Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy a párom, szebbnél, (1 db)

Miért van az, hogy a párom, szebbnél, szebb nőket nézeget a neten? nem vagyok elég jó?

persze, tudom a féltékenység is beszél bel?lem. De azt gondolom, hogy attól hogy valaki már szült gyereket lehet ugyon olyan szép, mint ?k.

Legjobb válasz: en is feltekeny tipus vagyok, de en is utalom ha egesz nap noket nezegetne a baratom a netten..es csinalta... En model is voltam, megis...sok csaj megcsak nem is szebb nalam, megis megnezte oket. En elfogadtam ot ugy ahogy van, es megmondtam h zavar, s ne csinalja. Egy ideig abbahgayja de utana mintha megfeledkezne.. A ferfiak ilyenek, mond meg h zavar, hatha elhagyja, vagy legalabb nem csinalja annyit.

en is feltekeny tipus vagyok, de en is utalom ha egesz nap noket nezegetne a baratom a netten..es csinalta... En model is voltam, megis...sok csaj megcsak nem is szebb nalam, megis megnezte oket. En elfogadtam ot ugy ahogy van, es megmondtam h zavar, s ne csinalja. Egy ideig abbahgayja de utana mintha megfeledkezne.. A ferfiak ilyenek, mond meg h zavar, hatha elhagyja, vagy legalabb nem csinalja annyit.
Minden egészséges férfi szeret szép nõket nézegetni. Biztos te is megnézed a jó pasikat az utcán, strandon, stb. A párod hûséget fogadott nem vakságot. Ha csak nézegeti õket nincs miért aggódni.
Ez a férfitermészetbõl következik. Valamit lehet változtatni rajta... de teljesen ne akard elzárni ettõl. Mondd meg neki, hogy csökkentse kicsit, mert nem tetszik neked. Ezen kívül nézzetek néha együtt - legalább látod majd, mi tetszik neki (kinézet, viselkedés) - és megpróbálhatsz egy KICSIT errefelé változni. Ne sokat, mert téged magadért szeret - de azért néha újíthatsz. Egy férfi a változatossgra vágyik. Volt itt már jó pár ötlet erre, nézd meg ezeket!
Mert ez állítólag kell neki. Mert férfi. Mondjuk lehet, h ez már nekem is rosszul esne, sõt.. Biztos :) , de ezt beszéld meg vele. Mondd el neki, hogy neked ez rosszul esik! Kicsit... jelezd neki, hogy talán többet kéne bókolnia, de NEKED :) Túl komolyra szerintem ne vedd ezt a dolgot, mert egy gyerek után meg fõleg szeret, csakhát.. igen, ismételten, férfi.
Addíg örülj amíg a neten nézi és nem a valóságban.Én sem azért nézem a csajokat mert nem szép b.nõm van.Nagyon is az, sok férfinak fáj rá a foga.Ez genetikailag kódolva, ha eltiltod, majd csinálja titokban.Ez nem MEGCSALÁS!!!Mi együtt is szoktunk csajokat nézni, aztán kielemezzük õket.Próbálj megbékélni a gondolattal, sokkal jobb lesz.Amúgy meg pasik is vannak a neten.
Sajnos a ferfiak nincsenek tisztaban a kovetkezmenyekkel. Persze igazatok van abban, hogy csak megnezitek oket, de vannak olyan nok, akik elkezdik keresni az okot- vagy hogy is nevezzem- , hogy mi az ami szebb benne. en pl. ilyen vagyok es nem tudok ellene tenni. Olyan erzesem van, hogy valami nalam nincs rendben, es valtoztatnom kell, barmi aron. es akkor talan en ram is ugy fog nezni. mi 4 eve vagyunk egyutt a baratommal es a mai napig bant, ha megnez vkit az utcan. Raadasul lenezonek erzem, hogy a masik lany is lassa, hogy az EN baratom ot nezi...Veled van es teged szeret, de ha annyira szeret akkor legalabb ugy csinalja, hogy te ne lassd es ne bantson meg vele. Egyutt erzek veled!Puszi


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Honnan tudjam hogy a mi szerelmünk igazi?

