hazugság... akármilyen jelzõt teszel elé, az akkor is hazugság marad!tipikus nõi felfogás... :\
Én sosem értettem, hogy egy nõ miért játssza meg az orgazmust, és miért nem beszél errõl a párjával. Ilyenkor a férfi azt hiszi, hogy minden oké, mindent úgy csinál az ágyban, ahogy a nõnek jó, de közben mégsem. Én 8 éve vagyok együtt a párommal, és SOHA nem játszottam még meg az orgazmust. Se vele, se az elõzõ kapcsolataimban. Ha nem élvezek el szex közben, akkor megmondom, hogy drágám, ez most nem jött össze, és a párom azonnal "ugrik" is, hogy kézzel, szájjal stb. kielégítsen, hogy nekem is jó legyen. A lehetõ legrosszabb, ha a nõ az ágyban eltitkolja, hogy neki nem jó, mert akkor hogyan is változna meg a helyzet, hogyan lenne jobb, ha a pasi azt hiszi, hogy minden rendben? Kérdezõ! Õszintén szólva nem tudom, hogy ezt lassan tíz év után hogyan lehetne a párodnak elmondani, hogy ne gázolj ezzel a lelkébe. Mert hát mégis csak hazudtál neki ennyi éven keresztül. Ha én lennék a helyedben, talán úgy csinálnám, hogy elmondom is, meg nem is. Vagyis azt mondanám neki, hogy egy ideje (mondjuk néhány hete) nincs orgazmusod vele, és nem tudod, miért van ez. Beszélj neki a vágyaidról, hogy mit szeretnél az ágyban, hidd el, ez csak így fog menni, ne legyen semmi sem tabu! Azt írtad, hogy ha maszturbálsz, akkor van orgazmusod. Az is egy lehetõség, hogy amikor együtt vagy a pároddal, izgasd a kezeddel magadat, hátha így élvezni fogod. Néha én is "besegítek" így a páromnak, és fantasztikus érzés tud lenni. Próbáljátok meg így. Én sok sikert és kitartást kívánok neked, és remélem, megoldódik ez a helyzet. A lényeg, hogy elég volt a hazugságból, tessék beszélni errõl a pároddal, és akár új dolgokat is bevetni az ágyban (egy-egy jól megválasztott segédeszköz is fokozza a gyönyört, ha együtt használjátok).
Az, hogy most mit gondolok rólad, hogy ennyi éven át átvágtad...ez most mellékes , rajtad ez nem segít ! Nem csak õt csaptad be, hanem saját magad is ! Ha magadnak megy az orgazmus, akkor tudod mi hogy jó neked , nemde ?Akkor vezesd rá a párod, mutasd meg neki, mi hogy jó neked, szólj kényeztetés közben, merj szólni szex közben is !!!! És nem árt, ha csinálod a Kegel gyakorlatokat, az is sokat segít ! Ha nem szólsz neki és nem tudja, hogy nincs orgazmusod és ez neked nem jó, akkor nem fog változtatni õ sem , mert abban a hiszemben van, hogy jó neked .... merj szólni legalább szex közben! Sok sikert, aztán szólj össze jött e vagy nem ?:D 28/L
Ha nem akarod lesokkolni azzal, hogy 10 év megjátszás után kipakolsz (jajj sose értettem azokat a nõket, akik képesek megjátszani az orgazmust! szexuális életem elsõ éveiben nekem sem volt, de eszembe nem jutott megjátszani! talán mert AKARTAM élvezni, és ezzel elvágtam volna...) Jó ötlet, hogy azt mondd, _egy ideje_ nincs orgazmusod. Azaz ezentúl ne játszd meg, és ha a párod rákérdez, mondd, hogy nem tudod, mi a baj, de nem tudsz elmenni. És akkor beszéljétek meg, hogy hogyan, mivel próbálkozzatok, míg remélhetõleg valódi orgazmusod nem lesz. De ha ez sem jön be, marad a kipakolás, nem élhetsz le így egy életet. 30/N
Nono a kegyes hazugság ha azt mondod a másiknak, hogy jól áll az új frizurája. Ha megjátszod 10 éven át az orgazmust az nem kegyes hazugság, hanem a másik megalázása, semmibe vétele.