5

Visszahúzódóbb lányként, ha nem vagyok valami feltűnő jelenség, már nem is lesz soha az életben barátom?

a feltűnő jelenség alatt azt értem, hogy nem vagyok kirívó szépség, inkább átlagosan csúnya, meg úgy általában semmiben nem vagyok jó, szóval semmilyen úton nem vesznek észre az emberek.
és ez a háttérben maradás abból fakadhat szerintem, hogy már elég sok emberben csalódtam, ráadásul a negatív dolgokat MINDIG magamra veszem, és olyan ember vagyok, akinek ha mondanak valami pozitív dolgot, pl. Jó a hajad, vagy valami, azt egyből úgy veszem, hogy csak udvariasságból mondják, vagy szánalomból, esetlen ironikusan és igazából az ellenkezőjét gondolja és jót röhög magában, hogy "Ez a lúzer még el is hitte, jajj de szánalmas"
és gondolom nem meglepő, hogy az önbizalmam -∞ és nem merek odamenni másokhoz, egyrészt mert félek az elutasítástól, másrészt mert az megint annyira szánalmas már, amikor egy lánynak kell azért küzdenie, hogy végre vegye más észre valaki...
így már sosem lesz barátom?
16l

10

Szerintetek csak én reagálom túl?

Van egy betegségem, de a gyógyszerekkel jól vagyok általában, kivéve tegnap este, mikor hirtelen nagyon rosszul lettem, úgy görcsöltem, hogy mozdulni is alig tudtam meg egyebek, alig bírtam bevenni, amit kell ilyenkor, márpedig ha nem veszem be, akár meg is halhatok. Egyedül voltam, segítség reményében írtam gyorsan egy sms-t a barátomnak, mert beszélni sem tudtam, hogy felhívjam. Õ elolvasta, de már lefeküdt akkor aludni, ezért nem érdekelte igazán, nyugodtan visszafeküdt és tovább aludt. Emiatt eléggé berágtam rá, megbántott vele. Nektek mi erről a véleményetek?

6

Elhagyott a barátom ma, úgy érzem belefogok halni! Mit tudnék tenni, hogy jobb legyen?

12

Ti hogy szoktatok túllépni a depressziós időszakaitokon?

10

Vissza akarom szerezni exbarátnőm. Így működhet?

exbarátnőm, az osztálytársam, mindketten 17 évesek vagyunk.2 hónapja szakítottunk, ami tulajdonképpen inkább csak ilyen "szünettartás-szerű szakítás".

Nemrég úgy alakult, hogy együtt töltöttünk egy estét, kajáltunk, elmentünk táncolni oda, ahova régen közösen jártunk, söröztünk, hazakísértem. A táncórán, ahol már rég nem voltunk, mondta az oktató, hogy nyugodtan nézzünk vissza mikor gondoljuk. Ezután volt egy osztálybuli, ahol vele keveset táncoltam, többet foglalkoztam más lányhaverjaimmal. Neki ettől nagyon szar kedve lett, sírt is, de azt konkrétan nem mondta miért, de nem nehéz összerakni, hogy miattam.

Arra gondoltam, hogy elhívnám táncórára, mivel hiányzik a tánc, és múltkor is nagyon jól éreztem amgam vele, és sokat jár a fejemben az az este. Elnézést kérek a buli miatt, és elmondom neki, hogy azért nem foglalkoztam vele annyit amennyit szeretett volna, mert nekem idő kellett, hogy átgondoljam ezt az egészet, nem akartam hogy egy buliban túlfűtve olyat csináljunk, amit nem is igazán akarunk, nem akartam neki ezzel ártani. Elmondom neki, hogy hiányzik, mint társ. Reakciótól függően esetleg meg is csókolom. Ez így beválhat? Vagy ez egyszerre sok?

8

A "mit szeretsz bennem" kérdésre mit lehet válaszolni? Ti mit szoktatok, ha ezt kérdezi tőletek a párotok?

12

Fiúk, ha a kiutaznátok 10 napra külföldre, és közben nem lenne lehetőségetek beszélni a barátnőtökkel, mi az amit egy lány tenni vagy mondani tud, ami után érzitek hogy nincs szügségetek másra?

Oké ez igy elég hülyén hangzik,de remélem értitek a szitut:D

6

Emiatt elhidegülhet tőlem?

A barátommal már négy éve együtt vagyunk. Manapság egyre többet vitázunk, mert én szenvedélyesen rajongok a katonai repülőgépekért és amikor van egy kis szabadidőm, akkor maketteket rakok össze, vagy repüléssel/repülőgépekkel kapcsolatos könyveket olvasok. De ez szerintem sose ment eddig a mi kapcsolatunk rovására. Tehát vele is sokat vagyok, és szerintem nem igaz, hogy ő vele már nem vagyok annyit. De ez őt valamiért egyre jobban zavarja és nem tudom hogyan szervezzem meg a dolgokat.

1

Hogyan lehet elfelejteni valakit akit szeretünk? Mit kell ahhoz tenni, hogy végbe menjen? Tudom, hogy ki kell vernem a fejemböl, de nem megy, köszönöm a tanácsokat! A legnagyobbik gond az, hogy csak "sajnálatból" érdeklödött

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!