Tényleg jobb lett volna az elején elmondani. De szerintem most sem késõ. Csak most ugy add elõ, mintha ez egy új dolog lenne és Te nem érted az okát. Utána lehet kísérletezgetni /csiklóingerlés stb/. Amúgy masztizásnál sem volt még orgazmusod?
Gratulálok az elsõ válaszolónak! Meglehetõsen magas intelligenciaszinttel áldotta meg Õt a jó Isten. :) Kedves Kérdezõ! Nekem volt egy rövidebb kapcsolatom korábban...Nagy szerelem volt! :) Legalábbis részemrõl biztosan. Mindig õrülten kívántam és hát mind a ketten nagyon szerettük is a szexet...De én csak nagyon nehezen tudtam Vele elmenni sajnos...(Ha kicsit rásegítettem magamnak kézzel) Egyébként nem tudtam elmenni...:( Sosem értettük, hogy miért. Hiába kívántuk egymást õrülten a szex valahogy mégsem volt az igazi. Késõbb kiderült, hogy valószínûleg csak egy fellángolás volt... A jelenlegi páromnak én voltam az elsõ lány az életében, már nagyon hosszú ideje együtt vagyunk. Mindig fantasztikus a szeretkezés mert igazán szeretjük egymást. Igazi, õszinte, tiszta szeretettel. Elhiszem, hogy szeretnél örömet okozni a párodnak de hidd el, ez egy idõ után tönkreteheti a kapcsolatotokat! Nekem már az is nagyon fura, hogy eddig képes voltál megjátszani az orgazmust és csak az volt a fontos, hogy a párodnak jó legyen. Ez mind nagyon szép de ezzel a párodnak is ártasz úgymond, hogy egy ilyen nagy problémát elhallgatsz elõle. Hiszen eljöhet az a nap amikor eleged lesz ebbõl az egészbõl és végsõ elkeseredésedben esetleg megcsalod, vagy otthagyod mert annyira vágyni fogsz arra, hogy valakivel ezt is átélhesd. Nem biztos, hogy jó ötlet azt mondani a párodnak, hogy sosem volt orgazmusod, hiszen becsapva érezné magát, hogy ennyi idõn át "hazudtál" Neki... De az sem jó ha hallgatsz róla. Próbáljatok ki néhány új dolgot, gondold végig, hogy mi az ami igazán izgat Téged, és kérd meg a párodat, hogy éljétek át ezt a dolgot együtt. Ha ez sem segítene akkor lehet, hogy érdemes lenne felkeresned egy szakembert. Nem gondolnám, hogy frigid vagy bár hallottam már olyanról, hogy van olyan nõ aki nem képes átélni orgazmust de szerintem itt nem errõl van szó. Én elõször is a szakembert javasolnám! Aztán ha az Õ szakvéleménye sem vezet eredményhez akkor le kell, hogy ülj a pároddal és meg kell, hogy beszéld Vele, hogy talán valamit másképp kellene csinálnotok!
Akkor csak megfelelõ technikát kell keresni. De ezt csak együtt lehet. Õszintén.
A kérdező hozzászólása: Igen, köszönöm mindenkinek, aki normális válaszokat adott. Csak már van minden bajom, hogy itt vagyok huszonpár éves lányként és képtelen vagyok átélni a gyönyört azzal, akiért meghalnék. Biztos velem van a baj, mert õ mindent megtesz mindig, hogy nekem jó legyen.
A kérdező hozzászólása: Maszturbálásnál van orgazmusom, de szex közben nincs, még csak nem is érzem, amit ilyenkor kéne.
Ha egyébként kívánod a szexet, és önkielégítéssel az orgazmus sem gond, akkor nem hiszem, hogy az lennél.. 1.Amennyiben azért nincs orgazmusod, mert a kedvesed nem fordít elég figyelmet rád szex közben, akkor lassan vezed rá, hogy hosszabb ideig kényeztessen, tovább tartson az elõ- és utójáték (meg egyáltalán legyen mindkettõ), ezzel megtanulja, hogy neked így jó/jobb. 2. Vagy tartsatok olyan napokat, amikor csak egyikõtök van a figyelem központjában, és a másik csak az õ kedvét keresse (nem csak a szex terén). 3. Ne görcsölj, aggodalmaskodj, próbáld minél teljesebben elengedni magad, teremtsd meg a hangulatos környezetet az együttléthez, úgy valószínûleg könnyebb lesz. Valami csak hasznos lesz ebbõl a sok szövegbõl.. :)
"A lényeg, hogy õ boldog legyen..." Hát itt a baj. A lényeg, hogy együtt legyetek boldogok mind a ketten. És ez az ágyban is így legyen. A szexuális életetek hazugságra épül. Ezen kell változtatni. Együtt kell, hogy megtaláljátok a módját a te orgazmusodnak is.
Szerintem nem kellene általánosítani, hogy tipikus nõi felfogás... Ha érdekel én még soha nem hazudtam a páromnak ezzel kapcsolatban, mindig õszinte voltam Vele tehát nem azért "védtem meg" mert én pontosan ilyen vagyok. Viszont követtem már el jó néhány kisebb-nagyobb hibát életem során, olyat is amely fölött korábban ítélkeztem és végül mégis "utolért" :) Éppen ezért már egy jó ideje senkin nem ítélkezem azért mert elkövetett egy hibát, amit még meg is bánt esetleg ... Ráadásul igazából nem is önzõ szándékból tette, éppen ellenkezõleg! Nem vitattam, hogy nem volt helyes ezt csinálni 10 éven keresztül de ne én legyek már az aki prédikációt tart Neki... Õ is érzi a súlyát ennek.
Mert fontos vagy neki. Legalábbis a feneked.
Amit mondasz neki, az nem érdekli, a tested viszont igen.Ez azért jelzés értékû. Viszont azt nem értem, hogy ha elfordulsz, hogy látod azt, éppen midet bámulja.
Szerintem nem látja, csak érzi, de ha tükör van elõtte, akkor onnan láthatja. Nekem ez egyértelmûen azt mutatja, hogy nem te érdekled, legalábbis nem annyira, mint a tested. Lehet, hogy nem is te kellesz neki, csak a testiség?
Mással is kerüli a szemkontaktust? Mert vannak, akik nem bírják elviselni.
Igen, lehet benne olyan, hogy nem szeret a szemébe nézni a másiknak. Pl. az utcán én sem nagyon nézek rá a szembejövõ emberekre, de ez azért családon belül másképp van. Ha a férjemhez beszélek, akkor ránézek a szemébe. Ha a te párod csak a fenekedet, melledet, lábadat stb. bámulja, akkor részérõl valószínûleg nem egy komoly kapcsolat ez.

Miert van az, hogy en mindig halalosan megszerettem a parjaimat es soha nem hagynam el oket? Ok pedig elhagynak vagy 5 honap utan vagy 5 het utan? Felrertes ne essek csak 2 baratom volt meg! 17L

Az utobbi baratom tudom hogy nagyon szeretett,de elege lett belolem tudom hibaztam de ennyiert?miert nem lhetet megbeszelni az volt a baj hogy en mindigbelekotottem amit en eszre sem vettem sokszor...annyira szeretem:(

Legjobb válasz: Mert a nõk szemetek.

Mert a nõk szemetek.
Nem jó nagyon kimutatni az érzéseidet. Azzal csak elijeszted õket. Meg ne köss bele, elõbb gondolkozz, aztán beszélj! :) 28L
Ahhoz, hogy tényleg tudjunk véleményt mondani, ismernünk kellene téged! :/
A kérdező hozzászólása: neha hisztis vagyok, konyen megsertodom, kicsit onbizalomhianyos de nem mutatom ki mindenki elott, beavallos csaj vagyok, de azert nem vagyok benne minden dologban eletemben talan 3 xor ittam, meg nem voltam ''ugy''senkivel az 5 honaposal terveztem/terveztuk nagyon szeretett, en meg mindig szeretem es szeretnem visszakapni de azt hiszem nincs ra esely:(
Hát... mindenesetre próbálj továbblépni! Lehet, hogy csak nem illettetek igazán össze! :/
A kérdező hozzászólása: en probalok csak annyira nehez..100% ig biztos voltam benne hogy soha nem hagy el sokszor mondta..bizonyitotta is mar terveztuk a kozos jovonket :(
Én is mindíg nagyon szerettem azt aki éppen velem volt , csak én fiú változatban :D
A kérdező hozzászólása: Lany vagyok :D

Szerintetek miért van az, hogy soha nem jut eszébe magától a páromnak a hónapfordulónk?

Még csak 5 hónaposak vagyunk és a páromnak soha nem jut eszébe a hónapfordulónk magától. Az el?z? párom minden hónapban vett nekem virágot. L/18

Legjobb válasz: Hónapforduló?:D Akkor kezdj el aggódni, ha a házassági évfordulótokat felejti el:) Nyugi már :D L

Hónapforduló?:D Akkor kezdj el aggódni, ha a házassági évfordulótokat felejti el:) Nyugi már :D L
Szerintem ez a hónapfordulózás hülyeség. Évforduló még oké, na de minden hónapban így számon tartani... Teljesen fölösleges. Lehet, hogy a párod is így gondolja.
Off: egyébként ha jót akarsz a kapcsolatotoknak, ne nagyon hasonlítgasd az exedet a mostani párodhoz, vagy ha mégis, akkor legalább ne kösd az orrára, hogy "xy ezt így meg úgy csinálta, mikor jártunk"...
Igazából a férfiak ilyenek. Nekik nagyon nehéz megjegyezni a születésnapokat is, nemhogymég hónapfordulókat. Fogadd el. Ettõl még nem rossz ember. Hidd el, hogy a legtöbb srácnál ez ugyanígy van.
A kérdező hozzászólása: Szóval azért kérdeztem csak, mert kiváncsi voltam, hogy ti szoktátok e tartani és nem azért, mert én olyan húdenagyon fontos dolgonak tartanám. Csak egyszeráen érdekelt. Nem kell ezért megszólni. Annak aki tényleg válaszolt a kérdésre köszönöm szépen.
Nem baj számomra csak nagyon nevetséges, hogy egy 18évesnek nagy dolog, hogy még 30napot kibírtak együtt. Ebben a korban már simán megszokottak a több éves kapcsolatok is, a hónapokkal senki sem foglalkozik. Ha meg teszem azt elvenne, akkor egész életedben hófordulóznál tovább, vagy mikor hagynád abba?
A kérdező hozzászólása: Nem, de én igy szoktam meg. A legelsõ párommal akivel egy évet voltunk együtt vele is tartottuk. A másodikkal akivel több mint 2 évig jártam vele is. Idáig csak most vele a 3. párommal nem és számomra furcsa volt.
kedves kérdezõ! látom te a romantikus csop.-ba tartozol.és is tartottam a hónapfordulót, a 3.hónapig.de aztán leszoktam róla, mert mindig csak nekem volt eszembe.ne törõdj senkivel, nem olyan nagy baj az hogy elfelejti.lehet azért nem számolja az együtt töltött idõt, mert csak egyszerûen örül hogy vagy neki és más nem számit.már én is csak az éveset tartom meg.most lesz a 3.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ. :)
Szia, mi nem hónapfordulózunk, két okból: akármilyen édes dolog, vagy én felejtem el, vagy õ :D Mi inkább az évfordulór figyelünk, vagyis én :) Õ szerintem csak saccolni tudná, melyik napon jöttünk össze :) mondjuk nekem errõl van egy pontos adatom, egy szerelmes vers miatt, úgyhogy bármikor vissza tudom nézni, és emlékeztetem Õt is, aztán egy üveg pezsgõ vagy bor, virágcsokor, romantika satöbbi :) Szerintem ne agyalj ezen túl sokat. Lehet, hogy az elõzõ barátod ezt jobban fejben tartotta, de van olyan pasi, akinek ez nem számít. És nem azért, mert nem szeret ugyanúgy, hanem mert egyszerûen ilyen a természete. Hidd el, az évfordulóra jobban fog emlékezni, de nem árt majd, ha elõtt felveted a témát. Ha mégsem emlékszik, ne haragudj majd rá :) én sem akadok már ki rajta, szegény barátom kicsit amúgy is feledékeny :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Megigérem, hogy nem fogok kiakadni. :D :)
A kérdező hozzászólása: Meg annyira nem is érdekel, csak kiváncsi voltam és ennyi.
A kérdező hozzászólása: 12:34 Miért baj ez számodra? Mindenkinek mások a szokásai. Az egyik ilyen a másik olyan. Nem szoktam nagy felhajtást csinálni a számotokra baromságból, csak annyi, hogy legalább egy puszit és egy szeretleket kaphatnék. Ennyi.
Az oké, hogy a legelsõ hónapfordúlóról az ember megemlékezik, de minden hónapban fölösleges. Nem az ajándékért és a virágért vagy vele. Én személy szerint jobban örülök a spontán virágnak, azt tudom, hogy azért kapom, mert eszébe jutott, hogy örülnék neki, nem azért, mert "kötelezõ" vennie havonta egyszer. De ha neked ez nem jó, válassz olyan pasit, aki minden hónapban vesz virágot. Nem lesz könnyû dolgod. Majd ha a névnapodat meg a szülinapodat felejti el, akkor parázhatsz.
Hát én rohadt nagy baromságnak tartom a hónapfordulót:D Nekem az elsõ pasim mindig szólt, hogy "mi van elfelejteted, hogy már 1 hónapja együtt vagyunk?"nagyon gáz. mindig ki ment a fejembõl és nagyban kulázom le:D ha szereted most nem az a fontos, hogy együtt vagytok?ne érdekeljen már ennyire, hogy mennyi ideje...pasik már csak ilyenek ettõl õ még szeret. 15/L
Ezt nem mondod komolyan, hogy 18 évesen még hónapfordulózol?
szerintem sem olyan fontos ez a hónapforduló dolog.
hónapforduló??? mi a fenének? sztem az évforduló bõven elég..egyébként meg a pasik nem nagyon szoktak ilyesmivel foglalkozni.
A férfiak nem tartják az ilyesmit észbe, jobb ha már most tudod :)
Sztem is hülyeség a hónapforduló.. Amugy én lány vagyok, de én is rendre elfelejtem a fordulókat, szülinapokat, sokszor még a sajátomat is..Akármennyire is irom be naptárba , valahogy mindig kimegy a fejembõl..De ez messze nem azt jelenti, hogy nem szeretem a hozzátartozóimat..
Mi sem ünnepeljük meg különösebben a hónapfordulókat, csak amelyikünknek(általában nekem :D) elõbb eszébe jut, hogy hányadika van, az megjegyzi, hogy már x hónapja együtt vagyunk, és együtt örülünk neki. Nekünk mondjuk ez azért fontos, mert 300 km-re vagyunk egymástól. De már 2 és fél éve együtt. :) 18/L
inkább meghalok szüzen minthogy fizessek érte, számomra az taszító... soha nem mennék prostihoz...
hehe, jelen állapotomban a nincs-et nehéz megcsalni akárkivel is
Kedves kérdezõ! Te az a fajta ember lehetsz, aki a szexnek él, a prosti és a megcsalás pedig hozzátartozik az életedhez. Ezt én elfogadom, mindenki úgy éli a világát, ahogy akarja. (sajt magadnak szúrod el, engem nem érdekel.) Azonban vannak olyn emberek is, bármennyire is furcsa, akik akár mindennap többször megfektetik a barátnõjüket és mivel szeretik is, nics szükségük másra! NEm azért mert szüzek, hanem mert olyan jó azzal a nõvel. Sajnálom, hogy Te ezt nem vagy képes feldolgozni és az értelmi képességeid nem llnak ezen a szinten. És nehogy már azon legyél felháborodva, hogy van, aki Veled elletétben, normális és fantasztikus életet él. Szóval nézz magadba és csinálj amit akarsz. Mi jól el vagyunk az egy nõvel is, mert a legtöbb akivel egyéjszakára lefekszel, még csak meg sem közelíti a társ szintjét.
Tessék õszinte válasz: nem mennék prostihoz, viszont csaltam már meg egyik exemet egy másikkal (akibe akkor jöttem rá, hogy még szerelmes vagyok). Aztán szakítottunk. Olyat viszont én sem csalnék meg soha, akit szeretek.
Krvához azért nem mennék soha, mert férfi vagyok és ha nõ kell szerzek magamnak. Attól, hogy te ilyen szánalmas vagy más nem feltétlenül az. A barátnõmet meg azért nem csalnám meg, mert ha belemegyek egy kapcsolatba, akkor az azért van, mert õt kiválasztottam más lányok közül. Õ különleges, nem csak egy egy éjszakás kaland. Ha azt akarnék azt szereznék. Megint csak az a helyzet, hogy nem vagy ura az életednek és kapva kapnál egy alkalmon ha megcsalhatnád. Bõség van csajok tekintetében. Pont ezért egyszerû úgy élni, hogy nem alacsonyodunk le ilyen szintre. Meg úgy általánosságban szerintem megbecsülendõ ha valaki nem egy szär ember.
sztem a kérdezõ kicsit tudatlan...vagy gyerek még..
20:42nél a pont énse járok prostihoz, és nem csalnám meg a barátnõmet. Ez van.
Nem jártam, nem csalnám meg. :) :D Hát msot ez van, nem tudok mit tenni.
Én sem jártam még, és én sem csalnám meg soha. Már 7 éve együtt vagyok a párommal, õ volt az elsõ az életemben, és nem hiányzik más. Ez a szitu, és [email protected] büszke vagyok erre!!
A kérdező hozzászólása: MINDENKI SZÜZ ITT ! NEM IS TUDOM , HOGY FÉR EL ITT ENNYI SZÜZ ??
LoL. Jaja, mindenki szûz aki nem krvázik. :D
Szerintem prostinál nagyon kevés hapsi járt és a legalja, aki nem képes nõt találni magának... mert a legötbb talál legalább egy egyéjszakásost...
én kb 80 nõvel voltam de h pénzt adjak egy dugásért azt már nem . és az tényleg igaz h szerelem nélkül a sex semmit nem ér. az csak egy fizikai szükséglet kielégítése. olyan mintha kivernéd.csaltam már meg soki barátnõmet vérmérsékletem miatt de amelyiket igazán szerettem azt soha.
A kérdező hozzászólása: Erröl beszélek járnak prostinál de mindenki letagadja ! Akkor miért van ennyi prosti az utcán szerintetek csak levegöznek kint ??
Én 23 évesen prostinál vesztettem el. Azért, mert a csaj akibe szerelmes voltam nem tudtam járni. Nagyon sokat kínlódtam emiatt. Ez olyan bosszú volt, vagy levezetés. Máig (évek óta) sem tudok olyannal járni akibe szerelmes lehetnék és senki sem tud rá megoldást, senki sem talál rajtam hibát. Ha nem így volt mint én az inkább ne csináljon ilyet! És ha volt is párom, szerettem mint embert, és sosem csaltam volna meg.
Szerintem meg pont hogy név nélkül inkognitóban mindneki az õszintét írja. Sõt még nicknév is rejthetõ, így arra se kell törekedni, hogy adott nicknéven egy fórumsztárrá váljon valaki. Itt szerintem mindenki , vagy leglaábbis legöbben õszintén írnak.A prostitució lenézésrõl meg annyit, hogy az átlagemberben a fajfenntartás, szaporodás ösztön mocorog, az egész életüket klisé szerüen a családra, társas együttélésre építik, ez körül forog számukra minden, és aki ebbõl a kategoriából akármilyen okból kilóg, azt kiközösítik.Ilyen az emberi természet, ezt muszály elfogadni.Ugyanaz mint a rasszizmus többi megnyilvánulása. itt most amugy az okoknál nem bhuziságról beszélek, azok élnek párkapcsolatban. Itt most okoknál a párkapcsolatra, társas együttélésre pszichés, vagy testi okokból alkalmatlan egyénekre kell gondolni, azok azok akik keresik a prostitució lehetõségét is. Akik képesek életet élvezni, képesek párkapcsolat és egyéb emberi kapcsolatok kialakítására, azok könnyen beszélnek, könnyen ugárlnak, hogy dede ez a jó, mert neki összejött, és máris lefhingják akinek meg önhibáján kívül nem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!